Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κοπέλες!!!

Έχω να πώ ότι είσαστε όλες θησαυροί και πολύ χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας!!!

Παπίτσα μου καλώς ήρθες σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση ελπίζω να μην χρειαστεί αλλά θα σε έχω στα υπόψη μου. Δε θα φτιάξω ακριβώς τα γλυκά της βάφτισης αλλά τα προσκλητήρια. Θα είναι 2 γλυφιτζούρια δεμένα με κορδέλες που στην άκρη θα έχει ένα τυλιγμένο ρυζόχαρτο με το κειμενάκι και από την άλλη ένα καρτελάκι (με μια χαντρούλα) το ταμπελάκι με το όνομα!! Ο προβληματισμός μου είναι αν αντί για πέρλες (φαγώσιμα χρωματιστά διακοσμητικά) που λέει η συνταγή βάλω χρωματιστή τρούφα. Μήπως η τρούφα λιώσει εφ όσον θα είναι καυτό το μίγμα και βγεί μάπα?

Οσο για τον δικό σου προβληματσιμό πως τα βγάζουμε πέρα να απαντήσω για τον εαυτό μου, δύσκολα!! Έχω βάλει προτεραιότητα τα μωρά και όλα τα υπόλοιπα ύστερα. Δηλαδή θα βγώ βόλτα χωρίς να έχω κάνει πολλές δουλειές :oops::oops:. Επίσης έχω χώσει βαθιά τον συζυξ και με κάποια βοήθεια από την πεθερά (λαϊκή, ψώνια, πλύσιμο-σιδερο ρούχων μωρών)μπορώ να πώ ότι το σπίτι δεν είναι τέλειο και γω ελάχιστο χρόνο έχω για μένα!!! Αν μπορείς να πάρεις γυναίκα θα είναι πολύ βοηθητικό για ότι ψιλοχόντρο θέλεις και να το κάνεις!

Νάκι πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω!! Έτσι είναι!!

πρώτη φορά καταλαβαίνω το νόημα της λέξης ευλογία!!

Εξωτερικό θα γίνει το χειρουργείο?

Jasmini πολύ ωραία τα νέα σας και πρέπει να περάσατε καλά!! τιμωρία εφαρμόζω και γω. Ειδικά όταν πέφτουν σφαλιάρες!!

Λαέρτα κέφι έχω εγώ θέλεις λίγο???? Να σου φέρω? πως είναι ο νέος? Εσείς?

happybear καλως μας ξαναήρθες!! Περίδεση κάνουν νομίζω στην αρχή της κύησης όταν διαγνωστεί. Αν εσύ τότε ήσουν νορμάλ δεν υπήρχε λόγος να σου πεί να κάνεις. Τώρα όμως δεν γίνεται, αλλά πιθανόν να μην την χρειάζεσαι απλά να στο τόνισε με την έννοια ότι πρέπει να κάτσεις. Μιλήστε και από κοντά για να καταλάβεις, και προπαντώς μην αγχώνεσαι όλα φτιάχνουν. Και μένα μου διαγνωστηκε στον 6ο πρέπει να κοιτάξω στα κιτάπια μου για mm, αλλά δεν μπορούσε να γίνει περίδεση. Γέννησα 35+3 και πιθανόν να το επίσπευσε και ο γιατρός λόγω ταξιδιού. Και να σου πώ την αμαρτία μου ούτε έκατσα στα αυγά μου!! utrogestan πήρα και γω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην ιθακη να της ζησουν τα μπουμπουκια της και να ειναι γερα και καλοτυχα!!!λοιπον σημερα βαψαμε το δωματιο και θα φτιαξω και τη βαλιτσα μαιευτηριου...τη δευτερα εχω το ντοπλερ και εχω λιγο αγχος...ελπιζω να εχουν παρει βαρος τα αγορια μου!

Ωπ εδώ είσαι εσύ?!!

Τι χρώμα βάψατε το δωμάτιο?

Μια χαρά βάρος θα έχουν πάρει!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

happybear σου παραθέτω δυο μηνύματα από παλαιότερη συζήτηση το πρώτο μήνυμα είναι 08.07.10 και το δεύτερο 28.07.10 και ήμουν τελικά στον 5ο και οχι 6ο που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα!

Γύρισα και γω από ντοκ, με μέτρησε και με βρήκε πάλι στα 26 χιλιοστά, παρόλαυτα μου έγραψε να πάρω utrogestan. Ευελπιστούσα ότι θα το απέφευγα.
Τα δικά μου νέα τώρα, μικρούλια μπροστά στης witch μας!!

Φτάσαμε το κιλό!!!! για την ακρίβεια ο μπέμπης αυτήν την εβδομάδα είναι 1020 και η μπουμπού 930γρ!!!την προηγούμενη φορά ήταν η μικρή πιο μεγάλη, τι να πώ, συναγωνίζονται!! Οι μετρήσεις τους όλες καλές και μας στέλνουν χαιρετίσματα!!!:-D:grin:

ο τράχηλος μου μίκρυνε, 22χιλ οπότε θα πάρω τα utrogestan θέλω δε θέλω:roll:

Α και εδώ θα κράξετε μάλλον αλλά τον ρωτήσαμε για την Κρήτη και είπε ότι δεν υπάρχει θέμα να πάμε!!!!!!χωρίς υπερβολές φυσικά και τέτοια αλλά κατά τ άλλα λέει μεγάλο νησί, καλό νοσοκομείο και γιατρό γνωστό του αν χρειαστούμε!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

happybear σου παραθέτω δυο μηνύματα από παλαιότερη συζήτηση το πρώτο μήνυμα είναι 08.07.10 και το δεύτερο 28.07.10 και ήμουν τελικά στον 5ο και οχι 6ο που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα!

Αχ nunu ευχαριστώ πολύ. Μου έδωσες κουράγιο. Είμαι που είμαι αγχώδης, μου είπε και ο β επιπέδου ότι η μια μικρή είναι με το κεφάλι κάτω, το οποίο κεφάλι είναι σχεδόν στο τουτ μου...( αν καταλαβαίνετε..) και με έχει πάρει λίγο από κάτω. Άσε που και εγώ μέχρι τώρα δεν σταμάτησα να κουράζομαι. Περπάτημα, λίγο δουλειές από όλα εκτός από τα βαριά.

naki82 από εδώ και πέρα μάλλον στο κρεβάτι θα την βγάλω. αν αντέξω.

Vivoula26 σου εύχομαι ότι καλύτερο για τα αγοράκια σου.

imQRp2.png

Λαέρτη πώς είστε? Έυχομαι να είναι καλά τα μωρά κ εσύ να έχεις παραπάνω κέφι τρελοκόριτσο!

Τζεμτζέγι ευχαριστώ για την επεξηγηση του 9μηνου. Κάτι ψιλά τα έπιασα.

Μπας κ (λέω τώρα) συμφέρει καλύτερα δηλ. (από άποψη άδειας) να κάνουν οι του δημοσίου ένα παιδί ανά τέσσερα χρόνια?!:mrgreen:

Καλά αυτό με τα δίδυμα κ την άδεια είναι γενικότερα άδικο. Ειδικά το να μην αναγνωρίζεται παραπάνω άδεια στον ιδιωτικό πχ., ενώ στο δημόσιο πχ να εγκρίνεται παραπάνω άδεια. (τί ισχύει τελικά, ξέρει κάποιος?)

Μου θυμήσατε την κουμπάρα της αδερφής μου/δασκάλα από τη λαμία. 7 χρόνια δούλευε σε νησί, μακριά από την οικογένεια της κ ενώ είχε ήδη κάνει 2 παιδιά(όχι δίδυμα)!

Την ίδια μέρα φτιάξαμε φασολάκια μανδάμ! Κ σήμερα έφτιαξα χυλοπίτες με σάλτσα τομάτας. Νά τα κάναμε!

Άσχετο αύριο το μενού λέει κοκκινιστά κεφτέδια με πουρέ! Χίδωμεν!

Τώρα να σας πώ από ακροάσεις-εκδικάσεις υποθέσεων που έχω παρεβρεθεί θα έλεγα οτι οι γυναίκες σίγουρα είναι πιό αυστηρές σαν δικαστίνες κ ειδικά σαν εισαγγελείς, αλλά παράλληλα είναι κ πιό αντικειμενικές. Αυτά όσον αφορά γενικότερα το αστικό, άντε κ ολίγον από ποινικό. Στο εργατικό δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω πιο επισταμένα.

Υγ: παρτάρουμε ακόμα μανδαμίτσα????

Νάκι εύχομαι να πάνε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα καλά!

Που να δείς τα δικά μου, που όταν κλαίει το ένα πάει το άλλο κ το αγκαλιάζει. Αλλά κατά τα άλλα πλακώνονται για το ίδιο παιχνίδι!

Τελικά το σκέφτηκες, θα αλλάξεις δουλειά? Φυσάει άερας ανανέωσης? Μπράβο!

Για πες τη γνώμη σου (κ όποια άλλη) ελλειπτικό ή διάδρομο?

Σημειώστε οτι ποτέ μα ποτέ όμως δεν έχω ανέβει σε ελλειπτικό στο γυμν.!

υγ: Φακόριζο έδωσα αρχικά στα δικά μου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ντοκ.

Χωρίς δάφνη κ σκόρδο.

Παπιόφατσα ο κανόνας λέει οτι κουράζεσαι "λίγο" παραπάνω στις διακοπές. Σαν το σπίτι σου πουθενά δεν λένε?!

Για τον χρόνο κ τη διαχείριση του που ρωτάς τώρα. Μεγάλο θέμα.

Τί να σου λέω, που κάποια στα ΄εχω πεί δηλ.

Οτι είχα φτάσει στο σημείο που ήμουν σε ένα τρέξιμο διαρκείας?

Η πίεση μου πήγαινε 20 κ μου ανέβαινε ένας κόμπος στο λαιμό (που παράλληλα δεν με ενοχλ΄πουσε να καταβροχθίζω τα πάντα!)

Οτι είχα να κάνω μπάνιο 2, ή τρείς μέρες καταχείμωνο?

Καλά το αξούριστο πόδι! Που είχε το θράσσος να με κοροϊδέψει κ καλά ο νικ: κρυώνεις αγάπη μου???

Ναι, κ θα σε γδάρω να σου παρω το πετσί!!!!!!!

Δεν είχα την τύχη να έχω βοήθεια από μαμά κ πεθερά.

Γι αυτό σας λέω πάντα: αξιοποιήστε "κατάλληλα" όση βοήθεια μπορούν να σας προσφέρουν αυτά τα πρόσωπα. Όχι μόνο για δουλειές του σπιτιού, αλλά βάλτε τες στο παιχνίδι κ για τα μωρά. Φυσικά αν το θέλουν κ οι ίδιες έτσι?

Κάπως έτσι πιστέυω οτι μπορεί μια μαμά κ το ζευγάρι κατʼ επέκταση να έχει λίγο (κ γιατί όχι αρκετό) ιδιωτικό χρόνο.

Εμείς οι γυναίκες παραπάνω χρόνο για τον εαυτό μας. Οκ κάναμε παιδιά, αλλά παραμένουμε γυναίκες. Κ πάρα πολλές εργαζόμενες κιόλας! (τυχερές!:tongue:)

Για τις δουλειές ντάκι καλύτερα κάνε ένα εβδομαδιαίο πλάνο, αν δεν μπορείς να τηρείς το καθημερινό. Αν πάλι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις κ είσαι μόνιμα στην τρεχάλα, θυσίασε ένα μέρος από το μπάτζετ (για να είσαι καλύτερα σωματικά κ ψυχολογικά) κ πάρε γυναίκα σε 15νθήμερη βάση αρχικά για τα χοντρά.

Αν δεν σου βγαίνει πάρε γυναίκα σε εβδομαδιαία βάση να στα κάνει όλα: όλο το σίδερο, καλό συμμάζεμα, τακτοποίηση, καθάρισμα κλποπωπωπ.

Η γυναίκα δεν θα είναι ένα ες αεί έξτρα έξοδο, αλλά παροδικό (1? Άντε 2 χρόνια).

Προσωπικά πέρασα πάρα, μα πάρα πολύ πολύ δύσκολα κ πήραμε την απόφαση να έχουμε γυναίκα σε καθημερινή βάση, αλλά πραγματικά άγγιξα την κατάθλιψη κ την τρέλα.

Πάρε τφ μαρή, όταν μπορέσεις/ ηρεμήσεις να τα πούμε, να σε κάνω κ ρεζουμεέ! Δεν ξέρω τα ωράρια κ δεν θέλω να ενοχλήσω τα μπεμπέγια.

Τζεμ με τις προσφυγές τί γίνεται? Απορριφθήκατε οριστικά κ αμετάκλητα, ή ακόμα παίζεται?

Ξεσάλωσες με την φίλη? Λέγε! Μολόγα που ξενύχταγες!

Τιμωρία τα αγόρια όταν λες? Τί ακριβώς?

Για δες κάτι μνμ πριν, τί έπαθα με την τιμωρία της συλούς.

Τον βάζεις σε μια γωνία κ κάθεται ήσυχα??? Αδύνατον μου φαίνεται! Θα αρχίσει κ πάλι τα δικά της (λογικά πάντα).

Ευτυχισμένο αρκουδάκι έυχομαι να πάνε όλα καλά. Ξεκουράσου όσο μπορείς κ άσε στην άρκη κ τις ελαφριές δουλειές. Ξάπλαρε. Θα μπορείς να τρέχεις μετά όσο θέλεις κ για χοντρά κ για ψιλοπράγματα. Αλλά τώρα κάτσε στα αβγά σου.

Γλορρ, διακοπάρεις ακόμα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κ τώρα τα νέα μας. Πήγαμε με τη μαμά μου για μπάνιο τα τρία γουρουνάκια σήμερα!

Η μάδα δεν βούτηξε κ έτσι είχα τα δίδυμα με τα μακαρόνια τους ( η σύλια δελφίνι). Τα έκανα κ βουτιές όλα καλά!

Να σας πώ από τώρα ουρολοίμωξη η σίστερ!

Γυρνάμε. Μια κ μοναδική φορά δεν είχα πάρει κινητό μαζί μου!

Γμήθηκε ο δίας στα αλήθεια!!!

Με το που μπαίνω μου λέει η χρύσα πάρε την αδερφή σου κάτι έπαθε! Κοιτάω κινητό= 10 κλήσεις.

Την πέρνω κ μου λέει οτι ήταν οριακά στο προηγούμενο μηνιαίο τσεκ υπ για ουρολοίμωξη κ πως χτες που έκανε κάτι εξετάσεις κλπο έχει ουρολοίμωξη, θα πάρει αντιβίωση κ δεν θα κάνει την άμνιο, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας. (ο ντοκ το είπε)

Την Παρασκευή θα κάνει β επιπέδου κ αν δουν κάτι θα κάνει άμνιο.

Οκ τα τσιγάρα τζούρες.

Οκ οι λιγούρες κ τα κιλά.

Αλλά γαμώ το στανιό μου, τόσα μπάνια μέσα στην αθήνα, αχαία, ξυλόκαστρο δεν έχει κάνει ποτέ!!!!!!

Έχουμε καμιά εμπειρία επί του προκειμένου? Ουρολοίμωξη στον 5ο ?

Δίπλα πάντως διάβασα οτι δεν είναι τραγικά τα πράγματα.

Κ αύριο το βράδυ κτελ κιφισελ η μάδα.

Α! Ξέχασα. Σαν να μου φάνηκε οτι μου έκανε κλάψες παράπονα η χρύσα οτι δεν την πέρνω για μπάνιο με τα παιδιά???

Οκ, της είπα, αν μας πέρνει με τις δουλειές κ για να είναι μαζί τα παιδιά, θα το κανονίσουμε. Άσε που δεν ήξερα οτι θέλει να έρχεται. Βασικά θέλω να δώ πόση ώρα θα σιάχνει το κοντό μαλλί στην παραλίιιιιιιιιιιιιιιιια, διότι στο σπίτι έχει ένα θέμα μόνιμο!

Θα με τη βαρέσει στο κρανίο.

Το φλασάκι για καλή της τύχη είχε πέσει σε μια καρέκλα!

Πολλά τα αλληλεγγύης ρε παιδιά! Κ τί φοβεγή έκπτωση στα μετγητά!

Μέχρι κ το 14 λέει αυτό??

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερουδια!!! Επιστρεψαμε απο τις διακοπουλες μας χθες βραδυ,πολυ ωραια κορίτσια αλλα παράλληλα πολύ κούραση!!!! Σήμερα ξεσαλώσανε πανω στους καναπέδες,στις καρέκλες στα τραπέζια,μαλλον αλλάξανε τα πραγματα μετα τις διακοπές,γινανε σκέτα :evil:!!!

Καλημερα διδυμαμανουλες κ μελλουσες!!!

Γυρισαμε εχθες το βραδυ......δεν εχω διαβασει τπτ διοτι τρεχω κ δεν φτανω!

Πλυντηριο δουλευει φουλ....θα μπω αργοτερα να σας γραψω τα νεα μας!:tongue:

Χτες είπα να πιω κρασί και το ραφίναρα με λίγο ουισκάκι μετά και σήμερα είμαι έτοιμη να λυποθυμίσω... Ο μικρός γκρινιάζει ασταμάτητα και πλέον έχει γίνει επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει στο κρεβάτι του γιατί η μαμακίασή του έχει φτάσει να είναι εξωπραγματική και φοβάμαι μην το χαντακώσω το παιδί. Εντωμεταξύ όταν λέει κοιμούνται τα παιδιά με τους γονείς δεν καταφέρνουν να δημιουργήσουν τους κατάλληλους μηχανισμούς να αντιμετωπίζουν τις φοβίες τους με αποτέλεσμα να μην είναι αρκετά δυναμικά, ανεξάρτητα κτλ. Η διαφορά του μικρού με τη μικρή είναι τεράστια σε αυτή τη φάση και κάτι πρέπει να κάνω.

Άσε τη Γκόλντι σπίτι, Τζίνι, γιατί καλό είναι να ξέρει ότι εργάζεται και οι ρόλοι εργοδότη-εργαζόμενου να είναι ξεκάθαροι. Αμα θέλει να έρχεται για μπάνιο στα ρεπό της αλλά όχι τις ημέρες που δουλεύει. Γνώμη μου πάντα με όλο το σεβασμό, έτσι?

Για ουρολοίμωξη δεν ξέρω να σου πω αλλά φαντάζομαι δεν είναι κάτι το τραγικό και αντιμετωπίζεται. Περαστικά πάντως!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από δώ!!

Καλώς τα κορίτσια μας!!! Καλό συγύρισμα τώρα!! χαχα!!

Το καλοκαίρι τα μεγαλώνει τα παιδιά!! χαχα δικιά μας θεωρία αυτή, γίνονται αντάρτες!! Καλά μας κουράγια!!

Να σας ενημερώσω ότι η πρώτη προσπάθεια για τα γλυφιτζούρια δεν είχε 100% επιτυχία. Τα χρώματα πετύχανε, οι τρούφες σούπερ, το σχήμα σούπερ αλλάαααα δεν πήξανε...βασικό ε? μάλλον δεν έβρασα αρκετά το μίγμα μπου χου χου!! Θα το προσπαθήσω ξανά το βράδυ ή αύριο!!

Laerta και μένα η Νικόλ είναι κολλητήρι αλλά δεν νομίζω να μπορείς να το ελαττώσεις κάθε παιδί έχει τις δικιές του ανάγκες και ευαισθησίες. Τι να πώ τι λέτε και οι υπόλοιπες? Εγώ κάθε φορά που το προσπαθώ ξεκινάει νέος κύκλος δράματος!!! Πως είναι κατά τ άλλα, πέρασε ο βήχας?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και από δώ!!

Καλώς τα κορίτσια μας!!! Καλό συγύρισμα τώρα!! χαχα!!

Το καλοκαίρι τα μεγαλώνει τα παιδιά!! χαχα δικιά μας θεωρία αυτή, γίνονται αντάρτες!! Καλά μας κουράγια!!

Να σας ενημερώσω ότι η πρώτη προσπάθεια για τα γλυφιτζούρια δεν είχε 100% επιτυχία. Τα χρώματα πετύχανε, οι τρούφες σούπερ, το σχήμα σούπερ αλλάαααα δεν πήξανε...βασικό ε? μάλλον δεν έβρασα αρκετά το μίγμα μπου χου χου!! Θα το προσπαθήσω ξανά το βράδυ ή αύριο!!

Laerta και μένα η Νικόλ είναι κολλητήρι αλλά δεν νομίζω να μπορείς να το ελαττώσεις κάθε παιδί έχει τις δικιές του ανάγκες και ευαισθησίες. Τι να πώ τι λέτε και οι υπόλοιπες? Εγώ κάθε φορά που το προσπαθώ ξεκινάει νέος κύκλος δράματος!!! Πως είναι κατά τ άλλα, πέρασε ο βήχας?

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα με το βράσιμο του μίγματος? ότι αν το βράσεις αρκετή ώρα θα σου καραμελώσει και θα έχει τη μυρωδιά ψιλοκαμμένου. πρόσεξέ το αυτό. αλλιώς να δοκίμαζες να βάλεις και λίγη ζελατίνη μέσα? δεν ξέρω αν δεν δοκιμάσω. Καλή τύχη πάντως.

Ο βήχας πέρασε αλλά τις μάσκες τις κάνουμε ακόμα γιατί από μύξες φουλ είμαστε. Τι πακέτο έφαγα καλοκαιριάτικα, ακόμα δεν το έχω χωνέψει...

Όσον αφορά τις ανάγκες εγώ πιστεύω ότι τα μωρά πρέπει να είναι ανεξάρτητα κι αν δεν μπορύν από μόνα τους, να τους αναγκάζουμε εμείς. Μόνο καλό θα τους κάνει στη ζωή αυτό. Βέβαια έχω αγχωθεί αρκετά με αυτό γιατί δεν μ'αφήνει σε χλωρό κλαρί ο μικρός, κλαίει κι απαιτεί όλη την ώρα και δεν μ'αφήνει ούτε τουαλέτα να πάω χωρίς να υστεριάζει. Δεν είναι κατάσταση αυτή να κρέμεται συνέχεια από τη φούστα μου (κυριολεκτικά). Ωστόσο επειδή θα πάνε παιδικό σε 2 μήνες, δεν θέλω να τραυματιστεί με την απότομη αλλαγή και ευελπιστώ να ξεκινήσω την αποκοπή του από τώρα με το να προσπαθήσω κατ'αρχάς να τον επιστρέψω στο κρεβάτι του. Ίδωμεν...

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κορίτσια! Δεν έχω προλάβει να μπω και Έχετε γράψει αρκετά. Ελπίζω να τα καταφέρω αργότερα που θα πάω σπιτι. Σημερα σαραντισαμε και έχουμε έρθει στη γιαγιά βόλτα!

Καλα να περνάτε με τα ζουζουνακια σας :-)

p1Utp3.png

Μορίτσα σαραντίσατε κιόλας! Μπράβο σας :D

Πάπια, Σέβη, γκλορ, μπούγκος και Γιασμίν καλωσήλθατε πάλι. Μας λείψατε!

Λαέρτα καλά σου λέει η νουνού, κάθε παιδί έχει τις δικές του ευαισθησίες.

Νουνού συνεχώς συμφωνώ μαζί σου. Είσαι το alter ego μου :D.

Μια φορά είχα φτιάξει γλυφ. και τα πέταξα οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Τζίνι εντάξει δεν είναι και τραγικά τα πράγματα. Μια λοίμωξη είναι θα πάρει αντιβίωση και όλα θα είναι καλά.

Νάκι με το καλό το χειρουργείο και γρήγορη ανάρρωση.

Έρωτας οι μικροί ε; Σε νιώθουμε όλες!

Εμάς δεν μας έκατσε μπάνιο τα σαβκυρ. εγώ αδιαθέτησα τρελά όμως και ο άνδρας πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και κόπηκε με μια σπασμένη κανάτα που ήταν μέσα. Σαν σφαγμένος μου ήρθε :shock:. 10 ράματα.

Αρκουδάκι ούτε εγώ έκανα περίδεση. Ούτε καν ήξερα τί είναι αυτό και γέννησα στις 38 εβδομάδες.....με ραντεβού :rolleyes:

Οι γιοι μου δεν παίζονται έτσι; Εχθές έδωσα μια στον κώλο του Αλέξ. γιατί όλο το μεσημέρι λύσαξε και ξυπνούσε τα μικρά και έκλαιγαν. Με πόνεσε το χέρι μου τόοοοσο πολύ που σήμερα το νιώθω μουδιασμένο. Αυτός είπε ένα άου και τίποτα άλλο. Έχω την εντύπωση ότι με πονάει από τις τύψεις που τον χτύπησα. Δεν χτυπάω ποτέ μα ποτέ τα παιδιά. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά. Την πρώτη του είχα δώσει μία για να αφήσει τον Χριστ. που τον είχε βάλει κάτω και τον χτυπούσε αλύπητα και πώς γυρίζει εκείνη τη στιγμή και αντί για χέρι βρήκα μύτη και άρχισε να τρέχει αίμα :(. πωπω ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει.

Εχθές επίσης ο Αλέξ. έδωσε μπουνιά στο μάτι του Χρ. και τώρα είναι πρησμένο και μαύρο. Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές!

Καλησπερα μανουλες και μελλουσες.

Σωστα μαντεψατε ! Γεννησαμε στις 14/8 . Μια μερα πριν τα γενεθλεια τα δικα μου και του αγοριου μου. Βιάζονταν τα μικρα κι έτσι έχω κι εγω να λέω ότι εγινα μαμα στα 38 κι όχι στα 39 (μπουαχαχα). Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες όλες. Είστε κούκλες!

Κοριτσια, πως προλαβαινετε να γραφετε εδω; Το οτι τα εχω δει όλα δεν περιγραφει τι ζω. Και δεν υπάρχει και κανενα προβλημα, ετσι; Ούτε αρρώστεια ούτε περίεργα ξυπνήματα εκτός ωραριου (εκτος από το τελευταιο τριημερο που πρεπει να λαλησαν με τη ζεστη)

Τι να πω; Πολλά έχω να πω αλλά λίγο λίγο, μόνο το σημαντικο ότι από γάλα ελάχιστα πράγματα, τωρα θα παλέψω με το θηλαστρο της Mendela και ότι έμεινα στο νοσοκομειο 5 μερες με αιματοκριτη 20 και 6 μεταγγισεις αίματος. Κλάμα , στενοχώρια, ίσως να οφείλεται κι εκει η έλλειψη γάλακτος. Τα παιδάκια όμως μια χαρα. Αν και 36αρακια ανεπνευσαν μόνα τους αμεσως με βάρος 1660 και 1500.

Συγχωρέστε με που δε σχολιάζω. Θα βρω τους ρυθμούς μου ώστε να διαβάζω και τα post.

Σας φιλώ. Καλή δύναμη σε όλες ;)

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...