Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ουφ και κάτσαμε!! έβαλα το φαγάκι στο φούρνο, κοίμησα τα τέκνα και τώρα λίγο άραγμα!! Η ζέστη όμως βαράει...

Τα γλυφιτζούρια δε μου βγήκε να πειραματιστώ σήμερα, ελπίζω αύριο!

Ο σύζυξ έχει βγεί, ήταν να βγούμε παρέα αλλά δεν την πάλευα, άσε που δεν είχα μαγειρέψει για αύριο. Το ψυγείο ήρθε ψυκτικός και το επισκεύασε, ευτυχώς μικρή ζημιά.

Αχ μακαρι να ναι ετσι. Εκτος απο πολυ κοντινους δεν τα εχει δει κανενας αλλος και θα μας τρεχουν. Αντε να δουμε!!!

Θα πάνε όλα μια χαρά!! Πρώτη φορά ταξιδεύετε? Ε, εντάξει θα έχετε πάνω οικογένεια να βοηθήσει φαντάζομαι. Μοιράστε δουλειές και προσπαθήστε να είστε χαλαροί, θα περάσει και στα μωρά και θα κάνετε μια απίθανη βάφτιση και διακοπές!!! Τι ονοματάκια θα δώσετε?

Gem σήμερα την πάλεψα αλλά το χάλασα τώρα πριν λίγο έβαλα ένα ελαφρύ morgan, xixi!! Δε με βλέπω να μπαίνω στο φόρεμα!!:D:D

Naki η wonderwoman!!!Δε σου είπα ότι η κολλητή μου ήρθε στο νησί σου για μόνιμα και έχει μια μπεμπούλα μόλις 2 μηνών!!! Έχεις κανέναν παιδίατρο να της συστήσεις? στείλε π.μ!! Οκτώβρη λέω και γω να έρθω, Λές να βρεθούμε???? Για την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού στηρίζω και γω!! Έχεις την πρώτη σου παραγγελία κιόλας!! Θα μου φτιάξεις βιβλίο ευχών????

Twins, nufi μας έχετε λείψει!! Τι κάνουν τα ζουζούνια?

Witch που είσαι? χρησιμοποίησα το ματζούνι για τα εγκαύματα κάηκα την Κυριακή κατά την κατασκευή γλυφιτζουριών και ήταν η μοναδική κρέμα που είχα για να βάλω!!

Πάω για ένα τσιγαράκι και επανέρχομαι!:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!!!

Τα παιξε το laptop μου κ δεν ξερω ποσα θελει για φτιαξιμο.......

Τωρα μπαινω απο τον σταθερο του gio αλλα με κουραζει απιστευτα η οθονη του.!!!!!!!:evil:

Εφερα κ το laptop της αδεφης μου κ δεν της αναγνωριζει το στικακι για το internet.....χαλια!!!!!!!

Βγαζει το μικρο το 7ο δοντακι κ ο μεγαλος το 2ο κ γινεται πανικος,μονα τους δεν μενουν ουτε λεπτο!

Τωρα ποτε θα ξανα μπω δεν ξερω,τον εχουμε κ στην σοφιτα πια(πρωην παιδικο) κ δεν παιζει να προλαβαινω.....

Τα φιλια μου σε ολες σας,σας σκεφτομαι κ εχω νευριασει απιστευτα!

Γειά σας κορίτσια! Γυρίσαμε την Τετάρτη απο τις διακοπές ... καλά ήταν... για τα παιδιά! Εμείς τρία κιλά έκαστος πιο αδύνατοι... Έχω πολλά νέα να σας πω,πρώτα όμως να γράψω για όσα θυμάμαι.

Ithaki ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!! ΓΕΡΑ, ΤΥΧΕΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!

Laerta για μουσική και φαγητό έχω να σου προτείνω ανεπιφύλακτα. Ο φωτογράφος αν και στο γάμο μιας φίλης ήταν πολύ καλός σε έμενα επειδή ήταν ένας και μάλλον δεν είχε εμπειρία απο δίδυμα δεν ξετρελάθηκα. Ίσως τώρα που έχει εμπειρία... Για γλαστράκι ενναλακτικά θα προτεινα κουτιά κονσέρβας ή κατασκευή οριγκάμι πχ.

http://www.homemadesimple.com/en-US/HolidayandParty/Pages/nine-new-uses-for-newspapers.aspx

Γάλα αμερικανικής γεωργικής σχολής, εβόλ, κτήμα βραχιάς και τα τρία στο βασιλόπουλο πρωινές ώρες γιατί μέχρι το βράδυ έχουν εξαντληθεί. Υπάρχει και βουβαλίσιο σε ένα ζαχαροπλαστείο στο Σύνταγμα και κατσικίσιο της εβολ.

Froso φαντάζομαι ότι όσο χαριτωμένα ακούγονται τα περιστατικά με τα μικρά πρέπει να είναι πολύ δύσκολα αν κρίνω από εμένα που έχω δύο. Respect!!!

Tzini το ίδιο ισχύει και για σένα! Η Βόρεια Εύβοια δεν μου φάνηκε τόσο καλή όπως την πρώτη φορά... ίσως ήταν και θέμα ψυχολογίας. Τσίμπισε και μια μέλισσα το μικρό και επειδή φοβηθήκαμε για αλλεργικό σοκ ψάχναμε ένεση αδρεναλίνης για προληπτικούς λόγους αν τον τσιμπούσε ξανά και δεν είχαν. Έχω κάποια συνεργεία να σου συστήσω αν θέλεις! Για την γυναίκα συμφωνώ με την laerta. Καλή επιτυχία με την πάνα!

Naki μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Nunu πολύ ωραία η ιδέα με τα γλειφιτζούρια!

Gemini πως τα καταφέρνεις με τόσες επισκέψεις;

Sevi, mpougos, duckface, celestine καλή προσαρμογή!

Evi με το καλό να γίνει η βάπτιση σας! Αν δεν έχουν συνηθίσει σε κόσμο θα σου έλεγα να ντύσουν τα μωρά οικεία άτομα και να μην πέσουν όλοι απο πάνω...

Μάλλον ξεχνάω κάποιες κοπέλες...τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες!!!

Ερώτηση. Θέλω να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες. Τι ρύθμιση πρέπει να βάλω για να μην τις βλέπουν άσχετοι;

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Αλό μετά κόπων και βασάνων μπήκα!

Είχα και θέματα με τη γραμμή...τώρα έφτιαξε!

Τζίνι...νο μπατερυ...

Πάω να απλώσω εκείνο το πληντύριο γιατί θα μουχλιάσουν τα ρούχα στο τέλος!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Μορίτσα, οι προετοιμασίες της βάφτισης πάνε περίεργα. Δεν έχω αρκετά πράγματα ακόμα και έχω φάει πακέτο με τους βασιλικούς γιατί λέει δεν είναι η εποχή τους (για τα ριζώματα) με αποτέλεσμα να ειναι πολύ ψηλοί για το σκοπό που τα θέλω. Οπότε παίζει να καταλήξω στις κούπες του τζάμπο και να τελειώνω. Θα πεταχτώ σήμερα να δω. Δεν έχω ακόμα φωτογράφο, ντιτζέι, δεύτερο ρούχο για μένα και σταυρούς.

Συγνώμη...επειδή θα τρελαθώ με εσένα και με εμένα...

είχες ξαναπεί για τους βασιλικούς στο φόρουμ εδώ?????

Αν ναι Please δείξε μου ποστάρισμα ή παρέπεμψέ με σε ημερομηνία..

μήπως μου το είχες πει στην ταράτσα όταν βγήκαμε..γιατί εγώ δεν το θυμάμαι.....

ΥΓ. θα σε φτιάξω εγώ εάν ενδιαφέρεσαι ακόμα για βασιλικούς αν και σου έχω εναλλακτική. Επίσης αυτά που έγραψε η άρτσι μου φαίνονται ότι θα σου αρέσουν;);)είναι του στυλ σου!

ρε παιδιά, είναι το πόλκα ντοτ στη μόδα ακόμη ή έχω μείνει 2 χρόνια πίσω???

άντε να χαθείς να χάνεσαι επιτέλους!!!!!!!!

Τι θα γίνει με σένα??????????????

Τέτοιο είναι το φόρεμα που διάλεξα για τη βάφτιση το μεσημέρι.

Και ναι, είναι ακόμη στη μόδα και πολύ μάλιστα!

Άμα πάρεις το ίδιο χρώμα...εεεε θα τραβήξω..απίστευτο λέμε!!

αε όνομα και πράγμα!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Σέβη καλώς όρισες!!!

Μπουγάκι κι εσύ! Καλή επάνοδο!!!!!

Ντολίνι καλώς ήρθες στο φόρουμ! Μην άγχεσαι από τώρα, γιατί μετά θα έχεις 1.000^2 λόγους να αγχωθείς!

Νάκι αν και το θυμήθηκα στις διακοπές σε κάποια φάση..

έστω και ετεροχρονισμένα σας εύχομαι χρόνια πολλά να τα χιλιάσετε!!!!!

Εύχομαι επίσης ότι καλύτερο στο νέο σου επαγγελματικό ξεκίνημα!

Τέλος, να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο και να αποτελέσε όλο αυτό απλώς ένα κακό όνειρο που πέρασε!

Εβιζογρ με το καλό η βάφτισή σας!

Μην ανησυχείς για την αλλαγή. Πιστεύω θα είναι θέμα 24ώρου σε εσάς που είστε και πιο μεγάλοι!

Σελεστίνι Halloooo!!!

Δύσκολος ο συγχρονισμός για 2 διδυμομανούλες..;);)

Χαίρομαι που περάσατε καλά και που επιτέλους κοιμάσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μορίτσα μη μασάς!

Μόλις σου φύγει ο πόνος με το δόντι θα ανακάμψεις και με το θηλασμό και με όλα. Επιλογές έχεις ευτυχώς, για φαντάσου να μην είχες! Οπότε όλα οκ!

Φρόσω είδα κάτι ώραίους καλοκαιρινούς δεινόσαυρους!!!!!!!!!!!!!;);)

Τζόυ φιλιά μας! Τελικά θα ξαναπροσφύγεις στη δικαιοσύνη ή αυτό ήταν τέλος?

Νουνούκα προτείνω κι εγώ να χρησιμοποιήσεις λίγη ζελατίνη.

Τζεμ, δεν κατάλαβα που πήγες αλλά από τα πειράγματα της Τζίνι ψιλό έπιασα το νόημα. Άντε και στην επόμενη έξοδο να έρθεις αθήνα να συναντηθούμε!

ΚΑι τώρα απλώνω!

Paulo Coelho

gemini η γυμναστικη μου δεν ξεπερναει τα 30-35 λεπτα ,οποτε δεν νομιζω οτι ειμαι κατι το αξιοθαυμαστο.Απλα την παλευω τωρα γιατι τελικα η κοιλια απο μονη της δεν σφιγγει:?

βαριεμαι πολυ αλλα οπως ειχε πει σε μια συνεντευξη η Μανωλιδου,για να σφιξει μετα τις γεννες σκεφτοταν οτι:αν δεν μπορεις να διαθεσεις 20 λεπτα στον ευατο σου τοτε σου αξιζει η πλαδαρη κοιλια!!

χαχαχα....αν και δεν την παω καθολου ,δεν εχει και αδικο,οποτε ειπα να το εφαρμοσω και βλεπουμε.

nunu παιδιατρο μια εχω δοκιμασει,αυτη που εχουμε και νομιζω ειναι αρκετα καλη.Την ειχα επιλεξει γιατι ειναι και νεογνολογος, αλλα μου αρεσει πολυ οπως τους εξεταζει, μου βγαζει πολυ τρυφεροτητα.Θα σου στειλω πμ το τηλ.

Καλα αν κατεβεις εννοειται οτι θα βρεθουμε,θα χαρω πολυ!!

για τα επαγγελματικα τι να πω....θελω να κανω κατι αλλο ,βεβαια οι καιροι ειναι δυσκολοι και μπλα μπλα μπλα....θα το παω ομως λαου λαου,οχι μια και εξω και οτι γινει.

σας ευχαριστω ολες πολυ και για τις ευχες σας για το χειρουργειο.Αντε να δουμε τι θα γινει και μ'αυτο!!!βεβαια για να πεις οτι τελειωσαμε εχουμε ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μας.Ισως του χρονου τετοιο καιρο,θα δειξει.Καλυτερα να κοιταμε το πολυ κοντινο μελλον.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ρε παιδιά, είναι το πόλκα ντοτ στη μόδα ακόμη ή έχω μείνει 2 χρόνια πίσω???

τωρα αμα σου πω οτι το γκουγκλαρισα για να δω τι σκατα ειναι αυτο θα με πιστεψεις??

εχω παρα πολυ καιρο να παρω περιοδικο μαλλον!!!:tongue:

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

κατι πηρε το ματι μου για δουλειες του σπιτιου??

αχ βαχ!!!

σημερα μονο σκουπα προλαβα και γινεται εδω της μουρλης!!!

ευτυχως αυριο θα ερθει η μαδερ να το πλακωσουμε να τελειωνουμε.

να δω τι θα κανω σε λιγο που θα φυγει παλι.

θελω κι εγω γυναικα!!!!!!!!αλλα γινεται να βρω καποια που να δουλευει αφιλοκερδως??ετσι βρε επειδη βαριεται και δεν εχει τι αλλο να κανει!!??

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Ούτε σταγόνα τσίσα το χρυσό μου χτές! Κ τώρα πριν λίγο τη σήκωσα κ κάναμε τσίτσα μας!

Φυσάει φυσεί πολύ ή μου φαίνεται????? Αύριο θα πάω μοόνο με τη Σύλια για μπάνιο κ θα φυσάει????

Ξεκινάει σκολείο την Τετάρτη κ μετά άστα να πάνε! Θέλω να την ευχαριστηθώ κατ αποκλειστικότητα ένα πρωινό!

Φρόσω κ μόνο που διάβασα για το νύχι στο πόδι πόνεσα! Τί λες???? Πως είσαι τώρα? Καμιά αντιβίωση δεν θα πάρεις?

Γονατίζω όποτε τα χτυπάω. Να έβγαινε κάποιο???? Ανατρίχιασα σου λέω στη σκέψη!!!!!!!

Στο κρεβάτι κ τα τρία μελλοντικά? Πόσο το φοβάμαι, πόσο το φοβάμαι!

Σοφή κ σωστή η παρατήρηση για το ελλειπτικό vs διάδρομος.

Μή σε πέρνει κ από κάτω, αλλά όσο αντέχεις προσπάθα.

Πάντως βρε παιδιά εμένα ο παιδίατρος κάθε 1μιση ώρα έλεγε να θηλάζω αρχικά, παρόλο που ήταν 3 κιλος παρά κάτι ψιλά έκαστο.

Τί έγινε με το δόντι?

Σελεστίνο περαστικά στα μπεμπέγια! Καλοπέρασες κ εσύ κορίτσι?

Ας ελπίσουμε οτι του χρόνου θα είναι καλύτερα οι διακοπές. Βέβαια θα περπατάνε/ τρέχουν (δεν θα σου πω ψέματα), αλλά θα υπάρχει εκατέρωθεν ένας πιό κατανοητός κώδικας επικοινωνίας.

Μάρσιπος για την παλινδρόμση μήπως θα βοήθαγε?

Νουνούσκα εύκολή φαίνεται!

Ερωτήσεις: Τί στο κέρατο είναι η εσάνς ζαχαροπλαστικής? Σκόνη? Υγρό? Δεν έχω δεί ποτέ όμως!

Κάπου λέει για καραμέλα, ενώ δεν έχει στα αρχικά υλικά. Τί εννοεί? Τί έβαλες εσύ?

Ειδικά καλούπια, πχ σφαιρικά ,πού θα μπορούσε να βρεί κάποιος?

Επειδή δεν έεχω θερμόμετρο βρασμού: 12-15 λεπτά στο φουλ το μάτι? (με αριθμητική κλίμακα απο το 1 εώς το 9 είναι η κουζίνα μου)

Κ η ζελατίνη που λέει το παπί? (κ το τρελοκόριτσο νομίζω)

Έχει ζελατίνη η συνταγή???????

Λαέρτα θα φάς πίκρα λογικά.

Μήπως να έχεις εύκαιρο ένα παρκοκρέβατο αλά νουνούκα κ ζίτα? Δύσκολα τα βλέπω.

Χίλιες φορές να τον έπερνες σε ασχετη φάση δίπλα σου για ύπνο, παρά άρρωστο φθλλ ανασφαλή δηλ.

Όταν πρωτοαρρώστησε η Σύλια 10 μηνων?, αυτό μου έλεγε η έμπειρη βιγ σίστερ. Μην την πάρεις τώρα που είναι άρρωστη στο κρεβάτι σου. Βάλτη στο πάρκο δίπλα σου (δεν είχα ακόμα παρκοκρέβατο), αλλά όχι πάνω στο κρεβάτι σου.

Δεν άντεξα κ την έβαλα στο κρεβάτι μου το πρώτο βράδυ. Το δεύτερο πήρα τις μαξιλάρες του κώλου από τον θεϊκό καναπέ στο σαλόνι κ κοιμήθηκα κάτω στο πάτωμα στο δωμάτιο της, δίπλα από την κούνοια τής.

Τί εμβολιο είχατε κάνει? Δεν πιστέυω οτι είναι παρανέργεια.

Φακόρυζο εγώ κανονικά. Σίγουρα χωρίς σκόρδο τότε. Ακόμα τρελένονται για φακές!

Πολκα δοτ ήταν κ εφέτο εις την μόδα κ παλιά, αλλά εγώ δεν φόρεσα ποτέ. Νοτ μυ στυλε.

Σε άλλους μου αρέσει, σε εμένα μπλαίαχ, ζαμέ!

Ντόλι θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες! Λογικό είναι να έχεις άγχος κ να σκέφτεσαι χίλια δυό τη νύχτα. Όλα καλά θα πάνε.

Κάποιο ρόφημα μήπως θα σε βοηθαγε?

Έχω κάνει ταβανοσκόπιση κ εγώωωωωωω! Μέτραγα τις κουκίδες εσοχές από την μπογιά για να ξεχαστώ.

Μετά μέτραγα πρόβατα, γελάδια, κατσικάκια.... έβλεπα κ το σκύλο κ έλεγα οκ, έχουμε φύλακα. Τέλος πάω για νάνι!

Ζίτα γιατί δοκιμαστικά πάλι? Είναι στην πολιτική του σταθμού για μετά τις διακοπές?

Να σου πώ την αλήθεια δεν μου κάνει εντύπωση να το κάνουν κ άλλοι σταθμοί. Είναι ολίγον περίεργη η ψυχολογία των παιδιών μετά την περίοδο χάριτος των διακοπών.

Εβούσκα με το καλό η φώτιση! Όλα καλά θα πάνε κ τα μπεμπέγια σου θα εγκλι(ή η?) ματιστούν!

Νάκι εννοώ σαν να κατεβαίνεις σκάλα με τον κώλο. Ανάποδα δήλ. Με τα πόδια, αλλά ανάποδα. Ανάποδο βηματισμό. Με την όπισθεν δηλ.

Τζεμτζεγι τρία πλεντήρια σήμερα??? Έλεος!

Κείνη την πρεσσα που λέγαμε? Μήπως να το ξανασκεφτείς?

Να σου πω παίζει να ακούν το πλυντήριο τα μωρά κ να ηρεμούν?

Άρστι στη ρύθμιση θα βάλεις only friends

Μη βάλεις public δηλ.

Που πήγες έυβοια?

Τί πέρασες???? Δεν θέλω να το σκέφτομαι καν αυτό για τη μέλισσα!

Κορτιζόνη σταγόνες μου ειχε πεί ο ντοκ να έχω πάντα για τέτοια τσιμπήματα.

Κ του είχα πεί γαι ενέσεις αδρενοαποτέτοιας! Υπερβολική με λέει μετά!

Παπιόφατσα τα υπόλοιπα αύριο!

Σέβη ποιόν κρύβεται στη σοφίτα:tongue:

Ζωρζ φτιάξε το μηχάνημα λέμε!

Σήερα είχα σπακανόρυζο.

Καμιά ιδέα για γρήγορο μαμ αύριο?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Laerta για μουσική και φαγητό έχω να σου προτείνω ανεπιφύλακτα. Ο φωτογράφος αν και στο γάμο μιας φίλης ήταν πολύ καλός σε έμενα επειδή ήταν ένας και μάλλον δεν είχε εμπειρία απο δίδυμα δεν ξετρελάθηκα. Ίσως τώρα που έχει εμπειρία... Για γλαστράκι ενναλακτικά θα προτεινα κουτιά κονσέρβας ή κατασκευή οριγκάμι πχ.

http://www.homemadesimple.com/en-US/HolidayandParty/Pages/nine-new-uses-for-newspapers.aspx

Γάλα αμερικανικής γεωργικής σχολής, εβόλ, κτήμα βραχιάς και τα τρία στο βασιλόπουλο πρωινές ώρες γιατί μέχρι το βράδυ έχουν εξαντληθεί. Υπάρχει και βουβαλίσιο σε ένα ζαχαροπλαστείο στο Σύνταγμα και κατσικίσιο της εβολ.

Ερώτηση. Θέλω να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες. Τι ρύθμιση πρέπει να βάλω για να μην τις βλέπουν άσχετοι;

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! Εντάξει, ευτυχώς ανέλαβε η Τζάζι και μου βρήκε ντιτζέι! :-P:razz::-P:razz::-P Πάει το ένα, το λύσαμε!!! Νουνού, σ'ευχαριστώ κι εσένα για το λινκ! :tongue::tongue::tongue:

Για τα γάλατα δεν έχω Βασιλόπουλο στην περιοχή μου. Τους δίνω τώρα το Όλυμπος βιολογικό και βάζω μισή κουταλίτσα μέλι μέσα, πειράζει?

Για τις φωτός, τις ανεβάζεις και μπορούν να τις δουν μόνο αυτοί που είναι φίλοι σου, κανένας άλλος.

Συγνώμη...επειδή θα τρελαθώ με εσένα και με εμένα...

είχες ξαναπεί για τους βασιλικούς στο φόρουμ εδώ?????

Αν ναι Please δείξε μου ποστάρισμα ή παρέπεμψέ με σε ημερομηνία..

μήπως μου το είχες πει στην ταράτσα όταν βγήκαμε..γιατί εγώ δεν το θυμάμαι.....

ΥΓ. θα σε φτιάξω εγώ εάν ενδιαφέρεσαι ακόμα για βασιλικούς αν και σου έχω εναλλακτική. Επίσης αυτά που έγραψε η άρτσι μου φαίνονται ότι θα σου αρέσουν;);)είναι του στυλ σου!

29-02-12, 11:47 το σχετικό ποστάρισμα, συζήτηση με το Νουνούσκι ήταν. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σήμερα ήρθε η κουνιάδα μου και τελικά θα κάνουμε κάτι βαζάκια και ξεχωριστά μια απλή μπομπο όπως οι παλιές. Θα τις ανεβάσω να δείτε. Τα ξεχνάω όλα τα άλλα να τελειώνουμε.

Όσο για το φόρεμα, βρήκα ένα υπέροχο πραγματικά αλλά το έχει μόνο σε νούμερο 10 στο άμαζον και μετά στην Αμερική. Το θέλω για δεύτερο ρούχο, θα δω πως/αν θα το πάρω. Έστειλα μην και σε φίλη που την ψάχνει πολύ να δω τι θα μου πει. Μην μπω σε τόσο κόπο και δεν... Α.Ε. μου, πες μου που το πήρες να στο φερμάρω!!!! Χαχαχα!!!! :P:p:p:p

άντε να χαθείς να χάνεσαι επιτέλους!!!!!!!!

Τι θα γίνει με σένα??????????????

Τέτοιο είναι το φόρεμα που διάλεξα για τη βάφτιση το μεσημέρι.

Και ναι, είναι ακόμη στη μόδα και πολύ μάλιστα!

Άμα πάρεις το ίδιο χρώμα...εεεε θα τραβήξω..απίστευτο λέμε!!

αε όνομα και πράγμα!!!

gemini η γυμναστικη μου δεν ξεπερναει τα 30-35 λεπτα ,οποτε δεν νομιζω οτι ειμαι κατι το αξιοθαυμαστο.Απλα την παλευω τωρα γιατι τελικα η κοιλια απο μονη της δεν σφιγγει:?

βαριεμαι πολυ αλλα οπως ειχε πει σε μια συνεντευξη η Μανωλιδου,για να σφιξει μετα τις γεννες σκεφτοταν οτι:αν δεν μπορεις να διαθεσεις 20 λεπτα στον ευατο σου τοτε σου αξιζει η πλαδαρη κοιλια!! Χεχεχε, πολύ καλό! Ναι, την κλωκλω, με γυμναστική την τσίτωσε, σίγουρα!!!!

χαχαχα....αν και δεν την παω καθολου ,δεν εχει και αδικο,οποτε ειπα να το εφαρμοσω και βλεπουμε.

τωρα αμα σου πω οτι το γκουγκλαρισα για να δω τι σκατα ειναι αυτο θα με πιστεψεις??

Εγώ να δεις!!! :P:p:p:p

120247mcv711uxx1.gif

Εγω παντως για καποιο ειδος χορου το περασα... Χο χο χο. Απο τα συμφραζομενα καταλαβα τι ειναι!!! Καλη ειμαι κι εγω...

4o4op3.png

Κοριτσακια σας ευχαριστω ολες σας για την συμπαρασταση για τη βαφτιση. Ελπιζω να προσαρμοστουμε ευκολα κ να πανε ολα καλα.

Πηγα και τζαμπο σημερα ελπιζω για τελευταια φορα κ πηρα ζαχαρωτα, γλυφιτζουρια και διαφορα αλλα ειδη για παρτι για τα μικρα που θα ειναι στη βαφτιση. Το μονο που μου μενει ειναι τα βιβλια ευχων. Ξερει καμμια σας εαν εχει τπτ καλο στο κεντρο; που να παω;

Εω οπως καταλαβαινετε ειμαι ακαματα... Απο ζαχαροπλαστικη γιοκ.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...