Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ έχω όρεξη σήμερα χαχαχαα. Μαγειρεύει η μαμά μου και έχει πάρει και τον έναν. Κάνω διακοπές :D

Ως απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ κι ας μην μου φαίνεται χαχααα θα ψηφίσω διάδρομο δαγκωτό, αν βέβαια κάνεις διότι εγώ που το επιχείρησα έρχονταν όλοι επάνω.

Διότι με το διάδρομο κάνεις αερόβια άσκηση γι'αυτό και διαρκεί τόση ώρα και καις λίπος.

Με το ελλειπτικό κάνεις αναερόβια άσκηση και καις γαλακτικό οξύ που κουράζει τους μυς και γι'αυτό δεν μπορείς κάνεις πολύ ώρα.

Αν είσαι πολύ γυμνασμένος αλλάζει το θέμα κι αν μπορείς να κάνεις ελλειπτικό μισή ώρα ας πούμε χωρίς να τα φτύνεις και το γουστάρεις πιο πολύ από το περπάτημα πάρτο.

Έχε υπόψιν σου όμως ότι το λίπος καίγεται μετά τα 20 λεπτά διαρκούς άσκησης.

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

mpougos & sevi καλωσηρθατε!! Αντε τωρα παιρνει πάλι την παλια του αιγλη το καφε μας! Μονο που γραφετε πολλά και θελω να τα σχολιάζω ολα και δεν μπορω!!!:tongue:

Αυτες δεν ηταν διακοπες φετος!

Ηρεμουσαμε απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 12.....μετα αρχιζε το γλεντι!

Δεν κοιμηθηκαμε ουτε 1 βραδυ σερι....

Το μικρο απο 3 δοντια που φυγαμε γυρισαμε με 6,ταυτοχρονα 3 μαζι εβγαλε κ επιτελους ο μεγαλος εβγαλε 1......

Καναμε 25 μπανακια.....στην αρχη κλαμα,δεν ηθελαν το σωσιβιο,τελικα πανω που το εμαθαν μας εσκασαν κ καναμε μπανακι αγκαλιτσα......

Αμμο κ πετραδακια δεν τα αφησαν να φανε.......

Δεν θελανε με τπτ να πατανε τα ποδια τους στην βρεγμενη αμμο,κλαμα......

Μας μαθανε φυσικα κ οσοι δεν μας ηξεραν αλλα καναμε παρεα με αλλη μια διδυμομανουλα.....

Ολοι πια περνανε το μικρο για κοριτσακι! κ αφου λεω οτι ειναι αγορι μου λενε "αντε το επομενο κοριτσι θα ειναι"....:rolleyes: μαλλον δεν με ρωτησαν!:tongue:

Μαθανε πολλες αγκαλιες κ σημερα ηταν τρελη μερα....δεν μας αφηναν να φυγουμε απο τα ματια τους!

Τι θα κανω μου λετε;

Ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα......

Μου λειψατε παρα πολυ ολες σας.! ποτε θα συναντηθουμε πριν χειμωνιασει για τα καλα;!

χμμ...δηλαδη να μην ελπιζω για του χρονου ε???? Αχ βαχ!

Ελα ομως, πες μας οτι γεμισες μπαταριες ε?? ε??? ε???

Ζηλευω για συνάντηση! Θελω κι εγω τωρα που πηρα φορα με τα παρτυ!! χαχα

τζινι πως πηγε η μεταμεσονυχτια επικινδυνη αποστολή τουαλέτας??

ναι, ουτε λιγο κρασι, αντε μια γουλιτσα που εκανα cheers, αλλά αυτο δεν πιανεται! Τι να κανω, ειπα να την κανω τη θυσια! Και παρολα αυτα εκανα τοσο κεφι απ τη χαρα μου που η παρεα αναρωτιόταν τι ειχε μεσα η λεμοναδα!!

Ολες ασχολείστε με διαδρομο, ελλειπτικα κτλ?? Εγω καμια σχεση με οργανα...λατρευω ομως αερομπικ, dance και τετοια. Γυμανστικη δηλαδη χωρις να καταλαβαινω οτι γυμαναζομαι. ΑΛλά δυστυχως εχω να κανω 3 χρονια:shock: Για να δουμε φετος τι θα παιξει...

dolini αυτο που εχεις το λενε αγχος! Μη φιρκαρεις σιγα σιγα θα συνηθισεις!! Βαλε ομως τικερακι να βλεπουμε σε τι φαση εισαι...

μοριτσα δοκιμασε να τα θηλαζεις ταυτοχρονα αλλιως θα θηλαζεις ολη μερα...ειναι κουραστικο στην αρχη αλλά θα γλιτωσεις πολύ χρονο. Και ναι θα υπαρχουν μερες που ταιζεις ολη μερα αλλά δεν κραταει για πολύ. Θα ερθουν γρηγορα καλύτερες μερες. από την αλλη δες τις αντοχες σου και κρινε. Μην τρελαθεις κιολας!;)

σελεστιν καλώσηρθατε κι εσεις!! Του χρονου θα ειναι καλύτερα ε??

Υ.Γ το εχω γραψει πολύ ωρα το μνμ, θα επανελθω! Μη χασω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χα χα διακοπές Φρόσω!! είναι από ποια οπτική βλέπεις τα πράγματα τελικά!!

Τι πλήρωσες και τελικά σου βγήκε παραπάνω;

celestine καλώς ήρθες!! ταλαιπωρηθήκατε λίγο αλλά φτιάχνει η κατάσταση με τον καιρό. Και μεις πέρυσι πολύ αναστάτωση αλλά φέτος προσαρμοζόντουσαν πιο εύκολα!

Μορίτσα όντως με αποκλειστικό θηλασμό πρέπει να ταΐζεις συνέχεια αλλά μετά το δίμηνο θα τα ξεπετάς στο φτερό! Αλλά είναι δύσκολα μην το συζητάς, όσο αντέχεις και είμαστε εδώ για κάθε βοήθεια χρειαστείς!

τζίνι ψάχνω τη συνταγή να σου λινκάρω μισό.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΝΟΥΝΟΥ μου βγήκαν παραπάνω οι μπομπονιέρες γιατί έβαζα κι αυτό έβαζα κι εκείνο και τελικά ξεπέρασαν σε κόστον τις έτοιμες, αλλά έγιναν πολύ πολύ πιο ωραίες. Φαντάσου όμως να θηλάζω 2 μωρά, να έχω ένα ακόμα να με τραβάει όλη την ώρα (είχε ρημάξει και τα κουφέτα:D) και να έχω γεμίσει τον κόσμο κορδέλες, χάντρες κτλ.

Διαφημίσεις

αν σας πω ότι το πρωί είχα γράψει τα κέρατά μου και πριν ποστάρω, πήγαν τα μωρά και μου έκλεισαν τον υπολογιστή τι θα πείτε?>

Πάντως και σε αυτό με τον ύπνο μάλλον διαφέρει από ψυχολόγο σε ψυχολόγο γιατί και σε μας ψυχολόγος είπε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοιμάται το παιδί στο κρεβάτι των γονιών γιατί αφενός αποκτάει ανταγωνιστική σχέση με τον πατέρα κι αφετέρου καταστέλλεται η δυναμική του και δεν αναπτύσσει σωστά τους μηχανισμούς αντιμετώπισης φοβίων. Αλλά φαντάζομαι είναι και θέμα ενστίκτου: εγώ αισθάνομαι ότι έχει χειροτερέψει πολύ από τότε που άρχισε να κοιμάται μαζί μου.

Τζίνι, η εισβολή άρχισε όταν αρρώστησε το χειμώνα και βάραγε τις άπνοιες και τον είχα βάλει μαζί μου στο κρεβάτι και ξάγρυπνη, τον παρακολουθούσα. Έμαθε κι αυτός κάθε φορά που ξυπνάει να με βρίσκει εκεί κι απλά με τον καιρό επιδεινώθηκε η κατάσταση.

Σήμερα τους άλλαξα δωμάτιο και παρόλο που ξενύχτησα το βράδυ, είμαι αποφασισμένη να τον κρατήσω εκεί όσο αντέχω. Θα σας πω την πρόοδο.

Μορίτσα, οι προετοιμασίες της βάφτισης πάνε περίεργα. Δεν έχω αρκετά πράγματα ακόμα και έχω φάει πακέτο με τους βασιλικούς γιατί λέει δεν είναι η εποχή τους (για τα ριζώματα) με αποτέλεσμα να ειναι πολύ ψηλοί για το σκοπό που τα θέλω. Οπότε παίζει να καταλήξω στις κούπες του τζάμπο και να τελειώνω. Θα πεταχτώ σήμερα να δω. Δεν έχω ακόμα φωτογράφο, ντιτζέι, δεύτερο ρούχο για μένα και σταυρούς.

Μην αγχώνεσαι γαι το θηλασμό, τσάμπα στενοχώρια που την πέρασα κι εγώ και κοιτώντας πίσω λέω ότι τελικά δεν άξιζε τον κόπο. Δεν είχα γάλα, βασανιζόμουν με το θήλαστρο, στερήθηκα πολύτιμο ύπνο, πήρα κιλά και εν τέλει κατάφερα να το κάνω μόνο για 3 μήνες. Ε και?

Ιθάκη, να σου ζήσουν τα λιοντάρια σου, το καλύτερο δώτο έκανες στον εαυτό σου!!! Το ξέρω γιατί κι εγώ γέννησα τα λιονταράκια μου 2 μέρες πριν τα γενέθλιά μου!!! Χεχεχε!!!

Σέβ, την αρπάξαμε με το που γυρίσαμε. Εκτός αν ήταν παρενέργεια από το εμβόλιο. Γίνεται??? Τώρα ο μικρός είναι καλύτερα, η μικρή κι εγώ όμως έχουμε μύξες ακόμα. Τζίνι, δεν παίρνουμε κάτι άλλο εκτός από αερολίν, φλιξο και ατροβέντ.

Σεβ, τι καλλυντικούς σκοπούς? Λεγε!!! Θέλω να τα ξέρω όλα!!! Έχω κι εγω μεγάλο φυτό στο μπαλκόνι που μου το έδωσε η γιαγιά μου.

Σελέστι, είναι δίκοπο μαχαίρι η αλλαγή περιβάλλοντος. Μπορεί να γουστάρουν, μπορεί και όχι. ΣΤη Σχοινούσα ήταν μια έτσι μια αλλιώς αλλά στην Κεφαλονιά είχαν ξετρελλαθεί. Ωστόσο συμφωνώ με όλες σας, διακοπές έχουν προσλάβει μια μεταφυσική έννοια πλέον.

120247mcv711uxx1.gif

Τους έφτιαξα ομελέτα χτες και ξετρελλάθηκαν! Σήμερα λέω να δοκιμάσω να φτιάξω φακές. Πως λέτε να τις κάνω?

Εγώ τις φτιάχνω χωρίς λάδι και αλάτι και βάζω πολλά καροτάκια μέσα και χωρίς σκόρδο. Μετά βάζω ωμό λάδι και λίγο αλάτι.

Είναι από τα αγαπημένα τους φαγητά.

Φροσω πως πανε οι διακοπες ???:tongue::D Εγω τωρα διαπιστωνω πως με ενα μωρο ειναι παιχνιδι! Πριν ακουγα γνωστες μου με ενα μωρο και λεγανε κουραση και τετοια. ασε που μερικες δεν κανανε τπτ αλλο και ολο κουρασμενες ηταν. Επρεπε να ειχαν 2! Παρεπιπτοντως μια απο αυτες ειναι εγκυος σε διδυμα :D:D

Σημερα παω οδοντιατρο και ελπιζω να βρει το δοντι που πονα γιατι εγω δεν το εχω εντοπισει. Δε παταγες κανενα παιχνιδι καλυτερα??

Τζεμινι τι πινεις??? αλλο φρουτο!! ετοιμη για διαφημιση εισαι :D

Δεν κανει καμια μπυριτσα?

Νουνου σημερα θα κανεις δευτερη προσπαθεια για τα γλειφιτζουρια?

Αυτο που με αγχωνει και με προβληματιζει στο θεμα του θηλασμου, ειναι αν θα μπορω να καλυψω τις αναγκες τους.:confused: τωρα που αρχιζουν να τρωνε παραπανω. το γαλα μου δε θα φτανει ουτε για ζητω που λενε!

p1Utp3.png

Γεια σας κοριτσια. Μην μου λετε τετοια για την αλλαγη περιβαλλοντος γιατι φευγουμε για την βαφτιση και θα κατσουμε 10 μερες... Ελπιζω να προσαρμοστουν γρηγορα γιατι εχουμε και δοντια αυτες τις μερες και ειχαμε απιστευτη γκρινια κ ουρλιαχτα. Πρωτη φορα τετοιο πραγμα. Να ουρλιαζουν κ να μην θελουν τιποτα.

Μοριτσα υπομονη θελει ο θηλασμος. Να επιμεινεις οσο εσυ αντεχεις αλλα να μην πιεζεσαι.

Για φακες ακουσα. Απο ποτε κανει να δωσουμε;

Για τον υπνο τωρα, πιστευω οτι μετα απο καποια ηλικια πρεπει να τα ενθαρυνουμε να κοιμουνται μονα τους. Η ανηψια μου εχει φτασει 4 κ θελει ακομα τη μαμα της με αποτελεσμα ο αδελφος μου να κοιμαται στον καναπε...

Dolini καλωσορισες. Απο το αγχος σου ειναι οι αυπνιες. Η κουμπαρα μου καθολη την εγκυμοσυνη ειχε τρελες αυπνιες και σκεψου οτι δουλευε ως τον 8ο και... Εμενα με επισαν προς το τελος αλλα ηταν γενικα και απο το βαρος και τη δυσφορια που αισθανομουν.

Ψωνισα κι εγω για τη βαφτιση. Παντελονι μπλουζα τελικα γιατι δεν βρηκα φορεμα να μου καθεται καλα εαν και εχω χασει σχεδον 10 κιλα απο τον ιανουαριο.... Αλλα τοσα και θα ειμαι σουπερ...

Διαδρομο εχουμε αλλα δεν εχω κανει καθολου. Δεν εχω το κουραγιο. Μεχρι και wifit μου πηρε ο αντρας μου. Κανω λιγο αερομπικ εκει αλλα μην φανταστειτε πολλα πραγματα!

Αυτα απο εμενα...

4o4op3.png

Διαφημίσεις

σημερα πρωτη μερα δοκιμαστικα στον σταθμο.Είχαμε ψιλοκλαματα (να μην πω για μενα..) αλλα τα αφησα 40' μονο,αυριο θα αυξησουμε το χρονο αφου απο δευτερα παω στην δουλεια..

ΜΟΡΙΤΣΑ αν μπορεις να αυξησεις το γαλα θα είναι το καλυτερο(σιγουρα θα σου πουν τροπους τα κοριτσια μας γιατι εγω ειμαι ασχετη),αλλιως δεν χαλασε ο κοσμος αν δεν σου φτανει το δικο σου,δωσε ξενο αφου συμβουλευτεις φυσικα την παιδιατρο

DOLINI καλωσήρθες στην παρεα μας με το καλο τα μπεμπε σου,εγω γενικ ειχα αυπνιες και ιδιαιτερα το πρωτο τριμηνο,δεν είναι κατι ανησυχητικο

LAERTA υπομονη με τον βραδυνο υπνο 3-4 ημερες μετα όλα θα αλλαξουνε.εγω αν αρρωστησει καποιο εχω παρκοκρεβατο ανοικτο δίπλα στο κρεβατι μας και το παιρνω εκει,αλλα μαζί μας ποτε!

CELESTINE καλωσήθατε πίσω.Συμφωνω σπίτι μας και παλι σπίτι μας!

EVIZOGR με το καλο η βαπτιση σας.Εγω τα είχα βαπτίσει στο χωριο και μειναμε εκει περιπου 10 ημερες και ολα ήταν καλα,φαντασου τα μωρα σχεδον 9 μηνων τους,και με το κλιμα εκει κοιμόντουσαν και περισσοτερο!!:P

EVIZOGR με το καλο η βαπτιση σας.Εγω τα είχα βαπτίσει στο χωριο και μειναμε εκει περιπου 10 ημερες και ολα ήταν καλα,φαντασου τα μωρα σχεδον 9 μηνων τους,και με το κλιμα εκει κοιμόντουσαν και περισσοτερο!!:P

Αχ μακαρι να ναι ετσι. Εκτος απο πολυ κοντινους δεν τα εχει δει κανενας αλλος και θα μας τρεχουν. Αντε να δουμε!!!

4o4op3.png

ηρθα παλι..

τα μωρα κοιμουνται και μολις ξυπνησουν λεμε να παμε θαλασσα,αν και βαριεμαι απιστευτα!!!!αλλα εχουμε μερες να τους παμε μωρε..

λαερτα τις φακες τις εκανα με κρεμμυδι,πατατα,καροτο,μια δαφνη,φρεσκια ντοματα,λαδι και ελαχιστο αλατι.Τους αρεσαν πολυ και μεθαυριο θα τους δωσω και ρεβυθια.Ζυμαρικα δεν εχω δωσει ακομα.

Σημερα και αυριο εχουμε ψαροσουπα,σκυλοβαρεθηκα μεχρι να τα καθαρισω.

Φροσω εχω καθιερωσει πλεον το ελλειπτικο στις 5 φορες την βδομαδα,μαζι με κολιακους και λιγο πλατη.Εχω θεμα και με τον αυχενα εγω,εξου και η πλατη.

Τζινι τι εννοεις κανεις αναποδα τα ποδια??μαλλον εσυ το κανεις αναποδα.Ειναι σαν να τρεχεις αλλα χωρις κραδασμους.Δεν νομιζω οτι θελει ειδικο πατωμα,σιγα.

Εγω το ειχα στο παιδικο(προ παιδιων) και τωρα το εχω τζαμαρια.Θορυβο δεν κανει με την καμια,εκτος αν τρεχεις με 25χμ.Και τα 16 μην σου φαινονται πολλα,το βγαζεις ανετα.Μην συγκρινεις με τον διαδρομο,δεν εχει σχεση.

ξυπνησαν τα υπολοιπα αργοτερα...

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Laerta για τον υπνο τι να πω...προσπαθησε να μην τον παιρνεις στο κρεββατι σας, κι αυτο ομως νομιζω πρεπει να γινει αναιμακτα...τωρα το πως ειναι αλλο θεμα και μαλλονβ θα ζηταμε κι εμεις συμβουλες αργοτερα!

Κι εγω θελω σιγα σιγα να τους βαλω στο δωματιο τους γτ δε χωρανε και πολύ σε μια κουνια. Δηλ χτυπαει ο ενας στον αλλο κτλ.

Για το θηλασμο μη λες "ε και?" 3 μηνες ειναι πολύ, το μισο δηλ απ οσο προτεινει ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας! και μπραβο που τα καταφερες τοσο! ειναι κριμα να μην ενθαρρυνουμε τις θηλαζουσες...καπως ετσι εχουν καταληξει οι περισσοτερες σε ξενο. (και δε μιλαω για περιπτωσεις που εχουν προσπαθησει αλλά οχι καταφερει-για να μην παρεξηγηθω:rolleyes:)

μοριτσα το αν φτανει το γαλα θα φανει απο τις ζυγισεις. μη βιαστεις να βγαλεις συμπερασματα αν νιωθεις οτι πεινανε συνεχεια..ετσι ειναι στην αρχη. θα σου πει κ ο γιατρος σου βεβαια, μη σε παρω και στο λαιμο μου, εμπειρικα μιλάω. αλλά ελπιζω να ειναι γνώστης κ υπερ του θηλασμου...

μπυρα μπορει και να κανει αλλά δεν τη συμπαθω. τα θελω ολα ή τιποτα:tongue:

mpougos δεν ξερω τελικα για ποιον ειναι πιο δυσκολες οι πρωτες μερες, τους γονεις ή τα παιδια? ευχομαι καλή προσαρμογη οπως κ να χει...

evi σκεφτομαστε θετικα! οτι δηλαδη δε θα εχουν θεμα με την αλλαγη περιβαλλοντος..

μπραβο κ για την απωλεια κιλων!! 10 κιλα ειναι πολλά, μπραβο σου!

εγω παλι σημερα μαλλον συνεχισα το κυριακατικο freeday γμτ. μαλλον δεν πρεπει να ξεφευγω τοσο γτ μετα θελω χρονο να ξαναμπω σε προγραμμα. Θα αρκουμαι σ ενα μικρο γλυκακι (ελπίζω)!

naki ή αλλιώς σουπεργουμαν!! ΚΑΙ ελλειπτικο ΚΑΙ κοιλιακους ΚΑΙ διδυμα ΚΑΙ αλλαγη στη δουλεια ΚΑΙ θαλασσα σημερα???????? Μα τι πινεις που λεει και η μοριτσα?;) Πρεπει να μπαινεις πιο συχνα να μας βαλεις σε σειρα!

νουνου τα ειπα στην evi τα σημερινα χαιρια μου:cry: Θα ζυγιστω παρασκευη κ ελπιζω να ειμαι στα ιδια... Εσυ πως πηγες για αρχη?

Σημερα εχω φοβερη εξαντληση...εβαλα 3 πλυντηρια ως τωρα, εχει κ εναν αερα απιστευτο, και γενικα ατονια παιζει. Ευτυχως τα μωρα ειναι ησυχα, θελουν ομως ολο παιχνιδια τα ατιμα!! Αργησαμε να κοιμηθουμε παλι χτες οποτε μαλλον δεν το σηκωνω 2ο συνεχομενο ξενυχτι...γερασα!:tongue:

Α! Τζινι εγω εχω δει προκοπη με προγραμμα,δηλ εχω χωρισει τις δουλειες σε μερες της εβδομαδας. Κι ενω ελεγα οτι ετσι δε θα ειναι ποτε το σπιτι καθαρο, ειναι καλυτερα γτ τα κανεις ολα πιο ξεκουραστα (λεμε τωρα!) και αποτελεσματικα. Και μια στο μηνα ή στις 15 παιρνω γυναικα για τα χοντρα....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...