Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

σελεστιν αφου η γιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα ετσι θα ειναι... δεν ξερω κιολας.. κ αν ταλαιπωρηθηκε και με το στομαχακι του ισως φταιει αυτο..

κ εμενα μου εχουν δωσει καθισματακια, ριλαξ, παιχνιδια.. πραγματικα ολα αυτα αν δεν χρησιμοποιηθουν καμποσες φορες νομιζω δεν κανουν αποσβεση.. τα χρειαζομαστε για τοσο λιγο καιρο.. ειναι αμαρτια να πανε χαμενα..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

evizogr ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!

Σελεστιν κι εμενα εχουν διαφορα κ ετσι οπως τους κοβω νομιζω παντα θα εχουν. Κ αυτο ειναι που μας μπερδευει. Ο γιατρος μου λεει συνεχεια να μην πεφτουμε στην παγιδα (οσο μπορουμε) να συγκρινουμε τα διδυμα μεταξύ τους!

εβελινα τι μου θυμισες με τις αυπνιες....κοιμησου τωρα που μπορεις!

Κι εγω εχω παρει ρουχαλακια απο φιλες αλλά δεν ηταν τοσα φορμακια ως τωρα οποτε μην πω οτι κι αυτα χαμενα πηγαν... Θα δουμε στο εξης!

λαερτα τους ξαποστειλαμε! Εχει και σημερα πυρετο και ιδρωνει πολύ. Κριμα μωρε κι αυτος ο καημενουλης μου.. Φοβαμαι ομως για τα μικρα να πω την αληθεια. Δεν τα πλησιαζει αλλά και πάλι στο ιδιο σπιτι ειμαστε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

αχ ρε κοριτσια τι μου θυμισατε.. οταν ειχα κανει την εξωσωματικη κυκλοφορουσε μια παλιοιωση αλλο πραγμα και μετα οταν ειχα παρει θετικη χοριακη συνεχιζοταν.. και ηταν ολοι οι φιλοι αρρωστοι και ειχα απειλησει τον αντρα μου οτι αν αρρωστησει θα τον στειλω να μεινει κατω στην μανα του.. και απο τον φοβο του μην αρρωστησει κυκλοφορουσε ολη την ωρα με αντισυπτικο υγρο και επλενε τα χερια του...

καλα ειδικα για τον μπεμπη μου εχουν δωσει περισσοτερα ρουχαλακια παρα φορμακια, πολλα απο τα οποια ειναι με τις ταμπελες..

tJYkp3.png

Ανέβασα τις φωτογραφίες μας!!! επιτέλους...γιατί αρχικά κόλλαγε (μάλλον λόγω μεγέθους) και δεν τις φόρτωνε! πάω να κάνω αιτήσεις φιλιας για να μας δείτε....

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

κορίτσια εμενα μου είχα δωσει το κουνιστο της fisher και είχα σωθεί!!! Ακομα το λεμε με τον αντρα μου,ακομα και με τους κολικους ήταν το μονο που μας εσωσε...το λεω για τις μελλουσες μανουλες μας

Διαφημίσεις

καλησπερα!γυρισαμε και εμεισ χθεσ το βραδυ και τελοσ οι διακοπεσ!ειχε γιορτουλα χθεσ ο μεγαλοσ μου γιοσ και αυριο εχει γενεθλια και γινεται 7χρονων!επισησ αυριο εχουμε και την βαπτιση των διδυμων!!!!ανυπομονω!θα προσπαθησω μεχρι την κυριακη να διαβασω οσα εχασα !

το μονο που ειδα ειναι τα αγορακια τησ σελεστιν τα οποια ειναι πανεμορφα!να τα χαιρεστε!

Ανέβασα τις φωτογραφίες μας!!! επιτέλους...γιατί αρχικά κόλλαγε (μάλλον λόγω μεγέθους) και δεν τις φόρτωνε! πάω να κάνω αιτήσεις φιλιας για να μας δείτε....

σελεστιν κουκλια ειναι τα αγορια σου!!! να τα χαιρεσαι!!!

κορίτσια εμενα μου είχα δωσει το κουνιστο της fisher και είχα σωθεί!!! Ακομα το λεμε με τον αντρα μου,ακομα και με τους κολικους ήταν το μονο που μας εσωσε...το λεω για τις μελλουσες μανουλες μας

μου εχουν ηδη υποσχεθει 2 τετοια!!! και οι δυο μαμαδες που τα πηραν μου ειπαν οτι σωθηκαν!!!

καλησπερα!γυρισαμε και εμεισ χθεσ το βραδυ και τελοσ οι διακοπεσ!ειχε γιορτουλα χθεσ ο μεγαλοσ μου γιοσ και αυριο εχει γενεθλια και γινεται 7χρονων!επισησ αυριο εχουμε και την βαπτιση των διδυμων!!!!ανυπομονω!θα προσπαθησω μεχρι την κυριακη να διαβασω οσα εχασα !

το μονο που ειδα ειναι τα αγορακια τησ σελεστιν τα οποια ειναι πανεμορφα!να τα χαιρεστε!

καλωσηρθατε!!! να χαιρεσαι το αγορι σου το μεγαλο!!! χρονια του πολλα και καλα!!!

με το καλο να βαφτισετε και τα διδυμακια σας!!!

κορίτσια, έχει καμία πλυντήριο/στεγνωτήριο σε μια συσκευή κι αν ναι, ποια?

δεν εχω αλλα τσεκαρε πριν το παρεις γιατι απο μια ερευνα αγορας που ειχα κανει καποια στιγμη νομιζω οτι καινε πολυ ρευμα αυτα που ειναι 2 σε 1.. θα στο πουν και στο καταστημα που θα πας για να αγορασεις.. αν εχεις χωρο καλυτερα παρε στεγνωτηριο ξεχωριστη συσκευη..

tJYkp3.png

μολις τα εβαλα για υπνο, παω να μαζεψω το χαος απ το μπαλκονι, οπου εφαγαν κ να ξεραθω για λιγο στην τιβι βλεποντας...ω, τι καταντια....θα δω τολμη κ γοητεια στη ετ3(!!!) γιατι θελω απλως να λιωσω ........να λιωσω λεω!!!

καλημερα κ καλη πανσεληνο με ηρεμια!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εύη να τα εκατοστήσουν!!!!!!!!!!!!!!!

Τζίνι, ταζ και Αλεξάνδρα (?) χρόνια σας πολλά! Ταζ Αλέξη ή Αλέξανδρο τον λένε τον μεγάλο σου;

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Το μανάρι μου είχε και γενέθλια και γιορτή χθες μαζί. Γι''αυτό τον βγάλαμε Αλέξ.

Τζίνι αν έχετε κάνει το μαντού μην φοβάσαι για την φυμ.

Πάπια μπουσουλάνε τα παπάκια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μπράβο τους! Βιάζονται ε; χεχε τρέχα μαμά και μπαμπά.

Λαέρτα όλα θα πάνε σούπερ τέλεια και τζάμπα αγχώνεσαι.

μπουγκος και σελεστίν τί όμορφα παιδάκια έχετε!!!!!!!!! Τρελαίνομαι για αγορομωράκια το έχω πει πάλι. Μπούγκος τα μικρά σου ξεχωρίζουν πάντως λόγω κυβικών :tongue:.

Τζέμινι περαστικά στον ανδρούλη σου. και ήθελα να ρωτήσω. Καθηγητής είναι ε; Σε ποιο μέρος πάει, γιατί κάποτε είχε πει ότι πάει μακριά.

Εγώ φέτος μπορούσα να πάρω απόσπαση για γ αθήνας, δίπλα στο σπίτι μου, αλλά αν δεν ξεχρεώσω την οργανική μου θα εγκλωβιστώ ανατ. αττική. Οπότε ένας χρόνος θα περάσει πού θα πάει.

Το βράδυ μου ήταν εφιαλτικό.............και πάλι.

ταζ καλωσηρθατε!!! Και χρονια σας πολλά κιολας και με το καλό η βαφτιση! Ολα μαζι τα ωραια!!

μπουγος τι ειναι αυτο το κουνιστο? σα ριλαξ? εμενα αυτα με εχουν βολεψει. Και τα κουναμε και αρκετα, δηλαδη πλεον μπορει να ειναι και αδειο το ριλαξ και να το κουναμε με το ποδι απο συνηθεια!~ χαχαχα

νουφι τολμη και γοητεια?? μιλάμε ΤΟ λιώσιμο!

φροσο πρεπει να ξεχρεωσεις ε? Δεν το εκανες αυτο με τις ανατροφης?

Ναι καθηγητες ειμαστε...ειναι στο Ν Αιτ/νιας. Αστα βραστα. Θα δουμε σε λιγες μερες που θα παει. Αν ειναι πολύ μακρια θελω να ζητησει αποσπαση..:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Με την ανατροφή ξεχρέωσα τη Σέριφο ;).

Πέρισυ πήρα μετάθεση. Πωπω ελπίζω να είναι κοντά, Αντίριο ας πούμε :D.

Ζήλεψα και έβαλα κι εγώ 3 φωτό από τα αγοράκια μου στο προφίλ μου.

Σας ευχαριστω όλες!!! και σεις να χαίρεστε τα μικρα σας και να τα δείτε όπως επιθυμειτε!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Με την ανατροφή ξεχρέωσα τη Σέριφο ;).

Πέρισυ πήρα μετάθεση. Πωπω ελπίζω να είναι κοντά, Αντίριο ας πούμε :D.

Ζήλεψα και έβαλα κι εγώ 3 φωτό από τα αγοράκια μου στο προφίλ μου.

Βασικα ειναι στη Δ περιοχη που περιλαμβανει τις "ακριτικες περιοχες". Αλλά μια αποσπαση Ναυπακτο θα ηταν τελεια...για να δουμε!

ωραια τη γλιτωσες τη Σεριφο! Εγω ειχα παει Δωδεκανησα ενα χρονο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...