Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Ειμαι πολυβαγχωμενη βρε παιδια. Δεν με φτανει η μερα να κανω τιποτα. Δεν προλαβαινω να κανω πολλα πραγματα κ στενοχωριεμαι. Δεν εχω και γυναικα να βοηθαει, μαλλον θα πρεπει αν ψαξω...

Εβελινα κρατησου. Οχι υπερβολες!!! εγω πηρα 5με 6 κιλα στον 8ο που ειχα κλειστει σπιτι κ ειχα ταραξει τα παγωτα. Τι μας πιανει ολες με τα γλυκα βρε παιδι μου;

Και εγω θελω ποδιες για τους νονους!!! Θα κοιταξω σε μαγαζι με βαφτιστικα.

Πρεσα εχω της singer το μοντελο vive la france και οπως εχω ξαναπει νε εχει βολεψε αφανταστα. Ειδικα στα ρουχαλακια των μωρων.

Εμας ολο και κατι παει να χαλασει αλλα τη γλυτωνουμε τελευταια στιγμη. Το πλυντηριο ειχε βγαλει νερα αλλα το μαστορεψε ο αντρας μου και εστρωσε. Learta εγω εχω πλυντηριο στεγνωτηριο κ με εχει βολεψει πολυυ ειδικα το χειμωνα ειναι σωτηριο. Εαν σας αποχαιρετησει το δικο σας θα σου προτεινα να παρεις κατι τετοιο.

Να σας πω τι καναμε με τις πανες; αγορασαμε απο ενα σιτε του εξωτερικου στη μιση τιμη το πακετο!!! Και το τρελοκομειο ο αντρας μου πηρε παρα πολλα πακετα. Συμφερει πραγματικα. Οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει να της πω απο που τις πηραμε.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

αν σας πω ότι είμαι να πάθω κατάθλιψη, θα με παρεξηγήσετε πολύ? έχω μετανιώσει που έμπλεξα και με τη βάφτιση, κι εγώ όλη μέρα μόνη με τα μωρά κάνω και τις χίλιες δουλειές και νομίζω ότι ο μικρός ξανααρρώστησε και δεν μ'εχει αφήσει στην ησυχία μου ούτε ένα δευτερόλεπτο. και μου τελειώσαν και τα τσιγάρα. στα βαφτιστικά που πήρα για τις ποδιές μου είπαν ότι δεν έχουν ξανακούσει κάτι τέτοιο. καλά, σε άλλον πλανήτη βαφτίζουν αυτοί?????

120247mcv711uxx1.gif

αν σας πω ότι είμαι να πάθω κατάθλιψη, θα με παρεξηγήσετε πολύ? έχω μετανιώσει που έμπλεξα και με τη βάφτιση, κι εγώ όλη μέρα μόνη με τα μωρά κάνω και τις χίλιες δουλειές και νομίζω ότι ο μικρός ξανααρρώστησε και δεν μ'εχει αφήσει στην ησυχία μου ούτε ένα δευτερόλεπτο. και μου τελειώσαν και τα τσιγάρα. στα βαφτιστικά που πήρα για τις ποδιές μου είπαν ότι δεν έχουν ξανακούσει κάτι τέτοιο. καλά, σε άλλον πλανήτη βαφτίζουν αυτοί?????

Τραβάς πακέτο. Οκ, όσο πιο ψύχραιμη είσαι, τόσο καλύτερα θα οργανωθείς κ αποδώσεις. Πάλι άρρωστος? Βρε για κάνε μια ερώτηση στον ντοκ για σταγονίτσες κ για αεριους. Αν είσαι σύμφωνη κ εσύ έτσι? Αν έχεις νέυρα κ με παραξηγήσεις που στα πρίζω με το αέριους, οκ, σου επιτρέπω να με τα χώσεις μοχικάνα!

Τρελοκόριτσο σοβαρά δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου, σε όποια βάφτιση κ αν πήγα δεν είδα κ δεν μου είπαν, ούτε κ όταν βάφτιζα τα δικά μου για ποδιά των νονών!

Πρέπει να είναι κάτι τση μοδός τελυταία.

Βάζουν πέρνουν αγκαλιά την μεγάλη πετσέτα κ από πάνω από την πετσέτα το σενόντι κ παίρνουν το μπεμπέ αγκαλιά οι νονές με τα λάδια! Δεν λερώνονται δηλ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λαερτα ψυχραιμια. Νομιζω εχεις πελαγωσει και αν ηρεμησεις και το ξανασκεφτεις θα τα βαλεις ολα σε σειρα. Ο μικρος επαιρνε φαρμακευτικη αγωγη και κυλησε παλι? μηπως χρειαζοταν παραπανω?

ουτε εγω εχω ακουσει για ποδια και ας εχω γινει νονα.

Ευη ευχαριστω για την πληροφορια. Μια γυναικα για τις χοντρες δουλειες ειναι απαραιτητη.

Εβελινα μην σκεφτεσαι κιλα και ολα αυτα που λες ειναι φυσιολογικα. Απολαυσε το οσο γινεται!

p1Utp3.png

Τζιτζίκα μου, θα τη ρωτήσω γιατί έχει τον απάλευτο η όλη φάση. Κι ο μικρός δεν αντέχει άλλο τις μάσκες, τρελλαίνεται και δεν αντέχω άλλο να τον καταπιέζω. Έχει τόσα νεύρα πλέον που δεν περιγράφεται. Λίγο είναι να σου βάζουν κάτι μέσα στη μύτη και πάνω στο στόμα συνέχεια???

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Λαερτα ψυχραιμια. Νομιζω εχεις πελαγωσει και αν ηρεμησεις και το ξανασκεφτεις θα τα βαλεις ολα σε σειρα. Ο μικρος επαιρνε φαρμακευτικη αγωγη και κυλησε παλι? μηπως χρειαζοταν παραπανω?

ουτε εγω εχω ακουσει για ποδια και ας εχω γινει νονα.

Ευη ευχαριστω για την πληροφορια. Μια γυναικα για τις χοντρες δουλειες ειναι απαραιτητη.

Εβελινα μην σκεφτεσαι κιλα και ολα αυτα που λες ειναι φυσιολογικα. Απολαυσε το οσο γινεται!

Να σου πώ το αντίθετο σκέφτηκα εγώ λαέρτη.

Μου φάνηκε, νομίζω σαν να δώσατε αρκετό καιρό μάσκα.

Τζιτζίκα μου, θα τη ρωτήσω γιατί έχει τον απάλευτο η όλη φάση. Κι ο μικρός δεν αντέχει άλλο τις μάσκες, τρελλαίνεται και δεν αντέχω άλλο να τον καταπιέζω. Έχει τόσα νεύρα πλέον που δεν περιγράφεται. Λίγο είναι να σου βάζουν κάτι μέσα στη μύτη και πάνω στο στόμα συνέχεια???

Δεν τον πάς για μια βουτιά στη θάλασσα? Κράτα τον απο τα χεράκια στα 30 εκατοστά από εσένα κ πλουτς, κάντου ένα μακροβούτι τραβόντας τον προς την αγκαλιά σου.

Όποτε είχαν μύξες τα δικά μου κ τα βοούταγα... τέλος το μακαρόνι μύξα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Laerta μη φρικαρεις! Οοοολα θα γινουν. Φεεετα που λεει και η διαφημιση! Εχεις κανει αρκετα πραγματα. για την ποδια μη σκας. Κι εγω οπως σου ανεφερε η τζινι βαφτισα.

Με τον μικρο δεν ξερω τι να σου πω... κι εγω σκεφτηκα μηπως εχει υπερευαισθητοποιηθεί.

εβελινα στο τελος σε πιανει αυτη η χαζομανια με τα γλυκα. Δεν πειραζει, φαε. Απο το να αγχωνεσαι χειροτερα ειναι.

Μεγεια και τα δωματια! Τι χρωματα κανατε?

ευη κι εσυ καλέ μην αγχωνεσαι! Νομιζω ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε και απλά βοηθαει να τα λεμε η μια στην αλλη.:rolleyes:

Α! Κι εγω εχω στεγνωτηριο αλλά διαφορετικη συσκευη που εφαρμοζει πανω απ το πλυντηριο. Σουπερ ανακαλυψη ειδικα για τον χειμωνα και μαλιστα χωρις σπαταλη στο ρευμα...τουλαχιστον για 1/εβδομαδα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα φευγαλαια, οπως παντα πια...

ιθακη να σου ζησουν!!!!!!!!

laerta παραστικα..σε λιγο θα ξεμπερδεψεις κ με τα της βαφτισης κ θα ηρεμησεις λιγο..ανελαβες πολλα μονη σου υποθετω..

νουνουκι κ συ απ οτι προλαβα να ψιλοδιαβασω κανεις ενα σωρο ετοιμασιες μονη..!

μπραβο κοριτσια, με 2μωρα να εχετε διαθεση για home made πραγματα!

καλωσηρθατε παπια , mpougos κ ολα τα κοριτσια απο διακοπες, δε λεω καλο χειμωνα, μου τη σπαει..

εμεις καλα, περιμενω μια κυρια σημερα υποψηφια νταντα...

ποσο βαριεμαι να ξαναμπω σ αυτη τη διαδικασια....ενας ξενος ανθρωπος μες το σπιτι..κ ο πιο καλος να ναι...ωωωχχχχ

για να δουμε...

αυτα τα ολιγα...

σας χαιρετω ολες!

33E7p2.png

ΤΖΙΝΑΚΙ άλλαξα τον σταθμο για πολλους λογους,φυσικα μετα το περσυνο συμβαν,αλλα οταν τους ξαναρωτησα τι θα κανουν τα παιδια μου φετος μου είπαν "ελευθερο παιχνιδι" αυτο σημαινει σε ένα δωματιο με 1 δασκαλα (2 δασκαλες 4ωρες) να παιζουν μονα τους...Τωρα τα παω σε ένα πολυ καλο σταθμο (θελω να ελπιζω!!). Οσο αναφορα αυτο που ρωτας παει αναλογα το εισοδημα,αν είσαι ανεργος,μονογονιακη οικ/νεια κ.α. (και φυσικα αν εχεις τον δημαρχο γνωστο χωρις να εχεις τα παραπανω:D)

Θυμάμαι κ άλλα θεματάκια που είχατε. Είναι σε μερικούς σταθμούς κανόνας δηλ, σε αυτή την ηλικία να κάνουν ελέυθερο παιχνίδι?

¨οσον αφορά το της παρένθεσης. Οκ, αν θα με σώσει κάποιος, θα με σώσει η εφημεριακή φίλη μου.

ξεχασα να σας πω το σημαντικοτερο του σταθμου: η δασκαλα μας,μας ξεχωριζει!!!! ΟΛΕ!!! γιατι ήμουν έτοιμη να τους βαλω ταμπελακι με το ονομα τους σαν τα τροφιμα:D:D:D

Ε μα ναι ρε φιλενάδα! Είναι κατάσταση αυτή?!Καρμπόν είναι!

Μόνο ένα τόνο στο χρώμα μαλλιών έχουν για διαφορά τα παιδιά σου κ εσύ τα κουρεύεις κ κοντή κουπ?

Άδικο έχουν?! Άσε τον ένα με χαίτη!

Λοιπόν χτες έφτιαξα μπακαλιαράκια (αυτές τις στρογγυλές φετούλες) με κρεμμύδι, σκόρδο, πατάτα, κολοκύθι και καρότο στο φούρνο, στο τέλος έβαλα λεμόνι, μουστάρδα μαϊντανό και το φάγανε σαν τρελά!! σήμερα γίγαντες!!!

Κατά τ άλλα ηρεμία!!

Είσαι σούπερ! Πολύ καλές ιδέες.

Σήμερα έδωσα λεμανάτο μοσχαράκι με πατάτα καρότο κολοκύθιον! Αύριο το ψάρι!

Καλημέρα!

ΤΖΙΝΙ η Συλια κάνει νέα ξεκινηματα,ε? πως πήγε η νυχτα και η πρώτη μέρα στο σταθμό?

Τελικα το δοντακι το άτιμο είχε σπασει ένα κομματάκι και είχε τρύπα. Την γλιτωσα την εξαγωγή :oops:

Άκουσα πρεσα και επειδη το αποφάσισα να πάρω πείτε μου γνώμες μην πάρω ότι νάναι. Χτες εμφανίστηκε και η γυναίκα για τις δουλειές οπότε σιγα σιγα θα μπω σε προγραμμα και γω!

Έχω της σινγερ την ιδεα 3. Νομίζω δηλ. Θα ανοίξω το ντουλάπι κ θα σου πώ.

Είναι πολύ καλή, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Την πρέσσα ή την πας, ή δεν την πάς. Μέτριες καταστάσεις δεν υπάρχουν.

Αν έχεις κάποια γνωστή κοντά σου κ μπορέσεις να τη δοκιμάσεις θα είναι καλό.

Βέβαια κ άσχετος να είναι κάποιος ως προς τη χρήση της, η σινγερ κάνει κ δωρεάν επίδειξη στο χώρο σας μανδάμ (αφού ομως πλερώσεις για να την αποκτίσεις. Αμ πώς?)

Η δικιά μου έχει κ επέκταση κ την χρησημοποιείς κ σαν σιδερώστρα.

Έχει κ σίδερο ατμού, αποσπώμενο. Δηλ. ή χρήση πρέσσας θα κάνεις, ή σιδερώστρας-ατμοσίδερο.

Το καλό με είναι οτι τα ρουχάκια των παιδιών τα βάζεις πάνω 2-2, ή κ τρία φορμάκια μη σου πώ μαζί.

Για πουκάμισσα πχ η τύπισσα μου έδειξε σε χρόνο δτ πως να τα κάνω. Εγώ νιέντε. Δεν μπορώ. Βάζω το ατμοσίδερο κ αν με βολέψει. Αλλιώς έχω δίπλα κ ένα απλό ατμοσίδερο.

ΥΓ: δεν σιδερώνω πιά καρντιά μου τόσο συχνά!

Θέλω να πάρω κάποια στιγμή αυτό το σωτήριο άσπρο στεγνωτήριο που λέει η εύη.

Έχω ακούσει τα καλυτερότερα, αλλά εγώ έχω νυχτερινό ρεύμα κ θα πρέπει πχ να σηκώνομαι να διπλώνω στις 1 ή στις 2.00 τη νύχτα??????

το πλυντήριο με αποχαιρετάει...

Μου κάνει νούμερα των πιάτων!!!!!

μ

Μολις πηραμε τα ωραια μας λεφτουδακια απ την ακρη για να πληρωσουμε την κ*&%εφορια. Παλι ρεστοι γμτ...Και ηθελα να αλλαξω και καποια πατζουρια αλλά no money no honey:evil:

A! Και η διαιτα παει στο καλο της κι αυτη... ΑΠο αυριο πάααααλι απ την αρχη... that's life!

Χεθτεμε με την κ@λοεφορία!

Το σοκ της πληρωμής είναι!

καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε?

χανομαι το ξερω αλλα σας διαβαζω απο το κινητο οποτε μπορω..

ετρεχα αυτες τις μερες για καποιες δουλιτσες στο σπιτι.. εχω ακομα βεβαια πολλα πραγματα που πρεπει να γινουν.. και καποια ψωνια ακομα θελουμε αλλα θα παω μια απο αυτες τις μερες να κανω καποιες μαζικες αγορες...

χθες επιτελους βαψαμε την κρεβατοκαμαρα μας και την ερχομενη εβδομαδα θα βαψουμε και το παιδικο.. αντε να τελειωνουμε και με αυτο..

δεν σας σχολιαζω καθολου γιατι εχετε γραψει τα απιστευτα αλλα απ'οσο θυμαμαι ειστε μια χαρα κ εσεις και τα μπεμπακια σας!!!!

να ευχηθω στην Ιθακη

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΣΟΥ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

ρε κοριτσια η μαρα που βρισκεται? λετε να γεννησε? πλησιαζε κ αυτη στον μηνα της απ'οτι θυμαμαι...

αχ να σας πω τον πονο μου? τις τελευταιες μερες μου εχει ανοιξει η ορεξη και ειδικα για γλυκα.. ετσι ξαφνικα.. αν καθε βραδυ δεν τσακισω κατι γλυκο δεν μπορω να ηρεμισω... και δεν μπορω να συμβιβαστω με κατι μικρο.. για να μου περασει πρεπει να φαω κατι ενισχυμενο... πχ βαφλα με παγωτο και τετοια.. 500 κιλα θα γινω.. δεν ανεβαινω στην ζυγαρια πια.. πρεπει να εχω περασει τα +15..

κατα τ'αλλα νιωθω πολυ καλα σε γενικες γραμμες.. μονο λιγο βαρος οταν περπαταω ή στεκομαι ορθια.. βεβαια κουραζομαι ευκολα αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.. φανταζομαι οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα οποτε δεν αγχωνομαι και πολυ.. ξεκινησα και την βαλιτσα μου να ειναι ετοιμη αυτη τουλαχιστον γιατι κατα τ'αλλα μας βλεπω να τρεχουμε μεχρι τελευταια στιγμη..

Εβελίνα κ εγώ τα τσάκιζα τα ριμάδια, αλλά ....μαμημένα κιλά!

Βάφλα παιδιά δεν με αρέσει καθόλου. Σαν να τρώω γλυκιά φριγανιά με παγωτό μου κάνει!

Κ επίσης δεν έχω ξαναφάει ποτέ γλυκιά κρέπα. Μια κ τέλος. Μπλιάχ επίσης!

Δεν νομίζω να έχει υπάρξει διδυμογκαστούλα κ να μην έχει νιώσει βάρος κ κούραση γενικά στην εγκυμοσύνη της, πόσο μάλλον σε τέτοιες βδομάδες.

Κι εγώ ότι διάβασα από δίπλα ξέρω. Δεν τολμώ να το ψάξω....:?

Το κριτήριο που πήραν τα δικά μου στον παιδικό το έγραψε η μπούγκος σε παρέθενση :rolleyes:.

Μπούγκος καλή αρχή στον παιδικό. Τα μωρά σου είναι μονοζυγωτικά;

Λαέρτα εμείς ποδιές δεν είχαμε αλλά στα βαπτιστικά τις πουλάνε αν θες.

Νουνού τα κατάφερες τελικά;

Εβελίνα όσο μπορείς συγκρατήσου, όσο μπορείς....

Νάκι από ποιο νησί είσαι;

gemini, moritsa σας φιλώ γλυκά!

Εχθές ο Χριστ. 39 πυρετό και εμμετούς. Έρχεται και ο μπαμπάς μας στις 11 και είχε πάρει ένα σουβλάκι να φάει. Τον ακούει ο Χριστ. ξυπνάει, βουτάει το σουβλάκι. Βρε καλό βρε χρυσό, άστο το σουβλάκι, θα κάνεις πάλι εμμετό. ΄Οχι λέει πάει πέρασε. Να τραβάω το σουβλάκι, να δαγκώνει εκείνος και να φωνάζω. Τελικά έφαγε αρκετό. Μετά ήθελε γάλα. Ουφ....

Δεν του έδωσα. Σηκώθηκε μέσα στη νύχτα, άνοιξε το ψυγείο, πήρε το μπουκάλι και έπινε. Άκουσα το συναγερμό του ψυγείου, (αν το αφήσεις ώρα ανοιχτό). Βρε λέω θα κάνεις πάλι εμμετό. Τον πιάνω έκαιγε. 39,5 :shock:. Πιες σιρόπι όχι πονάει η κοιλιά μου, θα κάνω εμμετό. Τελικώς έφαγε ένα υπόθετο που ήταν όλο δικό του. Εμμετό πάντως δεν έκανε. Τώρα το πρωί ήθελε τυρόπιτα με 38,5 πυρετό. Την τσάκισε. Έλεος....

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Μπάρμπα από την κωρώνη???

Σοβλάκος κ για πυρετό! Μαζί με τον μικρό κ εγώ!!!!

Ξέρω κ εγώ τί γίνεται? Ο άλλος δίπλα τί λέει για το εισόδημα? 1/2, 2/3 νιέντε επίδομα κλποπωππωππω? Το διάβασες? Ισχύει?

εγω 2 νονες που πηραν απο διαφορετικο μαγαζι η καθε μία,στο ένα μαγαζι είχαν βάλει μεσα στο κουτι χωρις να τους το ζητησω.Δεν ρωτας το μαγαζί με τα βαπτιστικα?

Μήπως τα μπερδέυεται με τα σεντόνια? Είναι αρκετά μεγάλα. Υπερδιπλα κούνιας φαντάσου τα δικά μας.

Για ρωτήστε τες. Πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει σας λέω!

Ποδιά? πάρε καμία αμπιγιέ για την κουζίνα σε χχχχχλ κ εσύ να τελειώνεις!

ουφ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

α! τι θεωρειται λογικη αμοιβη για 6ωρη απασχοληση 5νθημερο για τα διδυμα, ξερετε?

τα λεφτα που διναμε στη νανα, ουτε για πλακα δε μπορουμε, ηταν βεβαια κ πολλες ωρες, εκανε κ σιδερο κ κατι ψιλα...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μα τώρα να θέλουν να μου φέρουν ζωντανό πόνυ για να χορέψουν τα ανηψάκια μου για έκπληξη στη βάφτιση και να παρεξηγούνται που δεν θέλω καν να πάρω τηλ να ρωτήσω αν επιτρέπεται??? έλεος!!!! πάλι καλά που τους έκοψε στο τέλος να με ρωτήσουν, θα είχαμε μαλλιοτραβήγματα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

καλησπερα φευγαλαια, οπως παντα πια...

ιθακη να σου ζησουν!!!!!!!!

laerta παραστικα..σε λιγο θα ξεμπερδεψεις κ με τα της βαφτισης κ θα ηρεμησεις λιγο..ανελαβες πολλα μονη σου υποθετω..

νουνουκι κ συ απ οτι προλαβα να ψιλοδιαβασω κανεις ενα σωρο ετοιμασιες μονη..!

μπραβο κοριτσια, με 2μωρα να εχετε διαθεση για home made πραγματα!

καλωσηρθατε παπια , mpougos κ ολα τα κοριτσια απο διακοπες, δε λεω καλο χειμωνα, μου τη σπαει..

εμεις καλα, περιμενω μια κυρια σημερα υποψηφια νταντα...

ποσο βαριεμαι να ξαναμπω σ αυτη τη διαδικασια....ενας ξενος ανθρωπος μες το σπιτι..κ ο πιο καλος να ναι...ωωωχχχχ

για να δουμε...

αυτα τα ολιγα...

σας χαιρετω ολες!

Καλώς την κ ας άργησε!

Τελικά τί άλλαξε κ ξαναμπαίνεις στη διαδικασία για νταντά?

Θα έφευγε μόνη της η Νανά?:confused:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μα τώρα να θέλουν να μου φέρουν ζωντανό πόνυ για να χορέψουν τα ανηψάκια μου για έκπληξη στη βάφτιση και να παρεξηγούνται που δεν θέλω καν να πάρω τηλ να ρωτήσω αν επιτρέπεται??? έλεος!!!! πάλι καλά που τους έκοψε στο τέλος να με ρωτήσουν, θα είχαμε μαλλιοτραβήγματα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Α μαρή τρετοπαντιέρο!

Θα με ψοφίσεις!

έφυγα

xmX3p2.png

XKuXp2.png

α....αρχισαμε κ τις αποδρασεις απ τις κουνιες, οεοε!!!

χμμμμ... δραμα ο μεσημεριανος υπνος, σα τα σαλιγγαρια βγαινουν απ την κατσαρολα(εικονα μπλιαχ...)

παμε γι αλλα κρεβατια? οι κουνιες τους ειναι μικρες ..να βαλω καγκελακι?

κ ελεγα εχουμε κανα χρονο ακομη για τα επομενα δωματια...

33E7p2.png

Καλώς την κ ας άργησε!

Τελικά τί άλλαξε κ ξαναμπαίνεις στη διαδικασία για νταντά?

Θα έφευγε μόνη της η Νανά?:confused:

εφυγε γεωργια για παντα..

αλλα κ παλι δε θα αντεχαμε κ 3ο χρονο 900ευρω το μηνα..

κ επισης τωρα που αρχισαμε να μιλαμε, προτιμω ελληνιδα για καλυτερη χρηση της γλωσσας...

καλως σας βρηκα!!!

ολα καλα το τριο στουτζες? η συλου βγαζει τη βραδινη πανα πηρε το ματι μου???

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...