Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?

βλεπω γυριζεται ολες σιγα σιγα.. δυσκολη η περιοδο μετα τις διακοπες.. εγω τουλαχιστον την μισω... φετος βεβαια που δεν πηγα πουθενα μου λειπει..

εγω ειχα τον αντρα μου σπιτι λιγες μερες και ετσι ασχοληθηκαμε λιγο με το σπιτι.. διαλεξαμε τα χρωματα και ξεκιναμε βαψιματα στα υπνοδωματια.. εκανα και τα πρωτα ψωνια για την βαλιτσα μου και ξεκιναω να την φτιαξω σιγα σιγα κ αυτην..

εκανα και την βουτια μου στην θαλασσα και πολυ το ευχαριστηθηκα... τετοια χαρα ειχα καιρο να νιωσω.. αν πεσει ο αερας θα την ξανακανω την αποπειρα...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εδω πάλι αφου κοιμήθηκα μια ωριτσα!

Βιβούλα με το καλο οι τελευταίες ετοιμασίες! Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες ησυχιας:D:D

Νουνου δεν είδες πως χτες είχαμε αφίξεις?? ε, βέβαια μόνο τα κιλα σκεφτόμαστε :tongue: χαχα! Και συ και η τζεμινι μια χαρα είστε απ΄οσο ακούω αλλα όσο και αν είμαστε ποτε δεν είμαστε ευχαριστημενες ;)

Τζεμινι το βραδυ το είχαμε κάνει ανα 4ωρο αλλα με τη μικρη έγινε 3ωρο. Με το που ξυπνάει δεν χαριζεται, βάζει τα κλάματα και δε σταματάει αν δεν φάει...σειρήνα κανονική :D που θα παει θα στρώσει, αρχη είναι!

μοριτσα καλως τα δεχτηκες τα μωρακια σου!!! μαζευτηκε ολη η οικογενεια σπιτι???

σειρηνα η μικρη ε? χαχαχχαχαα

ο μπεμπης ειναι ησυχος?

tJYkp3.png

Εδω πάλι αφου κοιμήθηκα μια ωριτσα!

Βιβούλα με το καλο οι τελευταίες ετοιμασίες! Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες ησυχιας:D:D

Νουνου δεν είδες πως χτες είχαμε αφίξεις?? ε, βέβαια μόνο τα κιλα σκεφτόμαστε :tongue: χαχα! Και συ και η τζεμινι μια χαρα είστε απ΄οσο ακούω αλλα όσο και αν είμαστε ποτε δεν είμαστε ευχαριστημενες ;)

Τζεμινι το βραδυ το είχαμε κάνει ανα 4ωρο αλλα με τη μικρη έγινε 3ωρο. Με το που ξυπνάει δεν χαριζεται, βάζει τα κλάματα και δε σταματάει αν δεν φάει...σειρήνα κανονική :D που θα παει θα στρώσει, αρχη είναι!

μοριτσα σε ευχαριστω πολυ!!!ανυπομονω να ερθει η μερα που θα ερθουμε σπιτι οικογενειακως!!!σειρηνα η μικρη σου ε?γυναικες παιδι μου:tongue:

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Εβελίνα είσαστε στην ουρά!! φτιάχνετε και τα χρώματα και τα δωμάτια!! τι ωραίες διαδικασίες!!!

Καλά κάνεις και βουτάς, εγώ μπορώ να πω που έκανα στον 7ο μπάνιο ήταν πολύ χαλαρωτικά να νιώθεις ότι παρά την κοιλούμπα και τα +20 κιλά είσαι light μέσα στο νερό!!!

moritsa δεν το είδα η γκαβή, η πείνα με έχει τυφλώσει :D:D:D

Δεν με ενοχλεί το σώμα μου, πιστεύω ίσως ότι για πρώτη φορά στα χρονικά δεν τρελαίνομαι από την άποψη ότι πω πω πως είμαι έτσι (κυτταρίτιδα, κοιλιές, ραγάδες), το θέμα μου είναι τα ρούχα μου που δε μου κάνουν. Αυτά με μαρτυράνε τα ρουφιάνικα, και που λεφτά για καινούργια....

Gemini85 οπότε παααανε και οι μπύρες!! χαχα

Αλλά πρέπει να μπω σε ένα πρόγραμμα, πρέπει να κάνω ένα υποτυπώδης πρόγραμμα γιατί τσιμπολογάω όλη την ώρα :tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?

βλεπω γυριζεται ολες σιγα σιγα.. δυσκολη η περιοδο μετα τις διακοπες.. εγω τουλαχιστον την μισω... φετος βεβαια που δεν πηγα πουθενα μου λειπει..

εγω ειχα τον αντρα μου σπιτι λιγες μερες και ετσι ασχοληθηκαμε λιγο με το σπιτι.. διαλεξαμε τα χρωματα και ξεκιναμε βαψιματα στα υπνοδωματια.. εκανα και τα πρωτα ψωνια για την βαλιτσα μου και ξεκιναω να την φτιαξω σιγα σιγα κ αυτην..

εκανα και την βουτια μου στην θαλασσα και πολυ το ευχαριστηθηκα... τετοια χαρα ειχα καιρο να νιωσω.. αν πεσει ο αερας θα την ξανακανω την αποπειρα...

γεια σου εβελινα μου!κι εσυ στις εστοιμασιες ε?αντε να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια πραγματικα πλησιαζει ο καιρος και ολα ειναι ενα κουβαρι μεσα στο μυαλο μου.. απο την μια βαρεθηκα να ειμαι εγκυος.. εχω αρχισει και βαραινω κιολας και δυσκολευομαι.. απο την αλλη δεν ξερω αν θα μου ξαναδωθει η ευκαιρια να ξαναζησω μια εγκυμοσυνη οποτε λεω να την ευχαρηστηθω οσο κρατησει..

απο την αλλη ανυπομονω να δω τα μωρα μου.. να τα παρω αγκαλια.. και μετα σκεφτομαι ολο αυτο που ερχεται και τρομαζω στην ιδεα του τι με περιμενει...

tJYkp3.png

μοριτσα εντάξει για τοσο μικρα και το 3ωρο καλά ειναι...Μην τα θελουμε κι ολα δικά μας!

Η μικρη διεκδικει απο τωρα! χαχαχα

εβελινα ετσι ειναι τα συναισθηματα τωρα στο τελος. Και μετα θα σου λειπει η εγκυμοσυνη νομιζω...ειναι μια φιλη εγκυος τωρα και μου λεει τις αγωνιες της κι εγω λέω "τι καλάαααα!!!!" Αλλά και τα μωρα οταν τα εχεις στην αγκαλιά σου δεν παίζονται! Αλλο πραγμα!

Καλά κανεις κι ετοιμαζεσαι...περνάει γρηγορα ο καιρος τωρα!

νουνουκα αφου δεν εχεις και προβλημα με τα κιλα, πες απλά να μην τσιμπολογάω!! Παρε κανα φρουτακι αν σου αρεσουν, και πινε πολυ νερο. Για την ωρα σημερα τα εχω πάει καλά, αλλά συνηθως το απογευμα τα χαλάω:?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσια!!

τι κανετε?καιρο εχουμε να τα πουμε..

μοριτσα καλως τα δεχτηκες στο σπιτι, καλα τρεξιματα!:D

εχω μια απορια: εχουμε ξεκινησει την εκπαιδευση οικογενειακου φαγητου,

πχ σημερα τους εκανα κοτοπουλο κοκκινιστο με πουρε,ομως το μαγειρεψα εντελως διαφορετικα απο συνηθως.Δεν τσιγαρισα,δεν εβαλα μπαχαρικα και προσθεσα ελαχιστο αλατι.Ετσι πρεπει να κανω???εσεις βαζετε και πιπερι ή αλλα καρυκευματα?γιατι εγω αυτο το πραγμα δεν το τρωω!!οποτε για τι οικογενειακο φαγητο μιλαμε??

επισης οσες φορες τα εχω δωσει λιγοτερο πολτοποιημενα πνιγονται!!βεβαια ακομα ο ενας εχει 7 δοντια και ο αλλος 2 και τωρα του σκανε τα πανω και εχει γκρινια τρελη γιατι βγαινουν ολα μαζι!!

ποτε θα σταματησω να αλεθω οεο????μου φαινεται πολυ μακρινο!!

λαερτα εσεις πως τα πατε??

αφηστε που αν δεν τα αλεσω καλα δεν το θελουν και αν μετα το βαλω παλι στο μουλτι και το κανω σχεδον αλοιφη παλι δεν το τρωνε,φοβουνται μην πνιγουνε παλι?τι να πω??

οσπρια δινεις??

δεν θελω να τα αλεθω αλλο αλλα απο την αλλη δεν θελω να μενουν και νηστικα γιατι ειναι και αρκετα αδυνατοι ηδη!!για τον λογο αυτο η γιατρος ειπε να συνεχισουμε τις κρεμες,που ουτε αυτο θελω αλλα τι να τους δινω το απογευμα???ολο γιαουρτι???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μορίτσα καλώς τη δέχτηκες την μπουμπού!

Ενελίνα και Βιβούλα οι ετοιμασίες για τα μωρά δεν είναι υπέροχη και τρυφερή διαδιακασία;

Νουνού θα συμφωνήσω με την Τζίνι, ούτως ή άλλως είσαι μια κούκλα!

Αυτό με τα ρούχα όμως είναι ένα πολύ καλό επιχείρημα :?.

Για το γιογιό μικρά είναι μην επιμένεις και πολύ. Οι δικοί μου τα έκψαν γρήγορα γιατί έβλεπαν τον μεγάλο.

Νάκι εγώ ακόμα δεν τους δίνω αλάτι στο φαγητό γιατί σε όλα τα συσκευασμένα έχει (βλέπε πατατάκια κτλ). Αλλά εμείς δεν τρώμε αλάτι ούτως ή άλλως. Είναι όμως μικρά για να φάνε κανονικό φαγητό πόσο μάλλον όχι αλεσμένα. Ο μικρός με τα 2 δόντια πώς θα φάει ο ταλαίπωρος; Εξάλλου μην νομίζεις πιο δύσκολο είναι να τα ταϊζεις κομματάκια και χρονοβόρο και δεν τρώνε και τα λαχανικά.

Τζίνι χαχαχαχααα :rolleyes:. Σαν να περιγράφεις εμένα. Πάντως αυτό με τα 2 καρότσια δεν υπάρχει :shock:. Εγώ ένα δεν μπορώ να μεταφέρω με πάει εκείνο μόνο του χαχαχαα. Εγώ όταν πήγαινα τους έβαζα όλους σε ένα καρότσι και τραβούσα κι αυτό το καλαθάκι με τις ρόδες και μερικά ψώνια στα χέρια τους.

Όσο περνάει ο καιρός τόσους τσακωμούς και ζήλιες θα έχεις. Θα αρχίσει να διεκδικεί και η μικρή. Υπομονή......

Έμαθε κανείς τίποτα για την Ιθάκη;

Σας είπα ότι έχω ξενερώσει που θα ανοίξουν σε λίγο τα σχολεία;;;;

Προβλέπω πολύ δύσκολη τη φετινή χρονιά εκτός κι αν γίνει κανένα θαύμα και πάρω το 9μηνο. Έχω το δικαστήριο σε ένα μήνα.

Σήμερα το βράδυ ο Χριστόφορος έκλαιγε να έρθει στο κρεβάτι μας και δεν τον άφηνα, κλείδωσα την πόρτα μας και πήγε ο Αλέξ. και τον χτυπούσε και του έλεγε σταμάτα βλάκα γκρινιάρη μας ξύπνησες και αναγκάστηκα να ανοίξω για να μαλώσω 3 η ώρα τη νύχτα. Και με το πού πήγα για ύπνο νάτοι και οι 3 με το μαξιλάρι τους υπό μάλης ο ένας πίσω από τον άλλον. Ξαπλώνει ο ένας στη μέση ο άλλον στα πόδια μου και ο τρίτος δεν χωρούσε και σπρώξανε όλοι μαζί τον πατέρα τους τον πέταξαν από το κρεβάτι και ο άνθρωπος πήγε και κοιμήθηκε σε παιδικό κρεβάτι και εμείς οι 4 ο ένας πάνω στον άλλον.

Το πρωί νόμιζα ότι με είχαν δείρει. Μπορεί κιόλας.....

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια πραγματικα πλησιαζει ο καιρος και ολα ειναι ενα κουβαρι μεσα στο μυαλο μου.. απο την μια βαρεθηκα να ειμαι εγκυος.. εχω αρχισει και βαραινω κιολας και δυσκολευομαι.. απο την αλλη δεν ξερω αν θα μου ξαναδωθει η ευκαιρια να ξαναζησω μια εγκυμοσυνη οποτε λεω να την ευχαρηστηθω οσο κρατησει..

απο την αλλη ανυπομονω να δω τα μωρα μου.. να τα παρω αγκαλια.. και μετα σκεφτομαι ολο αυτο που ερχεται και τρομαζω στην ιδεα του τι με περιμενει...

εβελινα μου κι εγω καπως ετσι ειμαι...αφου με πιανουν τα κλαμματα καποιες φορες...

Εβελινα κ βιβη. Ειναι ενα υπεροχο μεταβατικο σταδιο που απλα θα συνηθισετε πολυ γρηγορα γιατι δεν θα εχετε κ αλλη επιλογη. Εγω ακομα να συνηθισω οτι εχω οχι 1 αλλα 2 υπεροχα μωρακια που θελουν συνεχως τη φροντιδα μου και εξαρτωνται αποκλειστικα απο εμενα. Ειναι ομως ενα νεο κεφαλαιο που δεν θα το αλλαζα με τιποτα στον κοσμο. Απλα υπομονη κ ψυχραιμια θελει κ ολα θα πανε καλα. Του χρονου το καλοκαιρι θα βολταρετε μαζι με τα διδυμακια σας και θα σας χαζευουν ολοι! Και θα σας ζηλευουν βεβαιως βεβαιως. Και εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη.

4o4op3.png

Σας είπα ότι έχω ξενερώσει που θα ανοίξουν σε λίγο τα σχολεία;;;;

Προβλέπω πολύ δύσκολη τη φετινή χρονιά εκτός κι αν γίνει κανένα θαύμα και πάρω το 9μηνο. Έχω το δικαστήριο σε ένα μήνα.

Σήμερα το βράδυ ο Χριστόφορος έκλαιγε να έρθει στο κρεβάτι μας και δεν τον άφηνα, κλείδωσα την πόρτα μας και πήγε ο Αλέξ. και τον χτυπούσε και του έλεγε σταμάτα βλάκα γκρινιάρη μας ξύπνησες και αναγκάστηκα να ανοίξω για να μαλώσω 3 η ώρα τη νύχτα. Και με το πού πήγα για ύπνο νάτοι και οι 3 με το μαξιλάρι τους υπό μάλης ο ένας πίσω από τον άλλον. Ξαπλώνει ο ένας στη μέση ο άλλον στα πόδια μου και ο τρίτος δεν χωρούσε και σπρώξανε όλοι μαζί τον πατέρα τους τον πέταξαν από το κρεβάτι και ο άνθρωπος πήγε και κοιμήθηκε σε παιδικό κρεβάτι και εμείς οι 4 ο ένας πάνω στον άλλον.

Το πρωί νόμιζα ότι με είχαν δείρει. Μπορεί κιόλας.....

Βρε συ τελεια περνατε! ο κακομοιρης ο μππας την πληρωσε χαχα. Να τα χαιρεσαι...

4o4op3.png

Naki κάνε ερωτησεις να μαθαινουμε κι εμεις σιγα σιγά που ακολουθουμε!

froso πολύ γελιο εχετε εσυ και οι αντρες σου!!

Εισαι κι εσυ της εκπαιδευσης? Τι διαδικασιες εκανες για το δικαστηριο? Εγω τωρα παιρνω το 9μηνο κι ενας φιλος μου ειπε οτι για το δευτερο θα κανω αιτηση οταν κοντευει να τελειωσει το 1ο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αρχικά αυτό για να τσιλάρω:

http://www.youtube.com/watch?v=F_gO9FQJn0c&feature=related

Δεν πήγαμε για μπάνιο δυστυχώς (αύριο όμω θα πάμε 100%), διότι με πήρε η μάδα μου περιχαρής (ας πούμε) να με κάνει σθρπρισε, στις 7.40 , το πρωί έτσι? να με πεί πως είναι καθοδόν στο λεωφορείο για αθήνα κ πως κατά τις 14.00 λογικά θα είναι εις τα κτελ κηφισού!

Οοοοοοκ! Ντα γκασπαζά!

Με πέρνει στις 13.00: είμαι στο δαφνή! (οκ, κάτσε εκεί!)

Οκ, λέω, θα προλάβω κ σε μισή ώρα θα είμαι στα κτελ.

Με πέρνει 13.05: σε περιμένω λίγο πιο πανω από το περίπτερο!

Χέστα λα βίστα κ φεύγω με τη συλού για κτελ.

Καθόλου κίνηση, 13.25 ήμουν εκεί.

Καλά ρε μάνα αφού ήταν να φύγεις Δευτέρα βράδυ, γιατί δεν το έλεγες να καθόμουν 2 μέρες παραπάνω κ να καταβαίναμε παρέα?

Εσύ είπες οτι θα ερχόσουν 1-2 μέρες πριν την εξέταση/αμνιο της σίστερ που είναι στις 27, γιαυτό κ δεν μπορούσα να κάτσω τόσο πολύ επάνω στο χωριό.

Τί ήταν να το πώ???????????????

Κ μααααα κ μουυυυυυυυ, αφού η αδερφή σου μου είχε πεί οτι η εξέταση είναι στις 23! Κ γιατί δεν μου είπε οτι άλλαξε ημερ/νια. Τόσο δύκολο ήταν να με πάρει τφ???? Που είχα πατάτες να βγάλω στον κήπο, φασόλια, κ τί θα κάνω τόσες μέρες εδώ!

Οκ, σου έχω λύση. Ξεκουράσου κ θα σε πάω κτελ το βράδυ!

-Με έχει πιάσει η μέση μου, τόσες ώρες!

Οκ , σου έχω εναλλακτική λύση. Θα σε πάω ελβενιζελ το βράδυ για γιάννενα με δυό παπούτσια πάνινα!

-Κ θα γίνω ρεζίλι στο χωριό, μια μέρα έφυγα κ την άλλη γύρισα?

κ μπιρι μπιρι μπιρι!

Δηλ. έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεος!

Μου τη βαράει απίστευτα η γκρίνια κ η μίρλα ρε παιδί μου! Το έχω για γκαντεμιά!

Εδώ ο κόσμος καίγεται κ η μάνα μου το χαβά της με τις πατάτες της κ το μποστάνι της!

Κ πίνω μπύρες ........ στο μπαλκόνι.

υγ: η ημερομηνία της εξέτασης δεν άλλαξε ποτέ εντωμεταξύ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...