Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

σεμιν σε νοιωθω. αντε να μην ειχε και παιδι δικο της αλλα αφου εχει δεν δικαιολογειται. τοσο χυμα πια;

και εγω το εχω αυτο το θεμα και ηταν πολυ πιο εντονο οταν ηταν μικρουλια. ευτυχως εχω τον αντρα μου που δεν μασαει και την λεει σε οποιον κανει τα δικα του.

εμενα μου την δινει η φραση ελα ρε δεν παθαινουν τιποτα. να εισαι αυστηρη για την ασφαλεια των παιδιων σου. και υπερβολικη να εισαι, πρεπει να κανουν αυτο που θελεις εσυ. εγω με τη μαμα μου τσακωνομαι καθε φορα που ερχεται γιατι κανει τα δικα της και δεν με ακουει καθολου.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Γεια.....

Επανήλθαμε!!!!

Είχα πολύ καιρό να μπω.... πωπω........ πότε θα προλάβω να διαβάσω τα καθέκαστα... και που είναι και η nunuka να μου κάνει περίληψη......

Κατά τα άλλα, γυρίσαμε την Κυριακή το βράδυ από τις διακοπές μας. Ενα έχω να πω... Πέρσι γυρίσαμε κατάκοποι και περάσαμε... ιδιαίτερα (πως να το πω ρε παιδιά με ωραίο τρόπο). Φέτος, ήταν υπέροχα! Πραγματικά υπέροχα!!!!

Και το επίσης καλο... Μετράω επιτέλους -4 κιλα. Ξαναμπαίνω σιγα-σιγά στα ρουχαλάκια μου...

Μα πειτε νέα, πείτε.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια.....

Επανήλθαμε!!!!

Είχα πολύ καιρό να μπω.... πωπω........ πότε θα προλάβω να διαβάσω τα καθέκαστα... και που είναι και η nunuka να μου κάνει περίληψη......

Κατά τα άλλα, γυρίσαμε την Κυριακή το βράδυ από τις διακοπές μας. Ενα έχω να πω... Πέρσι γυρίσαμε κατάκοποι και περάσαμε... ιδιαίτερα (πως να το πω ρε παιδιά με ωραίο τρόπο). Φέτος, ήταν υπέροχα! Πραγματικά υπέροχα!!!!

Και το επίσης καλο... Μετράω επιτέλους -4 κιλα. Ξαναμπαίνω σιγα-σιγά στα ρουχαλάκια μου...

Μα πειτε νέα, πείτε.....

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ .ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ............ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΉΛΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ!!!!

Ο μπεμπης είναι σπιτι του και μεις τα έχουμε κάνει πάνω μας απο την χαρα μας!!!:D:D είναι σκετη γλυκα και αρκετα ήσυχος! Αν ο μπεμπης καταλάβαινε θα γελούσε με τους χαζόγονεις του!

Δεν εχω διαβάσει όσα γραψατε ελπίζω το πρωι...

Χρόνια πολλα για την σημερινή μέρα και η Παναγια να μας φυλάει!!!

p1Utp3.png

Ο μπεμπης είναι σπιτι του και μεις τα έχουμε κάνει πάνω μας απο την χαρα μας!!!:D:D είναι σκετη γλυκα και αρκετα ήσυχος! Αν ο μπεμπης καταλάβαινε θα γελούσε με τους χαζόγονεις του!

μπραβο βρε κοριτσι. Καλως τον δεχτηκατε κ με το καλο να παρετε κ τη μικρη.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στον μουρίτσα που βρήκε το δρόμο προς το σπίτι!! Σήμερα έχετε αληθινή γιορτή!!! Σύντομα θα έρθει και η μικρή και θα ξεκινήσει το πανηγύρι!!! Φιλιά πολλά στα πατουσάκια!!!

Τουίνσι, πόσο χαίρομαι που περάσατε τέλεια!! Μπράβο!! Οι διαφορές που έχει ένας χρόνος παραπάνω σε αυτή την ηλικία μάλλον είναι σπουδαίες και καθοριστικές! Εδώ κι ένας μήνας για εμάς που απείχαν η Σχοινούσα με την Κεφαλονιά φάνηκε έντονα, φαντάζομαι πως είναι ο χρόνος! Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου και σε όλες τις άλλες κοπέλες που γιορτάζουν και δεν το ξέρουμε!! Υγεία, κορίτσια, και πάλι υγεία και καλή καρδιά!! Να αγαπάμε αλλήλους αλλιώς δεν βρίσκει κανείς την ευτυχία!!!

120247mcv711uxx1.gif

Χρονια Πολλα!!!

σημερα γιορταζει και ο μικρουλης μου,το ενα ονοματακι του δηλ.Να τον χαιρομαι!

εχω ομως παρει αναποδες για αλλη μια φορα!γιατι ο ενας παππους ουτε καν ευχηθηκε για το παιδι,προφανως γιατι δεν βγηκε μονο το ονομα του αλλα δωσαμε κι αλλο ονομα!!!:shock::evil::|

και αναρωτιεμαι...μηπως εχω παντρευτει το διαδοχο καποιου θρονου και δεν το εχω καταλαβει ακομα????ειναι δυνατον να εχουν συμβει τα μοιρια οσα και καποιοι ακομα να εχουν κολλημενο εγκεφαλο??????

ετσι μου ερχεται να φωναζω το μικρο Παναγιωτη να δεις γλεντια!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Χρονια Πολλα!!!

εχω ομως παρει αναποδες για αλλη μια φορα!γιατι ο ενας παππους ουτε καν ευχηθηκε για το παιδι,προφανως γιατι δεν βγηκε μονο το ονομα του αλλα δωσαμε κι αλλο ονομα!!!:shock::evil::|

και αναρωτιεμαι...μηπως εχω παντρευτει το διαδοχο καποιου θρονου και δεν το εχω καταλαβει ακομα????ειναι δυνατον να εχουν συμβει τα μοιρια οσα και καποιοι ακομα να εχουν κολλημενο εγκεφαλο??????

ετσι μου ερχεται να φωναζω το μικρο Παναγιωτη να δεις γλεντια!!!

Χρονια του πολλα. Να τον χαιρεσαι και να ειναι γερος και καλοτυχος (και τα δυο σου δηλ). Καλα απαραδεκτος ο παππους. Καποιοι ανθρωποι τρωνε κατι κολλυματα... Τι να πεις. Μην χαλιεσαι οσο μπορεις. Καλα αν το φωναζεις κ παναγιωτη θα φουντωσει ο παππους. Χαχα. Εγω αντιμετωπιζω το εξης. Θα βγαλω τον μικρο το ονομα του παππου απο τον αντρα μου και τη μικρη της μαμας μου. Η πεθερα νομιζω εκνευριστηκε λιγακι και δειχνει ιδιαιτερη αδυναμια στο μικρο. Ολο αυτον εχει αγκαλια και της το ειπε ο αντρας μου και ειχε τη δικαιολογια οτι δεν εχει μαθει με κοριτσια και τα παει καλυτερα με τα αγορια. Τι να κανω;

4o4op3.png

καλησπερα!!!

εχουμε επιστρεψει κ εμεις απο σαββατο, αλλα τωρα καταφερα να γραψω λιγο..

χρονια πολλα twins!!! κ νομιζα πως ειστε ακομη διακοπες καλε..περασατε ωραια ε??μπραβο!!

χρονια πολλα κ σ ολες τις μαμαδες κ τα ζουζουνια που γιορταζαν σημερα!

αντε, σιγα σιγα να μαζευομαστε...στο καφε, οχι σπιτια μας! οσες συνεχιζετε/φευγετε διακοπες, καλα να περνατε!

αυτα, φιλια κ καληνυχτουδια

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελούδες όμορφες και ζουμπουρλούδες!!!

Η Παναγίτσα να βάλει τα χεράκια της και να βοηθήσει όλες τις μανούλες και εγγυούλες του κόσμου!!

Χρόνια πολλά στις διδυμομανούλες, τα παιδάκια και τους αντρούληδες που γιόρταζαν!! Πάντα υγεία και χαρά!!

Γεια.....

Επανήλθαμε!!!!

Μα πειτε νέα, πείτε.....

Καλώς ήρθατε!! Οι διακοπές φέτος ήταν όντως πολύ εξελιγμένες να πώ από τις περσινές!!! Εσείς κιόλας που μιλάτε θα είσαστε σε άλλο επίπεδο!! Ελπίζω να βρήκες κ λίγο χρόνο για ξεκούραση και να είσαι με φούλ μπαταρίες!! Όσο για τα κιλά ζηλεεεευω!!!

gem δίαιτα και γρήγορα!!! καιγόμαστε!! Για τη βάφτιση λέω τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώμβρη!! Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ημερομηνία.

και κορίτσια θέλω βοήθεια ε;ε;

Τα πιο ωραία νέα που διάβασα σήμερα!! Φιλάκια στα πατουσάκια και σύντομα σε 4!!!!!!

Ότι χρειάζεσαι παρακαλούμε να μας το πείς!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα! Χρόνια πολλα σε όσους και όσες γιόρταζαν χτες!

Τι κάνετε? σιγα σιγα πληθαινουμε στο φόρουμ, σε μια βδομάδα θα έχουν επιστρέψει οι περισσότερες.

Ιθάκη που είσαι??

Λαερτα πως είστε? αναρρώσατε?

Νουνου η εκπαίδευση ξεκίνησε με τον ήσυχο! Η άλλη θα μας χορέψει :tongue:

Άντε να ετοιμαστείτε για την βάφτιση γιατι έτσι όπως το λες θα βουτιξουμε εμείς πρώτοι :tongue::tongue::tongue::D

Σεμιν δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα σε δυο σημεία είναι λογικό. Ελπίζω να έγινε μάθημα και στον άντρα σου αλλα μερικές φορές συμβαίνουν και αυτα. Εγω πέρα απο μια αγκαλια, δεν εμπλεκα σε ξένα μωρα γιατι φοβόμουν.

Twins καλώς ήρθατε! Του χρόνου λοιπον ακόμα καλύτερα και περισσότερες μέρες!

Πάω να πεσω κανενα 2ωρο όπως ο μπεμπης να γέμισω μπαταρίες! :D

p1Utp3.png

Καλημερα και χρονια πολλά για χτες που δεν μπηκα!!

Καλωσηρθατε!! Ετσι πες μας τιποτα αισιοδοξο να αναθαρρησουμε κάπως! Να βλεπουμε φως στο τουνελ ενα πραγμα!

Μπραβο για τα κιλάκια!! Και στα δικά μας!

Χρονια Πολλα!!!

Να τον χαιρεσατ, να τον χαιρεσαι!!!!

Οσο για τα ονοματα, απλά απαραδεκτο...speechless!

nufi καλωσηρθατε κι εσεις!!

moritsa πως ειστε? ΦΑνταζομαι γεμισε το σπιτι με το γιο!!

nunuka συντομα δηλαδη! Πρεπει να δρασουμε γρηγορα και μεθοδικά:tongue: Επιχειρηση εξω κιλά! χαχαχα!

Λεγε ιδεες κιολας γιατι σκεφτομαι και τα δικά μας. Θα πω αλλη ωρα ομως γτ τωρα δεν εχω χρονο.

Εμεις χτες ημασταν ολη μερα στη μαμα μου που γιορταζε! Το χαρηκε πολυ με τα μωρα, δεν της τα ειχα ξαναπαει σπιτι της! Περασαμε ολοι πολύ ωραια. ΑΝτε τωρα τα κεφαλια μεσα...να γυρισουν και ολες οι λουομενες να επιστρεψουμε στους ρυθμους μας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρααα! Καλώς ήρθατε όσες επιστρέψατε!! Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια και στις μανούλες (και στους μπαμπαδες) που γιόρταζαν χτες!! Να είστε πάντα καλά , η Παναγίτσα να σας φυλάει και όοοοο,τι άλλο επιθυμείτε!!

Εvizo άσχημο αυτό που κάνει η πεθερά σου. Μπορεί να είναι και παροδικό όμως. Μέχρι να της περάσουν τα νευράκια. Αν δεις ότι το συνεχίζει σε σημείο που τα παιδάκια καταλαβαίνουν διάκριση πρέπει να βάλεις τον άντρα σου να της μιλήσει σοβαρά.

Νακι να χαίρεσαι το μικρό σου! Κι εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί κάνουν έτσι για το όνομα. Τι να πεις; Κολλήματα είναι αυτά.

Μορίτσα, πώς τα πάτε με τον μπέμπη;; Όλα καλά; Άντε σύντομα θα έρθει και το τέταρτο μέλος και εκεί θα δεις γλέντιααα!!

Gem χρόνια πολλά για τη μανούλα σου!

Εμείς φεύγουμε την Κυριακή. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι αλλά επιτέλους φεύγουμε! Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω κι έτσι δεν κάνω τίποτα :mrgreen:. Θα τα κάνουμε όλα Σάββατο που θα είναι και ο άντρας μου εδώ να βοηθήσει. Φορτώσαμε και μια μπαγκαζιέρα στο αυτοκίνητο και μπορούμε άνετα να πάρουμε όλο το σπίτι μαζί μας!! Θα έχουμε πολύ γέλιο!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα κοριτσακια. Μια ερωτηση θελω να κανω. Θελουμε να παρουμε μπαγκαζιερα. Εχει καμμια σας να προτεινει καμμια καλη;

Εμενα ηρθε η μαμα μου για λιγες μερες και εχει αναλαβει τις δουλειες και πολυ ηρεμησα. Τωρα σιδερωνει. Αυτα. Φιλια πολλα.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...