Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τζεμτζεγι με ανησυχάς. Αυτό με την αραιοδοντία μας έχει πεί κ ο ωρλ για τον άλεξ.

Αν δεν σακατευτεί μόνος του πιό πρίν, αν δεν ανέβει ο χαλινός μέχρι να βγούν τα μόνιμα, πρέπει να κοπεί. Το χρυσό μου είναι σερνικός γαρμπή. Κ η μάνα μου επίσης με αραιά δοντάκια. Γονίδια!

Μουρίτσα γενικά κοιμάσαι? Φρόντισε να ξεκουράζεσαι όσο κ όταν σου δίνεται η ευκαιρία, μην τα παίξεις κ με τον κόσμο.

Νουνούκα πόσο θα ήθελα να σε δώ στο πρωινό σου ξεκίνημα! Πολύ γέλιο βγάζεις φινελάδα!

Υπάρχει τέκνο που πήγε παιδικό κ δεν αρρώστησε???? Τυχερό είναι!

Με τα ρούχα κ εγώ έχω ένα θέμα, αλλά τί να κάνω η δόλια που όλο μακακίες τσιμπολογώ κ εγώ?

Πχ τώρα: τρώω κ ζαμπονοτυροπιτάκια κ πίνω μπύρα. Εγώ που έβλεπα μπύρα κ έστριβα (κ ακόμα δηλ. μόνο σπίτι πίνω μπύρα)

Εγώ που είχα πάντα έτοιμα κομμένα καρότα με σως από γιαούρτι κ μουστράδρα για σνακ!

Που θα πάει αυτό? Γεμάτη με ρούχα η ντουλάπα μου, δεν σας κάνω πλάκα!

Ευχαρίστως δανίζω ρούχα για μαμά/ βάπτιση. Σοβαρά σας το λέω, έχω οτι μέγεθος θέλετε κορίτσια!

Βιβούλα αφού είσαι έτοιμη για τα μπεμπέγια όλα είναι οκ!

Αγόρια κ εσύ? Έλεος ρε παιδιά! Μυρίσαμε αντρίλα!

Χάθηκε κανένα κοριτσάκι να δώσω τον άλεξ?

Ντακ, κ μουρίτσα κ λοιπές με κορίτσι μικρότερο του γαμπρού σας έχω βάλει στο μάτι!

Κάτσε να κοιτάξω να καβατζώσω κ γαμπρούς για την ηλικία μας!

Εβελινα κοριτσάρα, βούτα τώρα που μπορείς ξέγνοιαστη!

Μου έλειπε πολύ η κοιλιά μου στους πρώτους μήνες!

Κ τα απίστευτα σλάλομσ που έκαναν τα τηλεχειριστήρια!

Τη χάιδευα (από σηνήθειο κιόλας) κ κάτι μου έλειπε στα αλήθεια γμτ.

Όχι δεν θα ήθελα να ξαναδώ την κοιλιά μου φουσκωμένη. Φτάνει πιά!

Νάκιους κορίστι πως είστε γενικά?

Πραγματικα πιστέυω οτι ειναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσουν φαγητό μπουκιές.

Τουλάχιστον κανένα από τα δικά μου δεν έφαγε τόσο νωρίς μη αλεσμένο φαγητό. Όποτε έκανα την απόπειρα με το στανιό μου το φτύναν κατάμουτρα, μέχρι κ εμετό έκαναν.

Ακόμα κ τώρα πχ κοτόπουλο μη αλεσμένο πρέπει να λυσσάνε στην πείνα για να φάνε.

Μοσχάρι μερίδες δεν το συζητώ καν. Νπιφτέκι οκ, αλλά κάπου κουράζονται κ σταματάνε πάλι φτύνοντάς το.

Φασολάκια, μπάμιες, αρακά πιο ζουμερό, φακόρυζο, κριθαράκι με κιμά, πατάτες τηγανητές, ή γιαχνί κλπο τα τρώνε έυκολά.

Στο χέρι τοστάκια κ λοιπά αυτού του στυλ τρώνε.

Το θέμα (ας πούμε) κ σε εμάς είναι τα κιλά τους, οπότε κ η οδηγία από τον ντοκ είναι σαφής: δεν τα πιέζουμε καθόλου.

Τώρα όσον αφορά τα καρυκέυμαματα. Δεν βάζω πιά καθόλου πιπέρι. Αλάτι κ ρίγανη βάζω πιο λίγο.

Πχ στο λεμονάτο, κοκκινιστο κλπο τσιγαρίζω κανονικά το κρέας αρχικά, βάζω μέσα σχεδόν πάντα πατάτες, καρότο, κολοκυθάκι, κάνα φασολάκι, αλλά πρέπει να έχω ζωμό από άλλο φαγητό στην κατάψυξη κ να αλέσω αν χρειαστεί.

Μη σε απογοητεύω κιόλας. Δεν ξέρω αν κάποια από τις κοπέλες τα έχει καταφέρει τόσο νωρίς.

Πομονή δεν είπαμε ωρέ?!

Φρόσω πόσο μου αρέσουν αυτές οι περιγραφές σου, στα αλήθεια!

Σαν να βλέπω εμάς του χρόνου ας πούμε, μετά από διακοπές!

Αποτελέσματα από εσπα περιμένεις κ εσύ?

Ποιά 9μηνα? Ποιά δικαστήρια? Τί έγινε?

Η τζασμιν? Ήταν τελεσίδικη η απόρριψη μέσω έσπα?

(Σιγά μην έβαζα κ ψώνια μέσα στο καρότσι των 2 θηρίων. Τα ψώνια μπαίναν στο καρότσι της ελπίδας που ήταν ψηλά καθισμένη.

Τόλμησα να δώσω στο γκρινιάρη ένα σακουλάκι φακές κ το έσκισε!

Να μην σου πώ για τις τσίχλες στα στανδσ πριν τα ταμεία, τί έγινε!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου!!!

Νάκι μου η δικιά μου η εμπειρία ήταν (και με ελάχιστα δοντάκια κιόλας γιατί αργήσαμε) από 7 μηνών μασουλάγανε ψωμί, 11 μηνών σταμάτησα να αλέθω και έκανα πιρουνιαστό πλην του μοσχαριού, τώρα τρώνε μόνα τους και εμένα μαζί. Σίγουρα η ποσότητα μειώνεται όπως και στην φρουτόκρεμα, αλέθαμε 4-5 φρούτα και τώρα με το ζόρι τρώνε 1 1/2 (λογικό). Όσο για το μαγείρεμα έχω πάρει μη επεξεργασμένο αλάτι και βάζω στο φαγητό, επίσης βάζω καρυκεύματα αλλά δεν τσιγαρίζω (βράζω λίγο το κρεμμυδάκι και μετά με λίγο λάδι τσιτσιρίζουν αλλά για δευτερόλεπτα). Θα συνηθίσετε και εσείς σε πιο υγιεινά φαγητά. Προοδευτικά θα φάνε μη ξεχνάμε κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό. Το πρώτο όσπριο ήταν οι φακές που είναι ψιλούλες και ο αρακάς. Και όσο για κρεμούλες μπορείς να τις αντικαταστήσεις με ρυζόγαλο, βρώμη (το φτιάχνω όπως το ρυζόγαλο, χωρίς το ρύζι και με τριμμένο μήλο), τραχανά.

Φρόσω θεϊκές περιγραφές και θεϊκά και τα αντράκια σου!! Το ξύλο σίγουρα το έφαγες πόσο και από ποιόν θα μείνει αδιευκρίνηστο!! Αλλά δεν είναι τέλεια αίσθηση να κοιμάσαι με τα μωρά σου; Τώρα στον Κάλαμο ενώ είχαμε πάρει παρκοκρέβατο και τα σχετικά η κατάληξη ήταν να πηδάνε και να μαζευόμαστε 3-4 στο κρεβάτι!! πολύ γέλιο, πολύ κλωτσιά!!

Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα και την υποστήριξη αλλά όπως είπες και εσύ τα ρούχα είναι θέμα!!

γιατί τόσο δύσκολη χρονιά προβλέπεις;

Τζίνι όντως το πρωϊνό μου ξύπνημα είναι ένας τυφώνας, μην πω τσουνάμι. Σήμερα π.χ πάλι αρνούμαι να σηκωθώ την ώρα που πρέπει, μετά αρχίζω και τρέχω μέσα στα σκοτάδια, αρχίζει το κλάμα η Νικόλ, τη σηκώνω τη βάζω με τον Χρήστο τους λέω σσσσσσσσσςςςςςς κοιμηθείτε τώρα και φεύγω. Κάγκελο ο Χρη!!! τρέξιμο στο δρόμο για το υπηρεσιακό...αχ

Α βρήκα και γκαρνταρόμπα, αν δεν χάσω δράμι θα σου επιτεθώ!! χαχα αλλά εσύ είσαι πιο μαζεμένη από μένα που θα μπώ; οεο;

Όσο για το σταθμό ξέρω 3 περιπτώσεις οι δυο αρκετά κοντινές μου. Η μια μου η βαφτιστήρα από 1 χρονού σε παιδικό μόνο μυξούλες είχε, τίποτα άλλο :shock::shock:και τον 2ο χρόνο επίσης. Αρρώστησε όταν μπήκε η μητέρα της στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες...τι να πεί κανείς! είναι και στον οργανισμό, μακάρι να ξέραμε τι είναι αυτό που τα βοηθάει/ ενισχύει.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ας πω Καλημέρα για σας γιατι εγω δεν εχω κλείσει μάτι. Δε φταίνε τα σπορακια μου, αυτα έχουν ψιλοκουρδιστει :) αλλα με έπιασε πονοδοντος φρικτος :evil: όλα τα'χει η Μαριορη ο φερετζες μου έλειπε.... Όλα τα γιατροσοφια έκανα μηπως και ηρεμήσω και τελικα έκανε το θαύμα του το γαρύφαλλο και το ντεπον.

Νουνου Το πρωινό ξύπνημα είναι βάρβαρο και ειδικα όταν πρόκειται για δουλεια!! Τώρα που το σκέφτομαι και για το σχολείο ήταν βάρβαρο :tongue:

ΤΖΙΝΙ καλώς τα δέχτηκες! ( το δικο σου όνομα το αγαπά η αυτόματη ορθογραφία γιατι το γράφει με κεφάλαια :P)

Φροσω απίθανα τα αντρακια σου! Δεν έχεις να φοβηθεις κανέναν με τόσους γύρω σου!!! Ακόμα και ο άντρας σου την πλήρωσε....:D

Πάω να την πεσω και την επόμενη βάρδια θα την αναλάβει ο άντρας μου, πιστεύω......!

Καληνύχτα για μένα :tongue:

p1Utp3.png

καλημερα κι απο μενα κοριτσια!ουφφφ δεν εχω κοιμηθει καλα σημερα...πρωτον εφαγα μισο σουβλακι και βαρυστομαχιασα:shock:μετα στις 3 τη νυχτα πνιγηκα στον υπνο μου,δευτερον ειχα συχνοουριες και τριτον ειδα κι ενα ονειρο που μπορει να σημαινει οτι θα γεννησω συντομα...ειμαι 32 εβδομαδων!ο γιατρος μου ειπε τουλαχιστον να καβατζαρουμε τις 34 εβδομαδες...λετε να βγουνε νωριτερα οι μαγκες?

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Ας πω Καλημέρα για σας γιατι εγω δεν εχω κλείσει μάτι. Δε φταίνε τα σπορακια μου, αυτα έχουν ψιλοκουρδιστει :) αλλα με έπιασε πονοδοντος φρικτος :evil: όλα τα'χει η Μαριορη ο φερετζες μου έλειπε.... Όλα τα γιατροσοφια έκανα μηπως και ηρεμήσω και τελικα έκανε το θαύμα του το γαρύφαλλο και το ντεπον.

Νουνου Το πρωινό ξύπνημα είναι βάρβαρο και ειδικα όταν πρόκειται για δουλεια!! Τώρα που το σκέφτομαι και για το σχολείο ήταν βάρβαρο :tongue:

ΤΖΙΝΙ καλώς τα δέχτηκες! ( το δικο σου όνομα το αγαπά η αυτόματη ορθογραφία γιατι το γράφει με κεφάλαια :P)

Φροσω απίθανα τα αντρακια σου! Δεν έχεις να φοβηθεις κανέναν με τόσους γύρω σου!!! Ακόμα και ο άντρας σου την πλήρωσε....:D

Πάω να την πεσω και την επόμενη βάρδια θα την αναλάβει ο άντρας μου, πιστεύω......!

καλημερα μοριτσα!νομιζω οτι μενουμε στην ιδια περιοχη:rolleyes:μαλλον στο ιδιο νησακι....

Καλόν ύπνο κοπέλα ελπίζω να αναλάβει πλήρως ο σύζυξ και να ξεκουραστείς λιγάκι. Πάρε και τον οδοντίατρο τηλέφωνο και τον παιδίατρο να δεις τι αντιβίωση θα σου δώσουν με το θηλασμό.

καλημερα κι απο μενα κοριτσια!ουφφφ δεν εχω κοιμηθει καλα σημερα...πρωτον εφαγα μισο σουβλακι και βαρυστομαχιασα:shock:μετα στις 3 τη νυχτα πνιγηκα στον υπνο μου,δευτερον ειχα συχνοουριες και τριτον ειδα κι ενα ονειρο που μπορει να σημαινει οτι θα γεννησω συντομα...ειμαι 32 εβδομαδων!ο γιατρος μου ειπε τουλαχιστον να καβατζαρουμε τις 34 εβδομαδες...λετε να βγουνε νωριτερα οι μαγκες?

Οχι να μη γεννήσεις να κάτσεις στα αυγά σου!!! Τι όνειρο είδες; και πως πνίγηκες στον ύπνο σου τι εννοείς παιδί μου;;;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερες!!

Τζεμτζεγι με ανησυχάς. Αυτό με την αραιοδοντία μας έχει πεί κ ο ωρλ για τον άλεξ.

Αν δεν σακατευτεί μόνος του πιό πρίν, αν δεν ανέβει ο χαλινός μέχρι να βγούν τα μόνιμα, πρέπει να κοπεί. Το χρυσό μου είναι σερνικός γαρμπή. Κ η μάνα μου επίσης με αραιά δοντάκια. Γονίδια!

Κοιτα το κοψιμο δεν ειναι τιποτα πραγματικα! Κανεις τοπικη αναισθησια, οπως στον οδοντιατρο και η ολη διαδικασια κραταει 5 λεπτα. Νομιζω σε μενα ειχε κανει 2 εσωτερικα ραμματα που απορροφουνται, αλλά ο παιδιατρος μου ειπε οτι στα μικρα δε χρειαζεται γτ ειναι μικρα! Τωρα θα σου ξαναπω λεπτομερειες!

Λενε οτι τα δοντια ετσι ειναι και γουρι και γοητεια...τι να σου πω! Εμενα παντως δε μ αρεσε και γι αυτο η θυσια με τα σιδερακια:|

Που θα πάει αυτό? Γεμάτη με ρούχα η ντουλάπα μου, δεν σας κάνω πλάκα!

Ευχαρίστως δανίζω ρούχα για μαμά/ βάπτιση. Σοβαρά σας το λέω, έχω οτι μέγεθος θέλετε κορίτσια!

αααααχχχχχχ κι εγω το ιδιο γμτ...αρνουμαι να τα δωσω ομως. Τα μεγαλα θα τα εδινα ευχαριστως:tongue: Με αποτελεσμα εχω ρουχα απο Χs-L.:shock:

Αλλά να πω την αληθεια επειδη δεν μπορω το χαος λεω το εοιμενο καλοκαιρι να δω πως θα ειμαι και να κανω ενα ξεκαθαρισμα, τουλαχιστον στα τοσοδουλικα:rolleyes: Απλα΄οπως καταλαβαινεις, εκεινη η μερα θα ναι μερα πένθους:tongue: χαχαχα

Βιβούλα αφού είσαι έτοιμη για τα μπεμπέγια όλα είναι οκ!

Αγόρια κ εσύ? Έλεος ρε παιδιά! Μυρίσαμε αντρίλα!

Χάθηκε κανένα κοριτσάκι να δώσω τον άλεξ?

Ντακ, κ μουρίτσα κ λοιπές με κορίτσι μικρότερο του γαμπρού σας έχω βάλει στο μάτι!

Κάτσε να κοιτάξω να καβατζώσω κ γαμπρούς για την ηλικία μας!

Θελουμε κι εμεις νυφες κατσε καλά!!:tongue:

Νάκιους κορίστι πως είστε γενικά?

Πραγματικα πιστέυω οτι ειναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσουν φαγητό μπουκιές.

Τουλάχιστον κανένα από τα δικά μου δεν έφαγε τόσο νωρίς μη αλεσμένο φαγητό. Όποτε έκανα την απόπειρα με το στανιό μου το φτύναν κατάμουτρα, μέχρι κ εμετό έκαναν.

Ακόμα κ τώρα πχ κοτόπουλο μη αλεσμένο πρέπει να λυσσάνε στην πείνα για να φάνε.

Μοσχάρι μερίδες δεν το συζητώ καν. Νπιφτέκι οκ, αλλά κάπου κουράζονται κ σταματάνε πάλι φτύνοντάς το.

Φασολάκια, μπάμιες, αρακά πιο ζουμερό, φακόρυζο, κριθαράκι με κιμά, πατάτες τηγανητές, ή γιαχνί κλπο τα τρώνε έυκολά.

Στο χέρι τοστάκια κ λοιπά αυτού του στυλ τρώνε.

Το θέμα (ας πούμε) κ σε εμάς είναι τα κιλά τους, οπότε κ η οδηγία από τον ντοκ είναι σαφής: δεν τα πιέζουμε καθόλου.

Τώρα όσον αφορά τα καρυκέυμαματα. Δεν βάζω πιά καθόλου πιπέρι. Αλάτι κ ρίγανη βάζω πιο λίγο.

Πχ στο λεμονάτο, κοκκινιστο κλπο τσιγαρίζω κανονικά το κρέας αρχικά, βάζω μέσα σχεδόν πάντα πατάτες, καρότο, κολοκυθάκι, κάνα φασολάκι, αλλά πρέπει να έχω ζωμό από άλλο φαγητό στην κατάψυξη κ να αλέσω αν χρειαστεί.

Μη σε απογοητεύω κιόλας. Δεν ξέρω αν κάποια από τις κοπέλες τα έχει καταφέρει τόσο νωρίς.

Πομονή δεν είπαμε ωρέ?!

μου ρθε ερωτηση τωρα...δηλ πχ. την πατατα/ρυζι/αρακα τα φτιαχνεις κανονικά, και δοκιμαζεις αν τα τρωνε ετσι και μετα τα αλέθεις?? Η ξερεις απο πριν? Ο παιδιατρος δινει οδηγιες επ αυτου ή οχι? Αγχωθηκα ετσι οπως τα περιγραφετε εσυ και η νουνου πιο κατω... Οταν ερθει η ωρα μας θα σας πρηζω στις ερωτησεις μου φαινεται!

Καλη αμνιο και στην αδερφή σου!

Καλημέρα φιλενάδες μου!!!

Τζίνι όντως το πρωϊνό μου ξύπνημα είναι ένας τυφώνας, μην πω τσουνάμι. Σήμερα π.χ πάλι αρνούμαι να σηκωθώ την ώρα που πρέπει, μετά αρχίζω και τρέχω μέσα στα σκοτάδια, αρχίζει το κλάμα η Νικόλ, τη σηκώνω τη βάζω με τον Χρήστο τους λέω σσσσσσσσσςςςςςς κοιμηθείτε τώρα και φεύγω. Κάγκελο ο Χρη!!! τρέξιμο στο δρόμο για το υπηρεσιακό...αχ

Α βρήκα και γκαρνταρόμπα, αν δεν χάσω δράμι θα σου επιτεθώ!! χαχα αλλά εσύ είσαι πιο μαζεμένη από μένα που θα μπώ; οεο;

Όσο για το σταθμό ξέρω 3 περιπτώσεις οι δυο αρκετά κοντινές μου. Η μια μου η βαφτιστήρα από 1 χρονού σε παιδικό μόνο μυξούλες είχε, τίποτα άλλο :shock::shock:και τον 2ο χρόνο επίσης. Αρρώστησε όταν μπήκε η μητέρα της στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες...τι να πεί κανείς! είναι και στον οργανισμό, μακάρι να ξέραμε τι είναι αυτό που τα βοηθάει/ ενισχύει.

Ας υποθεοσυμε /ελπισουμε οτι τα νουνουκακια θα ειναι μια χαρα στο σταθμο! Μην αγχωνεσαι κι εσυ απο τωρα!

ιιιιιιιιιιιιιι δεν ειχα ζησει τον πονοδοντο μεχρι περυσι το καλοκαιρι. Ειχα κανει απονευρωση και μετα απο 2 μερες παμε συνναμενη (ετσι γραφεται?) κουναμενη για μπανακι! Κατεβαινω απ το αυτοκινητο κ αυτο ηταν!!! Μιλαμε γονατισα στο δρομο απ τον πονο και σχεδον αρχισα να κλάιω! δεν το πιστευα αυτο που ζουσα. τελικα πηρα μεσουλιντ και καπως καλυτερα. ο ντοκ μου ειπε οτι σε ελαχιστες περιπτωσεις τα πρωτα 24ωρα μετα την απονευρωση γινεται αυτο! Και ημουν μεσα! Τι τυχη!!!!!

Καληνυχτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλόν ύπνο κοπέλα ελπίζω να αναλάβει πλήρως ο σύζυξ και να ξεκουραστείς λιγάκι. Πάρε και τον οδοντίατρο τηλέφωνο και τον παιδίατρο να δεις τι αντιβίωση θα σου δώσουν με το θηλασμό.

Οχι να μη γεννήσεις να κάτσεις στα αυγά σου!!! Τι όνειρο είδες; και πως πνίγηκες στον ύπνο σου τι εννοείς παιδί μου;;;

καλημερα κοριτσι μου!ειδα μια φιλη μου που τη λενε μαρια και μου εδειχνε ενα εσωρουχο με αιμα...μαρια ειναι η Παναγια συνηθως κι εγω την εχω πανω απ ολα!και το αιμα ειναι γρηγορο:shock:πως πνιγηκα?σε ολη την εγκυμοσυνη οταν τρωω λιγο αργα το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω:?μου ανεβαινει γουλια στον υπνο μου και πνιγομαι!και με 3 μαξιλαρια παρακαλω!

γεια σας κοριτσια!!

τι κανετε?καιρο εχουμε να τα πουμε..

μοριτσα καλως τα δεχτηκες στο σπιτι, καλα τρεξιματα!:D

εχω μια απορια: εχουμε ξεκινησει την εκπαιδευση οικογενειακου φαγητου,

πχ σημερα τους εκανα κοτοπουλο κοκκινιστο με πουρε,ομως το μαγειρεψα εντελως διαφορετικα απο συνηθως.Δεν τσιγαρισα,δεν εβαλα μπαχαρικα και προσθεσα ελαχιστο αλατι.Ετσι πρεπει να κανω???εσεις βαζετε και πιπερι ή αλλα καρυκευματα?γιατι εγω αυτο το πραγμα δεν το τρωω!!οποτε για τι οικογενειακο φαγητο μιλαμε??

επισης οσες φορες τα εχω δωσει λιγοτερο πολτοποιημενα πνιγονται!!βεβαια ακομα ο ενας εχει 7 δοντια και ο αλλος 2 και τωρα του σκανε τα πανω και εχει γκρινια τρελη γιατι βγαινουν ολα μαζι!!

ποτε θα σταματησω να αλεθω οεο????μου φαινεται πολυ μακρινο!!

λαερτα εσεις πως τα πατε??

αφηστε που αν δεν τα αλεσω καλα δεν το θελουν και αν μετα το βαλω παλι στο μουλτι και το κανω σχεδον αλοιφη παλι δεν το τρωνε,φοβουνται μην πνιγουνε παλι?τι να πω??

οσπρια δινεις??

δεν θελω να τα αλεθω αλλο αλλα απο την αλλη δεν θελω να μενουν και νηστικα γιατι ειναι και αρκετα αδυνατοι ηδη!!για τον λογο αυτο η γιατρος ειπε να συνεχισουμε τις κρεμες,που ουτε αυτο θελω αλλα τι να τους δινω το απογευμα???ολο γιαουρτι???

Καλημέρα, κορίτσια!!! Εμείς ακόμα εδώ στο νοσοκομείο "Η ελπίς" και τώρα με τον καύσωνα να δω τι θα κάνω αφού δεν θέλω να ξαναβάλω έιρκοντίσιον. Μια ερώτηση: επιτρέπεται να δίνουμε στα μωρά αλόη? Εμένα αυτό μ'έσωσε, τρώω αλόη και συνέρχομαι και καταφέρνω να είμαι όρθια.

Για τα αλεσμένα είναι όντως ένα θέμα, κι εμένα δεν τα πολυθέλουν αλλά προσπαθώ να τους δίνω καμιά γλυκοπατάτα στο χέρι να συνηθίζουν και μετά τους δίνω το αλεσμένο. Εντωμεταξύ δεν έχω την υπομονή αλλά και το χρόνο να κάθομαι να ταίζω μια ώρα τον καθένα και τελικά τα αλέθω και τα δίνω. Από φρούτα μόνο καμιά μπανάνα τους δίνω στο χέρι αλλά λερώνονται τόσο πολύ και τα κάνουν όλα χάλια στην κουζίνα που δεν αξίζει τελικά τον κόπο. Τις σαλιάρες δεν τις θέλουν με τίποτα. Όλα μας τα ρούχα έχουν γίνει χάλια από τους λεκέδες και ειδικά τώρα που είναι άρρωστα δεν τα πιέζω. Πάντως η παιδίατρός μου επιμένει στο πιρουνάτο γιατί λέει αργότερα δεν θα το θέλουν με τίποτα και θα αναγκαστώ να τα αλέθω για πολύ καιρό ακόμα.

Το αλάτι το ακατέργαστο που το βρίσκουμε? Εγώ βάζω λίγη παρμεζάνα στο φαί τους κι έτσι το νοστιμίζει λίγο αλλά κι εμένα μου φαίνεται περίεργο να τρώμε τα ίδια και νομίζω τελικά ότι ίσως συνεχίσω να τους μαγειρεύω ξεχωριστά έως ότου βγω για δουλειά.

Από όσπρια μου είπε να δώσω φακές, αλλά στα μωρά δεν αρέσει καθόλου η ντομάτα οπότε τι θα φάνε? Δεν έχω φτιάξει ακόμα φακές, αλλά όλο το σκέφτομαι.

Νουνού, όσο για το γιογιο μου είπε να μη βγάζω την πάνα όσο τα εκπαιδεύω (δεν έχω ξεκινήσει ακόμα). Απλά κάθε μια ώρα να τα βάζω να κάθονται και σε κάνα δίμηνο θα καταλάβουν γιατί κάθονται στο γιογιο. Πάντως την πάνα την κρατάς για αρκετό καιρό κι αφού μάθουν, ειδικά για το βράδυ. Σιγά-σιγά θα κοπεί, έτσι μου είπε.

Ήθελα να ρωτήσω για τα καρεκλάκια. Τα δικά μου δεν τα θέλουν με τίποτα αυτά που έχουμε, σκαρφαλώνουν, βγαίνουν απ'έξω και πλέον δεν είναι ασφαλή. Αν τολμήσω να τα δέσω, τρελλαίνονται κι ουρλιάζουν. Εσείς τι έπιπλα πήρατε? Θέλω να τους πάρω μικρά καρεκλάκια κανονικά όπως τα δικά μας να μπορούν να κάθονται στο δικό τους το μικρό τραπεζάκι, να βάλω κι ένα σελτέ από κάτω κι έτσι να τους μάθω να τρώνε στο τραπέζι. Τι έχετε να προτείνετε?

Με τη βάφτιση τα έχω παγώσει όλα, δεν βρίσκω φωτογράφο με τίποτα που να μου αρέσει η δουλειά του και κάνα 2 που βρήκα δεν μπορούν εκείνη την ημέρα γιατί άργησα. Ούτε τα προσκλητήρια έχω μοιράσει, ούτε τίποτα. Για αποτυχία κόβω την όλη φάση. Γενικώς είμαι σε ψιλοπεσμένη φάση. :?:-?:?

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

που να κοιμηθω??? με επιασε πονος και περιφερομαι σπιτι γυρω γυρω. Τωρα θα μου πεις, ετσι θα περασει αλλα τι να κανω? Ο οδοντιατρος σε αδεια γυριζει δευτερα.Ελπιζω να αντεξω μεχρι τοτε.... μου εδωσε αντιβιωση και το γαλα μετα την ληψη της να το πεταω. Τι τυχερη που ειμαι :confused:

Βιβουλα μην αγχωνεσαι και κυριως μη το σκεφτεσαι συνεχεια, οτι ειναι να γινει θα γινει..Και γω πνιγομουν στον υπνο μου γιατι ηταν ψηλα η μικρη. Στο νησι εισαι για διακοπες ή μενεις μονιμα?

Τζεμινι εσυ θα ζαλιζεις τα κοριτσια και γω εσενα :D:D:D αλυσιδα παει!!

Παω επεσε σημα ;)

p1Utp3.png

που να κοιμηθω??? με επιασε πονος και περιφερομαι σπιτι γυρω γυρω. Τωρα θα μου πεις, ετσι θα περασει αλλα τι να κανω? Ο οδοντιατρος σε αδεια γυριζει δευτερα.Ελπιζω να αντεξω μεχρι τοτε.... μου εδωσε αντιβιωση και το γαλα μετα την ληψη της να το πεταω. Τι τυχερη που ειμαι :confused:

Βιβουλα μην αγχωνεσαι και κυριως μη το σκεφτεσαι συνεχεια, οτι ειναι να γινει θα γινει..Και γω πνιγομουν στον υπνο μου γιατι ηταν ψηλα η μικρη. Στο νησι εισαι για διακοπες ή μενεις μονιμα?

Παω επεσε σημα ;)

μην πετας το γαλα παρε τηλ κανεναν συμβουλο. δεν υπαρχει προβλημα με τις περισσοτερες αντιβιωσεις. Ειδικα οι κεφαλοσπορινες επιτρεπονται ομοφωνα!! Υπαρχει λιστα φαρμακων που μπορουν να το τσεκαρουν οι γιατροι. Στο λεω γτ παιρνω αντιβιωση τωρα 3 μερες γτ επαθα θυλακιτιδα και ο παιδιατρος μου ειπε ναι, και η μαια αλλά και το τσεκαρα και στο νετ στον παγκοσμιο οργανισμι υγειας (WHO). Ειναι κριμα να πετας το γαλα ενω δεν υπάρχει λογος

Βιβουλα εγω να σου πω δεν ειμαι των ονειρων! Κατσε λιγο ακομα και μετα γεννάς!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μα από που ξετρουπώσατε;

Καλημέρα, κορίτσια!!! Εμείς ακόμα εδώ στο νοσοκομείο "Η ελπίς" και τώρα με τον καύσωνα να δω τι θα κάνω αφού δεν θέλω να ξαναβάλω έιρκοντίσιον. Μια ερώτηση: επιτρέπεται να δίνουμε στα μωρά αλόη? Εμένα αυτό μ'έσωσε, τρώω αλόη και συνέρχομαι και καταφέρνω να είμαι όρθια.

Δεν έχω ιδέα και δε βρίσκω κάτι στο γκουγκλ.

Για τα αλεσμένα είναι όντως ένα θέμα, κι εμένα δεν τα πολυθέλουν αλλά προσπαθώ να τους δίνω καμιά γλυκοπατάτα στο χέρι να συνηθίζουν και μετά τους δίνω το αλεσμένο. Εντωμεταξύ δεν έχω την υπομονή αλλά και το χρόνο να κάθομαι να ταίζω μια ώρα τον καθένα και τελικά τα αλέθω και τα δίνω. Από φρούτα μόνο καμιά μπανάνα τους δίνω στο χέρι αλλά λερώνονται τόσο πολύ και τα κάνουν όλα χάλια στην κουζίνα που δεν αξίζει τελικά τον κόπο. Τις σαλιάρες δεν τις θέλουν με τίποτα. Όλα μας τα ρούχα έχουν γίνει χάλια από τους λεκέδες και ειδικά τώρα που είναι άρρωστα δεν τα πιέζω. Πάντως η παιδίατρός μου επιμένει στο πιρουνάτο γιατί λέει αργότερα δεν θα το θέλουν με τίποτα και θα αναγκαστώ να τα αλέθω για πολύ καιρό ακόμα.

Το αλάτι το ακατέργαστο που το βρίσκουμε? Εγώ βάζω λίγη παρμεζάνα στο φαί τους κι έτσι το νοστιμίζει λίγο αλλά κι εμένα μου φαίνεται περίεργο να τρώμε τα ίδια και νομίζω τελικά ότι ίσως συνεχίσω να τους μαγειρεύω ξεχωριστά έως ότου βγω για δουλειά.

Το βρίσκω σε κατάστημα με φυσικά προϊόντα, βιολογικά και τέτοια και είναι μια χαρά σε γεύση.

Από όσπρια μου είπε να δώσω φακές, αλλά στα μωρά δεν αρέσει καθόλου η ντομάτα οπότε τι θα φάνε? Δεν έχω φτιάξει ακόμα φακές, αλλά όλο το σκέφτομαι.

Κάντες χωρίς ντομάτα. Μη γελάσετε εμένα στο σπίτι μου την μαγειρεύαμε χωρίς ντομάτα και λάδι. Λάδι προσθέταμε φρέσκο μετά...μούρλια. Τώρα ο Χρήστος μου τη σπάει και την κάνω με ντομάτα. Δοκίμασε το. Μπορείς να δοκιμάσεις και φακόρυζο σε αναλογία μισό ρυζι μισό φακές (καταπληκτικός συνδυασμό).

Νουνού, όσο για το γιογιο μου είπε να μη βγάζω την πάνα όσο τα εκπαιδεύω (δεν έχω ξεκινήσει ακόμα). Απλά κάθε μια ώρα να τα βάζω να κάθονται και σε κάνα δίμηνο θα καταλάβουν γιατί κάθονται στο γιογιο. Πάντως την πάνα την κρατάς για αρκετό καιρό κι αφού μάθουν, ειδικά για το βράδυ. Σιγά-σιγά θα κοπεί, έτσι μου είπε.

Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια από Σ.Κ και θα δώ. Ναι το ξέρω ότι θέλει και υπομονή και χρόνο...

Ήθελα να ρωτήσω για τα καρεκλάκια. Τα δικά μου δεν τα θέλουν με τίποτα αυτά που έχουμε, σκαρφαλώνουν, βγαίνουν απ'έξω και πλέον δεν είναι ασφαλή. Αν τολμήσω να τα δέσω, τρελλαίνονται κι ουρλιάζουν. Εσείς τι έπιπλα πήρατε? Θέλω να τους πάρω μικρά καρεκλάκια κανονικά όπως τα δικά μας να μπορούν να κάθονται στο δικό τους το μικρό τραπεζάκι, να βάλω κι ένα σελτέ από κάτω κι έτσι να τους μάθω να τρώνε στο τραπέζι. Τι έχετε να προτείνετε?

Εγώ έχω και δεν προτείνω, τα καρεκλάκια που μπαίνουν στο τραπέζι της κουζίνας είναι άβολα όμως. Τα μεγάλα τα κατήργησα η κουζίνα μου είναι μικρή. Είδα όμως στην ζιτα (ααααααααα την οποία γνώρισα από κοντά στον Κάλαμο που ήμουν- φανταστική και γλυκύτατη κοπέλα) κάτι καρεκλάκια κάτσε να βάλω λίνκ

http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/chicco-aiouoeeu-eueeoia-mr-party-ni-blue-green.html πολύ βολικά ελαφριά τα παίρνεις μαζί σου και κάθονται μαζί στο τραπέζι.

Επίσης βρήκα και αυτά στο λητώ.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090104&itmid=1259351

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1886&ct=1090104&itmid=3570307

Με τη βάφτιση τα έχω παγώσει όλα, δεν βρίσκω φωτογράφο με τίποτα που να μου αρέσει η δουλειά του και κάνα 2 που βρήκα δεν μπορούν εκείνη την ημέρα γιατί άργησα. Ούτε τα προσκλητήρια έχω μοιράσει, ούτε τίποτα. Για αποτυχία κόβω την όλη φάση. Γενικώς είμαι σε ψιλοπεσμένη φάση. :?:-?:?

Ε οχι να κολλήσεις στον φωτογράφο, ξεκόλλα, να σου στείλω και γω ένα τηλέφωνο;

Παω επεσε σημα ;)

μην πετας το γαλα παρε τηλ κανεναν συμβουλο. δεν υπαρχει προβλημα με τις περισσοτερες αντιβιωσεις. Ειδικα οι κεφαλοσπορινες επιτρεπονται ομοφωνα!! Υπαρχει λιστα φαρμακων που μπορουν να το τσεκαρουν οι γιατροι. Στο λεω γτ παιρνω αντιβιωση τωρα 3 μερες γτ επαθα θυλακιτιδα και ο παιδιατρος μου ειπε ναι, και η μαια αλλά και το τσεκαρα και στο νετ στον παγκοσμιο οργανισμι υγειας (WHO). Ειναι κριμα να πετας το γαλα ενω δεν υπάρχει λογος

Βιβουλα εγω να σου πω δεν ειμαι των ονειρων! Κατσε λιγο ακομα και μετα γεννάς!!!

Μορίτσα συμφωνώ με τζεμ, και η παιδίατρος σου μπορεί να σε κατευθύνει, θα της ποια σου έχει δώσει και αν δεν κάνει να σου προτείνει άλλη παρόμοιας δράσης.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...