Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κανεις δεν χανεται.Μην αγχωνεσαι κουτσα στραβα θα τα βγαλουμε περα

ειναι πολλα τα λεφτα παντως για τα μωρα

σκεψου ανα 4 μερες 1 πακετο πανες και ανα 3 περιπου ενα κουτι γαλα

πλακα κανεις!!!!!!!!! δηλαδη ανα 4 μερες 20ευρω για πανες??????????

κ δε ξερω ποσα ανα 3 για γαλα????

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αστα glorr, k γω σκεφτομαι οτι τελος βδομαδας πρεπει να παω ικα κ οαεδ για το επιδομα ανεργιας που παιρνω καθε καλοκαιρι, κ με πιανει.....ασε που μαλλον δε θα το παρω φετος γιατι αργησαν να με καλεσουν απ τη διευθυνση κ δε θα χω αρκετα ενσημα :evil: θα τρεξω ομως, γιατι ποτε δεν ξερεις..

Εγώ πήγα σήμερα και κατέθεσα τα χαρτιά μου στον ΟΑΕΔ αλλά κι εγώ δεν νομίζω φέτος να μου βγει το επιδομα ανεργίας γιατί ούτε εγώ έχω τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων που είναι 125. Τους ρώτησα για το τρίμηνο βοήθημα (αυτά τα 200 ευρώ έστω) αλλά μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να βγει απορριπτική για το επίδομα και μετά να καταθέσω για το βοήθημα, για το οποίο πρέπει να περάσουν τρεις μήνες από την ημέρα που εκδιδεις την καρτα ανεργίας. Από σήμερα δηλαδή που την έβγαλα εγώ. Και χρειάζονται 60 ένσημα λέει γι αυτό τον τελευταίο χρόνο. Διαδικασίες για να τρέχουμε και να πάρουμε ψίχουλα αν θα τα πάρουμε και αυτά.

Και θέλω τώρα να πάω και στο ΙΚΑ για το επίδομα κύησης. Ευτυχώς έχω μαζέψει όλα τα χαρτιά. Να χαλαρώσει λίγο η ζέστη και θα πάω.

εμενα αυτο που με χαλαει με τα διαφορα εξοδα των μπεμπε, ειναι οτι πολλα απ αυτα τα ακριβα πραγματα ,θα χρησιμοποιηθουν για πολυ μικρο χρονικο διαστημα..

πχ απσστειρωτες κτλ κανα 6μηνο, καρεκλακια αυτ/του πρωτα κ ως ριλαξ κανα χρονο,κουνιες κανα 2....

μ αρεσε παντα να επενδυω σε καλα κ ακριβοτερα προιοντα, αλλα ηξερα οτι θα τα κρατησω.......προφανως εδω αλλαζουμε σκεπτικο!! προσωρινα,προσωρινα, ολα προσωρινα!!!

33E7p2.png

κοριτσια τα οικονομικα μου ειναι απελπιστικά αλλα τα καταφερνουμε.Απλα τις εξοδους τις εχουμε ξεχασει.Με το που ερχονται τα λεφτα στο σπιτι πρωτα αγοραζω τα παντα και πληρωνω λογαριασμους και αμα μεινει κατι βλεπουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Για την ακρίβεια που μας λέει και η Ολγα (που σε χάσαμε, τώρα που σε χρειαζόμαστε :P). Για να καταποπλεμήσουμε την ακρίβεια, θηλάζουμε μετά μανίας!!!!!! Άλλη λύση δεν υπάρχει!!!! Όπως λέει και το τραγουδάκι "βυζάκια έξω λοιπον, γοργόνες τέτοιων καιρών.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:"

Nufi (κακό καρφάκι :P:p:p), δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα στο δημόσιο, αν και πρέπει να σου πω ότι άκουσα ότι τώρα κλείσανε μία πτέρυγα λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού. Από την άλλη, απ' όσο ξέρω τον περοεγχειρητικό τον κάνουν κανονικά, δεν έχει αλλάξει κάτι....

Κορίτσια, επίσης στενοχωρήθηκα πολύ με αυτά που σας κάνουν στον ΟΑΕΔ... ελπίζω τουλάχιστον το επίδομα κύησης να αξίζει κάτι.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ο αποστειρωτης ειναι απαραιτητος.Οσο για ριλαξ εχω παρει της κικο τα πιο απλα με 30 ευρω

μπα, εμεις δε θα παρουμε καθολου ριλαξ..

θα χρησιμοποιουμε τα καρεκλακια αυτ/του 0-13kgr αντ αυτων..

33E7p2.png

Εγώ πάλι πήρα κάτι ωραία καλαθάκια και οικονομικά... και από καθισματάκια αυτοκινήτου αυτά που είναι μέχρι 18.

Πάντως έχετε δίκιο ότι πολλά από αυτά τα μπεμπο-αντικείμενα είναι πανάκριβα και δυστυχώς εμείς πρέπει να τα πάρουμε και εις διπλούν... Και επειδή είμαστε και νέες μαμάδες, νιώθουμε υποχρεωμένες να τα πάρουμε όλα, μην τυχόν μας λείψει τίποτα... Όσες έχετε αδέρφια- ξαδέρφια- φίλους με μεγαλύτερα παιδιά, σας έδωσαν τίποτα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια ευτυχώς εμένα μου δώσανε και ρηλάξ και καθισματάκι και ένα λίκνο και ένα πορτ μπεμπε. Μόνο το ένα καθισματάκι πήρα.Όπως επίσης και πολλά φορμάκια εσώρουχα........μπουρνουζοπετσετούλες, πανούλες........ολοκαίνουρια.Πήρα βέβαια κι εγώ αλλά καλοδεχούμενα. Μη νομίζετε κι αυτά λεφτά είναι. Άσε που άμα ξέρεις το άτομο από το οποίο τα παίρνεις, εγώ τα πήρα από την κουνιάδα μου που γέννησε πέρυσι τον Ιούλιο είναι μια χαρά. Απ' όπου μπορούμε να κόψουμε το κανουμε. Μέχρι και θήλαστρο και θηλές ολοκαίνουρια μου έδωσε σήμερα γιατι ΄δεν τα χρησιμοποίησε.:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...