Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Η μικρή κατρουλίτσα κ χτες την έβγαλε στεγνή!

η σήκωσα μια φορά στις 00: 40, άλλη μια στις 3:30 κ μετά την ώρα που ξύπνησε.

Χαπόψε την σήκωσα στις 1:15 κ λέω να την αφήσω μέχρι το πρωί στις 8.00 που θα ξυπνήσουμε.

Ας ελπίσουμε οτι δεν θα με βρεί κανένα τσουνάμι βραδιάτικο!

Κ ναί την ήγα για μπάνιο κ ήταν πολύ καλά!

Οκ, αυτή τη φορά δεν μπορέσαμε να παίξουμε με τα κουβαδάκια, αλλά είχαμε ένα βιβλιαράκι της ντόρας με δραστηριότητες!

Το δικό μου παιδί τα πάει τέλεια με τα νούμερα.

Με τα γράμματα δεν το γλέπω όμως! Να ανησυχώ?

Σήμερα τελικά έβρασα πατατούλες καρότα για τα μικρά με κοτόπουλο λεμονάτο από την κατάψυξη. Εγώ κ η Σύλια το κοτόπουλο με φασολάκια. από την παρασκευή τα φασολάκια? πότε έκανα φασολάκια???

Χέμενταλ κ εγώ!

Αύριο τί? ψάρι σούπα? Έχουμε λαϊκή κοντά. Δεν είναι κακό!

Λοιπόν χτες έφτιαξα μπακαλιαράκια (αυτές τις στρογγυλές φετούλες) με κρεμμύδι, σκόρδο, πατάτα, κολοκύθι και καρότο στο φούρνο, στο τέλος έβαλα λεμόνι, μουστάρδα μαϊντανό και το φάγανε σαν τρελά!! σήμερα γίγαντες!!!

Κατά τ άλλα ηρεμία!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Νακι πάνω κάτω συμφωνώ και γω με τζίνι για το θέμα του ύπνου, απλά μόνο ακολούθησε τη μέθοδο ελεγχόμενου κλάματος, δηλαδή μην πλαντάξει μισή ώρα, πήγαινε μετά από 5 λεπτά, μετά από 10, 15 κοκ και δείχνε σίγουρη που λέει και η τζι.

Εγώ στέλνω τον σύζυξ, εμένα με τουμπάρουν :tongue::tongue:

Για το κούρεμα θα το δείς αν τρομάξουν δεν θα μπορέσει να τα κουρέψει, δε μπορεί να πάνε με τον σύζυξ και να κουρέψουν πρώτα τον μπαμπά; χεχε θέλει δε θέλει!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

σε πετυχα νουνουκα μαγειρισα μας!!! Εγω χθες τους ετοιμασα φαγητο και μετα λεω δεν τους δίνω και μπαμπιες απο το δικο μας που δεν τους είχα δωσει ποτε? ε,λοιπον τις τσακισαν!!!

καλημερα!

naki μπορεις να πεις στην κομμωτρια να πιασουν λιγο τη μηχανη να οσο ειναι ανοιχτη, να δουν οτι δεν ειναι τιποτα, δεν κοβει κτλ. Σε μεγαλυτερα παιδακια πιανει το λεω εκ πειρας!

Δε θα σχολιασω τη Μανωλιδου...εσυ παντως κανεις πολύ καλά και μπραβο σου!

Για τον υπνο δεν ξερω να σου πω, ειναι ομως κι εμενα ενας φοβος μιας κ μεχρι τωρα τα αφηνω απλά στην κουνια και κοιμουνται. Ενα καλο εχουμε, μην το χασουμε κι αυτο!

τζινι μου αξιζει ενας εγκληματισμος!:tongue: χαχα

Τελικα τι εγινε με τη Συλ? ΕΙχατε βροχερη νυχτα?

Κυριακατικη εφημεριδα?? Τι μου θυμισες τωρα?? Και κατι καφεδες ατελειωτες ωρες με τσιγαρα που δε σβηνουν.... Αααααχχχχ Κοιτουσα κατι σαιτ τυπου do it yourself και αναρωτιομουν που πηγε ο απιστευτος χρονος που δεν ηξερα και τι να τον κανω?? Τωρα η μονη μου κραιπάλη ειναι που γραφω εδω συχνά πυκνα!:rolleyes:

mpougos μπραβο στη δασκάλα σας! πληγμα να μην σας ξεχωριζει μαλλον ε?

νουνουκα τι κανεις? Εκανες κι αλλες δοκιμες τελικά?

Βγαινω να παμε τραπεζα κ επανερχομαι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

ΤΖΙΝΙ η Συλια κάνει νέα ξεκινηματα,ε? πως πήγε η νυχτα και η πρώτη μέρα στο σταθμό?

Τελικα το δοντακι το άτιμο είχε σπασει ένα κομματάκι και είχε τρύπα. Την γλιτωσα την εξαγωγή :oops:

Άκουσα πρεσα και επειδη το αποφάσισα να πάρω πείτε μου γνώμες μην πάρω ότι νάναι. Χτες εμφανίστηκε και η γυναίκα για τις δουλειές οπότε σιγα σιγα θα μπω σε προγραμμα και γω!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

απο πρεσες δεν ξερω μονο απο σιδερο που εχω stirela και είμαι πολυ ευχαριστημενη.

Και γω stirela εχω αλλα νομίζω πως θα είναι πιο γρήγορα με την πρεσα. Η μάνα μου φταίει που δεν την πηρα εξαρχής. δε θα την βολευτεις μου ελεγε, για να δούμε...

p1Utp3.png

μοριτσα η μαμα μου εχει την ελνα και ειναι πολύ ευχαριστημενη. ΑΠ οτι θυμαμαι ηταν η πιο ακριβη μαρκα αλλά δε θυμαμαι το λογο... Η στιρελα πως και δε σε βολευει?

Κοριτσάρες-μανάρες, είχατε πάρει ποδιά για τις νονές (οι δικές μου θέλουν) κι αν ναι, από που?

Ποδια? Δεν ειχα χρησιμοποιησει....ή νομιζω σου φοραει η εκκλησια? Ισως σε αυτα με τα βαφτιστικα...

το πλυντήριο με αποχαιρετάει...

Ωχ! Τι επαθε καλε?

Μολις πηραμε τα ωραια μας λεφτουδακια απ την ακρη για να πληρωσουμε την κ*&%εφορια. Παλι ρεστοι γμτ...Και ηθελα να αλλαξω και καποια πατζουρια αλλά no money no honey:evil:

A! Και η διαιτα παει στο καλο της κι αυτη... ΑΠο αυριο πάααααλι απ την αρχη... that's life!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

το πλυντήριο με αποχαιρετάει...

ηρθε το τελος του? μας εκδικουνται!

μοριτσα η μαμα μου εχει την ελνα και ειναι πολύ ευχαριστημενη. ΑΠ οτι θυμαμαι ηταν η πιο ακριβη μαρκα αλλά δε θυμαμαι το λογο... Η στιρελα πως και δε σε βολευει?

Μολις πηραμε τα ωραια μας λεφτουδακια απ την ακρη για να πληρωσουμε την κ*&%εφορια. Παλι ρεστοι γμτ...Και ηθελα να αλλαξω και καποια πατζουρια αλλά no money no honey:evil:

A! Και η διαιτα παει στο καλο της κι αυτη... ΑΠο αυριο πάααααλι απ την αρχη... that's life!

σε σχεση με τα αλλα σιδερα μια χαρα ειναι αλλα εχει αρχισει και μου κανει νερα,οποτε λεω πριν χαλασει να παρω την πρεσα μην παρω παλι ατμοσιδερο.

Εφορια :evil: πεταμενα λεφτα!

p1Utp3.png

καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε?

χανομαι το ξερω αλλα σας διαβαζω απο το κινητο οποτε μπορω..

ετρεχα αυτες τις μερες για καποιες δουλιτσες στο σπιτι.. εχω ακομα βεβαια πολλα πραγματα που πρεπει να γινουν.. και καποια ψωνια ακομα θελουμε αλλα θα παω μια απο αυτες τις μερες να κανω καποιες μαζικες αγορες...

χθες επιτελους βαψαμε την κρεβατοκαμαρα μας και την ερχομενη εβδομαδα θα βαψουμε και το παιδικο.. αντε να τελειωνουμε και με αυτο..

δεν σας σχολιαζω καθολου γιατι εχετε γραψει τα απιστευτα αλλα απ'οσο θυμαμαι ειστε μια χαρα κ εσεις και τα μπεμπακια σας!!!!

να ευχηθω στην Ιθακη

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΣΟΥ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

ρε κοριτσια η μαρα που βρισκεται? λετε να γεννησε? πλησιαζε κ αυτη στον μηνα της απ'οτι θυμαμαι...

αχ να σας πω τον πονο μου? τις τελευταιες μερες μου εχει ανοιξει η ορεξη και ειδικα για γλυκα.. ετσι ξαφνικα.. αν καθε βραδυ δεν τσακισω κατι γλυκο δεν μπορω να ηρεμισω... και δεν μπορω να συμβιβαστω με κατι μικρο.. για να μου περασει πρεπει να φαω κατι ενισχυμενο... πχ βαφλα με παγωτο και τετοια.. 500 κιλα θα γινω.. δεν ανεβαινω στην ζυγαρια πια.. πρεπει να εχω περασει τα +15..

κατα τ'αλλα νιωθω πολυ καλα σε γενικες γραμμες.. μονο λιγο βαρος οταν περπαταω ή στεκομαι ορθια.. βεβαια κουραζομαι ευκολα αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.. φανταζομαι οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα οποτε δεν αγχωνομαι και πολυ.. ξεκινησα και την βαλιτσα μου να ειναι ετοιμη αυτη τουλαχιστον γιατι κατα τ'αλλα μας βλεπω να τρεχουμε μεχρι τελευταια στιγμη..

tJYkp3.png

Ας ρωτήξω εδώ γιατί αλλού σκιάζομαι (τζάζ που είσαι?)

Με ποιά κριρήρια παίρνουν τα παιδιά σε δημοτικούς, δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως θέλετε πέστε το?

Φρόσω πήρε τπτ το αυτάκι/πανέμορφα ματάκια σου για επιστοφή του επιδόματος τριτεκνίας?:shock:

Κάτι διάβασα δίπλα κ γούγλαρα, αλλά δεν βρήκα κάτι σοβαρό.

Κι εγώ ότι διάβασα από δίπλα ξέρω. Δεν τολμώ να το ψάξω....:?

Το κριτήριο που πήραν τα δικά μου στον παιδικό το έγραψε η μπούγκος σε παρέθενση :rolleyes:.

Μπούγκος καλή αρχή στον παιδικό. Τα μωρά σου είναι μονοζυγωτικά;

Λαέρτα εμείς ποδιές δεν είχαμε αλλά στα βαπτιστικά τις πουλάνε αν θες.

Νουνού τα κατάφερες τελικά;

Εβελίνα όσο μπορείς συγκρατήσου, όσο μπορείς....

Νάκι από ποιο νησί είσαι;

gemini, moritsa σας φιλώ γλυκά!

Εχθές ο Χριστ. 39 πυρετό και εμμετούς. Έρχεται και ο μπαμπάς μας στις 11 και είχε πάρει ένα σουβλάκι να φάει. Τον ακούει ο Χριστ. ξυπνάει, βουτάει το σουβλάκι. Βρε καλό βρε χρυσό, άστο το σουβλάκι, θα κάνεις πάλι εμμετό. ΄Οχι λέει πάει πέρασε. Να τραβάω το σουβλάκι, να δαγκώνει εκείνος και να φωνάζω. Τελικά έφαγε αρκετό. Μετά ήθελε γάλα. Ουφ....

Δεν του έδωσα. Σηκώθηκε μέσα στη νύχτα, άνοιξε το ψυγείο, πήρε το μπουκάλι και έπινε. Άκουσα το συναγερμό του ψυγείου, (αν το αφήσεις ώρα ανοιχτό). Βρε λέω θα κάνεις πάλι εμμετό. Τον πιάνω έκαιγε. 39,5 :shock:. Πιες σιρόπι όχι πονάει η κοιλιά μου, θα κάνω εμμετό. Τελικώς έφαγε ένα υπόθετο που ήταν όλο δικό του. Εμμετό πάντως δεν έκανε. Τώρα το πρωί ήθελε τυρόπιτα με 38,5 πυρετό. Την τσάκισε. Έλεος....

Κοριτσάρες-μανάρες, είχατε πάρει ποδιά για τις νονές (οι δικές μου θέλουν) κι αν ναι, από που?

εγω 2 νονες που πηραν απο διαφορετικο μαγαζι η καθε μία,στο ένα μαγαζι είχαν βάλει μεσα στο κουτι χωρις να τους το ζητησω.Δεν ρωτας το μαγαζί με τα βαπτιστικα?

EVELINA φάε τωρα που μπορείς γιατι τωρα τουλάχιστον κανεις δεν τολμαει να σε πει παχουλουλα!!!:P (ασε που απο κιλα που πηρες είναι μια χαρα)

FRΟSOBAL τα μωρα ήταν σε 2 διαφορετικους σακους αλλα με κατι σχετικα σπανιο είχαν κοινο πλακουντα οποτε μοιαζουν πολυ,εχουν ιδια ομαδα αιματος.Οταν τα κουρευω δυστυχως τα μπερδευουν όλοι,αν και εχουν 2 κιλα διαφορα.περαστικα στο αγορακι σου!!

LAERTA εγω αποχαιρετησα το πλυντηριο μας γιατι ήταν 4κιλο και δεν με εφτανε με τιποτα,τελικα πηρα siemens 7κιλο αλλα λογω προβληματος στον καδο που εγινα έξαλλη αφου μου χαλασε με τρυπιτσες ρουχα των μωρων,τους ενημερωσα,ηρθε τεχνικος και ενω δεν θα μου εκαναν αλλαγη,μολις ειπα οτι θα ενημερωσω με ε-μαιλ την γερμανια σε πληροφορω μου εστειλαν την επομενη ημερα καινουργιο μοντελο 8κιλο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...