Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για να δούμε θα βρεθεί φωτογράφος? Δεύτερος ντιτζέι? Δεύτερο ρούχο για μένα? Γλαστράκια για μπομπονιέρες? Κέφι?????

κεφι θα βρεθει!!γιατι οχι αλλωστε??

γλαστρακια βρωμαει ο τοπος,ρουχα επισης!!

τωρα για φωτογραφο και ντιτζέι δεν ξερω αλλα και παλι γιατι οχι?

τελικα ποτε θα ειναι η βαπτιση?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας ξανά!

Βλέπω παίζει πολύ το θέμα βάφτιση.

Κι εγώ τρέχω για αυτήν. Πλησιάζει ο καιρός επικίνδυνα!!

Το καλό είναι ότι σήμερα έτρεξα να ψάξω φόρεμα και βρήκα σχετικά εύκολα!

Τσάκα τσάκα! Μου αρέσει πολύ! Ειναι απλό και ωραίο! Θα την κάνουμε μεσημέρι 13.00 η ώρα.Οπότε προς μεγάλη μου χαρά είχα εξτρά δικαιολογία να αποφύγω τα πολύ.."Χτυπητά" "τουαλετέ" κτλ κτλ που δεν τα θέλω για μένα με τίποτα!

Τζινιώ η μάμη ήρθε 3-4 μέρες πιο νωρίς μαζί με ντάντι γιατί ο ντάντις δεν είχε άλλη άδεια κι έτσι ήρθε μαζί του και ήρθε σπίτι να κάνει ό,τι μπορούσε από οικοκοιρικά κτλ γιατί το σπίτι ήταν μετά από ένα μήνα σαν ακατοίκητο!!! Άσε που όταν ετοιμαζόμασταν για να φύγουμε δεν πολύ κάναμε καθαριότητες τρελές γιατί δεν προλαβαίναμε! Οπότε για αυτό θα είδες τα ανοιχτά πατζούρια. Πάλι καλά να λές, γιατί εδώ ήταν... "ο βασιλιάς της σκόνης.."...νανανάαααα ...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::D:D

Μπράβο που κάνετε μπανάκια!

Καλά εεε. ψόφησα στα γέλια με το σούπερ μάρκετ, τα καρότσια και το νερό..:D:D:D

Λαέρτα όσο πρόλαβα τα διαβάσματα κατάλαβα 2 πράγματα: 1/ ότι ήταν τα λαερτάκια άρρωστα (?!) καλοκαιριάτικο... ελπίζω κάτι όχι σοβαρό..γιατί δε διάβασα λεπτομέρειες..και 2/ ο μπόμπιράς σου έφαγε κάτι το οποίο εμένα από την 1η στιγμή είναι ο φόβος και τρόμος μου..σε δικές μου κρυφές εσωτερικές σκέψεις.

Όμως τελικά από ό,τι κατάλαβα οκ η κατάσταση, δεν είναι και για τρέλλα όπως το φανταζόμουν εγώ..

Μοριτσάκι καλώς τα δέχτηκες τα μωράκια σου! Είχα μείνει μόνο στη γέννα!

Από ό,τι είδα πρώτα πήρατε τον μπεμπούλη και μετά την μπέμπα, όπως ακριβώς είχε γίνει και σε εμάς! Κοίτα να χαρείς τώρα κάποια πράγματα όσο μπορείς που είναι ακόμα μαμ, κακά και νάνι. Κάποια ή εσύ ρώτησε για χαμομήλι? Εγώ στον μπεμπούλη μου το δυσκοίλιο έβαζα (και τώρα βάζω καμιά φορά) 2-3 κόκκους χαμομήλι. Αυστηρά 2-3. Και μία φορά χρησιμοποίησα υπόθετο γλυκερίνης. Μόνο μία κια αυτό στις 3-3,5μέρες αν θυμάμαι καλά. Μου είχε πει η παιδίατρος όχι συνέχεια γιατί πρέπει να μάθει να σφίγγεται! (όπως και κάνει:)).

Νουνούκα, εάν τη βάφτιση την κάνεις μετά τη δική μας και προτού πιάσω δουλειά, ενδεχομένως εάν δεν έχεις πολλούς καλεσμένους να σε βοηθήσω/συνδράμω στα γλυκά.Δε σου λέω σίγουρα 100% γιατί εξαρτάται κι από κάποιους άλλους παράγοντες εδώ..Προτείνω να μη βάλεις πέρλες αλλά τρούφα πολύχρωμη. Άσχετο-σχετικό, πέρλες θα χρησιμοποιήσω εγώ για ματάκι στο παπάκι που θα κάνω!

Τζόυ κρίμα.. αλλά τουλάχιστον το πάλεψες.

Και ναι συμφωνώ για τις γυναίκες που είναι σε θέση "ισχύος"..

Θυμάμαι τώρα κι εγώ 2 κάριες όταν έδινα δίπλωμα οδήγησης πριν πολλά πολλά χρόνια..

Σεβού ακόμα διακοπάρεις εσύ μου φαίνεται εεεεε?

Φρόσω φρόσω..τί τραβάς κορίτσι μου!!!!!!!!!!

Καλά ο μεγάλος σου κάνει για 5 μου φαίνεται, ζωή να'χει!

Τί τσαλίμια και κόλπα πια! Θα ξεσηκώνει και τα διδυμόνια πολλές φορές φαντάζομαι..

Πριν γεννηθούν τα δίδυμα ήταν ζωηρός? ΚΑλά τώρα θα μου πείς ήταν και σε άλλη ηλικία τότε..

Κορίτσια θέλω κι εγώ κι άλλη άδεια. Αλλά δεν είμαι δημόσιο..να τρέφω ελπίδες..:?:-?:|:-|:cry::cry::cry: Σίγουρα δεν υπάρχει τπτ κανένα παραθυράκι στον ιδιωτικό για δίδυμα? Λαέρτα εάν θες πες μου πριβέ ή όχι τί έκανες/κάνεις εσύ.

Τζεμ ελπίζω να χαλαρώσατε κάπως τις επισκέψεις. Δεν έχω διαβάσει και πολλά. Αλήθεια εντάξει τώρα? βγαίνεται πιο άνετα? Το επιχειρείς συχνότερα?

Καλέ εσύ τί αγχώνεσαι από τώρα για βάφτιση? Του χρόνου δε θα κάνετε?Μέχρι τότε..πολλά μπορεί να αλλάξουν..και σε τιμές και όχι μόνο..

Δε θυμάμαι και δεν διάβασα τί γράφατε..μου φαίνονται πολλά..:oops::oops::oops::oops::oops: Να ευχηθώ κι εγώ για την Ιθάκη που λέτε ότι μάλλον γέννησε!! Ιθάκη τα καλύτερα.

Να σου ζήσουν να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!!

Ακολουθεί κι επόμενο ποστ. Νυσταγμένο βέβαια..αλλά ακολουθεί.. λέω..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

να σας γραψω και εγω τα νεα μας σημερα που εχω κεφια??

τα μωρα μου ειναι τρελα!!!!!!!τους λατρευω ,ειναι απιστευτοι τυποι!!καλα τι σας λεω τωρα ,σιγουρα εσεις με καταλαβαινετε καλυτερα απο ολους!!!

ο μεγαλος τρεχει οοοολη την ωρα και μας βγαζει οφ τελειως ,ο μικρος ενω παταει πολυ καλα και στεκεται επισης ,ακομα φοβαται να φυγει μονος του.Μονο οταν ξεχαστει κανει μερικα βηματακια ,αλλα μετα θυμαται οτι δεν τον κραταει καποιος και καθεται.

Που θα παει??θα τους ξεπερασει τους φοβους του ελπιζω!

Λεμε μαμα(τελειο ειναι:D),μπαμπα,τοτο(που σημαινει αυτο,μου δειχνουμε και το λενε) ,τατα (αυτο μπορει να ειναι γιαγια,αλλα δεν ειμαι σιγουρη) και πολλα αλλα ακαταλαβιστικα εντελως!!!

Εχουμε πλεον λατρεψει την θαλασσα και την αμμο!!!εχουμε φαει επισης πολλη!!

Μας αρεσουν και τα βιβλιαρακια "αγγιζω,αισθανομαι μαθαινω",που μας εφεραν στα γενεθλια μας και ξεκιναμε αμεσως τα παλαμακια και τον χορο μολις ακουσουμε μουσικη!!

Αγαπαμε πολυ τα ποδηλατα μας και ολα τα ζωακια που εχουμε τριγυρω,γατες ,σκυλους ,κοτουλες,κουνελακια,κατσικακια κλπ.

Το κορυφαιο ειναι οτι οταν τσακωνονται για καποιο παιχνιδι ή πιπιλα και τους πω αγκαλια ή φιλακι αμεσως παει ο ενας στον αλλον και φιλιουνται:D

Να τους φαω μου ερχεται.

Κατα τα αλλα εγω το εχω ριξει στη γυμναστικη,

εχω ξεκινησει και κατι νεες κατασκευες-χειροτεχνιες,ειμαι σε σκεψη για αλλαγη επαγγελματικου προσανατολισμου και θελω ριζικες αλλαγες στη ζωη μου(ευχαριστες αυτη τη φορα).Δηλαδη ψαχνομαι..

μεχρι και κατι σπορους επεξεργαζομαι τωρα,για να τους φτιαξω ωστε να ειναι ετοιμοι να φυτεφτουν τον απριλη για νοστιμα πεπονακια!!

Ο σεπτεμβρης θα ειναι λιγο δυσκολος,καθως θα κανουμε τελικα το χειρουργειο του καλου μου αλλα που θα παει θα περασει κι αυτο.

Α!το καλυτερο???μαλλον σε κανα μηνα θα ξεμπερδεψουμε με το ικα !!!θα χρονισει η υποθεση δηλ αλλα καλιο αργα παρα ποτε!!!μην λεω βεβαια και μεγαλη κουβεντα,Ελλαδα ειναι αυτη!!!!!!!!!

σορυ για το σεντονι αλλα ηταν πολλα τελικα:tongue:

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

κοριτσια εγώ να σας πώ την αλήθεια στις "διακοπές" κουράστηκα περισσότερο από ό,τι εδώ στην Αθήνα στο σπίτι μας.

Οκ, σας είχα πει όταν είχα μπει στις αρχές τη γκρίνια και το κλάμμα από την αλλαγή περιβάλλοντος κτλ. Μετά έστρωσε , μέχρι που ήρθαμε πάλι αυστηρά στο πρόγράμμά μας μετά από περίπου 8ημέρες.

Μπάνιο κάναμε κάθε μέρα απογευματινό μετά τις 18.30. Χάσαμε πες περίπου στα 7-8μπάνια. Τα τελευταία με τον αέρα και τις ετοιμασίες. Τους άρεσε πάρα μα πάρα πολύ η θάλασσα! Είχαν ξετρελαθεί! Όταν έβλεπαν το μαγιό τους μετά που είχαν μάθει, έκαναν σαν τρελλά από χαρά!!!!!! Καταλάβαιναν ότι θα πάμε! Η μπεμούλα όμως την κουλούρα δεν την θέλει με τίποτα λέμε! Την απεχθάνεται! Και στη στεριά που τη βλέπει παίρνει δρόμο και κλάει!(?)! Ο μπέμπης επειδή είναι πιο "παραλίας" σαν τύπος, πιο αραχτός δηλ. δεν είχε θέμα με την κουλούρα. Πάντως το καλύτερό τους ήταν αγκαλιά φυσικά. Αλλά όχι κολλητά, χαλαρά, με κινήσεις κολυμβητικές κτλ.

Κάναμε φυσικά και γνωριμίες στην παραλία-τί πρωτότυπο- μέλι έχουν τα δίδυμα ωρε?Τεσπα.

Το βράδυ συνήθως δεν τα έβγαζα. Ήμουν κέρβερος ειδικά στην αρχή με το πρόγραμμά τους κτλ που δεν ήθελα να το χαλάσω. Αργότερα που βγήκαμε και με αυτά το βράδυ κατάλαβα ότι ξετρελάθηκαν και τους άρεσε πάρα πολύ. Τολμώ να πώ και πιο πολύ κι από τη μέρα.

Εμείς πάντως στις τόσες μέρες βγήκαμε μόνοι μας γύρω στις 5-6. καλές είναι κι αυτές. Μην είμαι αχάριστη.. Βέβαια μετά δεν είχαμε σηκωμό..για τα μπεμπέγια :oops::oops::oops:, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Στην αρχή το πρώτο 10-12ήμερο που ήταν μόνο η πεθερά μου και δεν είχε κατέβει η μάνα μου, δεν πολυπρολαβαίναμε οι δυο μας γιατί ήταν και "νευρικά" τα μωρά από την αλλαγή και όλο γκρίνια κι απαιτήσεις..αλλά μετά με τη μανούλα μου ένιωσα κι εγώ πιο ωραία και πιο άνετα και κάπως πιο ξεκούραστα μέχρι που έφυγε.

ΤΑ μωρά θεωρώ ότι έχουν μεγαλώσει αρκετά αυτόν τον μήνα. Λόγω επαρχίας? Μπάνιου στη θάλασσα? Ζέστης? Κλίματος? Επειδή τρώγαν κρέας? Λίγο από όλα μάλλον. Πάντως όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχική ανάπτυξη.

Λένε πια καθαρά το μπαμπά και το μαμά, και το μαμ και κάτι σαν μπε,μπι..μάλλον το νερό εννοόύν (μπαμπάκια όλη την ώρα λέμε, πιο πολύ το λένε αυτό παρά μαμά :rolleyes:).

Η μπέμπα έχει ξεσαλώσει να βγάζει κάποιες μέρες τέρμα έξω όλη τη γλώσσα της όταν χαίρεται /ευχαριστιέται πολύ για κάτι.

ΜΠουσουλούν και τα 2 πολύ πιο καλά και γρήγορα πλέον, και δεν τα προλαβαίνει πια ένα άτομο...πάνε γρήγορα ειδικά ο μικρός!

Χαίρομαι γιατί μάλλον θα κάψω τις θερμίδες που θέλω καθημερινά;);) Καλή ευκαιρία.;)

Συνήθισαν και το καρεκλάκι φαγητού τους πια επιτέλους.

Λαέρτα εσύ ρώταγες? Αναλαμπή! Εγώ τελικά πήρα κάτι που εφαρμόζουν σε καρέκλα από τα Mothercare.

Τί άλλο?

Ααα, κόσμος πολύς καθημερινά στο σπίτι μας (μόνιμος κόσμος, χώρια οι επισκέψεις). Τα μωρά μες την κοινωνικότητα!

Μόνο που παραλίγο έτσι και καθόμαστάν παραπάνω θα με είχε πιάσει η μέση μου από το σκύψε σήκωσε , ξαναβάλε μωρά στα παρκοκρέβατά τους!

Κορίστια σόρρυ αλλά σβήνω..δεν αντέχω να συνεχίσω άλλο την περιγραφή. Εν τω μεταξύ θέλω να συζητήσουμε και κάτι δικά μου..μάλλον πριβέ με αλυσιδωτά μηνύματα, θα δώ πώς θα το κάνω.

Κλείνω λίγο απότομα, αλλά θα φροντίσω να επανορθώσω.

Αλήθεια εσείς πώς διαχειρίζεστε το χρόνο σας? και τον ύπνο σας? Τις δουλειές του σπιτιού? Τί ρωτάω τώρα εεεεεεε? Αυτά δε γράφονται προφανώς σε ένα ποστ τόσο απλά..

Αχχχ, μου φαίνεται όταν θα ξεκινήσω δουλειά θα πάρω γυναίκα κάπου κάπου για τις χοντρές δουλειές του σπιτιού..και τις λεπτές γιατί όχι?

κρεββάτι κολλ με..

Τσίου!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!! Τι κάνετε;;;

Χάθηκα αλλα είχα κόσμο εδω και δεν βάλαμε κ..ο κάτω μια με τα μικρα μια με τις βόλτες....

Αύριο φεύγουν όλοι και μένω μόνη ξανα :(

Παπιτσα καλώς ήρθες πίσω! Καλε κοιτούσα το τικερ σου και έπαθα σοκ... Μα ποτε πήγαν τα παπακια 8 μηνών ;;;; Απίστευτο.... Τρέλα η θαλασσα ε;;; Και τα δικα μου ξετρελενονται!!!! Δεν θέλουν με τίποτα να βγουν και θέλουν και μόνα τους (στην κουλουρα την εκπαιδευτική) χωρίς να τα κρατάω!!! Παίζουνε καμία φορα και στην άμμο αλλα πιο πολυ θέλουν μέσα στο νερό!

Σας είπα που φτιάχνουμε τον κηπο μας, ε; Πήρα και φουσκωτο κάστρο μεγάλο και όλη παίζουν πια εκει! Χοροπηδανε και παίζουν και με τα μηχανάκια τους, ξεμαλλιαζουν το σκυλάκι μας το κακομοιρο και γελάνε! Αχ τι τραβάει κι αυτο το ζωακι... Έχουν ζωηρεψει απίστευτα τα μαιμουδακια μου και βγάζουν και γλώσσα και έχουν και απαιτήσεις και αλίμονο αν δεν τους τις ικανοποιήσουμε... Σιγα σιγα λέω να βάλω στο προγραμμα τον πίνακα επιβραβευσης και ήδη εφαρμοζω ενίοτε την τιμωρία σύμφωνα με την "νταντα" της tv.

Joy εγω ακόμα δεν κατάλαβα προς τι το δικαστήριο αλλα λυπάμαι όμως που δεν το κερδισατε... Οι δικαστινες όντως πολυ αυστηρές..

Glorraki καλώς να μας έρθετε πίσω...

Ithaki γεννησες βρε κοριτσάκι;; Να σου ζήσουν τα μωρακια σου!!! Καλοτυχα να είναι και γεμάτα υγεία!

RKdwp3.png

Laerta υπομονη και μόλις γίνει η βάφτιση θα σου φύγει ένα βαρος :) όσο για τα πράγματα Μπες Ίντερνετ συγκρινε τιμές επέλεξε κατάστημα και πάρε τηλέφωνα να γλυτωσεις χρόνο και κόπο!

Για ντι τζει ξέρω κάποιον αν θες πολυ καλο. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να βρω το τηλέφωνο του να στο στείλω, να τον πάρεις να σου πει τιμές και τα σχετικά... Έχω καιρο να μιλήσω μαζι του αλλα θα ψάξω μήπως βρω τηλ και αν ισχύει... Δεν υπόσχομαι τίποτα ακόμα :oops:

RKdwp3.png

Nunukaki μεγειες τα ρουχαλακια των πιτσιρικιων!!

Χαράς και το κουράγιο σου να φτιάξεις τα γλυκα μόνη σου!! Θα κανεις πολλα; Η χρωματιστά τρουφα ωραία είναι αλλα γευστικά προτιμώ την μαύρη τρουφα :)

RKdwp3.png

Καλημερες!!

παπίτσα τελικα καμια μας δεν αξιωθηκε να σου κανει ρεζουμε:oops:

μεγεια το φορεματάκι! Μεγαλη ανακουφιση ρε παιδι μου αυτά τα ρουχα!

Εχουμε ακομα καπου καπου επισκεψεις. Αλλά οκ, οχι τραγικά πραγματα. Καναμε και καμια βολτα αλλά τωρα που εβαλε παλι ζεστες οχι και τοσο. Πάμε ομως με τον αντρα μου οι 2 μας για κανα μπανακι!

Α! Και παω και μεχρι το σπιτι της μανας μου με τα μωρα και μου φαινεται λες και παμε εκδρομη! χαχα

Για τη βαφτιση θελω απλά να εχω στο μυαλο μου ενα budget γτ σκεφτηκα να κανουμε τον γαμο νωριτερα και οχι ολο μαζι και να κανουμε ενα παρτυ με λιγο κοσμο...αλλά θελω να δω αν φτανει η τσεπη και για τα δυο...

Στις διακοπες με παιδια λογικο να κουραζεσαι σωματικα, ξεκουραζεσαι ομως ψυχικά και αυτο κραταμε γτ γεμιζουμε μπαταρίες! Και οπως τα περιγραφεις μια χαρα ηταν τα παπάκια! Και μπανακια σα γνησια παπάκια, και βολτούλες!! Αμα εχεις και κοσμο να βοηθάει νομιζω ειναι καλά...

Λενε και μαμα και μπαμπά!! Αχ πως θελω κι εγω να ακουσω αυτες τις λέξεις:rolleyes:

Ξεκουρασου κι εσυ τωρα!!

Jasmin τι ωραια να εισαι ολο βολτες! Απολαυσε τες!

Και καστρο στον κηπο??? Τελειο!!!!!!!!!!! Μεγάλωσαν τα παιδάκια σου και παιζουν!

Το κορυφαιο ειναι οτι οταν τσακωνονται για καποιο παιχνιδι ή πιπιλα και τους πω αγκαλια ή φιλακι αμεσως παει ο ενας στον αλλον και φιλιουνται:D

Να τους φαω μου ερχεται.

Καλα τελειοι οι γιοι σου, δεν το συζητω!!!!! Και αυτο ολα τα λεφτα, τι να πω...

Εσυ πως προλαβαινεις και κανεις ενα σωρο πραγματα? Μας κανεις ενα πλανο της μερας σου!? Πρεπει να ξυπνας 6 το πρωι και να μην καθεσαι μεχρι το βραδυ...

Καλη επιτυχια και στο χειρουργειο του καλου σου! να πανε ολα καλα!

Εμεις χτες πηγαμε για μπανακι με τον αντρα μου και σημερα θα παμε και σε παρτυ!!!!!!!!!!!! yeah!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Αντε να γεμισω λιγο τις μπαταριες γτ τα απογευματα κοριτσια απ την κουραση θελω να κοιμαμαι απ τις 7!!!!! Νιωθω να ανοιγει η μεση μου...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

τι ωραία που πάτε για μπανάκι με τα παιδάκια σας!!!

Δεν ξέρω εάν με θυμάστε είμαι και εγώ μέλλουσα διδυμομανούλα με 2 κοριτσάκια. Χθες κάναμε β επιπέδου και όλα ήταν μια χαρά εκτός από τον τράχηλο που μου είπε ότι θέλει παρακολούθηση γιατί είναι 26 mm. Ο γιατρός μου μου έδωσε utrogestan αλλά έχω θυμώσει λίγο μαζί του γιατί τον είχα ρωτήσει εάν χρειάζεται να κάνω περίδεση και μου είπε ότι δεν είναι καλό σε όλες τις περιπτώσεις. τώρα άρχισα να φοβάμαι πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Εσείς κάνατε περίδεση όλες? Αντιμετώπισε καμία κανένα τέτοιο πρόβλημα? Φοβάμαι μην δεν κρατήσει και γεννήσω πρόωρα.:cry:

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Δεν ξέρω εάν με θυμάστε είμαι και εγώ μέλλουσα διδυμομανούλα με 2 κοριτσάκια. Χθες κάναμε β επιπέδου και όλα ήταν μια χαρά εκτός από τον τράχηλο που μου είπε ότι θέλει παρακολούθηση γιατί είναι 26 mm. Ο γιατρός μου μου έδωσε utrogestan αλλά έχω θυμώσει λίγο μαζί του γιατί τον είχα ρωτήσει εάν χρειάζεται να κάνω περίδεση και μου είπε ότι δεν είναι καλό σε όλες τις περιπτώσεις. τώρα άρχισα να φοβάμαι πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Εσείς κάνατε περίδεση όλες? Αντιμετώπισε καμία κανένα τέτοιο πρόβλημα? Φοβάμαι μην δεν κρατήσει και γεννήσω πρόωρα.:cry:

Γεια σου. Με το καλο τα μωρακια σου. Δεν μπορεις να κανεις περιδεση σε αυτη τη φαση; εγω προς το τελος ειχα θεματακι με τον τραχηλο και με ειχε στην ξαπλα για ενα μημα περιπου. Τα κοριτσια μας που ειχαν το ιδιο θεμα θα σου πουν!

4o4op3.png

Καλημέρα evizogr,

την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό μου γιατί τηλεφωνικά δεν είπαμε και πολλά. αλλά από ότι διάβασα είναι πιο επικίνδυνη η περίδεση σε αυτές τις εβδομάδες κύησης από ότι εάν την έκανα πιο νωρίς. Για αυτό έχω θυμώσει.

imQRp2.png

Καλημέρα evizogr,

την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό μου γιατί τηλεφωνικά δεν είπαμε και πολλά. αλλά από ότι διάβασα είναι πιο επικίνδυνη η περίδεση σε αυτές τις εβδομάδες κύησης από ότι εάν την έκανα πιο νωρίς. Για αυτό έχω θυμώσει.

Με το δικιο σου θυμωσες. Πηγαινε να σε δει και αποφασιζετε. Γενικα θελει ακινησια, μην κανεις τιποτα. Ξαπλα κ παλι ξαπλα... Παντως στο φορουμ που το ειχα κοιταξει και αλλες κοπελες εκαναν σε αυτη τη φαση περιδεση και πηγαν ολα καλα.

4o4op3.png

Καλημέρα κορίτσια,

καλημερα!

εγω δεν εκανα περιδεση και ποτε δεν μου ειχε μιλησει ο γιατρος για κατι τετοιο.Βεβαια δεν υπηρχε και θεμα,προφανως γι'αυτο.

Αν θυμαμαι καλα στην β επιπεδου ειχα τραχηλο 37 ή 38mm.Τελικα μου τους πηρε 36+2 για αλλο λογο ομως.

Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και να ξαπλωνεις αρκετα.Ολα θα πανε καλα!!

με την προωροτητα ειχα και εγω τρελο αγχος αλλα τελικα ειναι κατι πολυ συνηθες στα διδυμα και οχι τοσο τρομερο οσο σκεφτομαστε εμεις.

Καλα τελειοι οι γιοι σου, δεν το συζητω!!!!! Και αυτο ολα τα λεφτα, τι να πω...

Εσυ πως προλαβαινεις και κανεις ενα σωρο πραγματα? Μας κανεις ενα πλανο της μερας σου!? Πρεπει να ξυπνας 6 το πρωι και να μην καθεσαι μεχρι το βραδυ...

Καλη επιτυχια και στο χειρουργειο του καλου σου! να πανε ολα καλα!

Εμεις χτες πηγαμε για μπανακι με τον αντρα μου και σημερα θα παμε και σε παρτυ!!!!!!!!!!!! yeah!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Αντε να γεμισω λιγο τις μπαταριες γτ τα απογευματα κοριτσια απ την κουραση θελω να κοιμαμαι απ τις 7!!!!! Νιωθω να ανοιγει η μεση μου...

οχι δεν εχω το κουραγιο να ξυπνησω στις 6 γιατι ο μικρος επιμενει να ξυπναει 5-6 φορες το βραδυ και δεν βλεπω να το κοβει συντομα.Ξυπναω κατα τις 8 μαζι με τα μωρα αλλα οντως δεν καθομαι καθολου μεχρι το βραδυ.Κοιμαμαι γυρω στις 1.30 καθε βραδυ.Νομιζω το εχω συνηθισει πλεον..

θα ηθελά ομως μερικες ωρες ακομα σε καθε μερα!Ολες θα το θελαμε δηλ....

ευχαριστουμε και για τις ευχες.Το χειρουργειο δεν μας απασχολει καθολου,η αναρρωση ειναι το θεμα και η ταλαιπωρια η μεγαλη.

παω για μαγειρεμα..λεω να βαλω σημερα φακες για τα μωρα.Δεν εχουμε ξαναφαει οσπρια,πιθανον δηλ να μου τις φτυσουν στη μουρη.

tJd1p3.png

Είναι βάρβαρο το θέμα, αϋπνίες από τώρα, είσαι σε προετοιμασία μου φαίνεται. Πως κάνουν οι ομάδες πριν ξεκινήσει η σεζόν, έτσι και συ!!! Από δωμάτιο, ρουχαλάκια, βαλίτσες είσαι έτοιμη;

Laerta έ τον μπεμπούκο, μπορεί να είναι ύφεση πριν τη λήξη!!! Μέχρι πότε θα πάει δηλαδή; ήμαρτον

έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν καρεκλάκια που ανεβοκατεβαίνουν και σε ύψος και οχι μόνο αυτό, υπάρχουν κατασκευές που αργότερα αποσπάς κομμάτι κομμάτι και γίνονται κατάλληλα και για μεγαλύτερες ηλικίες. Εσείς που τρώτε; σε πάσο ή σε χαμηλό τραπεζάκι;

Το φορεματάκι attrativo, δώρο όταν γέννησα!!!

γεια σας κοριτσια!!!να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην ιθακη να της ζησουν τα μπουμπουκια της και να ειναι γερα και καλοτυχα!!!λοιπον σημερα βαψαμε το δωματιο και θα φτιαξω και τη βαλιτσα μαιευτηριου...τη δευτερα εχω το ντοπλερ και εχω λιγο αγχος...ελπιζω να εχουν παρει βαρος τα αγορια μου!

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...