Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Πήγα και εγώ στον σφακ που είμαι, την Δευτέρα που ήταν 8η μέρα κύκλου και είχα 2 ωοθυλακια 12 & 14 χιλ (φυσικός κύκλος). Έκανα αιματολογικές και μου είπε πάλι να πάω την παρασκευή. Δλδ 12η μέρα κύκλου. Προφανώς καταλαβαίνουν και από τις αιματολογικές. Εμένα πάνω κάτω ο κύκλος μου είναι στις 30 ημέρες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κορίτσια, έχει καμία πλυντήριο/στεγνωτήριο σε μια συσκευή κι αν ναι, ποια?

δεν εχω αλλα επειδη κοιτουσα για πρεσα και στεγνωτηριο (θα ειναι η επομενη αγορα), ειδα πως κοστιζουν. συμφερει να παρεις μεμονωμενο.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Η μερα δεν ειναι καλη.....ας ελπισουμε στην νυχτα!

αχχχχχ κι εγώ σε αυτήν ελπίζω...

όχι βέβαια για τον ίδιο λόγο που λες εσύ (για τα μικρά μάλλον δεν το λές??)

εγώ το λέω καθαρά και μόνο για μένα..και την ψυχολογία μου..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

τι παθατε καλε ολες μαζι??? θελετε να βαλω τις φωνες??? μονο εγω ειμαι σε κατασταση νιρβανα????

θα μου πεις σε ολη την εγκυμοσυνη ετσι ειμαι.. ουτε να νευριασω δεν μπορω..

να ρωτησω κατι ασχετο??? εχει δοκιμασει καμια σας πανες chico?

βρηκα αυτο και νομιζω ειναι πολυ οικονομικες αλλα δεν ξερω τι λενε απο ποιοτητα...

http://www.paneschicco.gr/newborn#/newborn

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

ταζ καλωσηρθατε!!! Και χρονια σας πολλά κιολας και με το καλό η βαφτιση! Ολα μαζι τα ωραια!!

μπουγος τι ειναι αυτο το κουνιστο? σα ριλαξ? εμενα αυτα με εχουν βολεψει. Και τα κουναμε και αρκετα, δηλαδη πλεον μπορει να ειναι και αδειο το ριλαξ και να το κουναμε με το ποδι απο συνηθεια!~ χαχαχα

νουφι τολμη και γοητεια?? μιλάμε ΤΟ λιώσιμο!

φροσο πρεπει να ξεχρεωσεις ε? Δεν το εκανες αυτο με τις ανατροφης?

Ναι καθηγητες ειμαστε...ειναι στο Ν Αιτ/νιας. Αστα βραστα. Θα δουμε σε λιγες μερες που θα παει. Αν ειναι πολύ μακρια θελω να ζητησει αποσπαση..:rolleyes:

τζεμινι αυτα που θα μου δωσουν εμενα ειναι σαν κουνιες οι οποιες λειτουργουν με μπαταρια και κουνιουνται τα μωρα.. εχει και σκαλες με ταχυτητες.. μια φιλη ας πουμε που ειναι πολυυυυυ ζωηρος ο μικρος της και δεν την παλευε καθολου το ειχε συνεχεια στο τερμα και ετσι τον ηρεμουσε... μου εδωσαν και ενα ριλαξ που εχει δονηση..

tJYkp3.png

Εβελινα οι πανες chicco ειναι σαν τις babylino!!!

Εαν πατησεις για παραγγελια χωρις να κανεις βαζεις τα στοιχεια σου κ σου στελνουν δειγμα....απο οικονομικα δεν νομιζω να συμφερουν κ τοσο!!!

Ναι τετοιο κουνακι μου δωσανε κ μενα αλλα στον 7ο νομιζω που τα μεγαλα ζορια των κολικων περασαν....τωρα εκει κοιμιζω το μικρο κ ο μεγαλος κουνημα στο καροτσι!!!!

Κ ναι η βραδυα δεν παει καλα......

evi να σασ ζησουν!υγεια και καλοτυχια να εχουν !οπωσ επιθυμειτε να τα δειτε!

φροσο να σου ζησει το παλικαρι σου!να τα εκατοστησει και να χαιρετε το ομορφο ονοματακι του!παντα υγεια!εμασ γιορτη και γενεθλια εχουν 2μερεσ διαφορα!κοιτα....εμεισ τον λεμε και αλεξανδρο και αλεξη και αλεξ και αλεκο!το παιδι οταν συστυνεται λεει αλεξανδροσ αλλαα σε ολα ακουει δεν εχει προβλημα!εσεισ πωσ τον φωναζετε?

Ευη να σου ζησουν τα ζουζουνακια σου!!!

Γερα,καλοτυχα κ πανα να σας γεμιζουν χαμογελα!

Να ευχηθω γιατι το ξεχασα με ολα αυτα στο Τζινιω να χαιρεται το αγορακι της,στην Φροσω να χαιρεται το αγορακι της,στην Ταζ να χαιρεται κ αυτη το αγορακι της!

Κ στην θεα μας πολυχρονη......:P

Εβελινα οι πανες chicco ειναι σαν τις babylino!!!

Εαν πατησεις για παραγγελια χωρις να κανεις βαζεις τα στοιχεια σου κ σου στελνουν δειγμα....απο οικονομικα δεν νομιζω να συμφερουν κ τοσο!!!

Ναι τετοιο κουνακι μου δωσανε κ μενα αλλα στον 7ο νομιζω που τα μεγαλα ζορια των κολικων περασαν....τωρα εκει κοιμιζω το μικρο κ ο μεγαλος κουνημα στο καροτσι!!!!

Κ ναι η βραδυα δεν παει καλα......

α εγω τα τα θεωρησα σχετικα οικονομικα σε σχεση με τα παμπερς.. τα μπειμπιλινο δεν εχω ιδεα ποσο εχουν..

υπομονη θα περασει η πανσεληνος και θα ηρεμισεις.. δεν μπορει.. τι ζωδιο εισαι και σε επηρεαζει τοσο?

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας. Εμεις σβησαμε τα κερακια μας και οερασαμε πολυ ωραια με τους νονους μας. Τωρα ξεμπερδεψαμε και εχω συμμαζεμα. Θα βαλω και φωτογραφιες οταν ηρεμησω. Τωρα μας μενει η βαφτιση. Ουφ, αντε να δουμε.

4o4op3.png

tοκ τοκ τοκ.

Ήρθα!

Εύη να τα χαιρόσαστε πάντα γερά κ ευτυχισμένα τα μπεμπέγια σας!

Ταζ να χαίρεστε τον υιο, χρόνια πολλά!

ΥΓ Εμείς τον φωνάζουμε κ Αλεξ πακ (από το πακέτο. Ξέρεις θα τον πάρει πακέτο όποια τον πάρει κ χωρίς δικαίωμα επιστροφής)

Λαερτα το ίδιο που σου έιπε η εβελίνα έχω ακούσει. Καίει αρκετό ρεύμα η μια συσκευή. Μαρή ρώτησα την κομπάρα κ μου είπε στο γάμο είναι έθιμο το στολισμενο κατόοπουλο!

Τί πάθανε κ αρρώστησαν οι άντρες σας? Τους στείλατε όλες?

Φρόσω μεγάlo πακέτο τραβάς κοπέλα μου. Αρχικά όταν το συζυτάγαμε το πήρα για αστείο των παιδιών, αλλά κ πώς να το χειριστείς? Κ εμένα ο νίκος θα με είχε ξεσκίσει!

Γιατί δεν υπάρχει ένα κουμπάκι να μαθαίνουμε τα ΠΑΝΤΑ σας γονείς?

παπί, τζεμ, σέβη τί πάθατε?

Εμείς εδώ. Τρέξιμο κ σήμερα. Πρόλαβα την συνταγογράφηση σε τρία εμβόλια κ τα πήρα, αλλιώς πολλά το μαλλί.

Τα πήγα κ μαλλ. Περάσαμε οκ.

Κατά τα άλλα ψάχνυμε τους ψίλους στα άχυρα εδώ.

λαέρτα βρήκα αυτά τα δύο για την ντθκάν.

Καλά τα λένε? Πες τη γνώμη σου κ για το δέυτερο που δίνει κ καλά ενδεικτικά γεύματα.

http://www.diaitadukan-gr.com/

http://www.enter2life.gr/wp/916-i-diaita-dukan-xaste-kila-me-tin-lipodialytiki-diata-dukan.html

Των πιάτων καίει φλάτζα. Έβγαλε πάλι νερά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κι εγω σεβη μαζι σου...δεν ηταν η μερα μου σημερα...ουτε και η νυχτα μου μαλλον. Δεν ξερω για σενα τι ακριβως αλλά εγω θα πω τα δικά μου!!

Σημερα ειμαι ορθιο πτωμα με τον αντρα αρρωστο ολα απ τα χερια μου περασανε...Ευτυχως βοηθησε λιγο η πεθερα αλλά και πάλι δεν την παλευω. Κι εκει που ειπα 9:30 να ξεκινησουμε διαιδκασια για υπνο (μπανιο κ ταισμα) ο μεγαλος δε λεει να κοιμηθει!!) 3 μερες μου το κανει αυτο και τελικα τον κατεβαζω και τον βαζω στο ριλαξ κι εκει αποκοιμιεται. Ουφ!!! Και τωρα νυσταζω αλλά δε θελω να κοιμηθω ακομα, θελω λιγο να χαζεψω, να φυγει το μυαλο μου που λενε...κι εγω δεν ξερω τι...κι εχει και πανσεληνο.. Εχωωωωωω σκασειιιιιιιιιιιιιιι που ελεγε και ο τυπος στη διαφημιση...:?

Εβελινα εσυ εισαι εγκυος και ο οργανισμος σου ο ιδιος σε προστατευει!!

Τις πανες κικο δεν τις εχω δοκιμασει...αν ειναι οπως οι babylino μπορω να πω οτι μου αρεσουν. Ειναι κ ελληνικες και τις υποστηριζουμε!! Τωρα που δε θα στελνουν κουπονια θα δουμε παλι..θελω να δοκιμασω και καμια no name π.χ λιντλ αργοτερα... Για την ωρα εχω στοκαρει καπως...

Αυτο το κουνιστο πολύ θα με βολευε μαλλον:rolleyes::rolleyes: Και ειδικα τωρα που ειμαι dead meat μου φανταζει υπέροχο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σελεστ κ εμένα τα παιδιά αδύνατα ήταν κ είναι. τπτ το ιδιαίτερο κ σύμφωνα με κάποιες έξτρα εξετάσεις αίματος. Είναι το σκαρί τους, τί να πώ?

θύμησέ μου το επαντορέλ είανι ένα θεόπικρο ροζοκόκκινο σιρόπι?

Αν είναι αυτό το έχω δοκιμάσει, τότε με τον άλεξ που βγήκαμε για 2 μέρες από νοσ. κ είχε κολλήσει εκεί ροταϊο κ δεν έπρεπε να κάνει εμετό

(Κ καλά. Τζάμπα την πίκρα που πήρε το παιδάκι μου. Τίποτα δεν έκανε. ξαναμπήκαμε νοσ.)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...