Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια.....ακομα μεσα ειναι,της εκαναν εξετασεις αιματος παλι να δουν εαν επεσαν τα λευκα για να παρει εξιτηριο....τι εχει; δεν ξερουν!!!

Εφαγε λιγο φιδε κ τρελαθηκε στο πονο παλι! θα δουμε.....

Τρελοκοριτσο ποτε θα κοιμουντε τα παιδακια μας σερι..;;;μας κανουν την χαρη 1-2 φορες την εβδ αλλα δεν παλευετε αλλο.....

Οι δικοι μου ξυπνανε κ απλα δεν κοιμουντε,οσο κουνημα κ να φανε.....μετα απο καμια ωρα!!! πεινα δεν ειναι σιγουρα!!! δεν κλαινε μονο το ματι γαριδα!

Καλό μήνα σε όλες!!! χτες και τι δεν γράψατε?!!! αυτό όμως με τον "πήδο-σάλτο" ήταν όλα τα λεφτά...αφήστε που μας ανοίξατε την όρεξη...σα δε ντρέπεστε...και έχω παχύνει κιόλας τώρα στις διακοπές!!!

εμείς χτες πήγαμε μετά τέκνων στο άβενιου ...πρώτη φορά σε εμπορικό κέντρο με τους μικρούς...κι ενώ ήταν κύριοι σε όλη τη διαδρομή και στα ψώνια, όταν κάτσαμε να πιούμε ένα ρημαδοκαφέ...ξεσήκωσαν όλη την καφετέρια...γκρίνια άλλο πράγμα...τα μαζέψαμε λόιπόν και φύγαμε...το φεγγάρι το είδα από το αυτοκίνητο...πολύ φωτεινο μου φάνηκε! πάντως, εθτε η βόλτα είτε η φεγγαράδα ...δεν ξέρω...επέδρασαν θετικά στα δικά μου που κοιμήθηκαν ο ένας μεχρι τις 6 και ο άλλος μεχρι τις 8 το πρωί...κοιμήθηκα και γω επιτέλους!!!

Σέβη μου, περαστικά στην αδερφή σου!υδροσάλπιγγες είχε? και ο πόνος από τι προκλήθηκε? είχα και γω και χρειάστηκε να τις αφαιρέσω και τις δύο...εξου και η εξωσωματική...όλα να πάνε καλά εύχομαι!!!

Φρόσω, και γω το έχω παρατηρήσει αυτό με τα πολύ ήσυχα μωρά...κάθονται σαν αγγελούδια και κοιτάνε τους γονείς τους την ώρα που εκείνοι τρώνε, πίνουν, μιλάνε με φίλους ή μπορεί να κοιμούνται και δίπλα τους να γίνεται πανικός...τα δικά μου πάντως καμία σχέση...με το που σταματάει το καρότσι, γαρίδα το μάτι και τσίριδα στο φουλ!!!

καλέ θα ξεχάσω που πηγαίναμε με το αμάξι στο χωριό και όταν σταματάγαμε σε διόδια γινόταν το σώσε!!! ευχόμασταν μόνο να μην έχει ουρά...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

ναι τζίνι, αυτό το ροζ κόκκινο σιρόπι ειναι το επαντορεν..ούτε στον μικρό βλέπω να κάνει κάτι...μια χαρά γουλιές βγάζει και με αυτό και χωρίς αυτό!!!

όσο για την κούνια της φίσερ πραις...την έχουμε και μεις...στην αρχή που μας την έφεραν, δόξαζα τον θεό για την ανακάλυψη αυτή...τους έβαζα μέσα και μετά από λίγο τους έπαιρνε ο ύπνος...μετά ανακάλυψαν το κινούμενο παιχνιδάκι από πανω και το χάζευαν αρκετή ώρα...τους έβαζα εναλλάξ για 20 λεπτά τον καθένα...μετά το πρώτο μήνα όμως άρχισαν να τη συνηθίζουν και τώρα δεν κάθονται ούτε πέντε λεπτά! γκρινιάζουν απίστευτα μετά το πεντάλεπτο...η λύση που έχω βρει είναι να τους βάζω εναλλάξ σε διάφορα παιχνίδια...λίγο στο γυμναστήριο, λίγο στην κουνια, λίγο σε ένα άλλο που μοιάζει με τραμπολίνο και έχει παιχνιδάκια γύρω γύρω...ελπίζω όταν κάτσουν στον πωπό τους να μπορώ να τους βάζω και μέσα στο πάρκο με μερικά παιχνιδάκια και να απασχολούνται και κει λίγη ώρα...άραγε θα μπορώ να τους βάλω και τους δύο μαζί ή θα χτυπιούνται?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλέ θα ξεχάσω που πηγαίναμε με το αμάξι στο χωριό και όταν σταματάγαμε σε διόδια γινόταν το σώσε!!! ευχόμασταν μόνο να μην έχει ουρά...

Εμείς όλα τα φανάρια της περιοχής τα έχουμε χιλιοκλάψει :P.

Σέβη δεν κατάλαβα τί έγινε με την αδελφή σου. Περαστικά και γρήγορα. Μήπως είναι το έντερό της;

Σελεστίν εγώ τους έβαζα μαζί στο πάρκο. Κάτω ο ένας και στην πάνω πλευρά ο άλλος.

Διαφημίσεις

Ξεχασα να πω Περαστικα στους συζύγους σας! Σέβη τι έχει τελικα η αδερφη σου? ελπίζω νάναι περαστικο!

Τζεμινι φτου φτου μην τους ματιασω γιατι αρχίζει η περίοδος των επισκέψεων! ( και του φαγητού) καλώς να την δεχτεις τη μητέρα σου!

Σελεστιν μη τα θέλετε και όλα :P απλα δεν θέλανε καφε :D Αστους στο πάρκο να τα βρούνε μόνοι τους! Πω πω τι με περιμένει :confused:

p1Utp3.png

Τί λογοδιάρροια ήταν αυτή χθες βράδυ. Σεληνιαστήκατε; χαχχαααα

Την είδα εγώ την πανσέληνο στο Τροκαντερό. Ωραία ήταν αν δεν ούρλιαζαν οι μικροί να κάνουν αυτοκινητάκια. Ήμασταν με τους νονούς του Φίλιππου. Έχουν μια μπέμπα 6 μηνών πολύ ήσυχη. Σαν να μην υπάρχει. Κοιμάται από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί σερί :shock:. Εμένα 1 τέτοια γιατί δεν μου έτυχε; 1 μόνο 1.

χαχαχα! Ελα ντε αυτο το "σα να μην υπάρχει" τι ωραιο!!! Βεβαια νομιζω οτι απλά με τα διδυμα οι πιθανοτητε δεν ειναι με το μερος μας. Κ αν ο ενας ειναι σα να μην υπάρχει, δε μπορει , θα υπάρχει ο άλλος:tongue: χαχα

Διδυμος με λεων κι εσυ ε? Σε συμπονώ!

Καλό μήνα σε όλες!!! χτες και τι δεν γράψατε?!!! αυτό όμως με τον "πήδο-σάλτο" ήταν όλα τα λεφτά...αφήστε που μας ανοίξατε την όρεξη...σα δε ντρέπεστε...και έχω παχύνει κιόλας τώρα στις διακοπές!!!

εμείς χτες πήγαμε μετά τέκνων στο άβενιου ...πρώτη φορά σε εμπορικό κέντρο με τους μικρούς...κι ενώ ήταν κύριοι σε όλη τη διαδρομή και στα ψώνια, όταν κάτσαμε να πιούμε ένα ρημαδοκαφέ...ξεσήκωσαν όλη την καφετέρια...γκρίνια άλλο πράγμα...τα μαζέψαμε λόιπόν και φύγαμε...το φεγγάρι το είδα από το αυτοκίνητο...πολύ φωτεινο μου φάνηκε! πάντως, εθτε η βόλτα είτε η φεγγαράδα ...δεν ξέρω...επέδρασαν θετικά στα δικά μου που κοιμήθηκαν ο ένας μεχρι τις 6 και ο άλλος μεχρι τις 8 το πρωί...κοιμήθηκα και γω επιτέλους!!!

η γνωστη μας ιστορία....

Μπραβο που κοιμηθηκες..ειναι που εφευγε η πανσέληνος;)

Ξεχασα να πω Περαστικα στους συζύγους σας! Σέβη τι έχει τελικα η αδερφη σου? ελπίζω νάναι περαστικο!

Τζεμινι φτου φτου μην τους ματιασω γιατι αρχίζει η περίοδος των επισκέψεων! ( και του φαγητού) καλώς να την δεχτεις τη μητέρα σου!

Σελεστιν μη τα θέλετε και όλα :P απλα δεν θέλανε καφε :D Αστους στο πάρκο να τα βρούνε μόνοι τους! Πω πω τι με περιμένει :confused:

Καλή αρχη στις επισκεψεις. Κανε κοινωνικες τις μουριτσες απο τωρα! Και καλό κουράγιο!

Πω πω έχετε πολλά νέα. Παρόλο που είμαι μια εβδομάδα εδώ τώρα ψιλοκατάφερα διαβάσω κάποια. Αλλά είναι πολλ/ααααααααααααααα................

Ειμαστε λαλιστατες τελευταία!! Ειναι που ειχαμε και επιστροφες απο διακοπές... Αν δεν ειχαμε κ εδω να τα λεμε η μια στην αλλη να δω τι θα κάναμε!

Τωρα το μεσημερι με λυπηθηκε ο Θεος και κοιμηθηκα!!!! Κοιμηθηκαν τα μωρα δηλαδη και με πηρε κι εμενα ο υπνος! Νιωθω σα να εχω κανει μασκα ομορφιάς! χαχαχα

Α! Χρονια πολλά και σε οσες γιορταζουν!. Νομιζω ειναι πολλά αρχαιοελληνικά ονοματα σημερα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια....

Τελικα της δωσανε τωρα εξιτηριο κ δεν ξερουν τι εχει!

Σιγουρα οι αιματολογικες δειχνουν λοιμωξη αλλα ισως λενε να φταιει η σαλπιγγα....της ειπαν να δει γυναικολογο αμεσα!

Κ εαν την ξανα πιασει να παει παλι μεσα!

Επειδη δουλευει σε διαγνωστικο γνωστου εξωσωματικου θα παει στον γυναικολογο μου που την ξερει καλα.....θα δουμε!

Φροσακι δεν ειναι το εντερο....εκανε ακτινογραφια,υπερηχο κ αξονικη ανω κ κατω κοιλιας κ δεν εδειξε κατι.....

Celestine μου ποναει τοσο η υδροσαλπιγγα; δεν μπορουσε να σταθει πουθενα απο τον πονο(αντεχει σαν ανθρωπος κιολας)....

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια....

Τελικα της δωσανε τωρα εξιτηριο κ δεν ξερουν τι εχει! άλλο και τούτο...

Σιγουρα οι αιματολογικες δειχνουν λοιμωξη αλλα ισως λενε να φταιει η σαλπιγγα....της ειπαν να δει γυναικολογο αμεσα!

Επειδη δουλευει σε διαγνωστικο γνωστου εξωσωματικου θα παει στον γυναικολογο μου που την ξερει καλα.....θα δουμε!

Φροσακι δεν ειναι το εντερο....εκανε ακτινογραφια,υπερηχο κ αξονικη ανω κ κατω κοιλιας κ δεν εδειξε κατι..... και εγώ κολικό εντέρου θα έλεγα.. μπροστά δηλαδή πονούσε?

Celestine μου ποναει τοσο η υδροσαλπιγγα; δεν μπορουσε να σταθει πουθενα απο τον πονο(αντεχει σαν ανθρωπος κιολας)....

Ρε συ...

μπας και κανένα εξωμήτριο? (όλοι γιατροί γίναμε)

όπως και να'χει περαστικά της..γρήγορα!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα από το πρωί. Λες και είναι άλλο παιδί! Οπότε λέω να εκμεταλλευτώ το Σαββατόβραδο κόρες με τον αντρούλη μου.

Φιλάκια πολλά

ΥΓ. Μοριτσάκι μπράβο στις μουρίτσες τα ξενυχτάκια τα κοινωνικά! Από τώρα έτοιμα!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα από το πρωί. Λες και είναι άλλο παιδί! Οπότε λέω να εκμεταλλευτώ το Σαββατόβραδο κόρες με τον αντρούλη μου.

Φιλάκια πολλά

ΥΓ. Μοριτσάκι μπράβο στις μουρίτσες τα ξενυχτάκια τα κοινωνικά! Από τώρα έτοιμα!!

Ωωωωωωωω καλα να περασετε!!!!!!!

Εμεις θα κοιμισουμε τα μικρα κ θα τελειωσουμε την γενικη της κουζινας!!!:rolleyes::tongue:

Ρε συ...

μπας και κανένα εξωμήτριο? (όλοι γιατροί γίναμε)

όπως και να'χει περαστικά της..γρήγορα!

Eιναι μονη της!!!!!:tongue:

Καλησπερα κοριτσια....

Τελικα της δωσανε τωρα εξιτηριο κ δεν ξερουν τι εχει!

Φροσακι δεν ειναι το εντερο....εκανε ακτινογραφια,υπερηχο κ αξονικη ανω κ κατω κοιλιας κ δεν εδειξε κατι.....

Μήπως είναι νεφρό? Γιατί πονάει πόλυ! Πάντως να γίνει γρήγορα καλά της εύχομαι!!

Ντάκ, go for it!!!

120247mcv711uxx1.gif

Σέβη κάποτε πριν χρόνια με έπιασε ένας δυνατός πόνος στην δεξιά ωοθήκη περίπου και με πήγαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, γιατί ήμουν σε κατασκήνωση, για περιτονίτιδα. Δεν μπορούσα να πάρω καν ανάσα.

Με περίμεναν στο χειρουργείο αλλά μια ταχεία εξέταση αίματος έδειξε ότι δεν είχα ανεβασμένα λευκά. Έφυγα το επόμενο πρωί.

Πήγα και σε γυναικολόγο τίποτα δεν είχα.

Παραμένει ακόμα μυστήριο τί ήταν. πού και πού με πιάνει ακόμα εκεί πόνος.

γκλορ καλώς την!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...