Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ιθάκη να σας ζήσουν!

Γιατί σου έπεσε τόσο πολύ ο αιματοκρίτης; Το βάρος τους ήταν τόσο λίγο ή έκανες λάθος στο γράψιμο;

Όσο για τον θηλασμό μην στεναχωριέσαι καθόλου. Καλό είναι να τα θηλάσεις αλλά και με το υποκατάστατο μια χαρά θα μεγαλώσουν ;)

Να μας γράψεις όταν μπορέσεις λεπτομέρειες.

Διαφημίσεις

Ιθάαααααααααααακη!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!!!

Πως είναι τα μωράκια? πόσο βάρος έχουν πάρει? Ήρθε λίγο ξαφνική η γέννα σου και πιθανόν το σώμα να μην ήταν έτοιμο για γαλακτοπραγωγή. Δοκίμασε το θήλαστρο οπωσδήποτε, ΄'ολες με αυτό παραμάσχαλα τα καταφέραμε...

Χρόνο θα βρείς κάποια στιγμή που θα μπείτε σε πρόγραμμα, μην αγχώνεσαι και όλα θα γίνουν!! Ζήσε την ευτυχία τώρα!! Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!! ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!

ΜΟΡΙΤΣΑ σαραντίσατε κιόλας!! πω πω πως μεγαλώσατε!!! Πάρτε τους δρόμους τώρα και αλωνίστε!!

Φρόσω 3+1 έχουμε πεί είναι βάρβαρο το σπόρ!! όπως και συ τζίνι, τι να λέμε για το δικό σας χρόνο!

Laerta κάθε κατεργάρης στο κρεβάτι του δεν το συζητώ αλλά αν είναι στο παιδί πιστεύω θα σε κουράσει το να προσπαθείς να το αλλάξεις. Αντιθέτως πιστεύω με τον σταθμό θα βελτιωθούν τα πράγματα και η ανεξαρτητοποίηση θα έρθει με την ώρα της. ο σύζυξ βοηθάει? Εμένα κλαίει η Νικόλ και μου λέει "μα εσένα θέλει", εγώ: " αγάπη μου αν μόνο εγώ αντιδρώ λογικό είναι να θέλει μόνο εμένα". Τι να κάνει κι αυτός την παλεύει αλλά έχει φωνή καμπάνα το καμάρι μου και σε στέλνει!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι Φρόσω μου δικιο έχεις 2660 και 2500 είναι τα βαρη. Στην εγχειριση εχασα πολυ αιμα και μετα όλο επεφτε, ιδεα δεν εχω , ούτε οι γιατροί ,γιατί.

Ευχαριστω Νουνούκα μου φιλιά, φεύγω κλαίει ο γιος

jYwYp3.png

Ναι Φρόσω μου δικιο έχεις 2660 και 2500 είναι τα βαρη. Στην εγχειριση εχασα πολυ αιμα και μετα όλο επεφτε, ιδεα δεν εχω , ούτε οι γιατροί ,γιατί.

Ευχαριστω Νουνούκα μου φιλιά, φεύγω κλαίει ο γιος

Ιθακη να σου ζησουν!!! Γερα πανω απ ολα. Καλη προσαρμογη ευχομαι. Πολυ καλο το βαρος σας.

4o4op3.png

Ithaki Να σου ζήσουν. γερά και καλότυχα!!!

NUNU Για να καταλαβω οι μπομπονιερες θα ειναι τα γλιφιτζούρια???

Και θα τα παλέψεις μόνη σου???

Δεν έφτιαχνες κεκακια?? Ποιο εύκολο μου ακούγεται..

Διαφημίσεις

Hello!

Γράφω απο κίν οπότε ότι θυμάμαι...

Ιθάκη να σου ζήσουν!!!!! Θα μπεις κ εσύ σε ρυθμούς κ θα γράφεις. Εγω είμαι πλέον εξαρτημένη κ έχω συνέχεια το λάπτοπ ανοιχτό μου αρέσει πολυ το παρκάκι μας! Εσυ είσαι καθόλου καλύτερα;

Τζινι δε νομιζω να είναι τπτ η ουρολοιμωξη... Περαστικά σας...

Λαέρτα κ εμένα μ αρέσουν τα ανεξάρτητα παιδάκια αλλα δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να συμβάλλει o γονιός σ αυτό απο τόσο μικρά. Σίγουρα βέβαια δεν κάνει κακό να το προσπαθήσεις...

Νουνουκα είμαι πολυ χαρούμενη, έχασα 2 κιλα!!! Γιούπι! Οκ το ένα είναι σίγουρα υγρά αλλα δεν πειράζει ξεφουσκωσα κάπως! Σήμερα το έριξα έξω κ έφαγα γλυκάκι κ παγωτό στη Μαμα. Μάλλον το παράκανα αλλα δεν πειράζει...

Καλή επιτυχία στα γλυφιτζουρια!με τη δεύτερη θα τα πετύχεις πιστεύω!

Χτες το ρίξουμε έξω στο πάρτυ! 4 το πρωί ήρθαμε! Ήταν σούπερ ανανεώθηκα παρότι χωρίς ποτό κ τσιγάρο. Ήπια μισο λίτρο σκέτη λεμοναδα! Περιττό να πω τώρα κουτουλαω αλλα μην τα θελουμε κ όλα δικα μας!! Σήμερα απ το μεσημέρι στη Μαμα κ τώρα φτιάχνω πίτσα γτ έχει έρθει ένας φίλος. Ευτυχώς είναι ήσυχα τα τζεμτζεμια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΙΤΗΑΚΙ μία χαρα το βάρος τους,να σας ζήσουν!!!!

NUNU ξαναπροσπάθησε,δεν σε φοβάμαι,είμαι σίγουρη οτι θα τα πετύχεις και θα κανεις μια βάπτιση τέλεια!

FROSOBAL ποσο υπομονή να εχεις και εσυ?? με εκανες να νιωθω τύψεις,σημερα ολη μερα μονη με τα αγορακια μου αφου ο συζυγος δουλευει 24ωρο σήμερα,χαμος,ε!!! του ενός του εδωσα μία δυνατη στο μπουτακι του και έσκασα μετα απο την στεναχωρια μου,αλλα παρά να παθουν χειρότερα ανεβαίνοντας πάνω στο τραπεζι της τραπεζαριας και να σπρωχνει ο ενας τον αλλο...τι να πω για να δικαιολογηθώ:oops:

HAPPYBEAR και εγω περιδεση δεν εκανα γιατι είχα στενό τραχηλο.

TZINI περαστικα στην sister,όλα καλα θα πανε

MORITSA μπραβο σας,τωρα πλεον θα σας βρισκουμε εξω στα πάρκα!

καλησπερα!

Ιθακη να σου ζησουν τα μωρακια!!

πριν παω για γυμναστικη,μιας που κοιμηθηκαν τα μωρα να πω οτι

Τζινι μεταξυ ελλειπτικου και διαδρομου ψηφιζω ελλειπτικο.

Εγω πηρα ενα ελλειπτικο πριν 2,5 χρονια ενω αρχικα σκεφτομουνα για διαδρομο γιατι λατρευω το περπατημα.

οι λογοι ειναι οι εξης:

1)γυμναζει ολο το σωμα σε πολυ λιγοτερο χρονο

2)δεν επιβαρυνονται οι αρθρωσεις στα γονατα και ειναι πολυ πιο δυσκολο να τραυματιστεις

3)δεν εχει μοτερ οπως ο διαδρομος οποτε δεν εχεις να ανησυχεις για βλαβες κλπ κλπ.Γιατι αν παθει κατι το μοτερ στο διαδρομο την εβαψες!

4)ειναι πολυ πιο φθηνα απο τον διαδρομο,γιατι ενας καλος διαδρομος μπορει να φτασει και τα 1000-1200,εγω το πηρα 300 ευρω και ειναι μια χαρα.

5)πιανει λιγοτερο χωρο οταν ειναι ανοιχτο

Εγω εβλεπα τα ελλειπτικα στο τηλεμαρκετινκ και απορουσα πως γυμναζει αυτο το πραγμα αφου φαινοταν παρα πολυ ευκολο,γιατι αυτοι που εκαναν ηταν ολοι ανετοι και χαμογελαστοι, ΑΛΛΑ οταν το πηρα και ανεβηκα πανω στο 5λεπτο μου ειχε βγει η γλωσσα εξω!!

Εγω τωρα κανω ανετα ενα 10λεπτο τη μερα με ταχυτητα γυρω στα 16 χμ/ωρα και στο διαδρομο θα επρεπε να κανω τουλαχιστον μιση ωρα για να πω οτι κατι εκανα.

φιλακια κορες,παω να γυμνασω το κορμι μου

ΥΓ μια ελαχιστη διαφορα στην κοιλια νομιζω οτι βλεπω...ουαου!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ευχαριστώ κορίτσια για όλες τις πληροφορίες και την συμπαράσταση!

Να ευχηθώ και εγώ στην Ιthaki παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει να τις ζήσουν τα μωράκια και καλότυχα πάντα.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Ιθάκη να σας ζήσουν κ πάλι!

πολύ καλό βάρος.!

γυρίσατε σουλτούκες ζιτά κ σεβή;

μπήκα στα πέταχτά.

ΦΡΟΣΩ βγάζω την βραδινή πανα στη Συλια σήμερα.

Ανά πόση ώρα να την σηκώνω;μήπως να το αφήσω;

η πανα το πρωί είναι γεμάτη.

Μια βδομάδα στο κρεβάτι μου, μας φτάνει λες;

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ιθάκη να σας ζήσουν κ πάλι!

πολύ καλό βάρος.!

γυρίσατε σουλτούκες ζιτά κ σεβή;

μπήκα στα πέταχτά.

ΦΡΟΣΩ βγάζω την βραδινή πανα στη Συλια σήμερα.

Ανά πόση ώρα να την σηκώνω;μήπως να το αφήσω;

η πανα το πρωί είναι γεμάτη.

Μια βδομάδα στο κρεβάτι μου, μας φτάνει λες;[/QUOTΕ]

Βάλτην πριν κοιμηθεί και μετά ανά 2ωρο. Μπορεί όμως και να μην το πετύχεις γιατί ξέρεις όταν κοιμούνται είναι σαν ναρκωμένα.

Αγόρασε υποστρώματα μια χρήσης για να μην αλλάζεις σεντόνια.

Από χρόνο που θα σου πάρει δεν θα είναι πολύς απλά έχε υπόψιν σου ότι γίνονται πολλά πισωγυρίσματα. Αν πχ αγχωθεί μια μέρα μπορεί να της φύγουν.

Οι δίδυμοι έχουν ένα μήνα που κόψαμε τις νυχτερινές αλλά σήμερα του Χρ. του έφυγαν λίγα.

gemini σούπερ που πήγες στο πάρτυ. Δεν πειράζει για το αλκοόλ, καλή διάθεση να υπάρχει.

Ελλειπτικό ή διάδρομος;;;;; Άραγε πιο παίρνει πιο πολλά ρούχα επάνω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Άντε σοβαρά τώρα ψηφίζω διάδρομο γιατί κλείνει και πιάνει λιγότερο χώρο.

Νάκι κάνεις συχνά ελλειπτικό;

Duckface, σεβη και mpougos καλωσηρθατε και καλη προσαρμογή!autoeditadmin

Ιθάκη να σου ζήσουν!!! Γερα και ευτυχισμένα νάναι!!!!:D

Duckface Τι γκαντεμια με το ψυγείο? φαντάζομαι τώρα τακτοποιηθηκε το πρόβλημα.

Με γεια το φόρεμα, ξεμπερδεψες!autoeditadmin

Λαερτα πως πανε οι προετοιμασίες? πρόβλημα ο μικρός και προβλέπω να έχετε δράματα με το παιδικό..

Νακι μια χαρα τα παιδάκια σου και συ που έχεις όρεξη για νέες ασχολίες!autoeditadminΕύχομαι να πανε όλα καλα για το σύζυγο και γρηγορη ανάρρωση.

Και γυμναστική ??μπραβο!

Happybear με το καλο και στην ωρα τους να έρθουν οι κορουλες σου! Και γω στη β- επιπέδου φανηκε το πρόβλημα με τον τραχήλο.τοautoeditadminπαρακολουθουσαμε αλλα Τελικα έκανα την περιδεση και όλα πήγαν μια χαρα. Το σίγουρο είναι πως θέλει ξαπλα και ξεκούραση.

ΤΖΙΝΙ πως είναι η αδερφή σου? υπάρχουν αντιβιωσεις που δεν επηρεάζουν το εμβρυο και αντιμετωπίζεται η ουρολοιμωξη. Απλα είναι ταλαιπωρία να τρεχεις συνέχεια για πιπι...

Προς το παρόν λέω να πάρω τα βουνά και όχι τα πάρκα που λετε! Ο μικρός θέλει να φτιάξει δικο του προγραμμα και 3μερες τώρα δεν κοιμάμαι. Μην ξεχνάμε και τον αγαπημένο πονοδοντο που παρότι πινω αντιβιωση επιμένει :evil: αλλα αύριο ελπίζω να ηρεμήσω. Αρχισε την γκρίνια πάω και επανέρχομαι σε λίγο.

p1Utp3.png

Εδώ και γω!! μπήκα να σας καληνυχτίσω

Κουραστική η Κυριακή μου συν ότι το ψυγείο μου μάλλον τα παίζει και δε μπορώ να το ρυθμίσω, τα χάπια μου...κανάν καλό ψυκτικό έχουμε?

joy τα γλυφιτζούρια τα θέλω για τα προσκλητήρια αλλά αν δεν πετύχει μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να φτιάξω την ποσότητα που θέλω θα κάνω μια απλή εκτύπωση και τα γλυφ θα γίνουν φίλεμα για τα παιδάκια!!!

Gem στην τρίτη προσπαθεια θα απελπιστώ!! Από το θέμα των κιλών εγώ μπορεί και να χω πάρει αλλά αύριο θα το πάρω πιο σοβαρά το θέμα!!!

Tzini αν και εμένα θα μου άρεσε ο διάδρομός η Νάκι έχει δίκιο το ελειπτικό κάνει καλύτερη δουλειά και χωρίς την περίπτωση τραυματισμών. Το θέμα είναι να έχεις χώρο και διάθεση!!! Καλή επιτυχία με τη Συλού!!

Νάκι μπράβο και πάλι μπράβο!! Μακάρι να έβρισκα και γω κάτι να έκανα που να μου άρεσε...πρέπει να το φιλοσοφήσω πολύ όμως γιατί πλην ενός κολυμβηηρίου ουδεμίαβν άλλη σχέση είχα με τη γυμναστική!!

Laerta μη μου λες για ζελατίνες και μου το κάνεις περίπλοκο γιατί σε βλέπω να αφήνεις τα γλαστράκια και να πιάνεις τα γλυφιτζούρια!!:tongue::tongue: Βασικά θα πάρω θερμόμετρο αύριο και ζυγαριά (μου την έσπασε ο Κων) γιατί μπορεί να έκανα διάφορες πατατιές...:D:D

Mpougos ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!! Δε νομίζω να χρειάζεται δικαιολογία το θέμα, φαντάζομαι όλες λίγο πολύ λίγο μπουτάκι λίγο χεράκι το έχουμε πετύχει, όσες τύψεις και να νιώθουμε μετά νομίζω είναι αναπόφευκτο. Δοκίμασε όμως και την τιμωρία πριν φτάσεις εκεί. Εγώ δεν το κάνω συχνά αλλά στις χοντράδες 1, 2, 3 τους καθίζω σε ένα οποιοδήποτε καρεκλάκι τους λέω γιατί και μετά αν κατέβουν τους ξανανεβάζω. Τους αφήνω 2 λεπτάκια μη φανταστείς αλλά αν το έχουν πρόσφατο και τα μαλώσω και δε με ακούσουν τους λέω..θα σας βάλω τιμωρία και σταματάνε...

Σεβούσκιιιιιι μου λειψες!!! :D:D Πες κανένα νέο και άσε την ανάγνωση!!! θα σου πούμε το μάθημα στην εξεταστική!!! χεχε

happybear είδες είδες!! αγχολυτική η παρέα, κάτσε να περάσουν κι άλλες και θα δείς 1-2 κοπέλες κάνανε περίδεση. Αυριο να μας πείς τα νέα από ντοκ!! Φυσικά να προσέχεις τα κιλά σου και ρώτα τον γιατρό μήπως μια ζώνη εγκυμοσύνης βοηθήσει.

Αυτά νομίζω ήθελα να πώ...γειά σας και αέρα στα πανιά σας!!! χαχα άσχετο μάλλον ξεκινάει κρίση....

Καληνύχτα!!! φιλάκια σε όλα τα μωράκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Duckface, σεβη και mpougos καλωσηρθατε και καλη προσαρμογή!autoeditadmin

Ιθάκη να σου ζήσουν!!! Γερα και ευτυχισμένα νάναι!!!!:D

Duckface Τι γκαντεμια με το ψυγείο? φαντάζομαι τώρα τακτοποιηθηκε το πρόβλημα.

Με γεια το φόρεμα, ξεμπερδεψες!autoeditadmin

Λαερτα πως πανε οι προετοιμασίες? πρόβλημα ο μικρός και προβλέπω να έχετε δράματα με το παιδικό..

Νακι μια χαρα τα παιδάκια σου και συ που έχεις όρεξη για νέες ασχολίες!autoeditadminΕύχομαι να πανε όλα καλα για το σύζυγο και γρηγορη ανάρρωση.

Και γυμναστική ??μπραβο!

Happybear με το καλο και στην ωρα τους να έρθουν οι κορουλες σου! Και γω στη β- επιπέδου φανηκε το πρόβλημα με τον τραχήλο.τοautoeditadminπαρακολουθουσαμε αλλα Τελικα έκανα την περιδεση και όλα πήγαν μια χαρα. Το σίγουρο είναι πως θέλει ξαπλα και ξεκούραση.

ΤΖΙΝΙ πως είναι η αδερφή σου? υπάρχουν αντιβιωσεις που δεν επηρεάζουν το εμβρυο και αντιμετωπίζεται η ουρολοιμωξη. Απλα είναι ταλαιπωρία να τρεχεις συνέχεια για πιπι...

Προς το παρόν λέω να πάρω τα βουνά και όχι τα πάρκα που λετε! Ο μικρός θέλει να φτιάξει δικο του προγραμμα και 3μερες τώρα δεν κοιμάμαι. Μην ξεχνάμε και τον αγαπημένο πονοδοντο που παρότι πινω αντιβιωση επιμένει :evil: αλλα αύριο ελπίζω να ηρεμήσω. Αρχισε την γκρίνια πάω και επανέρχομαι σε λίγο.

Αντιφλεγμονώδες, παυσίπονο δεν παίρνεις? πλακώσου στα ντεπόν!

Γιατί σου κάνει αυτοεντμίν, τι μπινελίκια μας γράφεις και σε λογοκρίνουν??? :-P:razz:

Duckface τι έχασα? τι έπαθε το ψυγείο σου...μωρέ λες να είναι κολλητικό???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...