Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λαέρτα πιστεύω πως μια έκπτωση θα μπορούσε να σου κάνει ο φωτομαν.

Δεν θυμάμαι καλά πόσα είχα δώσει. Νομίζω 850 ψηφιακό μεγάλο, δυό μικρά, δβδ, βίντεο (100 φωτοσ).

Μπουσουλάνε έτσι? Εμένα κανένα μήνα πριν χρονίσουν περπάτησαν. Μή σου πώ οτι ο Αλεξ περπάτησε ελάχιστα πριν το χρόνο. (ή τα μπερδέυω με τα δόντια του? Μπά!)

Μουρίτσες πού πήγατε?

Τζεμ 40 ευρώ κ για τα δύο? Ούτε του παπά μην το πεις!

Γουιτση καλώς ήρθες κ πάλι.

Σελεστ, αν κοιμούνται αρκετά μπορείς να κάνεις συμφωνία να σου κάνει κ λίγες δουλειες. Ο κανόνας λέει για την νταντά όλα όσα αφορούν τα παιδιά (κ καλά!).

Θα μπορούσες επίσης να σκεφτείς την εναλλακτική του να έχεις γυναίκα για το σπίτι. παρτ τίμε. 4 ώρες αν όχι κάθε μέρα, κάθε δεύτερη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑλέ μπουγος!!! Ολόιδια ειναι τα αγορια σου!!!!!!!!!! κουκλια κιολας δεν το συζητώ! Φτου σας!!

τζινι κ εγω νομιζω καλά ειναι. Και τον φοβομουν γτ εχει και σαιτ στο νετ με συμβουλες κλπ κι ελεγα θα ειναι τσουχτερος!!:tongue: Εγω ειχα τον μπαμπα του για παιδιατρο...ποτε μεγαλωσα, θα συγκινηθώ:tongue: χαχα

πρεπει να κατεβουμε στο κεντρο να αλλαξω κτ ρουχαλακια των παιδιων αλλά ο αντρας μου μαλλον αρρωσταινει... Ασχετο, αλλά πως μεγαλώνουν ετσι τα μωρα?? Ο μεγαλος που ειναι και ψιλογομαρακι δε θα του κανει τιποτα, κακο προγραμματισμο εκανα μαλλον.:rolleyes: Και πολλά ρουχα αφορετα ρε παιδι μου, κριμα! Το γραφω για τις εγκυουλες αυτο να μην παρουν πολλά και να αλλαξουν τα δωρα για την επομενη χρονια π.χ.

Παιζει ο μικρος να με μισησει που καθομαι και γραφω στο νετ κ εκεινο μου μιλαει κ δεν του δινω σημασια?? Ή του δινω λιγο και χαιρεται και μετα τιποτα? Μην του δημιουργησω κανα τραυμα, αλλά πόσο αλλο να τραγουδησουμε/παιξουμε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μουρίτσα από οτι θυμάμαι η πάπια κ κάποια άλλη που δεν θυμάμαι ποία, δίναν πάνω από 120 κ για τα δύο!!!!!! Σε νεογνολόγο.

(έμανταλ? η εβελίνα ρώταγε!)

Εγω δινω 100 κ τα δυο. Ειναι κ νεογνολογος και καλα. Ειναι κ στο ιασω, μου τον συστησε ο γυναικολογος μου που παει κ τα δικα του. Βεβαια το καλο ειννι οτι εχουμε κ ιδιωτικη ασφαλιση κ παιρνουμε τα περισσοτερα πισω. Να φανταστεις με την επιστροφη απο την ασφαλεια ειναι σαν να πληρωνουμε 10 ευρω το παιδι.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

τρέχω-πηζω!!!

τα μικρά παπιά έχουν ξεσαλώσει πάρα πολύ λέμε μετά τις διακοπές και όλοοολα τα άτομα που τα έπαιζαν................................................

!#@#$^%@%$&&*(*)

δεν μπορούμε λεπτό να μην είμαστε μαζί τους να τα απασχολούμε ή έστω να μας βλέπουν..

εν τω μεταξύ πολλή γκρίνια ρε παιδί μουΕιδικά η μπέμπα που ετοιμάζει τα κάτω..πιστέυω το πολύ σε 1 βδομάδα θα έχουν καραυγεί.. κι ο μπεμπούλης που έχει φωνή καμπάνα (λέω να μην του δώσω ποτέ αυγό και την αυξήσει:)) και γκαρίζει συνέχεια και ποικιλοτρόπως..κι αυτό ετοιμάζει το τρίο-τέταρτο-πέμπτο..τί να πώ..όλα πρησμένα είναι..!!!

Πακέτο κορίτσια..έτσι όπως έχει η κατάσταση πλέον δεν μπορεί να μείνει ένα άτομο με τα δίδυμα..χρειάζονται δύο. Ελπίζω να είναι παροδικό.

Εν τω μεταξύ χθες κάναμε και εμβόλιο το οποιό μας είπε ότι θα γίνουν πιο γκρινιάρικα. Πυρετό ευτυχώς φαίνεται το γλιτώσαμε.

Ήρθε η μαμά μου σήμερα το απόγευμα και έτρεχα για τα της βάφτσισης αλλά και για άλλα.

Όλα μαζί. Ουάου.

Δίλημμα.. Μέσα-τέλη Νοέβρη να πάω για δουλειά και να κανονίσω αντί να σχολάω νωρίτερα να παίρνω μια Παρασκευή day off ή να πάρω κι άλλους 4μήνες άδεια και να πάω στη δουλειά Απρίλιο αλλά μετά δε θα έχω ρεπό ή λιγότερες ώρες ?

Οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο >>>>>>>>>?????????!$@#^^^^^^^&

Καλά ότι μου την έχει δώσει κι εμένα..είναι πασιφανές νομίζω! :rolleyes:

Στο επόμενο..έτσι για να φαίνεται ότι γράφω και πολλά θα κάνω άλλου είδους επισημάνσεις..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Μουρίτσα από οτι θυμάμαι η πάπια κ κάποια άλλη που δεν θυμάμαι ποία, δίναν πάνω από 120 κ για τα δύο!!!!!! Σε νεογνολόγο.

(έμανταλ? η εβελίνα ρώταγε!)

γες....

150? και μπλακ!!!!!!!!

Πάει όμως πέρασε.....

τώρα 0? και γίνεται απόσβεση σου λέω......

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Εγω δινω 100 κ τα δυο. Ειναι κ νεογνολογος και καλα. Ειναι κ στο ιασω, μου τον συστησε ο γυναικολογος μου που παει κ τα δικα του. Βεβαια το καλο ειννι οτι εχουμε κ ιδιωτικη ασφαλιση κ παιρνουμε τα περισσοτερα πισω. Να φανταστεις με την επιστροφη απο την ασφαλεια ειναι σαν να πληρωνουμε 10 ευρω το παιδι.

σουπερ τοτε! Νομιζω καποια στιγμη θα επρεπε να ζητησουμε να μη μας κανουν ιατροφαρμακευτικες κρατησεις απο το μισθο και να καταφυγουμε ολοι σε ιδιωτικές:rolleyes:

Ο τζεμινος ειναι αρρωστος. Εχει 38,5 πυρετο. Τον εχω εξορισει στον καναπε...λετε να κολλησουν και τα μικρα? Εχει και ανακατωσουρα στο στομαχι και τωρα του φτιαχνω ρυζακι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Έχει φυματίωση η κυρία Βαγγελιώ! Φανταστείτε το χειμώνα τί θα γίνει.

Συγ΄νωμη κυρία Βαγγελιώ!

Καλέ η πάπια είναι κ 500 μέτρα μακριά με στροφές κ βουναλάκι από εμάς, δεν την πιάνουν τα σκάγια της φυματίωσης. Ευτυχώς δηλ!

Καλέ τί είναι αυτά που λέτε και σκιάζομαι????????????????????????????????????????????

Τζίνι σου λέω κάτι πράγματα που σου έχω για παράδοση δε θα περάσω από το στενό να στα δώσω..

θα τα στείλω με κούριερ!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ σοβαρά?

Τί εστί κυρά βαγγελιώ?????????

Απαπαπα! ΚΑλέ τί είναι τούτα?? ΣΤο 2012 ζούμε γμτ μου!!!!

Σοβαρά? Εξακριβωμένο? Μην είναι κιτρινισμός? Ούτε να το πιστέψω δε θέλω...

Paulo Coelho

Καλέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσου/όσες γιορτάζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην καρφωνόμαστε κιόλα..;););)

Να πώ τα φανερωμένα...

Χρόνια πολλά Φρόσω για το αγόρι σου

και Τζινιώ κι εσύ για το παλικαρόπουλο!

Θα σε πάρω κιόλας! Δε θα τη βγάλω με ένα ποστ!!!

Και σε σένα μικρή artitz...;););););););););););)

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Τζαζούουουουουο!!!!! Οέοοοοοοοοοο!

Τί γίνατε με τις φωτιές?????

Που είστε καλέ??????????????????????????????

Paulo Coelho

παπιτσα κι εγω που νομιζα οτι επιτελους καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα μπορει να μεινει κανεις μονος του με διδυμα:rolleyes: Τι πλάνες ειναι αυτες που εχουμε??

Κουραγιο! Δοντια ειναι αυτα...πως θα τρωνε τα κοψιδια??

Εγω θα προτιμουσα να καθυστερησω να παω στη δουλεια παρά το ρεπο....

Περιμενω να γινει η σουπιτσα και δεν τον πλησιαζω τον συζυγο! Οχι οτι και πριν τον πλησιαζα δηλαδη αλλά λεμε τωρα! :tongue: χαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λαέρτιους αγάπιους..καλέ τί είναι οι ποδιές?????

Κι εγώ ιδέαν δεν έχω!

Καλά αυτό με το πόνυ όλα τα λεφτά :D:D Μα όλα!:tongue:

Ρώτησες τ η φωτογράφο που σου είχα πει εγώ σε πμ? ή μπα?

Εμένα 850?. Σας παραπέμπω σε ποστ μου παλιότερο που ρωτούσα και είχα κάνει γκάλοπ. Δυστυχώς δεν το βρίσκω . ήταν όμως αρχές ιουλίου. έλεγα κα ιτις παροχές.

Να μή σε παίρνει απο κάτω φίλη μου! Ή να σε παίρνει από κάτω με μέτρο όμως. Στιγμιαία. Ίσα ίσα για το restart, όχι παραπάνω!

Ο μπεμπούλης σου μια χαρά θα είναι. Απλά ήταν κάπως εξαντλημένος. Εεεε, είναι και άντρας (αδύναμο φύλλο ποιος είναι είπαμε τελικά??)

Τελικά για βασιλικούς έχω να σου πώ λέμε. ΞΑνασκέψουτο. Με φύτευση σε γλαστράκι 50σεντς. Πλατύ σγουρό ό,τι θες. Εγώ πλατύ. Όχι πέστο αλλά πλατύ.

έχω να σου προτείνω και μαγαζί για τη βάφτιση πολύ καλό. Είναι εργαστήρι κιόλας και ελίσσεται. Σου στέλνω στο φέις.

Paulo Coelho

παπιτσα κι εγω που νομιζα οτι επιτελους καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα μπορει να μεινει κανεις μονος του με διδυμα:rolleyes: Τι πλάνες ειναι αυτες που εχουμε??

Κουραγιο! Δοντια ειναι αυτα...πως θα τρωνε τα κοψιδια??

Εγω θα προτιμουσα να καθυστερησω να παω στη δουλεια παρά το ρεπο....

Περιμενω να γινει η σουπιτσα και δεν τον πλησιαζω τον συζυγο! Οχι οτι και πριν τον πλησιαζα δηλαδη αλλά λεμε τωρα! :tongue: χαχα

περαστικά του! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Πες του να φοράει μα΄σκα εάν είναι!

Paulo Coelho

Κι εμένα έχουν μύξες, όχι καταρροή όμως. Απλά υπάρχουν κάπου μέσα στο ενδιάμεσο.Και δε με αφήνουν να τις βγάλω! Ειδικά ο μικρός! Ούτε ορό με αφήνει ούτε ρουφηχτήρ! Τις προάλλες είχαν και βραχνάδα. Αλλλά μάλλον ήταν από τις τσιρίδες και τις στριγγλιές.

Καλά νομίζω πια με κάνουν ότι θέλουν. Η μεγάλη ούτε να την πλύνω στο λιλί της τοπικά μετά το άλλαγμα πλέον με αφήνει στο νιπτήρα. Τεντώνει πόδια και σφίγγει ισχύα! Μιλάμε για πολύ σφίξιμο!

Θέλει να είναι όρθια και κάνει "ορθοπεταλιές". Τί στο καλό! Βιάζεται να πάει κάπου???Πωπω! ΘΑ την κυνηγάμε βλέπω αργότερα!

Καλά από μπουσούλημα και τα δυο τους, δεν ξέρω τί στο καλό έγινε και με το που γυρίσαμε πίσω από διακοπές μπουσουλάν γρήγορα και δεν τα προλαβαίνω. Πήρα και το αφρώδες πάτωμα,μα τώρα τελευταία έχουν βρει χούι να πηγαίνουν στα τελειώματά του να το σηκώνουν από την άκρη και να το δακγώνουν!

Άσε που παθαίνουν υστερία με τις σιαγιονάρες μας που αφήνουμε στο πλάι! Τρέχουν καταπάνω να τις φάνε!

Ο μπεμπέτος είναι πια εννιάκιλος. Η μπεμπούα παρά κάτι ψιλά οχτάκιλη. Τα ρουχα που δεν τους κάνουν, που κάποια ανέφερε, είναι πλέον πολλά.......

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...