Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Έφτιαξα μπριάμ για αύριο. Να τα βάλω ψυγείο λέτε? Θα χαλάσουν?

Βαλτο για καλο και για κακο...

Θελω γλυκο.....σοκολατα!!!!!!

Εαν ανοιξω την μερεντα θα την τσακισω κ πανε τα 7 κιλα που εχασα το καλοκαιρι!!!!:tongue: οχι οτι προσεχω η κανω διαιτα!

θελω κι εγω 7 κιλαάαααααααααα. Μειον εννοειται οχι ΑΛΛΑ 7 ακομα:tongue:

Μπραβο για την απώλεια! Πως τα εχασες??

Τωρα ομως μη σου πω να την ανοιξεις γτ δεν ταιριαζει με τα προηγουμενα:rolleyes:

Παντα το φαι ζεστο στο ψυγειο! σε σεμιναριο του εφετ μας το ειχαν πει!!!

?????????? Εγω το αντιθετο νομιζω.. Πρεπει να ΜΗΝ ειναι ζεστο...

αρχες καλοκαιριου.. η βραδια ειναι πολυ ομορφη και βγαινουμε με τον αντρα μου για φαγητο με φιλους.. εκει που ειμαστε στο αμαξι μπαινει τραγουδι πολυ ερωτικο και ο αντρας μου μου πιανει το χερι.. μου τραγουδαει.. και μου λεει "σ'αγαπαω πολυ μωρο μου" κ εκει εγω μπηγω κατι κλαματα... αστα να πανε.. δεν μπορουσε να με συνεφερει.. γιατι εκλαιγα ακομα δεν το εχω καταλαβει... μιλαμε δεν μπορουσα να παρω ανασα.. κ ο αλλος να με κοιταει και να μην μπορει να καταλαβει τι λαθος εκανε..

α καλά εισαι κι εσυ!!

Εγω στην εγκυμοσυνη ημουν πολύ καλά μπορω να πω. Ηρθα στα ισα μου που λενε!!

Πού είναι οι εποχές που με την πανθέλήνο του αυγούστου ρίχναμε κ κανένα πήδο σε αμάξι κ πηγαίναμε παραλία?

Πήδο εννοώ σάλτο!

ααααχαχαχααχα!!!!!!! ελα ντε! Ας ελπισουμε στις επομενες πανσεληνους! Σε 15 χρονια νομιζω θα μπορουμε να τα κανουμε ολα!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εβελινα η συμπεριφορα των μωρων ειναι σαν των κουταβιών! Μου το λεει και συνεχεια ο αδερφος μου κ εκνευριζομαι! "πω πω τι χαριτωμενα, οπως τα κουταβάκια!" τα κουταβια ρε ειναι σαν μωρακια, οχι τα μωρακια σαν κουταβακια!! και μη μου πειτε τι διαφορα εχει?? Στο ακουσμα!

Ωραια εχει κοσμο σημερα στο καφε κ εγω πρεπει παω για νανι μου... Φτου!!

Αντε ας κατσω κανα 5 λεπτο ακομα... νΑ περασω λιγη πανσεληνο ακομα μαζι σας!;)

εμεις λεμε στην σκυλιτσα μου (την εχουμε πραγματικα σαν μωρο) οτι θα γεννηθουν σε λιγο καιρο τα αδερφακια της... η πεθερα μου το ακουσει και παθαινει...

Θελω γλυκο.....σοκολατα!!!!!!

Εαν ανοιξω την μερεντα θα την τσακισω κ πανε τα 7 κιλα που εχασα το καλοκαιρι!!!!:tongue: οχι οτι προσεχω η κανω διαιτα!

περιμενω τον αντρα μου να γυρισει σπιτι και του εχω παραγγειλει να μου φερει λουκουμαδες με σοκολατα και παγωτο.. κολαση θα γινει βραδιατικα.. μια απολαυση μου εχει μενει κ εμενα της καημενης.. ολα τα αλλα μου τα εχου κοψει...

tJYkp3.png

Ανοιξε την καλε....εαν εχεις πτι-μπερ,βαλε απο πανω!!!!

Έφαγα παγωτό τσοκολάτα με πτι το απόγευμα. Τον προσέχω τον κώλο μου εγώ αχαχχαχχαχ.

Μαρή δεν μποροπυσα εγώ μες στα αμάξια. Τζιπ τότες οι γκόμενοι με τπτ, κλούβα επίσης όχι, πούλμαν όχι....

Θυμήθηκα ρε παιδιά εποχή που γνώρισα τον νικ. Είχε ένα παλιό σαράβαλο χόντα του πατέρα του, που άναβε στα 10 χιλιόμετρα. Μπουκαλάκια νερό κάργα μέσα!Θεϊκές εποχές!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζεμ κ οντως ζεστο πρεπει...οταν μας το ειπαν,ολες οι γυναικες αυτο ειπαν οτι δεν κανει ζεστο αλλα δεν θυμαμαι τι μας ειχαν απαντησει....κατι για μυκητες σιγουρα ομως!!!

Τπτ το ιδιαιτερο δεν εκανα....καλη ωρα σαν τωρα που ηθελα γλυκο ετρωγα νεκταρινι....ετσι τα εχασα αλλα θελω πολλα ακομα!!!!!!!

Πού είναι οι εποχές που με την πανθέλήνο του αυγούστου ρίχναμε κ κανένα πήδο σε αμάξι κ πηγαίναμε παραλία?

Πήδο εννοώ σάλτο!

Χαχαχα ωραια τα λες. Ετσιιιιι. Πανε αυτα τωρα.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

περιμενω τον αντρα μου να γυρισει σπιτι και του εχω παραγγειλει να μου φερει λουκουμαδες με σοκολατα και παγωτο.. κολαση θα γινει βραδιατικα.. μια απολαυση μου εχει μενει κ εμενα της καημενης.. ολα τα αλλα μου τα εχου κοψει...

φτου σας βραδιατικο με τις μερεντες απο δω, και λουκουμαδες απο κει!!! θελω κι εγω!!!!!!! Ποτε θα αδυνατισω?????? οεο??

Κι εμεις εχουμε σκυλο...μεγαλο:rolleyes: Και την αγαπώ πολύ! Αλλά δεν μπορω να πω εχει την ιδια συμπεριφορα με τα τζεμτζεμια...ειναι καλυτερη! χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εβελινα εγω τις ξεσηκωνω τωρα για γλυκο;;;;;

Μεχρι κ εγω το ζηλεψα.....:tongue:

Στην εγκυμοσυνη δεν ηθελα τοσο τα γλυκα οσο η μανια που με ειχε πιασει με τα goody's......2 φορες εφαγα μονο!!! κρατηθηκα.....γι'αυτο πηρα μονο 8 κιλα.....

εμεις λεμε στην σκυλιτσα μου (την εχουμε πραγματικα σαν μωρο) οτι θα γεννηθουν σε λιγο καιρο τα αδερφακια της... η πεθερα μου το ακουσει και παθαινει...

Πόσο είναι η σκυλίτσα? εμβολιασμένη αν υποθέσω κ όχι ελευθερας βοσκλης στους αγρούς ε?

Λουκουμάδες??? ΜΑ τί γλυκά είναι αυτά που τρώτε?

Χάθηκε ένα μιλφειγ, ένα κορνέ? Ένας μπαμπάς? Ένας μπακλαβάς/κανταϊφι με παγωτό (αυτά τα τελευταία μου φέρναν καούρες)

Η κορυφαία κατανάλωση: γρανίτα φράουλα! Τόοοοοοονυς!

Μέχρι κ με φρυγανιά έτρωγα γρανίτα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

φτου σας βραδιατικο με τις μερεντες απο δω, και λουκουμαδες απο κει!!! θελω κι εγω!!!!!!! Ποτε θα αδυνατισω?????? οεο??

Κι εμεις εχουμε σκυλο...μεγαλο:rolleyes: Και την αγαπώ πολύ! Αλλά δεν μπορω να πω εχει την ιδια συμπεριφορα με τα τζεμτζεμια...ειναι καλυτερη! χαχαχα

Πέεεεεεεεεεεεεεφτω!!!!!

χαχχαχχαχχαχχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Έφαγα παγωτό τσοκολάτα με πτι το απόγευμα. Τον προσέχω τον κώλο μου εγώ αχαχχαχχαχ.

Μαρή δεν μποροπυσα εγώ μες στα αμάξια. Τζιπ τότες οι γκόμενοι με τπτ, κλούβα επίσης όχι, πούλμαν όχι....

Θυμήθηκα ρε παιδιά εποχή που γνώρισα τον νικ. Είχε ένα παλιό σαράβαλο χόντα του πατέρα του, που άναβε στα 10 χιλιόμετρα. Μπουκαλάκια νερό κάργα μέσα!Θεϊκές εποχές!

χαχαχαα Ηθελες και πουλμαν?? Το προχωράς πολύ εσυ!!!

Ειναι ωραιο να θυμασαι τετοιες φασεις. Νομιζω πρεπει απλά να χαιρομαστε που τις εχουμε ζησει.

Τζεμ κ οντως ζεστο πρεπει...οταν μας το ειπαν,ολες οι γυναικες αυτο ειπαν οτι δεν κανει ζεστο αλλα δεν θυμαμαι τι μας ειχαν απαντησει....κατι για μυκητες σιγουρα ομως!!!

Τπτ το ιδιαιτερο δεν εκανα....καλη ωρα σαν τωρα που ηθελα γλυκο ετρωγα νεκταρινι....ετσι τα εχασα αλλα θελω πολλα ακομα!!!!!!!

Θα το δοκιμασω κι αυτο!

Νεκταρινι ε? Πφφφ Μπρος στο νεκταρινι τυφλα να χει η μερεντα ενα πραγμα!!:tongue::tongue: Εγω αν πω οτι αντι για μερεντα θα φαω νεκταρινι προτιμω να μην φαω τιποτα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

για γλυκο μεχρι τον 6ο ουτε να τα δω.. τωρα τελευταια με εχει πιασει λυσσα αλλα για συγκεκριμενα πραγματα...

μην μιλατε για πηδους πασης φυσεως.. εχω μεγααααλη στερηση κ σ'αυτον τον τομεα και κανω συνειρμους περιεργους...

tJYkp3.png

Πόσο είναι η σκυλίτσα? εμβολιασμένη αν υποθέσω κ όχι ελευθερας βοσκλης στους αγρούς ε?

Λουκουμάδες??? ΜΑ τί γλυκά είναι αυτά που τρώτε?

Χάθηκε ένα μιλφειγ, ένα κορνέ? Ένας μπαμπάς? Ένας μπακλαβάς/κανταϊφι με παγωτό (αυτά τα τελευταία μου φέρναν καούρες)

Η κορυφαία κατανάλωση: γρανίτα φράουλα! Τόοοοοοονυς!

Μέχρι κ με φρυγανιά έτρωγα γρανίτα!

ααααχχχχ! Θα φαω και τα ντουλαπια της κουζινας μιλάμε!!

Φρυγανια με γρανιτα? χμμμ σαν ψωμι με μαρμελαδα αλλά δροσιστικό! Θα το δοκιμασω...

σεβη κι εγω στην εγκυμοσυνη δεν ηθελα γλυκα...Ωραιες εποχές!

καλα δε θα παει καμια για υπνο??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μην μιλατε για πηδους πασης φυσεως.. εχω μεγααααλη στερηση κ σ'αυτον τον τομεα και κανω συνειρμους περιεργους...

σε λιγο καιρο θα ξεχασεις και τους συνειρμους ακομα!! χαχαχα

Εγω με το θηλασμο κιολας απορω ποτε θα ξαναδω ασπρη μερα...ασπρη ομως, οχι γκρι και αηδίες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Περάσαμε κ εμείς τί να σου πώ!

ααααχχχχ! Θα φαω και τα ντουλαπια της κουζινας μιλάμε!!

Φρυγανια με γρανιτα? χμμμ σαν ψωμι με μαρμελαδα αλλά δροσιστικό! Θα το δοκιμασω...

σεβη κι εγω στην εγκυμοσυνη δεν ηθελα γλυκα...Ωραιες εποχές!

καλα δε θα παει καμια για υπνο??

Κ μετά κουτουλάω!!!!

Η Σύλια σταθερά ακατούρητη. Την σηκώνω κατά τις 2.00 κ μετά το πρωί.

Αν το κόψω αυτό το 2.00 τί πιθανότητες έχω να ξυπνήσω βραγμένη κ εγω?

Κ όχι τπτ άλλο, πρέπει να ξανακοιμηθεί στο κρεβάτι της. Δεν είανι για πολλά πολλά αυτή.

Το κόλπο έχει ως εξής: πάει αρχικά στο κρεβάτι της κ μόλις κοιμηθεί η ελπίδα κατεβαίνει κ πάει στο δικό μου.

(δοκίμασε γρανίτα με φρυγανιά κ θα με θυμηθείς!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

σε λιγο καιρο θα ξεχασεις και τους συνειρμους ακομα!! χαχαχα

Εγω με το θηλασμο κιολας απορω ποτε θα ξαναδω ασπρη μερα...ασπρη ομως, οχι γκρι και αηδίες!!

Γιατί? Απαγορεύεται ο πήδος (ο πονηρός) όσο θηλάζει η γυναίκα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...