Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τα λινκ, Νουνουσκι!!! Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω κανονικό τραπέζι στην κουζίνα, ούτε καρέκλες.

Παιδιά, ο μικρός κατάπιε το πλαστικό καπάκι από τον όρο!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα λινκ, Νουνουσκι!!! Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω κανονικό τραπέζι στην κουζίνα, ούτε καρέκλες.

Παιδιά, ο μικρός κατάπιε το πλαστικό καπάκι από τον όρο!!!!

Είσαι σίγουρη; για να το γράφεις έτσι σημαίνει ότι κατέληξε στομάχι και θα το παραλάβεις αύριο. Ειδάλλως θα έτρεχες....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Είσαι σίγουρη; για να το γράφεις έτσι σημαίνει ότι κατέληξε στομάχι και θα το παραλάβεις αύριο. Ειδάλλως θα έτρεχες....

Ετοιμη ήμουν να ξεκινήσω το σπριντ αλλα η παιδίατρος μου είπε να περιμένω 3 μέρες και μετα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Ετοιμη ήμουν να ξεκινήσω το σπριντ αλλα η παιδίατρος μου είπε να περιμένω 3 μέρες και μετα!!!

α μπράβο, ναι για να μην φαίνονται σημάδια πνιγμού είσαι οκ.

άντε φεύγω φεύγω

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

που να κοιμηθω??? με επιασε πονος και περιφερομαι σπιτι γυρω γυρω. Τωρα θα μου πεις, ετσι θα περασει αλλα τι να κανω? Ο οδοντιατρος σε αδεια γυριζει δευτερα.Ελπιζω να αντεξω μεχρι τοτε.... μου εδωσε αντιβιωση και το γαλα μετα την ληψη της να το πεταω. Τι τυχερη που ειμαι :confused:

Βιβουλα μην αγχωνεσαι και κυριως μη το σκεφτεσαι συνεχεια, οτι ειναι να γινει θα γινει..Και γω πνιγομουν στον υπνο μου γιατι ηταν ψηλα η μικρη. Στο νησι εισαι για διακοπες ή μενεις μονιμα?

Τζεμινι εσυ θα ζαλιζεις τα κοριτσια και γω εσενα :D:D:D αλυσιδα παει!!

Παω επεσε σημα ;)

moritsa και μενα ο ενας μπεμπης ειναι πολυ ψηλα...στο νησι μενω μονιμα εδω και ενα χρονο!ειναι η πεθερα μου απο δω...

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Noυνούσκα Με δουλεύεις πώς είμαι πιό μαζεμένη?

Μην ανησυχείς υπάρχουν νούμερα από s εώς xl μή σου πώ κ xxl.

Κ εγώ το ίδιο ήθελα να ρωτήσω τη φρόσω. Τι εννοείς γαι το σειμώνα φέτος?

Να σας πώ, αυτό που πρόσεξα ήταν πως κ φέτος είχα μυρμήγκια έξω στην αυλή, παρόλο που ψεξάσαμε πάλι την άνοιξη.

Κ λένε πώς όταν έχει πολλά μηρμήγκια, έχει βαρύ χειμώνα.

Βέβαια φέτο μασουλάγανε έξω στην αυλή τα γουρουνάκια, έχω κ φυτά που ούτως ή άλλως πάνε τα μερμήγκια, οπότε.....

Ξέρω κ εγώ?????

Μουρίτσα δεν έχω ιδεά να σου πώ τί να πάρεις. Κοριτσάρα υπομονή πραγματικά κ κουράγιο αν σε πιάσει ξανά!

Τί μου θύμησες! Καλοκαίρι του 07 κ μόλις έχει φύγει ο ν. (Καλοκαίρι του 06 έχω βάλει μια γέφυρα.)

Είναι μέρες 15αυγουστου κ με πιάνει τρελός πονόδοντος. Όταν λέω τρελός σοβαρολογώ. Όχι απλά γονάτισα, έκλεισα πόρτες, παράθυρα κ έχω πέσει στο παρκέ στην κρεβατοκάμαρα κ χτυπιέμαι κυριολεκτικά.

Χτυπιέμαι κ φωνάζω στον πόνο ασταμάτητα «φύγε, άφησε με σου λέω!» κ να κοπανώ το κεφάλι μου στο πάτωμα!

Τρελάθηκα στα αλήθεια από τον πόνο! Αυτί, λαιμό όλα τα έπιασε!

Με τα πολλά με έσωσε μια κολλήτή με κονέ εφημεριδιακά κ με έστειλε σε ένα οδοντίατρο που δεν έχω αλλάξει ακόμα.

Με έσωσε από την τρέλα πραγματικά ο άνθρωπος.

Ο άλλος ο 1ος οδοντοκ, μου έκλεισε με γέφυρα δόντι χαλασμένο!:shock: Κ ήταν κ πατέρας συμμαθητή μου.:shock::shock: Εννοείται οτι δεν ξαναπήγα.

Πραγματικά ούτε στον πιό μισιτό εχθρό μου τέτοιος πόνος!

Βιβούυυυυυλα! Μην γεννήσεις ακόμα καλέ!Ίσως έχεις αγχωθεί παραπάνω, γι αυτό κ τα βλέπεις.

Για το αίμα ξέρω ξέρω κ εγώ πως κάτι έρχεται γρήγορα.

Από όνειρα? ειδικά στη σύλια ένα σωρό! τα πίο τρομακτικό μου:

Έχω σηκωθεί από τα κρεβάτι λέει κ κάποιος κλέφτης είναι μες στο σπίτι κ με απειλεί με μαχαίρι στην κοιλιά!

Κ άλλο ένα, περπάταγα στο δρόμο λέει κ πήγαν να με κλέψουν κ πάλι με απειλούσαν με μαχαίρι στην κοιλιά!

Κλάαααααμα στο κρεβάτι! Τί έχει περάσει ο νίκος ρε παιδιά! Σοκ πάθαινε ο άνθρωπος μέχρι να σταματήσω τα αναφιλητά! Σοκ ξανά με το χρουτσ χρουτσ κ τις φρυγανιές που μασούλάγα στο κρεβάτι (καούρες γαρ) κ του μπαίναν κ τα ψίχαλα στον ποπο! πωππωππππωππωπ!:oops:

Καλά αυτό με τα μαξιλάρια τα δικά μου άραγε να το έχει κάνει καμία?

Στις μαξιλάρες πλάτης από τον καναπέ στο σαλόνι κοιμόνουν. Ψηλά στο βουνό!

Για δες μήπως κ σε βολεύουν καλύτερα σε αυτή τη φάση. Ξεκίνα την ανοδική κλίση από τη μέση σου σχεδόν.

Κουράγιο κοριτσάκι κ έφτασες κ εσύ στην ουρά!

Τζεμτζεγι ο παιδοντοκ μετά τον χρόνο λέει ελευθέρας βοσκής τα παιδιά. Χωρίς ταμπάσκο, δηλ. Όχι πιπέρια κ λοιπά καυτερά. Πιρουνωτά λένε κ οι οδηγίες του, αλλά επειδή τα έχει πετύχει στο φαγητό κρατάει καλή πισινή με εμάς!

Μόνο αν τα αφήσω κ πεινάσουν θα φάνε κανονικά ρύζι στεγνό με κοτόπουλο πχ.

Πρέπει να έχω ζωμό από κάτι. Να γλιστράει τα φαϊ δηλ. κ στην ανάγκη άλεσμα. Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να ταϊζεις 2 ώρες????

Κάνεις τιράντα το βρακί κ το τρώς παράλληλα, από τα νεύρα για πλάκα!

Τους έχω δώσει για απογευματινό, ψάρι που είχα πιρουνωτό από μεσημεριανό!

Κ γεμιστά επίσης!

Ε μα πιά!

Λαέρτη ακόμα βαστάει η κ@λοίωση? Α στο κέρατο δηλ!

Αλόη, φαγωτή, μασούμενη? Τρώς δεν είπες? Πού τα ξέρεις όλα αυτά????

Βάζεις κάτω κ τη γουίτς! (Πώς είναι η γουίτση? Τα παιδιά?)

Για φωτογράφο σαν κάπως να άργησες. Έχω έναν που μας είχε κάνει της σύλιας. Μόνο λήψη. Αλλά δεν τρελάθηκα κα θό λου.

Αν πέρνανε φώτο φίλοι κ γνωστοί δεν θα τα κατάφερνες λές?

Ανεμιστήρα για τον καύσωνα ίσως? Κ κλείστε ερμητικά πόρτες κ παράθυρα.

Αυτά τα καθισματάκια που μπαίνουν σε καρέκλες τα φοβάμαι πάρα πολύ για πέσιμο!

Έχω τις κίκο τα 360 μοίρες, αλλά κ πάλι θα στα κάνου σκατ@ ολέ από κάτω + του οτι δεν είναι αυτόνομα κ θέλουν τραπέζι.

Δηλ. δεν σου κάνει!

Κ εμένα έχει φάει ένα καπάκι από ορό. Μή ρωτήσεις ποιός!!!!!!:mad:

Λοιπόν η θάλασσα τέλεια σήμερα! Πήρα τα κορίτσια παρέα. Παίξαμε κ με τα κουβαδάκια.

Άυριο θα πάρω το δίδυμο σύλια/ άλεξ κ ο θεός βοηθός!

Ο οποίος άλεξ με το που γυρίσαμε άρχισε μαμάαααααααααααα!

Γκάααααααααααααααααααααααα!

Κ τσουπ μου πετάει κ κάτι μπαλίτσες μέσα στη λεκάνη, στα τσίτσα της σύλιας!

Να σου ταμτιριρί καλόπαιδο!

Άσχετο έχει αγώνα? Πολύ βρίσιμο ακούω!

Άντρες που λένε: Εισαι άχρηστος, μακάκάς, τέλος!

Έιπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα δηλ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Παρούσα κι εγώ! Φορτώνω μια παιδική ταινία. Όπου να ναι τελειώνει.

Λαέρτα μπορείς να πάρεις τα καρεκλάκια του ΙΚΕΑ που έχει και στο εστιατόριο.

Είναι πολύ εξυπηρετικά και οικονομικά.

Βιβούλα σε ποιο νησί είσαι;

Τζίνι τα σέβη μου :D.

Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος γιατί:

αν πάρουν τα μικρά στον παιδικό, θα ξυπνάμε όλοι στις 7. Θα ετοιμαζόμαστε.

Ο μεγάλος ακόμα κάνει τα δικά του. Κλαίει, δεν θέλει να πάει, ουρλιάζει, κρύβεται, τον ντύνω και ξεντύνεται και τελικά τον πάω σέρνοντας, ενίοτε και με τις πυτζάμες :|. Αν μου τα κάνει και φέτος αυτά θα ξεσηκώνει τα μικρά που δεν θα τρελαίνονται κιόλας χειμωνιάτικα να πηγαίνουν σχολείο και θα κυνηγάω 3 να ουρλιάζουν κτλ κτλ. Ο μεγάλος επειδή το σχολείο του είναι κοντά δεν μπαίνει στο αμάξι δηλ. θα πρέπει με άγχος και τραβώντας τα όλα να τον πηγαίνω, να επιστρέφω, να πηγαίνω τα μωρά παιδικό κι εγώ με άγχος να παω στη δουλειά έγκαιρα όπου φέτος δεν ξέρω πού στο διάολο θα με στείλουν να συπληρώσω ωράριο μια που τη β ανάθεσή μου η διευθύντρια τη δίνει σε μια δικιά της. Μπορεί να με στείλουν Ωρωπό πχ. ή Λαύριο.

Πίεση και στο σχολείο εννοείται και μετά με άγχος να γυρίσω να προλάβω τα δίδυμα να τα πάρω. Τον μεγάλο θα τον παίρνει ο πατέρας μου.

Να τα ταϊσω, να προσπαθήσω να ξεκουραστώ για μεσημέρι, να ετοιμαστώ για το σχολείο και μετά κολυμβητήριο ο μεγάλος ή ότι θέλει τλς. Να επιστρέψω, να μαγειρέψω για την επομένη, να αρχίσω να διαπραγματεύομαι για την επόμενη μέρα, δεν θα ξαναπάω σχολείο και τα σχετικά....

Όταν πήγαινε ο Αλέξ. μόνο παιδικό κάθε πρωί ανέβαζα 16 πίεση. Έτρεχα στους γιατρούς, δεν είχα τίποτα, μόνο στρες. Φαντάζομαι φέτος....

Α δεν σας είπα. Θυμάστε ένας πρώτος ξαδελφός μου που γέννησαν πριν ένα μήνα δίδυμα πρόωρα; Σήμερα με πήρε ο αδελφός του και περιμένουν κι αυτοί δίδυμα :shock: κι έχουν και έναν 3χρονο. Μα τί στο καλό; Του ευχήθηκα ένθερμα αλλά σκεφτόμουν θα καλοπεράσουν κι αυτοί. Μπουχαχα

Καλησπέρα, καλησπέρα!!! Καλά, Τζίνι, αυτό με τις μαξιλάρες στον καναπέ το έκανα κι εγώ, έτσι κοιμόμουν το διωράκι μου γιατί κατα τ'αλλα βάραγα αυπνίες. Για όνειρα δεν θυμάμαι...

Αυτό με το μπάνιο καλή φάση, βλέπεις λίγο γαλάζιο και ανοίγει το μάτι σου και λες "τι σκάω, η έρημη?" και μετά μόλις γυρίσεις σπίτι, ξαναμπαίνεις στο τριπάκι σου...

Η πρώτη παραλαβή σήμερα του μικρού μετά την κατάποση δεν περιείχε το αντικείμενο αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη βρήκα μέσα μπλέ ταινία από μια βιντεοκασέτα που έχω!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του Ποντιακού ελληνισμού ήταν!!! Θα περιμένω με ανυπομονησία τις επόμενες παραλαβές, μπορεί να βρω και κάνα θυσαυρό που ξέρεις....!!! Χαχαχαχα!!!

Μπάι δε γούει, τι απέγινε το δικό σας το καπάκι ξέρουμε??????:shock::shock::shock::shock:

Τελικά την άρπαξε και η μάνα μου και στενοχωρήθηκα. Της έκοψα την αλόη να φάει κι αυτή ωστόσο μου βρήκε ένα τρομερό κόλπο: έτριψε το κλαδί στον τρίφτη και έστιψε το χυμό σε ένα σφηνάκι οπότε το πίνεις μονορούφι και τελειώνεις. Ανάσανε το κεφάλι μου, ρε παιδιά!!!

Φρόσω, και μόνο που διάβασα την περιγραφή της καθημερινής σου με έπιασε πανικός για να μη σου πω πως όσο διάβαζα ένιωσα τα προεόρτια ταχυπαλμιών!!! Κι όχι τίποτ'αλλο, γιατί κάτι αντίστοιχο αλλά σε μικρότερη ένταση (θέλω να πιστευω) με περιμένει κι εμένα. Ο μεγάλος γιατί δεν θέλει να πηγαίνει?? Μήπως κάποιος τον παρενοχλεί εκεί? Αυτό γινόταν με τον ανηψιό μου και τελικά μάθαμε πως ένα παιδάκι έκανε κόλαση τη ζωή όλων των παιδιών εκεί και κανένα δεν ήθελε να πηγαίνει σχολείο. Βέβαια, παρόλο που εν τέλει μίλησαν στη μάνα του, αυτή αποδείχτηκε μια παντελώς αδιάφορη κλώσσα και το παιδί της συνεχίζει να τρομοκρατεί όλο το σταθμό με τις ανοησίες του. Τι να πεις... Είναι μερικές για σφαλιάρες...

Αυτό με τα δίδυμα όντως συγκλονιστικό!! Χεχε! Εντωμεταξύ μια φίλη μου λέει χτες: "θα κάνεις κορίτσι!". Καλά, της λέω, πιάσε σειρά, γιατί ως τώρα έχω ακούσει ότι θα ξανακάνω δίδυμα, ότι θα κάνω αγόρι, ε τώρα προστέθηκε και το κορίτσι. Η περίπτωση του να καταφέρω να ορθοποδήσουν πρώτα τα δύο ζουζουνάκια-μαναράκια που ήδη έχω χωρίς να είμαι δεμένη πισθάγκωνα σε μια λευκή ρόμπα δεν την έχει προβλέψει κανείς???

Για φωτογράφο και μουσική συνεχίζω και ψάχνομαι, αλλά θέλω να είναι καλλιτέχνες ρε παιδί μου... Και αυτοί έχουν πελατεία και δεν έχουν κανένα κενό... Σνιφ σνιφ...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

καρεκλάκια αυτά λες, Φρόσω?

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=22754

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82949

γιατί μου φαίνεται ότι θα σηκώνεται και πάλι ο μικρός όρθιος???

αυτά πως σας φαίνονται?

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=22885

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα!!!

Όλο εκπλήξεις ο μικρός Laertakos χιχι!!

Το καρεκλάκι που λέει η Φρόσω είναι αυτό εδώ http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1500 αν και αυτά που έβαλες εσύ είναι πιο όμορφα αυτό σίγουρα είναι το πιο οικονομικό και πολύ βολικό. Ένα τέτοιο έχω και γω αλλά λόγω χώρου το έχω βγάλει προσωρινός αλλά αν δε βρούμε κάτι άλλο μάλλον θα ξαναμπεί σε λειτουργία. Εσύ σκεφτόσουν χαμηλό τραπεζάκι και καρεκλάκια ε; Τέτοιο που λίνκαρες έλεγα και γω να βάλω φέτος στο δωμάτιο τους και σίγουρα μπορούν να φάνε και εκεί. Αλλά οι δικοί σου δεν είναι λίγο μικροί για τέτοιο κάθισμα; δε θα μπορείς να κουνήσεις βήμα και θα πρέπει να είσαι και συ κάτω οκλαδόν.

Το δικό μας το καπάκι; ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Τι σου μαρτύρησε ο Κων μου; χαχα!!

Από κρύωμα πως πάτε; έχει ηρεμήσει καθόλου ο βήχας;

Φρόσω σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις το 9 μηνο +1 από μένα!! Καλά κουράγια, εμείς σκεφτόμαστε τα δυο πως θα τα σηκώνουμε;; και συ έχεις τον καημό σου!! Είσαι δύναμη ρε!! Μασάν τα παληκάρια; Τύφλα να έχουν τα κομάντο...και οχι στρες πως να το κάνεις αυτό ε; έλα μου ντε...

Τζίνι νομίζω το φορεματάκι που φόρεσα την βραδιά που βγήκαμε ήταν παραπλανητικό όσο περίεργο και να φαίνεται έκοβε πολύ από την περιφέρεια μου, έπεφτε το μάτι στο μπούτι που είχα βγάλει έξω και που να προσέξει κανείς τα υπόλοιπα!!!χαχα κάλυψη - απόκρυψη!!

Αν σε ανησυχούν τα μυρμήγκια έχω μυρμηγκοφάγο ε; Για μπάνιο τα πας εναλλάξ; και το τρίτο με τη μαμά σου;

Άντε να γυρίσετε όλες να ξαναβγούμε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Παρούσα κι εγώ! Φορτώνω μια παιδική ταινία. Όπου να ναι τελειώνει.

Λαέρτα μπορείς να πάρεις τα καρεκλάκια του ΙΚΕΑ που έχει και στο εστιατόριο.

Είναι πολύ εξυπηρετικά και οικονομικά.

Βιβούλα σε ποιο νησί είσαι;

Τζίνι τα σέβη μου :D.

Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος γιατί:

αν πάρουν τα μικρά στον παιδικό, θα ξυπνάμε όλοι στις 7. Θα ετοιμαζόμαστε.

Ο μεγάλος ακόμα κάνει τα δικά του. Κλαίει, δεν θέλει να πάει, ουρλιάζει, κρύβεται, τον ντύνω και ξεντύνεται και τελικά τον πάω σέρνοντας, ενίοτε και με τις πυτζάμες :|. Αν μου τα κάνει και φέτος αυτά θα ξεσηκώνει τα μικρά που δεν θα τρελαίνονται κιόλας χειμωνιάτικα να πηγαίνουν σχολείο και θα κυνηγάω 3 να ουρλιάζουν κτλ κτλ. Ο μεγάλος επειδή το σχολείο του είναι κοντά δεν μπαίνει στο αμάξι δηλ. θα πρέπει με άγχος και τραβώντας τα όλα να τον πηγαίνω, να επιστρέφω, να πηγαίνω τα μωρά παιδικό κι εγώ με άγχος να παω στη δουλειά έγκαιρα όπου φέτος δεν ξέρω πού στο διάολο θα με στείλουν να συπληρώσω ωράριο μια που τη β ανάθεσή μου η διευθύντρια τη δίνει σε μια δικιά της. Μπορεί να με στείλουν Ωρωπό πχ. ή Λαύριο.

Πίεση και στο σχολείο εννοείται και μετά με άγχος να γυρίσω να προλάβω τα δίδυμα να τα πάρω. Τον μεγάλο θα τον παίρνει ο πατέρας μου.

Να τα ταϊσω, να προσπαθήσω να ξεκουραστώ για μεσημέρι, να ετοιμαστώ για το σχολείο και μετά κολυμβητήριο ο μεγάλος ή ότι θέλει τλς. Να επιστρέψω, να μαγειρέψω για την επομένη, να αρχίσω να διαπραγματεύομαι για την επόμενη μέρα, δεν θα ξαναπάω σχολείο και τα σχετικά....

Όταν πήγαινε ο Αλέξ. μόνο παιδικό κάθε πρωί ανέβαζα 16 πίεση. Έτρεχα στους γιατρούς, δεν είχα τίποτα, μόνο στρες. Φαντάζομαι φέτος....

καλημερα κοριτσι μου!!!σαλαμινα μενω:tongue:

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εγω δεν εχω κοιμηθει καλα αποψε...ειχα τα κλασσικα πονακια χαμηλα την ωρα που αλλαζω πλευρο....υπομονη!!!

Καλημέρα!!!

Όλο εκπλήξεις ο μικρός Laertakos χιχι!!

Το καρεκλάκι που λέει η Φρόσω είναι αυτό εδώ http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1500 αν και αυτά που έβαλες εσύ είναι πιο όμορφα αυτό σίγουρα είναι το πιο οικονομικό και πολύ βολικό. Ένα τέτοιο έχω και γω αλλά λόγω χώρου το έχω βγάλει προσωρινός αλλά αν δε βρούμε κάτι άλλο μάλλον θα ξαναμπεί σε λειτουργία. Εσύ σκεφτόσουν χαμηλό τραπεζάκι και καρεκλάκια ε; Τέτοιο που λίνκαρες έλεγα και γω να βάλω φέτος στο δωμάτιο τους και σίγουρα μπορούν να φάνε και εκεί. Αλλά οι δικοί σου δεν είναι λίγο μικροί για τέτοιο κάθισμα; δε θα μπορείς να κουνήσεις βήμα και θα πρέπει να είσαι και συ κάτω οκλαδόν.

Βασικά πρέπει να πάρω κάτι χαμηλό για να ξέρω ότι αν πέσουν δεν θα απέχουν πολύ από το πάτωμα. Το μόνο που με χαλάει στο άλλο σετάκι είναι ότι δεν έχουν μπρατσάκια οι καρέκλες αλλιώς θα ήταν τέλειες. Και σκέφτομαι μην τυχόν τις παραγγείλω από μαραγκό.

Το δικό μας το καπάκι; ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Τι σου μαρτύρησε ο Κων μου; χαχα!!

Χαχαχα!!! Τον Άλεξ της Τζίτζίκας εννοούσα αλλά ελπίζω να μην δημιουργήσουμε ρεύμα!!!

Από κρύωμα πως πάτε; έχει ηρεμήσει καθόλου ο βήχας;

Νομίζω ότι σήμερα είμαστε λίγο χειρότερα σε σχέση με χτες...

Φρόσω σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις το 9 μηνο +1 από μένα!! Καλά κουράγια, εμείς σκεφτόμαστε τα δυο πως θα τα σηκώνουμε;; και συ έχεις τον καημό σου!! Είσαι δύναμη ρε!! Μασάν τα παληκάρια; Τύφλα να έχουν τα κομάντο...και οχι στρες πως να το κάνεις αυτό ε; έλα μου ντε...

Τζίνι νομίζω το φορεματάκι που φόρεσα την βραδιά που βγήκαμε ήταν παραπλανητικό όσο περίεργο και να φαίνεται έκοβε πολύ από την περιφέρεια μου, έπεφτε το μάτι στο μπούτι που είχα βγάλει έξω και που να προσέξει κανείς τα υπόλοιπα!!!χαχα κάλυψη - απόκρυψη!!

Καλά, άσ' τα ψόφια... Αλλιώς να μας πεις που το τσίμπησες το ρουχαλάκι να πάρω καμιά δεκαριά...

Αν σε ανησυχούν τα μυρμήγκια έχω μυρμηγκοφάγο ε; Για μπάνιο τα πας εναλλάξ; και το τρίτο με τη μαμά σου;

Άντε να γυρίσετε όλες να ξαναβγούμε!!

Περιμένω τη γκράντε εμφάνιση της Ντάκι σήμερα εκτός κι αν περνάει τόσο καλά που ξέχασε να επιβιβαστεί στο καράβι!!!

Καλημέρα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...