Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μα τώρα να θέλουν να μου φέρουν ζωντανό πόνυ για να χορέψουν τα ανηψάκια μου για έκπληξη στη βάφτιση και να παρεξηγούνται που δεν θέλω καν να πάρω τηλ να ρωτήσω αν επιτρέπεται??? έλεος!!!! πάλι καλά που τους έκοψε στο τέλος να με ρωτήσουν, θα είχαμε μαλλιοτραβήγματα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

:P:p:p

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Mπαινω στα πεταχτα κ για λιγο....

Θα πω μονο στο τρελοκοριτσο μου,μανα κουραγιο!!!!!!!Εχει φρικαρει το μικρο κ μαζι του κ εσυ!!!! το παθαινα καθε φορα που αρρωσταιναν!

Κ μονο στην σκεψη της μασκας χειμωνιατικα τρεμω! συν την βαφτιση!

Ποδια ουτε εγω ειχα σαν νονα που εγινα,ουτε μου ειπαν τπτ,αλλα δεν λερωθηκα κιολας!

Επιτελους τελειωσα σημερα το σιδερο......πολυ πραμα λεμε!!!

Το μικρο εβγαλε το 7ο δοντακι σημερα,5 μεσα σε 1 μηνα!πολυ κλαμα-γκρινια κ απο τα δυο συν την αγκαλιτιδα!

Την κανω σας επρηξα!

α! τι θεωρειται λογικη αμοιβη για 6ωρη απασχοληση 5νθημερο για τα διδυμα, ξερετε?

τα λεφτα που διναμε στη νανα, ουτε για πλακα δε μπορουμε, ηταν βεβαια κ πολλες ωρες, εκανε κ σιδερο κ κατι ψιλα...

ένα τάληρο την ώρα, δηλαδή 30 την ημέρα, δηλαδή 150 την εβδομάδα. το'χω καρατσεκαρισμένο.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

α! τι θεωρειται λογικη αμοιβη για 6ωρη απασχοληση 5νθημερο για τα διδυμα, ξερετε?

τα λεφτα που διναμε στη νανα, ουτε για πλακα δε μπορουμε, ηταν βεβαια κ πολλες ωρες, εκανε κ σιδερο κ κατι ψιλα...

Δίνω 500 ευρώ με εργόσημο για σκάρτες 6 ώρες σε γυναίκα για το σπίτι σε καθημερινή βάση, με ένα ρεπό τη βδομάδα.

Είναι λίγο αστροπελέκι, αλλά τί να κάνουμε ουδείς τέλειος.

Τόσο είναι, ή μάλλον ήταν η τιμή της αγοράς για την συγκεκριμένη ειδικότητα κ τα προσόντα της σε καθημερινή βάση.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

λαερτα ηρθε η μαμα??? εγω νομιζω θα κανω παρτυ καθε φορα που θα ερχεται γιατι δεν μενει και στην αθηνα και θα ειναι δυσκολο να την εκμεταλευτω οσο θα ηθελα..

για τις ποδιες κ εγω δεν εχω ιδεα.. πως τις εχεις φανταστει? μην αγχωνεσαι με την βαφτιση.. οσο σε πιανει πανικος τοσο χειροτερα ειναι...

περαστικα στο αγορακι σου..

σεβη αυτος αν συνεχισει ετσι θα βγαλει ολα τα δοντια μεσα στον επομενο μηνα.. λογικο να εχει γκρινια το παιδι αλλα σκεψου οτι ξεμπερδευεις.. ο μεγαλος πως τα παει?

φροσω περαστικα σας! καλα αυτος αντι να του κοβεται η ορεξη με τον πυρετο του ανοιγει??? φτου φτου το παιδι!!! αφου δεν τα βγαζει αστο να φαει..

πρεσα νομιζω θα παρω κ εγω.. εχω σιδερο τυπου στιρελα κ ειμαι ευχαριστημενη αλλα νομιζω η πρεσα θα με σωσει.. βαζω ηδη πολλα πλυντηρια.. φαντασου τι εχει να γινει τωρα με τα μωρα..

στεγνωτηριο, επειδη θελω να παρω κ απ'αυτο, απο μια ερευνα που εχω κανει μου ειπαν οτι καλυτερα να παρω ξεχωριστη συσκευη κ οχι πλυντηριο στεγνωτηριο γιατι καιει πολυ περισσοτερο ρευμα...

οσο για τα κιλα η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν ετρωγα τιποτα εως τον 5ο τωρα εχω αφεθει.. εντομεταξυ εχω το ατου οτι ειμαι ψιλη και ολη μου λενε οτι δεν εχω παρει καθολου κιλα και οτι μονο κοιλια εχω κτλ (που εχω παρει αλλα εχουν απλωσει και δεν φαινονται..) ουτε ο γιατρος μου δεν μου βαζει χερι.. μου λεει οτι ειμαι μια χαρα οποτε κ εγω συνεχιζω το φαγητο..

ρε κοριτσια παιδιατρο πως επιλεξατε? εγω ψαχνω να βρω για να ειμαι και ετοιμη και επειδη εδω που μενω δεν ειναι και πολυ ευκολο να σου ερχεται ο γιατρος στο σπιτι.. εχω βρει καποιον που ειναι και νεογνολογος.. πιστευεται οτι χρειαζεται?

tJYkp3.png

Βρε κοριτσια εγω ρωτησα μια μαια που ξερω και μου ειπε 10 ευρω την ωρα!!! Για 4 ωρες την ημερα και με τη μαμα μου μαζι. Που να ψαξω μα βρω αλλη;

παρα πολλα μου φαινονται..!!!! δηλαδη για 25 μερες περιπου εργασιμες τον μηνα θελει 1000 ευρω? και παρτ ταιμ???θα τρελαθουμε τελειως??? και με την μαμα σου εκει??? εγω εχω σκεφτει και κοπελες που τελειωνουν απο σχολες (βρεφονηπιοκομοι, μαιες, νηπιαγωγοι) και θελουν να κανουν πρακτικη κτλ αλλα δεν εχουν εμπειρια και ειναι δυσκολο να τις εμπιστευτεις..

απο γνωστους δεν μπορεις να βρεις καποια κοπελα? και αν μπορεις να σου κανει και καμια δουλεια στο σπιτι.. πχ λιγο σιδερο ή κανενα μαγειρεμα..

tJYkp3.png

Κορίτσια είμαι απελπισμένη!!! Καλά με το φαγητό αυτά που λέτε ουτε κατα διανοια να τα φάνε...η διατροφή μας είναι μακαρόνι-μπιφτέκι και ρυζί....

Ακόμα τα μάτια τους χάλια με την επεφυκίτιδα, ήρθε η Δεη 300 ευρω με το χαράτσι και ο μικρός έσπασε την ΤV με ένα παιχνίδι!!!

Και ο δήμος λέει να πάρω απο βδομάδα τηλ για παιδικό γιατι λεει δεν έχουν λεφτα για προσωπικό, και δεν μπορούν να πάρουν πολλά παιδιά..

Θέλετε κιάλλα??

Λαέρτα!! Τι ωραίο το πόνυ!!(χιχιχιχιχ) Να φέρω πες και μια μαιμού για να χαρούνε!!! Ελεος!!!

Διαφημίσεις

Βλεπω οτι μεσα στην τρελη χαρα ειμαστε ολες μας!!!!!!!

Τρελοκοριτσο λες να φταιει η πανσεληνος που ετοιμαζεται;:rolleyes:

Απο ζημιες καλα κραταμε κ εμεις,περα που τα εφτυσε το laptop,μας σκιστηκε τελειως η τεντα....πρεπει να λυσουμε τα μπρατσα,να κατεβασουμε ολο το πανι κ μαλλον την ανοιξη να βαλουμε αλλη!!!

Απο δεη 400 με το χαρατσι,πληρωθηκε σημερα!

Εβελινα οσο πας θα βαραινεις κ αλλο...δεν εχεις δει τπτ ακομα!!!

Απο κιλα εγω ευτυχως πηρα 8,τα 2 τελευταια στον 8ο......παλι καλα γιατι εχω πολλα παραπανισια κ δεν θα εβγαινε η κοιλια απο την πορτα!!!:shock:

Απο σιδερο δεν εχω πρεσα αλλα ατμοσιδερο που ειναι αρκετα δυνατο αλλα ειμαι εξαιρεση,μου αρεσει το σιδερωμα!!!

Εγω την μαμα μου δεν την μπορω μαζι μου,μου αποσυντονιζει τα μωρα οταν δεν πρεπει κ με το κουβεντολοι χαζολογαω περισσοτερο!

Ασχετο οσες παιρνετε babylino κουπονια σας ερχονται; εμενα τον Αυγουστο δεν μου ηρθαν.

Κορίτσια είμαι απελπισμένη!!! Καλά με το φαγητό αυτά που λέτε ουτε κατα διανοια να τα φάνε...η διατροφή μας είναι μακαρόνι-μπιφτέκι και ρυζί....

Ακόμα τα μάτια τους χάλια με την επεφυκίτιδα, ήρθε η Δεη 300 ευρω με το χαράτσι και ο μικρός έσπασε την ΤV με ένα παιχνίδι!!!

Και ο δήμος λέει να πάρω απο βδομάδα τηλ για παιδικό γιατι λεει δεν έχουν λεφτα για προσωπικό, και δεν μπορούν να πάρουν πολλά παιδιά..

Θέλετε κιάλλα??

Λαέρτα!! Τι ωραίο το πόνυ!!(χιχιχιχιχ) Να φέρω πες και μια μαιμού για να χαρούνε!!! Ελεος!!!

τζου ενα θα σου πω.. μεγαλωσα σχεδον αποκλειστικα με ασπρα μακαρονια και γαλα.. μεχρι τα 5 μου τουλαχιστον.. η μαμα μου δεν ηξερε τι να κανει.. τουλαχιστον να σου τρωνε αυτα που τους αρεσουν..

παλι χαρατσι στην δεη??? ααα εμας δεν εχει ερθει ακομα.. να το περιμενουμε λοιπον κ αυτο...

Βλεπω οτι μεσα στην τρελη χαρα ειμαστε ολες μας!!!!!!!

Τρελοκοριτσο λες να φταιει η πανσεληνος που ετοιμαζεται;:rolleyes:

Απο ζημιες καλα κραταμε κ εμεις,περα που τα εφτυσε το laptop,μας σκιστηκε τελειως η τεντα....πρεπει να λυσουμε τα μπρατσα,να κατεβασουμε ολο το πανι κ μαλλον την ανοιξη να βαλουμε αλλη!!!

Απο δεη 400 με το χαρατσι,πληρωθηκε σημερα!

Εβελινα οσο πας θα βαραινεις κ αλλο...δεν εχεις δει τπτ ακομα!!!

Απο κιλα εγω ευτυχως πηρα 8,τα 2 τελευταια στον 8ο......παλι καλα γιατι εχω πολλα παραπανισια κ δεν θα εβγαινε η κοιλια απο την πορτα!!!:shock:

Απο σιδερο δεν εχω πρεσα αλλα ατμοσιδερο που ειναι αρκετα δυνατο αλλα ειμαι εξαιρεση,μου αρεσει το σιδερωμα!!!

Εγω την μαμα μου δεν την μπορω μαζι μου,μου αποσυντονιζει τα μωρα οταν δεν πρεπει κ με το κουβεντολοι χαζολογαω περισσοτερο!

Ασχετο οσες παιρνετε babylino κουπονια σας ερχονται; εμενα τον Αυγουστο δεν μου ηρθαν.

βαλε με κ εμενα στην λιστα που μου αρεσει το σιδερωμα...

εγω την μαμα μου την εχω μακρια (σε νησι) και δεν ξερω τι θα κανω χωρις αυτην.. ασε που της εχω εμπειστοσυνη.. ειναι και πολυ μικρη σε ηλικια (43χρ) και εχει και τρελη υπομονη..

εχω και την πεθερα μου απο κατω αλλα νομιζω οτι δεν θα μπορω να συνοηθω καθολου.. ειναι αλλης σχολης..

tJYkp3.png

http://www.elenamanakou.gr/

λαέρτα από κει είχα πάρει τα βαπτιστ. όταν έγινα νονά. Άνοιξε το λινγκ και θα δεις δείγμα ποδιάς. Αλλά και σκέτες λευκές μπορείς να πάρεις.

Ψυχραιμία κοριτσάκι. Ψιλιάζομαι ότι ο μικρός επειδή ήταν κουρασμένος ο οργανισμός του από την προηγούμενη ίωση τον έπιασε κι άλλη ίωση. Μάλλον δεν έχει υποτροπιάσει. Άσε άλλες 2-3 μέρες και βλέπεις.

Τζόυ αμάν ρε συ.....

Πρέσσα και στεγνωτήριο έχω κι εγώ. Σωτήρια και τα 2 δεν το συζητώ.

Το πρόβλημα με το πλυντήριο -στεγνωτήριο μου είχαν πει είναι ότι δεν στεγνώνει τα ίδια κιλά με τα ρούχα που πλένει και πρέπει να αφαιρείς κάποια, οπότε το απέρριψα. Έχει τύχει να βάλω 7! πλυντήρια σε 1 μέρα.

Εβελίνα εγώ επειδή είχα κιλά πριν μείνω έγκυος και μάλιστα είχα μόλις χάσει κάποια από τον 5ο μέχρι που γέννησα πήγαινα σε διατροφολόγο. Από τον 2ο μέχρι τον 5ο είχα χάσει λόγω εμμετών μπλιαχ.

Τζίνι η αρχή του τόπου έχει τρέξει άπειρες φορές μεσάνυχτα στο σπίτι μας για μένα χαχαχααα καθότι ήμουν αρρωστιάρικο. Ήταν ο οικογενειακός μας ιατρός :)

τζέμινι από Δευτέρα αρχίζεις πάλι :rolleyes:

μορίτσα πώς πήγες σήμερα με το θηλασμό;

Απ΄οτι βλέπω όλες μέσα στη καλη χαρα είμαστε...αν η αιτία είναι το φεγγάρι τοτε σε 2 μέρες θα ηρεμήσουμε. Σήμερα μας ήρθε η γιατρός επίσκεψη γιατι μπέρδεψε τις μέρες :) ε μια και ήρθε μας εξέτασε και μας βρήκε πολυ καλα, πάλι καλα. Αύριο πάμε για εξετάσεις αίματος και θα είναι πρώτη μου έξοδος με τα μικρα στο αυτοκίνητο. Θα έρθει μαζι και η μητέρα μου αλλα όλο αυτο μου φαίνεται βουνό! Ετσι ειναι κάθε αρχη και δύσκολη :tongue:

Κάθε μέρα τα βλέπω και αλλιώτικα τα μικρα μου ;)

Καληνυχτιζω ;)

p1Utp3.png

Παιδιά, εφιαλτική η ημέρα σήμερα, μα το Δία!!! Περίμενα πως και πως να τελειώσει κι έβαλα και τα κλάματα κανα δυό φορές.... :oops::oops::oops: Αλλά.... σωτήριο το αλκοόλ!!! Ήρθε ένας φίλος, κατέβασα δυό κρασιά + ένα κονιακάκι και γέλασα με την ψυχή μου!!! Σας αγαπώ όλες!!!! Πάω να δω Damages...

Joy, περαστικά στα μικρά!!!! Σίδερο, νο, θενξ!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...