Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!

Glorr οι καλύτερες διακοπές είναι μετα τον 15αυγουστο! Όλοι επιστρέφουν,έχει τελειώσει το όνειρο των διακοπών και συ τοτε θα ετοιμαζεσαι :D πέρυσι πήγαμε γύρω στις 20, κλασικά εγω μουρμουραγα που θα φύγαμε τόσο αργά αλλα ήταν ότι καλύτερο.

Σεμινα μετράς και συ αντίστροφα για διακοπές :D μια χαρα! Τα ζουζουνια σου εξελίσσονται και κάθε λίγο θα βλέπεις νέες τακτικές :D

Εβελινα σούπερ τα πας! Οι μπεμπες είναι πιο δυναμικές και μέσα στη κοιλια :tongue: Σιγα σιγα θα τελειωσεις με τις ετοιμασίες δεν χρειάζεται όλα μαζι. Ξεκουρασου τώρα που μπορείς!

Ιθάκη έφτασε ο καιρός!!! Μια βδομάδα διάφορα είχαμε. Ο ιατρός σου εδω δε θα είναι?θα λείπει αυτές τις μέρες? αν είναι γιατι να πας στις 13? και τα νερά να σπάσουν δε νομιζω να έχεις πρόβλημα. Κρατα όσο μπορείς!!

Τα δικα μας νεα είναι καλα! Ο μικρός χτες έφαγε όλο το γεύμα και μου είπε η γιατρός πως τέλος εβδομάδας μάλλον θα τον πάρω. Το γέλιο είναι πως ενω είναι πολυ ήσυχος ακούγεται με άλλους θορύβους....!!! Ρευεται σαν μεγάλος, όλοι στο θάλαμο γελάνε με τον μικρο. Για να μην σχολιάσω τους βομβαρδισμούς....μόνο που δε ροχαλιζει! Χαχα!

Η μικρη είναι πιο λαιμαργη αλλα κουράζεται γιατι δεν ξέρει να το ελέγξει. Πιστεύω είναι μεχρι να μάθει να καταπίνει σωστά και μετα τα 50 θα τα έχει για πλάκα. Το δικο μου δίλημμα είναι να πάρω τον έναν ή και τα δυο μαζι?? αν πάρω τον μικρο στη μικρη δε θα μπορω να πηγαίνω εγω.:confused:

Σε καταλαβαινω βρε παιδι μου. Και εγω δεν ηθελα να τον αφησω πισω με τιποτα. Εαν δεις οτι θα καθυστερησει η μικρη παρτον για να εγκλιματιζεσαι σιγα σιγα εστω και με το ενα. Πλακα εχουν οταν ροχαλιζουν πραγματικα. Εμενα ο μπεμπης ροχαλιζε μια φορα στο αμαξι π

ρα πολυ δυνατα και ειχε πολυ πλακα.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

κι αν σπάσουν τα νερά τον Δεκαπενταύγουστο? ωραία. Της Παναγίας.

Τότε θα χαρεί πολύ τ'αγόρι μου ;) γιατί 4 άτομα σε μια οικογενεια θα εχουν γενέθλεια την ίδια μέρα!!!

jYwYp3.png

Ετσι gemακι χωρίς βολτιτσες και λίγη ρομαντικ διάθεση δε βγαίνει. (Με τον δικό μου που δεν το χει το ρομαντικ, αλλά το μαμουχαλίκ να δω τι θα γίνει. Μάλλον με καμια φίλη θα σουρτουκεύω)

Chemin πόσο άντεξες με 5χλσ τράχηλο; Όχι πως είναι η κάθε περίπτωση ίδια βέβαια, αλλά έτσι πάνω κάτω να εχω μια εκτιμηση

Μοριτσάκι τα νεα είναι πολύ καλα για το μπεμπίνι, αλλά στο δίλημμά σου ούτε εγώ θα ήξερα τι να κάνω.... Αχ να δυναμώσει γρήγορα και το κοριτσάκι να έρθει μαζί σας!!!

Ελσα με το καλό βρε η μετακόμιση. Υπομονή και κουράγιο!! Μέρα είναι, θα περάσει ;)

Κοριτσια εμεις το σκεφτηκαμε , ρωτήσαμε και το γιατρό αν όντως πέρα από το σπάσιμο το νερών δε βλέπει άλλο λόγο γιατι να βιαστούμε κι αποφασίσαμε να το παλέψουμε μέχρι τις 20...

Δεν είμαι πολύ σίγουρη για την απόφασή μας είναι η αλήθεια. Συνέχεια ανησυχώ μήπως στριμώχνονται μεσα στην κοιλιά και μου πάθουν τίποτε... αλλά φοβάμαι και τη ΜΕΝΝ. Τι να πω.... το πολύ πολύ αν μου "τη δώσει" λέω στο γιατρό να το επισπεύσουμε...

Όλο διλήμματα γμτ!

jYwYp3.png

Chemin πόσο άντεξες με 5χλσ τράχηλο; Όχι πως είναι η κάθε περίπτωση ίδια βέβαια, αλλά έτσι πάνω κάτω να εχω μια εκτιμηση

Νομίζω πως ήδη στη β΄επιπέδου ήμουν στα 5 χιλ. Επειδή πήγαινα σε άλλο γιατρό για αυτή την εξεταση θυμάμαι που του το είπα και μου είπε "Ουσιαστικά δεν έχεις τράχηλο". Επίσης θυμάμαι ότι παρακαλούσα να πάει 3/12 που έκλεινα 28 εβδομάδες και ήταν το πρώτο όριο που είχαμε θέσει. Τελικά γέννησα 20/1, 35 εβδ. Ο γιατρός δεν το πίστευε! Αλλά μιλάμε για τρελή ακινησία.. Μέτραγα και τις φορές που πήγαινα τουαλέτα.

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Ετσι gemακι χωρίς βολτιτσες και λίγη ρομαντικ διάθεση δε βγαίνει. (Με τον δικό μου που δεν το χει το ρομαντικ, αλλά το μαμουχαλίκ να δω τι θα γίνει. Μάλλον με καμια φίλη θα σουρτουκεύω)

Μοριτσάκι τα νεα είναι πολύ καλα για το μπεμπίνι, αλλά στο δίλημμά σου ούτε εγώ θα ήξερα τι να κάνω.... Αχ να δυναμώσει γρήγορα και το κοριτσάκι να έρθει μαζί σας!!!

Ελσα με το καλό βρε η μετακόμιση. Υπομονή και κουράγιο!! Μέρα είναι, θα περάσει ;)

Κοριτσια εμεις το σκεφτηκαμε , ρωτήσαμε και το γιατρό αν όντως πέρα από το σπάσιμο το νερών δε βλέπει άλλο λόγο γιατι να βιαστούμε κι αποφασίσαμε να το παλέψουμε μέχρι τις 20...

Δεν είμαι πολύ σίγουρη για την απόφασή μας είναι η αλήθεια. Συνέχεια ανησυχώ μήπως στριμώχνονται μεσα στην κοιλιά και μου πάθουν τίποτε... αλλά φοβάμαι και τη ΜΕΝΝ. Τι να πω.... το πολύ πολύ αν μου "τη δώσει" λέω στο γιατρό να το επισπεύσουμε...

Όλο διλήμματα γμτ!

Εμενα μου εσπασαν τα νερα και γεννησα μετα απο 4 ωρες περιπου. Εχεις χρονο αρκετο. Σου ειπε ο γιατρος οτι υπαρχει θεμα; κρατα γερα... Και οσο αντεξεις. Για καλο θα ναι.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Όλο διλήμματα γμτ!

Πιστεύω πήρατε την καλύτερη απόφαση! Δέκα Μερουλες είναι θα περάσουν στο τσακ μπαμ και μην φοβάσαι τπτ. Τα μωρακια σου μια χαρα είναι:D:D

Η ζωη ολη είναι γεμάτη διλήμματα...

Εμείς αποφασίσαμε να τα πάρουμε και τα δυο μαζι το πιθανότερο Δευτέρα Τρίτη μιας και η μπεμπα μπήκε δυναμικά στο θέμα μπιμπερο! Πέρασε και το μπεμπη:D ήπιε 60μλ!!! Τελικα το γυναικείο φύλο επιβεβαιώνει την δύναμη του!

p1Utp3.png

Ιθάκη κ εγώ πιστεύω ότι κάνετε το καλύτερο... Όσο περισσότερο μείνουν στην κοιλιτσα τόσο το καλύτερο... Κ αν αποφασίσουν να βγουν νωρίτερα απο μόνα τους πάλι μια χαρα θα είσαι...

Μοριτσα μπράβο κοριτσάκι μου!!! Είδες και η μικρή σου σούπερ τα παει!!! Ετοιμασου τώρα γιατί απο την ερχόμενη εβδομάδα θα τρεχεις σαν τρελή!!!! Ρίξε κ κανέναν καλο υπνακο....

Evi 4 ώρες μετα; Αλήθεια έχεις τόσο χρόνο; Γιατί να σου πω την αλήθεια το φοβάμαι αυτο... Αν δηλαδή είμαι μονη μου σπίτι ο άντρας μου θέλει πάνω απο 45 λεπτά να έρθει στο σπίτι απο την δουλειά του και μετα θελουμε και κανένα μισάωρο τουλάχιστον να φτάσουμε στο μαιευτήριο...

tJYkp3.png

Ιθάκη κ εγώ πιστεύω ότι κάνετε το καλύτερο... Όσο περισσότερο μείνουν στην κοιλιτσα τόσο το καλύτερο... Κ αν αποφασίσουν να βγουν νωρίτερα απο μόνα τους πάλι μια χαρα θα είσαι...

Μοριτσα μπράβο κοριτσάκι μου!!! Είδες και η μικρή σου σούπερ τα παει!!! Ετοιμασου τώρα γιατί απο την ερχόμενη εβδομάδα θα τρεχεις σαν τρελή!!!! Ρίξε κ κανέναν καλο υπνακο....

Evi 4 ώρες μετα; Αλήθεια έχεις τόσο χρόνο; Γιατί να σου πω την αλήθεια το φοβάμαι αυτο... Αν δηλαδή είμαι μονη μου σπίτι ο άντρας μου θέλει πάνω απο 45 λεπτά να έρθει στο σπίτι απο την δουλειά του και μετα θελουμε και κανένα μισάωρο τουλάχιστον να φτάσουμε στο μαιευτήριο...

Ύπνος καλός δεν υπάρχει πια! Μπορει να μην εχω τα μωρα αλλα εχω το θηλαστρο :tongue: και να θέλω να κοιμηθω ξυπνάω επειδη πονάει το στήθος.

Μπορει να μην σπασαν τα νερά αλλα είχα ρωτήσει το γιατρο γιαυτο το ενδεχόμενο. Επειδη εμείς θέλαμε μιάμιση ωρα για το μαιευτήριο και είχε πει έχετε ωρα, οπότε μην αγχωνεσαι και για αυτο ;)

Πάω να κοιμηθω γιατι είμαι πτώμα.

Καληνυχτα

p1Utp3.png

Κοιταξε φανταζομαι καθε περιπτωση εχει τα δικα της. Εμενα εσπασαν 9 το πρωι και χαλαρα μου τα πηραν στις 1.20 και 1.21 το μεσημερι. Δεν καταλαβα τπτ, ουτε πονους ειχα, ουτε πετρωσε η κοιλια που μου ελεγαν ουτε συσπασεις ιδιαιτερες. Μονο ενα πονο σαν σφαχτη στην πλατη ειχα. Και ο γιατρος μου ηταν χαλαρος. Μου ειχε πει οτι εχουμε πολλες ωρες απ οταν σπασουν τα νερα ωσπου να γεννησω. Μετα μου ειπε ο αντρρας μου οτι η κοιλια μου στη μερια της μπεμπας ειχε μαζεψει λιγο. Χοχο ουτε αυτο το πηρα πρεφα.

4o4op3.png

Καλημέρα!

Elisa με το καλό η μετακομιση!!!!!!!!! Οποτε μπορεις να μας γραψει νεα απο την καινουρια ζωη!!

Gemini σίγουρα μεγαλώνοντας δεν είναι τόσο δεσμευτικό το θέμα φαγητού και σίγουρα απασχολούνται και με παιχνίδια και τα ψιλοξεγελας με διάφορα αλλά έχει και τις δύσκολες στιγμές. Χαχαχαχαχα.......................Είναι όμως να ξέρεις πολύ ωραία...........έρχονται ωραίες στιγμές. Κι όταν δε αρχίσουν και λένε και τις πρώτες λεξούλες......................εκεί να δεις. Εμει΄ς τώρα είμαστε στην φάση που έχουν αρχίσει και μιλάνε και έχει πολύ γέλιο..................................:P

χαχαχα ναι ωραια θα ειναι!;)

Σουρτουκεμα να γινεται και οπως να ναι!χαχαχα:tongue:

Όλο διλήμματα γμτ!

Ναι δυσκολη αποφαση..ομως με θετικη σκεψη και ξεκουραση ολα καλά θα πάνε!

Εμείς αποφασίσαμε να τα πάρουμε και τα δυο μαζι το πιθανότερο Δευτέρα Τρίτη μιας και η μπεμπα μπήκε δυναμικά στο θέμα μπιμπερο! Πέρασε και το μπεμπη:D ήπιε 60μλ!!! Τελικα το γυναικείο φύλο επιβεβαιώνει την δύναμη του!

Γυναικες παιδι μου! Ουτε καταλαβαινεις για ποτε βγαινουν μπροστα!:tongue:

Με το καλο να παρεις τα παιδακια σου!

Εμας καλά κυλησε το απογευμα.

Βγαινω γιατι ο μεγαλος εχει ορεξη για παιχνιδια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τι ησυχία είναι αυτη??? :rolleyes: και καλα οι μανουλες αλλα και οι μελλουσες?:tongue:

ο συνδυασμός διακοπών και σαββατοκύριακου αυτα τα αποτελέσματα έχει!

Ο καιρός παει να μας τα χαλάσει.....τώρα έχει μαυρισει και ετοιμάζεται για μπουρίνι!

p1Utp3.png

Καλησπερα κοριτσακια. Νεκρα πραγματικα. Εδω εβρεξε και η μυρωδια του νωπου εδαφους ειναι φανταστικη. Μου θυμισε το χωριο μου, τα καλοκαιρια που περνουσα μικρη... Παππουδες, γιαγιαδες. Αχχχ.

Εμεις πηγαμε τζαμπο κ τα σηκωσαμε ολα. Χαρηλαν κ τα μικρα με τα παιχνιδια.

Μοριτσα τι λενε τα μωρακια σου; ποτε με το καλο; πως τρωνε τωρα;

4o4op3.png

Τσα!!! Να'μαι κι εγώ πάλι εδώ!!!! Πίσω στη βάση μας!!! Λοιπόν, η Κεφαλονιά τα σπάει, περάσαμε εκπληκτικά υπέροχα, ποιος να το φανταζόταν ότι είναι τόσο σούπερ!!! Αν και πολλή ζέστη, σαν την Αθήνα!!! Ωστόσο, εγώ λοξούς εκεί δεν πέτυχα, όλοι σούπερ εξυπηρετικοί, ευγενικοί και ανοιχτόκαρδοι!! Μια χαρά!!!

Τα μωρά πήγαν στο πρώτο τους beach party, αλλά και στο πρώτο τους πανηγύρι και περάσαν τέλεια! Έμαθαν τόσο πολύ να βγαίνουν έξω σε σημείο που όταν τα έβαζα μέσα στο σπίτι βαράγαν τρελλή υστερία!!! Έχουν μάθει τα σούρτα φέρτα τώρα και δεν μαζεύονται! Πέραν του ότι δεν ακούν καθόλου. Πάντως πολύ γέλιο, και στη θάλασσα και στην πισίνα. Το μόνο κακό είναι ότι επειδή τρώγαμε και πίναμε συνεχώς, μέσα σε 10 μέρες πήρα 3,5 κιλά! Αίσχος!!!

Το πάρτυ μας είχε κι αυτό τρελλό σουξέ, ξεφύγαν όλοι και στο κέφι και στο πιοτό και θα μας μείνουν αξέχαστα τα πρώτα μας γενέθλια!!!

Κάναμε και το εμβόλιο προχτές και πήραμε τις οδηγίες για τη συνέχεια. Λοιπόν, θέλω να τους δίνω φρέσκο γάλα, ποιο προτείνετε?? Λέω να μη δίνω παιδικά, εσείς τι λέτε?? Για γιαούρτια μου είπε να μη δίνω πλέον παιδικά αλλά κανονικά στραγγιστά με μέλι. Βάζω όλες τις τροφές από'δω και μπρος και το φαί πιρουνάτο. Δοκίμασα σήμερα, και η μικρή το έφαγε αλλά ο μικρός ψιλοέκλαιγε και τελικά έφαγε πολύ λίγο. Λέω να δω και μήπως βγάλω την πάνα αν τα καταφέρουμε γιατί δεν τη θέλουν καθόλου και με τόσα πλυσίματα που κάνω όλη μέρα, γίνεται πόλεμος!!! Δεν αντέχω άλλο!! Θα δοκιμάσω κι ο,τι γινει...

Μορίτσα, στο σπίτι θα μάθουν οι μουρίτσες να τρώνε. Πίεσέ τους μεθαύριο να στα δώσουν και τα δύο μωρά. Το βάρος τους είναι μια χαρά. Έχεις δικό σου νεογνολόγο να πάτε μαζί στο νοσοκομείο?? Γιατί αυτός θα σου πει, ο γιατρός σου. Κι ότι σου πει. Εγώ ξέρω και στα 2 κιλά βγαίνουν κι από τη στιγμή που δεν έχουν ίκτερο θα μάθουν να τρώνε αν τους ταίζεις τακτικά ανά 2,5 ώρες. Καλή επιτυχία!!!

120247mcv711uxx1.gif

Τσα!!! Να'μαι κι εγώ πάλι εδώ!!!! Πίσω στη βάση μας!!! Λοιπόν, η Κεφαλονιά τα σπάει, περάσαμε εκπληκτικά υπέροχα, ποιος να το φανταζόταν ότι είναι τόσο σούπερ!!! Αν και πολλή ζέστη, σαν την Αθήνα!!! Ωστόσο, εγώ λοξούς εκεί δεν πέτυχα, όλοι σούπερ εξυπηρετικοί, ευγενικοί και ανοιχτόκαρδοι!! Μια χαρά!!!

Τα μωρά πήγαν στο πρώτο τους beach party, αλλά και στο πρώτο τους πανηγύρι και περάσαν τέλεια! Έμαθαν τόσο πολύ να βγαίνουν έξω σε σημείο που όταν τα έβαζα μέσα στο σπίτι βαράγαν τρελλή υστερία!!! Έχουν μάθει τα σούρτα φέρτα τώρα και δεν μαζεύονται! Πέραν του ότι δεν ακούν καθόλου. Πάντως πολύ γέλιο, και στη θάλασσα και στην πισίνα. Το μόνο κακό είναι ότι επειδή τρώγαμε και πίναμε συνεχώς, μέσα σε 10 μέρες πήρα 3,5 κιλά! Αίσχος!!!

Το πάρτυ μας είχε κι αυτό τρελλό σουξέ, ξεφύγαν όλοι και στο κέφι και στο πιοτό και θα μας μείνουν αξέχαστα τα πρώτα μας γενέθλια!!!

Κάναμε και το εμβόλιο προχτές και πήραμε τις οδηγίες για τη συνέχεια. Λοιπόν, θέλω να τους δίνω φρέσκο γάλα, ποιο προτείνετε?? Λέω να μη δίνω παιδικά, εσείς τι λέτε?? Για γιαούρτια μου είπε να μη δίνω πλέον παιδικά αλλά κανονικά στραγγιστά με μέλι. Βάζω όλες τις τροφές από'δω και μπρος και το φαί πιρουνάτο. Δοκίμασα σήμερα, και η μικρή το έφαγε αλλά ο μικρός ψιλοέκλαιγε και τελικά έφαγε πολύ λίγο. Λέω να δω και μήπως βγάλω την πάνα αν τα καταφέρουμε γιατί δεν τη θέλουν καθόλου και με τόσα πλυσίματα που κάνω όλη μέρα, γίνεται πόλεμος!!! Δεν αντέχω άλλο!! Θα δοκιμάσω κι ο,τι γινει...

Μορίτσα, στο σπίτι θα μάθουν οι μουρίτσες να τρώνε. Πίεσέ τους μεθαύριο να στα δώσουν και τα δύο μωρά. Το βάρος τους είναι μια χαρά. Έχεις δικό σου νεογνολόγο να πάτε μαζί στο νοσοκομείο?? Γιατί αυτός θα σου πει, ο γιατρός σου. Κι ότι σου πει. Εγώ ξέρω και στα 2 κιλά βγαίνουν κι από τη στιγμή που δεν έχουν ίκτερο θα μάθουν να τρώνε αν τους ταίζεις τακτικά ανά 2,5 ώρες. Καλή επιτυχία!!!

Καλως ηρθατε. Χρονια σας πολλα. Γερα να ναι κ καλοτυχα. Καλη προσαρμογη ευχομαι...

4o4op3.png

Τι ησυχία είναι αυτη??? :rolleyes: και καλα οι μανουλες αλλα και οι μελλουσες?:tongue:

ο συνδυασμός διακοπών και σαββατοκύριακου αυτα τα αποτελέσματα έχει!

Ο καιρός παει να μας τα χαλάσει.....τώρα έχει μαυρισει και ετοιμάζεται για μπουρίνι!

Ελα ντε! Παραλιγο να βαρεσουμε διαλυση!

Τι νεα εσεις?

Εδω εβεξε και η ατμοσφαιρα ειναι σουπερ! λεγαμε ομως σημερα με τον αντρα μου να βγουμε για φαγητο ανευ τεκνων και μας τα χαλασε...δεν πειραζει!

Evizogr μεγεια τα πραγματακια! Γενικα ωραιες οι βολτες στα τζαμπο;)

Laerta καλωσηρθατε!!!!!!! Φερνεις αερα διακοπων! Περασαν το τεστ τα μικρα σου,ε? Και beach party τα ατιμουτσικα χαχαχα!! Τελικα οι διακοπες αρεσουν σε ολους!

Μπραβο και για τις τροφες...μου ακουγεται μεγαλη ανεξαρτησια το φαγητο... οσο για το γαλα καποτε ειχε πεσει στα χερια μου ενα ενημερωτικο απο greenpeace κι ελεγε απο γαλατα το καλυτερο ειναι αγνο, και μεβγαλ, μετα ολυμπος...δεν καλοθυμαμαι...τα πρωτα μονο μου ειχαν μεινει κι αυτα παιρνω τοσον καιρο.

Χρονια σας πολλά κιολας ή το ξαναειπαμε??!

Καλησπερα ειπα?? Δεν ειπα! Καλησπερα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...