Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Gem Δευτέρα δε ξέρω τι θα κάνεις ξεκινάμε!!χαχα

Chemin πλησιάζουν ήρθε ο καιρός!! Πιστεύω ότι θα περάσεις καλύτερα απ όλους, αργησατε αλλά είναι η καλύτερη περίοδος!!! Μπράβο μπράβο!!! Θα περάσετε τεεεεεεελεια!!!

Evi δεν έχω ιδέα για τις μπαγκαζιέρες...

Λοιπόν ας αρχίσουμε τα της Βάπτισης....

Που λέτε έλεγα μετά από λίγη μελέτη στο ίντερνετ το θέμα μας να είναι

"candyland", τα χρώματα τυρκουάζ, λιλά, λαϊμ κ κίτρινο

Τα προσκλητήρια: Θα φτιάξω γλειφιτζούρια http://www.radicio.com/%CE%B3%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%86%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1/ και θα τα σουλουπώσω κάπως έτσι http://www.sweet-moments.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=5&Itemid=57,

Οι Μπομπονιέρες στους μεγάλους απλό λινό πουγκάκι με κουφέτα και στα παιδάκια χωνί με ζαχαρωτά και

Το γλυκό τυλιγμένο σαν καραμέλα...

σαν πολύ ζαχαρη να έπεσε.... για πείτε ιδέες;;;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω αν είναι να πάω τώρα που έχει εκπτώσεις να πάρω τα βαφτιστικά τα ρούχα αλλά όχι απαραίτητα το όλο σετ των βαφτιστικών,(εννοώ κανονικό κατάστημα για κανονικά ρουχαλάκια...με πιάνετε ε;) έχετε καμιά ιδέα που;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας..................κ εμείς ετοιμάσαμε βαλίτσες από χθες , σήμερα το απόγευμα που θα έλθει ο μπαμπάς μας από τηνδουλειά θα φορτώσουμε και αύριο πρωί πρωί πίνουμε γάλα και φεύγουμε. Επιτέλους. Τώρα που γυρίσατε όλες φεύγουμε εμείς..........................Βάλτε καμία φώτο από διακοπές...............

Ας διαβάσω τι γράψατε............κάτι πήρε το μάτι μου για βάφτιση στα νουνούκια.....? για να δω για να δω...............

Chemin & Glorr ετοιμαζεστε να φυγετε ενω οι αλλοι γυριζουν! Νομιζω ειναι σούπερ!

Εvi δεν ξερω για μπαγκαζιερα αλλά ολο μπαγκαζιερα ακούω:tongue: Πολλά πραγματα μαλλον,ε?

Nunu ωραια τα γλυφιτζουρια...Λοιπον μια αλλη ιδεα αν θες γτ μια φιλη μου ειχε τετοια στη βαφτιστη (πολυχρωμα αγοραστα ομως) τα ειχε τυλιξει με τι ιδιο υφασμα, ενα τρυπητο κάπως σαν αεροστατο. Δηλ ηταν το γλυφιτζουρι και απο πανω σχηματιζοταν σα μπαλονι που ηταν μεσα το γλυφιτζουρι ...δεν ξερω αν με πιανεις...

Η ζαχαρη ειναι μπολικη γιατι ειναι το θεμα σου καλέ! Θα ειναι μια γλυκια βαφτιση!:tongue:

Για τα βαφτιστικα δεν ξερω...λεγε τιμες πάντως! Κι εγω σκεφτομουν να πω στις νονες να παρουν ρουχαλακια κανονικά και να φτιαξουμε κουτι να τα βάλουμε! Ομως θελουμε στανταρ και λαδοπανα ...αυτα ποσο να κανουν?

Ναι απο δευτερα λεμε και τι τρωμε αν θες... Ή τελοσπαντων αν παρεκλιναμε ή οχι (για να μην εχουν να διαβαζουν ολες τα φαγια μας και βαριοθουνται!!) Εγω λεω απο σημερα να κανω λιγο κρατει γιατι αλλιως, ασε! Θελει και ο αντρας μου να παμε για μπανιο και δεν ψηνομαι...εχω ξεφυγει πάλι:cry: Απλά αυτη τη φορα θελω να το παρω σοβαρα αλλά χωρις αγχος. Γιατι οταν φρικαρω,τρωω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να'μαι παλι. Μη νομιζετε πως εχω κοιμηθει... εχουμε λιγη γκρινια γιατι δεν εχουμε κανει κακακια. Λετε να μου βγηκε δυσκοιλιος? Ποσες φορες τα κανουν? Κατα τ'αλλα ειναι ησυχος, εμεις τον ξυπναμε ανα 3ωρο για να τον ταισουμε. Τον εβαλα και στο στηθος θηλασε αλλα δεν ξερω ποσο τρωει. Εχει τρελανει εκτος απο μας, γιαγια και θειο!!!

Παντως στην ιδεα του ερχομου της μπεμπας αναρωτιεμαι αν θα προλαβω να ξανακοιμηθω :P

Σεμιν και Γκλορ η καλυτερη περιοδος διακοπων ειναι αυτη που φευγετε. Καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε οσο γινεται!!!

Μπαγκαζιερα δεν εχουμε αλλα θα την χρειαστουμε και μεις του χρονου, οποτε οποια πληροφορια εχουμε δεκτη ;)

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Μορίτσα λυπάμαι που στο λέω, θα αργήσεις πολύ για να κοιμηθείς ξανά!! Θα συνηθίσεις την γλυκιά αϋπνία!!!

Gem δε ξέρω τι θα τρώμε!! Ας αρχίσουμε με αυτά που ΔΕΝ πρέπει να τρώμε και να πίνουμε!!

Για τα βαφτιστικά τα λαδόπανα μπορείς να βρείς από 40ευρώ μέχρι....και μένουν κουτί, λαμπάδες, κεράκια, μπουκαλάκια και μαρτυρικά.

Glorr όπως είπα και στη chemin η καλύτερη περίοδος για διακοπές είναι τώρα!! Καλά να περάσετε και θα τα πούμε σύντομα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!

Νουνου τι ωραία γλειφιτζούρια!!! Τέλεια θα είναι! Από βαφτιστικά είμαι άσχετη γιατί δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα.

Μορίτσα καλές αϋπνίες και εύχομαι να μην κρατήσουν πολύ!! Εμένα τα κάνανε μια φορά τη μέρα η μικρή και μέρα παρά μέρα η μεγάλη. Αλλά νομίζω ότι όταν θηλάζουν, επειδή το μητρικό είναι πιο εύπεπτο, τα κάνουν πιο συχνά. Αύριο θα πάρετε και τη μπεμπού σας;; Με το καλό!

Εvizo για τη μπαγκαζιέρα το έψαξε ο ανήρ και δεν ξέρω. Μου είπε ότι στο internet βρίσκεις πολλές πληροφορίες για τιμές κ.λπ και εξαρτάται πόσα θες να δώσεις. Θέλει έρευνα αγοράς δηλαδή. Και αγοράζεις και μπάρες χωριστά. Αυτή που πήραμε δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε θα σας πω όταν γυρίσω πώς μου φάνηκε.

Αχ ελπίζω να βγείτε αληθινές και να περάσουμε καλά. Την εποχή δεν τη φοβάμαι, μια χαρά είναι ! Τα μπεμπέ μας με τρομάζουν λίγο...:mrgreen:. 'Αντε μία και σήμερα!

Φιλάκια!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Ναι και μένα ωραία μου φαίνονται και εύκολα, άντε να το δούμε και στην πράξη όμως!! Χρώματα ζαχαροπλαστικής άραγε που θα βρω;;

Εντάξει θα είναι λίγο επεισοδιακά με τις μικρές και όλα τα συμπράγκαλα αλλά είναι κάτι καινούργιο, όλος ο κόσμος θα σας γελάει οι μικρές θα ευχαριστηθούν μπανάκια και εσείς όσο μπορείτε φυσικά. Μη μασάς μόνο, κόντρα στην κόντρα!!

Αλήθεια μου ήρθε απορία έχετε αποφασίσει τι ονόματα θα δώσετε στις μικρές;

Μορίτσα μη βγάζεις συμπεράσματα αμέσως γιατί τα πολύ μωρά κάποιες φορές δεν κάνουν, σαν να χρησιμοποιείται όλη η τροφή για την ανάπτυξη. Δε ξέρω αν ισχύει ιατρικά αυτό αλλά θυμάμαι και γω έλεγα στην νεογνολόγο ότι δεν κάνουν και μου έλεγε μην ανησυχείς, θρέφονται:confused::confused:

Πάντως σε λίγο θα τρέχετε και δε θα φτάνετε, Εμείς με αποκλειστικό θηλασμό κάποιες μέρες τα αλλάζαμε 6 φορές!! Εσύ ταϊζεις αποκλειστικά μητρικό;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα!!

μοριτσα με το καλό να παρετε και τη μικρη!

Εννοειται δε θα κοιμάσαι...αλλά δεν θα κρατησει πολύ...σιγα σιγα θα ειναι πιο καλά και μετα θα λες μα πως ξενυχτουσα ετσι:confused:

σεμιν τιποτα δεν εμεινε! Αντιστροφα μετρα!

νουνουκα οκ καλά λες θα αρχισουμε απο αυτα που δεν πρεπει να τρωμε. Χωρις αγχος. Το πρωι κοιταξα μια διαιτα που μου ειχε δωσει διαιτολογος παλιοτερα (που ημουν και πιο αδυνατη απο τωρα:rolleyes:) και παραλιγο να βαλω τα κλαμματα:shock: Δε θελω με τιποτα να στερηθω και να ζυγιζω π.χ.το γαλα για πρωινο 120μλ αυτο ειναι μιση κουπα νες καφε! Που πας κυρα μου!! ΚΑι οταν το εκανα αυτο ενα μηνα, μετα τα ξαναπηρα φυσικα. Α! Και η διαιτολογος μου ειχε πει αν δω οτι κολλάει η ζυγαρια, να μειωσω τις ποσοτητες:shock::shock: Απαραδεκτη! Οσες φορες εχω χασει κιλα αποτελεσματικά το εχω κανει απλά τρωγωντας σωστα, και με μετρο. Τωρα γιατι δεν το κανω αυτο πάλι δεν ξερω...για μενα φταιει η κλεισουρα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια! ευχαριστω για τις απαντησεις :) χτες ειχαμε ψιλοπανικοβληθει γιατι δεν καλοτρωγε και μεχρι τωρα δεν εχει κανει κακα. Ο αντρας μου που πηγε στη μικρη,μιλησε στη γιατρο και του ειπε πως ειναι φυσιολογικα αυτα και να μην τρελαινομαστε. Καναμε τα βραδινα γευματα ανα 4ωρο και μας ταιριαζει καλυτερα..ο μικρος το τρωει ολο και γω ξεκουραστηκα. Το καλο ειναι πως εχει παρει 70γρ.

Νουνου του δινω 4-5 γευματα μητρικο και τα υπολοιπα ξενο. κραταω γαλα και στελνω και στη μικρη. Η μικρη εχει πληρωσει :tongue: για περισσοτερες μερες στο μαιευτηριο οποτε δε τη βλεπω να βγαινει αυριο.

Χρωματα ζαχαροπλαστικης θα βρεις σε εργαστηρια ζαχαροπλαστικης αλλα και σε βεφας, παρλιαρου. Χαρας το κουραγιο σου παντως!!!

τζεμινι ποσα κιλα εχεις παρει?

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Να προσθεσω πως αυτη η εποχη ειναι η χειροτερη γιατι δεν βρισκεις κανεναν, νεκρουν ολα, ολοι σε αδειες. Η παιδιατρος απουσιαζει κι ας ελπισουμε Δευτερα να απαντησει γιατι δεν καναμε καλη αρχη :rolleyes:

Η Ιθακη σαν να απουσιαζει ή ιδεα μου ειναι?

p1Utp3.png

Να προσθεσω πως αυτη η εποχη ειναι η χειροτερη γιατι δεν βρισκεις κανεναν, νεκρουν ολα, ολοι σε αδειες. Η παιδιατρος απουσιαζει κι ας ελπισουμε Δευτερα να απαντησει γιατι δεν καναμε καλη αρχη :rolleyes:

Η Ιθάκη μας την έκανε πιστεύω, γέννησε τα πιο ωραία μωρά και δε θέλει να μας το πεί!!χαχα

Που θα πάει θα εμφανιστεί και αυτή καταχαρούμενη και καταγχωμένη!!!:D:D

Όσο για τον μικρό ναι μην αγχώνεστε. Τα κιλά τους είναι πολύ καλά και θα είναι και εκπαιδευμένα από τη μονάδα!! Βάζε τον και στο στήθος ε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσια! ευχαριστω για τις απαντησεις :) χτες ειχαμε ψιλοπανικοβληθει γιατι δεν καλοτρωγε και μεχρι τωρα δεν εχει κανει κακα. Ο αντρας μου που πηγε στη μικρη,μιλησε στη γιατρο και του ειπε πως ειναι φυσιολογικα αυτα και να μην τρελαινομαστε. Καναμε τα βραδινα γευματα ανα 4ωρο και μας ταιριαζει καλυτερα..ο μικρος το τρωει ολο και γω ξεκουραστηκα. Το καλο ειναι πως εχει παρει 70γρ.

Νουνου του δινω 4-5 γευματα μητρικο και τα υπολοιπα ξενο. κραταω γαλα και στελνω και στη μικρη. Η μικρη εχει πληρωσει :tongue: για περισσοτερες μερες στο μαιευτηριο οποτε δε τη βλεπω να βγαινει αυριο.

Χρωματα ζαχαροπλαστικης θα βρεις σε εργαστηρια ζαχαροπλαστικης αλλα και σε βεφας, παρλιαρου. Χαρας το κουραγιο σου παντως!!!

τζεμινι ποσα κιλα εχεις παρει?

Αχ μεγαλο αγχος αυτο με το φαγητο τους. Μην αγχωνεστε ομως, πιστευω καταλαβαινεις αν εχει φαει καλά ή οχι.

Για τα κακα τους εμενα ο γιατρος ειπε οτι με το μητρικο δεν πειραζει κι αν δεν κανουν συχνα. Τωρα και με το ξενο δεν ξερω τι παιζει. Ποσο ξενο πινει? Στο στηθος δεν τρωει?

Της μικρης να της τα αφαιρεσεις απ την προικα! χαχαχα

Χρωμα ζαχαροπλαστικης παιζει να χει και το μεγαλο σουπερμαρκετ νομιζω:rolleyes:

και ναι καταφερα σε 3 μηνες να παρω 8 κιλά!!!!!!!! Δεχομαι συγχαρητηρια:oops: Αστο το σκεφτομαι και φρικαρω...νομιζω θα μου κοπει το γαλα απ τη στεναχωρια μου...πως τα κανα παλι ετσι γμτ. Ειμαι 1,70 κι εφτασα τωρα 70κιλα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Η Ιθάκη μας την έκανε πιστεύω, γέννησε τα πιο ωραία μωρά και δε θέλει να μας το πεί!!χαχα

Που θα πάει θα εμφανιστεί και αυτή καταχαρούμενη και καταγχωμένη!!!:D:D

Όσο για τον μικρό ναι μην αγχώνεστε. Τα κιλά τους είναι πολύ καλά και θα είναι και εκπαιδευμένα από τη μονάδα!! Βάζε τον και στο στήθος ε;

:D Οπως τα λες :D και γω το ιδιο πιστευω για την Ιθακη!

Αχ μεγαλο αγχος αυτο με το φαγητο τους. Μην αγχωνεστε ομως, πιστευω καταλαβαινεις αν εχει φαει καλά ή οχι.

Για τα κακα τους εμενα ο γιατρος ειπε οτι με το μητρικο δεν πειραζει κι αν δεν κανουν συχνα. Τωρα και με το ξενο δεν ξερω τι παιζει. Ποσο ξενο πινει? Στο στηθος δεν τρωει?

Της μικρης να της τα αφαιρεσεις απ την προικα! χαχαχα

Χρωμα ζαχαροπλαστικης παιζει να χει και το μεγαλο σουπερμαρκετ νομιζω:rolleyes:

και ναι καταφερα σε 3 μηνες να παρω 8 κιλά!!!!!!!! Δεχομαι συγχαρητηρια:oops: Αστο το σκεφτομαι και φρικαρω...νομιζω θα μου κοπει το γαλα απ τη στεναχωρια μου...πως τα κανα παλι ετσι γμτ. Ειμαι 1,70 κι εφτασα τωρα 70κιλα.

Στο στηθος τον βαζω 1-2 φορες τη μερα αλλα εχει φαει πρωτα με το μπιμπερο 40μλ. δεν θελω να τον κουραζω τον κυριο :tongue: και κυριως να ξερω οτι τρωει και ας τρωει παραπανω. Τα γευματα μας ειναι 60. Οσο για την μικρα μαλλον σουρτουκευει εκει τωρα που λειπει ο αδελφος της! Θα μας ερθει με γαμπρο :D:D

Τζεμινι με αγχωσες. Εσυ τοσα ειχες παρει στην εγκυμοσυνη τωρα πως, αφου θηλαζεις? Τα κιλα σου δεν ειναι δραματικα και θα τα χασεις! και γω ειμαι 1,77 και 75 κιλα.

p1Utp3.png

Μοριτσα χαλαρα και ψυχραιμια πανω απο ολα. Θα τα μαθευε σιγα σιγα ολα. Και εμενα η μικρη ενω στην αρχη τα εκανε εξι περιπου φορες την ημερα μετα σταματησε κ μπορςι μια μερα να μην εκανε κ καθολου.

Gemini επαισες κι εσυ στην παγιδα. Δεν σου ειχα πει οτι κι εγω την πατησα ετσι; σε 4 μηνες πηρα περιπου 15!!!!! Και τωρα εχω χασει τα 7. Ειναι ζορικο αλλα δες το και αλλιως. Να εισαι εσυ γερη για να φροντιζεις τα μωρα σου και θα επανελθεις στα κιλα σου.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...