Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιώτα καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!!

Jasmini, μήπως είναι νωρίς για πάμπερς; Ξέρεις γιατί το λέω... γιατί για τα πρόωρα υπάρχουν διαφορετικά νουμεράκια από αυτά που γεννιούνται 3 κιλά το καθένα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εχθές διάβαζα στο parents "σημάδια εγκυμοσύνης" και γενικά διάφορες συζητήσεις από το 3ο τρίμηνο! Κοιμήθηκα νομίζω κατά τις 3.30 :) Ο άντρας μου φώναζε :) :)

Ε, μην τον ακούς... αυτά που διαβάζεις καλό κάνουν και προετοιμάζεσαι για παν ενδεχόμενο...

Τώρα βέβαια, σιγα-σιγα, πρέπει να σταματήσουμε να διαβάζουμε την κατηγορία 3ο τρίμηνο και να διαβάζουμε το "τοκετός- μαιευτήριο"...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α μπαίνω και σε αυτό το κομμάτι!! Έχει και εκεί χρήσιμες πληροφορίες! Ααααα... επίσης είναι ωραίο ένα site που μιλάει για τις σωστές αναπνοές κατά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Κάτσε να δω αν το βρω να σου στείλω το Link να διαβάσεις!

Λοιπόν, προτείνω στο τέλος να μας βάλουν και ένα διαγώνισμα και να πάρουμε μια βεβαίωση εκμάθησης βρεφικών και μαιευτικών μαθημάτων!! Τι λές? Με τόση μελέτη θα πάρουμε και το master!! :) :) :) :)

RKdwp3.png

Νομίζω ναι, είμαστε έτοιμοι για διδακτορικό... αφού πραγματικά κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως και δώσω κατατακτήριες για τη Μαιευτική, κρίμα να πάει τόσο διάβασμα χαλάλι:P:p:p:p:p

thanks για το link

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας.Μπηκα να πω ενα γεια και θα ξαπλωσω.Ψυχολογια σημερα στα πατωματα.Μπορει να εφταιγε η δυσκολη νυχτα.Τωρα σηκωθηκα γιατι θυμηθηκα οτι υπηρχε ενα παγωτο του αντρα μου στην καταψυξη και θεωρησα οτι δεν ηταν σωστο να μου το στερησω σημερα.Ετσι κι αλλιως οι καουρες ειναι ηδη εδω.Αλλωστε εχω φαει πραγματικα ελαχιστα σημερα.

Σας φιλω και θα τα πουμε αυριο.

age.png

Δεν έχεις άδικο! Εγώ πάντως τόσο διάβασα δεν έχω ξαναρίξει στην ζωή μου! Η αδερφή μου να φανταστείς δεν ήξερε απολύτως τίποτα μέχρι να γεννήσει. Μετά τα μάθαινε όλα, σιγά σιγά. Εμείς έχουμε γίνει εξπερ πιά.

Εγώ λέω σήμερα να πάω να ξαπλώσω λίγο πιο νωρίς. Ταλαιπωρήθηκα σήμερα αρκετά και δεν αντέχω άλλο.

Φιλάκια καλό διάβασμα και καλό βράδυ!!! :)

RKdwp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!

Δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα...ξυπνησα στις 02 00 και εκανα εμετουλι,χωρις καουρα,χωρις ιδιαιτερο λογο.Και μετα ξυπνουσα καθε 1 ωρα σχεδον για τουαλετα....

Το πρωι ο μπομπιριδης μου με ξυπνησε στις 6 30....τον ετοιμασα και κατα τις 7 30 εφυγε με τον μπαμπα του.Τωρα ζεσταινομαι παρα πολυ....και ειναι νωρις ακομη...ποναει η πλατη μου και νιωθω παρα πολυ βαρια,το στομαχι μου επισης ειναι χαλια αλλα τι να κανω......

Εχω γινει πολυ γκρινιαρουλα...ολα μου φταινε.....

Αντε να μη σας ζαλιζω αλλο....πολλα φιλια και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!

Δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα...ξυπνησα στις 02 00 και εκανα εμετουλι,χωρις καουρα,χωρις ιδιαιτερο λογο.Και μετα ξυπνουσα καθε 1 ωρα σχεδον για τουαλετα....

Το πρωι ο μπομπιριδης μου με ξυπνησε στις 6 30....τον ετοιμασα και κατα τις 7 30 εφυγε με τον μπαμπα του.Τωρα ζεσταινομαι παρα πολυ....και ειναι νωρις ακομη...ποναει η πλατη μου και νιωθω παρα πολυ βαρια,το στομαχι μου επισης ειναι χαλια αλλα τι να κανω......

Εχω γινει πολυ γκρινιαρουλα...ολα μου φταινε.....

Αντε να μη σας ζαλιζω αλλο....πολλα φιλια και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Καλημέρα και σε σένα, μέλλουσα διδυμομανούλα! Μπήκα για λίγο, επειδή είδα ότι είσαι μέσα, να σου πω καλή εβδομάδα και καλή δύναμη! Εγώ επέστρεψα στη δουλειά, η μίνι αδειούλα τέλειωσε και τα κεφάλια μέσα, όπως κατάλαβες! Καλό κουράγιο, η μέρα θα είναι πολύ ζεστή, αλλά θα τα καταφέρουμε! Πού θα μας πάει; Όσο για τη συχνοουρία, άσε! Από την αρχή της κύησης, δεν έχω σηκωθεί λιγότερο από 4 φορές ΚΑΘΕ βράδυ! Το λιγότερο, λέωωωωωω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...