Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια. για 5η νυχτα συνεχομενη ξυπναει ο γιος μου και χωροπηδαει στην κουνια με κλαμματα. Στην αρχη υπεθεσα οτι τον ενοχλουν τα δοντια αλλα τωρα πραγματικα δεν ξερω! Εχω απελπιστει!!!! Φοβαμαι οτι θα το παρει συστημα. Βεβαια μετα απο κανενα μισαωρο ξανακοιμαται. Τι να πω... Μου ηρθε κ περιοδος γ%#!/το πρωι πρωι...

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Nα πω καλημερα μια 1 ωρα υπνο;

Καλημερα......

Ευη εμεις αυτο το εχουμε καθε βραδυ....το μεγαλο ξυπνησε στις 4.30 κ κοιμηθηκε τωρα,το μικρο στις 5 κ ακομα ξυπνιο ειναι!!!

Πριν λιγο γυρισε κ ο καλος μου κ τελικα της κανανε εισαγωγη της αδερφης μου γιατι εχει υγρο στις σαλπιγγες.....

Βλέπω το παρεάκι σεληνιάστηκε χτες: απ'ολα είχε το τσιτ τσατ: σεξ, γλυκά κι όλα τα καλά! :P:p:p

tοκ τοκ τοκ.

Ήρθα!

Λαερτα το ίδιο που σου έιπε η εβελίνα έχω ακούσει. Καίει αρκετό ρεύμα η μια συσκευή. Μαρή ρώτησα την κομπάρα κ μου είπε στο γάμο είναι έθιμο το στολισμενο κατόοπουλο! Δεν τα ξέρει καλά, μωρέ, η δικιά σου, εγώ είμαι 100% Πόντιακ!!! Μόνο σε βάφτιση πάει και την εξαγοράζει την κότα η νονά! Θα σας βάλω μετά τις φώτος να γελάσετε, έχω παραγγείλει κάτι υπέροχες!!! Για το γάμο έχουμε το παπούτσι που είναι μεγάλο και χώνει λεφτά ο κουμπάρος μέσα μέχρι να στουμπώσει το γοβάκι!!!

Τί πάθανε κ αρρώστησαν οι άντρες σας? Τους στείλατε όλες? Εντάξει, συνήλθε τώρα και γύρισε από την εξορία κι έριχνε τους ύπνους του δικαίου όλο το βράδυ!

λαέρτα βρήκα αυτά τα δύο για την ντθκάν.

Καλά τα λένε? Πες τη γνώμη σου κ για το δέυτερο που δίνει κ καλά ενδεικτικά γεύματα.

http://www.diaitadukan-gr.com/

http://www.enter2life.gr/wp/916-i-diaita-dukan-xaste-kila-me-tin-lipodialytiki-diata-dukan.html

Να σου πω εγώ τι τρώω? Ομελέτες, γάλα με βρώμη για πρωινό, μπιφτέκια, μπριζόλες, γύρο κοτόπουλο, τονοσαλάτες, λουκάνικα γαλοπούλας, γαλοπούλα καπνιστή για μεσημερινό ή σνακ, και γιαούρτι με στέβια και μπόλικη κανέλα για βραδυνό. Χάνω όντως λίπος.

Των πιάτων καίει φλάτζα. Έβγαλε πάλι νερά!

Δεν αναφερω την δικια μου ψυχολογια γιατι θα κηρυχτω η γκρινιαρα της παρεας!!!!!:tongue:

Αποκλείεται!!! Τον έχω εγώ τον τίτλο κι ας μη συμφωνείτε!!! Σφετερίστριες όλες σας!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τζεμινι πραγματικα απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου.. δεν μπορω ουτε να νευριασω ουτε καν να τσιτωσω.. μονο 2-3 φορες εχω ριξει κανενα κλαμα ετσι χωρις λογο... αλλα οκ..

Πωπω, εξωπραγματικό μου ακούγεται!!! Νεύρα νονστοπ και τότε και τώρα και πάντα!

Εύη, αυτό που λες είναι η ζωή μου κάθε βράδυ...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια κι εγώ ξύπνια ήμουν όταν γράφατε χθες γιατί ούρλιαζε ο μικρός,

αλλά δεν μπορούσα καν να ανοιξω πισι

ούτε να αφήσω κάν το ένα μου χέρι από πάνω του...

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Εβη να τα χαίρεσαι , να είναι γερά και τυχερά σε όλη τους τη ζωή!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημερα ξανα κ καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!

Καλο φθινοπωρο......

551148dzawulwfv6.gif

Καλό μήνα και σε σένα Σεβού και σε όλες μας!

Κουράγιο!

Περαστικά στην αδερφή σου!

(αυτό μάλλον είναι οι υδροσάλπιγγες που έχω ξανακούσει ή μπααα?)

Σε λίγο χρονίζετε!!!!!!! Ουάου!!!!

Paulo Coelho

μουαχχαχχαχχχχαχα! Όχι ρε δεν βρώμαγκε το μασκάλη μου.

Χωρίς πλάκα, να είναι φορεμένο.

αυτά που λέτε είναι πολύ πίσω κοπελιές.....

υπάρχει εξέλιξις...

βρακάκι με αμνιακό υγρό..

εκεί σε θέλω μάνα/μάγκα μου..

κοιμάται για ώρες νομίζοντας ότι είναι ακόμα στη μήτρα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::):):):):eek::eek::eek::eek::oops::oops::oops::eek:

Paulo Coelho

Τελευταίο ποστ για την ώρα και εξαφανίζομαι..

Ξέρεις καμιά σας.. (Λαέρτη ίσως?)

αν πάρεις το 4μηνο μαζεμένο αντί να σχολάς νωρίτερα 2ώρες κτλ

εάν πληρώνεσαι από κάπου ? (Εργοδότη, ίκα, οαέδ κτλ)

Κι αν ναι πώς υπολογίζεται αυτό ή είναι fixed?

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Τελευταίο ποστ για την ώρα και εξαφανίζομαι..

Ξέρεις καμιά σας.. (Λαέρτη ίσως?)

αν πάρεις το 4μηνο μαζεμένο αντί να σχολάς νωρίτερα 2ώρες κτλ

εάν πληρώνεσαι από κάπου ? (Εργοδότη, ίκα, οαέδ κτλ)

Κι αν ναι πώς υπολογίζεται αυτό ή είναι fixed?

Ευχαριστω για τις ευχες. Και εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου. Νομιζω απο τον εργοδοτη ετσι μου ειχαν πει απο τον οαεδ. Γιατι οταν δουλευεις με μειωμενο ωραριο παλι κανονικα πληρωνεσαι απο τον εργοδοτη σαν να δουλευεις 8ωρο. Απλα θα πρεπει να συμφωνησει ο εργοδοτης σου σε αυτο.

4o4op3.png

Καλημέρα και καλο μήνα!!! :D

Τα βραδινα κοριτσια είχαν όρεξη για μπουρου μπουρου ;) Τελικα το φεγγάρι το είδε καμια? εγω μόνο απο το πισι σε φωτο και λένε πως η επόμενη μπλε πανσεληνος θα είναι ξανα το 2015. Θα την απολαύσουμε τοτε ;)

Οι μουριτσες μου είχαν επισκέψεις χτες και ξεσαλωσαν! Δε μπορω να πω,πως γκρινιάζουν αλλα μένουν ξυπνια και κοιμούνται ξημερώματα.

Υ.γ. Το άρωμα της γαλατιλας θα φορεθει φέτος :tongue:

p1Utp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Ήθελα να πω στην Ιθάκη να της ζήσουν τα μωράκια της! Να εινσι ευτυχισμένα και καλοτυχα!! Μιλούσαμε πιο παλια στο άλλο τοπικ στο {αποτυχαμε αλλα επιμένουμε} αλλα χαθηκαμε... Και σε όλες τις κοπέλες να χαίρεστε τα διδυμάκια σας να είναι πάντα ευτυχισμένα! Μοριτσάκι τα φιλια μου και σε εσένα, διαβάζω τα νέα σου!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλησπερα κι απο μενα! και καλο μηνα και καλο φθινοπωρο;)

Κοριτσια αυτο ηταν πάει περασε και η πανσεληνος...για να δουμε τωρα τι θα παιξει...

Εγω σημερα ειχα γυναικα και καναμε γενικη. Ειμαι ψοφια αλλά ευτυχως θα ερθει σημερα η μαμα μου επιτελους απο διακοπές οπότε θα ηρεμησει πιστευω λιγο το κεφαλάκι μου!!

Ευτυχως ο αντρας μου ειναι απυρετος αλλα και πάλι δεν τον αφηνω με τα μωρα. Και αρχιζω και σκεφτομαι πως θα ειμαι απο δευτερα που θα δουλευει:rolleyes:

μοριτσα οι μουριτσες ειναι κοινωνικες μαλλον,ε?

σεβη ουτε κ εγω εχω ακουσει αυτο για τις σαλπιγγες πάλι...και τωρα τι θα κανει? Οπως και να χει περαστικά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τί λογοδιάρροια ήταν αυτή χθες βράδυ. Σεληνιαστήκατε; χαχχαααα

Την είδα εγώ την πανσέληνο στο Τροκαντερό. Ωραία ήταν αν δεν ούρλιαζαν οι μικροί να κάνουν αυτοκινητάκια. Ήμασταν με τους νονούς του Φίλιππου. Έχουν μια μπέμπα 6 μηνών πολύ ήσυχη. Σαν να μην υπάρχει. Κοιμάται από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί σερί :shock:. Εμένα 1 τέτοια γιατί δεν μου έτυχε; 1 μόνο 1.

Τα φυσιολατρικά ήταν το φόρτε μου :oops::rolleyes:. Τώρα στο χωριό το θυμόμαστε όταν πάμε. Αφήνουμε τα παιδιά μόλις κοιμηθούν στη μάνα μου και πάμε εμείς για ένα.....ποτό.

Ααααααα Καλό Φθινόπωρο και καλό μήνα.

Ταζ το Αλέξης καλό μου είναι άλλο όνομα από το Αλέξανδρος, δεν βγαίνει από αυτό. Τα δίδυμα τον Αλέξ. τον λένε Αλέκο χαχαχαχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...