Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..

πιστευω οτι κ εμενα καπου τοσο θα μου παει το πακετακι.. αλλα ηθελα να ξερω τι παιζει μην μου πει τιποτα τρελο..

γιορταζει και ο μικρος της φροσως????

να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου!!! να ειναι γερος κ ευτυχισμενος!!!

σελεστιν υπομονη.. σε γενικες γραμμες εχεις βοηθεια και απλα ετυχε τωρα να μην εχεις??

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

φυματιωση?? κ εγω λεω το γιατρο τηλεφωνο. Ποσο κοντα σας ειναι η κ ΒΑγγελιώ??

ΣΗμερα θα φαμε παστιτσιο στην πεθερα και ειμαι χαλαρη!! Και τα μωρα κοιμουνται, και ο αντρας μου επισης:shock: Τι ωραια ησυχία!!!!!!!

μπουγος σου εστειλα friend request!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

βρε μουρλολαερτα τι τις θελουν τις ποδιες?!αφου εχουν πετσετα και σεντονι μεχρι τον λαιμο!αν επιμενουν πηγαινε στο χασαπικο!:tongue::tongue:

εμεις λεμε κατι λιγα αλλα μην φανταστεις τρελα πραγματα.

gemini πως παει?εμεις μια χαρα!τα απολαμβανω τα θηριακια μου γιατι κανουν πραγματα που μας αφηνουν αφωνους!καλη ορεξη!τσακιστε το παστιτσιο!

α να χαιρομαστε και τους εορταζομενους!

age.png

Εβελίνα, έχω βοήθεια από την πεθερά μου που μένει από κάτω και τα κρατάει κάποιες ώρες για να μπορώ να κοιμάμαι λίγο, μιας και τα βράδια δεν μου το επιτρέπουν ...τώρα όμως αρρώστησε και εκείνη, οπότε τα έχω όλη μέρα μόνη μου:cry::cry::cry:

Φρόσω και τζίνι να σας ζήσουν και να τα καμαρώνετε!!!:-P:razz::-P

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

λαερτα, εγω εγινα προσφατα νονά...δεν ειχα ποδιά...ειναι δυσκολο να λερωθεις γιατι φορας τα λαδόπανα που λενε και κατι μεγαλες πετσετες...εγω παρ'ολα αυτα καταφερα και λερωθηκα...αμα ο ανθρωπος ειναι ατζουμπαλος, θα καταφερει να λερωθει, ακομη και με ποδιά!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!

τζινι να χαιρεσαι κ συ τον αλεξανδρουλη! για την ερωτηση περι μετακομισης..δε ξερω τι να πω..δε μπορεις να μπεις κ σε λεπτομερειες φυσικα..με την παπια που ειστε γειτονισσες τα εχετε πει?

witchιδιο τις ιδιες κουνιες εχουμε αν θυμαμαι καλα. ειναι μικρες, δεν επεφταν ολη την ωρα στο στρωματακι/πατωματακι? ισως παρω κανενα προστατευτικο καγκελακι , αν προσαρμοζεται βεβαια..

καλο κουραγιο σ ολες..η πανσεληνος οντως κατι κανει η ατιμη.......

κ γω νιωθω οτι τα χω φτυσει, αλλα ουτε κ σχολειο θελω να παω.........γρουμφφφφ

33E7p2.png

laerta περαστικα. για ποδιες πρωτη φορα ακουω κ εγω..

επισης , εμεις αδειαζουμε τα μπουκαλια κρασι για πλακα με τον καλο μου καθε βραδυ..αλκοολικη θα καταντησω!

τα σπορια εχουν αρχισει να ξεφευγουν..μου ερχεται να τα φαω!

η μικρη ειπε στο μπαμπα της ναζιαρικα "μη μιλας αλλο μπαμπα" (της εκανε ψιλοκυρηγμα)

κ ο σπορος σε αντιστοιχη φαση κυρηγματος μου ειπε"αντε παμε γι αγκαλιτσες"!

δυσκολευτηκα πολυ για να μη με τουμπαρει ομολογω

celestin ποτε θ επιστρεψεις στη δουλεια ?μαλλον πιο ξεκουραστη θα σαι.......

33E7p2.png

Καλησπέρα και απο μας και χρόνια πολλα σε όσες και όσους εορτάζουν!autoeditadmin

Δεν έχω διαβάσει τπτ, μπαίνω απο το κινητο μιας και ήρθαμε στη γιαγιά. Η βόλτα φαίνεται τους κάνει καλό στο εντερο αφού μας καταχε... και οι δυο!! :-)))

Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνουμε πάλι εξετάσεις γιατί στεναχωριεμαι να τα ακούω να κλαίνε. Αφήστε που δεν θέλω να ξανάπαω στη συγκεκριμενη παιδιατρικη Κλινικη. Ανυπομονουσα να τελειωσουμε να φυγουμε μην κολλήσουν autoeditadminτπτ. Αν δεν ήξερα που βρίσκομαι θα νόμιζα πως είμαι στο ντουπάι στη καλύτερη! Οι περισσότερες φορούσαν μπουργκα και έξω απο τα δωμάτια έγραφαν, είσοδος μόνο με μάσκα και γάντια.autoeditadmin

Θα μπω μετά να διαβάσω τι γράψατε γιατί έχει μαζευτεί υλικό για μελέτη autoeditadminautoeditadmin:-)

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

τζινι να χαιρεσαι κ συ τον αλεξανδρουλη! για την ερωτηση περι μετακομισης..δε ξερω τι να πω..δε μπορεις να μπεις κ σε λεπτομερειες φυσικα..με την παπια που ειστε γειτονισσες τα εχετε πει?

witchιδιο τις ιδιες κουνιες εχουμε αν θυμαμαι καλα. ειναι μικρες, δεν επεφταν ολη την ωρα στο στρωματακι/πατωματακι? ισως παρω κανενα προστατευτικο καγκελακι , αν προσαρμοζεται βεβαια..

καλο κουραγιο σ ολες..η πανσεληνος οντως κατι κανει η ατιμη.......

κ γω νιωθω οτι τα χω φτυσει, αλλα ουτε κ σχολειο θελω να παω.........γρουμφφφφ

ηταν φορες που κοιμοντουσαν μισα πανω στην κουνια και μισα στο στρωματακι.σκεψου οτι το μεσημερι κοιμουνται η στον καναπε ή στο κρεββατι μας που ειναι πολυ ψηλο.τωρα τις εχω βαλει γωνια οποτε το ενα απο τα δυο (η μικρη) δεν μπορει να πεσει.ειναι λιγο δυσκολο να στο περιγραψω...

age.png

Μόλις περασα 2 φωτο απο τα κουρεμενα αγορακια μου για να δειτε ποσο μεγαλωσαμε!!! (θυμαστε οι παλαιοτερες το μικρουλη μου που το λεγαμε 3κιλο....)

Έλεος! Η δασκάλα είναι χουντίνι μετενσαρκωμένος?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

laerta περαστικα. για ποδιες πρωτη φορα ακουω κ εγω..

επισης , εμεις αδειαζουμε τα μπουκαλια κρασι για πλακα με τον καλο μου καθε βραδυ..αλκοολικη θα καταντησω!

τα σπορια εχουν αρχισει να ξεφευγουν..μου ερχεται να τα φαω!

η μικρη ειπε στο μπαμπα της ναζιαρικα "μη μιλας αλλο μπαμπα" (της εκανε ψιλοκυρηγμα)

κ ο σπορος σε αντιστοιχη φαση κυρηγματος μου ειπε"αντε παμε γι αγκαλιτσες"!

δυσκολευτηκα πολυ για να μη με τουμπαρει ομολογω

celestin ποτε θ επιστρεψεις στη δουλεια ?μαλλον πιο ξεκουραστη θα σαι.......

καλά ε...φοβερά τα μικρά σου!!! άντε μετά να μη τους έχεις αδυναμία και να μην τους κάνεις όλα τα χατηρια!!! αχ, τα άτιμα!!! είναι να τα φας!!!

επειδή κάνω ελεύθερο επάγγελμα μαζί με τον σύζυγο, έχω το ελεύθερο να κάτσω με τα παιδιά όσο χρειάζεται, ειδικά τώρα που οι δουλειές στο γραφείο είναι πεσμένες λόγω κρίσης...να άφηνα τα μωρά μόνα τους με την πεθερά μου δεν παίζει, γιατί δε νομίζω να μπορεί να τα βγάλει πέρα...οπότε με βλέπω σε κανένα χρόνο να επιστρέφω στη δουλειά και τα μικρά να τα στέλνω στον παιδικό...μέχρι τότε πολλά ξενύχτια και υπομονή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...