Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εγω δεν εχω κοιμηθει καλα αποψε...ειχα τα κλασσικα πονακια χαμηλα την ωρα που αλλαζω πλευρο....υπομονη!!!

Είναι βάρβαρο το θέμα, αϋπνίες από τώρα, είσαι σε προετοιμασία μου φαίνεται. Πως κάνουν οι ομάδες πριν ξεκινήσει η σεζόν, έτσι και συ!!! Από δωμάτιο, ρουχαλάκια, βαλίτσες είσαι έτοιμη;

Laerta έ τον μπεμπούκο, μπορεί να είναι ύφεση πριν τη λήξη!!! Μέχρι πότε θα πάει δηλαδή; ήμαρτον

έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν καρεκλάκια που ανεβοκατεβαίνουν και σε ύψος και οχι μόνο αυτό, υπάρχουν κατασκευές που αργότερα αποσπάς κομμάτι κομμάτι και γίνονται κατάλληλα και για μεγαλύτερες ηλικίες. Εσείς που τρώτε; σε πάσο ή σε χαμηλό τραπεζάκι;

Το φορεματάκι attrativo, δώρο όταν γέννησα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Και μία στα γρήγορα::: η δεύτερη παραλαβή περιείχε αυτό που αναζητούσαμε!!! Χεχεχεχε!!! :evil::evil::evil::evil:

Ευρέθη, ευρέθη!!!! μπαίνει σε πλειστηριασμό; χαχα

Να ρωτήσω βρε κορίτσια, προσπαθώ όπως σας είπα να κάνω πολύ οικονομικά και τα βαφτιστικά έχετε μήπως ιδέα ή καμιά άκρη για κάποιο κουτί ή τσάντα και για λαμπάδες;

Κάτι μου είχες πεί και συ για λάμπάδες Laerta;

Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να κατεβάσω όλο το κόστος του πακέτου κάτω από 200 ευρώ το παιδί; αν φτιάξω και αρκετά πράγματα μόνη μου με τους κουμπάρους; Θέλω σήμερα να τριγυρίσω με το αμάξι να πάω να δω για πράγματα....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευρέθη, ευρέθη!!!! μπαίνει σε πλειστηριασμό; χαχα

Να ρωτήσω βρε κορίτσια, προσπαθώ όπως σας είπα να κάνω πολύ οικονομικά και τα βαφτιστικά έχετε μήπως ιδέα ή καμιά άκρη για κάποιο κουτί ή τσάντα και για λαμπάδες;

Κάτι μου είχες πεί και συ για λάμπάδες Laerta;

Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να κατεβάσω όλο το κόστος του πακέτου κάτω από 200 ευρώ το παιδί; αν φτιάξω και αρκετά πράγματα μόνη μου με τους κουμπάρους; Θέλω σήμερα να τριγυρίσω με το αμάξι να πάω να δω για πράγματα....

Ναι, αμέ. Θα ρωτήσω την κουνιάδα μου που τα έχει αναλάβει. Θα έρθει τη Δευτέρα απο'δω και θα πάρω τις διευθύνσεις. Πιστεύω πως κάτω από 200 ίσως είναι λίγο δύσκολο, εκεί κοντά στα 200-220 καλά είσαι. Εντωμεταξύ παρήγγειλα κάτι παιδικές μπομπο με 0,60 λεπτά το κομμάτι. Όταν έρθουν θα σου πω αν αξίζουν.

120247mcv711uxx1.gif

Καλημερα!!

tzini ελεος με τον οδοντιατρο! Εγω τωρα παω σ εναν καινουριο. Τελικα ποτε καταλαβαινεις οτι ο οδοντιατρος ειναι καλός??

Και τι ονειρα ειναι αυτα που εβλεπες??? Τι ταινίες τρομου εβλεπες πριν κοιμηθεις καλέ? Απειλες με μαχαιρια και δε συμαζεύεται!:tongue:

Ελευθερας βοσκής ε? Τελειο ακουγεται αλλά δεν οπως λες κι εσυ δεν ειναι ευκολο απ τη μια στιγμη στην αλλη...Πάντως κι εγω πολλά πιπερια κτλ δε βαζω, αλλά αναλατο φαγητο αρνουμαι να φαω!! Δε βαζω πολύ αλλά αυτο το λιγο αλατακι το θελω! Τοσα ρητα εχουν βγει για το αλατι..."το αλατοπιπερο της ζωης", "φαγαμε ψωμι κι αλατι μαζι" κτλ:tongue:

Καλα κανεις και πας για μπανιο! Και με 2 παιδια φανταζομαι θα σου φαινεται παιχνιδάκι!

Ο μεγάλος ακόμα κάνει τα δικά του. Κλαίει, δεν θέλει να πάει, ουρλιάζει, κρύβεται, τον ντύνω και ξεντύνεται και τελικά τον πάω σέρνοντας, ενίοτε και με τις πυτζάμες :|. Αν μου τα κάνει και φέτος αυτά θα ξεσηκώνει τα μικρά που δεν θα τρελαίνονται κιόλας χειμωνιάτικα να πηγαίνουν σχολείο και θα κυνηγάω 3 να ουρλιάζουν κτλ κτλ. Ο μεγάλος επειδή το σχολείο του είναι κοντά δεν μπαίνει στο αμάξι δηλ. θα πρέπει με άγχος και τραβώντας τα όλα να τον πηγαίνω, να επιστρέφω, να πηγαίνω τα μωρά παιδικό κι εγώ με άγχος να παω στη δουλειά έγκαιρα όπου φέτος δεν ξέρω πού στο διάολο θα με στείλουν να συπληρώσω ωράριο μια που τη β ανάθεσή μου η διευθύντρια τη δίνει σε μια δικιά της. Μπορεί να με στείλουν Ωρωπό πχ. ή Λαύριο.

Πίεση και στο σχολείο εννοείται και μετά με άγχος να γυρίσω να προλάβω τα δίδυμα να τα πάρω. Τον μεγάλο θα τον παίρνει ο πατέρας μου.

Να τα ταϊσω, να προσπαθήσω να ξεκουραστώ για μεσημέρι, να ετοιμαστώ για το σχολείο και μετά κολυμβητήριο ο μεγάλος ή ότι θέλει τλς. Να επιστρέψω, να μαγειρέψω για την επομένη, να αρχίσω να διαπραγματεύομαι για την επόμενη μέρα, δεν θα ξαναπάω σχολείο και τα σχετικά....

Όταν πήγαινε ο Αλέξ. μόνο παιδικό κάθε πρωί ανέβαζα 16 πίεση. Έτρεχα στους γιατρούς, δεν είχα τίποτα, μόνο στρες. Φαντάζομαι φέτος....

Εσυ καλέ εισαι για βραβειο!!!! Μ αρεσει που λεμε οτι θα ναι πιο ευκολα αργοτερα:rolleyes: Ουυυ σιγουρα!!

Μακαρι να παρεις το 9μηνο... ΝΑ μας πεις τι εκανες!

Laerta ολο θησαυρους ο μικρός!! Μπορει και να βρεις κι αλλά απολεσθεντα αντικειμενα!! χαχαχα!

περαστικα και στη μαμα σου!

Δυσκολη και η επιλογη φωτογραφου... θέλω κι εγω να παρω προσφορες αλλά να πω την αληθεια δε δινω και πολύ σημασια. Οκ να τραβηξει καλές αλλά οχι ψηφιακα αλμπουμ κτλ. Απλα΄πραγματα και οικονομικά!

Βιβουλα υπομονη! Σε λιγο δε θα μπορεις να κοιμηθεις για αλλους λόγους!!

Και μία στα γρήγορα::: η δεύτερη παραλαβή περιείχε αυτό που αναζητούσαμε!!! Χεχεχεχε!!! :evil::evil::evil::evil:

Αντε ωραια!!

naki ποτε ξεκινανε τα δικα σου σταθμο?

Ο μεγαλος χτες πολύ γκρινια ρε παιδια! Ειχα φερει και τη μαμα μου να τα κρατησει να παμε για μια βουτιτσα αλλά ετσι οπως εκανε δεν ηθελα να φυγω με τιποτα... Ειναι δυνατον να κλαιει επειδη τον εβαλα να φαει στο 3ωρο και δεν πεινουσε? αυτος ειναι πειναλας συνηθως στις 3 ωρες παρα αρχιζει και γκρινιαζει:rolleyes: Τελικα εφαγε στο 5ωρο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, αμέ. Θα ρωτήσω την κουνιάδα μου που τα έχει αναλάβει. Θα έρθει τη Δευτέρα απο'δω και θα πάρω τις διευθύνσεις. Πιστεύω πως κάτω από 200 ίσως είναι λίγο δύσκολο, εκεί κοντά στα 200-220 καλά είσαι. Εντωμεταξύ παρήγγειλα κάτι παιδικές μπομπο με 0,60 λεπτά το κομμάτι. Όταν έρθουν θα σου πω αν αξίζουν.

Δε θα τις έφτιαχνες μόνη σου τις μπομπό; πολύ καλή τιμή το 0,60 λέω!!

Βρήκα και εδώ για πρόσφορές βάφτισης και έχει και για πολλούς φωτογράφους, δεν κοιτάς μήπως είναι κανένας που να σου αρέσει να έχει κενό, να πάρεις και το κουπόνι!!! ε; ε; http://www.mydeals.gr/prosfores/tag/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%92%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82/

Gem ίσως δυσφορούν από τη ζέστη, εμένα τώρα με το φαγητό μου κάνουν τα δύσκολα το μεσημέρι. Τρώνε μόνο σαλάτα και το απόγευμα το φαϊ τους ;);)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δε θα τις έφτιαχνες μόνη σου τις μπομπό; πολύ καλή τιμή το 0,60 λέω!!

Βρήκα και εδώ για πρόσφορές βάφτισης και έχει και για πολλούς φωτογράφους, δεν κοιτάς μήπως είναι κανένας που να σου αρέσει να έχει κενό, να πάρεις και το κουπόνι!!! ε; ε; http://www.mydeals.gr/prosfores/tag/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%92%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82/

Gem ίσως δυσφορούν από τη ζέστη, εμένα τώρα με το φαγητό μου κάνουν τα δύσκολα το μεσημέρι. Τρώνε μόνο σαλάτα και το απόγευμα το φαϊ τους ;);)

Θα φτιάξει η κουνιάδα μου των μεγάλων μόνη της αλλά όταν είδα 0,60 είπα να τις πάρω έτοιμες των μικρών. Με τέτοια τιμή και μούφα να βγουν, 20 κομμάτια παρήγγειλα, τις πετάω και τελείωσε.

Για τους φωτογράφους θα κάτσω να δω το λινκ. Cheers, my dears!!!

120247mcv711uxx1.gif

Θα φτιάξει η κουνιάδα μου των μεγάλων μόνη της αλλά όταν είδα 0,60 είπα να τις πάρω έτοιμες των μικρών. Με τέτοια τιμή και μούφα να βγουν, 20 κομμάτια παρήγγειλα, τις πετάω και τελείωσε.

Για τους φωτογράφους θα κάτσω να δω το λινκ. Cheers, my dears!!!

Όταν παραλάβεις ενημέρωσε μπας και γλιτώσουμε από πολύ ξενύχτι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu & Laerta ενημερωστε κι εμες please για μπομπονιερες κλπ.

Μπηκα χτες σ ενα σαιτ vaprizo.gr κ ειχε προσφορες κτλ.

Θελω κι εγω να τα φτιαξω μονη μου μπομπονιερες κτλ αλλά κατι μεταλλικα διακοσμητικα ειχαν περιπου 0,60 αν καταλαβα καλα...αρα ποσο θα φτασει η μπομπονιερα??

Κι επισης δεν ξερω, οταν εχεις ενα θεμα αυτο αφορα προσκλητηρια, μπομπονιερες και στολισμο, και οχι το κουτι και τη λαμπάδα, ετσι? Γιατι αλλιως ειναι πολυ δεσμευτικο και για τους κουμπαρους.

Εχω σκεφτει και με τη μαμα μου να κανουμε σουβερ απο τσοχα (6αδα) με καποιο παιδικο σχεδιο για μπομπονιερα, αλλά δεν ξερω αν παει για παιδικη ή οχι... Κι επισης δεν ξερω αν βγει και ωραιο.. Νταξει εχω καιρο ακομα απλά θελω να υπολογισω το budget:?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ζω ακομα!! ελπιζω ν'αντεξω μεχρι τη Δευτερα. Δεν υπαρχει χειροτερος πονος απο του δοντιου απλα δεν υπαρχει. Εκατο καισαρικες κανω αλλα δοντι με τιποτα! Ευτυχως τα μικρα ειναι ησυχα :) Τα ειδε η παιδιατρος χτες ολα καλα, τωρα σε μια βδομαδα θα μας ξαναδει. Ενθουσιαστηκε με την δουλεια που εχουν κανει οι γιατροι στην ΜΕΝΝ και πανω κατω μας ειπε τα ιδια με εκεινους. Τωρα πρεπει να κανουμε αιματολογικες εξετασεις, λογικα θα πρεπει να παμε στο μαιευτηριο, δε νομιζω να γινονται αλλου :confused:

Διαβαζω αυτα που γραφετε και αγχωνομαι για το τι με περιμενει!

Λαερτα ο μικρος παμφαγος ε? παλι καλα που δουλεψε το συστημα και βγηκε μονο του!

Φροσω μονο που διαβασα το τρεξιμο και τη ταλαιπωρια,κουραστηκα εγω!!! Ευχομαι οτι καλυτερο και πιο ανωδυνο!

Τζινι οι περιγραφες σου ειναι μοναδικες! Καλες βουτιες σημερα!

Νουνου μακαρι να βρεις οικονομικα πραγματα σημερα να ξεαγχωθεις λιγο. Θα φτιαξεις μπομπονιερες για μικρους και μεγαλους?

p1Utp3.png

yes darling όλα θα στα πούμε!! χεχε

ελπίζω να βγάλουμε άκρη!

ok!! και αυτο που ειπες για τους κουμπάρους ισχυει αλλά αν μπορεις να τους συντονισεις. Εμενα η μια εχει δυο μικρα παιδια και δε νομιζω να μπει σε διαδικασια χειροτεχνιων, και η αλλη παει Λυκειο κι επισης δε νομιζω... Και λεω να τους δωσω το ελευθερο να κανουν οτι θελουν, αλλά να ειναι απλά.

Και αμα ειναι να φτιαξω εγω το πολύ πολύ τα κουτια...

μοριτσα περαστικά σου με το δοντι! Αφου τουλαχιστον ειναι ησυχα τα μικρα μην το συζητάς!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ok!! και αυτο που ειπες για τους κουμπάρους ισχυει αλλά αν μπορεις να τους συντονισεις. Εμενα η μια εχει δυο μικρα παιδια και δε νομιζω να μπει σε διαδικασια χειροτεχνιων, και η αλλη παει Λυκειο κι επισης δε νομιζω... Και λεω να τους δωσω το ελευθερο να κανουν οτι θελουν, αλλά να ειναι απλά.

Και αμα ειναι να φτιαξω εγω το πολύ πολύ τα κουτια...

μοριτσα περαστικά σου με το δοντι! Αφου τουλαχιστον ειναι ησυχα τα μικρα μην το συζητάς!

κοίτα να σου πω, κανονικά οι νονοί αναλαμβάνουν τα πάντα σε σχέση με τα βαφτιστικά και με 200-250 ευρώ δε χρειάζεται να κάνεις χειροτεχνίες εσύ (ότι θες κάνεις βασικά, εμείς λόγο οικονομικού προσπαθούμε να ελαφρύνουμε την κατάσταση). Εκεί τώρα που δεν το γλιτώνεις είναι στις μπομπο, στο οποίο θα σου έχουμε μια πλήρη ενημέρωση.

μοριτσα περαστικούλια!! είδες τα παιδάκια σου σε καταλαβαίνουν!!!!

την Ιθάκη χάσαμε!!!

Σχολάω φιλιααααααααα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...