Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπραβο Εβελίνα. Και τώρα ψώνια, αλλά με προσοχή!!!!!

Εμείς πάλι, τράχηλος 1,5. Και είμαστε σε διλημμα . Να κανονισουμε ραντεβού στις 13/8 ή να περιμενουμε όπως λέγαμε για 20/8 με αρκετη ξάπλα ρισκάροντάς το να σπάσουν τα νερά πιο νωρίς? Οεο!

Αααααααχχχχχχ διακοπές Chemin. Διακοπές κι ας είναι και σε 10 ημέρες, τι όμορφα!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Εβελίνα. Και τώρα ψώνια, αλλά με προσοχή!!!!!

Εμείς πάλι, τράχηλος 1,5. Και είμαστε σε διλημμα . Να κανονισουμε ραντεβού στις 13/8 ή να περιμενουμε όπως λέγαμε για 20/8 με αρκετη ξάπλα ρισκάροντάς το να σπάσουν τα νερά πιο νωρίς? Οεο!

Αααααααχχχχχχ διακοπές Chemin. Διακοπές κι ας είναι και σε 10 ημέρες, τι όμορφα!

Καλησπέρα κι από εμε΄να΄. Πωπωπωπωπ πλησιάζει η ώρα ε? πως αισθάνεσαι? κι αν σπάσουν τα νερά τον Δεκαπενταύγουστο? ωραία. Της Παναγίας. Από ποιον εξαρτάται απ το αν θα κλείσετε ραντεβου? από εσένα? ο γιατρός τι λέει?

evelina μια χαρα ο τραχηλος!! Η ξαπλα επιασε τοπο τελικά, μην το κουνάς ρουπι!:tongue: με το καλό και οι ενεσούλες, δεν ειναι τιποτα!

ithaki πω πω εφτασε η ωρα!! Μετα απο μενα ειναι η μοριτσα και μετα εσυ,ε? Για την ημ/νια ο γιατρος τι λέει?? Ποιος αποφασιζει? Να γραψεις εννοείται να ξερουμε!

chemin οκ αν ειναι θα ψαξω τη Χιλιαδού να σας βρω;) Να κανετε φασαρία παρακαλώ:tongue: Αλλά δεν το βλεπω...να μας πεις εντυπώσεις οπως και να χει!

glorr μιας και τα διδυμακια σου εχουν μεγαλώσει μπορεις σε παρακάλώ να δωσεις ενα στιγμα πως θα ειναι το επομενο μας καλοκαιρι?? Δηλ τα τζεμτζεμια που θα ειναι ενος ετους και κατι τι θα κανουν?? Οεο?? Εγω λεω οτι θα περπατανε και ναι θα εχουμε το κυνηγητο μην πεσουν κτλ αλλά θα ειναι καλυτερα απο τωρα. Δηλ δε θα εχουμε τοση κλεισουρα, θα τα πηγαινουμε για μπανιο, και καμια βολτα (στο καροτσι καθονται αφου περπατανε?),και θα μπορουμε να τα αφηνουμε και πιο ευκολα σε γιαγιαδες, και δε θα γκρινιαζουν τοσο αφου θα απασχολουνται με παιχνιδια κτλ. Πώς το βλεπεις το σκηνικο?? Ουτοπία?? Ειναι λιγο μακρια απλά σημερα με τον αντρα μου σκεφτομασταν το επομενο καλοκαιρι και ειπα να ρωτησω:rolleyes:

Εγω κοιμησα τα μικρα και τα αφησα λιγο με τη μαμα μου και καναμε με τον αντρα μου μια βολτα με το αυτοκινητο. δεν την παλευα αλλο... Ωραια ηταν!!

Αυριο πάμε γιατρο για τα 2α εμβολια. Καληνυχτιζω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!

Τάϊσα μπέμπες και περιμένω τη μαμά μου να κάτσει για να πάω σουπερ μαρκετ αλλά κάπου είναι εξαφανισμένη..

Εβελίνα μια χαρά όλα!! Καλή συνέχεια!!

Εμένα πάντως με τράχηλο 5 χιλ ο γιατρός με είχε αφήσει πολύ καιρό (αναγκαστικά γιατί ήταν πολύ νωρίς) και περιέργως κράτησε. Τα νερά έσπασαν ακριβώς στις 35. Αν δεν θες να το ρισκάρεις για 15Αυγουστο και το βάρος σας είναι καλό, οκ. Διαφορετικά γιατί να βιαστείτε;

Για τις διακοπές, καταλαβαίνω πώς το λες κι εγώ κάπως έτσι είμαι. Πώς και πώς το περιμένω. Να χαίρεσαι όμως τώρα γιατί αυτό που θα ζήσεις δεν συγκρίνεται με τίποτα!! Διακοπές θα ξαναπάς (κάποτε :tongue::D).

chemin οκ αν ειναι θα ψαξω τη Χιλιαδού να σας βρω:wink: Να κανετε φασαρία παρακαλώ:tongue: Αλλά δεν το βλεπω...να μας πεις εντυπώσεις οπως και να χει!

Ναι, καλέ, θέαμα θα γίνουμε..!! Μην ανησυχεις γι΄αυτό :D! Εννοείται θα μπω να σας πω μετά!

glorr μιας και τα διδυμακια σου εχουν μεγαλώσει μπορεις σε παρακάλώ να δωσεις ενα στιγμα πως θα ειναι το επομενο μας καλοκαιρι?? Δηλ τα τζεμτζεμια που θα ειναι ενος ετους και κατι τι θα κανουν?? Οεο?? Εγω λεω οτι θα περπατανε και ναι θα εχουμε το κυνηγητο μην πεσουν κτλ αλλά θα ειναι καλυτερα απο τωρα. Δηλ δε θα εχουμε τοση κλεισουρα, θα τα πηγαινουμε για μπανιο, και καμια βολτα (στο καροτσι καθονται αφου περπατανε?),και θα μπορουμε να τα αφηνουμε και πιο ευκολα σε γιαγιαδες, και δε θα γκρινιαζουν τοσο αφου θα απασχολουνται με παιχνιδια κτλ. Πώς το βλεπεις το σκηνικο?? Ουτοπία?? Ειναι λιγο μακρια απλά σημερα με τον αντρα μου σκεφτομασταν το επομενο καλοκαιρι και ειπα να ρωτησω:rolleyes:

Εγω κοιμησα τα μικρα και τα αφησα λιγο με τη μαμα μου και καναμε με τον αντρα μου μια βολτα με το αυτοκινητο. δεν την παλευα αλλο... Ωραια ηταν!!

Αυριο πάμε γιατρο για τα 2α εμβολια. Καληνυχτιζω!!

Ναι ρε συ Glorr για πες, για πες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλημερα κοριτσακια!!!!

ιθακη κ αν σπασουν τα νερα απο μονα τους τι εγινε? θα λειπει ο γιατρος μηπως για 15αυγουστο? αλλιως που το προβλημα?

chemin πιστευεις οτι μου εχει λειψει η βολτα στο σουπερ μαρκετ???

gemini βολτουλα με τον αντρακο σου? φανταζομαι με τον ερχομο των μωρων αυτες οι στιγμες θα ειναι πολυτιμες... εμεις πολλες φορες καθομαστε στον καναπε και απολαμβανουμε την ησυχια που επικρατει με τον αντρα μου και σκεφτομαστε οτι θα κανουμε πολυυυυ καιρο να το ξαναζησουμε αυτο...

μοριτσαααααα που εισαι??? τι κανουν τα μωρακια?

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Glorr οι καλύτερες διακοπές είναι μετα τον 15αυγουστο! Όλοι επιστρέφουν,έχει τελειώσει το όνειρο των διακοπών και συ τοτε θα ετοιμαζεσαι :D πέρυσι πήγαμε γύρω στις 20, κλασικά εγω μουρμουραγα που θα φύγαμε τόσο αργά αλλα ήταν ότι καλύτερο.

Σεμινα μετράς και συ αντίστροφα για διακοπές :D μια χαρα! Τα ζουζουνια σου εξελίσσονται και κάθε λίγο θα βλέπεις νέες τακτικές :D

Εβελινα σούπερ τα πας! Οι μπεμπες είναι πιο δυναμικές και μέσα στη κοιλια :tongue: Σιγα σιγα θα τελειωσεις με τις ετοιμασίες δεν χρειάζεται όλα μαζι. Ξεκουρασου τώρα που μπορείς!

Ιθάκη έφτασε ο καιρός!!! Μια βδομάδα διάφορα είχαμε. Ο ιατρός σου εδω δε θα είναι?θα λείπει αυτές τις μέρες? αν είναι γιατι να πας στις 13? και τα νερά να σπάσουν δε νομιζω να έχεις πρόβλημα. Κρατα όσο μπορείς!!

Τα δικα μας νεα είναι καλα! Ο μικρός χτες έφαγε όλο το γεύμα και μου είπε η γιατρός πως τέλος εβδομάδας μάλλον θα τον πάρω. Το γέλιο είναι πως ενω είναι πολυ ήσυχος ακούγεται με άλλους θορύβους....!!! Ρευεται σαν μεγάλος, όλοι στο θάλαμο γελάνε με τον μικρο. Για να μην σχολιάσω τους βομβαρδισμούς....μόνο που δε ροχαλιζει! Χαχα!

Η μικρη είναι πιο λαιμαργη αλλα κουράζεται γιατι δεν ξέρει να το ελέγξει. Πιστεύω είναι μεχρι να μάθει να καταπίνει σωστά και μετα τα 50 θα τα έχει για πλάκα. Το δικο μου δίλημμα είναι να πάρω τον έναν ή και τα δυο μαζι?? αν πάρω τον μικρο στη μικρη δε θα μπορω να πηγαίνω εγω.:confused:

p1Utp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

ιθακη κ αν σπασουν τα νερα απο μονα τους τι εγινε? θα λειπει ο γιατρος μηπως για 15αυγουστο? αλλιως που το προβλημα?

chemin πιστευεις οτι μου εχει λειψει η βολτα στο σουπερ μαρκετ???

Όχι απλά σε πιστεύω, το ΄χω ζήσει! Είναι τώρα κανας μήνας που μπορώ και πηγαίνω εγώ αντί για τον άντρα μου και ακόμα χαζοχαίρομαι!!!

Όσο για τις στιγμές ησυχίας, οντως μετά των ερχομό των μωρών είναι πολύτιμες όπως και οι στιγμές που μπορείς να ασχοληθείς για λίγο με τον εαυτό σου χωρίς να ανησυχείς για μωρά, γκρίνιες, ταίσματα κ.λπ... Αλλά υπάρχουν και υπέροχες στιγμές μες το χαμό με τα μωρά σου :D!!

Καλημέρα Μορίτσα!! Μια χαρά τα νέα σας!

Να σου πω την αλήθεια εγώ θα ήθελα να τα πάρω και τα δύο μαζί. Από την άλλη είναι άδικο να μένει ένα μωρό χωρίς λόγο μέσα. Για τη μικρή δεν σου δώσανε καθόλου χρονοδιάγραμμα; Αν η διαφορά είναι 1-2 μέρες θα έλεγα να τα πάρεις μαζί. Αν είναι περισσότερο ...δεν ξέρω.

μοριτσα μπραβο στα μωρα σου!!! ο μπεμπακος ετοιμαζεται για την μεγαλη εξοδο? και η μικρη θα βγει συντομα.. τα μωρακια εχουν πολυ πλακα οταν βγαζουν αυτους τους ηχους.. το ειχα ζησει με το βαφτιστηρι μου...

θα συμφωνησω με την chemin.. αν ειναι για 1-2 μερες μπορεις να περιμενεις.. αλλιως νομιζω ειναι καλυτερα να τον παρεις σπιτι.. δεν υπαρχει καποιος που θα μπορει να στον κραταει για 2-3 ωρες για να πεταγεσαι να βλεπεις και την μικρουλα σου?

tJYkp3.png

Καλημέρα Μορίτσα!! Μια χαρά τα νέα σας!

Να σου πω την αλήθεια εγώ θα ήθελα να τα πάρω και τα δύο μαζί. Από την άλλη είναι άδικο να μένει ένα μωρό χωρίς λόγο μέσα. Για τη μικρή δεν σου δώσανε καθόλου χρονοδιάγραμμα; Αν η διαφορά είναι 1-2 μέρες θα έλεγα να τα πάρεις μαζί. Αν είναι περισσότερο ...δεν ξέρω.

μοριτσα μπραβο στα μωρα σου!!! ο μπεμπακος ετοιμαζεται για την μεγαλη εξοδο? και η μικρη θα βγει συντομα.. τα μωρακια εχουν πολυ πλακα οταν βγαζουν αυτους τους ηχους.. το ειχα ζησει με το βαφτιστηρι μου...

θα συμφωνησω με την chemin.. αν ειναι για 1-2 μερες μπορεις να περιμενεις.. αλλιως νομιζω ειναι καλυτερα να τον παρεις σπιτι.. δεν υπαρχει καποιος που θα μπορει να στον κραταει για 2-3 ωρες για να πεταγεσαι να βλεπεις και την μικρουλα σου?

Αν ήταν για 1-2 μέρες θα τα έπαιρνα μαζι αλλα αν τελικα μου δώσουν το οκ για Π/Σ πιστεύω η μικρη θα είναι έτοιμη τέλος της άλλης. Θα δω τι θα μου πουν σήμερα οι γιατροι.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Τρέχω μήπως καταφέρουμε να φύγουμε για διακοπές το Σάββατο... Λένε και κάνουν πολλά καινούρια πράγματα τα μικρά αλλά έχει πέσει πολύ γκρίνια. Γενικά έχω καλή διάθεση αν και σωματικά έχω φτάσει στα όρια μου...

Ithaki, evelina και mara καλή δύναμη! Καλοκαίρι είναι θα περάσει...

Ιδιαίτερα σε εσένα Ithaki που πλησιάζει η ώρα, σας εύχομαι με το καλό να υποδεχτείτε τα νέα μέλη της οικογένειας!

moritsa είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα και τελικά τους πήρα πρώτα τον έναν και μετά τον άλλον καθώς ο γιατρός μου με συμβούλευσε ότι όπως και να το κάνεις νοσοκομείο είναι... Δεν είχα βοήθεια οπότε έβγαζα γάλα και πηγαίναμε μια ο ένας, μια ο άλλος με τον άντρα μου στο επισκεπτήριο. Τον μικρό τον πήρα με πίεση όταν θεώρησα ότι τον κρατάνε χωρίς να χρειάζεται.

gemini καλύτερα να μην απαντήσω εγώ, γιατί θεωρώ από τον χρόνο που περπατάνε μέχρι να επικοινωνήσουν με κάποιες λεξούλες , την πιο δύσκολη περίοδο...

glorr, chemin καλές διακοπές!

nufi πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις διακοπές ... είναι στιγμές που είναι πολύ δύσκολα αν κρίνω απο τη γκρίνια των δικών μου. Καλή συνέχεια!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Γεια.Νομίζω η Gemini ρώτησε και ποιά άλλη? αχ δεν θυμάμαι. Λοιπόν.......

Κοιίτα να δεις. όταν χρονίζουν και μετά βλέπεις τελείωςδιαφορετικά πράγματα. Εμένα βέβαια ψιλοάργησαν να περπατήσουν, δεν περπάτησαν στον χρόνο. Αλλά εντάξει. Έχει γέλιο. Ναι μπορείς να πηγαίνεις βόλτες κτλ αλλά εκεί κυνηγάς τρελά έτσι? αν δεν κάθονται και λίγο καρότσι σου βγαίνει λίγο η η πιστη. Γιατί πάνω που αρχίζουν και βάζουν ποδαράκι κάτω μετά δεν θέλουν αγκαλιές και τέτοια. Θέλουν συνέχεια περπατητό. κατάλαβες? εμένα τα δικά μου καθόντουσαν αρκετά στο καρότσι. Μην σου πω και τώρα κάθονται. Για βόλτα μόνο όμως έτσι? όχι να πάμε να κάτσουμε για καφέ και τέτοια. Αν περπατάμε νάι.

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι όταν δεν περπατάγανε ήταν πιο εύκολα τελικά. Γιατί κι εγώ έλεγα άντε πότε θα περπατήσουν κλπ αλλά τελικά είναι δύσκολο. Μην πέσουν, μήν χτυπήσουν, μην κάνουν, μήν ράνουν...............

Οπότε απόλαυσε τώρα καροτσάκι και αγκαλίτσες!!! Χαχαχαχα.

προσωπική άποψη πάντα έτσι?

Καλησπέρα!

Ναι, καλέ, θέαμα θα γίνουμε..!! Μην ανησυχεις γι΄αυτό :D! Εννοείται θα μπω να σας πω μετά!

Οκ!

Κι εγω αναπολω σουπερ μαρκετ παρολο που δεν ξετρελαινομουν κιολας...

gemini βολτουλα με τον αντρακο σου? φανταζομαι με τον ερχομο των μωρων αυτες οι στιγμες θα ειναι πολυτιμες... εμεις πολλες φορες καθομαστε στον καναπε και απολαμβανουμε την ησυχια που επικρατει με τον αντρα μου και σκεφτομαστε οτι θα κανουμε πολυυυυ καιρο να το ξαναζησουμε αυτο...

Αχ θυμαμαι κι εγω μια τετοια συζητηση... Ναι, πραγματι ετσι ειναι. απολαυστε τις στιγμες τωρα που μπορειτε!

Εγω χτες ανανεωθηκα με μια απλη βολτα να φανταστεις..:|

Τα δικα μας νεα είναι καλα! Ο μικρός χτες έφαγε όλο το γεύμα και μου είπε η γιατρός πως τέλος εβδομάδας μάλλον θα τον πάρω. Το γέλιο είναι πως ενω είναι πολυ ήσυχος ακούγεται με άλλους θορύβους....!!! Ρευεται σαν μεγάλος, όλοι στο θάλαμο γελάνε με τον μικρο. Για να μην σχολιάσω τους βομβαρδισμούς....μόνο που δε ροχαλιζει! Χαχα!

Η μικρη είναι πιο λαιμαργη αλλα κουράζεται γιατι δεν ξέρει να το ελέγξει. Πιστεύω είναι μεχρι να μάθει να καταπίνει σωστά και μετα τα 50 θα τα έχει για πλάκα. Το δικο μου δίλημμα είναι να πάρω τον έναν ή και τα δυο μαζι?? αν πάρω τον μικρο στη μικρη δε θα μπορω να πηγαίνω εγω.:confused:

Αχ ωραια ο μικρος! Μπραβο σας!

Κι εγω θα συμφωνησω με την εβελινα που συμφωνει με τη σεμιν :tongue: Αν ειναι λιγες μερες η διαφορα περιμενε, ειδάλλως παρε τον μικρο και βλέπετε...

Γειά σας κορίτσια! Τρέχω μήπως καταφέρουμε να φύγουμε για διακοπές το Σάββατο... Λένε και κάνουν πολλά καινούρια πράγματα τα μικρά αλλά έχει πέσει πολύ γκρίνια. Γενικά έχω καλή διάθεση αν και σωματικά έχω φτάσει στα όρια μου...

Ελα μην το σκεφτεσαι, θα χαλαρωσεις στις διακοπες!

Φευγετε κι εσεις, καλα να περάσετε!:P

gemini καλύτερα να μην απαντήσω εγώ, γιατί θεωρώ από τον χρόνο που περπατάνε μέχρι να επικοινωνήσουν με κάποιες λεξούλες , την πιο δύσκολη περίοδο...

ιιιιιιιιιιιιι λες ε??? Τι μας περιμενει δηλαδή!!!!

Γεια.Νομίζω η Gemini ρώτησε και ποιά άλλη? αχ δεν θυμάμαι. Λοιπόν.......

Κοιίτα να δεις. όταν χρονίζουν και μετά βλέπεις τελείωςδιαφορετικά πράγματα. Εμένα βέβαια ψιλοάργησαν να περπατήσουν, δεν περπάτησαν στον χρόνο. Αλλά εντάξει. Έχει γέλιο. Ναι μπορείς να πηγαίνεις βόλτες κτλ αλλά εκεί κυνηγάς τρελά έτσι? αν δεν κάθονται και λίγο καρότσι σου βγαίνει λίγο η η πιστη. Γιατί πάνω που αρχίζουν και βάζουν ποδαράκι κάτω μετά δεν θέλουν αγκαλιές και τέτοια. Θέλουν συνέχεια περπατητό. κατάλαβες? εμένα τα δικά μου καθόντουσαν αρκετά στο καρότσι. Μην σου πω και τώρα κάθονται. Για βόλτα μόνο όμως έτσι? όχι να πάμε να κάτσουμε για καφέ και τέτοια. Αν περπατάμε νάι.

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι όταν δεν περπατάγανε ήταν πιο εύκολα τελικά. Γιατί κι εγώ έλεγα άντε πότε θα περπατήσουν κλπ αλλά τελικά είναι δύσκολο. Μην πέσουν, μήν χτυπήσουν, μην κάνουν, μήν ράνουν...............

Οπότε απόλαυσε τώρα καροτσάκι και αγκαλίτσες!!! Χαχαχαχα.

προσωπική άποψη πάντα έτσι?

Ωχ εγω ρωτησα για να παρω λιγο θαρρος κοριτσια:?:?

Οκ το εχω φανταστει οτι θα εχει πολύυυυυυυ κυνηγητο το πραγμα. Ομως κατα τα αλλα δεν ειναι πιο παιδακια, δηλ πιο ευκολα στο φαγητο, στο να τα κανεις λιγο να χαζεψουν, να παιξουν με κανα παιχνιδακι?? Εεε?? Μπουρδες λεω?? Μαλλον η καθε ηλικια εχει τα καλα και τα κακα της τελικα:rolleyes: Αε βιωσουμε τις στιγμες οπως ειναι. Περνανε τα χρονια αλλωστε και συντομα θα γινουν 15χρονών:tongue:

Λοιπον εγω μες στο κεφι σημερα! Πηγαμε γιατρο και ο μικρος εχει παρει μια χαρα βαρος καιο υψος. Ισως τον συγκρινουμε με τον αλλον που ειναι πιο μεγαλοσωμος και μπερδευομαστε. Οπότε τον αφηνω να τρωει ως εχει! Καναμε και τα εμβολια, να δουμε πως θα κυλησει το απογευμα...

φιλιααααα!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

3038843822_86e7da935c%255B1%255D.jpg

Διδυμομανούλες μου... μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και την κάνουμε! Αύριο η μεγάλη μέρα...ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ!!!!

Στο νέο μας σπίτι δεν έχουμε ακόμα ιντερνετ και δεν ξέρω πότε θα τα καταφέρουμε να βάλουμε... δεν έχει "πόρτα" - λέει!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έως την επόμενη λοιπόν φορά που θα καταφέρω να διαβάσω νέα σας, να ευχηθώ σε όλες σας να είστε γερές, να χαίρεστε τα μωράκια σας και να περνάτε όμορφα. Σε όσες μανούλες αναμένουν τα διδυμάκια τους (Ιθάκη!!!!!!!! :tongue:) με το καλό να αγκαλιάσετε τα ονειράκια σας! Μορίτσα... με το καλό να έρθουν σπίτι τα δικά σας ονειράκια!

Σας φιλώ!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Gemini σίγουρα μεγαλώνοντας δεν είναι τόσο δεσμευτικό το θέμα φαγητού και σίγουρα απασχολούνται και με παιχνίδια και τα ψιλοξεγελας με διάφορα αλλά έχει και τις δύσκολες στιγμές. Χαχαχαχαχα.......................Είναι όμως να ξέρεις πολύ ωραία...........έρχονται ωραίες στιγμές. Κι όταν δε αρχίσουν και λένε και τις πρώτες λεξούλες......................εκεί να δεις. Εμει΄ς τώρα είμαστε στην φάση που έχουν αρχίσει και μιλάνε και έχει πολύ γέλιο..................................:P

ELISA με το καλό να πάτε στο καινούριο σας σπιτάκι.................και όποτε μπορείς μπες να μας πεις νέα.................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...