Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νεύρα εγώ στην εγκυμοσύνη? Σώπα καλέ!

Ένα κορυφαίο θα σου πώ. Αναίμακτα κ αγρατζούνιστα σωματικά, με τρακάρανε με τη σύλια μέσα κ ήμουν έγκυος στα δίδυμα. Κ η τύπισσα μέχρι να βάλω αλλαρμ έφυγε! Γύρισα το αμάξι κ με την βοήθεια τον περίοικων την τσακωσα την σκρόφα. Εκτός από το ποινικό μέρος που θα υποστεί 100%, θα της πάρω κ τα βρακιά της σκρόφας το νοέβρη στο δικαστήριο! Κ είναι κ μορφωμένη τρομάρα της! Διδάσκει παιδιά αυτή η γυναίκα.

Σωστηηηηηηηη!!!!!!!! Παρ'της και τα σωβρακα!! χαχαχα

Φανταζομαι οταν τη βρηκες πως θα της φανηκες με την κοιλια τουρλα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κ εμενα και ο αντρας μου διδυμος ειναι..

αυτο με την φορεμενη μπλουζα επιανε παντως στο σκυλακι μου.. λες να το κανω και στα μωρα οταν γεννηθουν??? χαχαχα γιατι οχι????

σεβη τι περασες??? εγω νομιζω θα τα ειχα παιξει.. γκρινιαξε οσο θες.. μπορει να αισθανθεις καλυτερα...

tJYkp3.png

Tζινιω με ιδρωτα;;;; (πλακα κανω)!!!

Πιανει; γιατι εμεις κουναμε καθε βραδυ.....για καποιους μηνες το μεγαλο κοιμοταν μονο του την ημερα,τωρα σηκωνεται κ αρχιζει μαμα-μπαμπα εεεε....:tongue:

ελα ντε!! Συκοφαντειες!!

ναι το εχω ακουσει κι αυτο αλλα δεν το θυμομουν...θα το δοκιμασω αν ειναι. με τοσο ιδρωτα που ριχνω ομως ολη μερα, φοβαμαι οτι θα βρωμαει το ρουχο!! Κι εγω δεν ξερω τι αρωμα εχω πλεον...νομιζω οτι μυριζω γαλατιλας απ τις γουλιές:? Εχω βαρεθει να αλλάζω πλεον... !

μουαχχαχχαχχχχαχα! Όχι ρε δεν βρώμαγκε το μασκάλη μου.

Χωρίς πλάκα, να είναι φορεμένο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σωστηηηηηηηη!!!!!!!! Παρ'της και τα σωβρακα!! χαχαχα

Φανταζομαι οταν τη βρηκες πως θα της φανηκες με την κοιλια τουρλα!!

κ εμενα και ο αντρας μου διδυμος ειναι..

αυτο με την φορεμενη μπλουζα επιανε παντως στο σκυλακι μου.. λες να το κανω και στα μωρα οταν γεννηθουν??? χαχαχα γιατι οχι????

σεβη τι περασες??? εγω νομιζω θα τα ειχα παιξει.. γκρινιαξε οσο θες.. μπορει να αισθανθεις καλυτερα...

3 μηνών ήμουν, αλλά το κατάλαβε, το έμαθε. Το ζώον μένει 10 σπίτια πιό κάτω κ δεν ήξερα οτι μένουμε στον ίδιο δρόμο. Συμμαθήτρια με την μεγάλη μου αδερφή!

Εβελίνα δεν έχεις ακούσει που λένε το σκυλί κ το παιδί όπως το μάθεις?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Θα το δοκιμασω Τζινιω....μακαρι να πιασει!

Καλα λεει η Τζεμ....ξεβρακωσε την!!!!!!!

Εβελινα μετα την πρωτη τουμπα που ριξανε δεν φοβομουν τοσο αλλα με το λαμπακι τα ειδα ολα γιατι φοβηθηκα μην καταπιαν κομματακι....

Τζεμ αυτη η γαλατιλα!!!!!!! δεν μου λειπει καθολου....ειδικα οταν ετρωγε το μικρο γιαουρτι εκει να δεις ξινιλα κ πια δεν του δινω! μαλλον του πεφτει βαρυ!

Διαφημίσεις

Εβελινα η συμπεριφορα των μωρων ειναι σαν των κουταβιών! Μου το λεει και συνεχεια ο αδερφος μου κ εκνευριζομαι! "πω πω τι χαριτωμενα, οπως τα κουταβάκια!" τα κουταβια ρε ειναι σαν μωρακια, οχι τα μωρακια σαν κουταβακια!! και μη μου πειτε τι διαφορα εχει?? Στο ακουσμα!

Ωραια εχει κοσμο σημερα στο καφε κ εγω πρεπει παω για νανι μου... Φτου!!

Αντε ας κατσω κανα 5 λεπτο ακομα... νΑ περασω λιγη πανσεληνο ακομα μαζι σας!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σβε κ πού να έδινες φρισολακ ac, που πραγματικά βρωμάει ψαρίλα!!!!

Θέλω να βάλω ένα πλυντήριο κ βαριέμαι τρελά!

Έφτιαξα μπριάμ για αύριο. Να τα βάλω ψυγείο λέτε? Θα χαλάσουν?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σβε κ πού να έδινες φρισολακ ac, που πραγματικά βρωμάει ψαρίλα!!!!

Θέλω να βάλω ένα πλυντήριο κ βαριέμαι τρελά!

Έφτιαξα μπριάμ για αύριο. Να τα βάλω ψυγείο λέτε? Θα χαλάσουν?

Εδινα μαρη,δεν θυμασαι;;;;; για αρκετο καιρο!

Παντα το φαι ζεστο στο ψυγειο! σε σεμιναριο του εφετ μας το ειχαν πει!!!

Νεύρα εγώ στην εγκυμοσύνη? Σώπα καλέ!

Ένα κορυφαίο θα σου πώ. Αναίμακτα κ αγρατζούνιστα σωματικά, με τρακάρανε με τη σύλια μέσα κ ήμουν έγκυος στα δίδυμα. Κ η τύπισσα μέχρι να βάλω αλλαρμ έφυγε! Γύρισα το αμάξι κ με την βοήθεια τον περίοικων την τσακωσα την σκρόφα. Εκτός από το ποινικό μέρος που θα υποστεί 100%, θα της πάρω κ τα βρακιά της σκρόφας το νοέβρη στο δικαστήριο! Κ είναι κ μορφωμένη τρομάρα της! Διδάσκει παιδιά αυτή η γυναίκα.

καλα της εκανες!!! λες και θα τα εβαζε απο την τσεπη της η βλ@μενη..

εγω θα σας πω περιστατικο κλαματος...

αρχες καλοκαιριου.. η βραδια ειναι πολυ ομορφη και βγαινουμε με τον αντρα μου για φαγητο με φιλους.. εκει που ειμαστε στο αμαξι μπαινει τραγουδι πολυ ερωτικο και ο αντρας μου μου πιανει το χερι.. μου τραγουδαει.. και μου λεει "σ'αγαπαω πολυ μωρο μου" κ εκει εγω μπηγω κατι κλαματα... αστα να πανε.. δεν μπορουσε να με συνεφερει.. γιατι εκλαιγα ακομα δεν το εχω καταλαβει... μιλαμε δεν μπορουσα να παρω ανασα.. κ ο αλλος να με κοιταει και να μην μπορει να καταλαβει τι λαθος εκανε..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

3 μηνών ήμουν, αλλά το κατάλαβε, το έμαθε. Το ζώον μένει 10 σπίτια πιό κάτω κ δεν ήξερα οτι μένουμε στον ίδιο δρόμο. Συμμαθήτρια με την μεγάλη μου αδερφή!

Καταλαβα, θα σε βλεπει και θα στριβει!!

Θες να κανεις την ντουκαν ε? Οπως καταλαβες ολες τις διαιτες τις κοιταω...ειναι η αχιλλειος πτερνα μου! Δυσκολη μου φαινεται...και γενικα τα ακραια δεν τα συμπαθω... Απο την αλλη αν πιανει λες θα την κανω τη θυσια...

Τζεμ αυτη η γαλατιλα!!!!!!! δεν μου λειπει καθολου....ειδικα οταν ετρωγε το μικρο γιαουρτι εκει να δεις ξινιλα κ πια δεν του δινω! μαλλον του πεφτει βαρυ!

Αστα σου λεω ειναι το καινουριο μου αρωμα! νομιζω δε θα μπορω χωρις αυτο πλεον! χαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Θελω γλυκο.....σοκολατα!!!!!!

Εαν ανοιξω την μερεντα θα την τσακισω κ πανε τα 7 κιλα που εχασα το καλοκαιρι!!!!:tongue: οχι οτι προσεχω η κανω διαιτα!

Με κολάζεις κακούργα κ έχω μερέντα!

Εδινα μαρη,δεν θυμασαι;;;;; για αρκετο καιρο!

Παντα το φαι ζεστο στο ψυγειο! σε σεμιναριο του εφετ μας το ειχαν πει!!!

εφετ? =

καλα της εκανες!!! λες και θα τα εβαζε απο την τσεπη της η βλ@μενη..

εγω θα σας πω περιστατικο κλαματος...

αρχες καλοκαιριου.. η βραδια ειναι πολυ ομορφη και βγαινουμε με τον αντρα μου για φαγητο με φιλους.. εκει που ειμαστε στο αμαξι μπαινει τραγουδι πολυ ερωτικο και ο αντρας μου μου πιανει το χερι.. μου τραγουδαει.. και μου λεει "σ'αγαπαω πολυ μωρο μου" κ εκει εγω μπηγω κατι κλαματα... αστα να πανε.. δεν μπορουσε να με συνεφερει.. γιατι εκλαιγα ακομα δεν το εχω καταλαβει... μιλαμε δεν μπορουσα να παρω ανασα.. κ ο αλλος να με κοιταει και να μην μπορει να καταλαβει τι λαθος εκανε..

Τον καψερό τον άνρθωπο κ αυτόν. Ρε τί καψόνια τους κάνουμε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Με κολάζεις κακούργα κ έχω μερέντα!

εφετ? =

Ενιαιος φορεας ελεγχου τροφιμων

Τον καψερό τον άνρθωπο κ αυτόν. Ρε τί καψόνια τους κάνουμε?

Ανοιξε την καλε....εαν εχεις πτι-μπερ,βαλε απο πανω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...