Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαβαζω εδω κ 3 ωρες κ παλι δεν θυμαμαι τπτ.......

Ιθακη να σου ζησουν τα παιδακια σου κ καλο σαραντισμο να εχεις!

Μοριτσα καλως τα δεχτηκες!

Τζινιω περαστικα στην αδερφη σου!!!

Πεθαινω με τα ποστ κ τις περιγραφες σου λεμε.......

Τρελοκοριτσο ειστε καλα τωρα; πως την παθατε καλοκαιριατικα;

Με την αλοη εχει παθει κολλημα η μαμα μου,μεχρι κ μενα μου εδωσε γλαστρα να την μεγαλωνω αλλα την χρησιμοποιει για καλλυντικους λογους!

Αυτη την μπαγκαζιερα οροφης την ειδα σε κατι γειτονες πανω σε fiesta σαν το δικο μας κ λεμε να την παρουμε!

Ευτυχως που ηταν μαζι μας κ η αδερφη μου κ της ειχαμε φορτωσει εκει πολλα των παιδιων,καροτσι,παρκο,παρκοκρεββατο κ παιχνιδια!

Νουνουκα με το καλο η βαφτισα σας....

Καλα παλι για κιλα μιλας; εισαι κ μακρια μου.....

Παπιτσα μου σαν να περιεγραφες τα δικα μου τεκνα.....

Αυτες δεν ηταν διακοπες φετος!

Ηρεμουσαμε απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 12.....μετα αρχιζε το γλεντι!

Δεν κοιμηθηκαμε ουτε 1 βραδυ σερι....

Το μικρο απο 3 δοντια που φυγαμε γυρισαμε με 6,ταυτοχρονα 3 μαζι εβγαλε κ επιτελους ο μεγαλος εβγαλε 1......

Καναμε 25 μπανακια.....στην αρχη κλαμα,δεν ηθελαν το σωσιβιο,τελικα πανω που το εμαθαν μας εσκασαν κ καναμε μπανακι αγκαλιτσα......

Αμμο κ πετραδακια δεν τα αφησαν να φανε.......

Δεν θελανε με τπτ να πατανε τα ποδια τους στην βρεγμενη αμμο,κλαμα......

Μας μαθανε φυσικα κ οσοι δεν μας ηξεραν αλλα καναμε παρεα με αλλη μια διδυμομανουλα.....

Ολοι πια περνανε το μικρο για κοριτσακι! κ αφου λεω οτι ειναι αγορι μου λενε "αντε το επομενο κοριτσι θα ειναι"....:rolleyes: μαλλον δεν με ρωτησαν!:tongue:

Μαθανε πολλες αγκαλιες κ σημερα ηταν τρελη μερα....δεν μας αφηναν να φυγουμε απο τα ματια τους!

Τι θα κανω μου λετε;

Ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα......

Μου λειψατε παρα πολυ ολες σας.! ποτε θα συναντηθουμε πριν χειμωνιασει για τα καλα;!

Διαφημίσεις

1. den anoigei to crome.

2. apo explorer mpainv

3. moy th dinoyn ta greeklish sta agglika.

4. tha stathw sth gemgemga. kale oyte ena pothri neromeno krasi den se afhnei me to uhlasmo? mia pikra sta xeiilh!

5. eyelpistw na mathw apo thn idia. thn ektimw, den thn exw gia tsaxlokoydoyno, wste na mhn thn rwthsw.

6. FROSW ;exv balei selte megalo k o theos bohthos. na thn ksypanw les, h opws einai koimhsmenh?

7. sevi k zita leipsate kairo re!!!!!!

ti sta diala epathe to pc/??????

kati ebgaze oti ena allo programma trexei to crome. lew tha exei kollhsei apo to kinhto poy egrapsa to prohgoymeno mnm. ok. kleinw to mobile k ksana ta idia.:confused:

k sernetai h blakeia o exlo!!!!!!

k oxi tpt allo ti tha kanw me thn katoyrloy olo to brady??? pws tha ta bgalw pera? poy ua lew ton kahmo moy?

k oxi tpt allo exw k alla na pw.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Αντιφλεγμονώδες, παυσίπονο δεν παίρνεις? πλακώσου στα ντεπόν!

Γιατί σου κάνει αυτοεντμίν, τι μπινελίκια μας γράφεις και σε λογοκρίνουν??? :-P:razz:

Duckface τι έχασα? τι έπαθε το ψυγείο σου...μωρέ λες να είναι κολλητικό???

Τι να κάνει και το ντεπον??? ούτε και ξέρω ποσά εχω πιει αυτές τις μέρες.

Που να ξερω? Σαμποτάζ μου κάνει και αυτο το μαραφετι :tongue::P

Σέβη του χρόνου θάναι καλύτερα ;) δε θέλω να ακούω για δόντια :D

ΤΖΙΝΙ και συ βάρδια ε? Τα έπαιξε η τεχνολογια??

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Τα έκλεισα όλα. Κάτι πέταξε για update se flashplayer.... δεν έγινε τελικά, οπότε θα το ξαναπάθει???/?

Κατουρησαμε ξανά. Ελπίζω δηλ, γιατί που την σκούπισα δεν εξέτασα το χαρτί!

Ζίτα κοριτσάρα μου με κέφια γυρίσαν τα αγόρια σου??? ω λαλα! Έυχομαι να τους περάσει η κάψα του χοροπηδήματος στον καναπέ, γιατι σε αυτό το σημείο έχουμε κ εμείς μάχες!!!!

Να σου πώ μαναρίτσα λαερτίνιο, δεν έχεις καθόλου άδικο! Business is business 'n pleasure is pleasure, dεν λέει?

Πως πήγα να την πατήσω? Ασε που γενικά η χρύσα τα έχει λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι της!

Κοιμασαι τώρα ε? Καλά μαρή πως σού 'ρθε ο συνδυασμός κράσου με σκατς?

Δίνεις μάσκα για τις μύξες, ή κ για κάτι άλλο παράλληλα? Τύπου αέριους σκέτο για μύξες δεν σας δίνει?

Το θεμα με το μωρό στο κρεβάτι. Να σου πω καθαρά από την εμπειρία μου.

Μου λείπει η σύλια στο κρεβάτι. Αναζητώ την θαλπωρή που νιώθω μαζί της αρκετά συχνά. Θέλω να ακούω την ανάσα της κ να μυρίζω την πάνα της (κουφό ε?) Κ πολλές φορές έχω μια λαχτάρα να την βρώ στο κρεβάτι, με το κωλί της τουρλωμένο! Κ δεν την βλέπω. Κ δεν τη μυρίζω.

Κ έτσι έρχεται σαν εισβολέας τα χαράματα μόνο πιά, ή αργά το απόγευμα.

Ο λόγος που την έκοψα τόσο απότομα το φετινό μάη? (όσο απότομα την άφησα να μπεί στο κρεβάτι μας= κουκέτα γαρ, δίδυμα σε αλλο δωμάτιο γαρ, επιστροφή μπαμπά γαρ κ όοοοολα αυτά την ίδια μέρα πέρυσι τον μάη).

Φοβήθηκα πως δεν είχε μάλλον αυτοπεποίθηση. Μου έδωσε την εντύπωση (κ εξακολουθεί) σε διάφορες φάσεις/ κοινωνικές συναναστροφές της, οτι δεν είχε ξανα μάλλον αυτοπεποίθηση. Παράλληλα με την αλλαγή που ήρθε στη ζωή όλων μας με τα δίδυμα, βγήκε αρκετό χρονικό διάστημα εκτός προγράμματος/από την σταθερή κάθε βράδυ επανάλληψη κ αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την ίδια αρχικά.

Πέρασα διάφορες φάσεις κ σε αυτό το κομμάτι... είχε κ κάποιες έντονες φοβίες, αληθινές ή μη. Χέστα λα βίστα!

Όποια κ αν είναι κ όποτε κ αν πάρεις την απόφαση να τον στείλεις στο κρεβάτι του, να είσαι σταθερή όσο μπορείς.

Μίλα καθαρά στο μικρό σαν να είναι ενήλικας. Πες του πχ: Γλυκέ μου μάγκα σε υπεραγαπώ σε εκτιμώ, αλλά τώρα είναι η ώρα κ θα πας για ύπνο στο κρεβάτι σου, μόνος σου. Άπαξ κ αρχίσεις το μουχουχουνιρνιρνιανιαρ, θα μείνεις με αυτά για παρέα κ εμείς απλά θα αναγκαστούμε να ακούμε!

Πιστεύω πως η αυθυποβολή είναι το κλειδί. Πίστεψε αυτό που κάνεις κ θα γίνει.

Μπορεί να μην γίνει άμεσα, αλλά θα γίνει.

Αν παρόλα αυτά, εσύ πιστεύεις πως το παιδί πραγματικά νιώθει τρομερή ανασφάλεια μακριά σου, τότε αναθεώρησε την όλη στάση σου για το θεμα γενικά.

Καλά κουράγια μάνα κ καλά ξεμπερδέματα!

Ερώτηση: Πώς ξεκίνησε η φάση εισβολής στο κρεβάτι σας?

Υγ: τα κοιμίζεις στάνταρ ώρα το βράδυ?

Ιθάκη κούκλα μου ελπίζω να έχεις πολύ καλύτερο αιματοκρίτη κ έυχομαι να μπορέσεις να τα καταφέρεις στο εγγύς μέλλον κ μεθοδικά με το θηλασμό .

Φρόσω υπόστρωμα τύπου παμπερς μιας χρήσης εννοείς? Μικρό δεν θα είναι?

Λεώ να πάω να πάρω άλλους 2 σελτέδες μεγάλους να πιάνουν όλη τη μεριά της. Σαν έναν που της έχω κ πιάνει όλο το κρεβάτι της.

Κ κάθε 2 ώρες ξύπνημα?? Θα με παρει ο ύπνος!

Αν την άφηνα κ εγώ να κατουρηθεί κ να ''καταλάβει'' κ να μην της αρέσει? Κάπου δίπλα το διαβασα κ αυτό σήμερα κ έπιασε λέει!

Κ κάπου αλλού έλεγαν οτι δεν είναι καλό να ξυπνάνε όταν τα πάμε!

Εσύ κατευθείαν αυτή τη μέθοδο ακολούθησες, ή περίμενες να μην έχει γεμάτη πάνα το πρωί ας πούμε?

Ο σύζυγος τί έπαθε καλέ? Με τα σκουπίδια πάλευε? Ήμαρτον κύριε!!!!

Με σκουπίδια την έχει πατήσει η μεγάλη σίστερ. Έκοψε την παλάμη της με κονσέρβα κ έτρεχε το αίμα ασταμάτητα. Ούτε που θυμάμαι ποσα ράμματα έκανε. Κοίτ να δείς τί μπορει να πάθεις στα καλά καθούμενα!

Τζεμτζεγι ξεσάλωσες στο πάρτι έτσι? Ματαξαναλέω ούτε μισό ποτηράκι κρασί????

Μουρίτσες γκιζιράτε που λένε κ στο χωριό μου? Βγήκατε στα σοκάκια?

Μπράβο σας!

Τί autoediti βγάζει το σύστημα καλέ? Μας βρίζεις?

Ασε τα βουνά κ τράβα κουπί! Μήπως από τη ζέστη δεν μπορεί να κοιμηθεί?

Έχεις κ το δόντι! Να υποθέσω πως ο ντοκ θα σε δεί αμέσως αύριο ε?

Νάκι 16χμ/ώρα???? Τί λες τώρα? Θα πέσω ξερή. 10 είναι το καλό μου γρήγορο στο διάδρομο.

Θόρυβο κάνει? Θέλει αντικραδασμικό ταπέτο λες? Έλεγα αν πάρω να το βάλω στην κρεβατοκάμαρα μας αρχικά.

Όπου δίπλα της σε σχήμα π είναι τα δωμάτια των παιδιών.

Βασικά πρέπει να δοκιμάσω στο γυμναστήριο πως είναι η όλη φάση.

Έχει κ ανάποδο στεπ? Είναι ένα μηχάνημα που βλέπω να κάνουν ανάποδα βήματα? Κ πιάνονται κ από τα χέρια.

Τελικά ναι, πρέπει να έχω κάνει παμπάλαια 2-3 φορές. Καλά θυμάμαι.

Νουνούκα μου, μιας κ το έχεις εύκαιρο το θέμα πάσαρέ μου τη συνταγή με τα γλειφιτζούρια. Μου αρέσουν κ εμένα της γαιδάρας κ δεν είναι λίγες οι φορές που τα τρώω εγώ κ όχι η Σύλια:oops:

Δίπλα είναι/ ήταν τότε που ψαχνόμουν κ εγώ μια κοπέλα.

mom νομίζω εώς σίγουρα. Miλάμε για τρομερές ιδέες η κοπέλα κ δεν πουλάει κάτι. Απλά έχει φοβερό οίστρο με αυτά!

Σέβη καλοπέρασατε στις διακοπές?? Ας ελπίσουμε να στρώσουν τα πράγματα εδώ!

Κ εγώ θέλω συνάντηση!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η σίστερ παιδιά παρόλο που είχε οριακά τις τιμές τον προηγούμενο μήνα, παρόλο που έπαθε τελικά ουρολοίμωξη δεν έχει κανένα σύμπτωμα.

Ούτε καν τσούξιμο. τα νεφρά καθόλου πόνο λέει!

Είδα δίπλα πολλές περιπτώσεις για λάθος αποτελέσματα. Λέτε?

Ή θα την αγχώσω?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα κοριτσια.... ειμαι και εγω μια μελλουσα διδυμομανουλα... αυτη την στιγμη που σας γραφω δεν μπορω να κοιμηθω... το τελευταιο διαστημα εχω παρα πολλες αυπνιες.... μπορει ολη μερα να νυσταζω να θελω να κοιμηθω και το βραδυ με το που παω στο κρεβατι το ματι μου γινεται γαριδα....

δεν ξερω ειναι φυσιολογικο αυτο που νιωθω? σας εχει τυχει?

δεν ξερω τι σκευτομαι τι με προβληματιζει και την νυκτα δεν μπορω να ξεκουραστω....

τι μπορει να με βοηθησει?

Καλημέρα κοπέλες!!

Τζίνι συμφωνώ και γω! για μένα τουλάχιστον ισχύει, ότι αν το μυαλό μου θέλει και το χει αποφασίσει (ναι μόνο του αποφασίζει!!) το καταφέρνω, αν είμαι στο μα μου το έχασα το παιγνίδι...

Πες μας τα νέα με τη Συλού. Όσο για τη Χρύσα ναι μάλλον δε θα έχει ξανακουστεί να πληρώνεσαι και να σε πάνε για μπάνιο από την άλλη όμως αν έρθει μαζί σας φαντάζομαι δε θα κάνει ηλιοθεραπεία αλλά θα βοηθήσει, μια "χαλαρή" μέρα στη δουλειά!!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!

καλησπερα κοριτσια.... ειμαι και εγω μια μελλουσα διδυμομανουλα... αυτη την στιγμη που σας γραφω δεν μπορω να κοιμηθω... το τελευταιο διαστημα εχω παρα πολλες αυπνιες.... μπορει ολη μερα να νυσταζω να θελω να κοιμηθω και το βραδυ με το που παω στο κρεβατι το ματι μου γινεται γαριδα....

δεν ξερω ειναι φυσιολογικο αυτο που νιωθω? σας εχει τυχει?

δεν ξερω τι σκευτομαι τι με προβληματιζει και την νυκτα δεν μπορω να ξεκουραστω....

τι μπορει να με βοηθησει?

Καλώς μας ήρθες κοπέλα!! Πόσων εβδομάδων είσαι; προφανώς άγχος θα έχεις. Το πρωϊ δουλεύεις;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλη εβδομάδα! Εχω χάσει τις μέρες εντελως! αλλα σήμερα επέστρεψε ο συζυξ στη δουλεια και ετσι θα βρω το μπουσουλα μου. Μολις τελειωσε όλο το σετακι (μαμ,κακά,νανι) και τώρα είναι η ωρα του αρμεγματος. Δεν ξέρω πόσο καιρο θα το αντεξω αυτο αλλα θα το προσπαθήσω όσο μπορω. Τρωμε με ολους τους συνδασμους, μπιμπερο -ξενο, μπιμπ- μητρικο, στηθος, το μόνο που μένει είναι στήθος-ξένο :tongue:

Έκανα δοκιμή να ταισω τον μικρο αποκλειστικά στήθος με την ελπιδα το ταισμα να γινει αποκλειστικα θηλασμος. το αποτέλεσμα ήταν να είμαι κάθε μια ωρα με το βυζι έξω και να χάσουμε την σειρα που είχαμε. Οπότε επιστρέψαμε στην αρχική κατάσταση που είναι ταλαιπωρία.Αρχίζω και σκέφτομαι πως το ξένο είναι μονόδρομος...δυστυχώς.

p1Utp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!!! επιστρέψαμε και μεις...όχι δεν θα πω "καλό χειμώνα" (πως μου την έσπαγε πάντα αυτή η ευχή!!!:mad:)...θα πω "καλή συνέχεια και καντε το χειμώνα καλοκαίρι, κάντε το μπαλκόνι σας νησί"!!!

Οι φετινές μας διακοπές δε θύμιζαν σε τίποτα "διακοπές"...:cry::cry::cry:...τα μικρά είχαν γκρίνια τρελή, είτε λόγω αλλαγής περιβάλλοντος, είτε λόγω δοντιών...αρχικά πήγαμε Ξυλόκαστρο και ήμασταν μόνοι με τον σύζυγο...τα μικρά κάνανε τα μπανάκια τους στη θαλασσα αδιαμαρτήρυτα...τα είχαμε αγκαλίτσα ένα ο καθένας, γιατί με τα σωσίβια δε νιώθαμε και πολύ άνετα (ευτυχώς κάνουν μέχρι 4 ετών, οπότε δεν κλαίμε τα λεφτά μας!), αλλά στο τέταρτο είχαμε αποχωρήσει, μιας και ήταν πολύ μικρά για να κάθονται παραπάνω στη θάλασσα ή στον ήλιο...το βραδάκι βόλτα με καρότσι και μετά σπίτι για τάισμα και κοίμισμα...ο μικρός ξύπναγε το βράδυ, οπότε εγώ άυπνη προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα την υπόλοιπη μέρα...ο μεγάλος ευτυχώς κοιμάται τα βράδια...

Μετά πήγαμε στο χωριό του συζύγου που είναι ορεινό και είχαμε βοήθεια από πεθερικά, αλλά μάλλον χειρότερη ήταν η κατάσταση μιας και τα μωρά λόγω αλλάγής κλιματος δεν κάθονταν λεπτό ήσυχα...έμαθαν και στις αγκαλιές από τους παπούδες και ήταν κολαση...στο τέλος κρύωσαν κιόλας και τρέχαμε...τώρα έχω τον μεγάλο με μπούκωμα που όμως πάει καλύτερα και τον μικρό με βρογχιολίτιδα και ειπνοές με μάσκα...είχε πολύ βήχα το παιδάκι μου και η γιατρός μας είπε ότι μπορεί να προκλήθηκε και από την παλινδρόμηση που χειροτέρεψε τώρα στις διακοπές...κατά τη διάρκεια του φαγητού αναπνέει πολύ γρήγορα και για καμιά ώρα μετά έχει δυσφορία και δεν μπορείς να τον βάλεις καθιστό ούτε καν με κλίση...θέλει να είναι όρθιος στα χέρια...βασανιστήριο πραγματικό...

Ευτυχως όμως με το που γυρίσαμε σπίτι, μετά από 3 εβδομάδες απουσίας, βελτιώθηκε αισθητά η κατάσταση και ηρέμησαν τα παιδάκια...μέχρι και ο μικρός κοιμήθηκε το βράδυ σερί από τις 10 ως τις 7 το πρωί!!! για πρώτη φορά!!! λέω να κάνω πάρτυ σήμερα από τη χαρά μου!!! μακάρι να συνεχίσει έτσι...:-P:razz::-P

Τελικά για τα μωρά η αλλαγή περιβάλλοντος δεν είναι και τόσο καλή ιδέα...

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και ελπίζω να προλάβω να ξαναμπω να τα σχολιάσω...φιλιά σε όλες!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Μορίτσα, να σου ζήσουν!!! στις πόσες εβδομάδες γέννησες? όσο για το θηλασμό, θα σου πω καταρχήν να μην αγχωνεσαι! ξέρω ότι είναι πολύ πολύ δύσκολη αυτή η φάση, αλλά μην το βάλεις κάτω...προσπάθησε χωρίς άγχος να τα θηλάσεις, αλλά αν δεις ότι εξαντλείσαι, κάνε αυτό που σε βολεύει εσένα ώστε να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι...και γω προσπάθησα πολύ να θηλάσω, αλλά κατέληξα να βγάζω γάλα με το θήλαστρο και να τους το δίνω με μπιμπερό επί 5,5 μήνες...φυσικά έδινα συμπλήρωμα ξένο γιατί πόσο γάλα πια να βγάλεις και με το θήλαστρο? αλλά ο καθενας λειτουργεί σε αυτό τον τομέα όπως μπορεί και όπως βολεύεται γιατί είναι ούτως ή αλλως δύσκολο να μεγαλώνεις δίδυμα...οπότε πραγματικά προσπάθησε το, αλλά χωρίς άγχος και τύψεις!

αν θες την εμπειρία μου, μπορώ να σου στείλω πμ, για να μη ζαλίζω και όλες τις άλλες κοπέλες εδώ γράφοντας ολόκληρο σεντόνι...;)

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Σελεστιν καλώς ήρθατε και καλη προσαρμογή και σε σας! Ταλαιπωρία οι φετινές διακοπές αλλα όταν έχεις παιδια και ειδικα μικρα γίνεται αλλιώς?? του χρόνου θα'αι καλύτερα! Δεν ήξερα πως η παλινδρομηση προκαλεί βηχα. Περαστικα λοιπον!

Όταν γεννησα ημουν 33+2 αλλα εκει έγραψαν 32+5. Όσο για το θηλασμο,συγχαρητήρια που αντεξες τόσο! Μακάρι να τα καταφέρω και γω τόσο.

Οπότε μπορέσεις στείλε πμ. Σ΄ευχαριστω ;)

p1Utp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλη εβδομάδα! Εχω χάσει τις μέρες εντελως! αλλα σήμερα επέστρεψε ο συζυξ στη δουλεια και ετσι θα βρω το μπουσουλα μου. Μολις τελειωσε όλο το σετακι (μαμ,κακά,νανι) και τώρα είναι η ωρα του αρμεγματος. Δεν ξέρω πόσο καιρο θα το αντεξω αυτο αλλα θα το προσπαθήσω όσο μπορω. Τρωμε με ολους τους συνδασμους, μπιμπερο -ξενο, μπιμπ- μητρικο, στηθος, το μόνο που μένει είναι στήθος-ξένο :tongue: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έκανα δοκιμή να ταισω τον μικρο αποκλειστικά στήθος με την ελπιδα το ταισμα να γινει αποκλειστικα θηλασμος. το αποτέλεσμα ήταν να είμαι κάθε μια ωρα με το βυζι έξω και να χάσουμε την σειρα που είχαμε. Οπότε επιστρέψαμε στην αρχική κατάσταση που είναι ταλαιπωρία.Αρχίζω και σκέφτομαι πως το ξένο είναι μονόδρομος...δυστυχώς.

Καλημέρα!

Με το θηλασμό δεν υπάρχει πρόγραμμα αυτό είναι αλήθεια. Τα βάζεις κάτω και επιλέγεις τί θες.

Σελεστίν καλωσήλθες! Του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Όλοι όσοι πάμε διακοπές βγαίνουμε από το πρόγραμμά μας και γκρινιάζουμε. Πόσα και πόσα ζευγάρια δεν έχουν χωρίσει σε διακοπές :).

Μορίτσα το δόντι πώς πάει; Θα το φτιάξεις; Εμένα μου βγήκε το νύχι στο πόδι. Πήγα να ξεφύγω από τα παιχνίδια στο πάτωμα και χτύπησα στο τραπεζάκι. :?. Πολύ πόνο λέμε...

Νουνού το σκεφτόμουν στη βάπτισή μας ότι κάποια πράγματα που αγόρασα ανέβασαν τόσο το κόστος που ίσως να ήταν καλύτερα να τα αγόραζα έτοιμα.

Τζίνι μπράβο στη Σύλια. Σελτεδάκια δεν έχω της πάμπερς έχω μεγάλα της ΤΕΝΑ για την ακράτεια :lol::lol::lol: Νομίζω ότι το χειμώνα είναι καλύτερα να τα έκοβες που δεν πίνουν τόσα υγρά. Γλειφιτζούρια πολύ ωραία για καθημερινή χρήση έχει στα φαρμακεία που είναι βιταμίνες και καθόλου ζάχαρη και είναι και πάμφθηνα.

Για το κρεβάτι ο ψυχολόγος μας είπε πώς δεν πειράζει καθόλου και δεν έχει καμιά επίπτωση στο παιδί. Ίσα ίσα που νιώθει μεγάλη ασφάλεια. Το πρόβλημα ήταν ότι εμείς δεν κοιμόμασταν και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε την ημέρα λόγω κούρασης. Αν ήταν μόνο ο Αλέξ. θα τον άφηνα αλλά όλοι μαζί.....Και τώρα βέβαια έρχονται τα πρωινά αλλά τουλάχιστον έχω κοιμηθεί ένα 6ωρο.

Άρα κορίτσια μην αγχώνεστε να βάλετε τα παιδιά στο κρεβάτι τους μόνο και μόνο για την ψυχολογία τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...