Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!ελπιζω να ειστε καλα κι εσεις και τα μωρακια σας:Pεμεις συνεχιζουμε μια χαρα,τα μωρα εχουν παρει βαρος ο ενας 1500γρ. κι ο αλλος 1760γρ....το μονο θεμα στην ολη υποθεση ειναι οτι εχω εναν μονιμο πονο χαμηλα....δυσκολευομαι πολυ στον υπνο και στο περπατημα ακομα εδω και λιγες μερες....μεχρι και τα γονατα ποναω...ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο:rolleyes:εσεις αντιμετωπισατε κατι παρομοιο?

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημερα. Δροσουλα σχετικα εχει σημερα. Για να δουμε!

Vivoula μια χαρα το βαρος σας. Οσο για τον πονο εμενα με επιανε οταν κουραζομουν χαμηλα. δουλευεις; εγω αταματησα τη δουλεια στην 31η εβδομαδα και απο τοτε ξταν λιγο καλυτερα. Να ξαπλωνεις κ να χαλαρωνεις οταν σε πιανει. ειναι αρκετο το βαρος που κουβαλας και απο εδω κ περα θα ειναι πιο κουραστικο οποτε υπονονη. Ποδια χερια μεση ολα θα σε ενοχλουν. Εγω προς το τελος ουτε να μπω στη μπανιερα δεν μπορουσα να μπω καλα καλα.

4o4op3.png

Καλημερα!!!!!

Ναι δροσουλα και σημερα!! ΝΑ δουμε το μεσημερι πως θα ναι!

Vivoula απο δω και περα θα βαρυνεις και ολες αυτες οι δυσκολιες θα ειναι φυσιολογικές. Απλώς θελει ξεκουραση και προσοχη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερες κοριτσια! Χτες τελικα εριξε καρεκλοποδαρα αλλα ηταν υπεροχα. Μυρισε χωμα και πευκο συν οτι δροσισε. Σημερα μια χαρα ειναι ο καιρος για μπανακι οσοι μπορουν βεβαια ;)

Λαερτα καλως ηρθατε και του χρονου ακομα καλυτερα και περισσοτερες μερες! :D Μην δινεις σημασια στα κιλα, σημασια εχει πως το χαρηκατε,διασκεδασατε,φαγατε,"ξεκουραστηκατε' και το ευχαριστηθηκατε!!! Αυτες ειναι διακοπες!

Καλη η ιδεα σου για το δικο μας γιατρο. Βεβαια θα βγουμε αυτη τη βδομαδα αλλα καλο θα ηταν να ενημερωνοταν. Σ'ευχαριστω ;)

Ευη αφησατε τπτ και για μας στο τζαμπο??? :tongue::D μεγειες!

Βιβουλα ξεκουραση και ξαπλα λιγο εμεινε!

Τζεμινι βγειτε σημερα τα δυο σας, αν μπορουν να σου κρατησουν τα μωρα, δε νομιζω να βρεξει παλι...

Πλησιαζει και για μας η μερα που θα ερθουν σπιτι τα μωρα μας! Ο μικρος θα ειχε βγει αλλα περιμενει την σουρτουκο μου και μες τη βδομαδα τελειωνουν οι διακοπες τους :P Τρωνε και οι 2 40-60 μλ, ελπιζω να συνεχισουν και στο σπιτι.

p1Utp3.png

Καλημερα. Δροσουλα σχετικα εχει σημερα. Για να δουμε!

Vivoula μια χαρα το βαρος σας. Οσο για τον πονο εμενα με επιανε οταν κουραζομουν χαμηλα. δουλευεις; εγω αταματησα τη δουλεια στην 31η εβδομαδα και απο τοτε ξταν λιγο καλυτερα. Να ξαπλωνεις κ να χαλαρωνεις οταν σε πιανει. ειναι αρκετο το βαρος που κουβαλας και απο εδω κ περα θα ειναι πιο κουραστικο οποτε υπονονη. Ποδια χερια μεση ολα θα σε ενοχλουν. Εγω προς το τελος ουτε να μπω στη μπανιερα δεν μπορουσα να μπω καλα καλα.

δεν εργαζομαι...ακομα κι οταν ξαπλωνω δεν μπορω ουτε να γυρισω πλευρο!παντου ποναω...τελοσπαντων υπομονη!ο καιρος περναει!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Ναι δροσουλα και σημερα!! ΝΑ δουμε το μεσημερι πως θα ναι!

Vivoula απο δω και περα θα βαρυνεις και ολες αυτες οι δυσκολιες θα ειναι φυσιολογικές. Απλώς θελει ξεκουραση και προσοχη!

γεια σου τζεμινι!!!τι κανουν τα αγορακια σου?εσυ ποσο εβδομαδων γεννησες?

Καλημερες κοριτσια! Χτες τελικα εριξε καρεκλοποδαρα αλλα ηταν υπεροχα. Μυρισε χωμα και πευκο συν οτι δροσισε. Σημερα μια χαρα ειναι ο καιρος για μπανακι οσοι μπορουν βεβαια ;)

Λαερτα καλως ηρθατε και του χρονου ακομα καλυτερα και περισσοτερες μερες! :D Μην δινεις σημασια στα κιλα, σημασια εχει πως το χαρηκατε,διασκεδασατε,φαγατε,"ξεκουραστηκατε' και το ευχαριστηθηκατε!!! Αυτες ειναι διακοπες!

Καλη η ιδεα σου για το δικο μας γιατρο. Βεβαια θα βγουμε αυτη τη βδομαδα αλλα καλο θα ηταν να ενημερωνοταν. Σ'ευχαριστω ;)

Ευη αφησατε τπτ και για μας στο τζαμπο??? :tongue::D μεγειες!

Βιβουλα ξεκουραση και ξαπλα λιγο εμεινε!

Τζεμινι βγειτε σημερα τα δυο σας, αν μπορουν να σου κρατησουν τα μωρα, δε νομιζω να βρεξει παλι...

Πλησιαζει και για μας η μερα που θα ερθουν σπιτι τα μωρα μας! Ο μικρος θα ειχε βγει αλλα περιμενει την σουρτουκο μου και μες τη βδομαδα τελειωνουν οι διακοπες τους :P Τρωνε και οι 2 40-60 μλ, ελπιζω να συνεχισουν και στο σπιτι.

αυτο κανω μοριτσα!κουραζομαι πολυ ευκολα πλεον!με το καλο να παρεις τα μωρα σου σπιτι σας!

γεια σου τζεμινι!!!τι κανουν τα αγορακια σου?εσυ ποσο εβδομαδων γεννησες?

Καλά ειναι, μεγαλώνουν!!

Γεννησα 37 και 2 ημερων. δεν την παλευα στο τελος, αλλά αξιζε τον κοπο;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέραααααααααααα.................τι έγινε? έχει πέσει εξαφανιζόλ ε? εμείς εδώ ακάθεκτοι. Χαχα. Μαζί με τις μέλλουσες βέβαια................

Πάω να διαβάσω αυτά τα λίγα που γράψατε............:P

γυρισαμε και εμεισ!περασαμε υπεροχα!!!!αν και μασ τα χαλασε ο καιροσ τισ δυο τελευταιεσ μερεσ αλλα δεν πειραζει!!!τωρα εχουμε φουλ πλυσιματα γιατι φευγουμε παλι την αλλη εβδομαδα !θα τρεξουμε λιγο και με την βαπτιση οσο ειμμαστε εδω!!!τα βαλαμε θαλασσα τα μωρα και ξετρελαθηκαν!!!παω να διαβασω τι εχασα!πολλα φιλια σε ολεσ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα... Φυσικά και γω εδώ τόσες μέρες με τον καύσωνα ούτε που το κουνησα απ το σπίτι και τώρα που δροσισε πολυ το χαρηκα! Η κοιλιά μου έχει τσιτώσει εντελώς και τσούζει λίγο όταν αλλάζω πλευρό, κατα τα αλλα σε γενικές γραμμές το παλεύω... Την Τρίτη έχω ραντεβού με το γιατρο για να μου πει πως τα παμε. Τα μωρά ειναι υπερδραστήρια και το τι κλωτσιες τρώω δεν περιγράφεται!

Βιβούλα μου υπομονή δεν μας έμεινε πολυ ακόμα..

Μοριτσάκι με το καλό να τα πάρεις στο σπίτι απο βδομάδα!

Τάζ καλώς ήρθατε!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Καλησπέρα σας!!!

Χάθηκαμε αλλα καταλαβαίνετε... Καλοκαιρακι, θαλασσα, βόλτες και δεν συμμαζευεται...

Σήμερα πήγαμε στο ενυδρειο της Ρόδου και τα μικρα ξετρελαθηκαν, θα βάλω και φωτο κάποια στιγμη! Φτιάχνουμε και τον κηπο μας τελευταία και δεν προλαβαίνουμε!! Ακόμα δεν τελείωσε αλλα ελπίζω σε 2βδομαδουλες περίπου να μπορέσουμε να τον χαρούμε με μπόλικο παιχνιδι...

Laerta περαστικά στον μικρούλη! Γμτ σπαστικο καλοκαιριατικα να είναι το μωρο με μάσκες... :(

Elisa καλη μετακόμιση!

Moritsa άντε περνάει ο καιρός να πάρετε τα μικρα στο σπίτι! Εγω μάλλον θα έπαιρνα το ένα μωρο τουλάχιστον και ανάλογα θα ξεκλεβα λίγο χρόνο να πάω να δώ το άλλο. Έτσι λέω... Στην πράξη.... :oops:

RKdwp3.png

Glorraki ξεκινησες την πάνα ή όχι; Εγω το σκέφτομαι αλλα λένε ότι πρέπει να κλειστουμε μια δυο εβδομάδες στο σπίτι μέχρι να μάθουν και δεν λέει τώρα... Ας χειμωνιασει λίγο και βλέπουμε! Βέβαια απο μόνα τους μου λένε τουαλέτα αλλα ή για πλάκα ή κατόπιν εορτής :) εγω τους βαζω πάντως κάνουν δεν κάνουν τίποτα....

Πάντως μιλάνε κανονικοτατα... Ολοκληρωμένες φράσεις, μέχρι και τραγούδια ολόκληρα θυμούνται! Πολυ γέλιο λέμε!!! Αφήστε που απαντούν σε όλα, ακόμα και όταν πάμε βόλτα και γυρίσουμε σπίτι λένε στον μπαμπά τους που είχαμε παει, ποιους είδαμε και τι κάναμε.... Τίποτα δεν τους ξεφεύγει... :)

Αύριο φτάνει και η κολλητη μου στο νησι!!! Είμαι πολυ χαρούμενη!!! Θα είναι σαν διακοπές και για μένα!!! :)

Σας φιλω γλυκα και σας καληνυχτω και θα μπω να δώ μήπως γεννήσει και η ithaki γιατι κάτι σαν να πήρε το μάτι μου για προγραμματισμό στις 13/08...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...