Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Που λετε βρε κοριτσια αυτο τον καιρο εχω κ το αλλο αγχος...

καθως του χρονου θα ξεκινησω τη σχολικη χρονια (πιθανα ως αναναπληρωτρια μειωμενου ωραριου απ οτι ακουγεται) με το υπολοιπο της αδειας τοκετου, υπαρχει το εξης ζητημα. αν δε μου κρατησουν τη θεση στα σχολεια που θα επιλεξω κ μου πουν οτι θα παω οπου υπαρχουν κενα οταν τελειωσει η αδεια, μπορει να μη χρησιμοποιησω την αδεια...απ το να τρεχω μετα δε ξερω που, μου φαινεται πιο λογικο αυτο..ετσι κ αλλιως κανας μηνας και αδεια θα ναι...

δε ξερω τι θα γινει σιγουρα, αλλα ολα ειναι πιθανα στη χωρα αυτη..αναλογα κ που θα πεσω την εποχη εκεινη...κ πως θα μαι κ γω με τα μωρα βεβαια..

αχ βαχ! καλο, ε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Αγαπητή nufiτσα με τις ανησυχίες σου....

Το υπόλοιπο της άδειας τοκετού που θα έχεις από το Σεπτέμβριο το παίρνεις κανονικά. Ο εργοδότης σου, υπογράφει ένα χαρτί σύμφωνα με το οποίο δεν σου επιτρέπει να εργαστείς γι' αυτό το διάστημα αφού έχεις άδεια.

Τώρα... για τα σχολεία... στην αρχή δηλώνεις μαζί με όλους τους άλλους και αναφέρεις ρητά το πότε επιστρέφεις. Επίσης, βρίσκεις ένα αιρετό (το καλύτερο που έχεις να κάνεις) και του εκθέτεις την κατάσταση.

Και... όταν πάς για να αναλάβεις, να έχεις ένα πιστ. οικ. κατάστασης ανά χείρας... για να προηγηθείς στην τοποθέτηση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ πάλι πήρα κάτι ωραία καλαθάκια και οικονομικά... και από καθισματάκια αυτοκινήτου αυτά που είναι μέχρι 18.

Πάντως έχετε δίκιο ότι πολλά από αυτά τα μπεμπο-αντικείμενα είναι πανάκριβα και δυστυχώς εμείς πρέπει να τα πάρουμε και εις διπλούν... Και επειδή είμαστε και νέες μαμάδες, νιώθουμε υποχρεωμένες να τα πάρουμε όλα, μην τυχόν μας λείψει τίποτα... Όσες έχετε αδέρφια- ξαδέρφια- φίλους με μεγαλύτερα παιδιά, σας έδωσαν τίποτα;

ομως τα καρεκλακια ο-18 δεν ειναι καταλληλα για τους πρωτους μηνες απ οτι διαβασα.. κ να πεις αντε, στην αρχη δε θα τα πηγαινουμε τρεις κ μια τσαρκες, αλλα ενα γιατρο να θες να πας....πρεπει να ναι σε καρεκλακι.

να τα τυλιγουμε σε κανα παπλωματακι για να ναι κ καλα προστατευμενα κ να μη παρουμε τιποτα!!!!!!!!!!!!:tongue:

33E7p2.png

ομως τα καρεκλακια ο-18 δεν ειναι καταλληλα για τους πρωτους μηνες απ οτι διαβασα.. κ να πεις αντε, στην αρχη δε θα τα πηγαινουμε τρεις κ μια τσαρκες, αλλα ενα γιατρο να θες να πας....πρεπει να ναι σε καρεκλακι.

να τα τυλιγουμε σε κανα παπλωματακι για να ναι κ καλα προστατευμενα κ να μη παρουμε τιποτα!!!!!!!!!!!!:tongue:

Τι παπλωματάκι βρε? Μεσα στο κατακαλόκαιρο? Θα τα σκάσουμε τα παιδάκια. Να ήταν χειμώνας ναι. Αλλά τώρα..............

Διαφημίσεις

σωστα..δε θα βολεψει..

μπορουμε ομως αντι για ριλαξ κ καλαθουνες να τα βαζουμε σε ωραιοτατα καφασια ξυλινα μαναβικης! θα τα βαψουμε, θα βαλουμε κ μαξιιλαρακια για στρωματα... θα ναι κ trend μη σου πω σε λιγα χρονια!!!

33E7p2.png

σωστα..δε θα βολεψει..

μπορουμε ομως αντι για ριλαξ κ καλαθουνες να τα βαζουμε σε ωραιοτατα καφασια ξυλινα μαναβικης! θα τα βαψουμε, θα βαλουμε κ μαξιιλαρακια για στρωματα... θα ναι κ trend μη σου πω σε λιγα χρονια!!!

Ωχ.............ωραια ιδεα βρε συ...........για λεγε για λέγε και καμιά άλλη ιδέα μήπως γλιτώσουμε κανένα ευρώ. Trendy όμως ιδέες σε παρακαλώ. Να είμαστε και πρωτότυπες ε? όλοι τα ίδια κάνουν. Εμείς πρέπει να ξεχωρίσουμε. :tongue:

σωστα..δε θα βολεψει..

Ωραία ιδέα.... Θα λένε και τα καφασάκια "Καρπούζια Αμαλιάδας", οπότε θα έχουμε και παιδιά με ονομασία προέλευσης!!!!!!!!!!:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εχω κ αλλη ιδεα!

για οσες απο μας χρειαζονται εξτρα χρημα, κ εχουν πολυυυ γαλα, μπορουν να γινουν κ τροφοι!! οπως παλια!! ολημερις κ οληνυχτις με τα στηθη σε δουλεια!!

θα υπερχρεωνουμε κ την υπηρεσια βεβαιως, γιατι θ αναλαβουμε τιποτα ευκαταστατες ψωναρες πουδε θα θελουν να χαλασουν τα σιλικονατα με ντεμοντε θηλασμους!!! ε?ε? ανοιγουμε επιχειρηση,ειστε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μπα βρε twins..ακαρδη πια η ατιμη κενωνια, δε σκαμπαζει απο κλαμα..

αν τα εκπαιδευαμε να κανουν κ αυτα κατιτις να προσφερουν στην οικογενεια τον οβολο τους? τα pampers ας βγαζουν μονο,καλα θα ναι..

δε μου ρχεται κατι ομως...τα φαναρια τα χουν εργολαβια αλλοι κ ειναι κ μπλιαξ...δε ξερω..

33E7p2.png

Χμμμμ... αν μαζεύαμε όλα τα διδυμάκια μαζί και κάναμε μιά ορχήστρα με κλάματα διαμαρτυρίας κατά της ακρίβειας, λέτε να είχε κανένα αποτέλεσμα;

Καλή ιδέα. Συμφωνεί και ο σύζυγος που το διάβασε και γελάει τώρα. Ωραία θα ήταν να έχει αποτέλεσμα. Αμα μαζευτούμε όλες μπορεί κάτι να γίνει. Που ξέρεις? Που χάθηκες εσύ όλη την ημέρα ΄σημερα? Στο κρεβάτι ξάπλα από την ζέστη? Κι άυριο και μεθαύριο και όλη την εβδομάδα έτσι θα την βγάλουμε μου φαίνεται. Με το αιρκοντισιον αγκαλια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...