Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μια ερώτηση... Η agorakia ποτε είχε γεννήσει;;; Μήπως σήμερα;;; Πάντως κλείσανε τα δυο σίγουρα οπότε να ευχηθώ.... Χιλιοχρονα, ευτυχισμένα, με υγεία, με χαμογελα, με προόδους, με καλοσύνη, με αγάπη να είναι πάντα γεμάτη η ζωη σας!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελάρες!!!

Τι κάνετε; Εγώ στη βάση μου!! Επέστρεψα κατευθείαν για δουλειά από Κάλαμο και θα ξαναφύγω Τρίτη μεσημέρι!!χεχ!! Χωρίς τα μωρά, τα άφησα με τον σύζυξ και την πεθ.

Πρώτη φορά μετά την έξοδο από το μαιευτήριο θα αποχωριστώ τα μπεμπέ μου!! αχ βαχ, κράχτε με...

έχω πολλά να πω και να διαβάσω!!!

αλλά σε λίγο πάλι κοντά σας!!!

Γέννησε καμιά;;;;;;;;;;;;;;;;;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα και απο μένα... Φυσικά και γω εδώ τόσες μέρες με τον καύσωνα ούτε που το κουνησα απ το σπίτι και τώρα που δροσισε πολυ το χαρηκα! Η κοιλιά μου έχει τσιτώσει εντελώς και τσούζει λίγο όταν αλλάζω πλευρό, κατα τα αλλα σε γενικές γραμμές το παλεύω... Την Τρίτη έχω ραντεβού με το γιατρο για να μου πει πως τα παμε. Τα μωρά ειναι υπερδραστήρια και το τι κλωτσιες τρώω δεν περιγράφεται!

Βιβούλα μου υπομονή δεν μας έμεινε πολυ ακόμα..

Μοριτσάκι με το καλό να τα πάρεις στο σπίτι απο βδομάδα!

Τάζ καλώς ήρθατε!

καλημερα μαρα μου!ναι υπομονη....περασε ο καιρος!εγω ποναω χαμηλα οταν αλλαζω πλευρο...να φανταστεις μονο στον καναπε βολευομαι και το εγκατελειψα το κρεβατι μου...

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Καλησπέρα. JASMINI όχι δεν τα κατάφερα. Όλο κα΄τι τυχαίνει. Δεν πολυμπορούμε να κλειστούμε και μέσα, είχαν και κατι ψιλοιωσουλες με εμετούς και μπουκώματα, και βηχαλάκια και είπα να το αφήσω. Από εβδομάδα που θα πάμε για λίγο χωριό θα το προσπαθήσω εκεί που θα έχω και βοήθεια γιατί κακά τα ψέματα είναι δύσκολο και με τα δύο μαζί. Ο ένας το τραβάει από δω, ο άλλος το πετάει από κεί..............καταλαβαίνεις τώρα τί γίνεται. Θα δούμε. Θα δούμε........................

Περαστικα΄στο αρρωστούλι με τις μάσκες. Καλοκαιριάτικα............κρίμα.Υπομονή..............

Κατα τ΄'αλλα ετοιμαζόμαστε για την Τετάρτη που γιορτάζει ο μπαμπάς μας και τα δέυτερα ονόματά μας. Όχι ότι θα κάνουμε τίποτα. Θα βγούμε έξω για φαγητό μαλλον αφού έτσι κι αλλιώς όλοι μα όλοι λείπουν. Καλύτερα βέβαια θα είναι η βόλτα. Και Παρασκευή φεύγουμε για χωριό.....:P

Καλησπέρα κι από μενα!

taz καλώς ηρθατε και καλή συνεχεια;) Ζηλευουμε καλέ τοσες διακοπες!

Τα μωρα ξεσαλωσαν στη θαλασσα?!

jas απολαμβανεις τους γιους σου απ οτι βλεπω!! ΚΑλα κανετε!! ΜΕγαλωσαν κιολας και δε βαζουν γλωσσα μεσα...σουπερ! Αχ ποτε θα μιλησουν και τα δικα μου...αστειο μου φαινεται!!

ζορικο να κανει τον κηπο, ειδικα αν ειναι μεγαλος. ΚΑι πολυεξοδο επίσης. Εμει τον εχουμε αφησει στη μεση...

Καλά να περάστε και με τη φιλη σου!

laerta περαστικά σας... βλακεια μες στο καλοκαιρι να ειναι αρρωστα μωρε..

glorr να τους χαιρεσαι ολους! Το λεω απο τωρα γτ παιζει να μην το θυμηθω την Τεταρτη...

Καλα ειναι κι εξω να πάτε, μιας και δε θα εχετε και κοσμο. Και μην ξεχνας, η Παρασκευη ειναι κοντα!;)

nunuka κατευθειαν για δουλεια?? Και σολο?? Σε βλεπω το απογευμα να κοιμασαι πολύυυυυυυυυ!. Α! Να κανεις και beaute!

Εμεις τα ιδια...χτες ειχα κοσμο και αλαλιασαν τα μικρα:? Αλλά οκ, το ξεπερνάμε! Ολα καλά! Ο μικρος λιιιγο γκρινιάζει. Τι να κανουμε ομως...

Αποφασισα να κανω και διαιτα. Οχι υπερβολες δηλαδη αλλά εναν περιορισμο στην ποσοτητα και τα γλυκα. σκεφτηκα να βαλω τικερακι αλλά θελω να δω πως θα το παω μια εβδομαδα και μετα...μη βαζω-βγάζω:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στα αγκοράκια, να τους χαίρονται οι γονείς τους και να είναι πάντα χαμογελαστά και περήφανα για τις επιτυχίες που τους περιμένουν στη ζωή τους!!!!! :-P:razz::-P

120247mcv711uxx1.gif

Χρονια Πολλά στα Agorakia κι απο εμενα. Για να θυμηθω...η agorakia ειναι η κοπελα με τις μαρμελάδες ε?

Ευχαριστούμε πολύ GEMINI. Να είσαι καλά. Καμία φώτο από τα μικρουλίνια σου να τα δούμε?:P

Ναι εχω ενα θεμα με τις φωτο...

1ον δεν ξερω να βαζω:oops: πρεπει να κατσω ν ασχοληθω δηλαδή...να βαζω και avatar επισης..

και 2ον δεν ξερω για τις φωτο στο νετ τι γινεται. Δεν εχω και facebook κτλ και νομιζω οτι απαξ και δημοσιευσεις φωτο στο νετ, ακομα και να τη βγαλεις δε διαγραφεται ποτε...

Επειδη ομως νομιζω εδω στο προφιλ ειναι ασφαλεις οι φωτο, κι επειδη οι περισσοτερες εχετε, θα κατσω καποια στιγμη να δω πως γινεται και θα βαλω...και το πολύ πολυ τις αφηνω καποιο διαστημα και τις βγαζω μετα...γινεται αυτο?

Οπως και να χει μη με νομιζετε ιδιοτροπη,εεεε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Βλέπω έχουμε αφίξεις αλλα και αναχωρήσεις! Όπως και νάχει να είστε καλα και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!! Για μας διακοπές και βουτιές του χρόνου!

Μάρα περιμένουμε νεα σου.

Λαερτα περαστικα. Εκνευριστικο μέσα στο καλοκαίρι και με τέτοια ζέστη να αρρωσταινεις.

Τζασμιν λένε πως το καλοκαίρι είναι ηκαλυτερη εποχή για να σταματήσεις τη πανα. Λιγότερα ρούχα και πιο εύκολο το καθάρισμα.

Τζεμινι δίαιτα απο Οκτώβριο, τέτοια εποχή είναι δύσκολο να συγκρατηθεις στους πειρασμούς :tongue: έχεις πάρει κιλα?

Τα χρόνια πολλα και απο μένα στα αγοράκια!:D

Σημερα κουραστηκα με τις δουλειες του σπιτιου,Αύριο βλεπετε παίρνω τον μικρο και μάλλον Σάββατο την μικρη!!! Οποτε πρεπει να ειμαστε ετοιμοι. Σιγα σιγα να μαζεύεται η οικογένεια να μπούμε σε νέους ρυθμούς.....

Καληνυχτα

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!

Δεν έχω διαβάσει όλα τα νέα σας αλλά θα σχολιάσω σε όσα είδα!!

Μοριτσάκι καλώς να τα πάρετε τα μωράκια σας στο σπίτι, πιστεύω η φάση που περνάς είναι η πιο στενάχωρη απ όλες. Πάντως και εμείς πήραμε τον μικρό πρώτα το οποίο βόλεψε γιατί κάναμε ένα τεστ με το ένα μωρό και σε τέσσερις μέρες πήραμε και το άλλο. Εκπαιδευτήκαμε λιγάκι!! Φυσικά πηγαίναμε βλέπαμε και τη μπουμπού να της πάμε και γαλατάκι μια το πρωί ο χρη και μια το απόγευμα εγώ. Αλλά όλα αυτά θα είναι παρελθόν σε λίγο...ούτε που θα το σκέφτεσαι.

Λαερτάκι περαστικά στο ζουζούνι!! Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά οι διακοπές σας ΤΕΛΕΙΕΣ!!

Ιθάκη βάστα γερά!! και γω συμφωνώ με τις κοπέλες, άμα αυτά κάθονται γιατί δεν τ αφήνεις; αν και τώρα που τα λέμε μπορεί να είσαι στο μαιευτήριο και να γεννάς!!! χαχα

Μπες να μας πεις!!

Τζέμινι εμένα περπατάγανε φουλ από 11 μηνών και σίγουρα ξεκινάς χοντρό κυνήγι αλλά σαφέστατα είναι καλύτερα γιατί μπορείς να τα απασχολήσεις με διάφορους τρόπους. Το επόμενο καλοκαίρι θα είσαστε για πολλές τρέλες και μπάνια!! Εγώ τώρα περιμένω να ξεκινήσουν να μιλάνε και θα είναι ακόμα καλύτερα!!!χοχο

Όσο για το beaute αν και το χρειάζομαι δεν πρόκοψα ύπνος και στην κολλητή για καφέ μπύρα!!!χεχε

Agorakia μας να χαίρεσαι τα αντράκια σου υγιή, αγαπημένα και ευτυχισμένα!!

Μας έχεις λείψει πολύ πολύ και θεωρώ ότι Σεπτέμβρη πρέπει να κάνουμε μια μάζωξη με μωρά!!!

Επίσης έχω να ανακοινώσω ότι για τρίτη φορά ξεκινάω διαδικασίες για τη βάφτιση!! άντε να μας δω!!! όπερ σημαίνει τρέξιμο και δίαιαιαιαιατα!!

κλασσικά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!

Τι κάνετε; Επιστροφές βλέπω σιγά σιγά . Μάλλον εγώ θα αναχωρήσω τελευταία. Καλή προσαρμογή σε όσες επέστρεψαν και καλή συνέχεια σε όσες έχουν κι άλλες διακοπές!

Μορίτσα, με το καλό να πάρεις τον υιό σπίτι!! Και το Σάββατο την μπέμπα και μετά ποιος σε πιάνει! Καλή αρχή!!!

Gemini, καλέ, δεν σε παρεξηγούμε με τις φώτο. Κι εγώ την είχα λίγο την ανησυχία. Υποτίθεται πως είναι ασφαλές και μπορούν να τις δουν μόνο όσοι επιλέγεις αλλά ποιος ξέρει. Για αυτό που ρωτάς , ναι, νομίζω ότι μπορείς να διαγράψεις.

Νουνου, καλή αρχή με τη βάφτιση!! Εύχομαι να είναι η τρίτη και τυχερή!!

Εμείς την Κυριακή είπαμε να κάνουμε μία πρόβα τζενεράλε για τις διακοπές και πήγαμε στο εξοχικό φίλων. Και ΝΑΙ έκανα το πρώτο μου μπάνιο από πρόπερσι!!!!! Συγκίνηση!!! Τα μωρά δεν τα βάλαμε γιατί φύσαγε και δεν ήταν και η καλύτερη θάλασσα αλλά τις είχαμε στο καρότσι στην παραλία. Μια χαρά ήτανε!

Αυτό που με φόβισε ήταν οι πρωτοβουλίες των τρίτων με τα μωρά.

Ακολουθεί σεντονάρα για να τα βγάλω από μέσα μου! Κάποια στιγμή ήμασταν μόνες μας εγώ με την κοπέλα, είχα αγκαλιά τη μικρή για να ρευτεί και η μεγάλη ήταν στο ριλάξ και έκλαιγε. Βγήκα και φώναξα τον άντρα μου να έρθει. Μέχρι να μπω την είχε πάρει αγκαλια (οκ μέχρι εδώ). Και ενώ της είχαμε πει πολλές φορές ότι τα μωρά δεν κρατάνε καλά το κεφάλι τους, κι ενώ έχει και η ίδια παιδί και είναι και νηπιαγωγός, της άφησε όχι μόνο το κεφάλι αλλά όλη την πλάτη αστήρικτη και πήγε να σκύψει να πιάσει την πιπίλα της που είχε πέσει. Κορίτσια, είδα το μωρό να φεύγει όλο προς τα πίσω και χτύπησε το σβέρκο στην πλάτη μιας καρέκλας…(ευτυχώς όχι δυνατά). Εκείνη τη στιγμή μπήκε ο άντρας μου που κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό μόνο με την εικόνα.. Η τρομάρα που πήρα και η αίσθηση ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ήταν απίστευτη..

Πιο νωρίς είχε κάνει κακά η μικρή. Την έδωσα στον άντρα μου να την πάει με την οικοδέσποινα στο μπάνιο για να πάρω τα πράγματα που χρειάζονταν για να την πλύνω-αλλάξω. Το μπάνιο ήταν στο κάτω πάτωμα. Εκείνος της την έδωσε γιατί ήταν λυμένα λέει τα κορδόνια του και ήταν λίγο επικίνδυνη η σκάλα (απ ΄αυτές τις γυριστές). Μέχρι να κατέβω η κοπέλα την είχε γδύσει και την έπλενε με αυτή τη λαβή που κάνουν οι μαίες (που πολύ ωραία είναι μόνο που εγώ δεν τους την κάνω ποτέ) και με νερό που μου είπε ότι είναι χλιαρό αλλά ήταν το πιο κρύο «χλιαρό» που μπορείτε να φανταστείτε. Περιττό να πω πως το μωρό είχε φρικάρει και έκλαιγε σαν τρελό. Τέλος πάντων εκείνη τη στιγμή δεν είπα τίποτα αλλά όταν έγινε και το δεύτερο και τα συνδύασα στο μυαλό μου τα πήρα στο κρανίο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίρνει ο άλλος τέτοιες πρωτοβουλίες με μωρό που βλέπει πρώτη φορά στη ζωή του!!! Και πώς να το ελέγξω που έχω δύο μωρά και μπορεί να βρίσκομαι εγκλωβισμένη με το ένα αγκαλιά και ο άλλος να κάνει του κεφαλιού του;; Σας τυχαίνει και εσάς;; Το μόνο καλό είναι πως είδε και ο άντρας μου τι μ@λ@κι@ μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη και χτες που ήρθε μια ξαδέρφη του να μας δει δεν την άφηνε από τα μάτια του και της είπε 40 φορές να κρατάει το κεφάλι των μωρών. Και θέλω να ελπίζω πως μετα από αυτό θα με παίρνει πιο πολύ στα σοβαρά όταν του λέω να μην με αφήνει μόνη με 2 μωρά και με κάποια φίλη/αδερφή/ξαδέρφη γιατί αυτή έχει παιδί και «ξέρει». Του το είχα πει και για εκεί που θα πηγαίναμε κυρίως γιατί η μεγάλη έχει αρχίσει να δείχνει συμπτώματα άγχους προς ξένα πρόσωπα και φοβόμουνα μη μου τα μπήξει ξαφνικά. Ουφ!!! Γενικά δεν είμαι αγχωτική με το ποιος θα πάρει αγκαλιά τα μωρά αλλά με αυτά που έγιναν νομίζω πως θα αρχίσω να γίνομαι…:(

Τα ΄πα! Ευχαριστώ για την υπομονή σας και πάσα συμβουλή δεκτή…

Φιλάκια σε όλες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Γεια σου Σεμιν δύσκολη αυτή η περίπτωση. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι φίλη σας; Γιατί αν είναι θεωρητικά μπορείς να τις μιλήσεις ειλικρινά και να της δείξεις πως θέλει να σε βοηθήσει. Αν δεν είναι φίλη πολύ άνετα μπορείς να της την πείς :evil::evil: Του τύπου καλά, πως και μεγάλωσες παιδί εσύ ενώ δε ξέρεις τα στοιχειώδη;;; Μεγάλη κακία!! ε; χεχε

Όταν ήμουν έγγυος είχε γεννήσει η γυναίκα ενός συναδέλφου και πήγα να δω το μωρό και ως άσχετη μανούλα μη με βρίσετε, πάω να το κρατήσω και σχεδόν να το βάλω να κάτσει το μωρό...Πεταχτήκαν όλοι πάνω μέχρι και ο σύζυξ μου ήξερε ότι δεν πρέπει :rolleyes::rolleyes: και μου είπαν μη μη!! δεν παρεξηγήθηκα τα παιδιά είναι φίλοι και φυσικά ήθελαν να μην πάθει κάτι το μωρό τους. Δε πιστεύω να είναι κακό να επέμβεις, οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός που σε ενοχλεί. Σίγουρα είμαστε μαμάδες λέαινες, υπερπροστατευτικές και κάπως θα πρέπει να έχουμε ένα μέτρο γιατί αγχώνουμε και τα ίδια τα μωρά αλλά αν το εντοπίζετε και συ και ο άντρας σου μη τρελαίνεσαι χώστα.

Έχουμε περάσει τα δύσκολα με τα μωρά μας και πάω στην κολλητή που γέννησε ή στην αδερφή μου και ρωτάω για να πάρω τα μωρά στα χέρια, πως θα τα κρατήσω, τι θέλουν να κάνω για να βοηθήσω. Αυτά είναι στον άνθρωπο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σου nunu, ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν είναι φίλη, μου ο άντρας της είναι συνάδελφος του άντρα μου κι έχουμε βγει κάποιες φορές. Στη φάση που πήγε να της πέσει το μωρό τα πήραμε γιατί της το είχαμε πει και οι δύο από πριν να κρατάει το κεφάλι. Αφού όταν έγινε είπε "Καλέ, όντως δεν το κρατάνε το κεφάλι τους!!" :mad: . Γενικά φάνηκε ότι την κατάλαβε τη βλακεία της και προσπαθήσαμε να την κάνουμε να μην νιώσει άλλο άσχημα. Στη δική σου περίπτωση δεν θα σε παρεξηγούσα γιατί προφανώς δεν ήξερες. Όταν οι γονείς δίνουν μωρό σε κάποιον που δεν ξέρει οφείλουν να τον προειδοποιήσουν.

Το δικό μου θέμα είναι πώς προστατεύεσαι από τέτοια.. Ειδικά στη φάση με το μπάνιο δεν κατάλαβα για πότε έγιναν όλα. Εγώ το μωρό το έδωσα στον άντρα μου και σε 3 λεπτά το βρήκα να το πλένει :shock:. Ούτε με ρώτησε ούτε με περίμενε καν. Τέλος πάντων μη σας κουράζω άλλο. Μάλλον η βλακεία αν είναι να γίνει θα γίνει όσο κι αν προσπαθείς να την αποφύγεις.

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα!!!

nunuka κι εγω ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που ξεκινας τη βαφτιση και τη διαιτα!:tongue: Πάμε μαζι μπας και δούμε ασπρη μερα!

Για ποτε λετε τη βαφτιση?

chemin νομιζω οτι απλά δεν μπορεις να κανεις κατι. Μονο το σταυρο σου, και να εχεις τα ματια σου ανοιχτα αν τυχει καμια βλακεια να την προλαβεις. Με δυο παιδια ειναι δυσκολο να τα ελεγξεις μονη σου, αρα αμεσως υπαρχει γρηγορα καποιο χερι βοηθειας που μπορει να μην ειναι και τοσο ικανο:rolleyes: ή πολύ απλά δεν εχει τον δικο σου τροπο. εγω αν καποιος δεν ξερει λεω απο πριν πως θελω να κανει κατι, αλλά αν ειναι και λιγο ατσουμπαλο εχω τεντωμενες τις κεραιες μου! Στις ηδη μαμαδες δε λεω τιποτα, και αν βλεπω πχ οτι τα εχουν πιασει καπως περιεργα ξερω οτι θα κλαψουν/γκρινιαξουν οποτε θα το καταλάβουν. Βεβαια να πω την αληθεια δεν εχει γινει και τιποτα ως τωρα. Ε και μερικα πραγματα δεν μπορεις να τα αποφευεγεις π.χ οταν χτυπανε το κεφαλι τους στην κλειδα...μου χει συμβει κι εμενα και σε παππουδες...δε λεω τιποτα τοτε.

Εμεις ησυχια σημερα καναμε δουλειες με τον αντρα μου...ο μεγαλος καθοταν, ο μικρός γκρινιααααααααα. Το απογευμα θα παμε βολτιτσα για δωρω της μαμας που γιορταζει και τζαμπο. Μεγαλές στιγμες πάλι!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...