Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

joy να τα εκατοστήσουν!

Λαέρτα περαστικά και γρήγορα.

Όσες τα πάτε παιδικό να περιμένετε δύσκολο χειμώνα και άνοιξη...

Εμείς περιμένουμε ακόμα τα αποτελέσματα.

Τζίνι δεν πήρα την παιδίατρο. Τον έλουσα χθες με αντικουνουπικό και σήμερα δεν είχε νέα τσιμπήματα. Άρα κουνούπια ήταν και τον έφαγαν τον ζουληχτούλη μου. :D

Αν έχεις τρελή φαγούρα πάρε σιρόπι ή χάπια φενιστίλ. Κάνει θαύματα και δεν είναι αντισταμινικό.

Είπα στους μικρούς ότι ξέχασα τα μπιμπερό στο χωριό και δεν τα ζήτησαν ούτε μια φορά. Το πρωί μου λένε μας δίνεις μαμά ένα ποτηράκι γάλα; Και το πίνουν. Είναι τα πιο καλόβολα πλάσματα! Όλα τα έκοψαν ανώδυνα. Ξυπνάνε και το βράδυ πάνε μόνα τους τουαλέτα! Πέταξα και τα μπιμπερό στα σκουπίδια και με έπιασε μια συγκίνηση πάνω από τον μπλε κάδο :tongue: το τέλος μια εποχής...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εγω ανυπομονω πλεον να περασει ο καιρος να γεννησω γιατι κουραζομαι αρκετα απο το βαρος!στις 27 παω για ντοπλερ να δουμε τι θα δουμε!αχ σε λιγο καιρο θα γραφω εδω επισημα ως διδυμομανουλα:Dφιλια σε ολες!

Κοντευεις κοριτσακι και θα τρεχεις κι εσυ!! Μια χαρα θα πανε! Και το βαρος φυσιολογικο ειναι τωρα στο τελος....

Ίωση είναι, αλλά δεν έχω ιδέα που τη βρήκε ο μικρός και μας κόλλησε κι εμάς. Έχω πολλά νεύρα εξαιτίας αυτού. Ξενύχτι χωρίς λόγο. Βοήθεια έχω τη μάνα μου αλλά δεν έχει έρθει εδώ και 2 μέρες οπότε ελπίζω σήμερα να έρθει. Αν και φοβάμαι μην την κολλήσουμε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Περαστικά σας ... τ ελπιζω να ηρθε τελικα η μανουλα να βοηθησει καθολου... Να φοραει μασκα ειναι μια λύση.

Κούκλες τι κάνετε??? Εμείς επιστρεψαμε απο διακοπές. Βέβαια μόνο διακοπές δε το λές. Απο τις 10 μέρεςς τις 5 είχαμε πυρετό και 2 μέρες πριν φύγουμε ο μικρός έπαθε ιογενενή επεφυκίτιδα και ακόμα δε του έχει περάσει. Το ματακι κόκκινο και τρέχει...

Και λέω και εγώ αν αρρωσταίνουν το καλοκαίρι. Το χειμώνα τι θα γίνει???

Καλωσηρθατε κι εσεις! Τι παθανε καλε τα παιδακια στις διακοπες?????

Χρονια σας πολλά κιολας! Πολυχρονοι και οτι επιθυμειτε!:P

Είπα στους μικρούς ότι ξέχασα τα μπιμπερό στο χωριό και δεν τα ζήτησαν ούτε μια φορά. Το πρωί μου λένε μας δίνεις μαμά ένα ποτηράκι γάλα; Και το πίνουν. Είναι τα πιο καλόβολα πλάσματα! Όλα τα έκοψαν ανώδυνα. Ξυπνάνε και το βράδυ πάνε μόνα τους τουαλέτα! Πέταξα και τα μπιμπερό στα σκουπίδια και με έπιασε μια συγκίνηση πάνω από τον μπλε κάδο :tongue: το τέλος μια εποχής...

Ωχ μωρε εδω συγκινηθηκα εγω... Να σου πω ενα 4ο παιδακι ισως:confused: Καλα μη βαράς! Ελεγα μηπως ηθελες να πας για την κορη!

Να σας πω την αληθεια εγω παρα την κουραση κτλ, νομιζω θα ηθελα παντα στο σπιτι να εχω ενα μωρο.. Θα σας πω παλι του χρονου βεβαια που θα τους κυνηγαω οταν περπατανε:rolleyes:

Εμεις εχουμε πάλι κοσμο κοριτσια...Και μαλιστα μου ειπαν οτι θα κατσουν απο τις 6-9. Πολλες ωρες δεν ειναι ή εμενα μου φαινεται?? Ειναι και δυο μικρα παιδακια/ζουζουνακια. Το σκεφτομαι και κουραζομαι αλλά νιωθω ασχημα γμτ. Μ εχουν κουρασει πολύ οι επισκεψεις φετος. Αφου παρα την κλεισουρα μου, δε μου εχουν λειψει φιλοι/γνωστοι/ κουβεντα, αλλά να βγω απλά με τον αντρα μου να κουβεντιασουμε και να χαζευω τον κοσμο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αρμεγω την αγελάδα και μπήκα να σας πω ένα γεια και να διαβάσω τα νεα σας!

Joy καλώς ήρθατε! Μπορει να μην ήταν οι καλύτερες διακοπές αλλα να έχετε καλο χειμώνα!

Εδω η παρέα πολλες ιωσεις έχει και θα μας κολλήσετε :P περαστικα σε όλα τα μωρακια!

Φροσω τελειώνει μια εποχη αρχίζει άλλη...με τα καλα της και τα κακά της.

Η οικογένεια μαζεύτηκε σπιτι και γίνεται χαμός :tongue: γιαγιά και θείος πάνω απο τα μικρα και τα χαζευουν:D

p1Utp3.png

Αρμεγω την αγελάδα και μπήκα να σας πω ένα γεια και να διαβάσω τα νεα σας!

Joy καλώς ήρθατε! Μπορει να μην ήταν οι καλύτερες διακοπές αλλα να έχετε καλο χειμώνα!

Εδω η παρέα πολλες ιωσεις έχει και θα μας κολλήσετε :P περαστικα σε όλα τα μωρακια!

Φροσω τελειώνει μια εποχη αρχίζει άλλη...με τα καλα της και τα κακά της.

Η οικογένεια μαζεύτηκε σπιτι και γίνεται χαμός :tongue: γιαγιά και θείος πάνω απο τα μικρα και τα χαζευουν:D

Μπραβο βρε κοριτσακι πολυ χαιρομαι. Τωρα υπομονη κ ξεκουραση οποτε μπορεις. Δεν ειναι τελεια κ τα δυο μαζι;

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Eviz κάτι τέτοιο/ξεχωριστό για τους νονούς μου είχαν προτείνει στο τυπογραφείο με τα προσκλητήρια, αλλά μια που μου το είπαν λ μια που το ξέχασα.

Να σου πώ που έχω τον χιομοριστικό/ξεπατωτικό οίστρό τώρα, παίζει να έγραφα αυτό η μουρλή:

Από την πόλη έρχομαι κ στην κορφή κανέλα,

Βάφτιση θα κάνουμε κ εσύ αν θέλεις έλα!

Φέρτε μου ρούχα κ σταυρό, μια σοβρακοφανέλα

Κ εγώ θα σε αγαπώ πολύ με πάθος κ με τρέλα!

Ελπίζω το λάδι που θα μπεί να με φωτίσ γαλήνη,

Αλλιώς ουαί κ αλίμονο, σʼ έφαγε η μάνα μου η τζίνι!

Βιβούλα κοντεύουμε βλέπω?! Ψώνια έκανες? Λίστα έφτιαξες?

Τζεμ το χαλινο άνω χείλους λέμε. Αυτό της γλώσσας ναι, ξέρω πως επιρεάζει το θηλασμό.

Από όσο μου είχε πεί ο ωρλ με αναιθσθησία γίνεται αργότερα, εκτός αν γίνει με το που γεννηθεί το νινί (νομίζω δηλ. αυτό μου είπε)

Για ποιό λόγο έκανες χειρουργείο εσύ?

Αυτό με το δώρο? Άστο! Ιστορίες για αγρίους δίπλα.

Αυτό με τις βαλίτσες μεταφορείς πως στο κέρατο μου διέφυγε? Λογικά ότι κ αν έχει μείνει εκεί μέσα θα ψοφίσει από την πείνα. Τις έχω έξω σε μια ντουλάπα κλεισμένες/σφραγισμένες με σακούλες.

Τί να σου πώ τώρα για την εμφανή διαφορετικότητα των χαρακτήρων στα δίδυμα?

Να σου πώ οτι όταν βγήκε η ελπίδα νιαούριζε κ όταν βγήκε ο άλεξ κοιτάζαν όλοι στο χειρουργείο καλά καλά, τί μωρό είναι αυτό που γκαρίζει τόσο δυνατά? Ε! Ίδιος είναι ακόμα!

Όταν λες είναι δυο μικρά ζουζουνάκια, τι εννοείς? Με τις επισκέψεις πακετάκι??

Οκ. Αρκεί να μην είναι άρρωστα κ να μην ενοχλούν/ζουλάν τα μωρά!

Μορίτσα, την πήρατε κ μουρίτσα? Καλορίζικη κ με όμορφα γλέντια σύσσωμη διδυμομάνα!

Επισκέψεις γιατί τόσες πολλές κ εσύ κ η τζεμτζεμέγι?

Χάθηκε ο κόσμος για λίγο αργότερα? Ξέρω κ εγώ? Ειδικά στην ηλικία των δικών σου (κ της τζεμ δηλ. μην τρελαθώ μικρά είναι), θα φοβόμουν πολύ.

Νουνούκα γύρισες? Άντε κ καλό ξενίνημα πάλι!

Εκπτώσεις/προσφορές εξακολουθούν να έχουν (ειδικά εντός των καταστημάτων κ όχι στη βιτρίνα) κ μετά την λήξη τους.

Πλάκα κάνεις που θες να αδυνατίσεις?

Στα αυτιά? Στον αστράγαλο? Στον καρπό? Που ακριβώς?

Κλαίνε οι χείρες λέμε, κλαίνε κ οι παντρεμένες!

Λαέρτη τί στο κέρατο κ είστε έτσι, τόσο χάλια?

Κουράγιο ρε κορίτσι. Τί να πώ?!

Για τον πάρα πολύ έντονο βήχα ο ντοκ μας, μας δίνει αταράξ μόνο το βράδυ κ πάνω από τον χρόνο η δοσολογία είναι 2,5 μλ (σε εμάς).

Για τις πολλές πηχτές (ανεξαρτήτου χρώματος) μύξες κλασικά πλύση με ορό κ μείγμα σταγόνες οτριβιν με τομπρατεξ(ή ντομπρέξ, αν θες να δώ) σε αναλογία 1 προς 1, 2 σταγόνες σε έκαστο ρ0υθούνι, 3/24ωρό για 7 μέρες μαξ.

Αναπόφευκτό είναι να κολλήσει κ η μαμά σου. Όλοι στημ πολυκατοικία είχαν κολλήσει από εμάς, τότε με την καλή γρίπη πέρυσι!

4 ώρες αίμα???? Εσείς χτυπήσατε για τα καλά!

Τζόυ να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Γερά κ υγειή!

Περαστικά κ σε εσάς εύχομαι.

Τί θα γίνει το χειμώνα λέτε? Ας ελπίσω πραγματικά πως δεν θα είναι όπως πέρυσι!

Τί να πώ κ εγώ που μέχρι κ να κλείσει ο σταθμός της σύλιας τέλη ιουλίου, είχαμε στανταράκι τη μύξα παρέα?!

Δε θέλω να σκεφτώ τί με περιμένει από 27 αυγούστου!

Δεν σας κάνβ πλάκα. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν τα κάνω χειμερεινούς κολυμβητές. Μου είπαν οτι θα κρυώνουν. Οκ!

Αλλά το πήρα απόφαση. Θα πηγαίνω κάθε βδομάδα θάλασαα κ θα πέρνω ένα μπουκάλι θαλασσινό νερό για την μύτη.

Όποτε έκαναν μύξες κ τα βούταγα, οι μυξες φεύγανε ως δια μαγείας!

Φροσού η φαγούρα είναι λιγότερη τώρα, ευτυχώς.

Μα πιάνει όμως ώρες ώρες κ δώστου χράτσα χρούτσα! Φενιστίλ κρέμα δεν ήταν?

Χάπι/σιρόπι δεν ήξερα οτι υπάρχει!

Να σου πώ οτι το ίδιο σκέφτηκα με τις πιπίλες για τον ύπνο στα δίδυμα, αλλά δεν θα άντεχα εγώ???

Είδωμεν......!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σήμερα έκανα οτι πιο ρίψοκίνδυνο έχω κάνει η μουρλοπαντιέρο με όλα τα παιδιά μου μαζί. Κ όταν λέω όλα, εννοώ όλα. Κ τα τρία.

Πήγα σούπερ μάρκετ κ δνε γύρισα κεφάτη. Όχι, δεν γύρισα κεφάτη.

Ο άλεξ σε ένα καρότσι με τη σύλια παρέα. Μπροστάρης αυτός κ πίσω στη θήκη με τα ψώνια η σύλια. Στο άλλο καρότσι η ελπίδα το καμάρι μου, το κορίτσι μου, η ομορφία μου, το καλύτερο παιδί του κόσμου!

Έσουρνα έσπρωχνα κ τα δύο καρότσια παρέα. Για διαφήμηση σας λεώ στην κυριολεξία!

Πέρνω κάτι πιτάκια κ τους τ δίνω. Οκ? Οκ!

Κ κάτι πετάγετε η σουσουράδα η σύλια κ λέει για νερό! Θέλω νερό λέει!

Καταστροφή ρε φ'ιλες στα αλήθεια σας το λέω όμως, καταστροφή!

Τί ήταν να ακούσει για νερό το στριμμένο το αγόρι μου????/

Ποίος είδε τον άλεξ κ δεν τον φοβήθηκε!

ΝΙΆ ΝΙΆ ΝΙΆ ΝΙΆΑΑΑΑΑ!

Νιά= νερό.

Κ να τρέχω η ζουρλή μες στο σούπερ με τα καρότσια παρέα στο διάδρομο με τα νερά κ με τον μαλαπέρδα γάιδαρο να ωρίεται ασύστολα νιάαααααααααααα. Να μπουρδουκλώνεται το μακρύ φόρεμα μου στις ρόδες του καροτσιού, ποίηση σας λέω ποίηση!

Νια νια κ η ελπίδα για νερό. Πάρε νερό κ εσύ παιδί μου χρυσό μαλαματένιο!

Κ μετά να μην μου δίνει το νερό ο άλεξ (γκάριζε μόλις του το πήρα) κ να αρχίζει να βρέχει την μπλούζα του! Oκ λέω, τι καλά!, θα κρυώσουμε κιόλας. run tzini run.

Μεσα στο αμάξι σε κάποια φάση τον ακούω να τσιρίζει (τί πρωτότυπο. ε???)

Κ καταλαβαίνω πως κάτι του έκανε η σύλια.

Κ ναι τον χτύπησε στο πρόσωπολ γιατί λέει της πήραζε τα πόδια:shock:!

Έχει μπεί 2 φορές τιμωρία? Ε, μπήκε κ τρίτη! Κ θα την θυμάται για πολύ καιρό!

Στο δωμάτιο της. Με τα πατζούρια κλειστά, με το επίτοιχο φως του τουίτυ για παρέα κ κλειδωμένη πόρτα για 5 λπτά! Βάραγε την πόρτα, φώναζε μαμάααααα, βοήθεια, τσίριζε.....

Απτόητη κ ψύχραιμη απ' 'εξω της έλεγα πως οι πράξεις της έχουν επιπτώσεις όχι μόνο για τους άλλους, αλλά κυρίως για την ίδια.

Όταν την έβγαλα της είπα να σκέφτεται πολύ μα πολύ καλά, πρίν πράττει!

Τα χέρια της τα έκανε κούκλα από τα χτυπηματα στην πόρτα. Μια χαρά ήταν μετά.

(Αυτό με το ένα χέρι όμως, το έχω πάθει σε χειρότερο βαθμό όταν έσκασα μια ωραία κ δυνατή μπουνιά σε κολώνα της δεή.)

Βέβαια! Αποκτήσαμε ωραία χούγια με τις διακοπές!

Το καινούργιο είναι η επίδειξη των όσων κρατάμε. πχ γλειφιτζούρι, πχ πίτσα κλπο πωπωπωπωππωπωππωπωπ!

Μα το θεό θα ξανακοπανίσω το καφάλι μου στον τοίχο!

Κ το απόγευμα τα πήγα παιδική χαρά όλα μαζί!

Ήρθε κ η αδερφούλα μου η γκαστρούλα κ ήταν ελεγχόμενη η κατάσταση.

Στην κυριολεξία τα τρία γουρουνάκια γύρισα σπίτι!

Αυτά τα ωραία κ απόψε!

(υγ: Ολίγες μύξες είχε το απόγευμα ο άλεξ. Ελπίζω να με λυπηθεί το σύμπαν κ να ήταν απλά από την γκρίνια/ κλάμα για κούνια χωρίς προστατευτικό!)

Πάω να ψοφήσω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Eviz κάτι τέτοιο/ξεχωριστό για τους νονούς μου είχαν προτείνει στο τυπογραφείο με τα προσκλητήρια, αλλά μια που μου το είπαν λ μια που το ξέχασα.

Να σου πώ που έχω τον χιομοριστικό/ξεπατωτικό οίστρό τώρα, παίζει να έγραφα αυτό η μουρλή:

Από την πόλη έρχομαι κ στην κορφή κανέλα,

Βάφτιση θα κάνουμε κ εσύ αν θέλεις έλα!

Φέρτε μου ρούχα κ σταυρό, μια σοβρακοφανέλα

Κ εγώ θα σε αγαπώ πολύ με πάθος κ με τρέλα!

Ελπίζω το λάδι που θα μπεί να με φωτίσ γαλήνη,

Αλλιώς ουαί κ αλίμονο, σʼ έφαγε η μάνα μου η τζίνι!

χαχαχα!!!!! Απλά τελειο!! Εχεις ταλεντο εσυ!!!!!!

Τζεμ το χαλινο άνω χείλους λέμε.

αααα

Αυτό της γλώσσας ναι, ξέρω πως επιρεάζει το θηλασμό.

Από όσο μου είχε πεί ο ωρλ με αναιθσθησία γίνεται αργότερα, εκτός αν γίνει με το που γεννηθεί το νινί (νομίζω δηλ. αυτό μου είπε)

Και τωρα λεει ακομα δε χρειαζεται αναισθησια, αλλά θα σας πω λεπτομερειες οταν παμε σε ΩΡΛ.

Για ποιό λόγο έκανες χειρουργείο εσύ?

Ειχα κενο στα δοντια (οκ πιο μικρο απ της Γαρμπη!:tongue:) γιατι λεει το χαλινο ηταν χαμηλα και τα εμποδιζε να σμιξουν. Τελικα εβαλα και σιδερακια κατι μηνες...

Αυτό με το δώρο? Άστο! Ιστορίες για αγρίους δίπλα.

Αυτό με τις βαλίτσες μεταφορείς πως στο κέρατο μου διέφυγε? Λογικά ότι κ αν έχει μείνει εκεί μέσα θα ψοφίσει από την πείνα. Τις έχω έξω σε μια ντουλάπα κλεισμένες/σφραγισμένες με σακούλες.

Ανοιξε τες και βγαλτες στον ηλιο για κανα δυο μερες καλυτερα.

Τί να σου πώ τώρα για την εμφανή διαφορετικότητα των χαρακτήρων στα δίδυμα?

Να σου πώ οτι όταν βγήκε η ελπίδα νιαούριζε κ όταν βγήκε ο άλεξ κοιτάζαν όλοι στο χειρουργείο καλά καλά, τί μωρό είναι αυτό που γκαρίζει τόσο δυνατά? Ε! Ίδιος είναι ακόμα!

Α καταλαβα...βλέπω το μελλον μου...εχω εναν λορδο κι εναν ταλιμπαν!

Όταν λες είναι δυο μικρά ζουζουνάκια, τι εννοείς? Με τις επισκέψεις πακετάκι??

Οκ. Αρκεί να μην είναι άρρωστα κ να μην ενοχλούν/ζουλάν τα μωρά!

Ναι οι επισκεψεις...αλλά ευτυχως ηταν σχετικά ηρεμα σημερα!παλι καλά! Και χαρηκα που ειδα και την κουμπαρα μου. Τελικα παιζει μεγαλο ρολο αν ειναι ηρεμα τα ατιμα!Γενικα εγω δε λεω τιποτα σε παιδια επισκεπτων...αφηνω τη μανα να κανει κουμαντο

Νουνούκα γύρισες? Άντε κ καλό ξενίνημα πάλι!

Εκπτώσεις/προσφορές εξακολουθούν να έχουν (ειδικά εντός των καταστημάτων κ όχι στη βιτρίνα) κ μετά την λήξη τους.

Πλάκα κάνεις που θες να αδυνατίσεις?

Στα αυτιά? Στον αστράγαλο? Στον καρπό? Που ακριβώς?

Κλαίνε οι χείρες λέμε, κλαίνε κ οι παντρεμένες!

Α ωστε ετσι?? Και καλά διαιτα μας λέει, η προδώτρα!! :tongue: Αστη να μου κανει παρεα!!! Το πολύ πολύ μετα αν χρειαστει την ξαναπαχαινουμε!

Τί θα γίνει το χειμώνα λέτε? Ας ελπίσω πραγματικά πως δεν θα είναι όπως πέρυσι!

Τί να πώ κ εγώ που μέχρι κ να κλείσει ο σταθμός της σύλιας τέλη ιουλίου, είχαμε στανταράκι τη μύξα παρέα?!

Δε θέλω να σκεφτώ τί με περιμένει από 27 αυγούστου!

Δεν σας κάνβ πλάκα. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν τα κάνω χειμερεινούς κολυμβητές. Μου είπαν οτι θα κρυώνουν. Οκ!

Αλλά το πήρα απόφαση. Θα πηγαίνω κάθε βδομάδα θάλασαα κ θα πέρνω ένα μπουκάλι θαλασσινό νερό για την μύτη.

Όποτε έκαναν μύξες κ τα βούταγα, οι μυξες φεύγανε ως δια μαγείας!

ωστε κανει τοσο καλο η θαλασσα? Αν εχουν κανει πολλά μπανια το καλοκαιρι μετραει καθολου??

Φροσού η φαγούρα είναι λιγότερη τώρα, ευτυχώς.

Μα πιάνει όμως ώρες ώρες κ δώστου χράτσα χρούτσα! Φενιστίλ κρέμα δεν ήταν?Χάπι/σιρόπι δεν ήξερα οτι υπάρχει!

Κι εγω μονο χαπι ξερω. Υπαρχει για τη φαγουρα μια φοβερη κρεμα, σα γαλακτωμα ειναι αλλά δε θυμαμαι πως τη λενε... Πρεπει να παω στης μαμας μου να τη δω. Μου την ειχε δωσει αλλεργιολογος γτ εχω αλλεργια στα κουνουπια, και μαζι με τα ζιρτεκ μου ειχε δωσει κι αυτη.

οΠως και να χει ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα...

Σήμερα έκανα οτι πιο ρίψοκίνδυνο έχω κάνει η μουρλοπαντιέρο με όλα τα παιδιά μου μαζί. Κ όταν λέω όλα, εννοώ όλα. Κ τα τρία.

Πήγα σούπερ μάρκετ κ δνε γύρισα κεφάτη. Όχι, δεν γύρισα κεφάτη.

Ο άλεξ σε ένα καρότσι με τη σύλια παρέα. Μπροστάρης αυτός κ πίσω στη θήκη με τα ψώνια η σύλια. Στο άλλο καρότσι η ελπίδα το καμάρι μου, το κορίτσι μου, η ομορφία μου, το καλύτερο παιδί του κόσμου!

Έσουρνα έσπρωχνα κ τα δύο καρότσια παρέα. Για διαφήμηση σας λεώ στην κυριολεξία!

Πέρνω κάτι πιτάκια κ τους τ δίνω. Οκ? Οκ!

Κ κάτι πετάγετε η σουσουράδα η σύλια κ λέει για νερό! Θέλω νερό λέει!

Καταστροφή ρε φ'ιλες στα αλήθεια σας το λέω όμως, καταστροφή!

Τί ήταν να ακούσει για νερό το στριμμένο το αγόρι μου????/

Ποίος είδε τον άλεξ κ δεν τον φοβήθηκε!

ΝΙΆ ΝΙΆ ΝΙΆ ΝΙΆΑΑΑΑΑ!

Νιά= νερό.

Κ να τρέχω η ζουρλή μες στο σούπερ με τα καρότσια παρέα στο διάδρομο με τα νερά κ με τον μαλαπέρδα γάιδαρο να ωρίεται ασύστολα νιάαααααααααααα. Να μπουρδουκλώνεται το μακρύ φόρεμα μου στις ρόδες του καροτσιού, ποίηση σας λέω ποίηση!

Νια νια κ η ελπίδα για νερό. Πάρε νερό κ εσύ παιδί μου χρυσό μαλαματένιο!

Κ μετά να μην μου δίνει το νερό ο άλεξ (γκάριζε μόλις του το πήρα) κ να αρχίζει να βρέχει την μπλούζα του! Oκ λέω, τι καλά!, θα κρυώσουμε κιόλας. run tzini run.

Μεσα στο αμάξι σε κάποια φάση τον ακούω να τσιρίζει (τί πρωτότυπο. ε???)

Κ καταλαβαίνω πως κάτι του έκανε η σύλια.

Κ ναι τον χτύπησε στο πρόσωπολ γιατί λέει της πήραζε τα πόδια:shock:!

Έχει μπεί 2 φορές τιμωρία? Ε, μπήκε κ τρίτη! Κ θα την θυμάται για πολύ καιρό!

Στο δωμάτιο της. Με τα πατζούρια κλειστά, με το επίτοιχο φως του τουίτυ για παρέα κ κλειδωμένη πόρτα για 5 λπτά! Βάραγε την πόρτα, φώναζε μαμάααααα, βοήθεια, τσίριζε.....

Απτόητη κ ψύχραιμη απ' 'εξω της έλεγα πως οι πράξεις της έχουν επιπτώσεις όχι μόνο για τους άλλους, αλλά κυρίως για την ίδια.

Όταν την έβγαλα της είπα να σκέφτεται πολύ μα πολύ καλά, πρίν πράττει!

Τα χέρια της τα έκανε κούκλα από τα χτυπηματα στην πόρτα. Μια χαρά ήταν μετά.

(Αυτό με το ένα χέρι όμως, το έχω πάθει σε χειρότερο βαθμό όταν έσκασα μια ωραία κ δυνατή μπουνιά σε κολώνα της δεή.)

Βέβαια! Αποκτήσαμε ωραία χούγια με τις διακοπές!

Το καινούργιο είναι η επίδειξη των όσων κρατάμε. πχ γλειφιτζούρι, πχ πίτσα κλπο πωπωπωπωππωπωππωπωπ!

Μα το θεό θα ξανακοπανίσω το καφάλι μου στον τοίχο!

Κ το απόγευμα τα πήγα παιδική χαρά όλα μαζί!

Ήρθε κ η αδερφούλα μου η γκαστρούλα κ ήταν ελεγχόμενη η κατάσταση.

Στην κυριολεξία τα τρία γουρουνάκια γύρισα σπίτι!

Αυτά τα ωραία κ απόψε!

(υγ: Ολίγες μύξες είχε το απόγευμα ο άλεξ. Ελπίζω να με λυπηθεί το σύμπαν κ να ήταν απλά από την γκρίνια/ κλάμα για κούνια χωρίς προστατευτικό!)

Πάω να ψοφήσω!

Εισαι ηρωας λέμε!!!!!! Σε φανταζομαι στο σουπερ...Ειναι αυτες οι στιγμες που λες το ζω αυτο ή ειναι ονειρο?!?!

Τιμωρια η Συλου μωρε? Τι να κανεις κι εσυ? Εχει τις ζηλιες της μωρε....

Γιατι δεν κοιμαμαι????????? Οεο??? ΠΑω κι εγω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Κάνω ποδαρικό σήμερα :D

Για πρώτο βραδυ όλα πήγαν πολυ καλα. Ξύπνουσαν και τα δυο μαζι και η ολη διαδικασία ετοιμασιας φαγητού, αλλαγμα, τάισμα και νανι κρατούσε μια ωριτσα το πολυ! Βέβαια βοηθούσε και ο άντρας μου, να μην εχω παράπονο ;)

Μπραβο βρε κοριτσακι πολυ χαιρομαι. Τωρα υπομονη κ ξεκουραση οποτε μπορεις. Δεν ειναι τελεια κ τα δυο μαζι;

Είναι απίστευτο και ταυτόχρονα φανταστικό!

ΤΖΙΝΙ θέα! Το στοιχακι σου όλα τα λεφτα!:D θα ήθελα να σε έβλεπα με δυο καρότσια και τρία παιδια :shock: πως τα κουμανταρες??? ηρωας το παράσημο σου λείπει :D χαρας το κουράγιο σου που θες να πας για μπάνιο σήμερα και για το ξυρισμα στις μια παρα!!!!

Οι επισκέψεις τώρα αρχίζουν.....τώρα που ήρθαν τα μπεμπε και όλοι θέλουν να τα δουν!

p1Utp3.png

Καλημέρα!!

Νυστάζω τρομερά!! είχα επισκέψεις χτες και κοιμήθηκα 1 και...ααααααααχ στο τσακ πρόλαβα το λεωφορείο για τη δουλειά. Για την ακρίβεια με περιμένανε:):)

Gem λασπολογίες, δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο νομίζει η τζιν, έχω 5-6 κιλά παραπάνω από τα νορμάλ μου, αλλά και εκτός αυτού δε θα χωράω στο φόρεμα της βάφτισης!! Οπότε ναι ξεκινάμε!! Πρέπει να κόψω κ τις μπύρες λές; :tongue::tongue:

joy να τα εκατοστήσουν!

Λαέρτα περαστικά και γρήγορα.

Όσες τα πάτε παιδικό να περιμένετε δύσκολο χειμώνα και άνοιξη...

Εμείς περιμένουμε ακόμα τα αποτελέσματα.

Τζίνι δεν πήρα την παιδίατρο. Τον έλουσα χθες με αντικουνουπικό και σήμερα δεν είχε νέα τσιμπήματα. Άρα κουνούπια ήταν και τον έφαγαν τον ζουληχτούλη μου. :D

Αν έχεις τρελή φαγούρα πάρε σιρόπι ή χάπια φενιστίλ. Κάνει θαύματα και δεν είναι αντισταμινικό.

Άντε να βγούν τα αποτελέσματα να δείτε τι κάνετε. Κοίτα να σου πω, επειδή είμαι θετικός άνθρωπος θέλω να πω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που παιδάκια που έχουν πρωτοξεκινήσει σταθμό δεν έχουν αρρωστήσει καθόλου, εντάξει δε λέω εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά μπορούμε να ελπίζουμε!!!

Πολύ βολικά παιδιά τα Φροσάκια όντως!! Εμένα το μπιμπερό είναι το μόνο που δε δίνουν σημασία, τα έχω ξαποστείλει και γω!! Δε σας είπα για την εκπαίδευση για το γιογιο...πλήρης αποτυχία!! χεχε!! ευτυχώς που πολλά χρόνια είχα σκύλο...επι δυο εβδομάδες σφουγγάριζα, μάζευα και έπλενα βρακάκια στο χέρι!! Θα προσπαθήσω μετά ξανά τον Σεπτέμβρη. Τώρα πάντως δεν πήρανε χαμπάρι ΤΙΠΟΤΑ!!

Μορίτσα πήρατε και την μπουμπού; πως μου διέφυγε το ποστ;;;

Να περνάτε τέλεια!!! Μια χαρά θα είναι με τα μπεμπέ, ζόρικα αλλά σούπερ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσια!!!ευχαριστω για τα λογια σας!!!σιγα σιγα θα μπω κι εγω στην παρεα σας!τζινι μου τα ψωνια τα εχω κανει ολα:Pειναι ολα πλυμενα-σιδρωμενα κλεισμενα να μη σκονιστουν!τη βαλιτσα μαιευτηριου θελω να φτιαξω σημερα και το σαββατο να βαψουμε το παιδικο δωματιο και ειμαστε κομπλε!ελπιζω να μην κανουν την εμφανιση τους τα αγορια μου πολυ νωριτερα:tongue:

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Καλημερα!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Κάνω ποδαρικό σήμερα :D

Για πρώτο βραδυ όλα πήγαν πολυ καλα. Ξύπνουσαν και τα δυο μαζι και η ολη διαδικασία ετοιμασιας φαγητού, αλλαγμα, τάισμα και νανι κρατούσε μια ωριτσα το πολυ! Βέβαια βοηθούσε και ο άντρας μου, να μην εχω παράπονο ;)

Είναι απίστευτο και ταυτόχρονα φανταστικό!

Οι επισκέψεις τώρα αρχίζουν.....τώρα που ήρθαν τα μπεμπε και όλοι θέλουν να τα δουν!

Καλη αρχη! Ποσο εκαναν να φανε κανα 3ωρο?

Καλημέρα!!

Νυστάζω τρομερά!! είχα επισκέψεις χτες και κοιμήθηκα 1 και...ααααααααχ στο τσακ πρόλαβα το λεωφορείο για τη δουλειά. Για την ακρίβεια με περιμένανε:):)

Gem λασπολογίες, δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο νομίζει η τζιν, έχω 5-6 κιλά παραπάνω από τα νορμάλ μου, αλλά και εκτός αυτού δε θα χωράω στο φόρεμα της βάφτισης!! Οπότε ναι ξεκινάμε!! Πρέπει να κόψω κ τις μπύρες λές; :tongue::tongue:

αφου σε περιμενανε πάλι καλά! Πες στον οδηγο εχεις δικαιωμα κι εσυ στο ξενυχτι χαχαχα

Καταλαβα...οπως κι εγω που ημουν πετσι και κοκαλο και παντα αν με ρωταγες θα ηθελα να χασω:rolleyes: Ο καθενας ομως εχει τα δικα του μετρα και σταθμα...

Ουτε μπυρες πινω οποτε τις κοβουμε κι αυτές!:tongue:

Χτες μονο εφαγα 2 μικρααααα παγωτινάκια λογω επισκεψεων. ΑΛλά να σου οω την αληθεια δε νιωθω τυψεις.

Εχω σιδερο 3 πλυντηρια και μαγειρεμα. Ευτυχως θα ερθει η μαμα για βοηθεια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εδω πάλι αφου κοιμήθηκα μια ωριτσα!

Βιβούλα με το καλο οι τελευταίες ετοιμασίες! Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες ησυχιας:D:D

Νουνου δεν είδες πως χτες είχαμε αφίξεις?? ε, βέβαια μόνο τα κιλα σκεφτόμαστε :tongue: χαχα! Και συ και η τζεμινι μια χαρα είστε απ΄οσο ακούω αλλα όσο και αν είμαστε ποτε δεν είμαστε ευχαριστημενες ;)

Τζεμινι το βραδυ το είχαμε κάνει ανα 4ωρο αλλα με τη μικρη έγινε 3ωρο. Με το που ξυπνάει δεν χαριζεται, βάζει τα κλάματα και δε σταματάει αν δεν φάει...σειρήνα κανονική :D που θα παει θα στρώσει, αρχη είναι!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...