Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλως μας ηρθες. Ολα καλα θα πανε πραγματικα ο καιρος θα περασει γρηγορα. Εμεις εδω ειμαστε για να βοηθαμε η μια την αλλη. Ειναι στον ιδιο σακο;

Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σας.

evizogr δεν είναι στον ίδιο σάκο. Είναι σε διαφορετικό οπότε θα μοιάζουν σαν αδελφάκια, δεν θα είναι ολόιδια.

Όσο για το σίδερο κουράγιο εύχομαι. εγώ προς το παρόν έχω την μαμά βοήθεια αλλά όταν έρθουν τα ζουζούνια θα χρειαστώ σίγουρα μια πρέσα. Μέχρι πότε να με βοηθάει η έρμη η μάνα....:D

imQRp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

μοριτσα με το καλο να ερθουν και σπιτι τα μωρακια σου!!!

happybear καλωσηρθες στην παρεα μας!!! η βοηθεια της μανουλας ειναι πολυτιμη σε τετοιες περιπετωσεις... με το καλο να ερθουν τα κοριτσακια σου!!!

ταζ ειστε ολη η οικογενεια για φωτογραφιση...

celestine καλωσηρθατε.. τα περασατε ωραια με τον αντρουλη?

evi πρεσα ε? με βλεπω να παιρνω κ εγω σε λιγο καιρο..

frosobal μην πεις τιποτα για σαντορινη γιατι δεν θα το αντεξω στην κατασταση μου... και φευγεται παλι διακοπες ε? τσ τσ τσ τι να πω???? καλα να περασετε κοριτσκι!!!!!

mara τα μωρακια σου μια χαρα τα βρισκω!!! κ εγω πιστευω οτι θα τα πας πολυ καλα και θα περασεις τις 34 εβδομαδες!!! κ εγω θα παω αυριο να τα δω τα μικρα μου και ειμαι περιεργη να δω ποσο βαρος πηραν.. τελικα αποφασισες που θα γεννησεις?

τζινι υπομονη μεχρι να ερθει ξανα ο αντρουλης σου.. το εχω περασει κ εγω αυτο και ξερω ποσο δυσκολο ειναι.. ειμαι κορη ναυτικου και ειναι ενας απο τους λογους που θαυμαζω την μαμα μου αλλα και ολες τις γυναικες των ναυτικων..

gemini παλι κοσμο εχετε? χαρα στο κουραγιο σου.. κ εμεις ετσι ειμαστε μεχρι τωρα.. εχουμε συνεχεια κοσμο στο σπιτι χειμωνα καλοκαιρι.. μας αρεσει πολυ να μαζευομαστε με φιλους.. αλλα αργοτερα με τα μωρα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να το συνεχισω..

αχ κοριτσια δεν θυμαμαι αλλα απο αυτα που διαβασα.. sorry...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη της φακής έγινε χτές????

Sεμιν τα swimming noodles λέω.

Νουνούκα βαβυ σιττιινγ σε δίδυμα? Να σου πώ σίγουρα τα καταφέρνουμε.

Βότσαλο θυμάμαι στον κάλαμο. Μπροστά από τον γνωστό αλέκο (ένα μπαρ στο τέρμα του δρόμου στη θάλασσα, ή τα μπερδέυω με το γνωστό ξενυχτάδικο?)

Όπως κ αν έχει σε αυτό στη θάλασσα έχω λυποθυμίσει από μπόμπα.

Σελεστίν όνειρο μακρινό για εμάς αυτό το 3μερο που έζησες εσύ!

Άντε κ καλή συνέχεια έυχομαι!

Χαρούμενο αρκούδι καλώς μας ήρθες! Όχι εάν, όλα καλά θα πάνε!

Φρόσω να σου ζήσουν οι ανηψιές!

διακοπές πάλι ε? Καλά να περάσετε κ να ξεκουράζεσαι.

Όσο για τον ʽγιατρόʼ της ξαδέρφης τί να πώ!! Να σας ζήσουν!

Ένα θα σου πώ. Σήμερα βάρεσα βαλεριάνα. Είναι τόσο άτακτα όταν είναι όλα μαζί σπίτι!

Απίστευτη φαγωμάρα!

Ευη πουκάμισα στην πρέσσα δεν το κατάφερα ακόμα.

Μανίκια οκ κ μπρος πίσω κάποια σημεία. Αλλά πχ καλάρο, ώμους κ εκεί που έχει κουμπιά βάζω το σίδερο της π΄ρεσσας.

Γκλορού πώς κ αργήσατε το 1ο μπλούμ?

Εβελίνα είσαι κόρη ναυτικού? Σε ποντοπόρα ήταν ο μπαμπάς σου?

Πως βίωνες την συχνή απουσία του πατέρα από το σπίτι?

Υπολλόγιζες την γνώμη/ το λόγο του πατέρα σου?

Ήταν ʽʼκοντάʼʼ σου? Σε ποιόν από τους δύο γονείς είχες ας πούμε μια παραπανω αδυναμία?

Έστω εκ των υστέρων σαν ενήλικη πιά, έχεις σεβαστεί την έννοια του χρήματος?

Πιστεύεις οτι σε πλησίασαν άνθρωποι γι αυτό το λόγο? (χρήμα)

Αν θες απαντάς βέβαια.

Δια τις πρέσσες έχω την idea 3 σίνγκερ (νομίζω έτσι λέγεται). Είναι πολύ καλή.

Τό ζήτησα δώρο στην 1η κόρη. Αχαχαχχαχχαχχα!

σέβη μαζεύεις για το κονταίνερ????

τζεμτζέγι τσαλαβουτάς?

αύριο λέω να πάω δύο παιδιά για μπάνιο.

ας ελπίσουμε οτι δεν θα έχει κ σύννεφα κ αέρα μαζί!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα!!! Καλέ ποσα γραψατε;;; Ούτε τα μισά απ αυτά που διάβασα δεν θυμάμαι!

Για αρχή να καλωσορίσω το νέο κοριτσάκι, τη happybear. Όλα θα πανε καλα, να είσαι ήρεμη και να προσέχεις τον εαυτό σου, με το καλό να δείτε και φύλο.

Εβελινακι αύριο έχετε ραντεβου; Άντε να δούμε πόσο μεγαλώσανε...

Μοριτσα μου με το καλο να τα πάρετε σπίτι, πιστεύω απο Δευτέρα πως το μπεμπη τουλάχιστον θα τον πάρετε.

Να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανουλες, θυλαστρο να παρω εξ αρχής η μπορεί και να μη χρειαστεί; Έχετε να προτείνετε κάποιο; Τα χω χαμένα με τις αγορές, θελω μια περιουσία!!!

Φιλιά σε όλες!!!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

καλησπεριζω απο χαλκιδικη!

ακομη εδω..επεστρεψε αθηνα ομως ο καλος μου για δουλεια κ απο τη μερα εκεινη ο μικρος δε μ αφηνει ουτε τουαλετα να παω..θελει να ναι συνεχως κοντα μου.

εν ταχει τα νεα μας.

ο σπορος οπως φανηκε κ απο περισυ, ειναι ψαρι, δε θελει να βγαινει απ τη θαλασσα κ επισης ο μπαμπας του μαθαινει τα βασικα για το κολυμπι(κλεινουμε στομα, φτυνουμε νερακι..)αψογος!!!!

η μικρη ειναι η "πριγκιπισσα της αμμου"

δε θελει να παταει στην αμμο,να καθεται στη αμμο, να κρυωνει στη θαλασσα κτλ..ειναι φοβερη με μονοκινι, καπελαδουρα κ μες την πισινουλα της διπλα στο κυμα...

τελευταια μπαινει κ στη θαλασσα λιγακι περισσοτερο.

εγω με την αγαπη καταφεραμε κ πηγαμε ενα 3ημερο μονοι μας τριστινικα σε ενα ωραιο ξενοδοχειο κ πραγματικα χαλαρωσαμε, αν κ συνεχως για τα παιδια μιλουσαμε.....

ο παραλογισμος του γονεα..οταν εισαι με τα μωρα θελεις λιγο time off κ οταν εισαι τελικα χωρις, τα αποζητας...

αυτα, επιστρεφουμε μετα την αλλη βδομαδα, οποτε κ θα μπαινω συχνοτερα.

σας φιλω ολες, καλα να περνατε!!!!

33E7p2.png

μονο τα τελευταια μην διαβασα για να σχολιασω..

ελπιζω να μην εχει γινει κατι συνταρακτικο που εχω χασει!

glorr , ταζ να χαιρεστε τα πανεμορφουλια σας!

αρκουδιτσα με το καλο!!

φροσω σαντορινη???? αγαπημενο νησι, αν κ πολυ mainstreem, εκει γνωριστηκαμε με την αγαπη...εννοειται οτι θελουμε να παμε για πολλοστη πια φορα και με τα παιδια!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εβελινα θα περιμένουμε νεα σου αύριο. Τις τελευταίες εβδομάδες παίρνουν αρκετο βάρος!

ΤΖΙΝΙ για άλλη μια φορα είσαι απίστευτη :) πρακτικό δώρο ζητησες :D

Μάρα θηλαστρο μπορείς να νοικιασεις απο το μαιευτήριο που είναι επαγγελματικά. Μην βιαστεις να αγορασεις, μπορει να μην το χρειαστείς.

p1Utp3.png

τζινι ο μπαμπας μου δουλευε σε φορτηγα πλοια κ εκανε κ εμενα τουλαχιστον 8-9 μηνες ταξιδια οταν γυριζε εμενε για 3-4 μηνες και μετα παλι ταξιδι.. η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη εκει γυρω στα 3 ειχε μεινει λιγο παραπανω στην ελλαδα κ εγω ειχα κολλησει πολυ πανω του και οταν εφυγε μου στοιχησε πολυ.. οσο για την απουσια του ειχα μαθει ετσι να ζω απο τοτε που γεννηθηκα οποτε δεν μου εκανε αντυπωση.. αυτη ηταν η δουλεια του πατερα μου.. μερικες φορες οταν ερχοταν στο σπιτι μου χαλαγε την ισοροπια μου.. (πχ κοιμομουν με την μαμα μου και ξαφνικα με εβγαζαν απο το κρεβατι και με εστελναν στο δικο μου δωματιο..) αδυναμια εχω μεγαλη στην μαμα μου.. στον πατερα μου οχι και τοσο αλλα περισσοτερο αυτο οφειλεται στον χαρακτηρα του (ειναι γενικοτερα κλειστος ανθρωπος και δεν δειχνει καθοοοολου τα συναισθηματα του) πχ δεν ειναι ο μπαμπας που θα ερθει να σε παρει αγκαλια κτλ.. εμενα με ενοχλουσε και με ενοχλει ακομα και σημερα αυτο.. ενω με την αδερφη μου τα πανε πολυ καλυτερα.. ταιριαζουν πολυ περισσοτερο σε χαρακτηρα.. και ηταν και η αιτια που καποια στιγμη σταματησε τα καραβια και εκανε δουλεια στην ελλαδα... στο να υπολογιζω την αξια του χρηματος εκανε καλη δουλεια και η μαμα μας που γενικοτερα δεν μας εκανε ολα τα χατηρια.. ή πχ θυμαμαι οτι πηγαιναμε στα μαγαζια με παιχνιδια ή ακομα και στο σουπερ μαρκετ και μας επετρεπε και σε μενα και στην αδερφη μου να διαλεξουμε ΜΟΝΟ ΕΝΑ πραγμα να παρουμε η καθε μια.. αυτη βεβαια της περισσοτερες φορες μπορει να μας επαιρνε απο μονη της το μισο μαγαζι..

τον λογο του τον υπολογιζα αλλα σε γενικες γραμμες ημουν πολυ ησυχο παιδι οποτε δεν τους δυσκολεψα ιδαιτερα αλλα το μεγαλυτερο κομματι της διαπαιδαγωγησης το ειχε αναλαβει η μαμα μου..

παντως πιστευω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει ο μπαμπας τους λιγους μηνες που βρισκεται στο σπιτι να προσπαθει πολυ να βαλει βασεις στην σχεση του με τα παιδια του και να περναει ποιοτηκο χρονο μαζι τους ωστε να αναπληρωνει οσο ειναι εφικτο τα κενα.. ειχα πολλες φιλες με μπαμπαδες ναυτικους λογω οτι μεγαλωσα σε νησι και το βασικο τους προβλημα ηταν αυτο.. δεν ηξεραν και δεν προσπαθουσαν να καταλαβουν τα παιδια τους.. δεν μπορεις (καλως η κακως) να λειπεις τοσο καιρο απο το σπιτι και μετα να ερχεσαι και να προσπαθεις να επιβαλεις δικους σου κανονες γιατι τα παιδια δεν μπορουν να το δεχτουν ευκολα αυτο...

σορρυ για το σεντονι και ισως τα εγραψα και λιγο μπερδεμενα.. αλλα τα εγραψα οπως μου ερχοταν στο μυαλο.. παντως πιστευω οτι μεγαλο ρολο παιζει και οτι ο πατερας μου ηταν και αλλης γενιας και ταξιδευε απο 15 χρονων.. σημερα οι νεοι ναυτικοι δεν ειναι ετσι.. εχουν αλλαξει οι εποχες..

tJYkp3.png

μαρα αστο αυτο με τις αγορες... φτιαχνω λιστες για το τι θα χρειαστω και ολη την ωρα κατι συμπληρωνω...

μοριτσα τι κανουν τα μπεμπακια σου? πως τα πανε?

Και το συμπλήρωμα δεν σταματάει ποτέ..................χαχαχαχα...........ωραίες αυτές οι λίστες πάντως............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...