Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εγω ανυπομονω πλεον να περασει ο καιρος να γεννησω γιατι κουραζομαι αρκετα απο το βαρος!στις 27 παω για ντοπλερ να δουμε τι θα δουμε!αχ σε λιγο καιρο θα γραφω εδω επισημα ως διδυμομανουλα:Dφιλια σε ολες!

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Παιδιά, εδώ της κολάσεως, μα το Δία!!! Μιλάμε δεν τους περνάει με τίποτα ο σπαρακτικός βήχας, δεν κάθονται με τίποτα για τις μάσκες, κι εγώ είμαι χάλια!!! Συνάχι παλαβό, η μύτη τρέχει ποτάμι κι αρχίζω να υποπτεύομαι μεγάλη γκαντεμιά. Δηλαδή όλο το χειμώνα έτσι θα τη βγάλουμε????

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!!

Εμείς back to Athens δίνουμε στην σκυτάλη!!!

Περαστικά στα νινάκια, περιμένουμε να γιάνετε για να ρθούμε να πιούμε καφέ!!χεχε Πόνεσε η μικρή; τώρα είναι εντάξει; αχ μωρέ μωρέ...εσύ τα χρειάστηκες ή ψύχραιμη;

Ναι, ρε συ, και πάνω που ξανάμαθαν να κάθονται στο καρότσι, έτυχε αυτό αυγουστιάτικα! 4 ώρες δεν σταμάτησε να τρέχει αίμα. αμα δεν ήταν 15αυγουστος θα την είχα πάει στο νοσοκομείο. φοβόμουν να τη βάλω και για ύπνο μην πάθει αναρρόφηση. Τελικά είπα να περιμένω κι αν δεν σταμάταγε μέχρι το βράδυ, θα την πήγαινα. Και δεν ήξερα ποια θα βάλουν μέσα, εμένα ή αυτή?

Μια χαρά τη βρήκες με την Ντουκάν ε; την αντέχεις να την κάνεις; εμένα δύσκολη μου φαίνεται ρε γαμώτο:tongue::tongue:

Τι να κάνω? Είναι όντως λιποδιαλυτική κι έχει αποτέλεσμα, οπότε την κάνω. Και πάλι καλά που μου την πρότεινες!!!

Η Σαμάνθα που είναι; θέλω να φτιάξω αρκετά γλυφιτζουράκια και δεν ξέρω πόσο θα χρειαστώ για να στα βούταγα :D.

Η Σαμ είναι στο φέις. Μερικές σταγονίτσες χρειάζεσαι. Κι έχω αρκετά χρώματα. Βούτα, βούτα!

Για το φαγητό και γω έβαζα τυράκι και συνεχίζω και βάζω είτε παρμεζάνα είτε γραβιέρα ή φέτα. Αλλά στο χεράκι και στο τοαστ τους δίνω έμμενταλ που έχει λιγότερο αλάτι. Για το γάλα που λές, ρόφημα έχω την εντύπωση ότι είναι τα γάλατα που δεν είναι αυτούσια. Δηλαδή στην συνταγή παρασκευής έχουν προσθέσει και άλλα συστατικά. (πχ.χ ζάχαρη, βιταμίνες, σίδηρο κλπ). και γω το Ολυμπος δίνω αλλά το απλό το φρέσκο.

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εγω ανυπομονω πλεον να περασει ο καιρος να γεννησω γιατι κουραζομαι αρκετα απο το βαρος!στις 27 παω για ντοπλερ να δουμε τι θα δουμε!αχ σε λιγο καιρο θα γραφω εδω επισημα ως διδυμομανουλα:Dφιλια σε ολες!

Κάτσε να βαφτίσω πρώτα και μετά γεννάς!!!! :-P:razz::-P:razz::-P

120247mcv711uxx1.gif

και συ άρρωστη Λαέρτα; Βοήθεια κανέναν δεν έχεις;

Ελπίζω να μην μας πάει έτσι ο χειμώνας, που θα πάει δε θα κάνουν και αντισώματα κάποια στιγμή; Η παιδίατρος τι λέει ίωση είναι ή κρύωμα;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Υπομονή κοπέλα, σε λίγο θα είσαι στο κλάμπ και θα τρέχεις!!!:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

και συ άρρωστη Λαέρτα; Βοήθεια κανέναν δεν έχεις;

Ελπίζω να μην μας πάει έτσι ο χειμώνας, που θα πάει δε θα κάνουν και αντισώματα κάποια στιγμή; Η παιδίατρος τι λέει ίωση είναι ή κρύωμα;

Ίωση είναι, αλλά δεν έχω ιδέα που τη βρήκε ο μικρός και μας κόλλησε κι εμάς. Έχω πολλά νεύρα εξαιτίας αυτού. Ξενύχτι χωρίς λόγο. Βοήθεια έχω τη μάνα μου αλλά δεν έχει έρθει εδώ και 2 μέρες οπότε ελπίζω σήμερα να έρθει. Αν και φοβάμαι μην την κολλήσουμε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

120247mcv711uxx1.gif

Ίωση είναι, αλλά δεν έχω ιδέα που τη βρήκε ο μικρός και μας κόλλησε κι εμάς. Έχω πολλά νεύρα εξαιτίας αυτού. Ξενύχτι χωρίς λόγο. Βοήθεια έχω τη μάνα μου αλλά δεν έχει έρθει εδώ και 2 μέρες οπότε ελπίζω σήμερα να έρθει. Αν και φοβάμαι μην την κολλήσουμε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

εντάξει και τι να κάνεις όμως; άμα προσέχει δε θα κολλήσει λέω εγώ, να φοράει μάσκα!Η μασκοφόρος γιαγιά πες της..ο ήρωας των εγγονιών της!!χεχε! Χρειάζεται βοήθεια η περίπτωση και με σένα άρρωστη. Πόσες μέρες είναι τώρα έτσι;

Τη βάφτιση τι ημερομηνία την κλείσατε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εντάξει και τι να κάνεις όμως; άμα προσέχει δε θα κολλήσει λέω εγώ, να φοράει μάσκα!Η μασκοφόρος γιαγιά πες της..ο ήρωας των εγγονιών της!!χεχε! Χρειάζεται βοήθεια η περίπτωση και με σένα άρρωστη. Πόσες μέρες είναι τώρα έτσι;

Τη βάφτιση τι ημερομηνία την κλείσατε;

Από την προηγούμενη Κυριακή είμαστε έτσι. στις 16/9 βαφτιζόμαστε.

120247mcv711uxx1.gif

Από την προηγούμενη Κυριακή είμαστε έτσι. στις 16/9 βαφτιζόμαστε.

έχεις ξεπατωθεί θα έλεγα ευγενικά...πόσο ακόμα, θα περάσει;

Με τα της βάφτισης είσαι κομπλέ; μήπως μπορώ να βοηθήσω κάπως;

Εγώ το κόβω για πιο τέλη αλλά δεν έχω καταλήξει με εκκλησία για να ξέρω στάνταρ ημερομηνία!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κούκλες τι κάνετε??? Εμείς επιστρεψαμε απο διακοπές. Βέβαια μόνο διακοπές δε το λές. Απο τις 10 μέρεςς τις 5 είχαμε πυρετό και 2 μέρες πριν φύγουμε ο μικρός έπαθε ιογενενή επεφυκίτιδα και ακόμα δε του έχει περάσει. Το ματακι κόκκινο και τρέχει...

Και λέω και εγώ αν αρρωσταίνουν το καλοκαίρι. Το χειμώνα τι θα γίνει???

Κούκλες τι κάνετε??? Εμείς επιστρεψαμε απο διακοπές. Βέβαια μόνο διακοπές δε το λές. Απο τις 10 μέρεςς τις 5 είχαμε πυρετό και 2 μέρες πριν φύγουμε ο μικρός έπαθε ιογενενή επεφυκίτιδα και ακόμα δε του έχει περάσει. Το ματακι κόκκινο και τρέχει...

Και λέω και εγώ αν αρρωσταίνουν το καλοκαίρι. Το χειμώνα τι θα γίνει???

είχατε γενέθλια χτες;

αχ καλέ!! και άλλα δίχρονα στην παρέα μας!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!

ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!!!

καλά είμαστε και εμείς, μια ιωσούλα την πάθαμε όλες βλέπω δεν τη γλιτώσαμε. Ελπίζω ο χειμώνας να μας λυπηθεί!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι χτες γίναμε 2!!!! Δε κάνεμε όμως τίποτα σπουδαίο γιατι ο μικρός είναι σα να έχει φάει μπουνιά!!!

Εσύ ετοίμασες την βάφτιση???

έλα μωρέ τον καημένο, από νωρίς στους τσαμπουκάδες!!!

Οχι δεν ετοίμασα, τώρα αρχίζω να ετοιμάζω και ο θεός και η ψυχή μου.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

έλα μωρέ τον καημένο, από νωρίς στους τσαμπουκάδες!!!

Οχι δεν ετοίμασα, τώρα αρχίζω να ετοιμάζω και ο θεός και η ψυχή μου.....

Πάρτα όλα απο χαμόγελο. Φτηνα και ωραία. Και για καλό σκοπό.

Τωρα που θα γυρίσουμε όλες να κανονίσουμε έξοδο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...