Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες και μελλουσες! Τελικα διαπιστωνω πως οι ορμονες μας χορευουν!! Ποτε ερχονται στα ισια τους, ξερει καμια? Αυριο παω στο γυναικολογο να με δει και θα τον ζαλισω στις ερωτησεις.

σημερα εχω καλα νεα, φαγαμε 45 μλ!!! Ελπιζω να γινεται συνεχεια μπας και βγουμε. Η μικρη παρολο που ξεκινησε αργοτερα το μπιμπερο παει καλυτερα απο τον τεμπελακο μου.

Ιθακη αυτοι θελουν να πινουν μπιμπερο γιατι οταν τα παρεις σπιτι να μην αρχισουν να χανουν βαρος. Τα παιρνεις δλδ ετοιμα, εκπαιδευμενα!!! Και γω αυτη τη απορια ειχα και μαλιστα τους ειχα ρωτησει, μια που θηλαζει ξερει ποσο τρωνε, πως το παιρνει σπιτι? Αλλα στη ΜΕΝΝ ειναι πιο αυστηρα και ακολουθουν κανονες.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

ειμαστε ακομη διακοπες κ μπαινω σπανια, αλλα μολις διαβασα τα νεα σου moritsa κ θελω να σου αναφερω κ εγω την εμπειρια μου γιατι ειδα ο,τι εχεις πεσει ψυχολογικα λιγακι..

τα δικα μου γεννηθηκαν 1510+1490 γρ στην32η εβδ. εμειναν μενν σχεδον 1μηνα.

βρισκονταν μαλιστα σε διαφορετικες μενν γιατι οταν γεννησα δεν υπηρχαν 2κενες θεσεις σε καμια μενν.....

καναμε λοιπον καθημερινα τη διαδρομη χαλανδρι-γουδι-νικαια για να τα δουμε κ να τους παω το γαλα μου..δυσκολα ηταν αλλα περασε..

ο μικρος ξεκινησε πινοντας 3ml...ελαχιστο ε? καθε φορα που μαθαιναμε ο,τι του αυξησαν την ποσοτητα εστω κ 5ml πετουσαμε! αργησε λιγο περισσοτερο να παρει τα πανω του απ οτι η μικρη, αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι οτι καποια στιγμη απλως αρχισε να τρωει ολο κ πιο σταθερα καλυτερα. προφανως δυναμωσε αρκετα, η κ συνηθισε το μπιμπερο.

ηταν μικρο το διαστημα απ τα 45ml μεχρι τη μερα που μας ειπαν να τα παρουμε σπιτι..αιφνιδιαστηκαμε κιολας για να καταλαβεις!

οποτε να εισαι αισιοδοξη κ σιγουρη ο,τι σε λιγες μερες θα αναλαβεις εσυ εξολοκληρου τη διατροφη τους!

για μας βεβαια ηταν σημαντικο να αποκτησουν κ το απαιτουμενο βαρος για να φυγουν απ τη μενν ,δλδ 2κιλα.

ειναι σε μενν ιδιωτικoυ νοσοκομειου τα μωρα σου να υποθεσω..γιατι προσεξα οτι το βαρος τους ειναι μεγαλο κ απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει καποιο αλλο ζητημα.

στη θεση σου θα επεμενα να τα ταισω με τον συζυγο μου καποιες φορες για να διαπιστωσω αν οντως δεν τρωνε ακομη καλα, η αν δεν επιμενουν αρκετα οι κοπελες οπως σκεφτηκες..

αυτο το γραφω μονο επειδη υπαρχουν ιστοριες κ εδω στην παρεα μας με μενν που κρατησαν τα μωρα περισσοτερο απ οσο ισως χρειαζοταν.

η agorakia πχ τσακωθηκε για να τα παρει τελικα...

αυτα, ευχομαι συντομα να ειστε ολη η οικογενεια μαζι!

κουραγιο κ καλη διαθεση!!

33E7p2.png

τα φιλια μου κ σ ολες τις μελλουσες κ ηδη!

ελπιζω να ειστε ηρεμες κ χαλαρες οι πρωτες κ να περνατε ομορφα με τα ζουζουνια σας οι δευτερες!

εμεις καλα, αλλα το φαινομενο "terrible two's" μαλλον χτυπησε την πορτα μας..

κ ειναι 2x2!!!!! οχι light κατασταση δλδ!

θα δουμε... μπορει απλως να ξεσαλωνουν επειδη ειναι στην εξοχη...

σας χαιρετω!!

33E7p2.png

καλησπερα κοριτσια!

ειμαστε ακομη διακοπες κ μπαινω σπανια, αλλα μολις διαβασα τα νεα σου moritsa κ θελω να σου αναφερω κ εγω την εμπειρια μου γιατι ειδα ο,τι εχεις πεσει ψυχολογικα λιγακι..

τα δικα μου γεννηθηκαν 1510+1490 γρ στην32η εβδ. εμειναν μενν σχεδον 1μηνα.

βρισκονταν μαλιστα σε διαφορετικες μενν γιατι οταν γεννησα δεν υπηρχαν 2κενες θεσεις σε καμια μενν.....

καναμε λοιπον καθημερινα τη διαδρομη χαλανδρι-γουδι-νικαια για να τα δουμε κ να τους παω το γαλα μου..δυσκολα ηταν αλλα περασε..

ο μικρος ξεκινησε πινοντας 3ml...ελαχιστο ε? καθε φορα που μαθαιναμε ο,τι του αυξησαν την ποσοτητα εστω κ 5ml πετουσαμε! αργησε λιγο περισσοτερο να παρει τα πανω του απ τη μικρη, αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι οτι καποια στιγμη απλως αρχισε να τρωει ολο κ πιο σταθερα καλυτερα. προφανως δυναμωσε αρκετα, η κ συνηθισε το μπιμπερο.

ηταν μικρο το διαστημα απ τα 45ml μεχρι τη μερα που μας ειπαν να τα παρουμε σπιτι..αιφνιδιαστηκαμε κιολας για να καταλαβεις!

οποτε να εισαι αισιοδοξη κ σιγουρη ο,τι σε λιγες μερες θα αναλαβεις εσυ εξολοκληρου τη διατροφη τους!

για μας βεβαια ηταν σημαντικο να αποκτησουν κ το απαιτουμενο βαρος για να φυγουν απ τη μενν ,δλδ 2κιλα.

ειναι σε μενν ιδιωτικoυ νοσοκομειου τα μωρα σου να υποθεσω..γιατι προσεξα οτι το βαρος τους ειναι μεγαλο κ απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει καποιο αλλο ζητημα.

στη θεση σου θα επεμενα να τα ταισω με τον συζυγο μου καποιες φορες για να διαπιστωσω αν οντως δεν τρωνε ακομη καλα, η αν δεν επιμενουν αρκετα οι κοπελες..

αυτο το γραφω μονο επειδη υπαρχουν ιστοριες κ εδω στην παρεα μας με μενν που κρατησαν τα μωρα περισσοτερο απ οσο ισως χρειαζοταν.

η agorakia πχ τσακωθηκε για να τα παρει τελικα...

αυτα, ευχομαι συντομα να ειστε ολη η οικογενεια μαζι!

κουραγιο κ καλη διαθεση!!

Πρεπει να σταματησω να διαμαρτυρομαι γιατι διαβαζω μεγαλυτερες ταλαιπωριες απο την δικη μου. Αλλα ωρες ωρες με παιρνει και μενα απο κατω ποση δυναμη και υπομονη να εχω? Στην αρχη μπηκαμε για την ανωριμοτητα των πνευμονων την οποια την ξεπερασαμε σε 7-10 μερες και τωρα εχουν περασει αλλες 10 για να μαθουμε να τρωμε. Αναρωτιεμαι τελικα αν ειχαν προβλημα ποσο καιρο θα καθομασταν? Σιγουρα παιζει ρολο το μαιευτηριο γιατι οπως και να το κανουμε μετραει το χρηματικο,απο τη στιγμη που το καλυπτει το ταμειο...

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τη στηριξη ;) Καλη συνεχεια στις διακοπες σας!:D

p1Utp3.png

Πρεπει να σταματησω να διαμαρτυρομαι γιατι διαβαζω μεγαλυτερες ταλαιπωριες απο την δικη μου.

Καθόλου δεν πρέπει να σταματησεις, κυρίως γιατί οι αμφιβολίες σου είναι πολύ λογικές. Και νομίζω γι'αυτό σου τα έγραψε η Nufi.

Βρε Μοριτσάκι,μήπως να κινησεις διαδικασίες να τα πάρεις σπίτι αν δεν έχουν κάποιο ιατρικό πρόβλημα , παρα μόνο το πόσο θα πιουν καθε μερα; Δε νομιζω ότι πρέπει να τα κρατάνε αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Εσύ ξέρεις, όμως.

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Καληπερα!

moritsa κατ αρχην γι αυτο ειμαστε εδω..για να "διαμαρτυρομαστε" και να τα λεμε η μια με την αλλη. Και ναι πάντα υπαρχουν και χειροτερα, ομως ο σταυρος που σηκωνουμε εμεις ειναι βαρυτερος... Λογικο ειναι να θες να γκρινιαξεις και η υπομονη σου να εξαντλειται ωρες ωρες. Οπότε λεγε τα εδω να ξεσπάσεις. εγω παντως εξακολουθω να πιστευω οτι θα τα παρεις συντομα σπιτι. Τωρα με τις θερμοκοιτιδες δεν ξερω τι παιζει...

Εμεις πηγαμε για μπανακι σημερα και ηταν ωραια. Ομως εχω θεμα με τον μικρο. Τα δυο τελευταια γευματα δεν τρωει, αλλά γκρινιαζει. Γενικα ειναι πιο γκρινιαρης και δυσκολος στο φαι οκ. Ομως χτες εφαγε λιγο στις 8 και μετα κατα τις 11 πάλι ελαχιστα. Πιανει τη θηλη τρωει λιγο μετα γκρινιαζει. Τον βαζω να ρευτει, κανει στανταρ και γουλια μεγαλη και συνηθως συνεχιζει να τρωει. Χτες ομως οχι. Κοιμηθηκε σχεδον χωρις να εχει φαει και ξυπνησε 5:30 το πρωι:shock: Το πρωι νομιζω καν δεν ειχε βρεξει την πανα του. Σημερα πάλι τα ιδια...δεν ηθελα να τον αφησω νηστικο 2η μερα ομως και του εδωσα ξενο. Και ηπιε 210μλ!!:shock: Και ειχε πιει και λιγο απ το στηθος. Στον παιδιατρο θα παμε πεμπτη πρωι ετσι κι αλλιως για εμβολια οποτε δεν τον παιρνω τηλ. Ηξερα ομως οτι κατι παιζει με το φαγητο γτ δεν εχε παρει πολύ βαρος...οι γιαγιαδες μου ειπαν κιολας οτι αδυνατισε:rolleyes: Τρωει πολύ ατσαλα και κανει και πολλές γουλιες. Ο γιατρος πριν ενα μηνα μου ειχε πει αφου παιρνει βαρος δε μας πειραζει...για να δουμε τωρα πως τα εχει πάει...

Αυτα! Α! Και να πω κιολα οτι οταν τον ειδα τον μικρο να πινει απ το μπιμπερο (τον ταισε ο αντρας μου) ενιωσα προδωμενη:cry::cry: Οτι δε θελει το δικο μου γαλα κτλ κτλ...Ορμονες σου λεει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα!

Δεν ειναι τιποτα συγκεκριμένο...πιστευω φαση και ελπιζω συντομα περαστική! Πηγα και το πρωι λιγο στα μαγαζια...και λεω το Σαββατο να μου κρατησει τα μωρα η μαμα να παμε με τον αντρα μου για φαγητο. Για να δουμε!

Χτες ξεκινησαμε να παμε καροτσαδα, αλλά στο αυτοκινητο ο μικρος εκλαιγε τοοοοοσο πολύ που καναμε 2 χλμ και γυρισαμε!:?

Τωρα σε λιγο θα ταισω και θα παμε για μπανακι...εχει πολύ ζεστη ήδη και λεει απο αυριο θα ναι χειροτερα:rolleyes:

Κοριτσια ακουω για τις αγορες σας και θυμαμαι τα δικά μου! Χτες κιολας κοιτουσα κατι φωτο που ημουν εγκυος και ενιωσα μια απιστευτη νοσταλγία...Λετε οι ορμονες να χορευουν ακόμα??

Πάντως να κανετε τις αγορες σας σχετικα νωρις γιατι στο τελος βαραινουμε πολύ.

Α! και τωρα ακομα κι εμενα ο αντρας μου εξω απ τα μαγαζια μ αφηνει και ψωνιζω...που χρονος να κανεις βολτα και να κοιτας βιτρινες??

evi αδεια δεν εχεις? Η ειναι που τωρα ξεκινησες και δε δικαιούσαι?

μοριτσα τα μικρα?

ιθακη εμενα το στηθος μεγαλωσε παρα πολύ απο τη στιγμη μου εμεινα εγκυος! Αφου απορουσα που θα φτασει ως το τελος της εγκυμοσυνης! Ευτυχως ομως πηρε οσο ηταν στην αρχη κι εμεινε εκει...παντως ακομα μεγαλο ειναι...

Καληπερα!

moritsa κατ αρχην γι αυτο ειμαστε εδω..για να "διαμαρτυρομαστε" και να τα λεμε η μια με την αλλη. Και ναι πάντα υπαρχουν και χειροτερα, ομως ο σταυρος που σηκωνουμε εμεις ειναι βαρυτερος... Λογικο ειναι να θες να γκρινιαξεις και η υπομονη σου να εξαντλειται ωρες ωρες. Οπότε λεγε τα εδω να ξεσπάσεις. εγω παντως εξακολουθω να πιστευω οτι θα τα παρεις συντομα σπιτι. Τωρα με τις θερμοκοιτιδες δεν ξερω τι παιζει...

Εμεις πηγαμε για μπανακι σημερα και ηταν ωραια. Ομως εχω θεμα με τον μικρο. Τα δυο τελευταια γευματα δεν τρωει, αλλά γκρινιαζει. Γενικα ειναι πιο γκρινιαρης και δυσκολος στο φαι οκ. Ομως χτες εφαγε λιγο στις 8 και μετα κατα τις 11 πάλι ελαχιστα. Πιανει τη θηλη τρωει λιγο μετα γκρινιαζει. Τον βαζω να ρευτει, κανει στανταρ και γουλια μεγαλη και συνηθως συνεχιζει να τρωει. Χτες ομως οχι. Κοιμηθηκε σχεδον χωρις να εχει φαει και ξυπνησε 5:30 το πρωι:shock: Το πρωι νομιζω καν δεν ειχε βρεξει την πανα του. Σημερα πάλι τα ιδια...δεν ηθελα να τον αφησω νηστικο 2η μερα ομως και του εδωσα ξενο. Και ηπιε 210μλ!!:shock: Και ειχε πιει και λιγο απ το στηθος. Στον παιδιατρο θα παμε πεμπτη πρωι ετσι κι αλλιως για εμβολια οποτε δεν τον παιρνω τηλ. Ηξερα ομως οτι κατι παιζει με το φαγητο γτ δεν εχε παρει πολύ βαρος...οι γιαγιαδες μου ειπαν κιολας οτι αδυνατισε:rolleyes: Τρωει πολύ ατσαλα και κανει και πολλές γουλιες. Ο γιατρος πριν ενα μηνα μου ειχε πει αφου παιρνει βαρος δε μας πειραζει...για να δουμε τωρα πως τα εχει πάει...

Αυτα! Α! Και να πω κιολα οτι οταν τον ειδα τον μικρο να πινει απ το μπιμπερο (τον ταισε ο αντρας μου) ενιωσα προδωμενη:cry::cry: Οτι δε θελει το δικο μου γαλα κτλ κτλ...Ορμονες σου λεει...

Καλησπερααα. Μπορει να τον εχει επηρεασει η ζεστη και να μην βολευεται καλα στο στηθος. Μπορει οταν ακουμπαει επανω σου να ζεσταινεται πιο πολυ. Η μπορει να ηθελε αλλαγη στο μενου του το παιδι. Και εμενα η μικρη τωρα το βραδυ δεν ηθελα να φαει με τιποτα ομως. Με το ζορι εφαγε 100 και κοιμηθηκε. Ζεσταινεται η βγαζει δοντι τι να πω. Ελπιζω μονο μην ξυπνησει χαραματα να φαει. Δεν θα το αντεξω... Εχω ξεσυνηθισει το ξενιχτι.

4o4op3.png

Καλησπερααα. Μπορει να τον εχει επηρεασει η ζεστη και να μην βολευεται καλα στο στηθος. Μπορει οταν ακουμπαει επανω σου να ζεσταινεται πιο πολυ. Η μπορει να ηθελε αλλαγη στο μενου του το παιδι. Και εμενα η μικρη τωρα το βραδυ δεν ηθελα να φαει με τιποτα ομως. Με το ζορι εφαγε 100 και κοιμηθηκε. Ζεσταινεται η βγαζει δοντι τι να πω. Ελπιζω μονο μην ξυπνησει χαραματα να φαει. Δεν θα το αντεξω... Εχω ξεσυνηθισει το ξενιχτι.

Σωστα λες, μπορει ετσι να ναι. Κατι πρεπει να γινει ομως αν συνεχιστει αυτο, ετσι δεν ειναι?

Εσενα η μικρη ποσο τρωει? Ευχομαι να μη σου ξυπνησει μες στη νυχτα! Το ξενυχτι ειναι αλλο πραγμα οντως! Κι εγω τωρα ουτε να το διανοηθω δε θελω εκεινο το καθε 2ωρο. Τωρα ξενυχταω ομως αναγκαστικά στο νετ...ψαχνω πληροφοριες για το θηλασμο. ΘΑ κουτουλάω αυριο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εδω θα κάνουμε ψυχαναλυση η μια στην άλλη μου φαίνεται! Κοστίζει και ο ψυχαναλυτης :tongue:

Τζεμινι μπορει νάναι παροδικο αυτο με τον μικρο ή και εξαιτιας της ζέστης. Όπως και να έχει η Πέμπτη είναι κοντα και θα το συζητήσεις με το γιατρο. Μηπως πινει ο μεγάλος και δεν αφήνει στο μικρο τπτ?

Εγω σκέφτομαι να αρχίσω κανενα ματζουνι μπας και αυξησω τη παραγωγη γιατι τώρα δε τους προλαβαίνω!

Πάω να αρμεξω την αγελαδιτσα ;) καληνύχτα κορίτσια!

p1Utp3.png

Καλημερα!

μοριτσα ναι, αυριο θα δουμε πως εχουν τα πραγματα.

Για αυξηση παραγωγης λενε τριγωνέλλα, μαραθο και γλυκάνισο. Επίσης προτεινουν και μαγια μπυρας αλλά πρεπει να παιρνεις αρκετες τη μερα, δε θυμαμαι ποσες... Και φυσικα πρεπει να τρως καλά.

Να μας πεις και σημερα τι εκαναν απο φαγητο τα μικρα σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααα...................τι κάνετε? εμείς ακόμη εδώ Περιμένουμε να έλθει 17 του μήνα για να φύγουμε ναπάμε λίγο χωριό να αλλάξουμε καμία παράσταση γιατί δεν παλεύεται αλλο εδώ. Εσέις καλά?

CHEMIN σ ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα σχόλια. Να είσαι καλά και εσύ να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου!!!!!!!!!!1111

Καλημέρες σε όλες τις μέλλουσες και ήδη διδυμομάνες!

Μου λείψατε, όλο ήθελα να γράψω και όλο κάτι τύχαινε! Τα μωράμου έχουν μάθει το φοβερό στριφογυριστό σύστημα μετακίνησης «πωπος-κοιλιά-πωπός-κοιλιά και όπου με βγάλει» :D, και όλο από κάπου τα μαζεύω!

Είδα φωτογραφίες από Ταζάκια και Γκλοράκια και πολύ το χάρηκα. Είναι κουκλάκια τα παιδάκια σας! Να τα χαίρεστε!

Μορίτσα, κοριτσάκι έχεις δίκιο αλλά κάνε λίγο υπομονή ακόμα. Είναι απλά θέμα χρόνου να έρθουν τα νινάκια σου σπίτι. Προετοιμάσου σωματικά και ψυχολογικά και θα δεις θα συμβεί πολύ σύντομα!

Νούφι terrible twos ε;; Κάτι έχει πάρει το αυτί μου!! Καλό κουράγιο!!!

Geminako φυσικό ήταν να νιώσεις έτσι όταν είδες το μικρό να πίνει από μπουκάλι (φυσικό για γυναίκα, μάνα κ.λπ.;):D). Σε καταλαβαίνω. Αλλά μην ξεχνάς: εκλογίκευση!! Το μωρό σου πάντα σ΄αγαπά και σε έχει απόλυτη ανάγκη!

Πολλές απουσίες για διακοπές βλέπω αλλά δεν πτοούμαι πια!! Επιτέλους κανονίσαμε πού και πότε θα πάμε. Μετράω μέρες: 10 και σήμερα!! Ναύπακτο και Κατερίνη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε!!

Φιλάκια σε όλες και καλή συνέχεια στις εγκυούλες που ένα ζόρι παραπάνω το τραβάνε τώρα με τη ζέστη!

(ελπίζω να ξαναμπώ αλλά δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες πια! )

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Glorr κοντά φεύγουμε! Άντε καλά να περάσουμε!!

Gemini όντως είναι δύσκολο! Πού να συντονίζεις 4 μωρά και 2 άντρες :-D;; Θα είμαστε εκεί 19-24, στη Χιλιαδού, αλλά ελπίζουμε να κάνουμε βολτίτσες και στην πόλη. Αν βρεθείς εκεί και δεις ένα κόκκινο Mcklaren διδυμοκάροτσο, εμείς θα είμαστε!! Σκούξε "Σεμίνα" και ελπίζω να θυμηθώ να απαντήσω :-P. Δε με λένε έτσι αλλά έχω συνηθίσει να απαντάω και σε αυτό ;).

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σας διαβάζω απο το κινητο κ έτσι δεν θα σχολιάσω και πολλά... Μόνο 1-2 πραγματάκια...

Μοριτσα τι κάνουν τα μωρακια σου; Πως τα πήγαν σήμερα;

Τζεμινι πως παει η ψυχολογία;;; Ανέβηκε καθόλου με τα μπανακια;

Σεμιν θα περάσουν οι μέρες και θα αναχωρησετε κ εσείς με τις κουκλιτσες σας!!! Άρχισε το κυνηγητό; Που να περπατήσουν κιόλας!!!

Εμείς πήγαμε σήμερα για υπέρηχο και όλα είναι σούπερ!! Ο τραχηλος με την ξαπλα πήγε στα 3,5 εκατ!!!! Η μπεμπα έχει στριμωξει τον αδερφό της σε μια γωνιτσα και έχει πάρει όλο τον χώρο μέσα στην

κοιλια η οποία έφτασε τα 1180γρ και ο μικρός είναι 950γρ... Λίγο αυξημένα αμνιακα βρήκαμε στην μπεμπα αλλα είναι σε φυσιολογικα πλαίσια οπότε το παρακολουθούμε... Το σ/κ θα κάνω και τις ενέσεις κορτιζονης.. Την πρώτη δόση τώρα και άλλη μια στις 32 εβδομάδες...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...