Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα διδυμομανούλες,

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Είμαι καινούργια και μέλλουσα διδυμομανούλα, εάν πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.;)

Έχω πολλές ερωτήσεις και απορίες αλλά μάλλον θα τις λύσω την πορεία ( αφού θα σας ρωτάω συνεχώς!!).

Α ξέχασα να πω ότι μάλλον περιμένω κοριτσάκια ( θα το σιγουρέψουμε στην β επιπέδου που μάλλον θα γίνει τέλος του μήνα).

Έχω πολύ καιρό μπροστά μου, όπως καταλαβαίνετε:(.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

happy bearκαλωσ ηρθεσ στην παρεα!!!και με το καλο τα διδυμακια σου!με τισ ππροετοιμασιεσ και ολα τα σχετικα θα περασει ο καιροσ νερακι....ουτε που θα το καταλαβεισ!

σελεστινκαλωσ ηρθεσ.....και καλα να πε τωρα περασετε τωρα που θα πατε διακοπουλεσ ολοι μαζι!

witchπεραστικα στο αγορακι σασ!!

τζινι]φαση τρελασ ειναι θα περασει αν και η τοση ζεστη δεν βοηθαει...!παντωσ τα παιδια σου τα παω παρα πολυ.....ειναι λιγο ζουζουνια ή ειναι η ιδεα μ???

σεβηακομα εχουμε πυρετουλη δυστηχωσ αν και πιο χαμηλα μεχρι 38,7 αλλα αν αυριο ολη μερα δεν πεσουμε κατω απο το 38 μασ περιμενει αντιβιωση....@!!!

ιθακιμε το καλο τα ζουζουνια!!!!η κορη μου ειναι λιονταρακι και ο πεθεροσ μου και τα βρισκουν μια χαρα !θα ειστε μια καταπληκτικη οικογενοια με 4λιονταρακια!!!

μοριτσαπολυ χαιρομε για τα θετικα νεα που μασ λεσ για τα μωρακια σασ !!!!!που να δεισ με το καλο οταν τα παρετε σπιτι τι χαρεσ εχετε να δειτε!!!

cheminκαι θα σασ ελεγα πωσ δεν ειναι τοσο αναγκαι τωρα τα σωσιβια ,καλυτερα αγκλιτσα ΄ή αν δεν σασ βολευει παρτε ενα και να τισ βαζετε εναλαξ...ιδεα μου!

αμα εχω ξεχασει καποια συγνωμη!!!

και τωρα στα δικα μασ!!!

ξεκινησαμε σημερα τελικα το ρυζαλευρο αλλα ακουσα και μου ειπαν οτι προκαλει δυσκιλιοτητα στα μωρακια βρε κοριτσια....εσεισ αν τουσ δωσατε ρυζαλευρο ειχατε τετοιο προβλημα????παντωσ τουσ αρεσε!!!ειναι και φαγανα τα δικα μου!!!

ο αλεξανδροσ ακομα πυρετουλη σταθερα βεβαια 38,4εωσ 38,7 και λογικα δεν γλιτνουμε την αντιβιωση!αυτεσ τισ μερεσ θα βαλω και καμια φωτο να μασ δειτε που εχουμε μεγαλωσει !!!τελευται ειναι και λιγο ανυσηχα λετε να σκασει κανενα δοντακι????πολλα φιλια σε ολεσ!!

Μπήκα να σας χαιρετήσω πάλι.

Πάμε αύριο στο χωριό και εκεί δεν έχω ίντερνετ.

Βαρέθηκα να μαζεύω βαλίτσες ουφ...

Τζίνι μακάρι να ήμουν κοντά σου να ερχόμουν να σε βοηθούσα, έστω εξωτερικές δουλειές. Να πω υπομονή δεν έχει νόημα....συνήθεια είναι όλα.

Είσαι πολύ άξια μαμά!

Μορίτσα τί υπέροχα που πήρες τον μπεμπούλη αγκαλίτσα!

new bear καλωσήλθες στον υπέροχο κόσμο των διδύμων!

Σέβη καλά να περάσετε. τα πουλάκια δεν τα πειράζουμε ;) εκτός αν υπάρχει θέμα με τα ούρα.

Μαγγισούλα για τους ολυμπιακούς πήγες Αγγλία;

Ταζ άστα να αναρρώσουν και μετά άρχισε το ρυζάλευρο μην έχουν μαζί και δυσκοιλιότητα.

Ιθάκη και Μάρα εύχομαι να μην έχουμε τίποτα έκτακτο. Χαϊδέψτε τις κοιλουμπίτσες σας από μένα.

Φωτό από τη Σαντορίνη έχω στο fb.

Χθες γέννησε μια ξαδέλφη μου δίδυμα κι αυτή.

Εκνευρίστηκα με το γιατρό της. Είχε λυσσάξει να της τα πάρει. Της είπε ότι έχει συσπάσεις, την είχε μέσα με ορό πολλές μέρες. Ο τοκογράφος έδειχνε ότι δεν έχει. Της είπε ότι μίκρυνε ο τράχηλος. Μετά της είπαν οι γιατροί ότι δεν υπάρχει από αυτό πρόβλημα και χθες που ήταν να βγει της είπε ότι είχε λίγο αμνιακό και της τα πήρε επιτόπου :shock::confused:. Μα τί να πει κανείς;;;;; Και φυσικά της είπε ότι θα μείνουν 1 μήνα θερμοκοιτίδα στην καλύτερη. Το βάρος τους είναι 1900 η καθεμία, αναπνέουν και τρώνε μόνες τους.

επειδη σασ εχω μπερδεψει....δεν εχω αρρωστουλικο τον αχιλλεα απο τα διδυμακια εχω τον μεγαλο μου τον γιο τον αλεξη!

froso καλα να περασετε!καλη ξεκουραση!και οσο για την ξαδελφη σου να σασ ζησουν και υπομονη τωρα με τητν ταλαιπωρια που θα περασουν!!!3

Διαφημίσεις

Μπήκα να σας χαιρετήσω πάλι.

Πάμε αύριο στο χωριό και εκεί δεν έχω ίντερνετ.

Βαρέθηκα να μαζεύω βαλίτσες ουφ...

Τζίνι μακάρι να ήμουν κοντά σου να ερχόμουν να σε βοηθούσα, έστω εξωτερικές δουλειές. Να πω υπομονή δεν έχει νόημα....συνήθεια είναι όλα.

Είσαι πολύ άξια μαμά!

Μορίτσα τί υπέροχα που πήρες τον μπεμπούλη αγκαλίτσα!

new bear καλωσήλθες στον υπέροχο κόσμο των διδύμων!

Σέβη καλά να περάσετε. τα πουλάκια δεν τα πειράζουμε ;) εκτός αν υπάρχει θέμα με τα ούρα.

Μαγγισούλα για τους ολυμπιακούς πήγες Αγγλία;

Ταζ άστα να αναρρώσουν και μετά άρχισε το ρυζάλευρο μην έχουν μαζί και δυσκοιλιότητα.

Ιθάκη και Μάρα εύχομαι να μην έχουμε τίποτα έκτακτο. Χαϊδέψτε τις κοιλουμπίτσες σας από μένα.

Φωτό από τη Σαντορίνη έχω στο fb.

Χθες γέννησε μια ξαδέλφη μου δίδυμα κι αυτή.

Εκνευρίστηκα με το γιατρό της. Είχε λυσσάξει να της τα πάρει. Της είπε ότι έχει συσπάσεις, την είχε μέσα με ορό πολλές μέρες. Ο τοκογράφος έδειχνε ότι δεν έχει. Της είπε ότι μίκρυνε ο τράχηλος. Μετά της είπαν οι γιατροί ότι δεν υπάρχει από αυτό πρόβλημα και χθες που ήταν να βγει της είπε ότι είχε λίγο αμνιακό και της τα πήρε επιτόπου :shock::confused:. Μα τί να πει κανείς;;;;; Και φυσικά της είπε ότι θα μείνουν 1 μήνα θερμοκοιτίδα στην καλύτερη. Το βάρος τους είναι 1900 η καθεμία, αναπνέουν και τρώνε μόνες τους.

Να σας ζησουν!!! Μαλλον ο γιατρος θα θελε να φυγει διακοπες... Τι να πω. Πρεπει να εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη στο γιατρο τελικα. Ενας συνεργατης μου προσφατα ετσι την πατησε απο λαθος γιατρου και τους το πηρε 1μιση μηνα νωριτερα και περασανε κι αυτοι ταλαιπωρια αδικα. Αφου τρωνε μονα τους μια χαρα...

4o4op3.png

ΤΑΖ αφου επιμένει ο πυρετός καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρο να αρχισετε την αντιβιωση. Ταλαιπωρία μέσα στο καλοκαίρι αλλα αυτα είναι περαστικα.

Φροσω να σας ζήσουν! Γιατι να μείνουν ένα μήνα εφόσον τρώνε και δεν έχουν πρόβλημα? ο ντοκτορ μάλλον ήθελε να παει διακοπές...

Καλα να περάσετε!

Happybear καλώς ήρθες στη παρέα μας! Όλα θα πανε καλα και ο καιρός περνα πολυ γρήγορα :)

Σελεστιν μιλάς για δυο κόσμους διαφορετικούς :) εγω ακόμα δεν τα εχω σπιτι και ήδη έχει αλλάξει η ζωη μας, και που να έρθουν....!!

Και γω θηλαστρο της ameda εχω και προς το παρόν με έχει βολέψει. Δεν εχω πάρει κάποιο βοήθημα ομως θα τα εχω στα υπόψιν αυτα που μου είπες. Σ΄ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές!

p1Utp3.png

επειδη σασ εχω μπερδεψει....δεν εχω αρρωστουλικο τον αχιλλεα απο τα διδυμακια εχω τον μεγαλο μου τον γιο τον αλεξη!

froso καλα να περασετε!καλη ξεκουραση!και οσο για την ξαδελφη σου να σασ ζησουν και υπομονη τωρα με τητν ταλαιπωρια που θα περασουν!!!3

Περαστικα σας... Χαρα στο κουραγιο σου με τρια μωρα. Αξια!!!

4o4op3.png

ΤΑΖ αφου επιμένει ο πυρετός καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρο να αρχισετε την αντιβιωση. Ταλαιπωρία μέσα στο καλοκαίρι αλλα αυτα είναι περαστικα.

Φροσω να σας ζήσουν! Γιατι να μείνουν ένα μήνα εφόσον τρώνε και δεν έχουν πρόβλημα? ο ντοκτορ μάλλον ήθελε να παει διακοπές...

Καλα να περάσετε!

Happybear καλώς ήρθες στη παρέα μας! Όλα θα πανε καλα και ο καιρός περνα πολυ γρήγορα :)

Σελεστιν μιλάς για δυο κόσμους διαφορετικούς :) εγω ακόμα δεν τα εχω σπιτι και ήδη έχει αλλάξει η ζωη μας, και που να έρθουν....!!

Και γω θηλαστρο της ameda εχω και προς το παρόν με έχει βολέψει. Δεν εχω πάρει κάποιο βοήθημα ομως θα τα εχω στα υπόψιν αυτα που μου είπες. Σ΄ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές!

Σε λιγο θα τα εχεις σπιτι κ ποιος σας πιανει! Τι σας λενε οι γιατροι; ποτε το βλεπουν να τα παιρνετε;

4o4op3.png

Καλησπέρα διδυμομανούλες,

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Είμαι καινούργια και μέλλουσα διδυμομανούλα, εάν πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.;)

Έχω πολλές ερωτήσεις και απορίες αλλά μάλλον θα τις λύσω την πορεία ( αφού θα σας ρωτάω συνεχώς!!).

Α ξέχασα να πω ότι μάλλον περιμένω κοριτσάκια ( θα το σιγουρέψουμε στην β επιπέδου που μάλλον θα γίνει τέλος του μήνα).

Έχω πολύ καιρό μπροστά μου, όπως καταλαβαίνετε:(.

Καλως μας ηρθες. Ολα καλα θα πανε πραγματικα ο καιρος θα περασει γρηγορα. Εμεις εδω ειμαστε για να βοηθαμε η μια την αλλη. Ειναι στον ιδιο σακο;

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εμενα κοριτσια η πρεσα με εχει σωσει... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι δεν με ζεσταινει οσο το σιδερο. Εχω παρει κ το κολαι και κανω και πουκαμισα πολυ γρηγορα. Την προτεινω ανεπιφυλακτα...

4o4op3.png

Εμενα κοριτσια η πρεσα με εχει σωσει... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι δεν με ζεσταινει οσο το σιδερο. Εχω παρει κ το κολαι και κανω και πουκαμισα πολυ γρηγορα. Την προτεινω ανεπιφυλακτα...

Ο άντρας μου με είχε ζαλίσει να πάρω πρεσα αλλα φοβάμαι πως δε θα τη βολευτω. Μόλις τα παίξει η στιρελα θα το σκεφτώ σοβαρά. Ποια έχεις?

Δε λένε ποτε θα τα πάρουμε αλλα πιστεύω μετράμε μέρες.

p1Utp3.png

Ο άντρας μου με είχε ζαλίσει να πάρω πρεσα αλλα φοβάμαι πως δε θα τη βολευτω. Μόλις τα παίξει η στιρελα θα το σκεφτώ σοβαρά. Ποια έχεις?

Δε λένε ποτε θα τα πάρουμε αλλα πιστεύω μετράμε μέρες.

Εχω της singer το μοντελο vive la france. Θα την βολευτεις απιστευτα. Κι εγω στην αρχη δεν την ηθελα ο αντρας μου επεμενε.

Αντε με το καλο να τα παρεις συντομα να μπειτε στους ρυθμους σας στο σπιτι.

4o4op3.png

Καλησπέρα και από εμάς. Βλέπω συζητάτε για πρέσες. Κ εγώ δεν έχω ιδέα γιατί ΄δεν έχω. Και πριν από λίγο τέλειωσα και σίδερο για σήμερα. Γιατί αύριο έχουμε κι άλλο.

Καλώς ήλθες κι εσύ νέα διδυμομανούλα. Δεν θυμάμαι το όνομα τώρα

Οι υπόλοιπες καλά? πάω να διαβάσω και τα άλλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...