Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμένα είναι σχετικά ανησυχάκια, δεν μπορώ να πω.... Δυστυχώς όμως είναι και λαίμαργα (τό λέω για να δικαιολογήσω καταστάσεις :)). Σήμερα ζυγίστηκα... Κορίτσια είμαι +8 από την αρχή... και όλα στην κοιλιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα παίρνω τόσο γρήγορα!

Και εκτός από αυτό έχω και μία υπνηλία... μπορώ να κοιμάμαι άνετα 12-14 ώρες! Εντωμεταξύ βλέπω και κάτι τρομακτικά- χαζά όνειρα που όταν ξυπνάω γελάω, άλλα όταν τα βλέπω τρομάζω!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγω τα άκουσα μόλις εκλεισα τις 19 εβδομαδες.

Και με τους εμετούς εχασα και 2 κιλά!!!

Αααααααααα. Εγώ σε τρεις μέρες μπαίνω στην 20η εβδομάδα, όσο για τα κιλά έχασα 4΄. Ελπίζω να τα ακούσω συντομα για να κοπούν οι αναγούλες γιατί αυτό με ταλαιπωρεί τώρα. Να δούμε.........:-D

Εμένα είναι σχετικά ανησυχάκια, δεν μπορώ να πω.... Δυστυχώς όμως είναι και λαίμαργα (τό λέω για να δικαιολογήσω καταστάσεις :)). Σήμερα ζυγίστηκα... Κορίτσια είμαι +8 από την αρχή... και όλα στην κοιλιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα παίρνω τόσο γρήγορα!

Και εκτός από αυτό έχω και μία υπνηλία... μπορώ να κοιμάμαι άνετα 12-14 ώρες! Εντωμεταξύ βλέπω και κάτι τρομακτικά- χαζά όνειρα που όταν ξυπνάω γελάω, άλλα όταν τα βλέπω τρομάζω!

Μάλλον είναι λυγουρίνια τα μωράκια σου. Χα χα χα χα...... όσο για χαζοόνειρα άσε. Κι εγώ απόψε δεν κοιμήθηκα. Όλο κάτι κουλά και χαζά.....Αλλά δεν πολυδίνω σημασία. Ο γιατρός τι σου λέει για τα κιλά? Φωνάζει?:)

Εγω απο όνειρα .. οχι. Δεν εχω δει τιποτα κακό, ή ζόρικο. Μόνο μια φορά. Απο υπνο, ευτυχως κοιμάμαι. Στην αρχη ειδικά που δεν ειχα το βάρος, κοιμόμουνα πολύ καλά, τώρα ζοριζομαι. Ειναι και η συχνοουρία..

u1117860.png

Διαφημίσεις

Μάλλον είναι λυγουρίνια τα μωράκια σου. Χα χα χα χα...... όσο για χαζοόνειρα άσε. Κι εγώ απόψε δεν κοιμήθηκα. Όλο κάτι κουλά και χαζά.....Αλλά δεν πολυδίνω σημασία. Ο γιατρός τι σου λέει για τα κιλά? Φωνάζει?:)

Προς το παρόν δεν φωνάζει πολύ, αλλά κάθε φορά μου κάνει παρατήρηση. Εγώ πάλι δεν ξέρω που θα φτάσω. Όπου 'να ναι δεν θα περπατάω, θα τσουλάω σαν τη ρόδα! Και καμιά δίαιτα δεν με πιάνει!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Προς το παρόν δεν φωνάζει πολύ, αλλά κάθε φορά μου κάνει παρατήρηση. Εγώ πάλι δεν ξέρω που θα φτάσω. Όπου 'να ναι δεν θα περπατάω, θα τσουλάω σαν τη ρόδα! Και καμιά δίαιτα δεν με πιάνει!

Έλα βρε. Σιγά. Από τώρα σαν ρόδα? Δηλαδή μετά τι θα λες? Δεν έχεις και δεν είχες γενικώς αναγούλες? Γι αυτό έχεις ορεξούλες. Αντε τυχερούλα εσύ τα άκουσες. Εγώ τίποτα ακόμη. Ανυπομονώωωωωω................:D:D

Εγω απο όνειρα .. οχι. Δεν εχω δει τιποτα κακό, ή ζόρικο. Μόνο μια φορά. Απο υπνο, ευτυχως κοιμάμαι. Στην αρχη ειδικά που δεν ειχα το βάρος, κοιμόμουνα πολύ καλά, τώρα ζοριζομαι. Ειναι και η συχνοουρία..

Ελα εσυ πλησιάζεις βρε κοριτσάκι. πόσο σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωω..............:P

Ευτυχώς ή δυστυχώς, ποτέ αναγούλες και κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Μάλλον είμαι το χειρότερο άτομο για να γράψω στο post του parents.gr με θέμα "συμπτώματα εγκυμοσύνης". Η συχνουρία βέβαια είναι ένα άλλο θέμα, αλλά αφού δεν βγαίνουμε από το σπίτι δεν μας πολυπειράζει!!!!!

Ερώτηση (αν το έχετε και εσεις): εάν κάθομαι για λίγη ώρα συνεχόμενη χωρίς να αλλάξω θέση, με πονάει αφόρητα η μέση και πρέπει όλη την ώρα να σηκώνομαι ή να περπατάω. Εσείς τι κάνετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ευτυχώς ή δυστυχώς, ποτέ αναγούλες και κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Μάλλον είμαι το χειρότερο άτομο για να γράψω στο post του parents.gr με θέμα "συμπτώματα εγκυμοσύνης". Η συχνουρία βέβαια είναι ένα άλλο θέμα, αλλά αφού δεν βγαίνουμε από το σπίτι δεν μας πολυπειράζει!!!!!

Ερώτηση (αν το έχετε και εσεις): εάν κάθομαι για λίγη ώρα συνεχόμενη χωρίς να αλλάξω θέση, με πονάει αφόρητα η μέση και πρέπει όλη την ώρα να σηκώνομαι ή να περπατάω. Εσείς τι κάνετε;

Εννοείται ότιπονάει η μέση , δεν το συζητώ. Εμένα πολλές φορές να φανταστείς με χτυπάει και στο πόδι. Φαντάσου από τώρα....... Αργότερα τι θα κάνουμε? Που θα είναι και καλοκαίρι και θα έχει και ζέστη. Ναι, κι εγώ σηκώνομαι αναγκαστικά και κάνω καμιά βολτίτσα. Τι άλλο προτείνεις?:P

Διαφημίσεις

Εκτός από το περπάτημα (σαλονι- κουζινα -υπνοδωμάτιο και πίσω) κάνω και ένα αυτομασαζ στη μέση που παρέχει άμεση, αν και σύντομη ανακούφιση. Αλλά αυτός ο πόνος είναι μοναδικός στο να μη με αφήνει να συηγκεντρωθώ σε τίποτα. Εκεί που λέω... να κατάφερα να κάνω μια δουλειά, είμαι μιά χαρά, έρχεται ο πόνος και μου λέει να επανέλθω στην πραγματικότητα!!!:)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγω κοριτσια στην εβδομαδα που εισαστε δεν ειχα τιποτα! Μόνο αν με παταγε καποιο μωρό σε καποιο όργανο πονούσα, αλλά άλλαζα θεση και ολα οκ!

Η μεση αρχισε να με ενοχλεί στον 7ο περιπου. Και η συχνοουρία τωρα.

Μόνο υπνηλία και εξαντληση εννιωθα

u1117860.png

Εγω κοριτσια στην εβδομαδα που εισαστε δεν ειχα τιποτα! Μόνο αν με παταγε καποιο μωρό σε καποιο όργανο πονούσα, αλλά άλλαζα θεση και ολα οκ!

Η μεση αρχισε να με ενοχλεί στον 7ο περιπου. Και η συχνοουρία τωρα.

Μόνο υπνηλία και εξαντληση εννιωθα

Τυχερούλα. Καλά από εξάντληση άλλο τίποτα. Άσε. :)

Εκτός από το περπάτημα (σαλονι- κουζινα -υπνοδωμάτιο και πίσω) κάνω και ένα αυτομασαζ στη μέση που παρέχει άμεση, αν και σύντομη ανακούφιση. Αλλά αυτός ο πόνος είναι μοναδικός στο να μη με αφήνει να συηγκεντρωθώ σε τίποτα. Εκεί που λέω... να κατάφερα να κάνω μια δουλειά, είμαι μιά χαρά, έρχεται ο πόνος και μου λέει να επανέλθω στην πραγματικότητα!!!:)

Α εσύ κάνεις και δουλειές...........Μπράβο ρε κορίτσι. Θαρραλέα....... Καμιά θερμοφόρα λες κάνει στην μέση? Ανακουφίζει....:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...