Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

τζεμ εγώ από την άλλη με τόσα που άκουγα από γνωστές του τύπου: τον μάθαμε να κουνιέται, να ακούει τραγουδάκια, να ακούει παραμυθάκια, να κρατάμε χεράκια.... δεν ακολούθησα ούτε κουνητά, ούτε τπτ.

Άντε πέστε η Σύλια ήταν μόνη της κ την έπερνα χέρια, αλλά τα δίδυμα ελάχιστα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τα δικα μου υπεροχα νεα ειναι τα εξης....

Αφου απο το πρωι σηκωθηκα το πρωι κουρασμενη τα μικρα να λυσσανε συγχρονως!

Τρωνε γαλα,κοιμουντε,ξυπνανε στο μισαωρο κ αφου τα εχω στο πατωμα κ παιζουν μια χαρα κ ησυχα,λεω ας τα αφησω να πλυνω τα τετζερεδια τους!

5 λεπτα να εκανα,ησυχια στο δωματιο κ σκεφτομαι "τι καλα που καθονται;"

ανοιγω την πορτα κ τι να δω,σπασμενα γυαλακια στο πατωμα....ειχαν παρει το φωτακι νυχτος,το ειχαν ανοιξει κ ειχαν σπασει το λαμπακι!

Λιγο αιματακι στο φωτακι κ λιγες ροζ σταγονες στο πατωμα......σοκ λεμε επαθα!

Κοιταω κ τα δυο μην το δαγκωσαν κ ηταν τα αιματα απο το στομα,τπτ καθαρα....μαλλον απο τα ποδαρακια τους το αιμα!

Τα κανω μπανιο κ τα ταισα μετα! που να ηρεμησω εγω;;;;;;;

Μου φερνουν το laptop κ τους ειχα πει να μου σωσουν ενα φακελο αλλα δεν....τα νευρα μου κ εκει!

Τωρα ο καλος μου ειναι στο Σισμανογλειο με την αδερφη μου γιατι απο εχθες ποναει στο στομαχι αλλα την επιασε κριση μεγαλη.....

Υπεροχα;;;;;;

15, 80 τα πήρα από σκλάβο.

Μμμμμμμ ακριβυναν σε 3 εβδ που εχω να παρω;:rolleyes:

Σε έχουν ταράξει με την γκρίνια/ δόντια?

Ο ζώρζ βοηθάει? Αντέχει?

Υπομονή ρε σέβη κ θα περάσει. Είναι λίγο αγγούρι τώρα,

αλλά που θα πάνε? θα τα βγάλουν.

Ο Ζωρζ βοηθαει παρα πολυ κ ειδικα το απογευμα που ειναι σπιτι,τα παιζει για να κανω καμια δουλεια!

Διαβασε το προηγ.μην να δεις.....

Διαφημίσεις

τζινι το καλο που ειχαν ως τωρα ειναι πως τουλαχιστον το βραδυ τους αφηνα στην κουνια κι εφευγα...Αλλά ηταν που πηγα στο παρτυ και φοβηθηκαν μην παρω φορα κι αρχισω τα σουρτα-φερτα:tongue: Τεσπα, ας πουμε ειναι φαση...Και τωρα εννοειται δεν κουναω, το επιασα το νοημα. Απλά θελω κι εγω να ξεκουραστω ο ανθρωπος κ αυτο γινεται μονο οταν κοιμουνται!

Σεβη υπομονη...νομιζω τα δοντια τα μετρανε οι μαμαδες μεχρι να βγουνε και τα 32!!! (τοσα δεν εχουμε??)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τζεμινι πραγματικα απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου.. δεν μπορω ουτε να νευριασω ουτε καν να τσιτωσω.. μονο 2-3 φορες εχω ριξει κανενα κλαμα ετσι χωρις λογο... αλλα οκ..

σεβη ψαρακι με καρκινο? μεσα στο νερο ε? εγω μεσα στον αερα.. διδυμος με ωροσκοπο ταυροδιδυμο... (ειμαι πανω στην αλλαγη)

tJYkp3.png

Ωραία! Μια χαρά κ εσείς γυαλιά καρφιά!

Εμένα τα μικρά σκατόπαιδα μου σπάσανε το ένα τζαμάκι στο μικρό ( κ καλά μικρό= κουμούτσα) τραπεζάκι σαλονιού.

Το άλλο τζαμάκι στο ιδιο τραπέζι το είχα σπάσει εγώ το χειμώνα με ένα μπιμπερό.

δηλ. αν δεν είχα πανω κ γύρω γύρω στο τραπέζι ριχτάρι, κάθε πότε θα έσπαγε η λαλακία????

Τί έπαθε η αδερφή σου?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σεβη καταλαβα...χαμος κι εσυ!!

ΝΑ πεις, να πεις και για τη δικια σου ψυχολογια γτ αλλιως θα παρω εγω το στεμμα της γκρινιάρας:tongue:

εβελινα κι εγω διδυμακι ειμαι!! Δε φαινεται καθολου απ το nickname!χαχα με οροσκοπο λεων... Τι τραβαμε κι εμεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εβελινα εγω στην εγκυμοσυνη ειχα πολλα νευρα.......

Διδυμος ειναι ο καλος μου!

Τζινι δεν ξερω ακομα...ειναι στο νοσοκομειο!

Μια χαρα κ τα δικα σου....φανταστικη μερα λεμε!!!

Ετσι γλυκα μας αποχαιρεταει το καλοκαιρακι!!!!!!!!!!

Gem οχι κ γκρινιαρα!!!;):tongue:

τζινι το καλο που ειχαν ως τωρα ειναι πως τουλαχιστον το βραδυ τους αφηνα στην κουνια κι εφευγα...Αλλά ηταν που πηγα στο παρτυ και φοβηθηκαν μην παρω φορα κι αρχισω τα σουρτα-φερτα:tongue: Τεσπα, ας πουμε ειναι φαση...Και τωρα εννοειται δεν κουναω, το επιασα το νοημα. Απλά θελω κι εγω να ξεκουραστω ο ανθρωπος κ αυτο γινεται μονο οταν κοιμουνται!

Σεβη υπομονη...νομιζω τα δοντια τα μετρανε οι μαμαδες μεχρι να βγουνε και τα 32!!! (τοσα δεν εχουμε??)

Άκου τώρα να δείς τί έκανα όταν έβρισκα το χρώμα τηςσκουράδας με γκρίνια στο λίκνο!

Εβαζα μες στα λίκνα ένα ζακετάκι/ μπλουζάκι δικό μου, ή του χάσμπανδ φορεμένο.

(Μερικοί λένε οτι κ αυτό δεν είναι καλό, αλλά δια να μην φουνταριστώ το έκανα κ έπιασε)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Tζινιω με ιδρωτα;;;; (πλακα κανω)!!!

Πιανει; γιατι εμεις κουναμε καθε βραδυ.....για καποιους μηνες το μεγαλο κοιμοταν μονο του την ημερα,τωρα σηκωνεται κ αρχιζει μαμα-μπαμπα εεεε....:tongue:

τζεμινι πραγματικα απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου.. δεν μπορω ουτε να νευριασω ουτε καν να τσιτωσω.. μονο 2-3 φορες εχω ριξει κανενα κλαμα ετσι χωρις λογο... αλλα οκ..

σεβη ψαρακι με καρκινο? μεσα στο νερο ε? εγω μεσα στον αερα.. διδυμος με ωροσκοπο ταυροδιδυμο... (ειμαι πανω στην αλλαγη)

Νεύρα εγώ στην εγκυμοσύνη? Σώπα καλέ!

Ένα κορυφαίο θα σου πώ. Αναίμακτα κ αγρατζούνιστα σωματικά, με τρακάρανε με τη σύλια μέσα κ ήμουν έγκυος στα δίδυμα. Κ η τύπισσα μέχρι να βάλω αλλαρμ έφυγε! Γύρισα το αμάξι κ με την βοήθεια τον περίοικων την τσακωσα την σκρόφα. Εκτός από το ποινικό μέρος που θα υποστεί 100%, θα της πάρω κ τα βρακιά της σκρόφας το νοέβρη στο δικαστήριο! Κ είναι κ μορφωμένη τρομάρα της! Διδάσκει παιδιά αυτή η γυναίκα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διδυμος ειναι ο καλος μου!

Gem οχι κ γκρινιαρα!!!;):tongue:

ελα ντε!! Συκοφαντειες!!

Άκου τώρα να δείς τί έκανα όταν έβρισκα το χρώμα τηςσκουράδας με γκρίνια στο λίκνο!

Εβαζα μες στα λίκνα ένα ζακετάκι/ μπλουζάκι δικό μου, ή του χάσμπανδ φορεμένο.

(Μερικοί λένε οτι κ αυτό δεν είναι καλό, αλλά δια να μην φουνταριστώ το έκανα κ έπιασε)

ναι το εχω ακουσει κι αυτο αλλα δεν το θυμομουν...θα το δοκιμασω αν ειναι. με τοσο ιδρωτα που ριχνω ομως ολη μερα, φοβαμαι οτι θα βρωμαει το ρουχο!! Κι εγω δεν ξερω τι αρωμα εχω πλεον...νομιζω οτι μυριζω γαλατιλας απ τις γουλιές:? Εχω βαρεθει να αλλάζω πλεον... !

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...