Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

:D Οπως τα λες :D και γω το ιδιο πιστευω για την Ιθακη!

Κι εγω το ιδιο ηθελα να γαρψω στο quote και το ξεχασα! Πρεπει να γεννησε!!

Στο στηθος τον βαζω 1-2 φορες τη μερα αλλα εχει φαει πρωτα με το μπιμπερο 40μλ. δεν θελω να τον κουραζω τον κυριο :tongue: και κυριως να ξερω οτι τρωει και ας τρωει παραπανω. Τα γευματα μας ειναι 60. Οσο για την μικρα μαλλον σουρτουκευει εκει τωρα που λειπει ο αδελφος της! Θα μας ερθει με γαμπρο :D:D

Τζεμινι με αγχωσες. Εσυ τοσα ειχες παρει στην εγκυμοσυνη τωρα πως, αφου θηλαζεις? Τα κιλα σου δεν ειναι δραματικα και θα τα χασεις! και γω ειμαι 1,77 και 75 κιλα.

Νομιζω καλυτερα να τον βαζεις στο στηθος πριν του δωσεις μπουκάλι, αλλιώς δε θα εχει κινητρο... και μην περιμενεις να πεινασει πολύ και ειναι εκνευρισμενος. Τρωει οσο θελει και μετα δωσε του να πιει μπουκαλι. Δεν κουραζεται αφου τωρα ειναι σπιτι σημαινει ειναι ολα οκ. Απλα ειναι μικρουλης ακομα, ποσο να πιει...Το θεμα ειναι να ενεργοποιηθει το στηθος και να παραγει την ποσοτητα που πρεπει.

Πως τα πηρα???? Α με μεγαλη ευκολια!!! Τρωγοντας αρκετο φαγητο (που δε μου φταιει αυτο) αλλά και ενα σωρο γλυκα που υπηρχαν σπιτι λογω επισκεψεων. και οχι τιποτε αλλο, τα χω συνηθισει τωρα και αντε παλι να τα κοψω... τοσα χρονια αυτο δεν μπορω να συνειδητοποιησω, οτι τα γλυκα παχαινουν!!!!! ελεος πια ειμαι καταπτυστη...:cry: και απλα με φρικαρει το θεμα γτ εχω συνηθισει τον εαυτο μου αδυνατο, γυρω στα 55 κιλα δηλαδη. απλα πριν μεινω εγκυος κανα χρονο πηρα αρκετα, μετα επεσε η εγκυμοσυνη και τα υπολοιπα γνωστα!

sorry αν σας πρηζω κιολας αλλα καπου θελω να τα πω και αρκετα εχω πρηξει τον αντρα μου...θελει να παμε και για μπανιο οι δυο μα κι εγω ντρεπομαι:oops:

Gemini επαισες κι εσυ στην παγιδα. Δεν σου ειχα πει οτι κι εγω την πατησα ετσι; σε 4 μηνες πηρα περιπου 15!!!!! Και τωρα εχω χασει τα 7. Ειναι ζορικο αλλα δες το και αλλιως. Να εισαι εσυ γερη για να φροντιζεις τα μωρα σου και θα επανελθεις στα κιλα σου.

εμ δεν επεσα????? καλα τα λεγες εσυ! και να πω οτι δεν ηξερα? διαιτολογος πρεπει να γινω με τοση ενημερωση που εχω. μονο να τα εφαρμοζω δεν μπορω. Αχ ατιμη ψυχολογια... εσυ πως τα εχασες?

το ξερω οτι δεν ειναι σοβαρος λογος να αγχωνομαστε αλλά μου την εχει βαρεσει σημερα.....

Λεμε να παντευτουμε με θρησκευτικο και αρχες Μαρτη και δε θελω να ειμαι ετσι με τιποτα. ουφ, αγχωθηκα τωρα!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!!! Πάλι με τα κιλά βλέπω ασχολούμαστε όλες. Πάντως εγώ χτες ξεκίνησα και πάλι τη Ντουκάν γιατί δεν έχω πολλά περιθώρια μέχρι τη βάφτιση. Αν και δεν με πολυκαίει αφού ήδη έκανα τις εμφανίσεις μου στην παραλία και είδα ότι λεπτές-χοντρές όλες τίγκα στην κυταρρίτιδα είναι οπότε αν δεν γυμνάζεσαι τι αλλάζει με 3-5 κιλά πάνω κάτω???? Ε?????? Χεχε....

Εμείς είμαστε άρρωστοι φουλ, από σήμερα είμαι κι εγώ. Ο μικρός έχει απερίγραπτο βήχα αλλά ευτυχώς πυρετό έκανε μόνο 2 μέρες κι αυτός και η μικρή. Ωστόσο έχει πάθει απίστευτη μαμακίαση, ούτε τουαλέτα δεν μ'αφήνει να πάω χωρίς να βάλει τα κλάματα. Πάντως έχει πλάκα το πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα μωρά μέσα στο καλοκαίρι.

Νουνού, για τα χρώματα πάρε καλύτερα από τη Σαμάνθα που λέμε με τη Ντάκι, είναι καλά και οικονομικά. Πάντως αν θες, εγώ έχω διάφορα κι επειδή χρειάζεσαι σταγονίτσες, έλα να πάρεις τα δικά μου και μου τα φέρνεις όταν κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ στα γενέθλια των μωρών έφτιαξα περίπου 70 μπισκότα (έχω και ζαχαρόπαστα να σου δώσω) και ξόδεψα ελάχιστα. Ένιγουέι, ότι θες μου λες και στα δίνω. Έχω καβατζάρει και το κροκοδειλάκι σας που τον κρατώ όμηρο μέχρι να έρθετε για καφέ!!!

Άρχισα να τους δίνω και βιολογικό γάλα Όλυμπος 1-3 κάπως έτσι λέγεται και οκ, δεν τρελλαίνονται. Έχω μια απορία: γιατί όλα τα γάλατα μετά το πρώτο έτος παύουν να χαρακτηρίζονται ως γάλατα αλλά ως ρόφημα γάλακτος?? Άρχισα να τους βάζω και παρμεζάνα στο φαί τριμμένη, πειράζει??? Η παιδίατρος λέει να δίνω και γραβιέρα και φέτα.

Αυτό με τα πεθερικά και τα ονόματα τα θεωρώ γελοία κι έχω να πω ας πούν ευχαριστώ που έχουν τέτοια εγγόνια και μην προκαλούν την τύχη τους άλλο πια!!! Μη μασάτε, κορίτσια!!!

Τζίνι, που είσαι?? Διακοπάρεις?? Μας ξεπέρασες??? Η μικρή μου έσκισε τον χαλινό της προχτές και σε σκεφτόμουν όλη μέρα. Το τι πέρασα φαντάζεσαι και μόνη σου... Σας φιλώ σταυρωτά...

120247mcv711uxx1.gif

Εβη, μπαγκαζιέρα έχουμε πάρει πολύ πρόσφατα την KRONO 400L 365 ευρώ από την Οτοπλάς με τοποθέτηση μαζί αλλά τη βρίσκεις και οικονομικότερα ονλάιν. Να ξέρεις ότι δεν είναι παντός καιρού, το χειμώνα τη βγάζεις για να μη χαλάει με τον καιρό και τη βάζεις όποτε τη χρειάζεσαι.

120247mcv711uxx1.gif

Gem Δευτέρα δε ξέρω τι θα κάνεις ξεκινάμε!!χαχα

Chemin πλησιάζουν ήρθε ο καιρός!! Πιστεύω ότι θα περάσεις καλύτερα απ όλους, αργησατε αλλά είναι η καλύτερη περίοδος!!! Μπράβο μπράβο!!! Θα περάσετε τεεεεεεελεια!!!

Evi δεν έχω ιδέα για τις μπαγκαζιέρες...

Λοιπόν ας αρχίσουμε τα της Βάπτισης....

Που λέτε έλεγα μετά από λίγη μελέτη στο ίντερνετ το θέμα μας να είναι

"candyland", τα χρώματα τυρκουάζ, λιλά, λαϊμ κ κίτρινο

Τα προσκλητήρια: Θα φτιάξω γλειφιτζούρια http://www.radicio.com/%CE%B3%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%86%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1/ και θα τα σουλουπώσω κάπως έτσι http://www.sweet-moments.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=5&Itemid=57,

Οι Μπομπονιέρες στους μεγάλους απλό λινό πουγκάκι με κουφέτα και στα παιδάκια χωνί με ζαχαρωτά και

Το γλυκό τυλιγμένο σαν καραμέλα...

σαν πολύ ζαχαρη να έπεσε.... για πείτε ιδέες;;;

Φοβερό κόνσεπτ και τα γλειφιτζούρια είναι τέλεια!!!!

Για τα ρούχα τα έχω ψάξει πολύ καλά πιστεύω και σου λέω το εξής: μπορείς να βρεις κάποια κομμάτια της Μονναλίσα στο άττικα στο 1/5 της τιμής τους για τη Νικόλ (αν έχει μείνει κάτι από τις εκπτώσεις) αλλιώς στο Φάκτορι στο lapin και στο Ματού (ειδικά για αγοράκια έχει πολύ ωραία).

120247mcv711uxx1.gif

Εβη, μπαγκαζιέρα έχουμε πάρει πολύ πρόσφατα την KRONO 400L 365 ευρώ από την Οτοπλάς με τοποθέτηση μαζί αλλά τη βρίσκεις και οικονομικότερα ονλάιν. Να ξέρεις ότι δεν είναι παντός καιρού, το χειμώνα τη βγάζεις για να μη χαλάει με τον καιρό και τη βάζεις όποτε τη χρειάζεσαι.

Ωραια φαινεται. Θα την δειξω στον αντρα μου. Εσυ πχ ποσες βαλιτσες βαζεις εκει; τι χωραει ακριβως;

Εμενα ο συζυγος εφυγε για πσκ ταξιδι στο εξωτερικο και εχω τη μαμα μου. Μεγαλη βοηθεια. Μου κανει ολες τις δουλειες και μαγειρεμα. Με κακομαθαινει και εγω για επιβραβευση της εχω βαλει να δει το τουρκικο στον αντ1. Χοχο. Λετε να κολησω κι εγω;

Χθες ειχαμε παει στα τζαμπο μα παρω ενα δωρακι στη βαφτιστηρα μου και στο παρκινγκ ειδα ενα ζευγαρι με 3διμα 7 μηνων. Πολυ χαριτωμενα ολα στην πισω θεση στη σειρα! Μου ελεγε η μαμα τρελο τρεξιμο αλα και οι 2 χαρωποι ηταν. Μπραβο τους και σε αυτους και σε εμας;)

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Ωραια φαινεται. Θα την δειξω στον αντρα μου. Εσυ πχ ποσες βαλιτσες βαζεις εκει; τι χωραει ακριβως;

Εμενα ο συζυγος εφυγε για πσκ ταξιδι στο εξωτερικο και εχω τη μαμα μου. Μεγαλη βοηθεια. Μου κανει ολες τις δουλειες και μαγειρεμα. Με κακομαθαινει και εγω για επιβραβευση της εχω βαλει να δει το τουρκικο στον αντ1. Χοχο. Λετε να κολησω κι εγω;

Χθες ειχαμε παει στα τζαμπο μα παρω ενα δωρακι στη βαφτιστηρα μου και στο παρκινγκ ειδα ενα ζευγαρι με 3διμα 7 μηνων. Πολυ χαριτωμενα ολα στην πισω θεση στη σειρα! Μου ελεγε η μαμα τρελο τρεξιμο αλα και οι 2 χαρωποι ηταν. Μπραβο τους και σε αυτους και σε εμας;)

χωράει αρκετά πράγματα, περίπου 3-4 μεγάλες βαλίτσες. Αχ, αυτές οι μανούλες μας είναι θεές, κι εμένα τώρα με τα μωρά άρρωστα είναι εδώ συνέχεια και με βοηθάει και χαίρομαι κι εγώ αλλά τούρκικα γιοκ! Δεν βλέπουμε τηλεόραση λόγω των μωρών και του σαλονιού μας. Στο διάλειμμά της σταυρόλεξα λύνει και κολλάω κι εγώ! Δεν τη φτάνω με τίποτα όμως!

Τα τρίδυμα πρέπει να έχουν πολλή πλάκα, αλλά εκεί σίγουρα θες 2 άτομα φουλ τάιμ!! Και ναι λοιπόν, δέχομαι τα μπράβο σου και σου τα ανταποδίδω εις διπλούν!!!! :-P:razz::-P:razz::-P

120247mcv711uxx1.gif

Κορίτσαρες καλημέρα! ελπίζω να είστε όλες κ όλα τα μωρακια καλά

επιτέλους γυρίσαμε. ήρθα στις 4 το πρωί.

δεν θα σας πω καλό χειμώνα ακόμα έτσι;

λαέρτη άρρωστα τα μωρα; γκαντέμιά!

περαστικά να είναι!

βοήθεια.

με τσίμπησε ψίλοσ ρε!προχτές το βράδυ. με έχει κεντήσει σε πόδια πλάτη χέρια!

τι να βάλω ψάξω αύριο σε φαρμακεία;

γιατροσοφι; κάτι;

να πάρω αταραξ; αντίσταμινικο;

μαμηθηκε ο δίας στη φαγούρα.

τι άλλο θα πάθω;;

ευτυχώς δεν πήγε στα παιδιά.

δεν μπορώ να διαβάσω πιμι.

θα το κάνω αύριο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα!

Laerta καλώς ηρθατε!!!!!!!! Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα, γιατι κοντεψαμε να το κλεισουμε το μαγαζι!!

Περαστικα στα μικια σου...

Πότε βαφτιζεις? Σκεφτομαι κι εγω τα δικα μας σιγα σιγα...

Ελα στο κλαμπ διαιτας:rolleyes:

Εvi ευχαριστουμε για τα μπραβο και αντυαποδισουμε βεβαιως βεβαιως!

Η μανουλες πολύ χρησιμες τελικα! Κι εγω νομιζω το χειμωνα θα την εχω συνεχεια σπιτι. Ειναι ομως πολύ κοινωνικη η ατιμη κι εχει ενα σωρο δραστηριοτητες και δεν ξερω πως θα της κάτσει...:|

Να ρωτησω οσες εχετε κανονισει βαφτιση...θα κανετε και τραπεζι μετα? Και ποσο σας εχουν πει το ατομο? Θα ρωτησω σ ενα μαγαζι αυριο και δεν εχω ιδεα. Βεβαια εδω δεν ειναι τοσο ακριβα οσο Αθηνα, αλλά λεμε τωρα...

τζινιω!!!!!!!!!! Καλωσηρθες κι εσυ!!! Που ειχες πάει καλε και σε τσιμπησε ψυλλος?? Στο χωριο που ημουν περυσι υπηρχαν πολλοί και παντου, αλλά δεν καναμε τιποτα το ιδιαιτερο. Ηταν ολοι συνηθισμενοι, πολλά προβατα βλέπεις... Εγω πως την ειχα γλιτωσει δεν ξερω...νομιζω μονο μια φορα την πατησα, κι εβαλα οτι για τα κουνουπια. Οχι αντισταμινικα κτλ

Κι εσυ μας ελειψες, αλλά μην το παρεις και πανω σου:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!! Τρέχω και δε φτάνω!!! Μαζεύω μαζεύω και τελειωμό δεν έχω!! Είπα να κάνω ένα διάλειμμα να σας πω ένα χάι!

Καλώς τη τζίνι μας έλειψες!! Περαστικά για το τσίμπημα. Μη μασάς. Εμείς την περασμένη βδομάδα είδαμε το κουνούπι του δυτικού Νείλου σπίτι μας! Καλό;;; Όλη την ώρα πασαλείβω τις μικρές με κριλέν και ο Θεός βοηθός!

Νούνου όπως τα λες το σκέφτομαι για τις διακοπές. Χαλαρά και ό,τι γίνει! Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες... Εσύ με ρώτησες για τα ονόματα;; Λοιπόν: Έλλη-Ιωάννα η μεγάλη και Δανάη η μικρή! Το Ιωάννα από τον παππού-πεθερό μου και τα άλλα γιατί μας αρέσουν! Όοοοοταν γυρίσουμε μπορεί και να ασχοληθούμε με τη βάφτιση. Μας λείπει ο ένας νονός και όλες οι ιδέες αλλα ...είμαστε αισιόδοξοι :mrgreen:!!

Δίαιτα αρνούμαι να κάνω στις διακποπές και ..γενικότερα. Ευτυχώς δεν πήρα πολλά στην εγκυμοσύνη αλλα΄όσο να ΄ναι η κοιλίτσα εξέχει... Καλή επιτυχία σε όσες έχουν τη δύναμη να μπουν στη διαδικασία!

Πάω να ταϊσω! Ελπίζω να ξαναμπώ !

Φιλάκιααα!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Καλως ορισες Τζινι!!! Ο χειμωνας αργει :D

Λαερτα περαστικα σε ολη την οικογενεια και γρηγορα! Κυκλοφορει ιωση τελικα, και μια φιλη μου που ηθελε να ερθει να μας δει η μικρη της ειναι με πυρετο.

Το ματιασα το παιδακι μου και τη νυχτα ειχαμε γκρινιες. Λογικο βεβαια αφου το εντερακι δεν μας κανει την χαρη οποτε δεν γλιτωνουμε το κλισματακι. Η μικρη σουρτουκιτσα Δευτερα βγαινει! Ελπιζω να μην το μετανιωσει :tongue: Επισης εμφανιστηκε η παιδιατρος και θα ερθει να μας δει αφου παρουμε τη μικρη. Για τη δυσκοιλιοτητα ειπε να φτιαχνουμε το γαλα σε χαμομηλονερο, το εχετε ακουσει αυτο?

p1Utp3.png

Καλημερα!

Καλως ορισες Τζινι!!! Ο χειμωνας αργει :D

Λαερτα περαστικα σε ολη την οικογενεια και γρηγορα! Κυκλοφορει ιωση τελικα, και μια φιλη μου που ηθελε να ερθει να μας δει η μικρη της ειναι με πυρετο.

Το ματιασα το παιδακι μου και τη νυχτα ειχαμε γκρινιες. Λογικο βεβαια αφου το εντερακι δεν μας κανει την χαρη οποτε δεν γλιτωνουμε το κλισματακι. Η μικρη σουρτουκιτσα Δευτερα βγαινει! Ελπιζω να μην το μετανιωσει :tongue: Επισης εμφανιστηκε η παιδιατρος και θα ερθει να μας δει αφου παρουμε τη μικρη. Για τη δυσκοιλιοτητα ειπε να φτιαχνουμε το γαλα σε χαμομηλονερο, το εχετε ακουσει αυτο?

Ευχαριστώ, μορίτσα!!! Για το γάλα είναι στανταράκι αυτό, να το κάνεις. Φτιάχνεις τσάι με χαμομήλι κανονικά, δεν το αφήνεις πολλή ώρα όμως, σουρώνεις καλά το τσάι και αφού μετρήσεις την ποσότητα βάζεις μέσα τις μεζούρες σου. Να αποφεύγεις τα κλύσματα αλλιώς θα συνηθίσουν, εμένα μου έλεγε μόνο αν δεν έχουν κάνει 4 μέρες σερί. Να κάνεις και μασαζάκι με λαδάκι στην κοιλίτσα, ποδαράκια να του διπλώνεις λες και κάνει ποδήλατο και η γκρίνια μπορεί να οφείλεται και στους κολικούς , στην όποια περίπτωση να βάζεις και ζεστά πανάκια στην κοιλιά. Εγώ έβαζα θερμοφόρα ηλεκτρική, αυτό με έσωσε. Πάντως με το χαμομήλι θα το λύσεις το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας κι επίσης αφού δίνεις μητρικό, να τρως χόρτα και πρασινάδες εν γένει. Φιλιά πολλά και μακριά από επισκέψεις!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα!! Τρέχω και δε φτάνω!!! Μαζεύω μαζεύω και τελειωμό δεν έχω!! Είπα να κάνω ένα διάλειμμα να σας πω ένα χάι!

Καλώς τη τζίνι μας έλειψες!! Περαστικά για το τσίμπημα. Μη μασάς. Εμείς την περασμένη βδομάδα είδαμε το κουνούπι του δυτικού Νείλου σπίτι μας! Καλό;;; Όλη την ώρα πασαλείβω τις μικρές με κριλέν και ο Θεός βοηθός!

Νούνου όπως τα λες το σκέφτομαι για τις διακοπές. Χαλαρά και ό,τι γίνει! Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες... Εσύ με ρώτησες για τα ονόματα;; Λοιπόν: Έλλη-Ιωάννα η μεγάλη και Δανάη η μικρή! Το Ιωάννα από τον παππού-πεθερό μου και τα άλλα γιατί μας αρέσουν! Όοοοοταν γυρίσουμε μπορεί και να ασχοληθούμε με τη βάφτιση. Μας λείπει ο ένας νονός και όλες οι ιδέες αλλα ...είμαστε αισιόδοξοι :mrgreen:!!

Δίαιτα αρνούμαι να κάνω στις διακποπές και ..γενικότερα. Ευτυχώς δεν πήρα πολλά στην εγκυμοσύνη αλλα΄όσο να ΄ναι η κοιλίτσα εξέχει... Καλή επιτυχία σε όσες έχουν τη δύναμη να μπουν στη διαδικασία!

Πάω να ταϊσω! Ελπίζω να ξαναμπώ !

Φιλάκιααα!

Κι εμείς είχαμε βρει μέσα στο σπίτι το κουνούπι και είμαστε και σε περιοχή υψηλού κινδύνου. Εγώ βέβαια δεν βάζω κάτι στα μικρά. Καλά να περάσετε στις διακοπές!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημερα!

Laerta καλώς ηρθατε!!!!!!!! Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα, γιατι κοντεψαμε να το κλεισουμε το μαγαζι!!

Περαστικα στα μικια σου...

Πότε βαφτιζεις? Σκεφτομαι κι εγω τα δικα μας σιγα σιγα...

Ελα στο κλαμπ διαιτας:rolleyes:

Στις 16/09 βαφτιζόμαστε κι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Τίποτα δεν είναι έτοιμο, ούτε τα προσκλητήρια δεν έχω μοιράσει αφού λείπουν όλοι. Στο κλαμπ της δίαιτας είμαι καιρό τώρα, στο κλαμπ της γυμναστικής τρώγομαι να μπω!!! ;);););)

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...