Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες!!

Τζίνι εσάνς είναι υγρό, είναι το απόσταγμα π.χ της βανίλιας. Βρήκα στον ΑΒ και πολύ καλό στη γεύση. Για το θέμα της θερμοκρασίας αν δεν έχεις θερμόμετρο κάνεις δοκιμή. Δηλαδή εφόσον βράζει κανένα 12-15 λεπτο παίρνεις με κουταλάκι λίγο καραμέλα (έτσι λέγεται το μίγμα που βράζεις στην κατσαρόλα) και ρίχνεις σε ένα ποτηράκι με κρύο νερό. Αν η σταγόνα δεν διαλυθεί και κρυσταλλώσει είναι έτοιμο. Για καλούπια χρησιμοποίησα θήκες για μαφινς αν θές όμως πιο μικρά μπορείς και χωρίς καλούπι ή σε μικρότερα θηκάκια. Τα τρύπησα με τα ξυλάκια και έριξα το μίγμα μέσα. Πάντως και χωρίς χρώμα και τρούφες είναι το ίδιο εύγευστα. Μπράβο στη Συλού!!!

κατι πηρε το ματι μου για δουλειες του σπιτιου??

αχ βαχ!!!

σημερα μονο σκουπα προλαβα και γινεται εδω της μουρλης!!!

ευτυχως αυριο θα ερθει η μαδερ να το πλακωσουμε να τελειωνουμε.

να δω τι θα κανω σε λιγο που θα φυγει παλι.

θελω κι εγω γυναικα!!!!!!!!αλλα γινεται να βρω καποια που να δουλευει αφιλοκερδως??ετσι βρε επειδη βαριεται και δεν εχει τι αλλο να κανει!!??

Και γω μια τέτοια παρακαλώ!!!΄

Laerta και μένα μ αρέσει το στυλ και πιστεύω θα σου πάει και πολύ. Θα είστε πολύ σίκ!!! Αλήθεια γιατί δεν κοιτάς με τον γνωστό σου για κανένα άλλο γλαστράκι; Κάτι με λουλουδάκια; Πανσέδες, ηλίανθους μικρούς; δε ξέρω καν αν είναι η εποχή τους...Μπράβο και για τον dj, πάει το ένα!!!

Σέβη θα επανέρθετε, είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα με τα δοντάκια όπως και να χει. Εμείς εδώ θα είμαστε θα σε περιμένουμε!!!

Τι άλλαααααααααααααααααα;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

σεβη χαμος με τα δοντια ε? Κουραγιο μανα!!

Φτιαξε και το λαπτοπακι...μας λειπει η παρέα σου!;)

archi θελω κι εγω διακοπες να γυρισω 3κιλα μειον!:tongue: Αν και ο καλος φαγανας βρισκει τροπο και χρονο να φάει!!χαχαχα Εσυ πάντως εκτιμησε τη γυμναστικη που σου κανουν τα μωρα σου!

Τι περασατε κι εσεις με το τσιμπημα...ουτε να το σκεφτομαι δε θελω...

Τι γαλατα ειναι αυτα?? Ουτε που τα χω ξανακουσει...θα το κοιταξω κι εγω!

Για την γυναίκα συμφωνώ με την laerta. Καλή επιτυχία με την πάνα!

Με τις επισκεψεις, οκ την παλευω γτ δεν μπορω να κανω και αλλιως. Σημετα και αυριο εχω off απο πεμπτη παλι μαλλον:rolleyes:

αποτελέσε όλο αυτό απλώς ένα κακό όνειρο που πέρασε!

παπιτσα πλυντηρια κι εσυ?? Με τις υγείες σου!!:tongue:

Πηγα σε παρτυ και ξεσαλωσα λέμε!! Τωρα τα κεφαλια μεσα! Πηγε και οι μανα μου διακοπες Σαντιορινη και τα χω παιξει..Ηθελε να γεμισει τις μπαταριες τις λεει...τις δικες μου δεν τις σκφτηκε?!?

νακι καλά κανεις δεν το συζητω... Κι αυτη η ατιμη εχει κορμαρα:evil: ΑΠλά σκεφτομουν οτι ειναι δυσκολο να κανεις γυμναστικη σπιτι γτ εχεις πολλά να σε αποσπασουν. Εγω λεω για γυμναστηριο φετος αν επιτρεπουν τα διδυμα και η φυλαξη φυσικά!!! Αντε εσυ και με κοιλια φετες τωρα!!

λαερτα πολκα ντοτ νομιζω οτι παει πολύ σε ορισμενες κοπέλες και ειναι σικ οπως ειπε και η νουνου...

τζινιω μαγκισσα η Συλ! Μπραβο!

Εδω ο αερας μας εχει παρει το κεφαλι. Ουτε για μπανιο ουτε τιποτα δεν ειναι. Το καλο μονο ειναι οτι δροσισε και οτι θα σιδερωσω χωρις να κοντευω να παθω θερμοπληξία!! Πρεσσα δε με βολευει...ειμαι και ιδιοτροπη βλέπεις:rolleyes:

Τη Δευτερα την εχω χρισει laundry day!! δε νομιζω να το ακουν και να ηρεμουν..δεν το εχω σκεφτει δηλαδη!

Εγκλιματιζομαι < εν + κλιμα νομιζω...= μπαινω μεσα στο κλιμα. Και οχι στο κλημα να κλεψω σταφυλακια!:tongue::tongue: Πλακα κανω ε? μην παρεξηγηθω!!** εδιτ και μετα απο κανα 2ωρο σκεφτηκα οτι μαλλον θα ηθελες να κανεις χιουμορ με το "εγκλημα!"...ταπεινα συγγνωμη! Ηθελα να το παιξω και φιλολογος με πρωι πρωι!

***και ξαναεδιτ: ειδα οτι το προσεξε και η σελεστιν!χαχαχα

Ο γιατρος σου ελεγε να θηλαζεις συχνα για να αυξησεις την παραγωγη. Τελικά ποσο καιρο θηλασες?

Ετσι, πες μας κανα θετικο για τι διακοπες του χρονου να παιρνουμε και λιγο θαρρος!

Σημερα κοτοπουλο στηθος με ρυζακι.

Αυτα! Παω να ξεκινησω τον αθλο του σιδερωματος!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

archi θελω κι εγω διακοπες να γυρισω 3κιλα μειον!:tongue: Αν και ο καλος φαγανας βρισκει τροπο και χρονο να φάει!!χαχαχα Εσυ πάντως εκτιμησε τη γυμναστικη που σου κανουν τα μωρα σου!

Με τις επισκεψεις, οκ την παλευω γτ δεν μπορω να κανω και αλλιως. Σημετα και αυριο εχω off απο πεμπτη παλι μαλλον:rolleyes:

Πηγα σε παρτυ και ξεσαλωσα λέμε!! Τωρα τα κεφαλια μεσα! Πηγε και οι μανα μου διακοπες Σαντιορινη και τα χω παιξει..Ηθελε να γεμισει τις μπαταριες τις λεει...τις δικες μου δεν τις σκφτηκε?!?

νακι καλά κανεις δεν το συζητω... Κι αυτη η ατιμη εχει κορμαρα:evil: ΑΠλά σκεφτομουν οτι ειναι δυσκολο να κανεις γυμναστικη σπιτι γτ εχεις πολλά να σε αποσπασουν. Εγω λεω για γυμναστηριο φετος αν επιτρεπουν τα διδυμα και η φυλαξη φυσικά!!! Αντε εσυ και με κοιλια φετες τωρα!!

λαερτα πολκα ντοτ νομιζω οτι παει πολύ σε ορισμενες κοπέλες και ειναι σικ οπως ειπε και η νουνου...

Εδω ο αερας μας εχει παρει το κεφαλι. Ουτε για μπανιο ουτε τιποτα δεν ειναι. Το καλο μονο ειναι οτι δροσισε και οτι θα σιδερωσω χωρις να κοντευω να παθω θερμοπληξία!! Πρεσσα δε με βολευει...ειμαι και ιδιοτροπη βλέπεις:rolleyes:

Τη Δευτερα την εχω χρισει laundry day!! δε νομιζω να το ακουν και να ηρεμουν..δεν το εχω σκεφτει δηλαδη!

Εγκλιματιζομαι < εν + κλιμα νομιζω...= μπαινω μεσα στο κλιμα. Και οχι στο κλημα να κλεψω σταφυλακια!:tongue::tongue: Πλακα κανω ε? μην παρεξηγηθω!!

Ο γιατρος σου ελεγε να θηλαζεις συχνα για να αυξησεις την παραγωγη. Τελικά ποσο καιρο θηλασες?

Ετσι, πες μας κανα θετικο για τι διακοπες του χρονου να παιρνουμε και λιγο θαρρος!

Ενδιαφέρον μου ακούγεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, για πες περίπου πως το πας; αν και δεν είμαι του προγράμματος και δυσκολεύομαι να το ακολουθήσω θα βόλευε πολύ νομίζω.

Ο καιρός μας κοροϊδεύει...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? το πρωι ησυχία και το βραδυ παίρνουν φώτια τα πληκτρολογια! :tongue:

ΤΖΙΝΙ δε νομίζω να πήγατε για μπανακι με τέτοιο αέρα.

Τζεμινι καλη η ιδέα σου με το προγραμμα. Θα το εφάρμοσω απο Σεπτέμβρη, οπως με τις διαιτες....:D τώρα κάνω διακοπές :tongue:

Καλη δύναμη με το σίδερο!

Νουνου καλη επιτυχία με τα προσκλητηρια ;)

Εγω εχω καλα νεα! ηρέμησα απο τον πονο! Βρεθηκε η αιτία του κακού και φτιάχτηκε! Τα μωρα μου μπηκαν ξανα στο προγραμμα και το ακολουθούν πιστα και το εντερικο πρόβλημα που είχαμε στην αρχη βελτιώθηκε! Μόνο που δε τα πήγα για εξετάσεις σήμερα αλλα κλείσαμε ραντεβου για την Πέμπτη.

p1Utp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!!! τι μου κάνετε σήμερα?

Ναι τζινάκι, φυσάει πολύ σήμερα...και γω ελπιζω να προσαρμοστούμε και ήδη έχω πολύ θετικά σημάδια, μιας και έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και τα πουλάκια μου κοιμούνται αρκετά και κατά τη διάρκεια της μέρα...τώρα τους κατέβασα στην πεθερά μου για να κάνω και γω καμιά δουλειά, μιας και με περιμένει ατελείωτο σιδέρωμα...ούφ...ευτυχώς, έχω μάθει και γω την πρέσσα και την θεωρώ απίστευτη ανακάλυψη...ειδικά για τα ρούχα των μωρών είναι το κάτι άλλο...απλά ένα πάτημα και τέλος! εγώ έχω της elna την κόκκινη και είμαι υπέρ ευχαριστημένη...την είχα ακριβοπληρώσει, αλλά δεν το μετανιώνω...ξανασκεφτείτε το πάντως όσες χρησιμοποιείτε σίδερο...θα σας λύσει τα χέρια...

Η ιδέα σου για τον μάρσιπο μου φαίνεται καλή, αν και θα προτιμούσα να μην τον έχω συνέχεια πάνω μου και κακομαθαίνει...οπότε προσπαθώ να τον αφήνω στο ρηλαξ με σχετικά όρθια την πλατούλα...βέβαια, ποτέ δεν θα κάτσει μόνος του...αλλά, τουλάχιστον δεν είναι αγκαλιά...

Να πω την αμαρτία μου? σας θαυμάζω πολύ ρε κορίτσια...οποτε μπαίνω, διαβάζω για δουλειές σπιτιού, για γυμναστική, για προετοιμασία βαφτίσεων κλπ και απορώ..."μα καλά, εγω τι κάνω λάθος και εν προφταίνω σχεδόν τίποτα όταν έχω τα μωρά?" ...ίσα ίσα ένα φαί φτιάχνω, κανένα πλυντήριο και κανένα σίδερο στην καλύτερη! Τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω όταν έχω άτομο να κρατήσει τα μωρά και πολλές φορές τις κάνει ο σύζυγος που ομολογώ ότι είναι πιο τακτικός και γρήγορος από μένα...Λοιπόν, παίζουν δύο σενάρια...α) είμαι πολύ ακαμάτα ή β) έχω πολύ ζωηρά και γκρινιάρικα μωρά...Καλά, ειδικά όταν διαβάζω ότι πολλές από εσάς (νάκι και νουνού για σας ομιλώ!!!) φτιάχνουν και τις μπομπονιέρες δια χειρός τους, εκεί είναι που τρελαίνομαι!!! πείτε μου καλέ το μυστικό...εκεινη την ώρα, που τα έχετε τα μωρά??? μην πειτε στην αγκαλιά σας, γιατί θα πέσω απτο μπαλκόνι!!!

Ιθάκη, ξέχασα καλέ να σου ευχηθώ...Να σου ζήσουν και να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!

Ντάκι μου, όντως δύσκολος ο συγχρονισμός μας...όμως διάβασα ότι περάσατε καλά, αν και ξεθεώθηκες και συ σαν εμένα....εντάξει του χρόνου ευχόμαστε να είναι όλα καλύτερα και οι βουτιές μας πολύ πιο χαλαρες!!! του χρόνου θα πάμε και μεις Κρήτη...οπότε που ξέρεις, μπορεί και να βρεθούμε;););)!!!

Τζεμινάκι μου, γλυκό...νομίζω η τζίνι έκανε πλακίτσα σχετική με το "έγκλημα" ...και όχι με το "κλημα"!!!:tongue::tongue::tongue: εννοείται ότι δεν παρεξηγούμαστε!!!

Και κλείνω το σεντόνι μου με ερώτηση...πότε αρχίζουν να μπαίνουν σε πρόγραμμα σχετικά με το φαγητό? Να τρώνε δηλαδή 4-5 γεύματα τη μέρα σε σχετικά προκαθορισμένες ώρες? τα δικά μου τρώνε ακόμη ανά 3-4 ώρες όπως όταν ήταν πολύ μωρά...πότε σταματάει αυτό? ακόμη και τώρα με τις κρέμες (τις οποίες τις τρώμε μια χαρά!!!), μετά από 3 ώρες ξαναπεινάνε!!! είναι λογικό αυτό? να τους αυξήσω τις ποσότητες δεν μπορώ, μιας και ο μικρός έχει παλινδρόμηση και ο μεγάλος είναι στην 90η θεση βάρους!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Όσο για το θέμα που θέσατε σχετικά με τα μωρά στο κρεβάτι των γονιών...θέλει πραγματικά μεγάλη συζήτηση...νομίζω πως δεν υπάρχουν πρέπει, μιας και κάθε μαμά κάνει αυτό που εκείνη κρίνει καλύτερο για το παιδί της...πάντως καλό είναι να μην αφήνουμε την αδυναμία μας στα παιδιά να μας παρασύρει, γιατί τελικά εμείς οι ίδιες θα την πληρώσουμε...τα παιδιά είναι πανέξυπνα και καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούμε να τους χαλάσουμε το χατήρι, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλεύονται ασυνείδητα όσο είναι μωρά και συνειδητά όταν πια μεγαλώσουν λίγο! Εγώ έφερνα και τους δύο στο κρεβάτι όταν έφευγε ο σύζυγος για δουλειά, μιας και ήμουν άυπνη και δεν είχα τη δύναμη να σηκωθώ πχ για να τους βάλω την πιπίλα...αλλά το έκοψα όταν άρχισαν να κοιμούνται πιο πολλές ώρες σερί το βράδυ...τώρα είναι ο καθένας στην κούνια του και στο δωμάτιό του!

Να πω την αλήθεια είχα τρομάξει από μια θεία μου, που είχε τον ξάδερφό μου στο κρεβάτι της μέχρι 5 χρονών, με αποτέλεσμα ο θείος να κοιμάται στον καναπε του σαλονιού! μετά για άλλα 2-3 χρόνια κοιμοταν εκείνη στο κρεβάτι του, γιατί το παιδί είχε τρομερές ανασφάλειες και τελικά κατέληξε όλα αυτά τα χρόνια να κοιμάται χωριστά από τον άντρα της, πράγμα που τους δημιούργησε αργότερα σοβαρά προβλήματα...βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά σίγουρα συνέβαλε!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Θα πάμε σχολείο!!!!!!!!!!!!!!! Μας πήρανε!

Αν θα ανοίξουν οι παιδικοί βέβαια είναι άλλο θέμα :confused:.

Θα πάμε λένε σχολείο με τη μαμά αφού και η μαμά πάει σχολείο θα πάμε στο ίδιο :shock:.

Σελεστίν δύσκολα ερωτήματα θέτεις πρωί πρωί :cool:. Μεγαλώνοντας θα την βρείτε την άκρη ....μάλλον. Πρόγραμμα όσο μπορείς σιγά σιγά φτιάξτους εσύ.

Μορίτσα τουλάχιστον να μην πονάς.

Τζίνι πήγες για μπάνιο; Μην μου πεις; Μπράβο στη Σύλια! Μερικές φορές τα παιδιά μας είναι πιο έτοιμα για νέες κατακτήσεις από όσο εμείς νομίζουμε!

Λαέρτα κι εγώ το γκούγκλαρα το φορεματάκι :oops:. Το στυλ μου αρέσει αλλά το πουά δεν είναι του στυλ μου. Θα μου άρεσε όμως επάνω σου και στην Πάπια.

Πάπια να βάλεις κίτρινο :tongue:. Είδες οι δεινόσαυροί μου χαχαχααα. Μεγάλοι αλήτες....

Χθες βράδυ έρχεται ο Φίλ. στο κρεβάτι μας, σηκώνεται και ο Χριστ. ούρλιαζε να πάω στο δικό του κρεβάτι, σηκώνεται και ο Αλέξ. και έρχεται.

Λέω στον άνδρα πάρε τον Φίλ. αγκαλιά και πήγαινέ τον στο κρεβάτι του. Πάτε λέω κι έρχομαι. Με το πού φεύγουν μπαίνω στο δωμάτιο, κλειδώνω την πόρτα και λέω καληνύχτα σας. Άκουγα έξω ουρλιαχτά, χτυπούσαν την πόρτα. Τελικά ηρέμησαν. Αυτό έγινε στις 5 το πρωί. Κοιμήθηκα μόνη μου, κλειδωμένη μέχρι τις 10! Ε μα πια.....

Σιδερο τελος! Γιουπιιιιι!

φροσω χαχαχα εισαι απιστευτη!! Τι να κανει κι η δολια μανα?? θελει λιγο να ξαποστασεΙ!;)

Συγχαρητηρια κ για το σταθμο! μια χαρα σας βρισκω τωρα απο Σεπτεμβρη ολοι βουρ στο σχολείο!

σελεστιν κοιτα εγω δουλειες τωρα κανα μηνα το εφαρμοζω το προγραμμα γτ τα ειχα παιξει. Ειμαι ομως πολύ του προγραμματος η αληθεια ειναι:rolleyes: Και πιανει γιατι δε δουλευω κ συνηθως το ενα παιδι το εχει η πεθερα μου ή ο αντρας μου, και μαλλον ειναι και ησυχουλια, ειδικα το πρωι. Σημερα ας πουμε απορησα που με αφησαν και σιδερωσα μια χαρα... Τωρα το χειμωνα δεν ξερω θα δειξει! Ωστοσο, κ εγω μονη μου θελω να κανω καποια πραγματα για γαμο κ βαφτιση...

Εγω τον μεγαλο οταν ξυπναει (παντα πιο πρωι απ τον μικρο που την εχει δει φοιτητης τελευταια και σηκωνεται κατα τις 11-12!:shock:)τον φερνω στο κρεββατι μας για να παιξουμε λιγο μιας και μες στη μερα εχω την εντυπωση οτι ασχολουμαστε λιγοτερο μαζι του! Ειναι και μες στα κεφια οποτε καταλαβαινετε!! Λετε να συνηθισει το κρεββατι?? Πιστευω οτι ειναι μικρος και οτι επειδη δεν τον φερνω για υπνο δε θα το συνδυάσει.

νουνουκα οπως ειπα και παραπανω το προγραμμα πιανει υπο προυποθεσεις! Κ επισης το σπιτι δε λερωνεται μιας και δεν περπατανε τα μωρα κ δεν κανουν "ατσαλιά". Το παω π.χ Δευτερα μπανια, πλυντηρια, κουζινα παγκος-καλά οχι οπως καθε μερα, Τριτη σιδερο ξεσκονισμα κατω οροφος σκουπισμα σφουγγαρισμα (αυτο προσπαθω να το κανει ο αντρας μου!) Τεταρτη μπανια, ξεσκονισμα πανω οροφος, Πεμπτη σκουπισμα σφουγγαρισμα πανω οροφος κτλ κτλ

μοριτσα αντε επιτελους! να μη σε ξαναπιασει πονοδοντος ευχομαι!!

παω για μαγειρεμα- ξεσκονισμα -ταισμα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κορίτσια τα πηγαμε μία χαρα σχετικα (με λίγο κλαμα στον σταθμο).

ΤΖΙΝΙ είναι εβδομαδα προσαρμογής γιατι τους αλλαξα σταθμο οποτε δεν ξερουν το περιβαλλον,τα παιδακια και την νεα τους δασκαλα,ασε που ο μικρος που σε λιγο κλεινουμε 2 μηνες απο το χειρουργειο δεν κανει ακομα να ζορίζεται και αποφευγουμε τα κλαματα,ετσι τους παω με αργους ρυθμους να συνηθίσουνε.

καλησπερα!

μολις τελειωσα τις δουλειες μου,σχεδον δηλ γιατι θελει αλλη μια φορα σφουγγαρισμα ετσι οπως ηταν.

Ηρθε η μαδερ και το βγαλαμε γρηγορα.Τα μωρα κοιμηθηκαν ευτυχως οποτε θα φαμε με ησυχια.

Αλλα εχω νευρα γιατι εγω παντα τους εβαζα στην κουνια και εφευγα και μια χαρα κοιμοντουσαν.Τωρα ο μεγαλος κανει νουμερα,βασικα με δουλευει ψιλο γαζι,γιατι με το που φυγω κλαιει και μολις μπω σταματαει.

Δεν θελω σε καμια περιπτωση να τον νανουριζω,δεν τα καναμε παλια τωρα θα τα κανουμε??αλλα δεν ξερω τι να κανω ?????

το μονο που εκανα σημερα ειναι να τον αφησω να κλαιει αλλα πηγε ο μπαμπας του και τον κοιμησε.Ωραια!!!!

για πειτε καμια καλυτερη ιδεα!!!πλιζ!!!

σελεστιν ο προσωπικος μου χρονος ξενικαει συνηθως στις 22.00 που τα μωρα κοιμουνται.

πω πω διαβαζω για τις βαπτισεις και πολυ χαιρομαι που εχω ξεμπερδεψει απο αυτο!!

λεμε σημερα να τους παμε 2η φορα για κουρεμα.Σκεφτομουνα για κατι διαφορετικο-αλητικο αλλα φοβαμαι μην φοβηθουν με την μηχανη,καλα ο μικρος και το ψαλιδι δεν ηθελε.

εδω δεν ειναι για μπανιο,φυσαει παρα πολυ!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

gemini η γυμναστικη μου δεν ξεπερναει τα 30-35 λεπτα ,οποτε δεν νομιζω οτι ειμαι κατι το αξιοθαυμαστο.Απλα την παλευω τωρα γιατι τελικα η κοιλια απο μονη της δεν σφιγγει:?

βαριεμαι πολυ αλλα οπως ειχε πει σε μια συνεντευξη η Μανωλιδου,για να σφιξει μετα τις γεννες σκεφτοταν οτι:αν δεν μπορεις να διαθεσεις 20 λεπτα στον ευατο σου τοτε σου αξιζει η πλαδαρη κοιλια!!

χαχαχα....αν και δεν την παω καθολου ,δεν εχει και αδικο,οποτε ειπα να το εφαρμοσω και βλεπουμε.

για τα επαγγελματικα τι να πω....θελω να κανω κατι αλλο ,βεβαια οι καιροι ειναι δυσκολοι και μπλα μπλα μπλα....θα το παω ομως λαου λαου,οχι μια και εξω και οτι γινει.

.

Άσε με που ξέρει κ αυτή να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις.

Αν είχα κ εγώ 5 νταντάδες για 3 παιδιά κ 5 γυναίκες για το 4οροφο σπίτι, μια χαρά γυμναστική θα έκανα.

Κ αν είχα το πορτοφόλι της θα έκανα 10 πλαστικές κ δεν θα ειχα ούτε μια βούλα κυτταρίτιδας.

Για το ντεκορασιον το έχεις σίγουρα, αλλά ίσως να είναι μικρής διάρκειας τώρα. Από την άνοιξη καλύτερα θα είναι!

τωρα αμα σου πω οτι το γκουγκλαρισα για να δω τι σκατα ειναι αυτο θα με πιστεψεις??

εχω παρα πολυ καιρο να παρω περιοδικο μαλλον!!!:tongue:

Μουα οσι, αλλά ρε παιδιά μου έχει λείψει πραγματικά η κυριακάτικη εφημερίδα.

Χρατσ τι χαρτί, σρουφ ο καφές, πιφ πουφ το τσιγάρο!

θελω κι εγω γυναικα!!!!!!!!αλλα γινεται να βρω καποια που να δουλευει αφιλοκερδως??ετσι βρε επειδη βαριεται και δεν εχει τι αλλο να κανει!!??

Μιας που το αναφέραμε κ αρχή διαλόγου κάνουμε,

με πήρε τφ η Τάνια. Η κοπέλα που είχα παλιά κ ερχόταν μια φορά την εβδομάδα? Όποια κοπέλα θέλει βοήθεια στο σπίτι, ας την έχει υπ οψιν.

Είναι πολύ έμπιστη/ καρατσεκαρισμένη, αποτελεσματική κ γρήγορη επαγγελματίας. Θέλει δουλειά.....

Το τελευταίο επεισόδιο του Τρου Μπλαντ τα έσπασεεεεεεεεεε!!!! Θέλω κι άλλο!!!

Είναι μουρλός, είναι μουρλός ο αρχηγός!

Θρίλερ είναι?

Εγω παντως για καποιο ειδος χορου το περασα... Χο χο χο. Απο τα συμφραζομενα καταλαβα τι ειναι!!! Καλη ειμαι κι εγω...

Έχει κ κλασική μούσικα- χορό πολκα.

Πάρτε κ ένα δείγμα του στράουσσ.

Καλημέρα φιλενάδες!!

Τζίνι εσάνς είναι υγρό, είναι το απόσταγμα π.χ της βανίλιας. Βρήκα στον ΑΒ και πολύ καλό στη γεύση. Για το θέμα της θερμοκρασίας αν δεν έχεις θερμόμετρο κάνεις δοκιμή. Δηλαδή εφόσον βράζει κανένα 12-15 λεπτο παίρνεις με κουταλάκι λίγο καραμέλα (έτσι λέγεται το μίγμα που βράζεις στην κατσαρόλα) και ρίχνεις σε ένα ποτηράκι με κρύο νερό. Αν η σταγόνα δεν διαλυθεί και κρυσταλλώσει είναι έτοιμο. Για καλούπια χρησιμοποίησα θήκες για μαφινς αν θές όμως πιο μικρά μπορείς και χωρίς καλούπι ή σε μικρότερα θηκάκια. Τα τρύπησα με τα ξυλάκια και έριξα το μίγμα μέσα. Πάντως και χωρίς χρώμα και τρούφες είναι το ίδιο εύγευστα. Μπράβο στη Συλού!!!

;

Τί βλήμα που είμαι??? Πως στο κέρατο δεν το κατάλαβα?:oops:

Το μυαλό μου πήγε στην καραμέλα σιρόπι!

Απλά θα ήθελα να κάνω στρογγυλά, είναι πιό βολικά κ για εμένα.

Καλημέρα!

Εγκλιματιζομαι < εν + κλιμα νομιζω...= μπαινω μεσα στο κλιμα. Και οχι στο κλημα να κλεψω σταφυλακια!:tongue::tongue: Πλακα κανω ε? μην παρεξηγηθω!!** εδιτ και μετα απο κανα 2ωρο σκεφτηκα οτι μαλλον θα ηθελες να κανεις χιουμορ με το "εγκλημα!"...ταπεινα συγγνωμη! Ηθελα να το παιξω και φιλολογος με πρωι πρωι!

***και ξαναεδιτ: ειδα οτι το προσεξε και η σελεστιν!χαχαχα

Θα σε εγκληματίσω μαρή!:tongue:

Παρεξήγηση?:cool:

Άστο, ο θηλασμός στα δίδυμα ήτο κόλαση. Αίμα ο βύζος, δρακουλίνια αυτά. Πόσο άντεξα? Λίγο. 3 βδομάδες??

Εγω εχω καλα νεα! ηρέμησα απο τον πονο! Βρεθηκε η αιτία του κακού και φτιάχτηκε! Τα μωρα μου μπηκαν ξανα στο προγραμμα και το ακολουθούν πιστα και το εντερικο πρόβλημα που είχαμε στην αρχη βελτιώθηκε! Μόνο που δε τα πήγα για εξετάσεις σήμερα αλλα κλείσαμε ραντεβου για την Πέμπτη.

Τί είχε το δίντι τελικά? Εξαγωγή να υποθέσω?

Καλημέρα, κορίτσια!!! τι μου κάνετε σήμερα?

Ναι τζινάκι, φυσάει πολύ σήμερα...και γω ελπιζω να προσαρμοστούμε και ήδη έχω πολύ θετικά σημάδια, μιας και έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και τα πουλάκια μου κοιμούνται αρκετά και κατά τη διάρκεια της μέρα...τώρα τους κατέβασα στην πεθερά μου για να κάνω και γω καμιά δουλειά, μιας και με περιμένει ατελείωτο σιδέρωμα...ούφ...ευτυχώς, έχω μάθει και γω την πρέσσα και την θεωρώ απίστευτη ανακάλυψη...ειδικά για τα ρούχα των μωρών είναι το κάτι άλλο...απλά ένα πάτημα και τέλος! εγώ έχω της elna την κόκκινη και είμαι υπέρ ευχαριστημένη...την είχα ακριβοπληρώσει, αλλά δεν το μετανιώνω...ξανασκεφτείτε το πάντως όσες χρησιμοποιείτε σίδερο...θα σας λύσει τα χέρια...

Η ιδέα σου για τον μάρσιπο μου φαίνεται καλή, αν και θα προτιμούσα να μην τον έχω συνέχεια πάνω μου και κακομαθαίνει...οπότε προσπαθώ να τον αφήνω στο ρηλαξ με σχετικά όρθια την πλατούλα...βέβαια, ποτέ δεν θα κάτσει μόνος του...αλλά, τουλάχιστον δεν είναι αγκαλιά...

Να πω την αμαρτία μου? σας θαυμάζω πολύ ρε κορίτσια...οποτε μπαίνω, διαβάζω για δουλειές σπιτιού, για γυμναστική, για προετοιμασία βαφτίσεων κλπ και απορώ..."μα καλά, εγω τι κάνω λάθος και εν προφταίνω σχεδόν τίποτα όταν έχω τα μωρά?" ...ίσα ίσα ένα φαί φτιάχνω, κανένα πλυντήριο και κανένα σίδερο στην καλύτερη! Τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω όταν έχω άτομο να κρατήσει τα μωρά και πολλές φορές τις κάνει ο σύζυγος που ομολογώ ότι είναι πιο τακτικός και γρήγορος από μένα...Λοιπόν, παίζουν δύο σενάρια...α) είμαι πολύ ακαμάτα ή β) έχω πολύ ζωηρά και γκρινιάρικα μωρά...Καλά, ειδικά όταν διαβάζω ότι πολλές από εσάς (νάκι και νουνού για σας ομιλώ!!!) φτιάχνουν και τις μπομπονιέρες δια χειρός τους, εκεί είναι που τρελαίνομαι!!! πείτε μου καλέ το μυστικό...εκεινη την ώρα, που τα έχετε τα μωρά??? μην πειτε στην αγκαλιά σας, γιατί θα πέσω απτο μπαλκόνι!!!

Ιθάκη, ξέχασα καλέ να σου ευχηθώ...Να σου ζήσουν και να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!

Ντάκι μου, όντως δύσκολος ο συγχρονισμός μας...όμως διάβασα ότι περάσατε καλά, αν και ξεθεώθηκες και συ σαν εμένα....εντάξει του χρόνου ευχόμαστε να είναι όλα καλύτερα και οι βουτιές μας πολύ πιο χαλαρες!!! του χρόνου θα πάμε και μεις Κρήτη...οπότε που ξέρεις, μπορεί και να βρεθούμε;););)!!!

Τζεμινάκι μου, γλυκό...νομίζω η τζίνι έκανε πλακίτσα σχετική με το "έγκλημα" ...και όχι με το "κλημα"!!!:tongue::tongue::tongue: εννοείται ότι δεν παρεξηγούμαστε!!!

Και κλείνω το σεντόνι μου με ερώτηση...πότε αρχίζουν να μπαίνουν σε πρόγραμμα σχετικά με το φαγητό? Να τρώνε δηλαδή 4-5 γεύματα τη μέρα σε σχετικά προκαθορισμένες ώρες? τα δικά μου τρώνε ακόμη ανά 3-4 ώρες όπως όταν ήταν πολύ μωρά...πότε σταματάει αυτό? ακόμη και τώρα με τις κρέμες (τις οποίες τις τρώμε μια χαρά!!!), μετά από 3 ώρες ξαναπεινάνε!!! είναι λογικό αυτό? να τους αυξήσω τις ποσότητες δεν μπορώ, μιας και ο μικρός έχει παλινδρόμηση και ο μεγάλος είναι στην 90η θεση βάρους!!!

Εϊχα ακούσει για την ελνα, αλλά δεν την είχα βρεί. Πόσο την πήρες? Τελικά νερό, ή ατμό πετάει?

Τώρα να σου πώ τον Άλεξ που είχε κ θέματα παλινδρόμησης κ απίσταυτη γκρίνια εξ απ ανέκαθεν τον είχα κ στο μάρσιπο ( κ στο ριλάξ)! Τί να εκανα?

Ποιός σου είπε οτι δεν θα σηκωθει μόνος του? Άντε να αργήσει λιγουλάκι. Κ εμένα τα δίδυμα αργήσαν. Χέθτηκα που δεν τα πήραν στη νασα πέρυσι.

του χρόν'!

Για το φαγητό τί ωράριο έχετε? Το μόνο που μου είχε πεί ο παιδίατρος να προσέξω αρχικά, λόγω παλινδρόμησης σε συνδυασμό με μίρλα στο απογευματινό γεύμα, ήταν να τρώνε στις 4 ώρες το λιγότερο.

θα βρουν το ωράριο τους. Για τον αφρατοστρουμπουλούλη μη σκάς. Να δείς πως θα γίνει στυλάκι όταν μπουσουλήσει κ που να δείς οταν περπατήσει!

Θα πάμε σχολείο!!!!!!!!!!!!!!! Μας πήρανε!

Αν θα ανοίξουν οι παιδικοί βέβαια είναι άλλο θέμα :confused:.

Θα πάμε λένε σχολείο με τη μαμά αφού και η μαμά πάει σχολείο θα πάμε στο ίδιο :shock:.

Σελεστίν δύσκολα ερωτήματα θέτεις πρωί πρωί :cool:. Μεγαλώνοντας θα την βρείτε την άκρη ....μάλλον. Πρόγραμμα όσο μπορείς σιγά σιγά φτιάξτους εσύ.

Μορίτσα τουλάχιστον να μην πονάς.

Τζίνι πήγες για μπάνιο; Μην μου πεις; Μπράβο στη Σύλια! Μερικές φορές τα παιδιά μας είναι πιο έτοιμα για νέες κατακτήσεις από όσο εμείς νομίζουμε!

Λαέρτα κι εγώ το γκούγκλαρα το φορεματάκι :oops:. Το στυλ μου αρέσει αλλά το πουά δεν είναι του στυλ μου. Θα μου άρεσε όμως επάνω σου και στην Πάπια.

Πάπια να βάλεις κίτρινο :tongue:. Είδες οι δεινόσαυροί μου χαχαχααα. Μεγάλοι αλήτες....

Χθες βράδυ έρχεται ο Φίλ. στο κρεβάτι μας, σηκώνεται και ο Χριστ. ούρλιαζε να πάω στο δικό του κρεβάτι, σηκώνεται και ο Αλέξ. και έρχεται.

Λέω στον άνδρα πάρε τον Φίλ. αγκαλιά και πήγαινέ τον στο κρεβάτι του. Πάτε λέω κι έρχομαι. Με το πού φεύγουν μπαίνω στο δωμάτιο, κλειδώνω την πόρτα και λέω καληνύχτα σας. Άκουγα έξω ουρλιαχτά, χτυπούσαν την πόρτα. Τελικά ηρέμησαν. Αυτό έγινε στις 5 το πρωί. Κοιμήθηκα μόνη μου, κλειδωμένη μέχρι τις 10! Ε μα πια.....

Τώρα αυτό είναι καλό, ή κακό?:tongue:

Τί εννοείς αν ανοίξουν οι σταθμοί? Απεργούνε? Δεν τους δίνουν τα δεδουλευμένα τους? Δεν έχουν υλικά? Δεν έχουν προσωπικό?

Κοιμήθηκες τουλάχιστον! Οι γείτονες?:tongue:

Στα νεύρα μου όταν τσιρίζουν ουρλιάζουν όοοολα μαζί τους λέω οτι θα φύγω!:oops:

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!χμμμμμμμμμμμμμ!

κορίτσια τα πηγαμε μία χαρα σχετικα (με λίγο κλαμα στον σταθμο).

ΤΖΙΝΙ είναι εβδομαδα προσαρμογής γιατι τους αλλαξα σταθμο οποτε δεν ξερουν το περιβαλλον,τα παιδακια και την νεα τους δασκαλα,ασε που ο μικρος που σε λιγο κλεινουμε 2 μηνες απο το χειρουργειο δεν κανει ακομα να ζορίζεται και αποφευγουμε τα κλαματα,ετσι τους παω με αργους ρυθμους να συνηθίσουνε.

Εγώ νόμιζα οτι πήγατε στον ίδιο!

Πώς κ τα άλλαξες σταθμό? Λόγω του περσινού περιστατικού?

Αφού σκαρφαλώνει στα τραπέζια μια χαρά ντούρασελ είναι το παιδί!

Πραγματικά εύχομαι φιλενάδα, να μας πάει καλύτερα η φετινή χρονιά.

Αύριο ξεκινάω τη Σύλια κ ο θεός βοηθός. Της είπα να μην βάζει τα χέρια στο στόμα, γιατί κολλάει μικρόβια κ αρωσταίνει αυτή κ εμείς παρέα!

καλησπερα!

μολις τελειωσα τις δουλειες μου,σχεδον δηλ γιατι θελει αλλη μια φορα σφουγγαρισμα ετσι οπως ηταν.

Ηρθε η μαδερ και το βγαλαμε γρηγορα.Τα μωρα κοιμηθηκαν ευτυχως οποτε θα φαμε με ησυχια.

Αλλα εχω νευρα γιατι εγω παντα τους εβαζα στην κουνια και εφευγα και μια χαρα κοιμοντουσαν.Τωρα ο μεγαλος κανει νουμερα,βασικα με δουλευει ψιλο γαζι,γιατι με το που φυγω κλαιει και μολις μπω σταματαει.

Δεν θελω σε καμια περιπτωση να τον νανουριζω,δεν τα καναμε παλια τωρα θα τα κανουμε??αλλα δεν ξερω τι να κανω ?????

το μονο που εκανα σημερα ειναι να τον αφησω να κλαιει αλλα πηγε ο μπαμπας του και τον κοιμησε.Ωραια!!!!

για πειτε καμια καλυτερη ιδεα!!!πλιζ!!!

λεμε σημερα να τους παμε 2η φορα για κουρεμα.Σκεφτομουνα για κατι διαφορετικο-αλητικο αλλα φοβαμαι μην φοβηθουν με την μηχανη,καλα ο μικρος και το ψαλιδι δεν ηθελε.

εδω δεν ειναι για μπανιο,φυσαει παρα πολυ!!!!

Τίποτα, αν μπορείς θα του λες σταθερά νάνι μικρέ! Χωρίς φωνές κ υστερίες.

Μη χάσεις την ψυχραιμία σου κ αρχίσεις τις φωνές, γιατί αυτός λογιλά θα το εκλαμβάνει σαν νίκη!

Δοκιμασμένο στον Αλέξανδρο κ πιάνει.

Εννοείται πως θα πείς στον αντρούλη σου οτι θα έχετε κοινή στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος, εκτός κ αν μπορεί ες αεί, γαι πάντα δηλ. να τον νανουρίζει κ να είναι διαθέσιμος για αγκαλιά κ στο 2ο αγόρι που θα σηκώαει μπαϊράκι κ αυτός μλογικά!

Έγινε κάτι, βγήκε από το πρόγραμμα κ το γύρισε στη γκρίνια?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η μικρή κατρουλίτσα κ χτες την έβγαλε στεγνή!

η σήκωσα μια φορά στις 00: 40, άλλη μια στις 3:30 κ μετά την ώρα που ξύπνησε.

Χαπόψε την σήκωσα στις 1:15 κ λέω να την αφήσω μέχρι το πρωί στις 8.00 που θα ξυπνήσουμε.

Ας ελπίσουμε οτι δεν θα με βρεί κανένα τσουνάμι βραδιάτικο!

Κ ναί την ήγα για μπάνιο κ ήταν πολύ καλά!

Οκ, αυτή τη φορά δεν μπορέσαμε να παίξουμε με τα κουβαδάκια, αλλά είχαμε ένα βιβλιαράκι της ντόρας με δραστηριότητες!

Το δικό μου παιδί τα πάει τέλεια με τα νούμερα.

Με τα γράμματα δεν το γλέπω όμως! Να ανησυχώ?

Σήμερα τελικά έβρασα πατατούλες καρότα για τα μικρά με κοτόπουλο λεμονάτο από την κατάψυξη. Εγώ κ η Σύλια το κοτόπουλο με φασολάκια. από την παρασκευή τα φασολάκια? πότε έκανα φασολάκια???

Χέμενταλ κ εγώ!

Αύριο τί? ψάρι σούπα? Έχουμε λαϊκή κοντά. Δεν είναι κακό!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ας ρωτήξω εδώ γιατί αλλού σκιάζομαι (τζάζ που είσαι?)

Με ποιά κριρήρια παίρνουν τα παιδιά σε δημοτικούς, δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως θέλετε πέστε το?

Φρόσω πήρε τπτ το αυτάκι/πανέμορφα ματάκια σου για επιστοφή του επιδόματος τριτεκνίας?:shock:

Κάτι διάβασα δίπλα κ γούγλαρα, αλλά δεν βρήκα κάτι σοβαρό.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΤΖΙΝΑΚΙ άλλαξα τον σταθμο για πολλους λογους,φυσικα μετα το περσυνο συμβαν,αλλα οταν τους ξαναρωτησα τι θα κανουν τα παιδια μου φετος μου είπαν "ελευθερο παιχνιδι" αυτο σημαινει σε ένα δωματιο με 1 δασκαλα (2 δασκαλες 4ωρες) να παιζουν μονα τους...Τωρα τα παω σε ένα πολυ καλο σταθμο (θελω να ελπιζω!!). Οσο αναφορα αυτο που ρωτας παει αναλογα το εισοδημα,αν είσαι ανεργος,μονογονιακη οικ/νεια κ.α. (και φυσικα αν εχεις τον δημαρχο γνωστο χωρις να εχεις τα παραπανω:D)

ξεχασα να σας πω το σημαντικοτερο του σταθμου: η δασκαλα μας,μας ξεχωριζει!!!! ΟΛΕ!!! γιατι ήμουν έτοιμη να τους βαλω ταμπελακι με το ονομα τους σαν τα τροφιμα:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...