Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα και καλο μήνα!!! Ο μήνας διακοπών για τους περισσότερους!

Ιθάκη σε χάσαμε, μαζευεις τα τελευταία? Αν κατάλαβα καλα λες τη βάση για να στεγνωνουν τα μπιμπερο, σωστά? εγω δε τη πηρα γιατι αν τα βάζεις εκει δε θα είναι αποστειρωμενα. Τον αποστειρωτη και όλα τα σύνεργα μια σαπουναδα με το απ/κο πιάτων. Αν λέω κάτι λαθος ας με διορθώσουν οι έμπειρες μανουλες. ;)

Για ποτε σε βλέπει ο γιατρός? και όπως είπες ανεμελια γιοκ!

Σέβη θα το παλέψω και όσο παει! Εσυ είδες διάφορα με τα υγρα?

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια Μοριτσάκι! Δίκιο έχεις! Μπήκε Αύγουστος! Ο μήνας των γενεθλείων μου, του συζύγου, και κατά πως φαίνεται και των παιδιών... Πώς θα συννενοηθούν τόσα λιοντάρια σ'ένα σπίτι να 'ξερα!!!

Σωστα τα λες για τη βάση. Έλεγα να τοποθετω εκεί όσα είναι καθαρισμένα και πάνε για αποστείρωση... αλλά είναι και λίγο περιττό! Δοσομετρητή λογικά δε χρησιμοποιείς. Μήπως σου έχουν προτεινει κάποιον για αργότερα; Της chicco π.χ.?

εδιτ: Ο γιατρός ακόμα κρατάει τα χαρτιά του κλειστά... Μάλλον για 20-21 Αυγούστου το θέλει κι εγώ απλά ελπίζω 17-18 :)

jYwYp3.png

Καλημερούδια Μοριτσάκι! Δίκιο έχεις! Μπήκε Αύγουστος! Ο μήνας των γενεθλείων μου, του συζύγου, και κατά πως φαίνεται και των παιδιών... Πώς θα συννενοηθούν τόσα λιοντάρια σ'ένα σπίτι να 'ξερα!!!

Σωστα τα λες για τη βάση. Έλεγα να τοποθετω εκεί όσα είναι καθαρισμένα και πάνε για αποστείρωση... αλλά είναι και λίγο περιττό! Δοσομετρητή λογικά δε χρησιμοποιείς. Μήπως σου έχουν προτεινει κάποιον για αργότερα; Της chicco π.χ.?

Και μεις Αυγουστο εχουμε γεννεθλια αλλα τα μικρα είχαν αλλα σχέδια :P να μάθουμε και τα καρκινακια που δεν εχω ιδέα!

Δοσομετρητη δεν χρησιμοποιώ, δε ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον....πάρε τα βασικά και μετα ότι χρειαστείς σου τα αγοράζουν. Θα γεμίσει ο πάγκος της κουζίνας τζατζαλα! Εγω μάζεψα κάποια για να εχω χώρο.

p1Utp3.png

Καλημερουδια!! Και καλο μηνα, και καλές διακοπες στις εναπομείνουσες!!

frosobal καλως ηρθες!! Αχ ονειρο η Ελαφονησος ε????? Και μη μας λες και για τις κραιπάλες σου και μας φάει η ζηλια!!

Λογικο ειναι να σου ελειψαν οι αντρες σου αλλά και λιγες μερες off δεν ειναι κακο!;)

mara καλο βαρος τα μπεμπέ! Σου ευχομαι να πάρεις οσες μερες περισσοτερο γινεται. Αν και οι τελευταιες ειναι πραγαματι δυσκολες!

geia sas apo oxford!!!ti kanete koritsia?

nunu ola ok me thn nikol?

telika arrostise kai o giannis...

filia polla tha ta poyme!

απ το oxford??? Ε μα εσυ εισαι προκλητική!:tongue:

Καλα να περάσεις!!!!!!!!!!

Μαρή φρόσω ζηλεύω λέμε στα αλήθεια. Να μην έχω μια ξαδέρφη στην σαντορίνη η άχρηστη η τρίτεκνη κ διδυμομάνα μάνα?

αχαχαχα! Κι εγω ψαχνω χαμενους συγγνεις σε κανα νησακι αλλά δε βρισκω γμτ:tongue: Δε βαριεσαι!! Οπως εμας που μας θυμουνται ολοι οι μακρινοι φιλοι / συγγενεις στο καρναβάλι!:tongue:

Τζας αυτό για το μέχρι τριών ετών μου το έχει πεί κ ο ντόκ.

Διαφορετικά μόνο αν δεν μπορεί να κατουρίσει το παιδί? Αν γυρνάνε πίσω τα ούρα κάνουν επέμβαση?

Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Με αγχωνουν αυτα που λετε...Εμενα απλά μου ειπε να μην το πειραζω θα το κανει εκεινος. Θα ρωτησω λεπτομερειες να μαθω.

Τζεμτζεμδελφ(ίνι) δες σοβαρά την εναλλακτική της πρέσσας!

Χμμ..αν σου πω δε με με βολευει τι θα πεις?! Εχει η μαμα μου και δεν την μπορω καθολου. Σιδερο και πάλι σιδερο και μαλιστα ορθια:rolleyes:

Κουμπί ορ νοτ κου μπι?

Είμαι μια ομορφιά ψυχολογικά! τί να σας λέω!

Να παραγγείλω ντοζ τρεσ κατόρθ σουβλάκοζ, ή να φτιάξω σαλάτα με κοτόπουλο?

Θκατά κ απόθκατα. Άντε πάλι κ μάνα κ πατέρας μαζί κ να τρέχω για όοοοολα τα πράγματα!

Δεν έχω κοιμηθεί, διότι ο νικ έφυγε στις 5.00 τα χαράματα από το σπίτι κ ακόμα δεν έχει φτάσει.

Ο άλεξ λυσσάει τελευταία νιαρ νιαρ μαμάαααα κ όταν χαζοξυπνάει πιά! κ μου κάνει το κεφάλι κουρκούτι.

Συγκάηκαν αρκετά εώς πολύ κ τα δύο.

Ο άλεξ προχτές θυμήθηκε να χέσει στην παιδική χαρά για 1η φορά χωρίς να καταλάβω τπτ.

Η ελπίδα χτές το μεσημέρι τα αμόλησε στον ύπνο της για 1η φορά επίσης.

Κ η σύλια το καμάρι μου έχει ξεφύγ. Της τόνισα πως αν ξαναπατρονάρει μόνο την κακή συμπεριφορά κ όχι στοιχεία από την καλή συμπεριφορά των φίλων, σχολείο γιοκ τον σεπτέμβρη κ το καλοκαίρι ούτε μπάνια ούτε πιτσίνες όυτε τπτ!

Κοριτσι φανταζομαι ειναι δυσκολα...τι να κανεις... ας ελπισουμε να ειναι τα παιδια πολύ συνεργασιμα! Ποτε γυρναει ο χασμπανος?

Ιthaki ααααν σε παρηγορει καθολου ολα αυτα που περιγραφεις τα εχουμε περασει. Ειναι οι τελευταιες μερες δυσκολες. Και αυτο το "δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια" το τραγουδησα κι εγω πολλές φορες.

Ανεμελια τελος. Μην το ψαχνεις, ειναι πολύ αργα τωρα...ΟΜΩΣ κερδιζεις ενα απιστευτο συναισθημα που το καταλαβαινει κανεις μονο αν το χει ζησει.;)

Ειναι πολλά τα λιονταρια Αρη...!!!:tongue:

Εμεις εχουμε νεο κυμα επισκεψεων τα τρια απογευματα. Εφτιαξα και παγωτο να κερασω...να μη φαω κι εγω:oops::oops: Τοσες μερες εχω κρατηθει.

Οπότε και μπανιο γιοκ... Και πρεπει να καθαρισω κιολας... και δεν εχω ορεξη:oops:!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας!! Πολύ με έτρεξαν οι μπέμπες χτες και δεν πρόλαβα να μπω! Αδιαθέτησα σήμερα και πονάωωωω! Ευτυχώς τις πήρε ο ύπνος και ρουφάω το ενισχυμένο αναβράζον ντεπόν μπας και συνέλθω πριν ξυπνήσουν!

Φρόσω καλωσόρισες πίσω!! Μπράβο που πέρασες ωραία! Γέμισες μπαταρίες. Δεν έχω πάει Ελαφόνησο ενώ έχω πάει Κύθηρα πολλέεες φορές. Αν είναι ωραία για οικογένεια θα το βάλω στο πρόγραμμα της επόμενης τριετίας, αν έχουμε να φάμε μέχρι τότε..

Μάρα μια χαρά το βάρος σας! Άντε λίγο σου έμεινε ακόμα! Βαθιές ανάσες και θα τα καταφέρεις!

Μορίτσα μπραβο στα νινάκια σου! Κι εμένα η μικρή θυμάμαι στη θερμοκοιτίδα ήταν αραχτή ανάσκελα με τα πόδια σε ένα ροζ μαξιλαράκι σα να έκανε ηλιοθεραπεία! Με το καλό να τα πάρεις!

Νουνου συγχαρητήρια! Άντε και καλή πρόοδο τώρα! Εύχομαι να διαπρέψετε στον παιδικό!

Τζίνι, Ναύπακτο είχαμε πάει και πέρσι. Ήταν πολύ ωραία για οικογένεια. Έχει τεράστιο παραλιακό δρόμο με εστιατόρια καφετέριες κ.λπ, μονίμως κλειστό για αυτοκίνητα, πολύ όμορφο με πλατάνια όπου γίνεται της καροτσάδας, της ποδηλατάδας για τα πιτσιρίκια και γενικώς της βόλτας για μικρούς και μεγάλους! Το λιμανάκι είναι πολύ γραφικό και πας με τα πόδια. Γενικώς είναι μαζεμένη και περπατιέται. Εγώ, έγκυος με ψιλοαιμορραγίες, στη θάλασσα δεν μπήκα. Ο άντρας μου είπε πως εκεί μπροστά η θάλασσα είναι μέτρια αλλά κοντά (10 λεπτά με το τουτού το πολύ) έχει πιο όμορφες παραλίες (ούτε εκεί μπήκα, σνιφ! την έβγαζα στο μπιτσόμπαρο ή στην ομπρέλα με φυσικούς χυμούς μπουχου!! ). Το μόνο κακό ήταν ό σεισμούλης που έγινε όταν ήμασταν εκεί που μου είχε φέρει και μια νέα αιμορραγιούλα, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Τα μπανγκαλόους που θα πάμε είναι αλλού κάπου προς Κατερίνη μεριά. Θα γράψω εννοείται εντυπώσεις και από τα δύο (νομίζατε πως θα γλιτώσετε;;;:tongue:).

Για τον ανήρ που έφυγε, τι να πω; Χαρά στο κουράγιο σου!! Ντρέπομαι που γκρινιάζω (από μέσα μου) όταν αργεί ο άντρας μου να γυρίσει από τη δουλειά.. Έχεις εκπαιδευτεί κι εσύ σε βαθιά νερά!

Ιθάκη , κουράγιο!! Είναι άβολη αυτή η φάση έχεις δίκιο! Αλλά κοντεύεις! Όλα καλά να πάνε!! Αυτή τη βάση ούτε εγώ την πήρα δεν είχα χώρο και γι αυτή και για τον αποστειρωτή.

Τζεμ δεν έχουμε κλείσει ακόμα στη Ναύπακτο. Έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι που μένει εκεί και θα το ψάξει. Ξέρεις κανα καλό; Κοιτάμε για πιο έξω, Χιλιαδού ή κάπου εκεί. A! και κουράγιο με τις δουλειές! Τι να σε κάμω που μου είστε μέσα στην κοινωνικότητα :tongue::D!!

Μια ερώτηση: σωσίβια για την ηλικία μας πού μπορώ να βρω;; Ψάχνοντας λίγο βρήκα μόνο για μεγαλύτερα παιδιά. Κάποια στιγμή το συζητούσατε αλλά δεν βρίσκω σε ποια σελίδα.

Ουφ! Αυτά. Άπλωσα το σεντονάκι μου και φεύγω. Φιλάκιααα!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Chemin δεν ξερω για ναυπακτο, εμεις πηγαινουμε ημερισιες εκει οποτε απο δωματια ειμαι ασχετη... Χιλιαδου ειναι ωραια παραλια κι εχει ανοιξει κι ενα ξενοδοχειο καινουριο. Επισης Μοναστηρακι, Μαραθιας ειναι ομορφα με παραλια.

Ειμαστε κοινωνικοι τρομάρα μας!!!!!!!:P Ειναι και ατραξιον τα διδυμα κιολας ε δε θελει πολυ!

Φυσικα και θελουμε λεπτομερειες οταν γυρισετε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερουδια στα πεταχτα;

ιθάκη αυτή η θηκη που λες ειναι για στεγνωμα στραγγισμα.

κ μετα τα βαζεις αποστειρωτη.

οπως κ να πλυνεις αποστειρωτη, βάλε να λειτουργήσει μόνος του πριν τα μπιμπερό.

κουράγιο κ έφτασες κούκλα!

βάζω μικρούς στόχους. πχ χριστούγεννα να είναι εδώ. .

Σεμίν βάζουν κ τα γνωστα μακαρόνια για πλατς πλουτς σε αυτή την ηλικία.

υγ. τρώγονται για όλα τα μικρα! έλεος!

παω να φτιάξω φακες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κοπέλες όμορφες!!

Τώρα είμαι στην αδερφή μου και φυλάω τα δικά της μπεμπέ να κάνει κάποιες δουλειές. Κορίτσια δε θυμάμαι τίποτα, χαχα, περάσαν 2 χρόνια και πολλές μνήμες έχουν σβηστεί.

σχολειο τα νουνουκακια?????

ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα εχεις να ετοιμαζεις σαντουιτσακια δηλαδη,τι ωραια!!!!!!!!!

εμεις εχθες αφησαμε τα μωρα στη μαμα μου και πηγαμε σε μια συναυλια σουπερ!!!!!!!!τα χερια μου πονανε απο το χειροκροτημα και τα παλαμακια:D

Σαντουϊτσάκια? μη μου βάζεις δύσκολα!! Νομίζω οχι, τα ταϊζουν εκεί.

Χρειάζονται οι εξόδοι γιατί θα λαλήσουμε!!

Καλημέρα και απο μένα!

Μοριτσάκι στην κοσμαρα του ο μπεμπης; Αυτά ειναι! Η μπουμπού προσέχει τη σιλουέτα της!

Χθες πήγαμε στο γιατρο. Όλα καλά! Φτάσαμε 1700 και 1800 γραμμάρια. Είμαστε πολυ ζωηρά και τα πήρανε με τον υπέρηχο και κλωτσουσαν συνέχεια. Επόμενο ραντεβου 14 Αυγούστου. Θελουμε να καβατζαρουμε τις 34 εβδομάδες και μετά όσο αντεξω. Φιλιά σε όλες!

Μπράβο στα Μαράκια ετοιμάζονται!! χεχε

Υπομονή να περάσεις και 34η και θα είσαστε σούπερ,

geia sas apo oxford!!!ti kanete koritsia?

nunu ola ok me thn nikol?

telika arrostise kai o giannis...

filia polla tha ta poyme!

Αυτά είναι!!!

Περαστικά στον Γιαννάκο ιωσούλα λογικά, σε τρεις μέρες θα είσαστε οκ!!

Φροσού γυρίσατε? Φανταστικά τα νέα σας!! Τα αποτελέσματα των δημοτικών παιδικών σταθμών έχω την εντύπωση μετά τις 20 Αυγούστου αλλά δεν είμαι σίγουρη.

jas τι γίνεσαι? η φιλενάδα σου ήρθε?

Τζίνι εσύ έχεις άλλα ζόρια και δε ξέρω τι να σου πω. Το ΕΣΠΑ είναι και για δημοτικούς και ιδιωτικούς αν και δε ξέρω αν το ποσό αρκεί για όλο το ποσό των ιδιωτικών (νομίζω επιδοτούν 3900ε). Εγώ έβαλα έναν μόνον παιδικό δημοτικό που ξέρω ότι είναι και καλός. Ευτυχώς μας πήρανε!! Κάλαμο θα ξαναπάω και θα ρωτήσω για τιμές. Αλλά πιστεύω υπάρχουν καλύτερα μέρη για να νοικιάσεις. Εδώ η παραλία είναι κατσαβραχέ...

Μορίτσα όπως είπε και η τζεμ και η νακι για να αυξήσεις την παραγωγή (μουουου) πρέπει να αυξήσεις τις αντλήσεις, να τρως καλά (όντως τα ζυμαρικά και η μπύρα καθώς και η λουϊζα και πολλά υγρά βοηθάνε). Πότε λένε θα τα πάρετε στο σπίτι?

Ιθάκη εγώ είμαι η γκρινιάρα!!χεχε, ε μα τις τελευταίες ημέρες προ άδειας είχα φρικάρει!!

Εσύ κάνε υπομονή είσαι στην ουρά!! Σε λίγο θα έχεις τα ζουζουνάκια αγκαλιά και τα υπόλοιπα θα είναι λετπομέρειες!!

Όσο για τα στεγνωτηράκια (προ αποστείρωσης) και το δοσομετρητή (βραδυνά ταϊσματα, βόλτες) είναι γκατζετάκια που βοηθάνε και μπορείς να βρεις πολύ φθηνά σε τζάμπο.

Τζέμ οι επισκέψεις ελπίζω να βοηθάνε και να περνάτε καλά. Χαράς το κουράγιο σου!! Το παγωτό πως το έφτιαξες? Παγωτό τρώγε, το πιο υγιεινό γλυκό είναι!!

Ταζ πόσες μέρες είναι ο μικρός με πυρετό?

Σέβη πότε την κάνεις? Θα είναι ΤΕΕΕΛΕΙΑ!! ¨οσο για την 'κουκούνα" (χαχααχαχ) ούτε εμάς μας είχαν πεί για ιδιαίτερο στέγνωμα κλπ, μόνο να μην το πειράξουμε. Μετά το έτος η ομοιοπαθητικός μας είπε να το κατεβάζουμε σιγά σιγά σε κάθε μπανάκι και να βάζουμε λαδάκι.

σας φιλώ προς το παρόν!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Tzini you lost me dear!! Δεν το πιασα αυτό με τα μακαρόνια. Sorry έχω και σοβαρή απώλεια αίματος! Φακές κι εγώ και τις λιμπίζομαι σαν αρνάκι γάλακτος!!

Τζεμ παίζει να 'ρθετε και τότε που θα 'μαστε να γίνει της διδυμοκατάστασης;;

Διαφημίσεις

Γειά σου Σεμινάκι!!

Νομίζω ότι φέτος ως πρώτη χρονιά ο χρόνος που θα είναι μέσα τα μωρά είναι ελάχιστός και αυτός στην αγκαλιά σας οπότε τσάμπα έξοδα φέτος τα σωσίβια.

Εμένα στο τριετές σχέδιο είναι να πάω Βερολίνο και Ταϋλάνδη με τα μπεμπέ φυσικά!!! χεχε

Όνειρααααααααααααααααααααααα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σου Σεμινάκι!!

Νομίζω ότι φέτος ως πρώτη χρονιά ο χρόνος που θα είναι μέσα τα μωρά είναι ελάχιστός και αυτός στην αγκαλιά σας οπότε τσάμπα έξοδα φέτος τα σωσίβια.

Εμένα στο τριετές σχέδιο είναι να πάω Βερολίνο και Ταϋλάνδη με τα μπεμπέ φυσικά!!! χεχε

Όνειρααααααααααααααααααααααα

Ταϋλάνδη;;; Καλέ εσύ είσαι πολύ τολμηρή!! Είχαμε πάει μήνα του μέλιτος. Φανταστικά ήταν αλλά με μπεμπέ μου κάνει εξωπραγματική περιπέτεια!!

Για τα σωσίβια δίκιο έχεις, το πιο πιθανό είναι να μην τους τα φορέσουμε και καθόλου, απλώς σκέφτηκαμε ότι θα νιώθαμε πιο ασφαλείς αν φορούσανε κάτι.

Επέστρεψα απο το μαιευτήριο και σήμερα πηρα αγκαλιτσα τον μικρο μου! Ήταν υπέροχος :D με κοιτούσε,μου γελούσε και για να μην ξεχνιόμαστε, κοιμήθηκε! Του βάλανε και φορμακι και κολυμπουσε μέσα αυτο :tongue:

Δόξα το Θεό όλα πανε καλα!

Τζεμινι καιρό είχαν να σου έρθουν επισκέψεις :P:D

ΤΖΙΝΙ τι τραβας και συ.... Μηπως σε ματιασαν?

Νουνου εύχομαι να πραγματοποιησετε τα ταξιδάκια ;)

Η καλύτερη μου τα ζυμαρικά και η μπύρα:tongue:

p1Utp3.png

γειά σας μανούλες!!! επέστρεψα και γω στη βάση μου, μετά από ένα υπέροχο τριήμερο στην Αίγινα!!! χωρίς τα μωρά μας!!! ρε παιδιά, καμία σχέση η ζωή χωρίς μωρά και με μωρά...απλά καμία σχέση...είχα καιρό να νιώσω αυτό το αίσθημα ξενοιασιάς και να ενδιαφέρομαι μόνο για μένα...το είχα ανάγκη ειλικρινά μετά από τόση κούραση και τόσο ξενύχτι!!! δε λέω...μου έλειψαν πολύ...συνέχεια κοιτούσα στο κινητό μου τις φωτογραφίες των μικρών, αλλά πραγματικά ξεφύγαμε και περάσαμε καλά, αν και μέσα σε 3 μέρες δεν προφταίνεις να ξεκουραστείς...με το που γύρισα όμως έπεσα στα βαθιά...έφυγαν όλοι και τα έχω μόνη μου όλη μέρα και νύχτα, μιας και ο σύζυγος δουλεύει...το Σάββατο φεύγουμε μαζί με τα μικρά για Ξυλόκαστρο και έχω ένα σωρό πλυντήρια και σιδερώματα...ουφ...τα σκέφτομαι και κουράζομαι...πάντως και μενα με έχει βολέψει πολύ η πρέσσα...ειδικά για τα ρούχα των μικρών, που τα περισσότερα θέλουν απλώς ένα πάτημα!!! σε μισή ώρα καθαρίζω ολόκληρο πλυντήριο...

Σεμινάκι μου, να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας εύχομαι και να μη σας κουράσουν καθόλου οι μικρές!!! Το ξενοδοχείο μας στην Αίγινα ήταν 50 μ. από μια οργανωμένη παραλία και βολεύει πολύ για οικογένεια μιας και έχει κουζινάκι με όλα τα κομφόρ, ακόμη και βραστήρα!!! είχε 2-3 αρνητικά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη...οπότε, αν κάποια θέλει λεπτομέρειες ας μου πει...

Μορίτσα, με το καλό να τα πάρεις σπίτι τα μικρά σου!!! όσο για το γάλα σου, θα αυξηθεί σίγουρα μόλις βάλεις τα μικρά στο στήθος, αλλά θέλει πολλή υπομονή και επιμονή, ειδικά στην αρχή που τα μικρά έχουν μάθει το μπουκάλι και το στήθος το παίρνουν για παιχνίδι...εμένα μου έκαναν πολλά κόλπα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χορτάσουν μόνο με στήθος και να αναγκάζομαι μετά να δίνω και μπουκάλι...μέχρι που σταδιακά έκοψα το στήθος και έβγαζα γάλα μόνο με το θήλαστρο...είχα ένα επαγγελματικό της ameda διπλό που το νοίκιασα από το μαιευτήριο 40 ευρώ το μήνα και με βόλεψε πολύ...5,5 μήνες το κράτησα...και δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα...όσο για την αύξηση του μητρικού, εκτός από τα πολλά υγρά, επίσης βοηθάνε η μαγιά μπύρας (έπαιρνα σε χάπια 3 φορές τη μέρα), τα αφεψήματα από γλυκάνισο, λουίζα, μαραθόσπορο, τριγωνελλα και κάποια άλλα που δε θυμάμαι τώρα, αλλά μπορώ να το ψάξω...αυτά με βοήθησαν εμένα πάρα πολύ όταν ήθελα να κατεβάζω περισσότερο γάλα...βλέπεις διαφορά αμέσως...έπινα ένα ρόφημα κάθε πρωί απ' όλα αυτά μαζί...επίσης, έτρωγα πολλές σούπες...αλλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει, ούτε αν βολεύει τώρα που είναι καλοκαίρι...

Ιθάκι, σούπερ παιδάκια θα είναι αν γεννηθούν στις 21/8...και γω τότε είμαι γεννημένη και είμαι γαμώ τα άτομα!!! (χαχαχα!!! στον καθρέφτη μου κοιτιέμαι και μονάχη μου αγαπιέμαι!!! καλέ φτού μου μη με ματιάσω)...τώρα καταλαβες περί τίνος πρόκειται, έτσι?

Εγώ είχα πάρει αποστειρωτή σκέτο, χωρίς βάσεις κλπ...και στο μήνα πάνω χάλασε (avent philipps σου λένε ύστερα...) και τα αποστείρωνα σε κατσαρόλα...αλλά no problem...όλα μια ιδέα είναι...

Ωχ ξυπνήσανε...τρέχω...ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπω...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...