Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τζεμιν πολυ καλα μου φαινονται τα 40 ευρω.. ερχεται σπιτι ή τα πας εσυ εκει?

σε καταλαβαινω σ'αυτο που λες για την παρεα.. νομιζω κ εγω θα θελω να εχω κοσμο σπιτι..

εμενα νομιζω οτι ειναι απο τις λιγες πανσεληνους που δεν με εχουν επηρεασει..

λαερτα για δυο παιδια μου δεν ξερω ποσο πανε οι τιμες.. παντως μια φιλη που βαφτιζει το σαββατο εκλεισε για ενα παιδακι σχεδον στα μισα λεφτα... βεβαια παιζει ρολο και τι δουλεια κανει ο καθενας κτλ..

κ εσυ αρρωστουλα? περαστικα κοριτσακι!!!

tJYkp3.png

Λαερτα εμενα στο φωτογρ μου εδωσαν καρτελακι με τιμες και κανεις οτι θελεις. πχ. φωτογραφος στην εκκλησια με 80 φωτο 120Ε, ληψη βιντεο 100Ε, επεξεργασια και δημιουργια Dvd 100E (αυτο λεω να μην το κανω...), 2 φωτογραφοι εκκλησια και δεξιωση και ψηφιακο αλμπουμ 950Ε. Μαλλον αυτο το τελευταιο θα κανεις εσυ...οποτε η τιμη ειναι οκ

Εγω λεω να κανω τα πρωτα δυο που ανεφερα. ΑΠλά να εχω δυο φωτογραφους. Και θα κανω παραδοσιακο αλμπουμ:rolleyes:

Εβελινα εμεις παμε στο γιατρο. Απ την αρχη δηλαδη ετσι καναμε και δε με πειραξε. Μου φτανει που μου εμπνεει εμπιστοσυνη, υποστηριζει το θηλασμο και ειναι παντα γνωστης των τελευταιων ερευνων απ οτι εχω τσεκαρει και στο νετ γτ εχω κι ενα κολλημα με την ιατρικη αφου αν ειχα χρονο θα εδινα πανελληνιες να παω!! Φυσικα ο καλος ο καπετανιος στη φουρτουνα φαινεται κ ακομα δεν εχει χρειαστει να τον τεσταρω και μακαρι να μη χρειαστει κιολας!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα, κορίτσια!!! βλεπω ότι ειστε όλες πεσμενες ψυχολογικά και έτσι δε νιώθω μοναξιά...εγω λιγες ζημιές...κυρίως κούραση και νευρα...εχω και τα μωρα ολομόναχη μέρα νύχτα αυτές τις μέρες και τα έχω παρει γενικώς...και δυστυχώς εκείνο το σερί του μικρού ως τις 7 το πρωί ήταν μάλλον τυχαίο, μιας και το επόμενο βράδυ ξύπνησε στις 5 και χτες βράδυ στις 4! το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι ξυπνάει για να φάει, αλλά λόγω της παλινδρόμησης, πρέπει να περάσει καμιά ώρα για να χωνέψει και να τον βάλω ξανά για ύπνο...είμαι και γω δύσκολη στον ύπνο, οπότε συνήθως το παίρνω σερί μέχρι το πρωί και όλη τη μέρα φυσικά κουτουλάω...ειδικά αυτές τις μέρες που τα έχω κρυωμένα, με γκρίνια και χωρίς βοήθεια...τα έχω παίξει...ο δε σύζυγος μονίμως στον κόσμο του...επειή ξεκίνησε δουλειά, θεωρει ότι μόνο αυτός κουράζεται...:|

Την πρέσα της elna την πήρα τον περασμένο Νοέμβρη γύρω στα 850 ευρώ...ακριβή μεν, τα αξίζει δε...η μάνα μου έχει τη δική της γύρω στα 15 χρόνια!!! πετάει νερό και όχι ατμό...επίσης, δεν έχει προέκταση για σιδέρωμα με σίδερο, όπως η σίγκερ, αλλά αν τη βολευτείς δε χρειάζεσαι το σίδερο...εγώ αρχικά έκανα όλα τα ρούχα με πρέσα, εκτός από πουκάμισα...πλέον, έμαθα και κάνω και τα πουκάμισα με την πρέσα, οπότε το σίδερο δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου...

Κορίτσια, και γω το σκέφτομαι για γυναίκα...αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει να παρω προς το παρόν που τα παιδιά δεν κοιμούνται σερί το βραδυ...γιατί έχουν κάνει τη μέρα νύχτα και το πρωί, μετά το φαγητό, ξανακοιμούνται για κάποιες ώρες...πχ ξυπνάνε στις 7, τρώνε και ξανακοιμούνται στις 8, ξυπνάνε στις 10 κ.ο.κ...δεν κοιμούνται πάντα ταυτόχρονα βέβαια, αλλά να φέρω γυναίκα και να κοιμούνται τα μικρά, δε λέει...εσείς τι λέτε?

Νουνούκα, μια χαρά σε βρίσκω...για πότε με το καλό η βάφτιση? νονούς βρήκατε? πως θα τα βγάλετε?

Τζίνι, η σύλια θέλει καλοπιάσματα μου φαίνεται...μη νιώθεις όμως τύψεις...μαμά είσαι...και θα φωνάξεις και θα μαλώσεις καμιά φορά, όπως θα πεις και μπράβο και θα πάρεις αγκαλιά πολλές άλλες φορές! όλα χρειάζονται!!! για το άλλο θέμα που έθεσες, δεν ξέρω αν μετακόμιζα αλλά σίγουρα θα έφερνα κάποιον να έχω παρέα...πχ καμιά αδερφή μου ή τη μαμά μου μέχρι να διευκρινιστεί τι συμβαίνει...είναι που έχεις και άντρα ναυτικό...αν θες, στείλε μου πμ!

Εβελίνα, η δική μου γιατρός είναι νεογνολόγος του ιασω και παίρνει 80 ευρώ για επίσκεψη στο σπίτι...αρκετά είναι, αλλά είμαι ευχαριστημένη...πιστεύω όμως ότι και ο δικός σου που είναι στο ιασώ, κάπου τόσο θα παίρνει...πάντως, αν γεννήσεις πρόωρα (που εύχομαι να μην γίνει φυσικά!), ο γιατρός σου που είναι και νεογνολόγος θα τα βλέπει και στις θερμοκοιτίδες και θα σε ενημερώνει...

Λαέρτα, περαστικά!!! και γω μια από τα ίδια είμαι...με μπούκωμα και καταροή...μάλλον με κόλλησαν τα παιδιά...έχεις και βήχα? αυτό είναι που φοβάμαι...λόγω βρογχίτιδας και άσθματος, αν με πιάσει βήχας, δεν πρόκειται να με αφήσει πριν το δίμηνο!!! και εννοείται πως δεν κάνει να καπνίσω ούτε μισό τσιγάρο!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Πωπω, πακέτο!!!!! Πρέπει να τη βάλουν καραντίνα οπωσδήποτε, και να φύγετε κι εσείς μακριά. πήρες τον ντοκ σου τηλ να του το πεις? έχει μιας κολλητής της γιαγιάς μου ο γιος και της απαγορεύω να τη βλέπει... είναι υπερβολικά κολλητική ασθένεια..

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...