Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για το δευτερο εννιαμηνο

Λυπαμαι βρε παιδι μου. Ειναι μεγαλα αδικια αυτο παντως. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μας αναγνωριζουν την επιπλεον αδεια. Ειναι παρα πολυ αδικο. Εσυ εχεις επιστρεψει κανονικα στη δουλεια; και με τα 1200 τι εννοεις;

4o4op3.png

Χαλόοου!!!

Αι εμ μπακ!!!!!!!

Ήρθαμε χθες βράδυ. Άργησε το καράβι να μπει λιμάνι, να ξεφορτώσει κτλ κτλ

αργήσαμε κι εμείς τα πάντα χθες...

Σήμερα ακόμα επικρατεί πανικός..γιατί ακόμα δεν έχω τελειώσει με βαλίτσες και άπλυτα.. (σκληρή προσαρμογή)..μας έκανε και νούμερα το ψυγείο σήμερα...και διώξαμε τα πράγματα δεξιά κι αριστερά σε άλλα ψυγεία, ευτυχώς που δεν είχα μέσα τα εμβόλια..Λαέρτα κάτι μου θυμίζει αυτό..;)

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, θα με συγχωρήσετε εεεεεεεε?

πρέπει να έχω πολλές σελίδες και πολλή μελέτη..!!

Ελπίζω ότι όλες είστε καλά και τα μωρά σας επίσης!

Εντάξει, δεν αντέχω θα ρίξω μια κλεφτή ματιά σε αυτή τη σελίδα έστω :P;)

εγώ θέλω να σας γράψω για εμάς τα νέα μας..και να σας πω πολλά..μα αυτή τη στιγμή είμαι στο πολύ τρέξιμο.. με βλέπω να γράφω σεντόνια αύριο!

Μου λείψατε κλώσσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άμα μπορεί καμιά να κάνει κανένα ρεζουμέ μπας και μπω πιο γρήγορα στο νόημα ας κάνει.

ΥΓ. Καλά εεε? τα παπιά έχουν ξεσαλώσει τελείως λέμε!! Όιμέ, ΔΕΝ τα προλαβαίνω ! Τα σήκωσε πολύ ο χανιώτικος αέρας λέμε ! Σα τα γουρουνάκια πάντως, μεγαλώνουν με τη ζέστη :):)

πλυντήριο και ντουλάπα κολλ μι !!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Λυπαμαι βρε παιδι μου. Ειναι μεγαλα αδικια αυτο παντως. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μας αναγνωριζουν την επιπλεον αδεια. Ειναι παρα πολυ αδικο. Εσυ εχεις επιστρεψει κανονικα στη δουλεια; και με τα 1200 τι εννοεις;

Επίστρέφω κανονικά δουλειά 3/9 με τα σχολεία. 1200 τα δικαστικά...

Επίστρέφω κανονικά δουλειά 3/9 με τα σχολεία. 1200 τα δικαστικά...

Βλακεια μεγαλη βρε παιδι μου. Θα εχεις βοηθεια με τα μικρα; θα τα πας παδικο η με γυναικα στο σπιτι;

4o4op3.png

Φρόσω μου έυχομαι να σου πάνε καλύτερα τα πράγματα φέτος.

Αν δεν πάρουν τα δίδυμα στον παιδικό, τί εναλλακτική έχεις?

Δεύτερο μπαμ κ δίδλυμα ο κάζιν? Της μόδας είναι παιδιά, δεν εξηγείται διαφορετικά!

Κ μια γνωστή μου επίσης δίδυμα στο δεύτερο μπαμ! Γλέεεεεεεντια λέω!

Λαέρτη χειρότερα είστε? Γμτ!

Το δικό μας καπάκι ούτε που ασχολήθηκα κ πολύ. Το είδα μπροστά μου την επόμενη μέρα κ εγώ, καθότι χεστρούλης κ ο Άλεξ.

Τα καθισματάκια μου αρέσαν. Αυτό στο 2ο λινκ μου άρεσε πολύ.

Καλύτερα σε μαραγκό ντεαρ. Εκτός κ αν πάει το πολύ πιό ψηλά το μαλλί, άλλαξε αυτά που θα πάρεις. Αρκεί να μην είναι σκέτη φλούδα το ξύλο από τα καθίσματα κ να μπαίνουν καρφιά.

Αλόη σφηνάκι? Τι λές τώρα? Σηοοτ με!

Υγ: η ντακ αν δεν γύρισε προχτές την Τρίτη που πήρα τη μαδα από κτελ, αν δεν άνοιξε η μαμά της το σπίτι να το συγυρίσει... λες να την κλέψαν???

Υγ 2! Γύρισες πάπια? Όλοι καλά?! Καλως ήρθατε!

Τρέχα να δείς γλύκα μανδάμ!

Τη νύφη! Να μου προσέχεις τη νύφη!

Αυτά τα α! Ού! = αγώνας πάλι! Ακούγονται κ εκεί????

Νουνούκα τα δικά μας βαπτιστικά τα είχα πάρει από μια βιοτεχνία ʽαντριάνʼ στο νεό ηράκλειο, η οποία δεν ξ΄ρω αν έχει κλείσει,ή αν έχει μεταφερθεί. Τα είχα πάρει 350, 380, ή 390 έκαστο σετ, με λαμπάδες πανάκια σεντόνια πετσάτες σαπούνια λάδια παράσημα κλπο.

Είχε κ άλλα πιό οικονομικά σετ/ προσφοράς. Για δες αν έχει μεραφερθεί κάπου αλλού.

Είμαι σίγουρη οτι θα βρείς στην τιμή που ψάχνεις. Έχω δεί αλλά δεν θυμάμαι πού στα κέρατο! Αν πάω καμιά βόλτα στα μαγαζιά, θα έχω το νού μου!

Τα παιδιά με τη μάνα μου για μπάνιο? Έστω ένα παιδί με τη μάνα μου για μπάνιο?? Πάτο θες να πάμε?

Τα παντοτινό στανταράκι είναι η Σύλια κ ο μπαλαντερ της παρέας ένα από τα δίδυμα!

Βιβούλα σε νιώθω! Πόναγα κι εγώ, μέση πλευρά πάααααρα πολύ από το 1ο τρίμηνο σχεδόν!

Πομονήηηηη λέμε σε αυτά!

Τζεμτζέγι, γκρινιάζει ο ένας? Οκ θα περάσει!

Τα όνειρα που έβλεπα εγώ? Μη σου πώ οτι ο ένας κλέφτης με είχε μαχαιρώσει κιόλας!

Μουρίτσες στην ηλικία σας, λογικά στο μαιετήριο θα τις κάνετε. (Όχι οτι δεν γίνονται κ σε βιοιατρική.)

Ακόμα το δόντι ε? Ελπίζω να αντέξεις πραγματικά!

Τζόυ τί να σου πώ? Γμτ κ γκαντεμιά?

Για ποιά άδεια λέτε? Διδύμων?

Πήρατε 9μηνο κ ζητάτε/ δικαιούστε έξτρα 2ο? Δεν έχω καταλάβει, πέστε κάποιος.

Ίδιο πράγμα με τη φρόσω δηλ?

Τί θα κάνεις με τα παιδιά?

1200 τα δικαστικά? Παρα πολλά ρε παιδιά!

Τόσα πολλά πέρνουν οι εργατολόγοι?????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Στο μπάνιο σήμερα παραδόξως όλα καλά με τον Χάλεξ.

Κάτι νούμερα μου έκανε το πρωί που τον έντυσα, αλλά ηρέμησε το χρυσό μου σύντομα. Έχω τον τρεόπο μου!

Ωραία θάλασσα κ σήμερα. Αύριο προβλέπεται πλατσάριασμα στην αυλή στην πιτσίνα. Έχω δουλειές γμτ το κέρατο της ψειρούς!

Αν καταφέρω τη μάνα μου κ τα παμε μαζί κ τα τρία το Σάββατο καλά θα είναι.

Θυμάστε το κ@λοφλασάκι? το βρήκα σε ένα τσαντάκι κ το έβαλα πάνω στο τραπέζι του σαλονιού, σε ένα διακοσμητικό με πέτρες.

Δεν το γλέπω κ έχει καθαρίσει (κ καλά) η γολδ γούμαν κ προβλέπω να την καθαρίζω αύριο!:mad::mad::mad:

Κ αύριο ναι, επιτέλους θα πώ στη λογίστρια! θέλω να πάω λαϊκή, να πληρώσω το νερό......

Μου ρθε το νερό κ κόλπος τσουνάμι παρέα 185 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσχετο: πέστε καμιά ιδέα για μαγείρεμα αύριο!

Σχετικό2: σέβη????????? τζασού?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!!

Κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημένη. Βγήκε το δικαστήριο σήμερα. Απορρίπτεται....

Πάει η ελπίδα που είχα. Πάνε και τα 1200...Πάνε όλα

Οχι ρε συ, μα γιατί με τι αιτιολογία; Δε γίνεται ένσταση; και που θα πρέπει να πας για δουλειά ξέρεις;

Παπιόφατσα καλώς μας ήρθες!!! να μας τα πείς, να απλώσεις τα σεντόνια σου να δούμε πως πέρασε η παπιοοικογένεια!!!

Τζίνι εννοούσα και μαδερ μαζί και τα τρια τέκνα; χαμός θα γίνει λές; Η αλήθεια είναι ότι και γω το μπάνιο με τη μάνα μου π.χ θα με δυσκόλευε...

Εγώ μακαρονάδα θα φτιάξω με σαλτσούλα και κοτοπουλάκι (κατεψυγμένο από προηγούμενο γεύμα).

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!

παπιτσα καλωσηρθες!!! δεν πειραζει για τη προσαρμογη! Αρκει που πηγατε και περασατε ωραια! ξεσαλωσαν τα παπάκια?? να μας τα πεις καλέ να μαθαινουμε κι εμεις!! Με ρεγουλο τωρα οι δουλειες,ε? Μη σου κακοφανει πολύ!

joy κριμα ρε γμτ....εχω κι εγω στο πισω μερος του μυαλου μου μπας και! Αλλά απογοητευομαι. Νομιζω εχουν δωσει και γραμμη τωρα λογω κρισης να μη δικαιωνουν τετοιες αδειες. Για να δουμε!

tzini οι του δημοσιου δικαιουμαστε ενα 9μηνο αδεια ανατροφης οποτε θελουμε υποτιθεται μεχρι το παιδι να γινει 4 χρονων (συνηθως ομως το παιρνεις οταν γεννησεις). Κι ενω αν ειχαμε κανει 2 γεννες σ αυτα τα 4 χρονια θα δικαιουμασταν 2 αδειες, τωρα η υπηρεσια την απορριπτει τη 2η και προσφευγεις σε δικαστηριο. Με τα διδυμα ο νομος αφηνει ρευστο στην κριση της καθε χωρας/δικαστη πως θα τον ερμηνευσει, πχ σου λενε οτι οι αναγκες ειναι ταυτοχρονα και δε χρειαζεσαι αλλη αδεια:shock: Ειναι θεμα παντως καθαρα που θα πεσεις, σε κανα μισογυνη κτλ. Οι περισσοτερες παντως αποφασεις νομιζω ειναι αρνητικες:cry:

Εγω θα παιρνω τωρα το Σεπτεμβρη το 9μηνο και το Μαιο θα διεκδικησω το 2ο. Το θεμα ειναι οτι ειμαι διορισμενη μακρια απ το σπιτι και αν δεν παρω 2ο 9μηνο πρεπει να παρουμε σημαντικες αποφασεις σαν οικογενεια. Αν θα παω, που θα μενω, αν θα εχω μαζι τα παιδια με τη μανα μου κτλκτλ Χεσε μεσα δηλαδη!

Σημερα θα κανω φασολακια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν χτες πήγα στο φάκτορυ και βρήκα στη LAPIN φανταστικό κουστουμάκι για τον Κων με 70 ευρώ. Πήρα και για την Νικόλ αλλά μάλλον θα το αλλάξω, πολύ μικρό της πέφτει που σημαίνει ότι όλο το χειμώνα δε θα το φορέσει να πω ότι θα βγάλει τα λεφτά του...Οπότε έκλεισα με Κων θα πάρω και All star και θα είναι κούκλος!!!

και θέλω να βρω και πέρλες ζαχαροπλαστικής για τη διακόσμηση των γλειφιτζουριών να αρχίσω να φτιάχνω...Άμα κάνω διακόσμηση με χρωματιστή τρούφα λέτε να βγεί μουφα; λέω να πειραματιστώ το Σ.Κ με μια μικρή ποσότητα. Θα σας πω τα αποτελέσματα!!

Μα που είσαστε όλες; οεο;

gem δύσκολα τα πράγματα για εσάς που σας πάνε και όπου θέλουν. Δε θα έπρεπε εφόσον έχετε παιδιά. Τι θα κάνετε τους νομάδες; όπου γης και πατρίς!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερουδια!

tzini οι του δημοσιου δικαιουμαστε ενα 9μηνο αδεια ανατροφης οποτε θ

Εγω θα παιρνω τωρα το Σεπτεμβρη το 9μηνο και το Μαιο θα διεκδικησω το 2ο. Το θεμα ειναι οτι ειμαι διορισμενη μακρια απ το σπιτι και αν δεν παρω 2ο 9μηνο πρεπει να παρουμε σημαντικες αποφασεις σαν οικογενεια. Αν θα παω, που θα μενω, αν θα εχω μαζι τα παιδια με τη μανα μου κτλκτλ Χεσε μεσα δηλαδη!

Σημερα θα κανω φασολακια!

Αν πάρεις το εννιαμηνο απο Σεπτέβρη ζήτα κατευθυαν 2. Μην περιμένεις να τελειωσει το πρώτο γιατι έτσι θα καθυστερήσεις πολύ και δεν θα προλάβεις.

Εμένα η διαδικασία έγινε γρήγορα. Ουτε αναβολές ούτε τίποτα. 13 ιΟΥΝΊΟΥ το δικαστήριο και 21Αυγούστου το άκυρο!! Και οι διακστίνες ήταν κάτι σκρόφες αγάμητες!!!! Αφού λέω καλύτερα να ήταν άντρας ο δικαστής!!!

Λοιπόν χτες πήγα στο φάκτορυ και βρήκα στη LAPIN φανταστικό κουστουμάκι για τον Κων με 70 ευρώ. Πήρα και για την Νικόλ αλλά μάλλον θα το αλλάξω, πολύ μικρό της πέφτει που σημαίνει ότι όλο το χειμώνα δε θα το φορέσει να πω ότι θα βγάλει τα λεφτά του...Οπότε έκλεισα με Κων θα πάρω και All star και θα είναι κούκλος!!!

και θέλω να βρω και πέρλες ζαχαροπλαστικής για τη διακόσμηση των γλειφιτζουριών να αρχίσω να φτιάχνω...Άμα κάνω διακόσμηση με χρωματιστή τρούφα λέτε να βγεί μουφα; λέω να πειραματιστώ το Σ.Κ με μια μικρή ποσότητα. Θα σας πω τα αποτελέσματα!!

ΜΕγεια τα ρουχαλάκια! Μεγαλη ευκολια το φακτορι και γενικα τα στοκατζιδικα για σας τις πρωτευουσιάνες!!!:tongue:

Εμενα θα μου αρεσε χρωματιστη τρουφα...βαφτιση ειναι!!

gem δύσκολα τα πράγματα για εσάς που σας πάνε και όπου θέλουν. Δε θα έπρεπε εφόσον έχετε παιδιά. Τι θα κάνετε τους νομάδες; όπου γης και πατρίς!!

Αστα να πανε! Και τωρα βλεπω τις μεταθεσεις να εχουν δυσκολεψει πάρα πολύ. Για να δουμε τι μας επιφυλάσσει το μελλον.Α! Και μην ξεχνας οτι στην ιδια φαση ειναι και ο αντρας μου. Διορισμενος σε αλλον νομο και ολο πηγαινοερχόταν. ΑΠιστευτη κουραση και εξοδα..:?

Αν πάρεις το εννιαμηνο απο Σεπτέβρη ζήτα κατευθυαν 2. Μην περιμένεις να τελειωσει το πρώτο γιατι έτσι θα καθυστερήσεις πολύ και δεν θα προλάβεις.

Εμένα η διαδικασία έγινε γρήγορα. Ουτε αναβολές ούτε τίποτα. 13 ιΟΥΝΊΟΥ το δικαστήριο και 21Αυγούστου το άκυρο!! Και οι διακστίνες ήταν κάτι σκρόφες αγάμητες!!!! Αφού λέω καλύτερα να ήταν άντρας ο δικαστής!!!

Θελω να ρωτησω στην πρωτοβαθμια τι γινεται....Απο σεπτεμβριο. καποιος μου ειπε οτι και καλα του ειε δικηγορος οτι μαλλον θα γινει ρυθμιση και θα παιρνουν ολοι 4 μηνες επιπλεον και τελος για να μην υπαρχουν προσφυγες. Αλλά εγω δεν ξερω κατι να σου πω την αληθεια.

Οντως οι γυναικες μεγαλες κ@ρ^#ολες... Κι εγω νομιζω αντρας θα εχει καλυτερη αντιμετωπιση. Πάντως να πω τη αληθεια κραταω μικρο καλάθι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας και απο εμάς. Εμείς είμαστε ακόμη χωριό. Δευτέρα λέμε να επιστρέψουμε σιγά σιγά για να μπούμε στην σειρά μας. Αν και ο μπαμπάς μας έχει ακόμη μια εβδομάδα άδεια.........θα δούμε. Αργήσαμε βέβαια να προσαρμοστούμε στο νέο περιβάλλον αλλά εντάξει. Τώρα καλά. Εσείς καλά? Πάω να διαβάσω τι έχετε γράψει. Κάτι πήρε το μάτι μου για βαφτίσια κλπ...........για να δω.................

Είναι καμία εδώ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...