Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, και, Φροσίτα, ξέχασα να σου πω, αυτή η τύπισσα είναι Μοσχατιώτισσα και την είχα πάρει νωρίτερα το πρωι σήμερα και μου ζήτησε 50 ευρώ τη μια... :cry::cry::cry: Βέβαια, μπορεί να γράψει ο,τι γουστάρεις πάνω!!! Αλλά κάπως μου έκατσε η τιμή, δεν ξέρω. Και που να σας έλεγα για το ποντιακό έθιμο με το στολισμένο κοτόπουλο δηλαδή!!!! Χεχεχεχε!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εγω ρωτησα μια μαια που ξερω και μου ειπε 10 ευρω την ωρα!!! Για 4 ωρες την ημερα και με τη μαμα μου μαζι. Που να ψαξω μα βρω αλλη;

ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΝΤΟΥΠ!

Πέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφτω!

ρε κοριτσια παιδιατρο πως επιλεξατε? εγω ψαχνω να βρω για να ειμαι και ετοιμη και επειδη εδω που μενω δεν ειναι και πολυ ευκολο να σου ερχεται ο γιατρος στο σπιτι.. εχω βρει καποιον που ειναι και νεογνολογος.. πιστευεται οτι χρειαζεται?

Μου τον πρότεινε ο γυναικολόγός μου. Ήταν κ παιδίατρος δικός τους.

Κορίτσια είμαι απελπισμένη!!! Καλά με το φαγητό αυτά που λέτε ουτε κατα διανοια να τα φάνε...η διατροφή μας είναι μακαρόνι-μπιφτέκι και ρυζί....

Ακόμα τα μάτια τους χάλια με την επεφυκίτιδα, ήρθε η Δεη 300 ευρω με το χαράτσι και ο μικρός έσπασε την ΤV με ένα παιχνίδι!!!

Και ο δήμος λέει να πάρω απο βδομάδα τηλ για παιδικό γιατι λεει δεν έχουν λεφτα για προσωπικό, και δεν μπορούν να πάρουν πολλά παιδιά..

Θέλετε κιάλλα??

Λαέρτα!! Τι ωραίο το πόνυ!!(χιχιχιχιχ) Να φέρω πες και μια μαιμού για να χαρούνε!!! Ελεος!!!

Χαρά μου περαστικά σας, κουράγιο κ εισπνοή εκπνοή!

Βλεπω οτι μεσα στην τρελη χαρα ειμαστε ολες μας!!!!!!!

Τρελοκοριτσο λες να φταιει η πανσεληνος που ετοιμαζεται;:rolleyes:

Απο ζημιες καλα κραταμε κ εμεις,περα που τα εφτυσε το laptop,μας σκιστηκε τελειως η τεντα....πρεπει να λυσουμε τα μπρατσα,να κατεβασουμε ολο το πανι κ μαλλον την ανοιξη να βαλουμε αλλη!!!

Απο δεη 400 με το χαρατσι,πληρωθηκε σημερα!

Εβελινα οσο πας θα βαραινεις κ αλλο...δεν εχεις δει τπτ ακομα!!!

Απο κιλα εγω ευτυχως πηρα 8,τα 2 τελευταια στον 8ο......παλι καλα γιατι εχω πολλα παραπανισια κ δεν θα εβγαινε η κοιλια απο την πορτα!!!:shock:

Απο σιδερο δεν εχω πρεσα αλλα ατμοσιδερο που ειναι αρκετα δυνατο αλλα ειμαι εξαιρεση,μου αρεσει το σιδερωμα!!!

Εγω την μαμα μου δεν την μπορω μαζι μου,μου αποσυντονιζει τα μωρα οταν δεν πρεπει κ με το κουβεντολοι χαζολογαω περισσοτερο!

Ασχετο οσες παιρνετε babylino κουπονια σας ερχονται; εμενα τον Αυγουστο δεν μου ηρθαν.

Πώπω τσίτωμα κ εσύυυυυυ! Μήπως να ρίχνατε κανένα φάσκελο πίσω σας?

Α, και, Φροσίτα, ξέχασα να σου πω, αυτή η τύπισσα είναι Μοσχατιώτισσα και την είχα πάρει νωρίτερα το πρωι σήμερα και μου ζήτησε 50 ευρώ τη μια... :cry::cry::cry: Βέβαια, μπορεί να γράψει ο,τι γουστάρεις πάνω!!! Αλλά κάπως μου έκατσε η τιμή, δεν ξέρω. Και που να σας έλεγα για το ποντιακό έθιμο με το στολισμένο κοτόπουλο δηλαδή!!!! Χεχεχεχε!!!!

Επιτέλους τις είδα.

Λοιπόν σου βρήκα λύση! Πάς στον χασάπη σας κ τον ρωτάς από πού ψωνίζει τις ποδίτσες του, ή του λες στα ίσα να σου κάνει δώρο δυό ποδιές.

Πάνε κ βάλε στάμπες οτι θες κ τέλος καλόοοοοοοοο!

Πες μου τώρα το έθιμο σε παρακαλώωωωωω!

Αλλιώς τφνώ την κομπάρα, η σύζυγος νονού μας, από μηχανιώνα κ μου τα λέει όλα!

Τελικά πάω για άλλο πλυντήριο: ακούω ιδέες!!! Όπου να'ναι, θα πάω και για άλλα μυαλά!!!! Εκεί σας θέλω!!!

Εμένα ενώ τα είχε στεγνώσει κ είχα αδειάσει τα πιάτα έφτυνε/γέμιζε νερά, μέχρι ένα επικίνδυνο σημείο. 2-3 μέρες το έκανε?

Κ χτες το βράδυ που είχα διάφορα μου ρθε η αναλαμπή κ έβαλα δυνατή πλύση, χωρίς πιάτα με μαγειρική σόδα.

Σήμρα νερά γιοκ!

Τί σου κάνει το βλαμένο?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η Σύλια ακατούρητη κ ψες!:D

Σήμερα ήρθε με ορεξούλες όμως κ την μάλωσα καλά το μεσημέρι.

Οπότε μετά από πάρα πολύ καιρό που δεν φοράμς πάνα το μασημέρι, της φύγανε λίγα τσίτσα στο βρακί! Κ έκλαιγε ρε παιδιά!

Τί να έκαμα? Την πήρα στο πολύ καλό μαλακό: Κ τί είναι αυτά που λές κ στεναχοριέσαι? Κ σιγά τη ζημιά που έκανες λίγα τσίτσα πάνω σου κλπο!

Κ κάπου εκεί μου το πέταξε: Μου φώναξες πολύ.....:shock:

ΦΡΟΣΩ Αχ σωστή Φρόσω!

Ας ελπίσω οτι δεν θα έχουμε καμία διαρροή χαπόψε. Θα την σηκώσω στις 1μιση κ τέλος. Κουτουλάω ήδη!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η Σύλια ακατούρητη κ ψες!:D

Σήμερα ήρθε με ορεξούλες όμως κ την μάλωσα καλά το μεσημέρι.

Οπότε μετά από πάρα πολύ καιρό που δεν φοράμς πάνα το μασημέρι, της φύγανε λίγα τσίτσα στο βρακί! Κ έκλαιγε ρε παιδιά!

Τί να έκαμα? Την πήρα στο πολύ καλό μαλακό: Κ τί είναι αυτά που λές κ στεναχοριέσαι? Κ σιγά τη ζημιά που έκανες λίγα τσίτσα πάνω σου κλπο!

Κ κάπου εκεί μου το πέταξε: Μου φώναξες πολύ.....:shock:

ΦΡΟΣΩ Αχ σωστή Φρόσω!

Ας ελπίσω οτι δεν θα έχουμε καμία διαρροή χαπόψε. Θα την σηκώσω στις 1μιση κ τέλος. Κουτουλάω ήδη!

το μαναρακι μου.. δεν σε εστειλε μολις το ακουσες αυτο?τελικα επηρεαζονται απο τα παντα.. κ εγω κατι τετοια εκανα στην μανα μου κ αφου μαλωνε μετα ερχοταν και μου ζηταγε συγνωμη..

αστο καλο συγκινηθηκα βραδιατικα.. ατιμες ορμονες.... ετοιμη να τα μπηξω ειμαι..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

το μαναρακι μου.. δεν σε εστειλε μολις το ακουσες αυτο?τελικα επηρεαζονται απο τα παντα.. κ εγω κατι τετοια εκανα στην μανα μου κ αφου μαλωνε μετα ερχοταν και μου ζηταγε συγνωμη..

αστο καλο συγκινηθηκα βραδιατικα.. ατιμες ορμονες.... ετοιμη να τα μπηξω ειμαι..

Άσε κ θέλω να τα μπήξω εγώ γι αυτά που τραβάω η γγυαν ίακα)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κοπέλες!!!

Βλέπω είχαμε κουβεντούλα χτες!! Μπήκα και γω αλλά πριν τελειώσω την ανάγνωση κόπηκε η σύνδεση, την τρελάρα μου!! Και να πω και γω ότι βάλτε με και μένα στο γκρούπ της κακής χαράς. Χτες ήμουν τόοοοοοσο κουρασμένη και ο σύζυξ μου την έκανε το μεσημέρι. Τα νουνούσκια όμως είχαν τρελή γκρίνια ήθελα να αρχίσω να ουρλιάζω τελικά όταν γύρισε ξάπλωσα αλλά φωνάζαν συνέχεια. Όσο για τα γλειφιτζούρια δεν έχω επιχειρήσει 2ο πειραματισμό. Δε βρίσκω διακοσμητικά φαγώσιμα (πέρλες ή λουλουδάκια όπως λέει η συνταγή) μικρό το κακό θα βάλω τρούφα μάλλον. Και πρέπει να βρω ενέργεια να το ξανα επιχειρήσω. Κατά τ άλλα για τις κοπέλες που λέτε μπράβο και πως τα καταφέρνουμε με ετοιμασίες έχω ομάδα από πίσω μου!! Βασικά τις μπομπο θα πάρω τα υλικά και θα τις φτιάξουν οι θείες του σύζυξ (καλιτεχνική ομάδα που αυτοχώθηκε!!!). Τα γλυκά θα είναι έτοιμα σχεδόν, πάλι το ντεκόρ από τις θείες. Τα βαφτιστικά διακόσμηση κουτιών και λαμπάδων κλπ θα τις αναλάβει η αδερφή της μιας νονάς και μου μένουν τα ψώνια και τα προσκλητήρια. Αλλά μέχρι στιγμής ούτε τα ψώνια δεν έχω καταφέρει να κάνω :cool::cool:. Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να τα καταφέρω και να κάνω και μια καλή παραγωγή επιτυχημένων και όμορφων γλειφιτζουριών.

Επίσης να πώ πολύ σημαντικό ότι φέτος έχω να σας προτείνω δυο γυναίκες για τα παιδιά αν χρειάζεστε που κόβω το κεφάλι μου για την υπευθυνότητα τους και την τρυφεράδα τους. Τη μια τη γυναίκα που είχα εγώ τετράωρη και τη θεία του σύζυξ με εμπειρία χρόνων με παιδάκια. Πείτε μου αν θέλετε να σας στείλω τηλέφωνα.

Τζίνι τι εννοείς; δε μπορώ να καταλάβω; να φύγεις από που; από το σπίτι; Ε το Συλουδάκι είναι ευαίσθητο κοριτσάκι. Είναι μικρά παιδάκια πως να μας καταλάβουν; και με τα ζόρια που τραβάμε και τα δικά μας τα νεύρα είναι τσιτωμένα...

joy79 μην απελπίζεσαι, θα στρώσουν τα πράγματα κάπως...

Μέσα σε όλα εμάς μας έφεξε και μια αχτίδα! Κάτι σαν να γίνεται με δουλειά του σύζυξ και ελπίζω να στρώσουν λίγο τα πράγματα!! Ας σκεφτούμε θετικά!!

Φρόσω μπράβο μπράβο!! ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! πολύ χάρηκα για σένα!!

Όσο για τον πυρετό και το φαϊ δεν είναι μόνο οι δικοί σου!!! και μένα αυτό μου είχε κάνει εντύπωση...μα με 38+ τόση πείνα;

Laerta εγώ το έριξα στη βότκα. Χτες ήμουν κομμάτια για πολλά πολλά...Βλέπω και οι συσκευές μας απεργούνε έτσι; Τα παίζουνε σιγά σιγά...

Τι να σου πω για τον μικρό, δε ξέρω αν θα την πάλευα όσο εσύ. Το να πάρεις μια δεύτερη γνώμη από άλλη παιδίατρο; (ομοιοπαθητικό ίσως;).

nufi νωρίς δεν είναι για αλλαγή κρεβατιού; το κάγκελο της κούνιας δεν κατεβαίνει; Εμένα η κουμπάρα μου έτσι το είχε κάνει. Όταν άρχισε να σαλτάρει από την κούνια κατέβασε το κάγκελο (μέχρι τα 3 το είχε βγάλει και τελείως) έβαζε και 2 μαξιλάρες στο πάτωμα για τις άγαρμπες πτώσεις και μέχρι τα 4 (που πήρα εγώ την κούνια) η μπουμπού κοιμόταν εκεί!

sevi-gio εμένα κουπόνια μια φορά μου ήρθαν και δεν ξανάρθαν...να τους το ξαναγράψουμε λες; και τι να τους πούμε...θέλουμε κάθε μήνα κουπόνια; οεο; χαχα. Υπομονή και στον μικρούλη!

evizogr είναι τρελή; 10 ευρώ; 5ευρώ και το συζητάς κιόλας για 8ωρο αλλάζει...Μην το συζητάμε, τα πράγματα έχουν αλλάξει, δε μπορεί να θέλουμε έναν μισθό μόνο για τη γυναίκα. Άδικο για τις γυναίκες αλλά πιστεύω ότι κάπου όλοι συμβιβαζόμαστε, σε όλους κάναν μείωση.

evelina.t φάει κοριτσάκι μου τώρα που μπορείς!! στα 20 σταμάτα!!! νεογνολόγο νομίζω είχαμε οι περισσότερες τον πρώτο καιρό νιώθεις λίγο πιο ασφαλής όσον αφορά τα πρόωρα, όχι ότι έχει διαφορά μάλλον αλλά κακό δεν είναι σίγουρα. Από λεφτά τι λέει; και φυσικά είναι και το θέμα της χημείας κάνει για τα παιδιά σου ή όχι. Στη σύστησε κάποιος; έχει περγαμηνές; Ειδάλλως πάρε σβάρνα τις κούνιες της γειτονιάς και ρώτα τις μανάδες τριγύρω!!!

Σεντόνι και πάπλωμα μαζί

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ασχετο οσες παιρνετε babylino κουπονια σας ερχονται; εμενα τον Αυγουστο δεν μου ηρθαν.

είπαν οτι επδειδη σε όλα τα σουπερ εχουν προσφορα μειον 3,5 ε για αυτο δεν στελνουν κουπονια...αντε βγαλε νοημα,πριν είχαμε την μειωση της τιμης και περνανε τα κουπονια. Σημερα το πρωι πηγα σκλαβενιτη τα παμπερσ active τα είχε μειον 8 ε και εβγαινε 10,40ε αν θελει καμια να παρει

Διαφημίσεις

καλημερα σας ομορφες!

εισπνοη εκπνοη και κουραγιο σε ολες γιατι βλεπω οτι παιζουν διαφορα ζορικα!

εμεις εχουμε βγαλει εντελως το καγκελο της κουνιας λιγο πριν απο το καλοκαιρι.εχουμε ενα λεπτο στρωματακι για τα ξεφορτωματα.στην αρχη ειχε πλακα γιατι τα εψαχνα σε ολο το δωματιο στο πατωμα να δω που βρηκαν κοντρα και συνεχισαν τον υπνο τους.

age.png

Καλημερα στα ηδη κ μελλουσα διδυμομανουλοκοριτσα!!!

Κουραγιο σε ολες μας....ας το ριξουμε στην πανσεληνο! δεν εξηγειται αλλιως!

Tζινιω τι εννοεις; τι εγινε; αχ μωρε το Συλιακι στεναχωρηθηκε; παντως παει καλα με την πανα της!!!

Εβελινα εαν με την πεθερα δεν συνεννοεισαι απο τωρα καλυτερα μονη σου!!!εγω 3 μηνες αντεξα μαζι της κ μονο στο ταισμα κ σε πληροφορω οτι οσο κ εαν αγχωθηκα τα πηγαμε τελεια με τα μωρα μετα!!! κ αυτο απο 2-5 μηνων τα μωρα!

Τον πρωτο μηνα που μου ετρεχε αιμα η καισαρικη μονη μου τον εβγαλα!βεβαια εκει την πατησα γιατι δεν ειχα χρονο για το θηλαστρο κ το κρατησα για 1 μηνα ωσπου κοπηκε τελειως το γαλα!!!

Μικρουλα η μαμα σου...δεν μπορει να ερθει για τον πρωτο καιρο;

Τρελοκοριτσο ειναι καλυτερα ο μικρος σημερα; εσυ;

Nunu μου εστειλα μην,αντε να δουμε!!!

Μια χαρα οι θειες! μπραβο τους...ποτε ειπατε εσεις ημερομηνια;

Ασχετο στις διακοπες καναμε παρεα με μια διδυμομανουλα κ σε σκεφτηκα....λοιπον βαφτισε τα παιδια της τον Ιουλιο,τα διδυμα κοριτσακια 2 1/2 χρονων κ το αγορακι 1 ετους κ μου ειπε ηταν σουπερ...:P

Mpougaki τους επιασε κριση η ειδαν οτι πουλανε;

Παω να καθαρισω τον μπουφε κ την κρυσταλλιερα οταν ξυπνησουν...φιλακια!!!

καλημερα κοριτσακια! ελπιζω σημερα να ειστε λιγο καλυτερα...

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!!! και στους γονεις και στα μπεμπακια τους!!!

τζινι γιορταζει ο γιος σου σημερα? καλα θυμαμαι?

σεβη αστο.. η πεθερα θελει πολυ δουλεια.. αλλα τουλαχιστον θα προσφερει βοηθεια οσον αφορα κανενα μαγειρεμα κτλ.. τωρα για ιδιαιτερη βοηθεια με τα παιδια δεν νομιζω οτι θα μπορει.. μακαρι να βγω ψευτρα.. και η μαμα μου θα μεινει λιγο τον πρωτο καιρο και μετα θα πεταγεται για μερικες μερες οποτε μπορει..

νουνου ειναι νεογνολογος στο ιασω που θα γεννησω και μου τον συστησε η γειτονισσα που ερχεται και για το δικο της παιδακι (βασικο γιατι μενω σχετικα μακρια απο αθηνα) και ειναι πολυ ευχαριστημενη.. γενικοτερα απο μια μικρη ερευνα που εκανα ειναι γνωστος.. απο λεφτα δεν ξερω τι παιζει.. θελω να τον παρω να του μιλησω και να δω τι θα μου πει.. αληθεια απο λεφτα ποσο παει περιπου για τα διδυμα?

tJYkp3.png

Καλημερα!!

πολλά γραψατε καλέ πάλι! εμας ειχε ερθει ανα ζευγαρι για καφε αλλά εκατσαν τελικά πολύ, παραγγειλαμε κιολας κι εφυγαν στις 2. Και οσο κ αν με κουραζει αυτο, ιδιαιτερα τη νυχτα δεν μπορουσα να θηλασω μου ρχοταν να κοιμηθω πανω στα μωρα:oops:, μου αρεσει γτ ειναι οι μοναδικες στιγμες στη μερα που νιωθω τελειως free να κουβεντιασω κτλ.

Οσο για τη διαθεση η πανσεληνος θα φταιει. και πλάκα πλάκα και στην προηγουμενη πανσεληνο αρχες του μηνα παλι κατι μας εφταιγε....

σεβη πως ειστε? Προσαρμοστηκατε απο τις διακοπές?

witch καλώ ηρθες πάλι!!! Καιρο ειχαμε να σε ακουσουμε, πες μας τα νεα σου! Τα γουιτσακια καλά?

νουνουκα βλεπω εχεις ορισει αρμοδιοτητες! Βασικα νομιζω μονο ετσι γινεται. Θελεις χερια!

Με τη δουλεια του αντρα σου ευχομαι το καλύτερο!

Η χρωματιστη τρουφα ωραια ειναι πάντως, δε χρειαζεται τπτ αλλο...

μπουγος εμενα μου εστειλαν τον Αυγουστο αλλά ηταν η πρωτη φορα. Να μην περιμενω αλλά λετε? Κριμα γτ μου αρεσουν αυτες οι πάνες....

Λαερτα πονυ?????? χαχαχα πως τους ηρθε?!?! Κουραγιο!! Τι αλλο λες θα ακουσεις?

εβελινα εμας ο παιδιατρος που ειμαι πολύ ευχαριστημενη για την ωρα δηλ ειναι και χαλαρος και ενημερωμενος μας παιρνει 40 και για τα δυο. Και με αποδειξη. Νομιζω ειναι πολύ καλά!

τζινι κι εγω δεν το επιασα αυτο που ειπες...να φυγεις απ το σπιτι? Δυσκολη αποφαση. Αλλά και παλι εξαρταται τι ειναι...

χρονια πολλά και για τον γιο σου!!!!!!!!! Ο,τι επιθυμει το ζουζούνι!!!

Και νομιζω και της frsoso o ενας γιορταζει?? ¨Η ειναι το εμενταλ! αν ναι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Ο μικρος θελει παρεα, πάω!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τρελοκοριτσο ειναι καλυτερα ο μικρος σημερα; εσυ;

Παω να καθαρισω τον μπουφε κ την κρυσταλλιερα οταν ξυπνησουν...φιλακια!!!

Καλά είμαι σήμερα, Σεβούσκι μου, ψιλοηρέμησε και ο μικρός και έπαιζε άνετος. Εγώ παίζει να έχω ιγμορίτιδα τελικά, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο μπούκωμα που μάλλον θα χρειαστώ αντιβίωση να το σπάσω... Καλό καθάρισμα, χαρά στο κουράγιο σου!!!!

Νουνού, τι να πώ: πολλά τα άγχη αυτή την περίοδο, είναι και που δεν ευνοούνται τα λιοντάρια αυτή την εποχή, είναι και η πανσέληνος, είναι κι ότι αδιαθέτησα σήμερα. Όσο αντέχουμε, κάνουμε υπομονή! Πότε θα έρθεις για καφέ?? Σου'χω και τη διεύθυνση για τους σταυρούς, τέλειες τιμές και διάλεξα κάτι υπέροχα πραγματάκια!!

Αύριο θα σκάσει ο τεχνικός για το πλυντήριο και θα ξέρω λογικά τι με περιμένει.

Σήμερα ίσως κλείσω φωτογράφο: 1000 ευρώ τελικά, καλά είναι??

Τουίνς, παπίδιο, αγκοράκια, Όλγα, που είστε???

Ρε παιδιά, ακόμα δεν περπατάμε, να ανησυχώ????

Γουίτς, έχουν αρχίσει τα παιδιά να μιλάνε?? Για πες!!! Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια!!! ;););)

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...