Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και το συμπλήρωμα δεν σταματάει ποτέ..................χαχαχαχα...........ωραίες αυτές οι λίστες πάντως............

η αληθεια ειναι αυτη.. σιγα σιγα θα αρχισω να κανω και εξορμησεις στα μαγαζια.. το περιμενω πως και πως...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι αυτη.. σιγα σιγα θα αρχισω να κανω και εξορμησεις στα μαγαζια.. το περιμενω πως και πως...

Ναι ναι να κάνεις. Τώρα είναι ευκαίρία να ψωνίσεις με τις εκπτώσεις. Γλιτώνεις αρκετά. Αν δεν κάνω λάθος περιμένεις κοριτσάκια?

Ναι ναι να κάνεις. Τώρα είναι ευκαίρία να ψωνίσεις με τις εκπτώσεις. Γλιτώνεις αρκετά. Αν δεν κάνω λάθος περιμένεις κοριτσάκια?

ειδα τις φωτο σας.. ειναι κουκλια τα μικρα σου!!!! και αυτη η κορη τι ναζι ειναι αυτο????

εγω περιμενω ενα κ ενα...

ρε κοριτσια θελω συμβουλες.. μπαινω στον μηνα μου 3 οκτ. αλλα βεβαια δεν ξερω αν θα καταφερω να φτασω μεχρι εκει.. οπως και να 'χει θα πρεπει να περιμενω μετα τις 10-15 σεπτ. ετσι δεν ειναι? και απο ρουχαλακια τι να τους ψωνισω? μακο φορμακια με μανικακι θα ειναι οκ για εκεινη την εποχη? ζιπουνακια σκεφτομουν να παρω και με κοντο μανικακι.. επισης θα χρειαστω κουβερτουλες? και τι κουβερτουλες να παρω για εκεινη την περιοδο?

tJYkp3.png

ειδα τις φωτο σας.. ειναι κουκλια τα μικρα σου!!!! και αυτη η κορη τι ναζι ειναι αυτο????

εγω περιμενω ενα κ ενα...

ρε κοριτσια θελω συμβουλες.. μπαινω στον μηνα μου 3 οκτ. αλλα βεβαια δεν ξερω αν θα καταφερω να φτασω μεχρι εκει.. οπως και να 'χει θα πρεπει να περιμενω μετα τις 10-15 σεπτ. ετσι δεν ειναι? και απο ρουχαλακια τι να τους ψωνισω? μακο φορμακια με μανικακι θα ειναι οκ για εκεινη την εποχη? ζιπουνακια σκεφτομουν να παρω και με κοντο μανικακι.. επισης θα χρειαστω κουβερτουλες? και τι κουβερτουλες να παρω για εκεινη την περιοδο?

Α ευχαριστούμε πολύ. Κορίτσια παιδί μου. Θα τα δεις κι εσύ στην πορεία. Ένα κι ένα ε? τελειααααααααααααα............

Ε ναι νομίζω ότι είναι εντάξει αυτά που λες. Λογικά όμως αν φτάσεις τέλος Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη ίσως χρειαστεί και μακρύ μανικάκι. Θα είναι πολύ μωράκια και το βραδάκι ίσως χρειάζονται και μακρύ μανικάκι. ΕΚτος πια και αν συνεχίσει ως τότε καύσωνες. Τι να πω? Κουβερτούλες πικέ. Λεπτούλες. Δεν θα κάνει πια τόσο κρύο. Τι στο καλό? Που θα γεννήσεις?

Α ευχαριστούμε πολύ. Κορίτσια παιδί μου. Θα τα δεις κι εσύ στην πορεία. Ένα κι ένα ε? τελειααααααααααααα............

Ε ναι νομίζω ότι είναι εντάξει αυτά που λες. Λογικά όμως αν φτάσεις τέλος Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη ίσως χρειαστεί και μακρύ μανικάκι. Θα είναι πολύ μωράκια και το βραδάκι ίσως χρειάζονται και μακρύ μανικάκι. ΕΚτος πια και αν συνεχίσει ως τότε καύσωνες. Τι να πω? Κουβερτούλες πικέ. Λεπτούλες. Δεν θα κάνει πια τόσο κρύο. Τι στο καλό? Που θα γεννήσεις?

κ εγω αυτα σκεφτομουν αλλα ειπα να ρωτησω και καμια πιο εμπειρη..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτές οι αγορές!!! Εγώ νομίζω πως τα απαραίτητα τα πήρα. Σήμερα τελείωσα και τη βαλιτσα μου. Θα τελειώσω και το σίδερο απο τα τελευταία μωρουδιακα και αύριο θα φτιάξω και τη δικιά τους. Τις κούνιες τις περιμένω σε δυο εβδομάδες. Λέω να τα βάλω μαζί αρχικά σε μια κουνια και να τα έχω στο υπνοδωμάτιο μου, έτσι δεν θα πετάξω και λεφτά σε Καλαθουνες. Ήρθε και το καρότσι μας και τα καθισματάκια αυτοκινήτου και καθόμαστε και τα χαζεύουμε!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

καλησπερα!

τι κανετε?

εμεις σημερα αγορασαμε νεα πεδιλακια γιατι τα αλλα μας μικρυναν.

μετα πηγαμε να πιουμε και εναν καφε αλλα οι ανταρτες ειχαν αλλη αποψη,τελικα τους κυνηγαγαμε σε ολη την πλατεια!!μπροστα ο μεγαλος μονος του και πισω εγω με το μικρο,η μεση μου βγηκε!!

τεσπα ηρθε και η μαδερ οποτε θα με βοηθησει για λιγο.

θελω να σας ρωτησω κατι.

εγω φοβερο θεμα με τον μικρο,δεν θελει καθολου το γαλα.Το βραδυνο το εχουμε κοψει εδω και καιρο(του δινω ή γιαουρτι ή κρεμα με γαλα),αλλα τωρα δεν θελει ουτε το πρωι.Χθες και προχτες ηπιε μονο 50 μλ!!!:|

και μετα του εδωσα λιγο απο το δικο μας γιαουρτι και κατι εφαγε.Αλλα ποσο γιαουρτι θα τρωει τη μερα??

παλιοτερα η παιδιατρος μου ειχε πει οτι θα συνεχισουμε με σκονη και μετα το χρονο αλλα αυτος δεν πινει με τιποτα!!!Πηρα λοιπον την πρωτοβουλια και του εδωσα φρεσκο σημερα και φτασαμε τα 120 μλ:D

μηπως βαρεθηκε τη σκονη και θελει κατι αλλο τελικα??

ειναι τοσο λαθος αυτο που εκανα???

εσεις τι δινατε μετα τον χρονο??

φρεσκο?σκονη που ειναι εμπλουτισμενο ή τα εβαπορε που ειναι ειδικα για μωρα??

δεν ξερω μηπως το φρεσκο ειναι βαρυ για το στομαχακι του??

αλλα σκεφτομαι απο το τιποτα κατι να παιρνει κι απο κει.

επισης λεω να τους δωσω και το κλασικο γιαουρτι στο πηλινο,αν και η παιδιατρος επιμενει στα δικα τους γιαουρτια που ειναι ενισχυμενα.

λαερτα εσενα τι σου ειπε για το γαλα τωρα που χρονισατε?

εμεις εχουμε εμβολιο αυριο και εχω πολλες αποριες!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Χαιρετε, χαιρετε!!! Τι κανετε??? Λιγο ελειψα καλε και γραψατε ενα σωρο!!

Ειδα κι επαθα να σας διαβασω!! Κ ο μικρος εκει κεφια και θελει κουβεντουλες οποτε σχολιάζω εν τάχει!

νουνουκα μπραβο που βοηθας την αδερφη! Ειναι πολύ μικρά τα μπεμπε! Προσεχε μη σου ρθει ορεξη για 3ο!:tongue:χαχα

Παγωτο κανω ενα βασικο βανιλια (κλασσικη συνταγη με γκαρνι και ζαχαρουχο) κι απο κει και περα οτι εμπνευστω!! Η σπεσιαλιτε μου αυτη την περιοδο ειναι γευση μιλφειγ με σφολιατινια, αχνη και κανελα, και 2ον με μπισκοτα ορεο. Σε οσους εχω δωσει αρεσει-οχι να το παινευτώ!:tongue:

σεμιν δεν ξερω...πες μου ποτε θα πανε και το βλεπουμε! Πλάκα θα χει!

μοριτσα σου εκανε χαρουλες ο μπεμπης?!?! Αδυναμια στη μανουλα απο τωρα χαζομαμά!! Αντε και συντομα θα τον εχεις ολη μερα!

Καλησπέρα διδυμομανούλες,

happybear καλως ηρθες! Ειμαστε εδω για απαντησεις!!

ΘΕλουμε και νυφες γτ εχουμε πολλά αγοράκια! ;) Ολα καλά θα πανε βρέ!

ταζ ακομα ταλαιπωρειστε?? Πεαρστικά σας...

φροσω πάλι φευγεις?? ΑΤιμουτσικο:tongue: Καλά να περάσετε! Να βρεις νετ να μας λες τα νεα σας!!

νουφι φανταζομαι τα νουφακια στη θαλασσα! Τελεια θα ναι!!

σελεστιν θελω κι εγω τριημεροοοοο!!!!!!!!!!!

τζινι μακαρι να ναι εδωω τα χριστουγεννα και να περασετε μαζι τις γιορτες! Α! Και να πατε και θαλασσα αν εχει καλο καιρό!

εβελινα δεν ξερω να σου πω για ρουχαλακια...το μονο που εξρω ειναι εγω στη θεση σου θα επαιρνα για χειμωνα αλλά και κανα δυο αλλαξιες για πιο ζεστη. ετσι κι αλλιως τα πρωτα νουμερα τα φορανε πολύ λιγο...

δε θυμαμαι αν ξεχασα κατι...

Λοιπον εμεις ειχαμε επισκεψεις και παραγγειλαμε κιολας και φαγαμε. Σε καποια φαση πηγα να ταισω και να τα βαλω για υπνο. κανα 3αρι τεταρτα εκανα αλλά οκ. Μου αρεσε γτ νομιζω αρχιζω και κοινωνικοποιούμαι παλι! Ηταν και ωραια στο μπαλκονι γτ ειχε βρεξει και ειχε φοβερη δροσια στο μπαλκονι! μεχρι και ζακετα βαλαμε!

Σημερα το πρωι πηγα οδοντιατρο για τσεκαρισμα. Γυρισα και ο μεγαλος ομως ειχε κλαμματα γτ ειχε να τα κανει 3 μερες....τελικα του εβαλα υποθετο γλυκερινης και ηρεμησε καπως...να δουμε τωρα πως θα τα παει!

Αυτα γτ ο μικρος αν μπορουσε θα μ εβριζε!:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ποσα γραψατε παλι???Ισα που εβγαλα γαλα, μαγειρεψα και σαπουνισα τα μπιμπερο να ειναι ετοιμα για χρηση.

Άσχετο αλλά ...........Moritsa που γέννησες? τα μωράκια είναι θερμοκοιτίδα ακόμη ε? δεν διαβασα τα τελευταία μην γι αυτό ρωτώ.............

Στο ΓΑΙΑ, ο μικρος ειναι στο πυρεξ και η μικρη ειναι ακομη στη θερμοκοιτιδα.

μαρα αστο αυτο με τις αγορες... φτιαχνω λιστες για το τι θα χρειαστω και ολη την ωρα κατι συμπληρωνω...

μοριτσα τι κανουν τα μπεμπακια σου? πως τα πανε?

Η λιστα δεν τελειωνει...ολο και κατι νεο βρισκεις και το προσθετεις. Σημειωσε οσα σε ενδιαφερουν και μια αλλη ωρα που θα εχεις καθαρο μυαλο θα την ξαναδεις και θα αφαιρεσεις κατι μη απαραιτητο. Μην ξεχνατε πως οι περισσοτεροι φερνουν δωρο ρουχαλακια.

Τα ζουζουνακια μου πανε καλα! Σημερα μου δωσανε οδηγιες για τον μικρο οταν βγουμε, προφανως πλησιαζει προς την εξοδο :D

Μαρα καλοριζικα τα πραγματα των μωρων :D και με το καλο να τα δεχτεις στην ωρα τους ;)

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

πωπω...πάρα πολλά γράψατε πάλι και διάβασα μόνο τα τελευταία στα πεταχτά...

happybear, με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου και καλωσήλθες στην παρέα μας!!! ότι θες, εδώ να ρωτάς!!!

εβελίνα, ψώνισε μόνο τα απολύτως απαραίτητα, γιατί ρουχαλάκια θα σου φέρουν αρκετά και στο μαιευτήριο...πχ. από φορμάκια πάρε 3-4 αμάνικα που φοριούνται και χειμώνα σαν εσώρουχα, πάρε 2 κουβερτούλες πικεδένιες και κανένα σεντονάκι για τις κούνιες τους...εμένα οι καλαθούνες με βόλεψαν πολύ και τις χρησιμοποίησα μέχρι τον 5ο μήνα...με αυτές τους κοίμιζα στο σαλόνι και μπορούσα να έχω το νου μου όταν μαγείρευα κλπ, χωρίς να τρέχω συνέχεια στο δωμάτιο...

από θήλαστρο, προτείνω να περιμένεις και να νοικιάσεις επαγγελματικό από το μαιευτήριο...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Αχ αυτές οι αγορές!!! Εγώ νομίζω πως τα απαραίτητα τα πήρα. Σήμερα τελείωσα και τη βαλιτσα μου. Θα τελειώσω και το σίδερο απο τα τελευταία μωρουδιακα και αύριο θα φτιάξω και τη δικιά τους. Τις κούνιες τις περιμένω σε δυο εβδομάδες. Λέω να τα βάλω μαζί αρχικά σε μια κουνια και να τα έχω στο υπνοδωμάτιο μου, έτσι δεν θα πετάξω και λεφτά σε Καλαθουνες. Ήρθε και το καρότσι μας και τα καθισματάκια αυτοκινήτου και καθόμαστε και τα χαζεύουμε!

Μεγεια τα πραγματακια σας. Ποσο σε νοιωθω, κι εγω ετσι εκανα. Εβγαζα φωτογραφιες με την κοιλια τουρλα και απλωμενα επανω τα φορμακια. Προσπαθουσαμε να φανταστουμε τις φατσουλες τους. Και τωρα εχουν γινει 2 γομαρακια σχεδον ενος! Θα περασει ο καιρος και δεν θα το πιστευεις.

4o4op3.png

Μεγεια τα πραγματακια σας. Ποσο σε νοιωθω, κι εγω ετσι εκανα. Εβγαζα φωτογραφιες με την κοιλια τουρλα και απλωμενα επανω τα φορμακια. Προσπαθουσαμε να φανταστουμε τις φατσουλες τους. Και τωρα εχουν γινει 2 γομαρακια σχεδον ενος! Θα περασει ο καιρος και δεν θα το πιστευεις.

Σ΄ευχαριστω πάρα πολυ Ευη μου!!! Τα περιμένω πως και πως... Προσπαθώ και γω να τα φανταστώ αλλά δεν μπορώ. Λέω συνέχεια στον άντρα μου πως θελω να του μοιάζουν γιατί σαν μωρό ήταν κουκλακι. Εγώ ήμουν μπουλούκα! Άντε να δούμε.. Μπήκαμε στην τελική ευθεία πλέον!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

εβελιναευχαριστουμε πολυ!πλησιαζει και για σενα η μεγαλη ωρα!και νομιζω η γκλορ και η σελεστιν με καλυψαν απολυτα σε αυτα που θα σου προτεινα εγω!!

γκλορρευχαριστουμε πολυ για τα σχολια στισ φωτογραφιεσ μασ!

νουφιευχαριστουμε πολυ!!κι εσυ να χαιρεσε τα ζουζουνια σου!!!!!καλα να περασετε στισ διακοπεσ!!!θα συμφωνω απολυτα στον παραλογισμο του γονεα!!!η κορη σου αυθεντικη πριγκιπισα και ο γιοσ σου αντρακι!!!

geminμεγαλωνουν τα ζουζουνια σου!!!παγωτο μιλφειγ με σφολιατινια, αχνη και κανελα, και παγωτο με γευση μπισκοτα ορεο????τι μου κανεισ βραδιατικα!!!δικεσ σου συνταγεσ???

μοριτσααντε να βγει το αγορακι σου και να παρει σειρα και η αδερφουλα του!!!

μαραμεγειεσ τα πραγματακια τα καινουργια!!εμεισ και να θελαμε να τα χαζεψου δεν μπορουσαμε !ειχαμε τον τον γιο μου που τα δοκιμαζε συνεχεια!!!!

ευηκι εγω το εκανα αυτο!!τελικα ολεσ οι μανουλεσ μοιαζουμε μεταξυ μασ!!!

αυτα συγκραατησα αυτη τη στιγμη!!!

τα δικα μασ νεα τωρα!!!

την κυριακη φευγουμε στην μανη (εκτοσ απροοπτου)για μια εβδομαδα και μετα μια εβδομαδα χανια!!!!τρεξαμε και λιγο τα τησ βαπτισησ και νοιωθω περισσοτερη σιγουρια τωρα!!!ο μικροσ εκανε και 3εμμετουσ απο χθεσ το βραδυ,σημερα το πρωι ειχε 38,5 και πανω που πιστευαμε οτι αυριο που θα παμε στον γιατρο θα μασ δωσει αντιβιωση του βαζω θερμομετρο το μεσημερι και ειχει 37,7!μετα απο 5μερεσ επεσε κατω απο 38!!!τρ το βραδυ ειχε 37,5 αμα εχουμε και αυριο το πρωι τοσο η και χαμηλοτερο νομιζω την γλυτωνουμε την αντιβιωση!!!!!!!τα ζουζουνια ξεπερασαν την γκρινια που ειχαν χθεσ και σημερα ηταν πολυ ζωηρα!!!το ριζαλευρο τουσ αρεσει και ωσ τωρα προβλημα δυσκιλιοτητασ δεν εχουμε!τελειωσα τα ψωνια και για το σαββατιατικο τραπεζι για τα γενεθλια τησ κορησ μου !!!αυτα απο εμασ!!!πολλα φιλια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...