Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και αυτή η προσπάθεια να είναι η τελευταία και τυχερή!!!

Μακάρι κορίτσι μου 

Μακάρι σε κανένα μήνα ξεκινάω λογικά ο γιατρός μου θέλει να κάνουμε και prp ενδομητριου και μετά βουρ για την ετ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τα μωρακια όλο και καλύτερα :D ο μικρός είναι εντελώς παραλίας λες και κάνει διακοπές! Καθημερινα αυξάνουμε το γάλα τους, χτες έπιναν 30 & 10.

Με το γάλα εχω προβληματιστεί. Η παραγωγη μου έχει σταθεροποιηθεί στο μισο λίτρο περίπου αλλα όταν τα πάρω σπιτι θα τρώνε 50/3 ωρο οπότε δε θα μπορω να τους καλυπτω.. Ελπίζω να αυξηθεί η παραγωγη μου!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εμείς αναρρώσαμε πλήρως, χτες δεν έκανε καθόλου πυρετο η Νικ και τα επίσης ευχάριστα νέα

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ!!!

ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΚΟΛΕΙΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

JAS εσείς?

Φιλιά σε όλες

Θέλω να σχολιάσω ειδικά για Μορίτσα και Τζεμ αλλά δεν προλαβαίνω....

Βαστάτε γερά!! θα μπω αργότερα ελπιζω να πωωωωωωωωωω

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τα μωρακια όλο και καλύτερα :D ο μικρός είναι εντελώς παραλίας λες και κάνει διακοπές! Καθημερινα αυξάνουμε το γάλα τους, χτες έπιναν 30 & 10.

Με το γάλα εχω προβληματιστεί. Η παραγωγη μου έχει σταθεροποιηθεί στο μισο λίτρο περίπου αλλα όταν τα πάρω σπιτι θα τρώνε 50/3 ωρο οπότε δε θα μπορω να τους καλυπτω.. Ελπίζω να αυξηθεί η παραγωγη μου!

καλημερα!

μπορεις να ξεκινησεις να φτιαχνεις μια τραπεζα γαλακτος αφου λογικα τωρα δεν το χρειαζονται ολο και αρχικα να δωσεις απο αυτο μεχρι να συντονιστειτε.Βαλτα βεβαια και στο στηθος απο την αρχη και θα αυξηθει.

Εγω οταν ηθελα να την αυξησω εκανα καποιες μερες την αντληση ανα 2ωρο,βεβαια ηταν εξαντλητικο αλλα σε συνδυασμο με πολλα υγρα κατι εγινε.

Τωρα τελευταια μου ειπαν οτι τα ζυμαρικα αυξανουν την παραγωγη,δεν ξερω αν ισχυει βεβαια,το σιγουρο ειναι οτι η μπυρα βοηθαει πολυ.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

σχολειο τα νουνουκακια?????

ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα εχεις να ετοιμαζεις σαντουιτσακια δηλαδη,τι ωραια!!!!!!!!!

εμεις εχθες αφησαμε τα μωρα στη μαμα μου και πηγαμε σε μια συναυλια σουπερ!!!!!!!!τα χερια μου πονανε απο το χειροκροτημα και τα παλαμακια:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημερα!!

Ξυπνησα πρωι πρωι και σιδερωσα 2 πλυντηρια:shock: Δε γινεται αργοτερα με τετοια ζεστη...

Αντε ωραια!! Δε σου ειπαν ποτε θα βγουνε ακομα φαντάζομαι.. ΜΑκαρι να ναι συντομα!

Οταν τα πάρεις θα τα βαζεις συνεχεια στο στηθος και θα εισαι οκ. Και δυστυχως ή ευτυχως θελει και πολύ φαγητο, και πολλά υγρα... Αλλά κυριως τα μωρα τα κάνουν ολα!

Καλημέρα!!!

Εμείς αναρρώσαμε πλήρως, χτες δεν έκανε καθόλου πυρετο η Νικ και τα επίσης ευχάριστα νέα

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ!!!

ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΚΟΛΕΙΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

JAS εσείς?

Φιλιά σε όλες

Τελειααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα μικρουλια σχολείο, τι καλά!!!!!! καμαρι που θα κανεις με τα κατορθωματά τους;)

Να μπεις κοριτσι να μας πεις τα νεα σου!

εμεις εχθες αφησαμε τα μωρα στη μαμα μου και πηγαμε σε μια συναυλια σουπερ!!!!!!!!τα χερια μου πονανε απο το χειροκροτημα και τα παλαμακια:D

Πολύ ξεγνοιαστη στιγμη μου κάνει η συναυλία!! ωραιες στιγμες αυτες!

Απο μπανια πως πάτε? Συνεχιζετε?

Ο αντρας σου με τον ωμο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Επέστρεψα στη βάση μου.

Έχετε γράψει πάρα πολλα. Θα μελετήσω και θα σχολιάσω.

Εμείς περάσαμε σούπερ στις διακοπές κυρίως στην Ελαφόνησο.

Καταπληκτικό μέρος, ιδανικό για παιδιά.

Γύρισα χθες από Σαντορίνη! Ενθουσιάστηκα με το γάμο! Δεν είχα ξαναπάει σε παραδοσιακό νησιώτικο γάμο με βιολιά κτλ.

Το εκκλησάκι στο Ημεροβίγλι απίθανο και ήταν η ώρα της δύσης. Μετά χόρευαν όλοι λες και πήγαιναν σε χορευτικό. Τέλεια! Να ζήσουν τα παιδιά.

Κατά τα άλλα κρεπάλες στη Σαντορίνη :D . Δεν σας τα γράφω να μην ζηλεύετε :tongue::lol:. Τα παιδιά μου έλειψαν λίγο όμως......:oops:

Νουνού μπράβο που σας πήρανε. Ο Δήμος πότε βγάζει τα αποτελέσματα. Ξέρεις τίποτα;

Μορίτσα τα μωράκια τα πήρατε;

Οι υπόλοιπες που βρίσκεστε;

Καλημέρα και απο μένα!

Μοριτσάκι στην κοσμαρα του ο μπεμπης; Αυτά ειναι! Η μπουμπού προσέχει τη σιλουέτα της!

Χθες πήγαμε στο γιατρο. Όλα καλά! Φτάσαμε 1700 και 1800 γραμμάρια. Είμαστε πολυ ζωηρά και τα πήρανε με τον υπέρηχο και κλωτσουσαν συνέχεια. Επόμενο ραντεβου 14 Αυγούστου. Θελουμε να καβατζαρουμε τις 34 εβδομάδες και μετά όσο αντεξω. Φιλιά σε όλες!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

μαρα αντε με το καλο!!μεγαλωνουν τα νινακια σασ!!!και ζωηρα-ζωηρα,μια χαρα σασ βρισκω!!!

φροσομπολκαλωσ ηρθατε!!!

νακιχρειαζονται και αυτα τα μικρα διαλλειματακια που και που!!!

νουνουπολυ χαιρομε που αναρωσατε πληρωσ!με το καλο να ξεκινησετε και το σχολειο!!!

μοριτσαμπραβο στισ φατσεσ σου!με το καλο να παρετε σπιτακι σασ!

εμεισ σημερα βαλαμε τα ζουζουνια στην πισινα και το καταευχαρηστηθηκαν τα μωρα μου!!!!το τι γελακια και ναζακια εκαναν δεν περιγραφετε!!!το μεγαλο μου αντρακι εχει και σημερα πυρετο αλλα εχει φτασει μονο εωσ 38,8 οποτε πιστευυω ειμαστε πολυ καλυτερα και πιστευω αυριο-μεθαυριο θα ειμαστε παλι στα καλα μασ!!!

Μουρίτσα άντε να βγείτε με το καλό να τα βάλεις στήθος!

Αραχτός κ ο δικός σας πασάς ε?

Σεβούλα τί παθατε με την κουκούνα καλέ? Αυτό με το στέγνωμα της περιοχής μήπως τον έχει κάνει πιό επιρρεπή?

Δεν μου έχει πεί ποτέ ο ντοκ κάτι τέτοιο. Ρε άλλα ντάλλα όλοι τους?

Φεύγεις την Παρασκευή κ δεν θα έχεις νετ?! Είσαι απαράδεκτη ρε!!!!

Νουνούκα συγχαρητήρια για την επιτυχία σας! Είναι τόσο δύσκολα πιά τα πράγματα, που πραγματικά είναι επιτυχία.

Ερώτηση από μια άσχετη: για ιδιωτικούς είναι, ή κ για δημοτικούς?

πήγατε γυρίσατε κ εσείς? Αφού σας πέρασε τσακ μπαμ η ίωση πάλι καλά!

Μιας που είσαι εύκαιρη κ της περιοχής, πόσο πάνε τα ξοχικά/ενοίκια κάλαμο?

Μαρα μια χαρά βάρος έχουν από τώρα τα μπεμπέγια σου, αλλά μετά την 36η σου επιτρέπω κ εγώ να γεννήσεις!!

Οκ όμως, λόγω περίδεσης θα αποφανθώ, μετά την 34η.

Σεμίν μια χαρά διακοπές θα κάνεις κ εσύ! Ναύπακτό έχετε ξαναπάει? Είναι καλά?

Για δώσε κ πληροφορίες γαι τα μπαγλόουζ όταν έρθεις με το καλό!

Μπαγαζιέρα παίζει ε? Ε?

Μαρή φρόσω ζηλεύω λέμε στα αλήθεια. Να μην έχω μια ξαδέρφη στην σαντορίνη η άχρηστη η τρίτεκνη κ διδυμομάνα μάνα?

Έχω πάει κ εγώ για γάμο, που τελικά έληξε άδοξα. Θυμάμαι.... πολύ καλό φαγητό, αλλά πολύ φάβα ρε παιδί μου στο τραπέζι.

δεν ξεθεώθηκες δηλ. καθόλου?

Τζας αυτό για το μέχρι τριών ετών μου το έχει πεί κ ο ντόκ.

Διαφορετικά μόνο αν δεν μπορεί να κατουρίσει το παιδί? Αν γυρνάνε πίσω τα ούρα κάνουν επέμβαση?

Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Νάκιους συναυλία? Τι λές τώρα!

Έχω να πάω από τότε με τους ρολλινγ στονες στο οακα!

Κλασικά όμως την φοβία μου την είχα μαζί!

Τζεμτζεμδελφ(ίνι) δες σοβαρά την εναλλακτική της πρέσσας!

Ταζ άντε να αναρρώνει το παιδί!

Γουιτσίδιο περαστικά σας!

Θα πας σε κανένα στάδιο?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κουμπί ορ νοτ κου μπι?

Είμαι μια ομορφιά ψυχολογικά! τί να σας λέω!

Να παραγγείλω ντοζ τρεσ κατόρθ σουβλάκοζ, ή να φτιάξω σαλάτα με κοτόπουλο?

Θκατά κ απόθκατα. Άντε πάλι κ μάνα κ πατέρας μαζί κ να τρέχω για όοοοολα τα πράγματα!

Δεν έχω κοιμηθεί, διότι ο νικ έφυγε στις 5.00 τα χαράματα από το σπίτι κ ακόμα δεν έχει φτάσει.

Ο άλεξ λυσσάει τελευταία νιαρ νιαρ μαμάαααα κ όταν χαζοξυπνάει πιά! κ μου κάνει το κεφάλι κουρκούτι.

Συγκάηκαν αρκετά εώς πολύ κ τα δύο.

Ο άλεξ προχτές θυμήθηκε να χέσει στην παιδική χαρά για 1η φορά χωρίς να καταλάβω τπτ.

Η ελπίδα χτές το μεσημέρι τα αμόλησε στον ύπνο της για 1η φορά επίσης.

Κ η σύλια το καμάρι μου έχει ξεφύγ. Της τόνισα πως αν ξαναπατρονάρει μόνο την κακή συμπεριφορά κ όχι στοιχεία από την καλή συμπεριφορά των φίλων, σχολείο γιοκ τον σεπτέμβρη κ το καλοκαίρι ούτε μπάνια ούτε πιτσίνες όυτε τπτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Νουνου συγχαρητήρια! Πω πω αρχίζουν τα βάσανα :D:)

Νακι μαζεύω και καταψυχω για να εχω αλλα το 2ωρο δε παλευεται...Το σίγουρο είναι πως θα τα βάλω στο στήθος όταν με το καλο βγουν!

Αύξησα φαγητο και υγρα μηπως βελτιωθω!

Φροσω καλώς ορισες! Τέρμα οι διακοπές ή έχει κι άλλο? εμείς ακόμα μέσα είμαστε.

Μάρα όλα θα πανε καλα! Απόλαυσε την κοιλιτσα σου και τους άλλους που σε φροντίζουν! Εγω σε βλέπω να μπαίνεις 36 εβδ.

ΤΖΙΝΙ ένα θα σου πω, κουράγιο!!! Όσο μπορείς....

p1Utp3.png

Καλησπερα σας!!!!!!

Μοριτσα μου ετσι την πατησα κ εγω,ελεγα δεν τα φτανει κ μολις τα εφερα εδωσα ξενο κ δεν προλαβαινα τις αντλησεις γιατι απο βοηθεια τα πρωινα γιοκ....

Παλεψε το κοπελα μου!

Nunu τι ωραια νεα!!!Μπραβο στα νουνουκακια μας!!!

Νακι τι κανουν τα παληκαρακια σου; πες μας κανενα νεο κατορθωμα!

Φροσω δεν σε σχολιαζω!!!!!:tongue:ζηλευω λεμε! :tongue:βαλε καμια φωτο να σε απολαυσουμε!

Μαρα θα περασεις τις 34 εβδ! κ απο βαρος μια χαρα τα μπεμπεγια!

Ταζ ακομα πυρετο; αντε αυριο να ειστε απυρετοι να ησυχασετε λιγακι!

Πισινα τα μικρουλια; τι καλα!

Τζινιω ειμαι!!!!:( αλλα καλυτερα γιατι θα εσκουζε ο gio.....:tongue:

Παλι μονη; κουραγιο μανα!

Ποσο καιρο;

Καλημερούδια!!!!!!

Tzini με αγχώνεις μιλάμε, όχι πως δεν περιμένω να συμβούν τέτοια και άλλα ακόμα. Χθες μάλιστα αυτην την κουβεντα είχα : Ότι με το που μπαίνεις στη διαδικασία του παιδιού ξεκινάει η διασικασία του άγχους: Να το πιάσεις, να είναι γερό, και μετα να το μεγαλώσεις καλά. Νo more ...ανεμελιά να το πω, φεύγω και πίσω δεν κοιτώ να το πω... όπως και να το πω , πάει και μας τελείωσε.

Περαστικά σε όλα τα νινάκια (της ταζ συγκράτησα ότι είναι ακόμα άρρωστα, αν ξεχναω κάποια νινιά συγχωρέστε με). Ευχές για γρήγορη ανάρρωση σε όλα (μα Καλοκαιριάτικα να ταλαιπωριούνται βρε παιδί μου; Κρίμα!

Νουνού τα δικά σου όχι μόνο ανέκαμψαν αλλα θα πάνε και σχολείο από Σεπτέμβρη...!! Ουάου!! (Αν και εδώ που τα λέμε σχολείο = μπλιάχχχ!! αλλά αυτό θα το καταλάβουν σε λίγα χρόνια ;) )

Βρε Σέβη μου, πόσο χαλαρά ήσουν στην 35 + εβδομάδα δηλαδή; Εδώ εγώ και τα έχω παίξει ! Μου αφιερώνω δε (καθώς και σε όλες όσες το χρειάζονται) το τραγούδι "Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια" μια που όπου και να στριψω πονάω, ακόμα και ανάσκελα, ακόμα και κάθετα. Προσπαθώ να εξηγήσω στα παιδιά ότι ναι μεν αυτα τωρα θα ξεκινήσουν τη ζωή τους και είναι μέσα στην ενέργεια , αλλά αν δε με αφήσουν λίγο να κοιμηθώ δε θα είμαι σε θέση να τα περιποιηθώ όπως τους πρέπει, αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν είναι "δια συννενόησην" , όπως έλεγε και η φοβερή Καρέζη στο "Δνις Διευθυντής". Πλέον δεν μπορώ να περπατήσω, μετα από 5 λεπτα θέλω να κάτσω, και απ΄'ό,τι βλέπω σήμερα το πρωί ούτε όταν κάτσω βολεύομαι!!! Πόδια πρησμένα, δε λυγίζουν πλέον στις αρθρώσεις, καούρες και γενικώς είμαστε τέ-λει-α! Ποιος είπες ότι γκρινιάζει Νουνούκα;; Εντάξει, δεν πειράζει όμως, γερά να είναι και τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα!

Άντε Μάρα , μπήκες κι εσύ 32 εβδομάδα, τέλεια και μπράβο σου! Κοντεύεις κι εσύ , πλησιάζεις!

Μοριτσάκι, φρεσκομανούλα, συγχαρητήρια για το γαλατάκι και αν το παλέψεις με το θηλασμό μπορεί και να ελαχιστοποιήσεις το μπιμπερό! Όλα καλά πάνε κούκλα και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν, μπράβο!

Btw, βλέπω στα μαγαζιά ένα πράγμα που λέει "Κουτι -θήκη για μπιμπερό", και είναι ενα πλαστικο με χωρισματα/ ή σε άλλες εκδοχές με πασαλάκια για να τα τοποθετείς ανάποδα, όπου τοποθετείς τα μπιμπερό λέει μετα την αποστείρωση. Χρειάζεται κάτι τέτοιο να το πάρω, ή είναι μια μπούρδα; Επίσης στο δοσομετρητή γάλακτος πρέπει να πάρω συγκεκριμενο μοντέλο ή ό,τι να΄ναι; Επίσης, θέλω να καθαρίσω τον αποστειρωτή να τον έχω έτοιμο για χρήση. Τι προτείνετε; Σαπουνάκι στο χέρι με απορρυπαντικό προδέρμ;

Φιλούδια σε όλες. Πάω να πάρω τους δρόμους για κατάθεση ούρων και αγορές η άύπνη!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...