Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εβελινάκι

ευχαριστήσου μέχρι τελευταίας πνοής τα κιλά, τα γλυκά, τις θερμίδες, την ξάπλα, την περιποίηση από τους γύρω και όλα τα παρεμφερή..γιατί μετά γιοκ!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

πάω να δω μπουγάκια!

μα καλά τώρα που μπήκα εγώ, εξαφανιζόλ????????????????????

πιφ! :(

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

περαστικά του! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Πες του να φοράει μα΄σκα εάν είναι!

thanx! δεν εχουμε μασκα... απλα δε μας πλησιαζει για την ωρα και βλεπουμε!

εχει πεσει κυνηγι με τα παπάκια? Φαντασου να περπατησουν κιολας!

Εγω ελεγα για τα ρουχα... κ εσεις πολλά εχετε ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

thanx! δεν εχουμε μασκα... απλα δε μας πλησιαζει για την ωρα και βλεπουμε!

εχει πεσει κυνηγι με τα παπάκια? Φαντασου να περπατησουν κιολας!

Εγω ελεγα για τα ρουχα... κ εσεις πολλά εχετε ε?

να πλάνει πολύ καλά τα χέρια του! Κι εσύ επίσης!

όχι δεν μπορώ να πώ ότι είχαμε και πάρα πολλά.. δώρα για ένα περίεργο λόγο δεν μας κάναν πάρα πολλά ..

μας έδωσε όμως μια μανούλα αρκετά και μας ήρθε λουκούμι. Τώρα καταλαβαίνω πώς μένουν πάντως αφόρετα τα περισσότερα και ολοκαίνουρια!

Πλέον έχουμε την εμπειρία! Δεν την ξαναατάμε.

Στη βάφτιση εγώ έβαλα λίστα. Όχι ότι θα το ακολουθήσουν πολλοί. Αλλά τουλάχιστον ότι πιάσω από ξεμπαρκίλες που δεν ξέρουν. (ήμουν κι εγώ κάποτε σε αυτούς).

Paulo Coelho

Καληνύχτες!

(πού θα παέι..θα φτάσω μια μέρα τα 1.000 ποστς..:tongue::tongue::tongue:)

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καληνύχτες!

(πού θα παέι..θα φτάσω μια μέρα τα 1.000 ποστς..:tongue::tongue::tongue:)

χαχαχα εισαι μικρη ακόμα!:tongue:

Καλα εκανες για τη λιστα! Νομιζω βγαζει και τον καλεσμενο απ το αδιεξοδο!

Και απορω που καποιοι-κυριως μεγάλοι- το παρεξηγουνε ακομα.

Καληνυχτα!;) Παω κι εγω σιγα σιγα...

ιιιιιιιιιιιι τελεια τα παπακια!!!!!!!!! Δε σχολιαζω1-1 το λεω ομως εδω! Καλα το καφε μας εχει τα πιο ωραια διδυμομωρα μου φαινεται!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσια. Μονη ειμαι ε;;; σημερα γινομαστε ενος!!!! Να ειναι γερα παντα, αυτο ευχομαι, και ολα τα παιδακια. Πως περασε ο καιρος βρε παιδια. Ελεγα στον αντρα μου οτι περυσι τετοια μερα κοιμομουν ανηποψιαστη κ το πρωι σπασαν τα νερα!!! Και ηταν απο τις λιγες μερες που ειχα κοιμηθει καλα και ξεκουραστα, σαν να το ξερα ενα πραγμα. Αχ τι θυμαμαι βραδιατικα.

4o4op3.png

Είμαι και εγώ εδώ! Να τα χαίρεσαι evi! Να είναι γερά και δυνατά σαν τα ψηλά βουνά!

Froso και tzini χρόνια πολλά για τα αγόρια σας! Να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Γεια σας κοριτσια. Μονη ειμαι ε;;; σημερα γινομαστε ενος!!!! Να ειναι γερα παντα, αυτο ευχομαι, και ολα τα παιδακια. Πως περασε ο καιρος βρε παιδια. Ελεγα στον αντρα μου οτι περυσι τετοια μερα κοιμομουν ανηποψιαστη κ το πρωι σπασαν τα νερα!!! Και ηταν απο τις λιγες μερες που ειχα κοιμηθει καλα και ξεκουραστα, σαν να το ξερα ενα πραγμα. Αχ τι θυμαμαι βραδιατικα.

Χρόνια πολλα, να τα εκατοστησουν, να είναι γερα και να τα χαίρεστε!!! :D:D

p1Utp3.png

καλημέρα!!! μπήκα πρωί πρωί μιας και περιμένω τον μικρό πρίγκηπα να χωνέψει και να τον ξαναβάλω για νάνι...

evizogr, χρονια πολλά και ευτυχισμένα!!! να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να είναι ευτυχισμένα, γερά και δυνατά...και συ η πιο περήφανη μαμά του κόσμου!!!

Αχ, παπίτσα μου γλυκειά, βλέπω ότι τους επόμενους μήνες μας περιμένουν πολλές εξελίξεις...δόντια, μπουσουλήματα!!! κάτι ανέφερες για ενα αφρώδες υλικό και ήθελα να ρωτήσω τι είναι αυτό και που το βρήκες? είναι ειδικό για μπουσούλημα?

Από κιλάκια είστε μια χαρά!!! μπράβο σας!!! και μιας και λέμε για κιλα...ο μικρός μου τον τελευταίο μήνα δεν έχει πάρει καθόλου...καλέ ούτε 100γρ...είναι λογικό αυτό? κάτι οι διάρροιες που του κάνει το ειδικό γάλα για την παλινρόμηση, κάτι η παλινδρόμηση που δεν τον αφήνει να φάει μεγάλες ποσότητες...γενικά, δεν παίρνει εύκολα βάρος και ήταν πάντα λίγο πιο λεπτός από τον άλλο, αλλά αυτό το μήνα δεν πήρε απολύτως τίποτα!!! η γιατρός τον βρήκε καλό, μιας και είναι στη 50η θέση βάρους (είναι 6.700), αλλά εμένα μου φαίνεται λεπτός...ειδικά σε σύγκριση με τον μεγάλο που είναι ένα κιλό περισσότερο...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες και κουκλάκια!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΓΑΠΗ, ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εύηηηηηηη, να χαίρεσαι τα μωράκια σου, να είναι πάντα χαρούμενα και γερά, να είστε ευτυχισμένοι και να απολαύσεις την ημέρα αυτή ξένοιαστα και με πλήρη συνείδηση του σπουδαίου κατορθώματος!!!

γεια σας!

Δίλημμα.. Μέσα-τέλη Νοέβρη να πάω για δουλειά και να κανονίσω αντί να σχολάω νωρίτερα να παίρνω μια Παρασκευή day off ή να πάρω κι άλλους 4μήνες άδεια και να πάω στη δουλειά Απρίλιο αλλά μετά δε θα έχω ρεπό ή λιγότερες ώρες ?

Θυμάσαι που με ρώταγες γιατί κάθομαι? Έ, γιατί πήρα και το τετράμηνο. Δεν το συζητάω ότι το προτιμώ έτσι παρά να τρέχω στη δουλειά κι απλά να γυρνάω 2 ώρες νωρίτερα. Δεν μου λέει τίποτα αυτό...

σουπερ τοτε! Νομιζω καποια στιγμη θα επρεπε να ζητησουμε να μη μας κανουν ιατροφαρμακευτικες κρατησεις απο το μισθο και να καταφυγουμε ολοι σε ιδιωτικές:rolleyes:

Ο τζεμινος ειναι αρρωστος. Εχει 38,5 πυρετο. Τον εχω εξορισει στον καναπε...λετε να κολλησουν και τα μικρα? Εχει και ανακατωσουρα στο στομαχι και τωρα του φτιαχνω ρυζακι...

Κι εμένα χτες ο δικός μου πήγε εξορία στο πατρικό του γιατί ήταν συναχωμένος κι επειδή πλέον αποφεύγω τις ιώσεις σαν ο διάολος το λιβάνι, δεν συμφωνούσα να τον έχω εδώ ούτε με μάσκα!!!

Λαέρτιους αγάπιους..καλέ τί είναι οι ποδιές?????

Κι εγώ ιδέαν δεν έχω!

Καλά αυτό με το πόνυ όλα τα λεφτά :D:D Μα όλα!:tongue:

Ρώτησες τ η φωτογράφο που σου είχα πει εγώ σε πμ? ή μπα?

Εμένα 850?. Σας παραπέμπω σε ποστ μου παλιότερο που ρωτούσα και είχα κάνει γκάλοπ. Δυστυχώς δεν το βρίσκω . ήταν όμως αρχές ιουλίου. έλεγα κα ιτις παροχές.

Ναι, είχα ψάξει τη δουλειά του και σ'ευχαριστώ πολύ αλλά ήταν και κλειστός με σένα το πρωί και κάπως το άφησα...

Να μή σε παίρνει απο κάτω φίλη μου! Ή να σε παίρνει από κάτω με μέτρο όμως. Στιγμιαία. Ίσα ίσα για το restart, όχι παραπάνω!

Ο μπεμπούλης σου μια χαρά θα είναι. Απλά ήταν κάπως εξαντλημένος. Εεεε, είναι και άντρας (αδύναμο φύλλο ποιος είναι είπαμε τελικά??)

Τελικά για βασιλικούς έχω να σου πώ λέμε. ΞΑνασκέψουτο. Με φύτευση σε γλαστράκι 50σεντς. Πλατύ σγουρό ό,τι θες. Εγώ πλατύ. Όχι πέστο αλλά πλατύ.

Καλά, χαμπάρι δεν είχα πάρει ότι αποφάσισες κι εσύ για βασιλικούς! Μάλλον το'χασα όταν το είπες. Μόνη σου θα τους φτιάξεις ή θα τους δώσεις στο εργαστήρι που μου'πες?

έχω να σου προτείνω και μαγαζί για τη βάφτιση πολύ καλό. Είναι εργαστήρι κιόλας και ελίσσεται. Σου στέλνω στο φέις.

Θενξ!!!

Από κιλάκια είστε μια χαρά!!! μπράβο σας!!! και μιας και λέμε για κιλα...ο μικρός μου τον τελευταίο μήνα δεν έχει πάρει καθόλου...καλέ ούτε 100γρ...είναι λογικό αυτό? κάτι οι διάρροιες που του κάνει το ειδικό γάλα για την παλινρόμηση, κάτι η παλινδρόμηση που δεν τον αφήνει να φάει μεγάλες ποσότητες...γενικά, δεν παίρνει εύκολα βάρος και ήταν πάντα λίγο πιο λεπτός από τον άλλο, αλλά αυτό το μήνα δεν πήρε απολύτως τίποτα!!! η γιατρός τον βρήκε καλό, μιας και είναι στη 50η θέση βάρους (είναι 6.700), αλλά εμένα μου φαίνεται λεπτός...ειδικά σε σύγκριση με τον μεγάλο που είναι ένα κιλό περισσότερο...

Να σου πω, μην ανησυχείς, μόλις αρχίσετε τις κρέμες θα παρει βάρος. Πότε αρχίζετε?

120247mcv711uxx1.gif

καλημερα κοριτσακια!!!

σημερα εχω σηκωθει απο τις 6 και δεν με ξαναπαιρνει ο υπνος.. ελπιζω να αναπληρωσω το μεσημερι..

evi να τα χαιρεσαι τα μικρα σου!!! να ειναι παντα γερα και καλοτυχα!!!!!

παπιτσα αντε να βγουν και τα δοντακια και να ηρεμισουν κ αυτα κ εσεις... πραγματικα απορω απο ποια ηλικια και μετα θα μπορει να κρατησει ενα ατομο τα μικρα.. αχ τρομαζω με αυτα που με περιμενουν!!!!

τζεμινι περαστικα στον αντρουλη σου.. και σε αποσταση απο τα μικρα..

ρουχαλακια εχω μαζεψει και εγω αρκετα απο φιλες μου.. και ευτυχως δεν εχω να αγορασω και πολλα πραγματακια.. μονο χθες μου εστειλε η κολλητη μου μια τσαντα τεραστια του τζαμπο ρουχα.. μετρησα περιπου 30 φορμακια για την μπεμπα.. χωρια τα υπολοιπα πραγματακια.. αλλα τοσα εχω μαζεψει για τον μπεμπη και περιμενω κ αλλα απο 1-2 ατομα..

tJYkp3.png

Νουνού μου, άσε ...εδώ και 1.5 μήνα έχουμε ξεκινήσει κρέμες...είναι καλόφαγο το καημένο...και τις κρέμες του τις τρώει μια χαρά και το γάλα του το πίνει...απλά δεν θέλει μεγάλη ποσότητα γιατί από ένα σημείο και ύστερα αρχίζει να ανακατεύεται...βέβαια, ίσως γι' αυτό εξακολουθεί και διατηρεί το τρίωρο (πολλές φορές και λιγότερο) μεταξύ των γευμάτων...για παράδειγμα τώρα...έφαγε γαλατάκι στις 6 και τώρα πάλι στις 9...και φαντάσου είχε ξυπνήσει από τις 8.15 και γκρίνιαζε, αλλά τον καθυστέρησα εγώ μέχρι να κάνω κάτι δουλειές...όλα τα έχουμε δοκιμάσει...και ειδικό γαλατάκι (που όμως προκαλεί διάρροιες) και epadoren και όρθιο τον έχω για καμιά ώρα μετά το τάισμα...φοβάμαι ότι η γιατρός θα μας δώσει πιο ισχυρό φάρμακο όταν μας δει...αλλά ίσως και καλύτερα για να μην ταλαιπωρείται άλλο το παιδάκι...:|

Εβελίνα, κάνεις την καλύτερη δουλειά και μαζεύεις ρουχαλάκια!!! δε θα χρειαστεί να αγοράσεις τίποτα!!! και θα κάνουν και απόσβεση αυτά τα ρουχαλάκια, μιας και θα φορεθούν ξανά...έτσι κάνουμε και μεις!!! έχω μια κουμπάρα με 2 παιδάκια μεγαλύτερα, που μας δίνει όλα τους τα ρουχαλάκια και δεν έχει χρειαστεί να ψωνίσω τίποτα από ρούχα ως τώρα!!! και από εξοπλισμό, μου δάνεισε ρηλάξ, παιχνίδια, τραμπολίνο, καλαθούνα!!! α!!! και όταν της τα επιστρέφω, τα δίνει σε μια άλλη φίλη της διδυμομανούλα με την οποία έχουμε 6 μήνες διαφορά!!!

όσο για αυτά που γράφουμε για τις δυσκολίες στην ανατροφή των μωρών, μην πελαγώνεις...μια χαρά θα τα καταφέρεις όπως όλες μας!!! και γω τώρα τόσες μέρες μόνη μου τα έχω όλη μερα...ναι είναι πολύ κουραστικό, αλλά γίνεται...βέβαια, αν καταφέρεις και εχεις μια βοήθεια, τόσο το καλύτερο...θα παίρνεις και συ μερικές ανάσες ξεκούρασης και ηρεμίας!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...