Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κουκλίτσες μου, αν και είμαι στη δουλειά, μπαίνω αστραπιαία, για να σας μεταφέρω πληροφορία, που έμαθα από συνάδελφο, προσφάτως μανούλα αγοριού. Οι πάνες libero, μου είπε, δεν είναι και τόσο κατάλληλες για αγοράκια, διότι δεν έχουν λαστιχάκι στην κοιλίτσα και τους φεύγουν τα τσισάκια παντού...! Αντιθέτως στην κόρη της (και γενικά στα κοριτσάκια, δηλαδή) δεν δημιουργούν θέμα, είναι όλα ok!

Το λέω γιατί όποτε πάω στο ΙΑΣΩ για υπέρηχο μου δίνουν δώρο μια τσαντούλα γεμάτη διάφορα διαφημιστικά προϊόντα, καθώς και ...πάνες libero! Πάνω που είχα χαρεί, η συνάδελφος μου έκοψε τη φόρα και τώρα θα πρέπει να τις χαρίσω. Δεν θέλω να είναι κατουρημένα τα αγοράκια μου!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

AGORAKIA μην παιρνεις βιαστικες αποφασεις.Ετσι κ αλλιως τους πρωτους μηνες τα αγορακια κανουν τσισακια οταν τους ανοιγεις την πανα.....εμενα ο Τασος μεχρι 5 μηνων περιπου κατουρουσε μεχρι κ τα μουτρα του.Δεν εχει να κανει με την εταιρεια.Τωρα για το ποια μαρκα θα προτιμησεις αυτο θα το δεις στην πορεια και απο τα δειγματα που θα εχεις.Εγω χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο babylino,μονο μ αυτες ειμαι ικανοποιημενη.

GRJdp2.png

xefUp3.png

βλεπω οτι συζητατε για πάνες.Εγω ξεκινησα με pampers new baby.Εμεινα αρκετα ευχαριστημενη.Ειπα να δοκιμασω και libero καποια στιγμη που ειχε 50% το καρφουρ και μαπα το καρπούζι.Και οι δυο ειχαν διαρροες και καθε τρεις και λίγο τους εβρισκα μουσκεμα

Ξαναγυρισα λοιπόν στα pampers active fit αυτη την φορα.Παρα πολυ καλα.Ομως πολυ ακριβα αν σκεφτείτε οτι το ενα πακετο με 54 κομματια εχει περιπου 19 ευρω

Ετσι λοιπον σημερα ενω πάντα ημουν αντιθετη στο θεμα πηγα στο lidl και πήρα ενα πακετο να το δοκιμασω.Τα 50 κομματια 9,60.Τα μισα λεφτα.Τωρα λοιπον προσευχομαι να ειναι καλα γιατι αλλιως με βλεπω να γυρναω στα παλια τα χρόνια με τα πανακια πλυνε βαλε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

και μια συμβουλή για τις πανες οποιες και αν παρετε για το νουμερο.Αν παρετε πχ το pampers new baby 2-5 κιλα δεν θα αλλαξετε νουμερο οταν φτασουν 5 αλλα πολυ πιο νωρις.Να μην τους ειναι τσουρουτικα.Οποτε μαλλον αν αγορασετε απο πριν να παρετε λιγα νουμερο 1.Απο 3,5 κιλα περιπου θα χρειαστείτε το νουμερο 2

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε? Γυρίσαμε και εμείς από το ταξιδάκι μας! Είχε πλάκα γιατί όταν μπήκαμε μέσα στο αεροπλάνο άρχισαν και τα δύο και έκλαιγαν γιατί πεινούσαν και μας κοίταγαν όλοι!! Στην προσγείωση έκλαιγε το ένα γιατί τον πόναγαν τα αυτάκια του και έτσι αφού μείναμε τελευταίοι να φύγουμε από το αεροπλάνο, πέρναγε όλος ο κόσμος και μας έλεγε να σας ζήσουν κλπ!! Πάντως απλώνουν πολλοί το χέρι πάνω στα μωρά χωρίς να ρωτήσουν!! Τι μάγουλα να ακουμπήσουν, τι χεράκια και εγώ νευρίαζα αλλά μόλις ήρθα σπίτι τους έκανα ένα μπανιο και τους έτριβα πολλή ώρα για να καθαρίσουν:)))

Την Πέμπτη παμε για εμβόλιο αλλά έχουν έλλειψη και δεν ξέρω τι θα κάνω!

Πάω να σιδερώσω τώρα γιατί έχουν μαζευτεί αρκετά!!

Εγκυμονούσες πώς τα πάτε με την ζέστη???? Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω

Όλγα και εγώ τα active fit παίρνω. Ο βΕΡΟΠ. έχει 20% νομίζω

Γεια σας!!

Καλα, σας φανταζομαι ολες σημερα ξαπλα σαν τα ζαλισμενα κοτοπουλα απ τη ζεστη!!Με κοιλιες ομως!!! Κ δω τα ιδια..

stellasss welcome!! ωραιο το πρωτο ταξιδακι οικενειακως?

Αντε ξεκινησατε ηδη με την ολγα τις συμβουλες προς εμας τα στραβαδια!! Σημερα μαθαμε για τα pampers! Συνεχιστε ετσι, σας χρειαζομαστε!!

33E7p2.png

Κοριτσακια που σκεφτεστε να γεννησετε σε δημοσιο, οπως εγω , μαθατε τα νεα για τις σημαντικοτατες ελλειψεις σε εξοπλισμο κτλ που καθιστουν ακομη κ επικινδυνη την παραμονη των ασθενων σ αυτα?

Στο Αλεξανδρα συγκεκριμενα, που εχω πληροφοριες εκ των εσω (απ το φιλο μικροβιολογο εκει) αυτη τη στιγμη δεν μπορουν να κανουν απλες, πλην ομως απολυτως απαραιτητες εξετασεις αιματος σε εγκυους/λεχωνες...

Εχουμε καιρο εμεις ακομη, αλλα απ οτι ακουσα κ στην τιβι, το προβλημα μπορει να τραβηξει χρονικα κ αφορα πολλα δημ.νοσοκομεια δυστυχως...Θα περιμενουμε εξελιξεις.:confused:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε φύγατε όλες? Όλγα τουλάχιστον εσύ΄είσαι εδώ? τι κάνεις βρε? Χρήσιμες οι συμβουλές σου για τα πάμπερς. Πανάκριβα ε? Πω πω. Τι να κάνουμε? Θα βάζουμε λες στα μωρά αυτά που φοράγανε και οι δικές μας μαμάδες σε εμάς? Θα γυρίσουμε πίσω? Χα χα χα :P:p:p

τι να πω.Πολυ ακριβεια και μας κοβουν και τους μισθούς.Εγω παντως δοκιμαζω τις πανες απο το λιντλ.Δεν βγαινει αλλιως.Και σε πληροφορω προς το παρόν δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

τι να πω.Πολυ ακριβεια και μας κοβουν και τους μισθούς.Εγω παντως δοκιμαζω τις πανες απο το λιντλ.Δεν βγαινει αλλιως.Και σε πληροφορω προς το παρόν δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν

Πάντως και η κουνιάδα μου που τις δοκίμασε στην μπεμπούλα της μου είπε ότι είναι μια χαρά. Όσο για τους μισθούς άστα να πάνε. Πίκρα. Εγώ σήμερα έτρεχα ΟΑΕΔ να δω μήπως δικαιούμαι τίποτα αλλά τελικά ούτε ευρώ. Τίποτα. Γιατί η σύμβασή μου λέει στην δουλειά είναι ορισμένου χρόνου, λήγει κάθε Μαιο΄.Οπότε αφού τώρα είμαι άνεργη δεν παίρνω τίποτα. Μάλλον παίρνω αλλά δεν θέλω να εκφραστώ τώρα. Το πιο μακρύ απλά θέλω να πω. Λες κι εμείς που δουλεύουμε στα φρονιστήρια δεν είμαστε μαμάδες. Κατάλαβες? Τα νεύρα μου σήμερα.:mad::mad::mad:

κανεις δεν χανεται.Μην αγχωνεσαι κουτσα στραβα θα τα βγαλουμε περα

ειναι πολλα τα λεφτα παντως για τα μωρα

σκεψου ανα 4 μερες 1 πακετο πανες και ανα 3 περιπου ενα κουτι γαλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αστα glorr, k γω σκεφτομαι οτι τελος βδομαδας πρεπει να παω ικα κ οαεδ για το επιδομα ανεργιας που παιρνω καθε καλοκαιρι, κ με πιανει.....ασε που μαλλον δε θα το παρω φετος γιατι αργησαν να με καλεσουν απ τη διευθυνση κ δε θα χω αρκετα ενσημα :evil: θα τρεξω ομως, γιατι ποτε δεν ξερεις..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...