Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γι' αυτό λέω να το αποκρύψω.... αν και όπως έχουμε πει το θέμα το έχουμε ξεχάσει:P.... Πάντως ξαναλέω: επεισή απ' ότι διάβασα μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και στον 5ο μήνα, δεν το πειράζουμε... το αφήνουμε ως έχει!!!!!

Θα μας πάρεις και εμάς μαζί σου στο Κιάτο;;;; Θα είμαστε καλά κορίτσια, θα τρώμε όλο μας το φαγάκι....:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι αμέ πάμε!!και ο μπαμπάς μου είναι καλοφαγάς, κάθε φορά που πάω γυρίζω με 2 κιλάκια. Είναι με το πιρούνι και τα καλούδια και όλη την ώρα σε ταϊζει. Αλλά θα είμαι κυρία!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας κορίτσια!! Επέστρεψα επιτέλους σπίτι!!!! Όσο χάλια και να είμαι πάντως..όλη μέρα έξω!!

Ξύπνησα μεσημέρι λοιπόν, πήγαμε έξω για φαγητό, το οποίο μου έπεσε πολύ βαρύ και όταν γυρίσαμε σπίτι έπεσα ξερή στον κρεβάτι από τους πόνους στο στομάχι. Πήγα να διαβάσω λίγο τα μηνυματάκια σας αλλά..δεν κατάφερα να ολοκληρώσω...ο πόνος με πέθαινε!! Μετά φύγαμε από το σπίτι να περπατήσω λίγο μήπως ηρεμίσω και καταλήξαμε στην καφετέρια του θείου μου για να δει ο αντρούλης μου τον αγώνα.

Αυτά τα σημερινά νέα και ναι....κι όμως είμαι ακόμα εδώ, κι αυτό το καλοκαίρι, λιωμένη από την ζέστη σαν παγωτό :) :)

Αύριο θα πάω να αγοράσω πάνες επιτέλους και μεθαύριο...ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟ!!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ ωραια Jasmini.

Καλοπερασες κι εσυ...αν εξαιρεσεις λιγο τους πονους στο στομαχι.Θα περιμενουμε νεα απ τον ιατρο σου.Μπορει και να σου πει ποτε θα αντικρυσεις τα διδυμακια σου!!!!!

Παω κι εγω να ξαπλωσω,αν καταφερω να κοιμηθω με αυτον τον πονο που εχω.....

Αλλα στις 07 00 εχω εγερτηριο να ετοιμασω τον μικρο!!!!

Καλο βραδυ σε ολες σας και καλη μας εβδομαδα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...