Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τα μικρα δεν κοιμουνται γμτ! Δεν ξερω τι εχουν πάθει τωρα 2 μερες ειδικα ο μικρος. Ολο αγκου κι αγκου και γελάκια ειναι!!:shock: Πολλά κεφια !χαχαχα

Καλημέρα!! Τρέχω και δε φτάνω!!! Μαζεύω μαζεύω και τελειωμό δεν έχω!! Είπα να κάνω ένα διάλειμμα να σας πω ένα χάι!

Καλώς τη τζίνι μας έλειψες!! Περαστικά για το τσίμπημα. Μη μασάς. Εμείς την περασμένη βδομάδα είδαμε το κουνούπι του δυτικού Νείλου σπίτι μας! Καλό;;; Όλη την ώρα πασαλείβω τις μικρές με κριλέν και ο Θεός βοηθός!

Νούνου όπως τα λες το σκέφτομαι για τις διακοπές. Χαλαρά και ό,τι γίνει! Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες... Εσύ με ρώτησες για τα ονόματα;; Λοιπόν: Έλλη-Ιωάννα η μεγάλη και Δανάη η μικρή! Το Ιωάννα από τον παππού-πεθερό μου και τα άλλα γιατί μας αρέσουν! Όοοοοταν γυρίσουμε μπορεί και να ασχοληθούμε με τη βάφτιση. Μας λείπει ο ένας νονός και όλες οι ιδέες αλλα ...είμαστε αισιόδοξοι :mrgreen:!!

Δίαιτα αρνούμαι να κάνω στις διακποπές και ..γενικότερα. Ευτυχώς δεν πήρα πολλά στην εγκυμοσύνη αλλα΄όσο να ΄ναι η κοιλίτσα εξέχει... Καλή επιτυχία σε όσες έχουν τη δύναμη να μπουν στη διαδικασία!

Πάω να ταϊσω! Ελπίζω να ξαναμπώ !

Φιλάκιααα!

Συγγνωμη το ξεχωριζουμε αυτο το κουνούπι:confused: Πρωτη φορα το ακουω!

Για κουνουπια εγω οταν ειχαμε εβαζα σ ενα μπωλ διπλα στην κουνια τους λιγο ξυδι.

Πολύ ωραια τα ονοματά σας!! Εσυ πότε βαφτιζεις! Ολο θα ρωταω τωρα γιατι ειπαμε...εχουμε και εμενταλ!!:tongue:

Αφου εχεις περιθωριο μην κανεις! Απο σεπτεμβρη με λιγο περιορισμο ολα θα γινουν!

Αν δεν ξαναμπεις, καλά να περάσεις!!!!!!!!

Καλημερα!

Καλως ορισες Τζινι!!! Ο χειμωνας αργει :D

Το ματιασα το παιδακι μου και τη νυχτα ειχαμε γκρινιες. Λογικο βεβαια αφου το εντερακι δεν μας κανει την χαρη οποτε δεν γλιτωνουμε το κλισματακι. Η μικρη σουρτουκιτσα Δευτερα βγαινει! Ελπιζω να μην το μετανιωσει :tongue: Επισης εμφανιστηκε η παιδιατρος και θα ερθει να μας δει αφου παρουμε τη μικρη. Για τη δυσκοιλιοτητα ειπε να φτιαχνουμε το γαλα σε χαμομηλονερο, το εχετε ακουσει αυτο?

Ε και λιγες γκρινιες στο προγραμμα ειναι...

Γαλα με χαμομηλονερο δεν το ξερα...αλλά σου λεει η Λαερτα ειδα. Και οταν λεμε χαμομηλι οτι δινουμε στα μωρα εννοουμε το παιδικο της μιλουπα ή το βοτανο?

Εμενα στο μεγαλο μου ειχε δωσει υποθετα γλυκερινης, οχι κλυσματακι και δουλεψε αμεσως. Δεν ξαναχρειαστηκε ευτυχως γτ κι εγω ξερω καλυτερα να μην τα συνηθιζουμε αυτα. Τωρα μπορει να κανει κανα 3ημερο αλλά δε δειχνει να δυσανασχετει οποτε περιμενω.

Αντε με το καλό και η μικρή !Ερχεται το τσουνάμι!!

Στις 16/09 βαφτιζόμαστε κι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Τίποτα δεν είναι έτοιμο, ούτε τα προσκλητήρια δεν έχω μοιράσει αφού λείπουν όλοι. Στο κλαμπ της δίαιτας είμαι καιρό τώρα, στο κλαμπ της γυμναστικής τρώγομαι να μπω!!! ;);););)

Ε οκ εχεις ενα μηνα... Να μας λες τι ετοιμασιες κανεις να παιρνουμε ιδεες!

Στο κλαμπ της γυμναστικης για να μπουμε θελουμε και χρονο... Αντε να δουμε πότε θα γινει κι αυτο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοιμούνται όλοι και ξαναμπαίνω!!

Gemini άμα το γκουγκλάρεις μπορείς να δεις πώς είναι το κουνουπάκι. Έχει κάτι ασπρόμαυρα ποδαράκια νομίζω..

Δεν ξέρουμε πότε θα βαφτίσουμε, εδώ δεν έχουμε βρει δεύτερο νονό :oops::D. Ή αρχές Οκτώβρη (το αισιόδοξο σενάριο) ή μετά το Πάσχα... Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να αγχωθώ και γι αυτό! Ευχαριστούμε για τα ονοματάκια! Εσείς έχετε βρει; Αυτό που δεν κοιμούνται, να το συνηθίσεις σιγά σιγά γιατί όσο μεγαλώνουν λιγοστεύουν οι ώρες του ύπνου μέσα στη μέρα.

Λαέρτα με το καλό η βάφτιση σας!! Κι εγώ δεν τρελαίνομαι να τους βάζω κρέμα αλλά έχουν πέσει όλοι να με φάνε.. Τους βάζω σε πόδια και πλάτη για να μην τη γλείψουν (αν και με τα πόδια παίζειι να την έχουν φάει ήδη :D)..

Σε λίγο θα ξυπνήσουν οι μικρές να φάνε κρεατόσουπα. Ρε κορίτσια, χτες φάγανε πρώτη φορά και το άδειασαν το πιατάκι :shock:. Με τα φρούτα και τα λαχανικά περισσότερες δυσκολίες είχα. Καλά τις λέω μικρά πυράγχας :D!! Αύριο θα κουβαλάω ταπεράκι με κρεατοσουπίτσα στο ταξίδι!! Τέλος πάντων πάω να ετοιμάσω!

Τα λέμε!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Γεια σας!

Επιστρέψαμε....:mad:. Μου έλειψε το ωραίο παρεάκι σας!

Περάσαμε πολύ ωραία αλλά πολύ κουραστικά. Τα παιδιά αλήτεψαν εντελώς.

Τώρα ριμάζουν το σπίτι...Στο χωριό μας δε και τί δεν πέρασε φέτος, αρκούδες. αγριογούρουνα, λύκοι....από όλα είχε ο μπαξές.

Οι μικροί φανταστείτε ότι είχαν ένα σκατζοχοιράκι για κατοικίδιο.

Τουίνς χρόνια σου πολλά!

Μορίτσα μπράβο που πήρατε το μικρούλι σας! Με το καλό και το κοριτσάκι σας. Πρόσεχε το χαμομήλι που θα βάλεις να είναι παιδικό γιατί το κανονικό μπορεί να κάνει αλλεργία.

Ιθάκη!!! Πού είσαι; Μάλλον σε κανένα μαιευτήριο :D.

Λαέρτα περαστικά σας. Ώστε τα σπάει η Κεφαλλονιά ε; Για πες λεπτομέρειες.

Οι θάλασσες είναι τόσο κρύες όσο λένε;

Νουνού με το καλό η βάπτισή σας. Χρώματα ζαχαροπλαστικής έχει ο Βασιλόπουλος στη Θηβών και Ιερά, 1 ευρώ τα 3 βασικά χρώματα μαζί.

Για βαπτιστικά πήγαινε στο Αντορέλ στο Αιγάλεω που έχει πολύ φθηνά.

Επίσης και στα στοκατζίδικα στο Περιστέρι θα βρεις.

Α επίσης έχει στο Αιγάλεω ένα μαγαζί με λαπέν ρούχα που έχει βγάλει τα βαπτιστικά φορεματάκια 20ευρώ. Δεν θυμάμαι πώς το λένε αλλά μπορώ να σου πω που είναι.

Πάντως μην μασάς και δώσεις πολλά για λαμπάδες, μπουκαλάκι κτλ. Εμείς τα φτιάξαμε όλα μόνοι μας και μας βγήκαν 30 ευρώ και για τους 2.

τζέμιν καλές διακοπές.

Τζέμινι85 τί λέμε τόσο καιρό;;;; Προσοχή όταν θηλάζουμε δεν ξέρουμε τί τρώμε :(

Τζίνι ψύλλος ε; Ο Φίλιππος είχε εχθες και σήμερα πιο πολλά τσιμπήματα στο λαιμό και στις μασχάλες του 40 μέτρησα :shock:, και ο Αλέξανδρος στα πόδια του και στην κοιλιά του. Λες να φεραμε τίποτα από το χωριό; Όλα τα σεντόνια καθαρά τα έβαλα. Αυτοί οι 2 κοιμούνται και μαζί. Κοιμούνται στα κρεβάτια τους και το πρωί τους βρίσκω αγκαλιά. Τί να κάνω; Το μεσημέρι τους έδωσα αταράξ γιατί έκλαιγαν από τη φαγούρα και τους είχα βάλει και κρέμα.

Καλωσήρθατε, Φρόσω!!! Κρίμα για τα τσιμπήματα αλλά τα έχει αυτά η εξοχή, τι να κάνουμε. Εμάς σήμερα στο πάρκο μας έκαναν επίθεση τα κουνούπια ξαφνικά και γυρίσαμε άρον-άρον σπίτι.

Λοιπόν, εμείς ήμασταν σε μια παραλία στο Λούρδο, καλή ήταν και πολύ ζεστή. Λίγο μουντά τα νερά λόγω της άμμου μπροστά μπροστά αλλά πιο μέσα καθάριζε και ήταν μια χαρά. Όμως αφόρητη ζέστη, καμία σχέση με Κυκλάδες. Σχολείο σε 3 εβδομάδες πας? Μια χαρά, να κάτσεις να ξεκουραστείς λιγάκι στο σπίτι, να ξενερώσεις από τις διακοπές ώστε να μη σου κακοφανεί μετά η επιστροφή! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαμομήλι εγώ έβαζα κανονικό βιολογικό, γιατί μου είπαν ότι το κιντερτέ έχει ζάχαρη και τελικά όλο το ανέβαλα κι ακόμα κλειστό το έχω. Τώρα πίνουμε διάφορα τσάγια οπότε ΟΚ.

120247mcv711uxx1.gif

Ευχαριστώ, μορίτσα!!! Για το γάλα είναι στανταράκι αυτό, να το κάνεις. Φτιάχνεις τσάι με χαμομήλι κανονικά, δεν το αφήνεις πολλή ώρα όμως, σουρώνεις καλά το τσάι και αφού μετρήσεις την ποσότητα βάζεις μέσα τις μεζούρες σου. Να αποφεύγεις τα κλύσματα αλλιώς θα συνηθίσουν, εμένα μου έλεγε μόνο αν δεν έχουν κάνει 4 μέρες σερί. Να κάνεις και μασαζάκι με λαδάκι στην κοιλίτσα, ποδαράκια να του διπλώνεις λες και κάνει ποδήλατο και η γκρίνια μπορεί να οφείλεται και στους κολικούς , στην όποια περίπτωση να βάζεις και ζεστά πανάκια στην κοιλιά. Εγώ έβαζα θερμοφόρα ηλεκτρική, αυτό με έσωσε. Πάντως με το χαμομήλι θα το λύσεις το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας κι επίσης αφού δίνεις μητρικό, να τρως χόρτα και πρασινάδες εν γένει. Φιλιά πολλά και μακριά από επισκέψεις!!!

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, χρησιμες και θα τις εφαρμοσω. Να προσθεσω και το λαδακι στο πωπω που μου ειπε η μητερα μου και η γιατρος. Δεν ξερω κατα ποσο βοηθησε αλλα ο μικρος το γλιτωσε το κλισματακι :D:D:D

Κανει στο θηλασμο πρασιναδες??? Μου ειπε ο γιατρος,οχι πρασινα και οτι εχει σπορια γιατι προκαλουν κολικους.

Τζεμινι το απλο αθωο και ταπεινο χαμομηλακι :-), οχι της μιλουπα. Εσυ εχεις ωραριο στο ταισμα τους ή οποτε πεινασουν? Σκεφτομαι να κανουμε μια προσπαθεια αποκλειστικου θηλασμου αλλα θα το συζητησω με την παιδιατρο οταν ερθει να μας δει.

Φροσω καλως ηρθατε και καλη προσαρμογη! Ηρθε το αττικο παρκο στα ποδια σας :D μια χαρα!

Καθε βραδυ σκαναρω ολο το δωματιο για τα βρωμοκουνουπα. Ο αντρας μου λεει πως ειμαι το καλυτερο αντικουνουπικο γιατι μονο εμενα τσιμπανε :?

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εβελίνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!

Δύσκλο να είσαι κ παιδί ναυτικού. Ώστε σταμάτησε τη δουλειά ο μπαμπάς ε?

Μη μου πεις ξενοδόχος? Γιατί το έχουν χούι αρκετοί νυτικοί που βγαίνουν έξω (αν δεν πάνε σε γραφεία).

Πώς είσαι? Ξάπλα? Ψώνια έκανες τελικά, ή αργότερα?

Γέννησε η ιθάκη λογικά λέτε ε???

Να μας ζήσουν προκαταβολικά τα νέα δίδυμα της παρέας!

Μορίτσα πήρες τον αγά σου σπίτι! Μπράβο σας!

Άντε κ από Δευτέρα θα λες κ εσύ αυτό! Πάμε δυνατά!!!

Για το χαμομήλόνερο ισχύει. Δεν είχαμε τέτοια σοβαρά θέματα με δυσκοιλιότητες κλπο, αλλά είχα ρωτήσει για τα υποθετάκια γενικά κ ήταν κάθετα αρνητικός. Θα σου πώ ένα κόλπο που μου είπε η μαμά μου κ η αδερφή μου (αυτή που έχει μαγάλα παιδιά).

Λίγη βαζελίνη στην ακρη από το θερμόμετρο κ απαλό μασάζ στον πωπό. Σε εμένα, στα μωρά δηλ. έπιανε!

Η ντόκισσα που ήταν χαμένη? Τί εννοείς?

Μην πελπίζεσαι με το μπιμπερό/ στήθος. Λογικά θέλει υπομονή, είναι μεγάλη αλλαγή για τον μουρίτσιο κ θα πιάσει κ στήθος. Που θα πάει!

Πράσινα δεν με άφηνε ο ντοκ να φάω.

Λαέρτα μη μου λες για ίωση! Ήρθε σήμερα η γολδ γοομαν να βοηθήσει κ ήταν άρρωστη γμτ!

Της είπα να μην φιλήσει τα παιδιά, αλλά εμένα με φίλησε γμτ!!!!!

Κ καλά την έπιασε ο λαιμός από νερό.

Χαλινός κ εσείς? Πώς?

Μπορώ να φανταστώ τί έπαθες! Η πλάκα είναι πως κ η ελπίδα κ η σύλια το έχουν σκίσει μόνες τους.

Ο άλεξ που πρέπει να το σκίσει, δεν το σκίζει.

Μπας κ να τον βοηθήσω που με έχει ψοφίσει κ εμένα μαμαμαμαμαμαμμαμμαμμαμμα!\μαμούνια να με φάνε!

Ντουκαν το σκέφτομαι κ εγώ σοβαρά. Καλούτσικη δείχνει. Είμαι στη φάση προσαρμογής με σουβλάκος!

Για τα γάλατα δεν ξέρω να σου πώ τί παίζει με τις ορολογίες, αλλά νόμιζα πως το όλυμπος είναι γάλα κ όχι ρόφημα.

Μπαγαζιέρα με κοτσαδώρο έχετε να υποθέσω ε? Διότι αν υπάρχει οροφής που χωράει όλα αυτά θα πέσω να πεθάνω!

Που μου βγήκε η πίστη ανάποδα κ πάλι με το κλείσιμο της δικιάς μας κ την άδεισα κ την ξαναγέμισα την ηλίθια μην αρπάξω τσεκούρι κ την κομματιάσω!

Πήγες κεφαλονιά? Δυσκολέυομαι να θυμηθώ άλλη ζεστή παραλία εκτός από μακρύ/πλατύ/κοντό γυαλό πως λέγεται τέλος πάντων!

Νουνούκα βάπτιση? Πολύ καλό πραγματικά αυτό με τα γλειφιτζούρια!

Ιδέες από εμέ μην περιμένεις. Που είναι η νάκι??? (Έιναι καλά τα παιδιά?)

Έβη για δουλειά έξω ο χασμπάνος? Κουράγιο έστω για το σκ!

Κάπως έτσι είχα κολλήσει κ εγώ με την μάμα μου εζελίαση γιαβάς γιαβας πέρυσι το καλοκαίρι.

Φρόσω οτι κ να σου πω για την φαγούρα, λίγο είναι.

Με έχει δαγκώσει από τα δάχτυλα/νύχια του δεξιού ποδιού, ανεβαίνει μπούτι, πίσω στον κώλο κ μετά πλάτη κ χέρια!

Έχω πλυθεί με βουρτσάκι παντού! Μέχρι κ οξυζενέ έβαλα αυτή τη φορά!

Αταραξ δεν μπορώ να πάρω γιατί θα ξεραθώ (πόσο το θέλω, πόσο το θέλω). Προς το παρόν είμαι με αμμωνία, ένα άλλο φσίτ φσίτ της χανζαπλαστ κ ξύδι.

Είμαι μυρωδάτη όμως, δεν μπορείτε να πείτε?!

Έπλυνα όλα τα ρούχα, ΟΛΑ όμως. Κ τα καθαρά ξανά ένα πέρασμα.

Δεν τα πλένεις καλύτερα όλα τα ρούχα, μήπως κ κουβαλήσατε μουσαφιραίους κ στο σπίτι στην αθήνα με οτοστοπ?

Εμένα? Ίσως να με τσίμπησε κ σε μαγαζί ταβέρνα. Εμένα βρήκε το στανιό μου μέσα????

Τόσος κόσμος! Εμένα????

Σκέφτομαι από την άλλη μπας κ είναι κοριός? Είχα βάλει δικά μας σεντόνια, πάνω από τα σεντόνια της μαμάς μου κ γι αυτό λέω, μήπως άργησε να βρεί το δρόμο το σκασμένο? Είχα ενώσει δύο μονά κρεβάτια κ κοιμόμουν με τα κορίτσια (ο άλεξ παρκοκρέβατο). Η ελπίδα με τη σύλια σχεδόν στο ένα κ εγώ σχεδόν μόνη μου στο άλλο.

Στο δια ταύτα ένα θα σου πώ, επειδή το έχω ξαναπάθει στο χωριό κ υπέθεσα πως ήταν ψύλλος (άσχετο δεν ήξερα πως γράφεται κ τώρα παραγνωριστήκαμε με τους ψίλους μου φαίνεται!).

Κάνει πάαααρα πολύ καιρό να φύγει το σπυρί κ η φαγούρα! Μήνες τότε είχα σημάδια κ όσο πέρναγε ο καιρός λιγότερη φαγούρα!

Πάρε παιδίατρο τφ οπωσδήποτε να σε κατευθύνει κ πές μου κ εμένα. Παιδί είμαι κ εγώ!

Τζεμτζεμγι άσε με με τα κιλά. Με τον πόνο μου παίζεις? Σε νιώθω για την αισχύνη, το έχω βιώσει ταμάμ, αλλά θα το ξαπεράσεις με τον καιρό, που θα χάνεις κ κάποια κιλά. Εγώ είχα κ επιλόχειο με τον εαυτό μου κ ήμουν τί να σου πώ! Μια ομορφιά!

Δια τον κώνωπα που λες, ως προς την αναγνώριση.

Καλοκαίρι του 10 κ έχει ήδη ξεκινήσει ντόρος με τον γνωστό κώνωπα!

Είμαι στην αυλή με τη σύλια, έγκυος στα δίδυμα κ μου σκάει αρχικά ένα κουνούπι, το οποίο όσο κ αν το έδιωχνα ξαναερχόταν για επίθεση.

Με τσιμπάει κιόλας το βλαμμένο! Μετά έρχεται κ άλλο στα καπάκια!

Το βάζω πείσμα λοιπόν κ αρχίζω κ τσακώνω κουνούπια. Δεν έλιωσα μερικά οπότε είχα την ευκαιρία να το εξετάσω κάτω από το μιρκοσκόποιο των γυαλιών της γκαβομάρας μου.

Κ το βλέπω με την τιγρέ εμφάνιση κ παθαίνω κόλπο!

Κ απευθύνομαι για το αν είναι ή δεν είναι το εν λόγω κουνούπι, στο μπενάκειο ινστιτούτο της κηφισιάς, αφού είχα μιλήσει με ντόκηδες παιδογνκλ, (οι οποίοι με καθησύχασαν) κ κελπνο.

Ένα μπέρδεμα, μια απίστευτη περιπλοκή για το τίποτα. Καμία επικοινωνία για καταγραφή δείγματος/ περιστατικού τηλεφωνικά, παρά μόνο με μαιλ!

Αρχίζω το ταχυδρομείο, έχω βάλει τα δείγματα σε κουτάκι στο ψυγείο κ όσο είδες εσύ το κοθριερ να έρχεται για τα δείγματα, άλλο τόσο το είδα κ εγώ! Τόσο καλά.

Πλέον όταν βγαίνω στην αυλή ανάβω τρία φιδάκια (τα δύο μέσα στα φυτά), βγάζω ανεμιστήρα, αντικουνουπικό όλοι. κ μετά όξω!

Πού κ πού μας δαγκάνουν όταν περνάει η δράση αντικονοπικών.

Σεμίν να περάσετε τέλεια!!!!

Η παπιοοικογένεια λογικά βουτάει ακόμα στην κρήτη!

Το σπίτι κλειστό το γλέπω.

Σεβούλα???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κατά τα άλλα περάσαμε τέλεια!

Τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν! Παιχνίδι έξω κάθε μέρα, πλατεία, παιδική χαρά, τούμπες τρελές ειδικά η ελπίδα (μετά από τόσες τούμπες τους είχα φαρδιά τσιρώτα στα γόνατα σαν επιγονατίδες, του χρόνου θα είναι στάνταρ στη λίστα οι κανονικές επιγονατίδες!)

Γλειφιτζούρια, φουντούνια (πατατάκια γαριδάκια δεν δίνω εγώ. Αμ πώς?!)

Κουνέλι ( του 15χρονου ανηψιού μου το πέτ= ντροπή!) στην αυλή κ δώστου τρέξιμο.

Βατράχια, σαύρες στον κήπο κ δώσε κηνύγι τα μικρά κ η συλού.

Α! Όλα κ όλα, είχαμε κ εμείς αλεπούδες.

Κ αρκούδες στο χωριό μας που κατεβαίναν να φάνε τα σκουπίδια.

Ευτυχώς τα παιδιά μου μια χαρά μπήκαν στο πρόγραμμα κ πάλι! Φτού να μην μας βασκάνω!

Κ τώρα έχω πάθει φοβερό μπλακ άουτ. Που μπορεί να έχωσα το στίκερ με την δήλωση?

Είπα στη λογίστρια τηλεφωνικά τα νούμερα, την έκανε ηλεκτρονικά, μου είπε κ την σκατολυπητερή της αλληλεγγύης

Κ τη Δευτέρα που θα πάψω να καπνίζω κ εγώ κ θα τρέχουν τα πόδια μου να προλάβουν τον κώλο μου, πρέπει να της πάω μαζί με την χαρτούρα κ το στίκερ. Είναι αδύνατον να ξαναπεράσω όλα αυτά τα νούμερα σε εχελάκι μόνη μου ξανά! Μα το Θεό θα πεθάνω!

Που μπορει να το έβαλα????????????????????????????????????????????????

Στο δία πιά! Το μυαλό μου μέσα!

Υγ: στα γεννέθλια μου το νοέμβρη τί θέλω βρε κουτά ε?

Θέλω:

Να με δΌσετε όπως το γράφω δώρο ένα κα

Άστο να το ξαναπάρει το ποτάμι πάλι γμτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα!

Frosobal καλωσορισες!!!! κι εσυ σαν τη τζινι απ ολα τα ζωακια ειδατε ε? ΤΕλεια, τα παιδια ειναι να ξεσαλωνουν στις διακοπές αρκει βεβαια να μαζευονται μετα:rolleyes:

Μα ολες την εχουν πατησει με το θηλασμο?? Και καμια δε μαθαινει απ την αλλη μαλλον:rolleyes:

Τεσπα εγω ειπα να κανω μια προσπαθεια του στιλ οχι τοσα γλυκα, ελαφρια το βραδυ κανα τοστακι/γιαουρατακι/σαλατουλα, και το μεσημερι 1/2 πιατου φαγητο, 1/3 σαλατα και 1/4 υδατανθρακα ή μια φετα ψωμι. Θα δω πως θα παει και θα σας πω.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, χρησιμες και θα τις εφαρμοσω. Να προσθεσω και το λαδακι στο πωπω που μου ειπε η μητερα μου και η γιατρος. Δεν ξερω κατα ποσο βοηθησε αλλα ο μικρος το γλιτωσε το κλισματακι :D:D:D

Κανει στο θηλασμο πρασιναδες??? Μου ειπε ο γιατρος,οχι πρασινα και οτι εχει σπορια γιατι προκαλουν κολικους.

Μα ουσιαστικα το υποθετο ειναι γλυκερινη, δηλ λαδακι ή σαπουνι τελοσπαντων. Μπορεις να τα βαζεις και με μπατονετα. Μια χαρα λυση!

Κι εμενα μου ειχαν πει οχι πολλά πρασινα, οχι σπορια και οχι τοσο οξινα π.χ πορτοκαλια.

Τζεμινι το απλο αθωο και ταπεινο χαμομηλακι :-), οχι της μιλουπα. Εσυ εχεις ωραριο στο ταισμα τους ή οποτε πεινασουν? Σκεφτομαι να κανουμε μια προσπαθεια αποκλειστικου θηλασμου αλλα θα το συζητησω με την παιδιατρο οταν ερθει να μας δει.

Κοιτα στην αρχη υποτιθεται δεν υπαρχει ωραριο...κι ετσι ειναι καπως. Ομως για να τα βγαλεις περα γτ δεν εισαι και η σουπεργουμαν παροτι εκανες τον σουπερμαν:tongue: θα πρεπει καπως να το ρυθμισεις. ΘΑ σου πω εγω τι εκανα , που φυσικα δεν ξερω αν πιασει σε σενα, αλλά εχε τα υποψιν σου. Οταν βγηκα απ το μαιευτηριο κι εμενα ειχαν πεσει και οι 2 στα 2600γρ. Οπότε μικροι σχετικά. επειδη το ταισμα κραταγε καμια ωρα σκαρτη τους εβαζα ταυτοχρονα με δυο μαξιλαρες δεξια και αριστερα. Αυτο τοτε μου ηταν σωτηριο. Και φροντιζα οσο γινοταν να μην τα αφηνω να χαζευουν. αυτο μου ειχε πει και η συμβουλος θηλασμου δηλ. Τα ξυπναγα, ή αν δεν επιαναν καλά ή μονο πιπιλιζαν εβγαζα τη θηλη και την ξαναβαζαμε. Με λιγα λογια προσπαθουσα να θηλαζουν ενεργητικά, και οχι να βρουν το στηθος παρηγορια. Γι αυτο κι εδωσα και πιπιλα, αν και οι συμβουλοι λενε οχι. Στην αρχη δεν μπορουσαν να τρωνε πολύ ομως αν θεωρουσα οτι τα ειχα στο στηθος αρκετη ωρα προσπαθουσα να κρατησω 3ωρο. Φυσικα εννοουμε απο την εναρξη του ταισματος δηλ 2ωρο. Το ολο θεμα μου ειχαν πει ειναι μεχρι να σαραντισουν. Και οντως εμεις πριν καν σαραντισουμε ειχαμε φτασει στο μισαωρο και κρατουσα και το 3ωρο πιο φανατικα. Και μετα σιγα σιγα τρωνε πιο γρηγορα και λες ειναι μαγικο γιατι η υπομονη σου εχει εξαντληθει και απορεις πως στο καλο εφτασες μεχρι αυτο τη σημειο!!

Σοβαρα τωρα, θελει πολύ υπομονη αλλά νομιζω αξιζει τον κοπο! Κι α φου εχεις κανει την αρχη μην το παρατησεις. Και οτι θες ρωτας!

[σεντονι υπερδιπλο σας εχω σημερα]

Καθε βραδυ σκαναρω ολο το δωματιο για τα βρωμοκουνουπα. Ο αντρας μου λεει πως ειμαι το καλυτερο αντικουνουπικο γιατι μονο εμενα τσιμπανε :?

χαχαχα! Κι εγω ετσι!! Πολύ γλυκοαιματη ρε παιδακι μου!!!!!

Παω να ταισω και θα συνεχισω με της τζινι....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Θελω τα φωτα σας. Θελω μαζι με το δωρο στους νονους να τους δωσω μια καρτα με ενα ποιηματακι. Εκανε καμμια σας κατι τετοια; μηπως εχετε κανενα ποιημα η στιχακι να μου προτεινετε; ευχαριστωωω

4o4op3.png

...και επανερχομαι!

Χαλινός κ εσείς? Πώς?

Μπορώ να φανταστώ τί έπαθες! Η πλάκα είναι πως κ η ελπίδα κ η σύλια το έχουν σκίσει μόνες τους.

Ο άλεξ που πρέπει να το σκίσει, δεν το σκίζει.

Μπας κ να τον βοηθήσω που με έχει ψοφίσει κ εμένα

χαλινο εννοείτε αυτο που ειναι/ενωνει τη γλωσσα (tongue tie) και οχι τα χειλη? Κι εμενα ο μικρος το εχει και μαλλον τον αλλο μηνα θα του το κοψουμε γτ ισω τον επηρεαζει στο θηλασμο και γι αυτο και δεν τρωει καλά και λεει μπορει να τον επηρεαζει και μελλοντικα στην αρθρωση.

Εγω μεγαλη εχω κοψει σε γναθοχειρουργο το χαλινο του πανω χειλους ομως και οντως δεν ειναι τιποτα. Και οσο ειναι μικρα λεει γινεται χωρις αναισθησια...

Αλλά δεν ηξερα πω κοβεται και μονος του:rolleyes:

Πήγες κεφαλονιά? Δυσκολέυομαι να θυμηθώ άλλη ζεστή παραλία εκτός από μακρύ/πλατύ/κοντό γυαλό πως λέγεται τέλος πάντων!

Παντως και σε μας που παντα ειναι κρυα, φετος μιλάμε πρωτη χρονια πολύ ζεστη θαλασσα!! Μπορει να ηταν καλη και στην Κεφαλλονια....

Φρόσω οτι κ να σου πω για την φαγούρα, λίγο είναι.

Με έχει δαγκώσει από τα δάχτυλα/νύχια του δεξιού ποδιού, ανεβαίνει μπούτι, πίσω στον κώλο κ μετά πλάτη κ χέρια!

Έχω πλυθεί με βουρτσάκι παντού! Μέχρι κ οξυζενέ έβαλα αυτή τη φορά!

Αταραξ δεν μπορώ να πάρω γιατί θα ξεραθώ (πόσο το θέλω, πόσο το θέλω). Προς το παρόν είμαι με αμμωνία, ένα άλλο φσίτ φσίτ της χανζαπλαστ κ ξύδι.

Είμαι μυρωδάτη όμως, δεν μπορείτε να πείτε?!

Έπλυνα όλα τα ρούχα, ΟΛΑ όμως. Κ τα καθαρά ξανά ένα πέρασμα.

Δεν τα πλένεις καλύτερα όλα τα ρούχα, μήπως κ κουβαλήσατε μουσαφιραίους κ στο σπίτι στην αθήνα με οτοστοπ?

Ε ενταξει...ολα τα εκανες! Νομιζω ο κοριος φευγει πιο δυσκολα απο τον ψυλλο. Τσεκαρε και τις βαλιτσες. Ομως με κλειστα φωτα γιατι εμφανιζονται βραδυ. Και ναι, μην απορεις ειχα κολλησει κι απο δαυτους στο πρωτο μου σπιτι/δωματιο που εμενα οταν διοριστηκα. Αστα να πανε. Μονο τη νυχτα βγαινουν και μοιαζουν με φακη. Και με τσιμπουσαν νυχτα σε σημεια που δεν ημουν καλυμενη με πυτζαμακι.

Εμένα? Ίσως να με τσίμπησε κ σε μαγαζί ταβέρνα. Εμένα βρήκε το στανιό μου μέσα????

Τόσος κόσμος! Εμένα????

Σκέφτομαι από την άλλη μπας κ είναι κοριός? Είχα βάλει δικά μας σεντόνια, πάνω από τα σεντόνια της μαμάς μου κ γι αυτό λέω, μήπως άργησε να βρεί το δρόμο το σκασμένο? Είχα ενώσει δύο μονά κρεβάτια κ κοιμόμουν με τα κορίτσια (ο άλεξ παρκοκρέβατο). Η ελπίδα με τη σύλια σχεδόν στο ένα κ εγώ σχεδόν μόνη μου στο άλλο.

Στο δια ταύτα ένα θα σου πώ, επειδή το έχω ξαναπάθει στο χωριό κ υπέθεσα πως ήταν ψύλλος (άσχετο δεν ήξερα πως γράφεται κ τώρα παραγνωριστήκαμε με τους ψίλους μου φαίνεται!).

Κάνει πάαααρα πολύ καιρό να φύγει το σπυρί κ η φαγούρα! Μήνες τότε είχα σημάδια κ όσο πέρναγε ο καιρός λιγότερη φαγούρα!

Πάρε παιδίατρο τφ οπωσδήποτε να σε κατευθύνει κ πές μου κ εμένα. Παιδί είμαι κ εγώ!

Τζεμτζεμγι άσε με με τα κιλά. Με τον πόνο μου παίζεις? Σε νιώθω για την αισχύνη, το έχω βιώσει ταμάμ, αλλά θα το ξαπεράσεις με τον καιρό, που θα χάνεις κ κάποια κιλά. Εγώ είχα κ επιλόχειο με τον εαυτό μου κ ήμουν τί να σου πώ! Μια ομορφιά!

Αιντε να δουμε! Για τη ωρα καλά παω....

Δια τον κώνωπα που λες, ως προς την αναγνώριση.

Καλοκαίρι του 10 κ έχει ήδη ξεκινήσει ντόρος με τον γνωστό κώνωπα!

Είμαι στην αυλή με τη σύλια, έγκυος στα δίδυμα κ μου σκάει αρχικά ένα κουνούπι, το οποίο όσο κ αν το έδιωχνα ξαναερχόταν για επίθεση.

Με τσιμπάει κιόλας το βλαμμένο! Μετά έρχεται κ άλλο στα καπάκια!

Το βάζω πείσμα λοιπόν κ αρχίζω κ τσακώνω κουνούπια. Δεν έλιωσα μερικά οπότε είχα την ευκαιρία να το εξετάσω κάτω από το μιρκοσκόποιο των γυαλιών της γκαβομάρας μου.

Κ το βλέπω με την τιγρέ εμφάνιση κ παθαίνω κόλπο!

Κ απευθύνομαι για το αν είναι ή δεν είναι το εν λόγω κουνούπι, στο μπενάκειο ινστιτούτο της κηφισιάς, αφού είχα μιλήσει με ντόκηδες παιδογνκλ, (οι οποίοι με καθησύχασαν) κ κελπνο.

Ένα μπέρδεμα, μια απίστευτη περιπλοκή για το τίποτα. Καμία επικοινωνία για καταγραφή δείγματος/ περιστατικού τηλεφωνικά, παρά μόνο με μαιλ!

Αρχίζω το ταχυδρομείο, έχω βάλει τα δείγματα σε κουτάκι στο ψυγείο κ όσο είδες εσύ το κοθριερ να έρχεται για τα δείγματα, άλλο τόσο το είδα κ εγώ! Τόσο καλά.

Πλέον όταν βγαίνω στην αυλή ανάβω τρία φιδάκια (τα δύο μέσα στα φυτά), βγάζω ανεμιστήρα, αντικουνουπικό όλοι. κ μετά όξω!

Πού κ πού μας δαγκάνουν όταν περνάει η δράση αντικονοπικών.

Α μαλιστα! Και το πρωι μου εδειξε τσιμπημα απο κουνουπι ενας θειος μου που ειναι σαν πληγη:shock: Λετε να ναι τετοιο????

Για αλλη μια φορα προσκυνω τη διαθεση και το μνημονικο να απαντας σε ολες μετα απο απουσια σου!:D:D

Κατά τα άλλα περάσαμε τέλεια!

Τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν! Παιχνίδι έξω κάθε μέρα, πλατεία, παιδική χαρά, τούμπες τρελές ειδικά η ελπίδα (μετά από τόσες τούμπες τους είχα φαρδιά τσιρώτα στα γόνατα σαν επιγονατίδες, του χρόνου θα είναι στάνταρ στη λίστα οι κανονικές επιγονατίδες!)

Γλειφιτζούρια, φουντούνια (πατατάκια γαριδάκια δεν δίνω εγώ. Αμ πώς?!)

Κουνέλι ( του 15χρονου ανηψιού μου το πέτ= ντροπή!) στην αυλή κ δώστου τρέξιμο.

Βατράχια, σαύρες στον κήπο κ δώσε κηνύγι τα μικρά κ η συλού.

Α! Όλα κ όλα, είχαμε κ εμείς αλεπούδες.

Κ αρκούδες στο χωριό μας που κατεβαίναν να φάνε τα σκουπίδια.

Ευτυχώς τα παιδιά μου μια χαρά μπήκαν στο πρόγραμμα κ πάλι! Φτού να μην μας βασκάνω!

Κ τώρα έχω πάθει φοβερό μπλακ άουτ. Που μπορεί να έχωσα το στίκερ με την δήλωση?

Είπα στη λογίστρια τηλεφωνικά τα νούμερα, την έκανε ηλεκτρονικά, μου είπε κ την σκατολυπητερή της αλληλεγγύης

Κ τη Δευτέρα που θα πάψω να καπνίζω κ εγώ κ θα τρέχουν τα πόδια μου να προλάβουν τον κώλο μου, πρέπει να της πάω μαζί με την χαρτούρα κ το στίκερ. Είναι αδύνατον να ξαναπεράσω όλα αυτά τα νούμερα σε εχελάκι μόνη μου ξανά! Μα το Θεό θα πεθάνω!

Που μπορει να το έβαλα????????????????????????????????????????????????

Στο δία πιά! Το μυαλό μου μέσα!

Υγ: στα γεννέθλια μου το νοέμβρη τί θέλω βρε κουτά ε?

Θέλω:

Να με δΌσετε όπως το γράφω δώρο ένα κα

Άστο να το ξαναπάρει το ποτάμι πάλι γμτ!

Δε λεμε καλο χειμωνα...αφου μπηκαν και τα παιδια σε προγραμμα παλι καλά! Πως δε φερατε μαζι κανα ζωακι στον κηπο σας?

Ψαξε στα πιο απιθανα σημεια...εκει θα ναι!

Η κανε και την πιτουλα που ελεγες...εχω και συνταγη:tongue:

Αυτο με το δωρο δεν το επιασα...

παω ν αλλαξω τον μικρο! Βρωμάει!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ουφ! Μόλις εκατσα και ελπίζω να έχουμε ήσυχο βραδυ! Οι γκρίνιες συνεχίζουν, είχαμε επισκέψεις και τώρα κλαταρα! Πρώτα ο Θεός , απο αύριο θα εχω full time :D:D :oops:

Τζεμινι θα σε ξαναρωτησω με καθαρό μυαλό γιατι τώρα δεν λειτουργεί...!

ΤΖΙΝΙ το βρηκες τελικα στο υπόλοιπο μισο? και όπως είπε και η τζεμινι χαρας το κουράγιο σου που απαντησες :)

Προς το παρόν καληνυχτω ;)

p1Utp3.png

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!!

Εμείς back to Athens δίνουμε στην σκυτάλη!!!

Καλησπέρα, κορίτσια!!! Πάλι με τα κιλά βλέπω ασχολούμαστε όλες. Πάντως εγώ χτες ξεκίνησα και πάλι τη Ντουκάν γιατί δεν έχω πολλά περιθώρια μέχρι τη βάφτιση. Αν και δεν με πολυκαίει αφού ήδη έκανα τις εμφανίσεις μου στην παραλία και είδα ότι λεπτές-χοντρές όλες τίγκα στην κυταρρίτιδα είναι οπότε αν δεν γυμνάζεσαι τι αλλάζει με 3-5 κιλά πάνω κάτω???? Ε?????? Χεχε....

Εμείς είμαστε άρρωστοι φουλ, από σήμερα είμαι κι εγώ. Ο μικρός έχει απερίγραπτο βήχα αλλά ευτυχώς πυρετό έκανε μόνο 2 μέρες κι αυτός και η μικρή. Ωστόσο έχει πάθει απίστευτη μαμακίαση, ούτε τουαλέτα δεν μ'αφήνει να πάω χωρίς να βάλει τα κλάματα. Πάντως έχει πλάκα το πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα μωρά μέσα στο καλοκαίρι.

Νουνού, για τα χρώματα πάρε καλύτερα από τη Σαμάνθα που λέμε με τη Ντάκι, είναι καλά και οικονομικά. Πάντως αν θες, εγώ έχω διάφορα κι επειδή χρειάζεσαι σταγονίτσες, έλα να πάρεις τα δικά μου και μου τα φέρνεις όταν κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ στα γενέθλια των μωρών έφτιαξα περίπου 70 μπισκότα (έχω και ζαχαρόπαστα να σου δώσω) και ξόδεψα ελάχιστα. Ένιγουέι, ότι θες μου λες και στα δίνω. Έχω καβατζάρει και το κροκοδειλάκι σας που τον κρατώ όμηρο μέχρι να έρθετε για καφέ!!!

Άρχισα να τους δίνω και βιολογικό γάλα Όλυμπος 1-3 κάπως έτσι λέγεται και οκ, δεν τρελλαίνονται. Έχω μια απορία: γιατί όλα τα γάλατα μετά το πρώτο έτος παύουν να χαρακτηρίζονται ως γάλατα αλλά ως ρόφημα γάλακτος?? Άρχισα να τους βάζω και παρμεζάνα στο φαί τριμμένη, πειράζει??? Η παιδίατρος λέει να δίνω και γραβιέρα και φέτα.

Αυτό με τα πεθερικά και τα ονόματα τα θεωρώ γελοία κι έχω να πω ας πούν ευχαριστώ που έχουν τέτοια εγγόνια και μην προκαλούν την τύχη τους άλλο πια!!! Μη μασάτε, κορίτσια!!!

Τζίνι, που είσαι?? Διακοπάρεις?? Μας ξεπέρασες??? Η μικρή μου έσκισε τον χαλινό της προχτές και σε σκεφτόμουν όλη μέρα. Το τι πέρασα φαντάζεσαι και μόνη σου... Σας φιλώ σταυρωτά...

Περαστικά στα νινάκια, περιμένουμε να γιάνετε για να ρθούμε να πιούμε καφέ!!χεχε Πόνεσε η μικρή; τώρα είναι εντάξει; αχ μωρέ μωρέ...εσύ τα χρειάστηκες ή ψύχραιμη;

Μια χαρά τη βρήκες με την Ντουκάν ε; την αντέχεις να την κάνεις; εμένα δύσκολη μου φαίνεται ρε γαμώτο:tongue::tongue:

Η Σαμάνθα που είναι; θέλω να φτιάξω αρκετά γλυφιτζουράκια και δεν ξέρω πόσο θα χρειαστώ για να στα βούταγα :D.

Για το φαγητό και γω έβαζα τυράκι και συνεχίζω και βάζω είτε παρμεζάνα είτε γραβιέρα ή φέτα. Αλλά στο χεράκι και στο τοαστ τους δίνω έμμενταλ που έχει λιγότερο αλάτι. Για το γάλα που λές, ρόφημα έχω την εντύπωση ότι είναι τα γάλατα που δεν είναι αυτούσια. Δηλαδή στην συνταγή παρασκευής έχουν προσθέσει και άλλα συστατικά. (πχ.χ ζάχαρη, βιταμίνες, σίδηρο κλπ). και γω το Ολυμπος δίνω αλλά το απλό το φρέσκο.

Ωραια φαινεται. Θα την δειξω στον αντρα μου. Εσυ πχ ποσες βαλιτσες βαζεις εκει; τι χωραει ακριβως;

Εμενα ο συζυγος εφυγε για πσκ ταξιδι στο εξωτερικο και εχω τη μαμα μου. Μεγαλη βοηθεια. Μου κανει ολες τις δουλειες και μαγειρεμα. Με κακομαθαινει και εγω για επιβραβευση της εχω βαλει να δει το τουρκικο στον αντ1. Χοχο. Λετε να κολησω κι εγω;

Χθες ειχαμε παει στα τζαμπο μα παρω ενα δωρακι στη βαφτιστηρα μου και στο παρκινγκ ειδα ενα ζευγαρι με 3διμα 7 μηνων. Πολυ χαριτωμενα ολα στην πισω θεση στη σειρα! Μου ελεγε η μαμα τρελο τρεξιμο αλα και οι 2 χαρωποι ηταν. Μπραβο τους και σε αυτους και σε εμας;)

Μπράβο και σε εμάς και σε αυτούς!!

και εμάς πήρε το αυτί μας κάτι τούρκικα το καλοκαίρι λόγο πεθεράς και κουνιάδας...φρίκη!! ταμάμ κουζούμ!! Ότι θέλει η μανούλα!! να είναι καλά να χαίρεται και να βοηθάει τα εγγόνια!!!:D:D

Καλημέρα!! Τρέχω και δε φτάνω!!! Μαζεύω μαζεύω και τελειωμό δεν έχω!! Είπα να κάνω ένα διάλειμμα να σας πω ένα χάι!

Καλώς τη τζίνι μας έλειψες!! Περαστικά για το τσίμπημα. Μη μασάς. Εμείς την περασμένη βδομάδα είδαμε το κουνούπι του δυτικού Νείλου σπίτι μας! Καλό;;; Όλη την ώρα πασαλείβω τις μικρές με κριλέν και ο Θεός βοηθός!

Νούνου όπως τα λες το σκέφτομαι για τις διακοπές. Χαλαρά και ό,τι γίνει! Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες... Εσύ με ρώτησες για τα ονόματα;; Λοιπόν: Έλλη-Ιωάννα η μεγάλη και Δανάη η μικρή! Το Ιωάννα από τον παππού-πεθερό μου και τα άλλα γιατί μας αρέσουν! Όοοοοταν γυρίσουμε μπορεί και να ασχοληθούμε με τη βάφτιση. Μας λείπει ο ένας νονός και όλες οι ιδέες αλλα ...είμαστε αισιόδοξοι :mrgreen:!!

Δίαιτα αρνούμαι να κάνω στις διακποπές και ..γενικότερα. Ευτυχώς δεν πήρα πολλά στην εγκυμοσύνη αλλα΄όσο να ΄ναι η κοιλίτσα εξέχει... Καλή επιτυχία σε όσες έχουν τη δύναμη να μπουν στη διαδικασία!

Πάω να ταϊσω! Ελπίζω να ξαναμπώ !

Φιλάκιααα!

Πολύ ωραία τα ονοματάκια!! το Έλλη μου αρέσει πολύ πολύ!! Ιδέες και νονοί θα βρεθούν!! Τώρα ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!

ΤΖΙΝΙ και ΦΡΟΣΩ καλώς ήρθατε ελπίζω να γεμίσατε λιγάκι μπαταρίες και να είσαστε supermmoms όπως πάντα!!

Θέλω κι άλλα να πώ αλλά στην πορεία!!!!

Οι εκπτώσεις πότε τελειώνουν άραγε; ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! πρέπει να τρέξω!!

gem μη σε παίρνει από κάτω, κάνε τα μπανάκια και μη μασάς!! Καλή διάθεση να έχουμε και είμαστε κούκλες σου λέω!!!

Λοιπον ξεκινάμε σήμερα λες;

Κόβουμε γλυκά και αναψυκτικά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!

Ουφ! Μόλις εκατσα και ελπίζω να έχουμε ήσυχο βραδυ! Οι γκρίνιες συνεχίζουν, είχαμε επισκέψεις και τώρα κλαταρα! Πρώτα ο Θεός , απο αύριο θα εχω full time :D:D :oops:

Τζεμινι θα σε ξαναρωτησω με καθαρό μυαλό γιατι τώρα δεν λειτουργεί...!

ΤΖΙΝΙ το βρηκες τελικα στο υπόλοιπο μισο? και όπως είπε και η τζεμινι χαρας το κουράγιο σου που απαντησες :)

Τωρα λογικά με το καλο θα παιρνεις την κοράκλα σου! Νεα εποχη και για σενα τωρα!

Οτι θες ρωτας, κι εμενα οι κοπελες που θηλασαν με βοηθησαν πολύ!!

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!!

Εμείς back to Athens δίνουμε στην σκυτάλη!!!

Ετσι ετσι να γυριζουμε ολες!:tongue:

Για το φαγητό και γω έβαζα τυράκι και συνεχίζω και βάζω είτε παρμεζάνα είτε γραβιέρα ή φέτα. Αλλά στο χεράκι και στο τοαστ τους δίνω έμμενταλ που έχει λιγότερο αλάτι. Για το γάλα που λές, ρόφημα έχω την εντύπωση ότι είναι τα γάλατα που δεν είναι αυτούσια. Δηλαδή στην συνταγή παρασκευής έχουν προσθέσει και άλλα συστατικά. (πχ.χ ζάχαρη, βιταμίνες, σίδηρο κλπ). και γω το Ολυμπος δίνω αλλά το απλό το φρέσκο.

Ενδιαφερουσα η πληροφορια για το εμενταλ...

Μπράβο και σε εμάς και σε αυτούς!!

και εμάς πήρε το αυτί μας κάτι τούρκικα το καλοκαίρι λόγο πεθεράς και κουνιάδας...φρίκη!! ταμάμ κουζούμ!! Ότι θέλει η μανούλα!! να είναι καλά να χαίρεται και να βοηθάει τα εγγόνια!!!:D:D

χαχαχα! Ετσι κι εγω να δεις πως την προσεχω τωρα τη μανουλα!! Και ο αντρας μου το ιδιο...ειναι η καταπληκτικη του πεθερουλα:tongue: χαχαχα

Οι εκπτώσεις πότε τελειώνουν άραγε; ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! πρέπει να τρέξω!!

Νομιζω τελος του μηνα, αλλά και μετα σιγουρα θα συνεχιστουν προσφορές. Για ρουχα λες?

gem μη σε παίρνει από κάτω, κάνε τα μπανάκια και μη μασάς!! Καλή διάθεση να έχουμε και είμαστε κούκλες σου λέω!!!

Λοιπον ξεκινάμε σήμερα λες;

Κόβουμε γλυκά και αναψυκτικά!!

Ελα ξεκιναμε σημερα! Αναψυκτικα δεν πινω ετσι κι αλλιως οπότε τα κοβω πανευκολα! χαχα

Λοιπον σοβαρα τωρα ξεκιναμε, ζυγιστηκα κιολας:shock::shock: κι εχω πάρει 10 τελικά Ωιμεεεε!!!!!!!! Τεσπα, γλυκο επειδη ειμαι λιγο περιεργη καμια φορα αν μου ερχεται μπορει να τρωω λιγο αλλά θα το αναφερω. Και αν πηγαινουμε καλά μπορουμε το Σ/Κ να κανουμε ενα treat στον εαυτο μας! Γι αυτο εβδομαδιαιο ζυγισμα προτιμω την παρασκευη.

ΝΑ βαλω τικερακι η θα αγχωθω??:rolleyes: Μαλλον την επομενη αν δω οτι εχω χασει τιποτα...Εσυ λιγα θελεις ε??

Χτες ημασταν πάλι στη μαμα μου... ο μικρος ξεσαλώνει εκει περα. Ειναι και ο θειος μου κτλ και ολο βλεπει πραγματα και τρελαινεται! Και η μαμα μου τα παιζει τα μωρα πολύ! Φοβαμαι μην κακομαθει βεβαια γτ κι εμας εδω οταν ειναι ξυπνιος δε μας αφηνει λεπτο, θελει ολο να του μιλαμε κτλ Το μονο καλό ειναι οτι μετα ξερενεται στον υπνο!!

Ο μεγαλο κοιταζει με μια σοβαροτητα ρε παιδι μου...πως ξεχωριζουν οι χαρακτηρες απ την αρχη τελικα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...