Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Απο την αρχή το ένιωθα όταν κουραζόμουν λίγο. Εγώ είχα και μικροσυσπασεις μετά την περιδεση και τις έχω ακόμα. Μέχρι στιγμής ο τραχηλος ειναι μια χαρα και το ράμμα κρατάει. Αν δεν έχεις συσπασεις μη φοβάσαι. Απλά κανε τις βόλτες και τις αγορές σου με μέτρο. Και γω δουλειές στο σπίτι εγώ να κάνω απ το Πάσχα!!!

συσπασεις δεν εχω ευτυχως... κ εγω το βαρος συνηθως το νιωθω οταν κουραστω λιγο.. απο δουλειες κ εγω απο το πασχα εχω να κανω.. τα καθημερινα τα κανει ο αντρας μου και εχω και βοηθεια μια φορα την εβδομαδα για τα υπολοιπα..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εχω διαβασει ότι τα εσ. μιας χρησης ειναι πολυ χρησιμα αν και τσιμπημενα στην τιμή. Θα παρω τετοια αρχικα αλλά και βαμβακερα.

Εβελίνα, ναι, εχεις και την περίδεση, οπότε άσε με εμενα τι λέω , αν ο γιατρος σου πει να προσεχεις τις πολλές μετακινησεις , οι αγορές ας μείνουν πίσω

jYwYp3.png

Γεια σας κορίτσια! Πολυ χαίρομαι με τις ετοιμασίες σας! Μάρα, Ιθάκη και Εβελινα εύχομαι να κρατήστε όσο περισσότερο μπορείτε για να πάρετε τα μωρακια σας σπιτι! Το σουτιέν θηλασμου είναι πολυ βολικό και χρησιμο. Εβελινα έχεις δουλειές με φούντες :tongue: δυο δωματια έχεις να ετοιμασεις. Καλα Κουράγια στον άντρα σου!

Τζεμινι χτες ήσουν εσυ πεσμένη, σημερα είμαι χάλια εγω.. Με έπιασε το παράπονο :-( δεν μου φτάνει το ωράριο του επισκεπτηριου. Έχει αρχίσει και εξαντληται η υπομονη μου και τα νευρα μου χαλια.Τα μωρακια απο υγεία είναι καλα, το βάρος τους ανεβαίνει, αλλα δυσκολεύονται με το μπιμπερο και έτσι μένουμε μέσα. Αν συνεχίσουμε με τέτοιους ρυθμούς θα μπει ο Σεπτέμβρης.

p1Utp3.png

Καλησπέρα!

Δεν ειναι τιποτα συγκεκριμένο...πιστευω φαση και ελπιζω συντομα περαστική! Πηγα και το πρωι λιγο στα μαγαζια...και λεω το Σαββατο να μου κρατησει τα μωρα η μαμα να παμε με τον αντρα μου για φαγητο. Για να δουμε!

Χτες ξεκινησαμε να παμε καροτσαδα, αλλά στο αυτοκινητο ο μικρος εκλαιγε τοοοοοσο πολύ που καναμε 2 χλμ και γυρισαμε!:?

Τωρα σε λιγο θα ταισω και θα παμε για μπανακι...εχει πολύ ζεστη ήδη και λεει απο αυριο θα ναι χειροτερα:rolleyes:

Κοριτσια ακουω για τις αγορες σας και θυμαμαι τα δικά μου! Χτες κιολας κοιτουσα κατι φωτο που ημουν εγκυος και ενιωσα μια απιστευτη νοσταλγία...Λετε οι ορμονες να χορευουν ακόμα??

Πάντως να κανετε τις αγορες σας σχετικα νωρις γιατι στο τελος βαραινουμε πολύ.

Α! και τωρα ακομα κι εμενα ο αντρας μου εξω απ τα μαγαζια μ αφηνει και ψωνιζω...που χρονος να κανεις βολτα και να κοιτας βιτρινες??

evi αδεια δεν εχεις? Η ειναι που τωρα ξεκινησες και δε δικαιούσαι?

μοριτσα τα μικρα?

ιθακη εμενα το στηθος μεγαλωσε παρα πολύ απο τη στιγμη μου εμεινα εγκυος! Αφου απορουσα που θα φτασει ως το τελος της εγκυμοσυνης! Ευτυχως ομως πηρε οσο ηταν στην αρχη κι εμεινε εκει...παντως ακομα μεγαλο ειναι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμινι χτες ήσουν εσυ πεσμένη, σημερα είμαι χάλια εγω.. Με έπιασε το παράπονο :-( δεν μου φτάνει το ωράριο του επισκεπτηριου. Έχει αρχίσει και εξαντληται η υπομονη μου και τα νευρα μου χαλια.Τα μωρακια απο υγεία είναι καλα, το βάρος τους ανεβαίνει, αλλα δυσκολεύονται με το μπιμπερο και έτσι μένουμε μέσα. Αν συνεχίσουμε με τέτοιους ρυθμούς θα μπει ο Σεπτέμβρης.

Ελα ελα ειπαμε να ανεβουμε λιγο! Μην επηρρεαζεσαι!

Καταλαβαινω την κουραση σου...κανε ομως λιγο υπομονη. Ποσο βαρος εχουν τωρα? Απο μπιμπερο ποσο πινουν? Καλα σεπτεμβρης δεν μπαινει με τιποτα! Ουτε να το σκεφτεσαι.. Εγω λεω πριν τον 15Αυγουστο θα βγειτε.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Πολυ χαίρομαι με τις ετοιμασίες σας! Μάρα, Ιθάκη και Εβελινα εύχομαι να κρατήστε όσο περισσότερο μπορείτε για να πάρετε τα μωρακια σας σπιτι! Το σουτιέν θηλασμου είναι πολυ βολικό και χρησιμο. Εβελινα έχεις δουλειές με φούντες :tongue: δυο δωματια έχεις να ετοιμασεις. Καλα Κουράγια στον άντρα σου!

Αχ βρε μοριτσακι ποσο σε νοιωθω. Και εγω ετσι ημουν με τον μικρο μου. Βεβαια δεν μειναμε μεσα οσο εσεις. Αφου να σκεφτεις ηταν να βγουμε δευτερα με τη μικρη αλλα εμεινα μεσα, πληρωσαμε ποσα δεν ξερω κι εγω παραπανω, μειναμε εως την παρασκευη για να φυγουμε ολοι μαζι. Και παλι δεν ξεραμε ποτε θα τον παιρναμε. Πηγαιναμε μερα με την μερα. Εγω βλεπεις δεν οδηγω και θα μου ηταν δυσκολο να πηγαινοερχομαι να τον βλεπω κ δεν μπορουσα να φυγω... Ξαφνικα την πεμπτη αρχισε να τρωει σταθερα 50αρακια και ετσι τον πηραμε. Δεν νομιζω να σας παει τοσο μωρε. Το πολυ καμμια εβδομαδα. Ειναι να παρουν μπρος. Μετα δεν σταματανε!!! Εσυ κρατα γερααααα.

4o4op3.png

ιθακη μια χαρα απο βαρος τα μωρα σου!!! με το καλο να τα κρατησεις αγκαλιτσα!!!

περιμενω να δω την τεταρτη πως ειναι ο τραχηλος γιατι τον εχω αγχος.. νιωθω και λιγο βαρος ωρες ωρες και δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ή πρεπει να ανυσηχω... αν ειναι ολα καλα στον υπερηχο και τωρα θα ξεχυθω στα μαγαζια...

Με μετρο τα ψωνια. Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις. Και εγω προς το τελος Ενοιωθα βαρος. Ζωνη εγκυμοσυνης εχεις; με ειχε βοηθησει αρκετα.

4o4op3.png

Σήμερα με έχει πάρει απο κάτω, δε ξέρω γιατι μου βγηκε έτσι.,στεναχωριεται και ο άντρας μου που με βλέπει έτσι αλλα δεν μπορω να προσποιουμαι. Μου την έδωσε και η μαια :? χτες που ταισα το μπεμπη με υπομονη ήπιε 40 μλ απο 20 που έπινε. Σήμερα ήπιαμε 25 σε μιση ωρα και η μαια επειδη τελείωνε η βάρδια της μου τον πηρε άρον άρον γιατι λέει κουράζεται και τόσο τρώει κάθε μέρα. Τις καταλαβαίνω και αυτές έχουν τόσα μωρα σιγα μην ασχολούνται με τις ώρες στο καθένα αλλα πως θα πάρει μπρος να αρχίσει να τρώει???? εγω θυμαμαι και την διπλανή μου στο δωμάτιο, μια ωρα έκανε να φάει 20 μλ. Η γιατρός λέει, είναι μικρα σε ηλικία να μην έχουμε απαιτήσεις 9μηνων, θέλουν το χρόνο τους. Η μπεμπα τρώει 15μλ αλλα αυτη τώρα αρχισε το μπιμπερο. Το βάρος τους δεν είναι πρόβλημα, έχουν παει 2490 κ 2250. Ουφ, Άντε να πάρουν μπρος και να αδειάζουν τα μπιμπερο γιατι θα σαλταρω.

Τζεμινι και γω έτσι έλεγα πριν το 15 Αυγ. Αλλα το βλέπω χλωμο

Ευη με καταλαβαίνεις..κάθε μέρα κάνω χλμ και 3 + ώρες για να τα δω μιση ωρα και να τα ταισω ένα γεύμα.

p1Utp3.png

Μοριτσα μην απελπιζεσαι... Όλα καλά θα πανε... Μάλλον θέλουν τον χρόνο τους... Είναι μέχρι να πάρουν μπρος... Υπομονή...

Gemini τι έχεις κοριτσάκι μου; Με τα ψώνια δεν ενιωσες καλύτερα; Καλά θα κανείς να βγεις λίγο μονη σου με το αντρακι σου...

tJYkp3.png

Με μετρο τα ψωνια. Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις. Και εγω προς το τελος Ενοιωθα βαρος. Ζωνη εγκυμοσυνης εχεις; με ειχε βοηθησει αρκετα.

Evi λες να βοηθήσει η ζωνη; Τι ακριβώς κάνει αυτή η ζωνη;

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Evi λες να βοηθήσει η ζωνη; Τι ακριβώς κάνει αυτή η ζωνη;

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=307192&itm=2982987&ct=10605&pid=40

Την φόρεσα πάρα πολύ ειδικά όσο δούλευα που ημουν στη γύρα για αρκετές ώρες. στο σπίτι δεν την φορούσα καθόλου. αυτή ουσιαστικά σου κρατάει την κοιλιά χωρίς να στην πιέζει και ξεκουράζει και την μέση. υπάρχουν διαφόρων ειδών. ο γυναικολόγος μου επέμενε να την πάρω και όντως με βοήθησε.

όσο για τα σουτιέν θηλασμού εγώ αγόρασα από το μαιευτήριο κάτι ειδικά που μου κρατούσαν το στήθος πολύ καλά. αν θέλεις να τα κοιτάξω και να σοτ πω μάρκα. αν και μου είχαν πει ότι δεν πουλιούντια στο εμπόριο μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα και καλά. και δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβά 25ευρώ.

Άδεια θα πάρω τον Σεπτέμβριο που είναι η βάπτιση των μπουμπουκιών μου. προς το παρών πήζω στη δουλειά γιατί έχω να ετοιμάσω διάφορα και έχω προθεσμίες να τηρήσω..... σκατούλες!!!!

4o4op3.png

Σήμερα με έχει πάρει απο κάτω, δε ξέρω γιατι μου βγηκε έτσι.,στεναχωριεται και ο άντρας μου που με βλέπει έτσι αλλα δεν μπορω να προσποιουμαι. Μου την έδωσε και η μαια :? χτες που ταισα το μπεμπη με υπομονη ήπιε 40 μλ απο 20 που έπινε. Σήμερα ήπιαμε 25 σε μιση ωρα και η μαια επειδη τελείωνε η βάρδια της μου τον πηρε άρον άρον γιατι λέει κουράζεται και τόσο τρώει κάθε μέρα. Τις καταλαβαίνω και αυτές έχουν τόσα μωρα σιγα μην ασχολούνται με τις ώρες στο καθένα αλλα πως θα πάρει μπρος να αρχίσει να τρώει???? εγω θυμαμαι και την διπλανή μου στο δωμάτιο, μια ωρα έκανε να φάει 20 μλ. Η γιατρός λέει, είναι μικρα σε ηλικία να μην έχουμε απαιτήσεις 9μηνων, θέλουν το χρόνο τους. Η μπεμπα τρώει 15μλ αλλα αυτη τώρα αρχισε το μπιμπερο. Το βάρος τους δεν είναι πρόβλημα, έχουν παει 2490 κ 2250. Ουφ, Άντε να πάρουν μπρος και να αδειάζουν τα μπιμπερο γιατι θα σαλταρω.

Τζεμινι και γω έτσι έλεγα πριν το 15 Αυγ. Αλλα το βλέπω χλωμο

Ευη με καταλαβαίνεις..κάθε μέρα κάνω χλμ και 3 + ώρες για να τα δω μιση ωρα και να τα ταισω ένα γεύμα.

μορίτσα σου στέλνω πμ

4o4op3.png

μοριτσα μην απελπιζεσαι... κι εγω νομιζω μπορει το ποσο πινουν να αλλαξει και απο τη μια μερα στην αλλη. Οσο για την κουραση φανταζομαι...εχεις πηξει στη διαδρομη. Υπομονη και σε λιγο καιρο θα τα χεις σπιτι σου!

εβελινα ναι παλι καλα που ξεφυα λιγο το πρωι. Αλλά γενικά πεσμενη η κατασταση... Ευτυχως πηγαμε για μπανακι και ηταν ωραια! Βεβαια τα τζεμτζεμια δεν καθησαν και τοσο καλά, αλλά ε, μια βουτιτσα τη ριξαμε!

evi οκ αφου θα την παρεις μετα την αδεια....θα ξεκουραζεσαι οταν ολοι οι αλλοι δουλεύουν!χαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Με έπιασε το παράπονο :-( δεν μου φτάνει το ωράριο του επισκεπτηριου. Έχει αρχίσει και εξαντληται η υπομονη μου και τα νευρα μου χαλια.Τα μωρακια απο υγεία είναι καλα, το βάρος τους ανεβαίνει, αλλα δυσκολεύονται με το μπιμπερο και έτσι μένουμε μέσα. Αν συνεχίσουμε με τέτοιους ρυθμούς θα μπει ο Σεπτέμβρης.

Λογικό είναι αυτό που νιώθεις βρε Μοριτσάκι. Σου λείπουν και τα θέλεις σπίτι μαζί σου. Να δεις που από τη μια στιγμή στην άλλη θα κατεβάζουν τα 50αρια και θα ζητανε κι άλλο και θα σου πουν να τα πάρεις μαζί σου. Στην προθέρμανση είναι βρε! Αλλά τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά και κυρίως από τη στιγμή που τα πάνε καλά κι όλο κι αναπτύσσονται... Όμως δεν πολυκαταλαβαίνω τη λογική τους... αφού αναπνέουν πλέον μόνα τους, γιατί δε σου τα δίνουν σπίτι να αναλάβεις εσύ εξ ολοκλήρου τα γεύματά τους. Αφού κι αυτοί που τα έχουν δεν τα ταϊζουν τελικα ικανοποιητικά. Δλδ ώστε να φτασουν το στοχο που οι ίδιοι έθεσαν, της συνεχώς αυξανόμενης ποσότητας. Λέω κάτι λάθος;

Τελικά τα εσώρουχα μιας χρήσης είναι 5,5 Ε η πεντάδα. Κόστος που παλεύεται

Τζεμ κι εμενα μ'επιασε αυτό με την απροσδιόριστη θλίψη.... Το μεσημερι που μιλούσα με μια φίλη στο τηλ. έβαλα τα κλάματα "Και θα κάνουμε παρέα και μετα που θα γεννήσω;;;" Μπουχουχουχου κλάμα η κυρία....

Τι να πεις;

jYwYp3.png

koritsia συγνωμη για την σφηνα,,,,για οσες μανουλες κανανε αιτηση για παιδικους και μεινανε εκτος εχουμε ανοιξει θεμα για επιστολη διαμαρτυριας,,,,

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=8198

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...